miehellä kasvain mahassa

brokenlife

Miten ihmiset selviää tämmöisistä kriiseistä?
Mieheltä löytyi kasvain ihan nyt vasta mahasta ja nyt jo makaa sairaalassa huonossa kunnossa. Meillä on alaikäisiä lapsia ja minun pitäisi jaksaa pyörittää arkea. Aivan painajaista.

24

3904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syöpäleikattu.

      Tervetuloa joukkoon. Aina ei voi juhlia ja juoda viiniä ystävien kanssa. Ei vaikka olisi Shumi, hänkin makaa sairaalassa.
      Tämä on elämä ja kyllä siitä selvii täytyy muista vaan että elämärytmi täytyy muuttaa. Kellä sitten on painajainen sinulla vai miehellä?

    • nainen4

      Nimimerkki "syöpäleikattu", minultakin on syöpä leikattu, mutta ei tulisi mieleenkään noin törkeästi kirjoittaa.
      Ap.lle, ota asioista selvää kysy ja vielä kerran kysy, tieto helpottaa. Onko syöpä pahanlaatuinen, voiko sitä leikata? Suomen syöpäyhdistyksen sivuilta saa hyvää tietoa, myös omainen. Ja omalta paikkakunnalta löydät myös syöpäyhdistyksen jonne voit soittaa.
      Kyllä te selviätte☺ ja tärkein, älä katkeroidu, siitä ei ole hyötyä. Tsemppiä kovasti.

    • niin tekin

      Siskoni oli samassa tilanteessa tasan vuosi sitten. Leikattu ja jo toivossa hallintaan saatu mahasyöpä uusi räjähdysmäisesti. Hänellä tosin jo lapset elävät omaa elämäänsä. Elämän on vain jatkuttava ja se jatkuu, vaikka välillä joku meistä jättää matkansa täällä.
      Korkeimman voimalla on selvitty.

    • Shokki

      Miten brokenlife siellä jaksaa?
      Täällä kirjottelee nainen jonka miehellä todettu 2kk sitten syöpä. Meillä on kaksi pientä lasta. Tilanne on aivan hirveä, pahinta painajaista. Mutta tästä mennään eteenpäin, jossakin sumussa mutta eteenpäin luulisin. Alussa sanottiin että apua saa sieltä ja täältä ja joka lippulapussa luki että apua on saatavilla mutta eipä se avun saanti nyt niin helppoa olekaan, Jos tahot kirjotellaan vaikka sähköpostilla lisää. jotenki tuntuu ettei vertaistukeakaan ole "näin nuorelle" saatavilla..

    • "Miten ihmiset selviää tämmöisistä kriiseistä?"

      Ihmisiä syntyy, ihmisiä kuolee... Toiset aikaisemmin, toiset myöhemmin... Kuka mistäkin syystä... Tämän kaiken kanssa on vain elettävä.

    • Voimia :)

      Voin kertoa hyviäkin uutisia :)
      Minulta leikattu reilut pari vuotta sitten mahasyöpä.
      Leikkaus onnistui hyvin.
      Kaikki on hyvin ja ok.
      Päivästä toiseen mennään ja kukaanhan me ei tiedetä
      huomista päivää...Jaksamista ja voimia sinulle ja miehellesi.
      Nautitaan kaikista päivistä mitä meillä on.

    • Jazzi

      Itselläni oli pahanlaatuinen syöpä viitisen vuotta sitten, ennuste vain 20%. Sytot ja kantasoluhoidot pelasti. Muutenkin suomessa tosi hyvä taso syöpähoidoissa. Toki syöpäsairaus todella suuri kriisin paikka, joten voimia teille. Kaikki mahdollinen annetaan ja tukiverkosto kunnossa. Voimia!

    • Elämä on

      Itselläni todettiin syöpä 2 vuotta sitten mutta saatiin kahdella leikkauksella ilman muita hoitoja pois. Mieheni jätti minut diagnoosin saatuani: sanoi, ettei pysty parhaassa iässä ja energisenä jäädä kotiin toisen takia.
      Yhdessä oltiin 13 vuotta. Mies lähti ja vei lapsen mukanaan, en tietenkään pystynyt häntä silloin hoitamaan.
      Eli ihminen selviytyy, kun on vain pakko...

      • Julmaa

        Millainen mies hylkää puolisonsa sairauden kohdatessa... "niin myötä- kuin vastoinkäymisissä" ei ole merkinnyt hänelle mitään. Otan osaa.


    • sdglklgsdghkl

      Voimia . Minulla tulee miettimättä heti neljä tuttua , jotka ovat toipuneet syövästä. Eli toivoa ei kannata heittää.

    • lango

      Minulla itselläni oli agressiivinen mahasyöpä ja maha poistettiin kokonaan ja tehtiin suolesta pieni pussi. Leikkaus on todella suuri ja kivut on kovat leikkauksen jälkeen mutta kyllä ne parin viikon päästä hellittävät. Sytöstaatti kuurit se leikkauksen jälkeen vielä 9 viikkoa sen jälkeen. Itsellä ei ollut levinnyt muualle esim maksaan tai haimaan.

      Syöminenhän tietysti pitää opetella uudestaan....pieniä annoksia parin tunnin välein mutta kyllä siihenkin tottuu ja oppii mikä ruoka itselle sopii.

      5 vuotta siintä on aikaa ja terveenä olen pysynyt. Ei se syöpä mikään kuolemantuomio ole nykypäivänä.

    • W . W

      Terve
      valtteri valkoinen kun sillä oli syöpä hän alkoi elää kuin viimeistä päivää kokkaillen kristallia ja tehden kasoittain rahaa joten ei syöpä välttämättä mikään huono asia ole

    • samanläpikäynyt

      Jaa-a, mitäpä tuohon sanoisi. Äitini kuoli vajaa parisen vuotta sitten syöpään. Alkoi kroonisella yskällä, väsymisellä, oli kuukauden päästä hengityskoneessa ja sitä seuraavassa kuussa järjesteltiin hautajaisia.

      Painajaistahan se oli, mutta elämän on jatkuttava niiden kohdalla, jotka ovat elävien kirjoissa. Et voi jäädä kotiin suremaan ikuisesti tai kiertää lapsien kohdalla sitä, mitä on kuolema ja mitä se merkitsee. Arki taitaa olla näissä tapauksissa enemmän ystävä kuin vihollinen; se ohjaa automaattisesti ajatukseen rutiineihin ja pitää kiinni elämässä.

      Toivotaan nyt kuitenkin, että miehesi tervehtyy. Paljon muuta ei ole tehtävissä, sillä lääkäreistähän se loppu riippuu. Murehtiminen ja vatvominen ei muuta tilannetta yhtään miksikään.

    • KALLE KELLO

      Kova tilanne. On varmasti näitä vertaistukiryhmiä, ota yhteys siihen jos suinkin mahdollista. Tarvitset nyt apua, koska sinun on jaksettava jo lapsienkin takia.

    • pentoikk2
      • Katonääs

        Jeesus ne syövät aiheuttaakin. Niin, että sopii parantaakin.


    • Iidap1

      Tuttavissani ja suvussani on viime aikoina ilmennyt useita syöpäsairaita ja kaikki ovat siitä onnellisesti ylipäässeet.
      N. 5 vuotta sitten sisareni miehellä todettiin keuhosyöpä ja lääkäri sanoi ettei sille voida enää tehdä mitään. Siskoni sai tietää mäntyuutejuomasta, mies alkoi sitä juomaan päivittäin ohjeiden mukaan. Syöpä hävisi sen vien, sitä ei enää löydetty. Nyt hän on juonut sitä edelleen, jA KAIK ON HYVIN - elämä jatkuu.

      Kovasti voimia sinulle ja perheellesi, toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin. Olen valmis antamaan lisätietoa juomasta, jos niin tahdot, asun Espoossa.

    • Volvoleidi

      Pidä itsestäsi ja lapsista huolta,älä masennu!Sinun on kuitenkin pystyttävä hoitamaan perheesi,ja pitämään myös miehesi mielialaa yllä.Toivottavasti sinulla on joku jonka kanssa voit puhua asiasta.Mieheni sairastaa syöpää ja on kokenut monta raskasta leikkausta,minulle voimia antaa se että voin käydä töissä ja tapaan ihmisiä!Voimia sinulle ja perheellesi.

    • Täällä ollaan

      Anna miehellesi Havupuu-uutejuomaa pullo päivässä. Minun miehelläni se auttoi. Voimia!

    • Luomumies1

      Kannattaa lukea luonnonmukaisista hoidoista. Hyvä paikka aloittaa on esim Tohtori Coldwellin haastattelu http://www.youtube.com/watch?v=DgbdNNfotwM.

      Saamme nykyään niin paljon patogeeneja elimistöömme ruokien, hygieniatuotteiden, puhdistusaineiden, ilmansaasteiden ja huonon vedenlaadun kautta että elimistön oma immuunivaste ei enää jossain vaiheessa toimi.

      Tämä tarkoittaa ettei elimistö pysty enää poistamaan geneettisesti viallisia (syöpä)soluja, jotka normaalissa tilassa tuhoisivat itsensä. Meillä muodostuu syntymästä asti tällaisia radikaalisoluja jotka terve elimistö pystyy pitämään kurissa.

      Kannattaa siis lisätä runsaasti antioksidanttisia elintarvikkeita kuten kirkkaanvärisiä vihanneksia lautaselle. Kaikki elimistöä rasittavat lisäaineet ja sokeri pois. Suomalaista havupuu-uutetta on myös käytetty onnistuneesti syövän hoidossa: http://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/syopasairas-sai-kuolemantuomion---parantui-kolmessa-viikossa-juotuaan-luonnonlaaketta/126936

      Kannattaa välttää sytostaatti- ja sädehoitoja, ne eivät erota tervettä solukkoa syöpäsoluista ja tuhoavat viimeisenkin elimistön luontaisen vastustuskyvyn.

      Voimia ja jaksamisia, itselläkin on lähipiirissä ihminen jolla on todettu syöpä. Murehtiminen vaan pahentaa tilannetta, sillä krooninen stressi lisää kortisolin eritystä joka on pitkällä aikavälillä äärimmäisen haitallinen aine kehon kudoksille.

    • survivor3

      Täällä myös mahalaukun syövän sairastanut. Olen kolmikymppinen mies, ja vuosi sitten maaliskuussa löydettiin mahalaukusta syöpä. Kevät, kesä ja syksy meni hoitojen parissa, mahalaukku poistettiin kokonaan ja sain sytostaatteja sekä sädehoitoa, mutta nyt olen jo takaisin työelämässä ja tunnen olevani elämäni kunnossa. Paino putosi 20 kiloa puolessa vuodessa ja olen nykyään ihannepainossa.

      Viimeisimmät seurannat oli negatiiviset, eli terveenä ollaan pysytty. Vielä pitäisi pari vuotta selvitä ilman leviämistä, ennen kuin tulee "terveen" paperit. Kyllä tämä sairauden kanssa oppii elämään, menee päivä kerrallaan eikä mieti sitä liikaa. Nyt kun on päässyt takaisin "normaaliin" elämään ei tule enää mietittyäkään asioita liikaa.

      Eli kyllä tästä voi selvitä, ei pidä luovuttaa!

    • brokenlife

      Mieheni syöpä todettiin siis olevan lopulta ruokatorvensyöpä ja se on levinnyt. Maksa täynnä metareita. Vielä sitkuttelee ja käy hoidoissa, mutta kivut ovat lisääntyneet hiljalleen... Kohta uusi ct jossa katsotaan onko hoidoista ollut mitään hyötyä.
      Ihmeen törkeää tekstiä täällä osa kehtaa kirjoittaa surussaan olevalle perheenäidille. Kyllä ihminen on kamalin päällä maan.
      Kiitos niille jotka ovat asiallisesti vastanneet. Sinulle kohtalotoveri: kirjoita minulle yksityisviestiä cancer.fi sivulla. Nimim mamimemmu

      • llllllllllllllllllll

        Toivotaan, että hoidot ovat tehonneet ja edessä on vielä hyviä vuosia, ellei paranemista. Vaikka täällä usein kuuleekin kauhutarinoita nopeasta lopusta, elää moni hoitojen ansioista pitkään ja tuo elämä voi olla laadukasta, vaikka se onkin elämää parantumattoman syövän kanssa. Toivon teille molemmille ja koko perheelle voimia!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe