Insight vs Civic

bensapihi

Tarkoitus ostaa Insight,Civic tai Civic hybrid. Civicin ajo ominaisuudet yms on hyvin tiedossa kiitos internetin mutta jos civicia vertaa insightiin niin onko se millainen ajettava ja millainen sisämelu verrattuna civiciin? Kuvista saan semmoisen käsityksen että insightin tavaratila on huomattavsti isompi kuin civic hybridin mutta pienempi kuin civicin onko näin? Kaikki kommentit tervetulleita.

21

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omistaja

      Civicia suosittelen !

    • BYD QIN
      • Supermussuttaja

        Miten vakuutat hemmon ostamaan kiinanromuja. Onhan sieltä tullut tavara jo nähty.


      • gxx
        Supermussuttaja kirjoitti:

        Miten vakuutat hemmon ostamaan kiinanromuja. Onhan sieltä tullut tavara jo nähty.

        Näin on täyttä paskaa on Hondan tuotanto ollut kuvottava auto ja vitun huono ostakaa euroa


      • näitä vai?
        gxx kirjoitti:

        Näin on täyttä paskaa on Hondan tuotanto ollut kuvottava auto ja vitun huono ostakaa euroa

        "
        Saksalaiskuluttajat arvostelevat Volkswagenin jakoketjuongelmia edelleen, eivätkä DSG-vaihteistojenkaan ongelmat näytä poistuvan herkästi.
        Vuoden auto 2013, Volkswagen Golf, on myös Suomessa hyvin suosittu automalli. Se oli maamme myydyin henkilöautomalli viime vuonna 5064 rekisteröidyllä kappaleella. Suosikki-Volkswagen oli myös Vuoden Auto Maailmassa 2013 ja Vuoden Auto Japanissa 2013/2014.

        Mekaniikkamurheita

        Käytettynä – ehkä jo parin-kolmen vuoden ikäisenä – Volkswagen saattaa kuitenkin tulla omistajalleen kalliiksi ylläpitää. Syynä ovat saksalaismerkkiä edelleen vaivaavat, monille jo tutuksi tulleet tekniikkamurheet.

        Saksalainen Auto Bild raportoi tuoreessa, mittavassa laaturaportissaan, että Volkswagenia painavat edelleen kuluttajien suunnalta päivittäin esiin nousevat, erityisesti TSI-moottoreiden jakoketjuongelmat. TSI-bensiinimoottoreita käytetään monissa Volkswagenin malleissa. Auto Bildin mukaan jakoketjuongelmat vaivaavat kuluttajia edelleen, ongelmaan liittyvästä laajennetusta takuusta huolimatta.

        Automaattisia ongelmia

        Volkswagenia arvostellaan Saksassa lisääntyvissä määrin myös DSG-vaihteistoihin liittyvissä ongelmissa. Valitukset koskevat nyt 7-vaihteisen DSG-kaksikytkinvaihteiston rikkoutumiset.

        Myös Suomessa Volkswagen on toteuttanut DSG-kampanjan, joka ei ole takaisinkutsu. Saksalaisvalmistajan mukaan osassa sen 7-vaihteisin DSG-vaihteistoin varustetuissa autoissa saattaa kuumissa ja kosteissa ilmasto-olosuhteissa ilmetä vaihteiston sähköhäiriö. Kiinassa satojatuhansia autoja on kutsuttu korjaamokäynnille.


        Harry Kuurio
        "


      • lahoaa käsiin.
        gxx kirjoitti:

        Näin on täyttä paskaa on Hondan tuotanto ollut kuvottava auto ja vitun huono ostakaa euroa

        Ostakaa ruostuva mopedin moottorilla varustettu ford.


      • rakastan korjaamoja.
        lahoaa käsiin. kirjoitti:

        Ostakaa ruostuva mopedin moottorilla varustettu ford.

        Siksi hankin leluturbon!


    • ervearvareva

      Mistä veinasit Civicin saada hybridinä? Mitä tulee (Suomessa) myynnissä oleviin vaihtoehtoihin, niin vaikea kuvitella mitään tapausta, missä kannattaisi ostaa mielummin Insight kuin Civic (dieselinä).

      • nettiautosta :)

        Käytettyä civic hybridia saa ihan nettiautosta, vuosimallia 2006- noin 2010.
        Hybridin tavaratila on kyllä aika pieni.
        Insightissä en ole istunut mutta lueskelin että perustuu pidennettyyn jazzin pohjalevyyn eli ilmeisesti leveys suunnassa kuskin tilat aika huonot?


    • uyfyk

      uyb

    • insaitti_kehiin

      Civiceissä ainakin joitain ongelmia. Ongelmaa on esim. CVT-vaihteistossa, jotka periaatteessa samanlaiset, mutta toteutuksessa joitain pieniä eroja Insightin hyväksi. Jenkki-sivustoilta löytyy kattavasti tietoa Insightista jonka perusteella voi tuhansien omistajien kommenteista sen päätellä olevan erittäin luotettava tekniikaltaan.

      Tavaratila Insightissa monikäyttöisempi kuin perus-Civicissä ja hybridi-Civicissä kuten myös vanhassa Auriksessa tavaratila täysin käyttökelvoton.

      Tuo Insight on käyttökuluiltaan erittäin edullinen.Niitä saa vähän ajettuina edullisesti ihan Suomestakin (noin 15000€).
      Huolloista sen verran, että esim. tuon CVT-vaihdelaatikon öljynvaihto maksaa vain noin 70€ vaihdettuna merkkiliikkeessä (veho).
      Keskikulutus vaihtelevassa ajossa kaupunkialueella noin 5,5l/100km.

      Ruostuminen tulee olemaan sekä Civiccien, että Insightien ongelma joskus 10 vuoden kuluttua.

      • puutaheinää taas

        Ajoin automaatti Civikiä, eikä vaihteissa mitään ongelmia. Hyvin pelitti. Kulutuskin pienempi, kuin manuaali. Ruostesuojaus ja koritakuut ennustaa ruosteetonta, pitkää ikää.


      • tietoakin on olemas
        puutaheinää taas kirjoitti:

        Ajoin automaatti Civikiä, eikä vaihteissa mitään ongelmia. Hyvin pelitti. Kulutuskin pienempi, kuin manuaali. Ruostesuojaus ja koritakuut ennustaa ruosteetonta, pitkää ikää.

        civic cvt ihan yhtä ok kuin volkkarin dsg jos vaan kokeilee. Kestävyys ajan mittaan onkin toinen juttu...


    • Poistuu myynnistä

      Hondan hybridit poistuu myynnistä Euroopasta huonon kysynnän takia. Eurooppalaiset autotehtaat tekee vähemmän kuluttavia parempitehoisia normitekniikalla. Noissa on vielä käyttövoimavero rasitteena.

      • halavalla saa

        Käyttövoimavero on vain ladattavissa hybrideissä tai täysin sähköisissä autoissa.

        Hondalle jää edelleen Jazz hybridi myyntiin.

        Käytännössä halvemmalla kuin prius on tuo Insight tehty ja sen pitäisi näkyä kuluttajahinnassa. Länsieuroopassa tuo hintaero on jäänyt liian pieneksi erityisesti Aurikseen nähden, mutta myös Priukseen nähden. Siksi ei myy, ihan syystäkin.

        CRZ taas on vailla kohderyhmää, koska se yrittää olla urheilullinen ja taloudellinen yhtäaikaa ja floppaa erityisesti urheilun puolella. Tiloiltaan se ehkä täyttäisi urheiluauton kriteerit.

        Lienee hyvä tilaisuus jollekin ostaa edullisesti kestävää ja edullista tekniikkaa. Suomessa nuo Insightit ovat jo olleetkin vähän käytettyinä edullisia suhteessa muihin.


    • jenkkijeejeejee
    • Tästä mallia

      Hondan kannattaisi ottaa mallia Golf GTE hybridistä. Siinä on nykypäivän innovaatioita joita toivoisin Hondankin tuovan myyntiin. 150 HP bensamoottori yli 100 HP sähkömoottori. Kulutus 1,5 litraa satasella ja kiihtyvyys seitsemän sekunnin luokkaa.

      • Tuostako mallia?

        Testaa Sitä Ihmisillä -moottori kestää 20000 km, Defect Scheisse Geartronic luovuttaa vasta 40000 km kohdalla. Etuovet menee mutkalle pakkaskeleillä.


      • Keuhry

        Ampera on tekniikaltaan tuota GTE:tä parempi ja kestävämpi. Enneminkin siihen suuntaan veisin tuota kehitystä, niin ei tarvitse murehtia rikki menevistä vaihteistoista (Amperassa ei ole vaihteistoa). GTE:n akkukin on säälittävän kokoinen, joten sillä ajaa ehkä 10km sähköllä (Jos sillä oikeasti ajetaan tuo luvattu 50km, niin se akku on loppu ennen kuin 500 lataussykliä on tehty).


    • Kumpikaan

      Alkuperäiseen kysymykseen: insight ja Civic ovat milelestäni eri "segmentin" autoja. Opel ylempää keskiluokkaa ja Civic alempaa. Aika erilaisia muutenkin, outo vertailu.

    • Taidan vaihtaa uuden

      Nyt on omistettu jonkin aikaa 2010 vuosimallin Honda Insinght. Auto on toiminut moitteettomasti ja varustetaso on erittäin hyvä eli hinta laatu suhde on ollut kohdallaan. Suosittelen lämpimästi muillekkin kyseistä kulkuneuvoa. Kulutus on 5.3 l/100km kaupunki ajossa josta n.15% moottoritietä n.7 km/ suunta ilman ihmeempiä säästö ajoja. Kehuvat jotkut päässeen 4,6 l/100 km kulutukseenkin. Uskon kyllä, mutta siinä saa kyllä ajella rauhallisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe