liian kiltti mies?

55555

mitä se käytännössä tarkoittaa?

12

795

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maahan, Vihtori!

      Eiköhän se ole sellanen Vihtori?
      Muijan tossun alla elelevä ressukka joka tyytyy osaansa ja on tyytyväinen?

      "Kyllä kulta - ihan heti kulta - tottakai kulta.....

    • ,.-.,-,.,-.,.-

      olet tossun alla
      sinulla ei ole omia mielipiteitä tai jos on et uskalla tuoda niitä esille
      olet helposti kontrolloitavissa
      nöyristelet ja myötäilet
      olet todennäköisesti liian riippuvainen ja kiinni kumppanissa

    • Kilttilinnakundi

      Tätä olen ihmetellyt, kun kerta toisensa jälkeen saan kuulla olevani liian kiltti :/

      En ymmärrä kuinka paha sitä siten pitäisi olla, kun kuitenkin olen kerenyt tekemään elämäni aikana paljon todella hirveitä asioita. Nämä asiat ovat kyllä olleet kaikkien yhtään vakavammassa mielessä tapailemieni naisten/seurustelukumppanien tiedossa...

      Pitäisikö sitä sitten hakata, pettää ja kohdella muutenkin, kuin saastaa? En ymmärrä miksi kuluttaisin sekuntiakaan ajastani naiseen, jolle haluaisin jotain pahaa. Omia mielipiteitä löytyy, mutta miksi tapailisin saati seurustelisin naisen kanssa jolla olisi, niin radikaalisti erilaiset mielipiteet, että ne muodostuisivat ongelmaksi? Jos taas eriävä mielipide ei ole ongelma, niin miksi siitä pitäisi käydä sellaista tekemään?

    • M27llllll

      Persoonaton kylläkyllä-mies. Ei omaa mielipidettä vaan suurimmaksi osaksi käyttää muiden mielipiteitä omanaan.

    • ------
    • kapria

      Tuskimpa kukaan voi oikeasti olla liian kiltti. Sitä varmaan yleensä käytetään kiertoilmauksena selkärangattomuudelle. Tyypille, joka ei esim. tahdo valittaa, jos saa ravintolassa viallista ruokaa tms.

    • nice man

      Minun mielestä kukaan vastaajista ei ole yhtään jyvällä mikä on kiltti mies. Kiltti voi valittaakin asioista mutta asialliseen sävyyn eikä ala karjumaan ja kiroilemaan heti jos jokin ei satu menemään mielen mukaan.
      Kiltin ei tarvitse olla mikään nyhverö.

      • Kiltti mies

        Minulle kiltti mies merkitsee,että ei käytä fyysistä eikä henkistä väkivaltaa.
        Käyttäytyy asiallisesti kaikkia ihmisiä kohtaan.
        Pitää tottakai oman minänsä ja tahtonsa.
        Ollaan tasavertaisia kumppaneita.
        Kiltiksi ei tulla,kiltiksi synnytään.


    • ......

      Vain lapset on kilttejä. Jos aikuinen on kiltti, niin hän on jäänyt lapsen tasolle. Kiltteys on sitä, että tottelee muita, eikä ota vastuuta omasta toiminnastaan.

    • 20 cm

      Liian kiltti mies pelkää koko ajan että hänet jätetään yksin, jos hän asettaa jotain vaatimuksia. Hän tuntee sisäänrakennetusti olevansa aina altavastaaja ja toimii sen mukaan.

      Liian kiltti mies kuvittelee, että elämä palkitsee joskus myöhemmin. Kaikki on vain "huomenna, ensi vuonna, sitten kun, tulevaisuudessa,...".

      Liian kiltti mies päätyy itsesääliväksi aisankantajaksi. Liian kiltti mies asettaa naisen pedestaalille ja luulee, että nainen on oikeasti pyhä. Liian kiltti mies luulee, että naisen pieru ei haise tai jos sitten haiseekin, niin se johtuu jostain muusta kuin naisesta.

      Liian kiltti mies myötäilee feministejä ja nyökkäilee naisten kaikille vaatimuksille. Liian kiltti mies on tappanut itsestään kaiken uroksen.

      Tosiasiahan on, että siinä missä nainen on miehelle seksiobjekti, niin mies on naiselle statussymboli. Mutta liian kiltti mies ei usko tätä, paitsi ehkä sitten kun kaikki elämä on jo ohi.

      Sen takia, ettei miehestä tule liian kilttiä testosteronin puutteestä kärsivää pehmopelleä, jokaisen nuoren miehen pitäisi panna pariakymmentä naista ensin ennen kuin sitoutuu yhteen. Siinä sitä karsiutuu turhat odotukset ja ymmärtää, ettei pillunpuutteen takia kannata ruveta nöyristelemään. Naaraat ovat kuin busseja. Yksi jättää pysäkille, toinen ottaa kyytiin riemuissaan.

      Mies ei tarvitse naista muuhun kuin seksiin. Kaikki muu on itsepetosta.

    • kiltti mies.

      Kiltti ei käytä väkivaltaa, ei hauku naista, tekee kotitöitä, ei käy baarissa joka viikonloppu, ei vedä kännejä joka viikko vaan viettää naisensa kanss aikaa, kiltti paikkaa naisen pyörän kumin jos tarvii, kiltti käy välillä kaupassa ja tekee ruokaa, kiltti pesee myös omat pyykit. Minulla on ainakin omia mielipiteitä ja en tottele naista jos en halua, on siis oma tahto. Kuitenkin kiltti kohtelee naista hyvin ja arvostaa sitä ja auttaa jos nainen tarvii apua jossain asiassa.

    • rfghj

      kaikesta pitää nykyään vääntää jokin ongelma, esim tos joku linkkasi ton psykologi jutun niin siellä sanottiin että jos on kiltti mies niin se on mukamas joku syndrooma -.- ja naiset mukamas kaipaa jotakin komentelijaa...
      kauheeta paskaa suoraan sanottuna. Tähänkin asiaan on vain yksinkertainen selitys ja se on se että IHMISET ON ERILAISIA, ja kaikilla on oma persoonansa,

      ei se tarkoita sitä jos on kiltti että olisi päässä vikaa, tai jos ei halua ketään määräilemään niin ei sekään tarkoita yhtään mitään muuta kun olet ihan normi ihminen joka vaan haluaa itse päättää asioista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe