AKNEN VANKI

Acne

Hei. oon 20-vuotias nainen ja kärsinyt aknesta nyt puoltoista vuotta. tuntuu että vaan pahenee koko ajan eikä mikään auta. aika paljon sais mulle maksaa että ilman meikkiä menisin yhtään minnekään, saati sitten edes lenkille. naama on niin RUMARUMARUMA. seuraavia hoitomuotoja oon kokeillu tuloksetta:
EXUVIANCE-KASVOHOIDOT (niihin sisältyi hapotus, neulaus, syväpuhdistus, valohoito, erilaiset kuorinnat ja ties mitä sekä niiden ohella kotihoitona kaikki monenmoiset rasvat, naamiot, geelit, kasvovedet yms yms yms...näissä hoidoissa kävin 6kk ajan ja apua ei ollut. rahaa meni vähintään tuhat euroa)
ERILAISET ANTIBIOOTTIKUURIT kuten tetralysal ( jolle olin itseasiassa allerginen enkä voinut käyttää), ermysin, dalacin, prednisolon...
APTEEKIN TUOTTEET elikkä siis muun muassa clerasil, sebamed-tuotteet, humektan, apobase
FINNIVOITEET nimeltä clindoxyl ja skinoren (ihotautilääkärin määrääminä)
UREAHOITO on tällä hetkellä menossa. eli siis levitän aamulla kasvoilleni omaa aamuvirtsaani (kyllä, ihan omaa kusta siis) ja laitan sen jääkaappiin ja illalla sama juttu. ällöttävää mutta tuntuu että kaikki keinot on käytetty niin ei toi enää edes pahalta tunnu. luin siis tästä jostakin ja oli monille auttanut aknen hoidossa. mutta kappas vaan, ei mulle tietenkään! en enää keksi mikä olis seuraava keino että pääsisin tästä kamaluudesta eroon. ROACCUTANIA on turhaa yrittää suostutella, oon niin herkkä muutenkin kaikkien lääkkeiden sivuvaikutuksille että tohon varmaan kuolisin sillä oon kuullu siitä myrkystä pelkkää huonoa. sitä en siis enää harkitse. mulla on terveellinen ruokavalio ja herkkujakin syön vaan kerran viikossa. otan enemmän kuin tosi mielelläni IHAN MITÄ VAAN vinkkejä vastaan joita voisin kokeilla seuraavaksi tän aknen nujertamiseen, paitsi EI roaccutania. onko kellään kokemusta esim. suolahuonehoidosta tai akupunktiosta? ihan mitä vaan, oon niiiiin epätoivonen. toivon saavani edes jotain vastauksia! tää alkaa nimittäin viedä koko ajan vain enemmän ja enemmän mun elämästä ja ei suinkaan hyvällä tavalla :(

16

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aknekne

      Ihan aluksi, kai sä tajusit että se tältä palstalta bongattu "Ureahoito" oli provo?

      Mulla tilanne ei ole koskaan ollut noin paha, mutta tällä hetkellä olen saanut tilanteen hallintaan luultavasti parilla jutulla.

      Syön sinkkiä tupla-annoksen joka päivä.

      Kuorin ihon kerran viikossa suolalla (jossa ihan ikkupikkutilkka oliiviöljyä mukana, että tulee semmonen tahna), jonka jälkeen laitan hunaja suola-seoksen koko kasvoille vaikuttamaan 10 minuutiksi.

      Kosmeettiset, apteekista ilman reseptiä saatavat kosmetiikkatuotteet eivät saa sisältää lääkeaineita. Ja näin ollen ne eivät voi imeytyä yhtään sen syvemmälle kuin tuohon sarveissolukerrokseen (eli siihen mikä uusiutuu kerran neljässä viikossa). Eli tavallaan joka ikinen voide (jos se ei siis sisällä lääkeaineita) toimii vain niin kauan kuin sinä sitä käytät. Aiemmin lätkin naamaani montaakin eri kosteusvoidetta yhtä aikaa, koska epäilin että näppyni johtuvat kuivuudesta. Pesin kasvot aamuisin ja iltaisin vahvalla geeliputsarilla, että kaikki ihon tali ja epäpuhtaus varmasti irtoaa.

      Nyt olen mennyt kaksi viikkoa niin, että pesen kasvot illalla ILMAN minkäänlaista putsaria. Viileällä vedellä vaan. Kosteusvoidetta en käytä. Aamulla en tee mitään. Minun aiemmin pintakuiva iho on nyt tottunut tähän ja kahdessa viikossa iho on alkanut itse puolustautua. Kahden viikon aikana uusia finnejä on tullut tasan kolme (kun aiemmin oli joka päivä yksi valkopää naamassa). En siis laita iholle mitään kemikaaleja, kerran viikossa tuon suolakuorinnan (joka auttaa pieniin tukkeumiin tällä hetkellä). Hunaja myös pehmentää ihoa, jolloin kuivuus ei alussa tuntunut niin sietämättömältä.

      Aiemmin pintakuiva ihoni ja lievä akneni on nyt muuttunut normaali-ihoksi jossa on pieniä arpia (kuorinta auttaa ajan kanssa niihinkin). Ei edes kiristä pesun jälkeen. Talintuotanto on tasaantunut, eikä naama edes kiiltele päivän mittaan! Tällä hetkellä tämä toimii minulle. Sitä en voi luvata toimiiko se sinulle, mutta jokaisen naisen tulisi kokeilla joskus 2 viikkoa olla laittamatta kasvoille mitään ylimääräistä, silloin vasta tietää oikeasti oman ihotyyppinsä kun kemikaalit eivät ole päässeet kuivattamaan, rasvoittamaan jne.

      • acne

        akneakne, kiitos vinkeistä.täytyypi taas kokeilla jotain uutta...mistä muuten tiiät että se urehoito oli provo?


    • tsemppiä

      Oletko kokeillut apteekin Basironia? Sillä on moni saanut näpyt kuriin.

      Se on noi hormoonit, jotka sitä näppyä pukkaa. Silloin on ihan sama mitä tekee, niin ei vaan auta.

    • ravinto?

      Nujerra akne!
      http://www.nujerraakne.fi/

      Aknesta voi parantua!
      https://www.booky.fi//tuote/varpu_tavi/aknesta_voi_parantua_/9789529993383?kb=1&gclid=CMCJuKHA1rgCFaV4cAodvDMAjg


      Kuuntele alla oleva ohjelma:

      03.11.13

      Osa 1/5 (5:31)
      Osa 2/5 (5:20)

      http://www.terveydentukipilarit.fi/radio-ohjelma/mediasali/

      Myös liiallinen hoitaminen on haitaksi iholle.

      Monet kosmetiikkatuotteet on niin täynnä hajusteita ja kemikaaleja, että vain pahentavat oireita.

      Toinen on ruokavalio, millä on todellakin hirveesti merkitystä, miten iho voi. Iho on ihmisen suurin elin, joten EI ole ihan sama, mitä suuhunsa laittaa, vaikka niin kuvittelisi.

      Kannattaa lukea niiden juttuja joilla oikeesti on kokemusta eli nuo ylläolevat linkit.

      Ja ehdottomasti synteettiset monivitamiinit pois!
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm


      Itse käytän rasvaiselle iholleni näitä enkä mitään muuta.

      http://www.lumene.com/fi/kasvot/deep-cleansing-gel-cleanser

      http://www.lumene.com/fi/kasvot/ihohuokosia-supistava-kasvovesi

      löytyy citymarket edullisesti

      EI RÖÖKII

      Ainoastaan uinnin jälkeen iho kuivuu, kun käyn kuumassa suihkussa. Ja sen jälkeen laitan Aqualan L voidetta (apteekista halvalla). Marketissakin on vastaavia hajusteettomia ja allergiatestattuja esim. Erisan ja LV

    • salla89st

      Hei!

      ActiveSolutions-nimisestä nettikaupasta saa tilattua kotikäyttöön tarkoitettuja mietoja ihon kemiallisia kuorintoja (erityisesti salisyylihappo hyvä akneiholle), sekä mikrohionta-aineita. Noilla voisit kokeilla kotihoitoa.

    • ravinto a ja o

      Ihon pinta on kuollutta joten sen liika puhdistaminen ei kyllä paranna mitään ihoo.

      Korjaa ongelmat sisältpäin eli ravinnolla.

    • toimi.
    • aknekne

      Acne, "ureahoidon" ideana on kasvojen desinfiointi. Pissa on steriiliä ja näin ollen tappaa pöpöjä finneistä. Saman tuloksen saa paljon miellyttävämmällä tavalla huljauttamalla kasvot etanolilla, tosin sitäkään en suosittele koska alkoholi kuivattaa ihoa. Suola ei tapa ehkä niin tehokkaasti, mutta desinfioi sekin, eikä tarvii läträillä oman aamuvirtsan kans.

    • vai virtsaa?

      Virtsan määrä vaihtelee suuresti henkilön koon ja iän, nautitun ruuan ja juoman laadun ja määrän, hikoilun sekä vuorokaudenajan mukaan. Yleensä virtsaa erittyy täysikasvuisella ihmisellä 0,5–2 litraa vuorokaudessa. Eritys on voimakkainta iltapäivällä ja vähäisintä aamuyöllä. Virtsan vuorokautisen määrän väheneminen alle 500 millilitraan paastoavalla henkilöllä tai alle 700 millilitraan normaalisti syövällä henkilöllä merkitsee kuona-aineiden kasautumista ruumiiseen; kuona-aineet voivat näet erittyä vain kohtalaisen suuriin nestemääriin liuenneina.

      Virtsan ominaispaino vaihtelee ääritapauksissa 1,001:stä 1,050:aan. Yleensä se kuitenkin on 1,010–1,025. Tilasta, jossa munuaiset eivät kykene laimentamaan ja väkevöimään virtsaa, käytetään nimitystä isostenuria. Sen vallitessa virtsan ominaispaino pysyy 1,010:na nautitusta nestemäärästä riippumatta. Isostenuria on merkki munuaisten reservien loppumisesta.

      Virtsan pH on riippuvainen siitä, miten runsaasti nautitusta ravinnosta muodostuu poistettavia happamia tai emäksisiä aineenvaihduntatuotteita. Normaalia sekaravintoa nautittaessa muodostuu happamia aineenvaihduntatuotteita enemmän kuin emäksisiä. Virtsa onkin tavallisesti hieman hapanta (pH noin 6). Tarpeen vaatiessa virtsan pH voi kuitenkin vaihdella 4,6:sta 8,2:een. Koska yhden pH-asteen lasku tarkoittaa vetyionikonsentraation kasvamista kymmenkertaiseksi, tämä merkitsee sitä, että virtsan vetyionien määrä voi vaihdella monituhatkertaisesti.

      Virtsan keltainen väri johtuu pääsiassa eräistä urobiliiniyhdisteistä (urokromeista).[1] Värisävy voi joskus olla osviittana tautia diagnosoitaessa (verenvuoto), mutta yleensä sillä ei ole paljoakaan käytännön merkitystä. Virtsan väri muuttuu jo lyhyessäkin säilytysajassa. Virtsa myös helposti samenee sitä säilytettäessä joko siksi, että bakteerit lisääntyvät siinä tai siksi, että jotkin aineet saostuvat.

      Virtsasta on yleensä noin 95 prosenttia vettä. Jäljelle jäävistä kiinteistä aineista on yli puolet (15–30 g/vrk) virtsa-ainetta eli ureaa. Jonkin verran erittyy myös muita typpipitoisia kuona-aineita (kreatiniinia 1–3 g, virtsahappoa 0,5–1 g ja ammoniumioneja 0,5–1 g vuorokaudessa. Natriumioneja erittyy keskimäärin 2–5 g, kalium-ioneja 1–3 g, kalsiumia 0,1–0,3 g, kloridi-ioneja 4–9 g sekä fosforia, lähinnä epäorgaanisina fosfaatteina, gramman verran vuorokaudessa.

    • kookosjookkos

      kookosöljyy

      KVG

    • kookkosjookkos
    • apua akneen

      joku vinkkasikin tosta varpu tavin nujerra akne -kirjasta. mä oon toteuttanut sen oppia 2 kk lähinnä ruokavalion osalta, oon ollut täysin gluteenittomalla ja sokerittomalla. ja iho on parantunut todella paljon!! suosittelen kokeilemaan. vaikuttaa muutenkin positiivisesti hyvinvointiin.

    • kyllästynyt

      Huoh.. Mitähän munkin pitäis tehdä kun mulla on näitä trinkkintrigidejä... :( En saa niitä millään pois...

    • gwrgre

      Mitä väliä? pojilla finnit ja punotus on just söpöö. ja tytöt saa vaik ois mis kunnossa

    • aknesta parantunut

      Ootko kokeillut vaihtoehtohoitona homeopatiaa? Elimistölle huomattavasti Roaa hellempi (itse olen syönyt Roan ja saanut avun akneeni, vakava koko kehoa haittaava akne on poissa, sivuvaikutukset oli tulokseen verrattuna minimaalliset, mutta ymmärrän kyllä jos Roa on pois vaihtoehdoista, raju lääke on). Söin homeopaattisia nuorempana kun en vielä saanut ottaa roa kuuria iän puolesta, auttoin ainakin silloin hetkellisesti hillitsemään aknea, mutta ei ollut niinkään pysyvää vaikutusta, kuin roasta sain, mutta kannattaa kokeilla homeopatiaa, ei siinä ainakaan ole mitään menetettävää.

    • parantunut

      Kuinka paljon juot vettä ? Itselläni akne on parantunut lähes täysin kun aloin tammikuusta lähtien juoda 2-3 litraa vettä joka päivä ,joka on siis ihan normaali määrä. Olen ollut tosi huono juomaan vettä ja monesti sitä joi vain yhden lasin päivässä. Arpien punoitukseen olen käyttänyt hunajaa lähes päivittäin ja olen huomannut niiden haalenevan pikkuhiljaa !
      Hiljaa hyvä tulee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe