Onko totta, että nainen voi saada kenet tahansa?

Ihmettelen...

Eli jos vain naisen ulkonäkö ja luonne, tai jompikumpi ovat edes mukiinmeneviä, niin tämä voisi saada kenet tahansa miehen?

Tämähän tarkoittaisi sitä, että voisin siis vain käppäillä mielenkiinnonkohteeni luokse ja pientä vinkkiä antamalla saada tämän tai tältä. Noh, en valita.

Mutta miehet kertokaa; voivatko miehet kelpuuttaa oikeasti siis lähes kenet vain? Juu, eivät miehet ole kaikki samasta puusta veistettyä, mutta yleisesti ottaen...

36

3239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyk5e64

      Tuskin nyt ihan kenet tahansa, koska on niitä sellaisia miehiäkin joilla on valtava valinnan vara.
      Seksiä tietty saa nuori kaunis nainen helposti varmaan miltei keneltä tahansa.

    • Näin on.

      No sanotaanko että jos mies menee kysymään 20 naiselta seksiä. 2 suostuu. Monelta voi tulla kämmenestä naamaan. Jos nainen menee kysymään 20 mieheltä. 18 suostuu. Kukaan ei käy käsiksi vaan on imarreltu.

      • yksinmies

        Hyvä prosentti, jos 10% suostuu. Oikea suhde on sellainen, että pitää olla jopa yli 50, että saa yhden suostumaan


    • lal laa

      Siinä on se ero miehissä ja naisissa. Mies on valmis heti mutta nainen ei halua heti hypätä tuntemattoman kanssa sänkyyn.

      • Kravatti_84

        Paitsi jos on ulkonäkö ja supliikkipuoli kunnossa.


      • naiset erilaisia
        Kravatti_84 kirjoitti:

        Paitsi jos on ulkonäkö ja supliikkipuoli kunnossa.

        kuule randomilla jos isket tuolla noin sitä suplikkias niin voi olla et jutut on vaan vääriä. ei pahalla :/ naiset on erilaisia


    • jepulis...

      Ei voi saada! On sellaisiakin miehiä, jotka ovat varattuja ja heillä on selkärankaa olla lähtemättä leikkiin. Tai sitten minä vain törmasin toiseen niistä kahdesta, jotka olivat tuossa nimimerkin "Näin on " esimerkissä.

    • Näärännäppy

      Sama kuin jepuliksella.

      Pakit on tullut yleensä varatuilta miehiltä ja kunnioitan äärimmäisen paljon suoraselkäisyyttä.

      Toki on ollut sellaisiakin, jotka parisuhdestatuksestaan huolimatta on valmiita mihin tahansa sänkyyn asti. Ei tällaiset miehet ole parisuhdemateriaalia. Muutenkin liian "helppo" mies on aika lailla turn off.

      Miehen saanti on kyllä pääasiassa ehkäpä maailman helpoimpia asioita. Hyvä ulkoinen olemus toki tekee asiasta vieläkin helpompaa.

      • jepulis...

        No minulla sattui tuo mainitsemani juttu, mutta niin, että en tiennyt kysyessäni, että on varattu. Mutta selkärankaa oli ja itseasiassa olisi ollut hyvä valinta mieheksi, mutta meni nyt näin.


    • Wqrdart

      No jos puhutaan seurustelusuhteesta, niin en minä ainakaan ole valmis kenen tahansa kanssa seurustelemaan. Pitää olla aidosti kiinnostunut ja jollain lailla samantyyppinen ihminen.

    • Kulliautomaatti

      Kullia saat suurimmalta osalta. Rakkautta vain harvalta.

    • lähes täydellinen..
      • jane-83

        Paitsi jos mies on suhteessa elämänsä naisen kanssa... ja sanoo totakin rumaksi.


    • Et saa kaikilta. Minulta saattaisit saada, mutta en usko että kaikki miehet on yhtä höveleitä. Tosin en minäkään höveli ole.Mutta minusta tuntuu, että sellainen tyttö, joka tulee suoraan kysymään minua seksipuuhiin, on joko a) varustettu hyvällä itsetunnolla, mikä tekee tytöstä minun silmissäni seksikkään ja / tai b) oikeasti kiinnostunut mahdollisuudesta harrastaa seksiä kanssani. Enhän minä itsekään ihan hirveä röhjäke ole. Eli tule vaan Ihmettelijä kysymään, voisin vaikka lähteäkin :-)

    • Ykä
    • niinkaisitten1

      Ei voi todellakaan. Nainen saa paljon helpommalla seksiä, ainakin suurin osa jos ei yhtään nirsoile, mutta parisuhdetta on hyvin vaikea saada.

    • because i'm happy

      Tämä riippuu ihan hirveästi naisen ulkonäöstä. Jos seksiä ehdotteleva nainen on miehen tasoa parempaa, niin mies saattaa suostua. Jos taas esim. varatulla miehellä on itsellään kotona kivannäköinen nainen, niin mies tuskin suostuu seksiin lihavamman, vanhemman ja rumemman naisen kanssa.

      On myös paikkoja kuten laivat ja laskettelukeskukset, joissa parhaiten menestyy tyrkyt ja avoimesti flirttailevat. Siellä nymfot saattavat kierrättää useampaa miestä saman illan aikana. Ujot seinäruusut eivät menesty ellei sitten kyseessä ole poikkeuksellisen kaunis ja/tai kurvikaskroppainen nainen.

    • blåååååå

      Keskitason mies (erityisesti sinkku) on helppo kaataa vähintään seksiin, mutta mitä "täydellisempi" mies on, sitä vaikeammaksi se tulee, koska kilpailu kovenee. Mitä tulee varsinaiseen parisuhteeseen, niin eiköhän silloin monella miehellä ole vähintään henkisiä vaatimuksia. Toisaalta tiedän, että osalle miehistä riittää, että on isot tissit, mutta toisaalta ne suhteet harvemmin kestää pitkään.

    • mki

      Ei riitä ainakaan minulle naisen ulkonäkö tai kiva luonne siihen että hyppäisin muutoin tuntemattoman ihmisen kanssa sänkyyn vain siksi kun sattuu olemaan hyvännäköinen ja tuli sitä kysymään. En myöskään ala seurustella kenen kanssa tahansa, kyllä siinä toisessa ihmisessä pitää olla jotain joka sytyttää mielenkiinnon jollain tavalla ja halun oppia sitten lisää hänestä. Mutta totta on että suurinosa miehistä lähtee varmasti mukaan jos hyvännäköinen nainen tulee pyytämään suoraan vaikka seksi seuraksi, harmillista vaan että näiden miesten joukossa on sitten niitä varattujakin jotka pettävät tuntematta sen enempää katumusta asiasta.

    • kyllä ja ei

      Siinä missä naisetkin.

    • Nainen Hämeestä

      Helppo vastata. Ei todellakaan. En minä ainakaan ole saanut yhtään miestä, josta olen ollut kiinnostunut. Kyllä miehet ovat yrittäneet iskeä, mutta vain sellaiset jotka eivät ole minun tyyppiäni.

      • Jgdpanther

        Yrititkö vähääkään?


      • Nainen Kymestä.

        Kyllä todellakin saa! Ainakin minä olen saanut aina, jos vaan olen halunnut.
        Se on helppoa:) Bongaan haluamani miehen ja menen juttelemaan. Miehet ovat kiinnostavia ja mukavia ja tykkäävät jutella:)


    • totuuden pilli

      Kukaan ei voi saada ketä tahansa oli luonne taikka ulkonäkö mikä hyvänsä.

    • Kjhgdsa

      Yhden yön jutuista yritän pysyä erossa jos ei ole aivan akuuttia puutostilaa, ja varsinkin jos on tunne, että juttu ei ikinä kanna suhteeseen asti. Toki joskus tulee kohellettua. Olen antanut pakkeja ihan kauniillekin naisille, kaverit välillä pyörittelevät päätään. Myös ollessani vapaa, koska on vallinnanvaraa, en halua aina säätää ja olen kyllästynyt siihen. Jossain tilanteissa on alkanut ahdistaa ajatus, et toi haluaa mut vaan sänkyyn. Eikö musta oikeesti muuhun ole?

      Haluisin parisuhteen ja siihen ei todellakaan yksin naamalla päästä... eikä luonteellakaan vaan puhutaan jo aika monesta asiasta. Juuri jouduin lopettamaan tapailun kivan, fiksun ja kauniin naisen kanssa, koska joku meidän olemisessa vaan tuntui epäluonnolliselta ja väkinäiseltä. Flow, kemia puuttui.

      Oon vissiin vähän outo mies tuntemuksieni kanssa, mutta veikkaan etten ole ihan yksin kuitenkaan.

    • tghk

      Juu minä en todellakaan ole saanut ketä tahansa, vaikka olen nätti ja hoikka vaaleaverikkö (ja siksi minulle usein sanotaan juurikin että "no sinähän saisit kenet tahansa"). Luonteeltanikin olen ihan mukava, optimistinen ja iloinen; minulla on hyvä ammatti ja paljonkin tavoitteita ja kiinnostuksenkohteita elämässä. En siis oikein osaa sanoa, miksi niin on käynyt, mutta tähän mennessä (olen 30-vuotias) ne miehet, joiden kanssa suhteeseen olisin halunnut, eivät ole olleet kiinnostuneita.

      Olen koittanut monenlaista lähestymistapaa, myös ihan suoraa aloitteen tekemistä, mutta ei ole onni ollut matkassa. Pari on ollut varattua, mistä en etukäteen tiennyt, ja muutama muu yksinkertaisesti sanonut, että kiitos mutta ei kiitos.

      No, kenenkään ei tietenkään tarvi olla minusta kiinnostunut, eikä näitä asioita voi pakottaa. Välillä vaan ärsyttää, kun kaverit kommentoivat, että olen liian vaativa tai minulle ei sitten kelpaa kukaan - voi kun tietäisivät, että ongelmani on juuri päinvastainen...

      • iuytl

        Miehen pitää antaa tehdä lopullinen aloite. Liian päällekäyvät naiset on pelottavia. Tosin voi olla melko turhauttavaa, kun joskus joutuu odottamaan kauankin aikaa ennen kuin se mies uskaltaa sen aloitteen tehdä ja siihen vaaditaan paljon pientä, ei liian tyrkkyä, flirttiä. Itse olen aina saanut sen miehen jonka olen halunnut ja ikinä en ole ollut se joka menee ensimmäisenä suoraan kysymään mieheltä. Ulkonäöltä olen ihan tavallisen näköinen nainen.


    • faktamees

      Olet vain arvioinut ulkonäkösi tason väärin, siksi saat pakkeja.

    • mies vm86///

      Pitää erottaa seksuaalinen haluttavuus ja parisuhdehaluttavuus. Nämä naisilla menevät lennokkaasti sekaisin. Eli joo, kyllä mies kuin mies panisin ok näköistä alle 40v naista. Mutta parisuhdehaluttavuudessa tuleekin sitten totaaliromahdus. Ei kukaan mies jaksa katsoa itseään täynnä olevaa "saisin kenet tahansa" asenteista naista koska se kuvastaa lähes jo kaiken kyseisen naisen luonteesta. Täten ei olekkaan mikään ihme että ne kauneimmat ja/tai v-mäisimmät naiset eivät ole parisuhteessa koska heidän parisuhdehaluttavuutensa miesten silmissä ovat pohjamudissa. Täten onkin täysin normaalianettä se kiva ja kiltti naapurin lissu saikin sen kulmakunnan komeimman miehen eikä se kylmä nainen joka on sekoittanut seksuaalisen haluttavuutensa parisuhdehaluttavuuteen. Eli summasummaarum. Jos haluat olla pelkkä panoreikä niin joo jatka ylimielisellä asenteella että saat jokaisen miehen jonka haluta. Saat ne miehet joksikin aikaa mutta et pidempään parisuhteeseen.

      • salimakefgj

        Haluttavuuden voisi korvata arvolla. Mutta joo totta joka sana. Ja se tilanne mikä baarissa nähdään on juurikin seksuaalista arvoa ei tasan mitään muuta. Jos nainen on kaunis ja mukava luonteinen niin ollaan aika lähellä lottopottia ja tälläistä naista kannattaa käsitellä kuin kukkaa kämmenellä.


      • alle40

        "Eli joo, kyllä mies kuin mies panisin ok näköistä alle 40v naista."

        Mitäs toi kertonee sun luonteesta? Ootko nyt ihan varma, että saisit?


    • wise

      kyllä seksiä saa melkee keneltä tahansa mutta parisuhteeseen ei rupia kaikki ellei oo ihastunu koska seurustelu käy muute tylsäksi viikosa.

    • yksinmies

      Jos naisen ulkonäkö ja luonne on ok, ja mies on naisen mielestä kelvollinen, niin kyllä. Mutta ei aina pelkällä ulkonäöllä pitkään juttuun mennä jos taustat on mitä vaan.

    • höpöhöpö!

      Itse otsikkoon, ei pidä paikkaansa. Mä tosin kuulun siihen kategoriaan että sekä luonne että ulkonäkö mättää, joten ei ihme ettei ole koskaan tärpännyt. Ei baarissa, ei ennalta tuntemieni kanssa, eikä netissä (treffi-ilmo on ollut parhaimmillaan lähes vuoden). Eli ei se, että on nainen, tarkoita vielä mitään. Ellen mä ole joku luokattoman poikkeava friikki ja näinollen en vaikuta edes tilastoihin.

    • Ei tietenkään.

      Hyvällä ulkonäöllä ja viettelykyvyllä voi kyllä saada aina jonkun miehen ja jonkun aikaa. Painoarvo sanalla "jonkun".

      Vaan epäilen, ettet etsi ihan mitä vaan.

      Oikeisiin suhteisiin ei "kelpuuteta", vaan sovitaan yhteen.

    • NoNiimpäTietenkin

      On totta jos oikein
      levität likaista vittuasi.

      Minua ei kuitenkaan
      huvita kun tiedän henkesi
      ja vittusi likaiseksi.
      Et ole huolehtinut
      hygieeniasta nyt
      saatika koskaan.

      Ainut mitä olet saanut
      aikaiseksi olet
      levittänyt likaisen
      sosialisti vittusi
      typerysten eteen.
      Naisten jotka väittävät
      olevansa miehehiä mutta
      ovat henkisesti naisia.
      Lesboillut olet.
      Miestä et ole saanut koskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe