Kiusaaja työpakkojen nimet ?

Boikottiin

Ettei kenenkään tarvitse enään sairastua.Töypaikka vei terveyden.
Näin minulle kävi olin esimiehen kiusattuna vuosia terveys meni (valitin kiusasta vuosia mutta en saanut apua) Lopulta jouduin lähtemään talosta, terveys ei kestäny. Kiusaaja sai jäädä ja nyt kiusaajalla on taas seuraava kiusan kohde eli sama väkivalta jatkuu ja nyt tämä työtekijä on sairaslomalla terveys petti.Työpaikalla kaikilla on tiedossa että esimies on kiusannut ja useita työntekijöitä , savustanut ulos , valehtelee ja tehnyt työrikoksia mutta hänellä on sukulainen yrityksen johdossa tai jokin muu kytkös minkä takia hän saa jatkaa väkivaltaa ja ihmisarvon mitätöimistä ja pelottelua."hitler" toimintaa.
Ymmärrän hyvin jos Suomessa on paljon työttömiä kuka näin sairasta työyhteisöä jaksaa ? Yrityksen Johtajista ei löydy rohkeutta, ei miestä eikä naista kuka sen mätäpaiseen laittaa talosta pihalle. Mitä hame kansaa tämän päivän yritys johtajat edustavat ? Minkä koulun käyneitä kun ei löydy mitään luonnetta !

29

795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ösldls

      Näitä paikkoja voi olla missä vain ja jos on isompi talo, niin voi olla työryhmä tai tiimi, jonka kanssa ongelmat kärjistyvät. Jos vaikka tiiminvetäjä on jollakin tapaa ongelma henkilö (=kiusaaja), niin saattaapi ilmetä eräänlaista kollektiivista ryhmäkiusaamista, jossa tämän pääkiusaajan aseenteet tarttuvat muihin tiimiläisiin ja heijastuvat myös heidän käytöksensä kautta. Ja jos tämä tiiminvetäjä vaihtaa maisemia ja tulee uusi tilalle, niin tilanne voi kääntyä positiivisessa mielessä täysin päälaelleen. Joskus on vain parempi lähteä itse pois, kuin kärsiä huonosta ilmapiiristä.

    • Jatkakaa listaa

      Tehdäänpä lista työpaikoista, joissa työpaikkakiusaus on hiljaisesti hyväksyttyä.

      - Tampereen teknillinen yliopisto

    • Keliakialiitto - TRE

      Keliakia liitto - Tampereen toimistolla vaikuttaisi olevan ongelmia. Lyhyen käynnin aikana huomasi ilmapiirissä olevan jotakin outoa. Selvästi kaikki muut tuntuivat tietävän yskän, mutta kukaan ei uskaltanut sanoa ääneen. Mitä muuta se voi olla?

      Itse arvelen toiminnanjohtajan olevan kujalla työsyrjintäasioissa ja miten 2010-luvulla eletään. Kovin oli epävarmamitsestään, joten ehkäpä hän sitten pelottelee alaisiaan jos ei osaaminen muuten riitä.

      Jos olisin jäsen tai keliaakikko, niin laittaisin hallitukseen parillekin henkilölle yhteisen viestin ja vaikka toimarin ja varatoimarin samaan jakeluun.

    • Kiusaus on rikos

      Ai niin, kaikki seurakunnat tietenkin. Vai oletteko kuulleet seurakunnasta jossa kiusaamista tai työsyrjintää ei olisi?

      Siksipä lisään tähän vielä linkin kansalaisaloitteeseen Yhdenvertainen Suomi.
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/707

      Allekirjoittamalla voit vaikuttaa.

    • sääli asukkaita

      Oulun kehitysvammapuoli asumispalvelut nykyään.

    • varokaa varokaa!

      Missä kiusaajat loisii? Sturenkadun Itellan jakeluterminaali on erään "kärsivän" narsistiloisesimiehen saastuttama.

      • Muistakaa, keskustelu palstoille kirjoittamisessa hyvä nyrkki sääntö, jos et pysty sitä henkilölle suoraan sanomaan, älä sano sitä myöskään anonyymina. Ettei tule sitten ylilyöntejä mistään...


      • hyvät jatkot
        peacekeeper kirjoitti:

        Muistakaa, keskustelu palstoille kirjoittamisessa hyvä nyrkki sääntö, jos et pysty sitä henkilölle suoraan sanomaan, älä sano sitä myöskään anonyymina. Ettei tule sitten ylilyöntejä mistään...

        Vai on totuus paljastunut ja kirjoitukset huomattu.Tästä on hyvä jatkaa.


      • The witch.
        peacekeeper kirjoitti:

        Muistakaa, keskustelu palstoille kirjoittamisessa hyvä nyrkki sääntö, jos et pysty sitä henkilölle suoraan sanomaan, älä sano sitä myöskään anonyymina. Ettei tule sitten ylilyöntejä mistään...

        Siellä työpaikoillakin monesti pidetään PAHANpuhumista vuosikausia selän takana. Se joka maireimmin kasvojesi edessä hymyilee ja lepertelee, saattaa olla se pahin noita-akka siellä selän takana.


      • mitäs noista
        The witch. kirjoitti:

        Siellä työpaikoillakin monesti pidetään PAHANpuhumista vuosikausia selän takana. Se joka maireimmin kasvojesi edessä hymyilee ja lepertelee, saattaa olla se pahin noita-akka siellä selän takana.

        Kyllä näin on. Paitsi että se paha noita voi joskus olla myös ämmämäinen mies.


      • peacemaker1
        peacekeeper kirjoitti:

        Muistakaa, keskustelu palstoille kirjoittamisessa hyvä nyrkki sääntö, jos et pysty sitä henkilölle suoraan sanomaan, älä sano sitä myöskään anonyymina. Ettei tule sitten ylilyöntejä mistään...

        Hyvä nyrkkisääntö on myös se, että ei kannata avautua liiemmin kiusaajankaan suuntaan koska tällainen henkilö on mahdollisimman tehokkaasti ja ovelasti "sitoutunut" toimimaan valitsemiaan uhrejaan vastaan..


    • keharin omainen

      Juuri näin, kauhukseni huomasin Oulun Keharipuolelle tulleen ihan vasta pahin selkään puukottaja ja hyväksikäyttäjä, pahimmanluokan kiusaaja. "sai kenkää" isosta talosta jokunen vuos sitten väärinkäytöksien takia eikä siirretty muualle talossa vaan haluttiin ulos

      • yksi monista

        niin ja täytyy muistaa selkärangattomat ns. porukat jotka yhtyvät kiusaajan porukkaan nuoleskellen kiusaajaa peläten ettei itse joudu kiusatun asemaan.


    • Reilu meininki?

      SPR:n Kontissa työnjohto ei puuttunut työpaikkakiusaamiseen. Yritin saada siirron siitä työpisteestäni, kun tilanne oli kestänyt pitempään. Multa pääsi jopa itku niiden pomojen silmien edessä. Ne vaan katsoi silmät pyöreinä ja sanoivat ettei se mun siirtyminen toiseen työpisteeseen onnistu. Aika jännä juttu muuten ,kun aikasemmin parille muulle oli siirrot onnistuneet, kun eivät tulleet työkaverinsa kanssa toimeen. Enpä tiedä miksi mun kohdalla siirto silloin ei onnistunut. Mulle annettiin ymmärtää, että mun itse pitää yrittää keskustella sen kiusaajani kanssa. Miten keskustella sellaseen kanssa, joka piti itseään muita työntekijöitä fiksumpana ja ylempänä työntekijänä. Sain siirron sitten vasta, kun tilanne kärjistyi johtajan huoneessa siihen, että tämä kiusaajani puhutteli mua alentuvasti johtajan kuullen ja mä urputin tälle kiusaajalleni takaisin. Kai se johtaja sitten tajus, ettei me tulla toimeen ollenkaan, että kiusaajalla oli asenneongelma mua kohtaan. Ei se johtaja pitänyt kurinpalautusta sille kiusaajalleni, ehkä se oli arvokkaampi työntekijä talolle kuin minä. Siirron jälkeen tilanne rauhoittui. Mutt se tuli selväksi ettei Kontissa puututa työpaikkakiusaamiseen vaan se lakaistaan maton alle kuten muutkin ikävät asiat SPR:ssa ja työpaikkakiusaajia jopa palkitaan jatkamalla työsopimuksia.

      • meininki reilu

        Oletko edelleen siellä töissä? Miten nyt menee? Eikö tästä kontista ollut joku vuosi sitten täälläkin puhetta?


      • Reilu..........
        meininki reilu kirjoitti:

        Oletko edelleen siellä töissä? Miten nyt menee? Eikö tästä kontista ollut joku vuosi sitten täälläkin puhetta?

        En ole enää. Enkä menis toista kertaa sinne, eikä ne siellä huolis mua sinne takas, sen verran tehokkaasti se kiusaaja mollas mun työtntekoa pomoille ettei näin huonoa ottaisi uudestaan sinne tekemään sutta, paskaa ja sekundaa. Kontissa työntekijät on melkein järkiään pitkäaikaistyöttömiä, jotka ovat siellä korotetulla palkkatuella töitä tekemässä.
        Kontissa töissä olon jälkeen tajusin ettei musta ollutkaan ikinä kaupan alan tai minkään muunkaan alan töihin. Enhän mä Kontissakaan osannut mitään oikein tehdä, se kiusaaja joutui jatkuvasti korjaamaan mun tekemää työtä eli teki tuplahommat mun takia. Ilmankos se kävi pomoille ja muille työntekijöille valittamassa musta. Mä vein pelkkää paskaa ja sekundaa tavaraa myyntiin. Ei tällänen paska ja sekunda mihinkään töihin kelpaa, se tuli Kontissa erittäin selväksi.r


    • enkulii

      Siis tuntuuko sinusta, että et oikein pärjännyt työssä ja sitten kun siitä valitettiin pomolle, tilanne meni ikäväksi? Olisi tietenkin ollut hyvä, että olisit saanut työhön riittävän perehdytyksen ja tukea esimiehiltä tai olisit saanut siirron toiseen työpisteeseen. Varmasti sieltä olisi sinulle sopiva tehtävä löytynyt.

      Älä anna tapahtuman vaikuttaa itseesi sen enempää. Kehitä vahvuuksiasi ja lähde niitä kohti. Jokainen on hyvä jossakin. :)

      • ...................

        Kyllä mä pärjäsin työssäni ennen sen kiusaajan sinne tuloa, ei ollut pomoilla valittamista, eikä silloisella työkaverillakaan. Hän oli jopa tyytyväinen, kun olin urakalla pistänyt paikkoja työpisteessä kuntoon. Noin nelisen kuukautta tein työni niin ettei kukaan käynyt pomoille valittamassa ja itse jopa kysyin yhdeltä pomolta, että miten olen suoriutunut työstäni ja palautteensa sanoi ettei ole mitään moitittavaa, hyvin olen työni tehnyt.
        Ei siihen työhön mitään isompaa perehdyttämistä tarvinnut, alussa päivän pari silloinen työkaveri neuvoi mitä työnkuvaan kuului ja itse kyselin aina tarpeen mukaan neuvoa. Ekalla viikolla olin jopa yksin loppuviikon, kun silloinen työkaveri sairastui, eipä silloinkaan pomot käyneet katsomassa pärjäänkö, eikä käskyttäneet tekemään mitään. Kai ne näki, että tein töitä eli homma pyöri. Parisen viikkoa myöhemmin olin yhden viikon ihan yksiksenikin, kun silloinen työkaveri oli lomalla, eipä silloinkaan pomot käynyt katsomassa ja kysymässä pärjäänkö tai käyneet neuvomassa missään.
        Kaikki muuttui vähän aikaa sen jälkeen, kun tämä kiusaaja oli tullut siihen työpisteeseen töihin. Hän ei edes tervehtinyt mua tai millään tavalla huomioinut mua vaan juosta kipitti silloisen työkaverini perässä. Sanoinkin sille silloiselle työkaverille, että kiusaaja luulee häntä työpisteen pomoksi ja kuvittelee tulevansa hänen tilalleen pomoksi. Ensin hän ei uskonut mua, mutta sitten yks päivä veti syrjemmälle ja sanoi mun olleen oikeassa. Huvittavaa tilanteessa oli se ettei siinä työpisteessä kukaan ollut pomo vaan kaikki oltiin ihan samantasoisia duunareita.
        Sille kiusaajalle oli tosissaan kova paikka tajuta ettei tullutkaan pomoksi siihen työpisteeseen ja mä tein samaa työtä kuin hänkin. Siitä se alkoi se hänen jatkuva paikan osoittaminen mulle eli antoi ymmärtää, että hän se meistä kahdesta oli parempi, viisaampi, tärkeämpi eli se työpisteen keskipiste, pomo. Kun hän jatkuvasti kävi mollaamassa mua työnjohdolle ja valittamassa mun hinnoittelusta, niin totta kai ne pomot sitten ajattelivat etten osannut työtäni tehdä. Se kiusaaja oli jopa alussa käynyt valittamassa että häntä käskytettiin siinä työpisteessä, kun silloinen työkaveri pisti hänet pyyhkimään myymälän hyllyjä, että näkisi samalla mitä siellä oli myynnissä ja mikä oli hintataso. Oli huvittavaa nähdä, kun se pyyhki nokka pystyssä, tympeä ilme naamalla niitä hyllyjä. Näki, että ei pitänyt sitä hommaa omalle arvolleen sopivana, hän kun oli tullut pomoksi siihen paikkaan. Itse siivosin ilman käskyjäkin ja tein likasempia hommia, ehkä siksikin se kiusaaja tullessaan sinne töihin kuvitteli, että olin hänen alaisensa. Ei se luonto taipunut tekemään niitä likaisempia töitä itse vaan käskytti muita tekemään ne hommat hänen puolestaan silloin, kun en ollut paikalla. Sille oli kova paikka sekin, kun en pitänyt häntä pomona vaan tein työni kuten ennenkin. Silloin, kun kerroin siirrosta toiseen työpisteeseen, se hätkähti ja panikoi. Rupes selittelemään ettei niissä selän takana puheissa ja teoissa ollut kyse mistään henkilökohtaisesta, en oikein uskonut, hän kun ei pystynyt katsomaan muhun päin ollenkaan. Oli tehnyt ja sanonut sellaisia asioita, jotka meni henkilökohtaiselle tasolle.
        Kun siirryin toiseen työpisteeseen, niin ei mua sinnekään tarvinnut pahemmin perehdyttää. Siellä olleet työkaverit näytti mitä piti tehdä ja kyselin itse heiltä aina tarpeen mukaan, jos jotain kysyttävää oli. Pomot ei käyneet kysymässä pärjäänkö tai miten menee. Käsittääkseni työkaverit siinä työpisteessä eivät käyneet pomoille valittamassa mun tekemästä työstä, eikä mun hinnoittelusta.
        Olin ollut ennen Konttiin töihin tuloa, ollut vuosia aikaisemmin, useita vuosia myyntitöissä kaupassa, kassana ja lihatiskilläkin jopa ja tehnyt yksin töitäkin yhdessä pienemmässä liikkeessä. Jälkeenpäin olen miettinyt, että miten silloiset työnantajat uskalsivat näinkin paskan ja sekundan antaa yksin töitä tehdä ja olla jopa kassanakin.


    • Bösö

      Porilainen murskaus firma ja työpäällikko Dauno.Kiusaaja pahimmasta päästä.pysyy firmassa.Säpinää naisjohtajan kans.

    • Poliisi-ilmoitus

      Pitää tehdä rikosilmoitus näistä herjaamisista. Ei kannata poistaa, olen jo tallettanut kaiken ja lähetän eteenpäin poliisille.
      Kiitos kaikille herjaajille!

      • Pyh ja pah. Eihän noissa ole mitään, älä peloittele ketään. jos jotakuta loukkasi jokin kohta, saattaa olla että se oma nilkka oli se johon potku tuli. Ei poliisia ihmisten avautumiset kiinnosta, ja itseasiassa... mistäs tiedät jutut perättömiks? niin niin...


      • faktoja kerrottu
        peacekeeper kirjoitti:

        Pyh ja pah. Eihän noissa ole mitään, älä peloittele ketään. jos jotakuta loukkasi jokin kohta, saattaa olla että se oma nilkka oli se johon potku tuli. Ei poliisia ihmisten avautumiset kiinnosta, ja itseasiassa... mistäs tiedät jutut perättömiks? niin niin...

        SPR:n Konteissa tapahtuneista jutuista oli mtv3:llakin ohjelmaa muutama vuosi takaperin. Siinä kerrottiin miten eriarvoisesti ja huonosti Konttien työntekijöitä kohdeltiin jopa esimiestasolla asti. Ja voin sanoa että se juttu pitää paikkansa, ei uskois SPR:ä hyväntekeväisyysjärjestökseksi Kontissa koettujen ja nähtyjen juttujen perusteella. Hyvä, että näin mitä se SPR:n toiminta oikeasti on. Lopetin sen keräyksiin osallistumisen, harmittaa vietävästi se, että aikasemmin uskoin SPR:n olevan hyvällä asialla. Kuinkahan moni muu siellä töissä ollut pettyi SPR:in. Huvittavaa oli se, että huonona ja arvottomana työntekijänä kohtelun jälkeen, työsuhteen loputtua, SPR:lta lähetettiin joulukalenteri ja myöhemmin arpoja nippu maksulapun kera.Mietin oikeasti, että mitä v....a luuleeko ne tosiaan, että mä muka kaiken paskan jälkeen rupeaisin heitä tukemaan....en todellakaan pistä enää centtiäkään siihen puljuun. Kuka nyt huonosti kohtelun jälkeen rupeaisi lahjoittajaksi, tuskin monikaan.


    • Sairaanhoitajat

      HUS

    • pöyristynyt

      Käykääpä lukemassa Kalevan sivulta juttutuvasta raadollisesta kiusaamistapauksesta. Kesätyöntekijä ja opiskelija kirjottavat kaupungin paikasta kokemuksiaan. Taitavat tietämättään kirjoittaa samasta puljusta.

    • Jormanai

      Työpaikkakiusaamista esiintyy HUSissa yleisesti .
      Varsinkin Tammisaarean sairaaalassa.

    • muutto
    • Valtion virastot

      Entinen Tullihallitus Helsingissä on varsinainen mätäpaise. Useammalla osastolla on työpaikkakiusaamista. Erit. Ulkomaankaupa- ja verotusosastolla.

    • Järkiasiaa!

      Olisi kyllä ihan oikea ratkaisu julkistaa työpaikat, joilla esiintyy kiusaamista.
      Olisi ehkä radikaali ratkaisu, mutta mielestäni vähentäisi oikeasti työpaikkakiusaamista.
      Sellaiselta firmalta/työnantajalta loppuu varmasti hyvin pian toiminta, koska kukapa työntekijä sitä vapaaehtoisesti haluaa mennä mihinkään paikkaan muiden kiusattavaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe