Toistuvat uniteemat

aware?

Minulla on kahdentyyppistä unta, jotka toistuvat aina samoilla teemoilla, vaikka yksityiskohdat ovatkin erilaiset.

Yksi teema on oma asunto. Unessa asunto näyttää aina ihan erilaiselta kuin nykyinen oikea asuntoni. Unessa ihailen, kuinka asunto on niin ihanan avara, tilava, on monia eri huoneita, valoisaa ja joskus on kaikenlaisia ihania esineitä ja huonekaluja, toisinaan taas asunto on tyhjä ja olen ikään kuin vasta muuttamassa sinne. Saan myös hyviä sisustusideoita ja kaikki vaikuttaa todella viihtyisältä. Mutta sitten tulee mutta. Yhdessä unessa huomasin että tämän ihanan asunnon yhdessä kohtaa puuttuu lattia ja kun menin siitä alas niin tajusin että siellä oli tapahtunut murha ja että jos vietän liian kauan aikaa siellä niin minä alan näyttämään syylliseltä tämän tuntemattoman ihmisen murhaan, jonka ruumista ei ollut siellä mutta poliisit oli tulossa tutkimaan tapausta.
Toisessa ihana-avara-asunto -unessa kierrellessäni ja ihaillessani asuntoa, tunsin yhtäkkiä etten ollut siellä yksin ja että siellä on jotain pelottavaa, joku näkymätön ja ilkikurinen seuraa minua, ikään kuin kummittelisi.
Yhdessä asunto-unessa kaikki oli taas niin täydellistä, mutta sitten huomasin kotoisan näköisen parvekkeen, mikä paljastuikin ränsistyneeksi ja risaksi, josta tuuli sisään ja sinne piti kulkea ikkunan kautta kun oviaukkoa ei ollut sinne parvekkeelle ja parveketta ei saatu lukittua, sieltä olisi voinut kuka tahansa tulla sisään. Ajattelin, että piti siis alkaa etsimään uutta asuntoa.

Toisin sanoen avara, valoisa, kaunis, tyhjä asunto, jota haluan alkaa sisustamaan innolla ja sitten aina paljastuu jotain ns. mätää.


Toinen toistuva teema on shoppailuteema. Voin nähdä ihan muuta unta, joka jossain vaiheessa muuttuu taas shoppailu-uneksi. En ole valvetilassa mikään kova shoppailija. Unessa löydän jonkin mielenkiintoisen putiikin tai tori-tyyppisen paikan (ulkomailta tai tuntemattomasta kaupungista) , jossa myydään joko kaikenlaisia pieniä koriste-esineitä, jalokivituotteita ja koruja tai sitten ihan vain vaatteita ja laukkuja. Löydän kaikenlaista ihanaa ja mielikuvituksellista (sellaista mitä en ole valvetilassa koskaan nähnyt eli keksin ne siihen uneen, mutta usein myös uskonnollista krääsää kuten pieniä buddhapatsaita tai vastaavia). Tutkin ja pengon innoissani erilaisia tuotteita, mutta uni päättyy joko siihen, että kauppa menee kiinni ennenkuin ehdin kassalle, tajuan ettei minulla ole rahaa tai yleisemmin siihen, että unessa tajuan etten voi saada niitä ihania juttuja mukaani, koska se on vain unta eivätkä ne tuotteet ole todellisia ja petyn kovasti. Eli ihan lopussa uni muuttuu valveuneksi, jolloin yleensä herään. Kerran löydettyäni ihanan topin huomasin että sen seassa on isoja valkoisia verta imeviä toukkia.

Oma arvaukseni asuntounista liittyy kai jotenkin minuuteeni ja shoppailu-unet kai muistuttaa ettei mitään saa mukaansa täältä? Osaatteko tulkita?

0

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        169
        2970
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        26
        2079
      3. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        23
        2034
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        90
        1852
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        69
        1567
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        19
        1323
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        37
        1222
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        10
        1221
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        35
        1193
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        9
        1181
      Aihe