Urpilainen suosikki!

juttavani

Enemmistö demareista toivoo Urpilaisen jatkavan puheenjohtajana.
Opportunistina ymmärrrän täysin heidän toiveensa taustat.
Onhan olemassa sellainen vaara, joskin pieni, että jos Antti Rinne
tulisi valituksi saattaisi puolueen kannatus lähteä nousuun.
Ja sitä ei kai yksikään rehellinen suomalainen toivo.

141

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olihan taas

      YLEN maksettu mainos..

    • Keneltä kysytään?

      Ainakin kokoomuslaisten, joiden villakoirana Urpiainen toteuttaa Neokapitalististä riistoa Kataisen ohjeiden mukaan

      • vaihtoon !!

        Urpilainen on umpioikeistolainen. Tietty. Oli Lipposen toisen umpioikeistolaisen lempilapsi ja mikään oikea demari.

        Suuri luuta lakaisemaan johto uusiksi. Pj ja sihteeri vaihtoon niin muutaman vuoden kuluttua puolue on taas voimissaan.


      • nilkkasuojat

        Juu, ja molemmat käy kuulemassa ohjeita Bildenberg-kokouksissa.
        Tulokset näkyy. Mitäpä siitä jos Suomi tuhoutuu siinä samalla, Jutta ja Jykä kuvittelee olevansa vallassa vielä uudessa liittovaltiossakin, mutta luulenpa että kun ovat työnsä tehneet, heidätkin lakaistaan maton alle.


    • alamäki jatkuu...

      Mihin on kadonneet puoluetta kannattavat mittaukset? Ei edea telkkarin uutisissa niitä julkaista. Minkälaisista veronmaksajien rahamääristä jutta on pankkitukia neuvottelemassa? Taitaa olla suomen rahat vähissä kun uutisissa sanoi suomen vaativan jaksottamista tuleviin pankkipäätöksiin. suomi ja jutta kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.

      • Luuseridemut

        "Mihin on kadonneet puoluetta kannattavat mittaukset? "

        Taisivat kadota yhdessä puolueen kannatuksen kanssa. Näyttää "torjuntavoitto" huitelevan juuri nyt 15 prosentissa. :DD

        Muuten Urpilainen ei suotta ole valtion varattomuusministeri. Hän tosiaan näyttää onnistuneen jakamaan suomalaisten rahoja mukavasti Kreikkaan yms. Ja tietenkin omaan Bilderberg-matkailuunsa.

        SDP:n unelmamaan voisi summata: Valtaosa väestöstä puolueen kehittelemillä sosiaalituilla pakastevirkailijoiden paimennuksessa ja työtä tekevä väestönosa verotettuna puolikuoliaaksi (tuon "puoli" voi halutessaan jättää poiskin).


    • Jutta ten points

      Jutta Urpilainen vastuuta kantavana politiikkona on joutunut sellaisen urakan eteen, joka on syönyt ainakin galluppien mukaan SDP:n sekä Jutta Urpilaisen suosiota. Olihan tämä jo tiedossa, kun hallituskokoonpanoamme aloimme miettimään. Persut ja kepulaiset eivät lähteneet tähän Matti Vanhasen II-hallitukselta saatua perintöä, eli kahdeksan miljardin aukkoa korjamaan. SDP ja kokoomus lähtivät, plus muut pienpuolueet. Eli vastuunkantajia heistä löytyi ja selkärankaa. Persuja ja kepulaisia ei kiinnostanut se, että Suomen asiat on yksinkertaisesti laitettava kuntoon ja velkaantuminen pysähtymään.

      Jutta Urpilaisella on ollut hirvittävä taakka kannettavana myös tuolla Euroopassa. Hänen aikaansa on mennyt aivan liikaa noiden Kreikan ja muiden tukipakettien rakentamisessa niin, että meidän veronmaksajiemme ei tarvitsi kantaa niin suurta taakkaa, sijoittajat joutuisivat vastuuseen ja tukipaketteja ei myönnettäisi ilman vakuuksia. Matti Vanhanen ja Mari Kiviniemi aloittivat tämän tukipakettitehtailun ja tavallaan tämä hallitus on joutunut tukipakettinalkkiin juuri kepulaisten ansiosta. Sijoittajien vastuut eivät silloin tulleet kuuloonkaan.

      Jutta Urpilainen myös haluaa nytkin meidän suomalaisten parasta. Hän haluaa, että tuo 3, 5 miljardin aukko, millä velkaantumisemme saadaan pystähtymään, ei langeteta meidän hartijoillemme yhtenä vuonna eli 2015, vaan se hajotetaan useamalle vuodelle. Tätä samaa mieltä on myös Aalto-yliopiston professori Sixten Korkman, joka on talousviisaidemme kärkeä.

      Tuosta 3,5 miljardista ovat taas YLE, HESARI, eliittipiirit ja kepulaiset kehittäneet pohjaan palaneelta haiskahtavan sopan. Vallankin kepulaisille ja Matti Vanhaselle ei kelpaa se, että tuo 3, 5 miljardin aukko hajautetaan usemalle vuodelle, vaan kansalaistemme selkänahasta tuo summa on revittävä yhtenä vuonna irti. Vallankin kepulaiset tykkäävät, kun kansalaistemme selkänahkaa revitään. Voi vain miettiä sitäkin, että miten sitten ylistysvirttä nuo kepulaiset vaalikentillään veisaisivat, kun kansalaistemme selkänahka on vuotanut verta ja on ruvella.

      • Jutta on tyrinyt

        Että puolueen ja hänen kannatus pohjilla..
        Valheet ei kanna!


      • Miinusviirus

        Unohdit muuten nimimerkistäsi tuon sanan "minus" ennen sanaa "ten". Urpon kannatus on kunnolla pakkasella SDP:n ulkopuolella ja menee aina vaan kohti absoluuttista nollapistettä.

        Lienee tuttu paikka Urpolle ennestäänkin. :D

        "Hänen aikaansa on mennyt aivan liikaa noiden Kreikan ja muiden tukipakettien rakentamisessa "

        Älä toki unohda niiden salaamista. Sekin vaatii aikaa ja vaivaa. Ja tietäähän sen miten iloisia veronmaksajat ovat Urpon nähdessään kun muistavat tämän jakavan rahaa Euroopan hulttiotalouksille estoitta.


      • havaintoavanto

        Eivät lähteneet kokoomusjohtoiseen ryöstöoperaatioon mukaan. Jyrki tajusi, että voi tollo-vanhasen hallituksen jälkeen sanella kaiken ja kaiken tavoitteena on hyvinvointipalveluiden lakkauttaminen eli yksityistäminen, koulujen tuhoaminen, palkkojen ja eläkeiden ryöstäminen, valtion kassan tyhjentäminen ja rahojen siirtäminen salalsille tileille veroparatiiseihin. Kertoo kaine minkälasia kavereita Jyrkillä on: Ajateltaa, että kapinettiin kuuluu Stubb, Virkkunen ja Häkämies. Stubb on noista kammottavin ääliö. Sen tehtävä on vain ilkkua kansalle. Virkkunen muutoin vaan itsetietoinen hölmö. Ei edes ylioppilas.


      • urputtajat

        Urpilaisesta on kasvanut urputtajasta vastuullinen poliitikko. Hänen asemassaan on pakko käyttää järkeä eikä huudella populistisia iskulauseita julkisuuteen.
        Päätökset on usein epämieluisia , mutta välttämättömiä.
        Toisin on Antti Rinteen suhteen. Hän esim. syytti persuja fasisteiksi ja arvopohjattomiksi.
        On siinä hienoa alkaa hallitusneuvottelut Soinin kanssa vaalien jälkeen.
        V...u mikä pässi.


      • Sisältöö

        Jutta Urpilainen vastuuta pakoilevana politiikkona on joutunut sellaisen urakan eteen, joka on syönyt ainakin galluppien mukaan SDP:n sekä Jutta Urpilaisen suosiota. Olihan tämä jo tiedossa, kun hallituskokoonpanoamme aloimme miettimään. Persut ja kepulaiset eivät lähteneet tähän Matti Vanhasen II-hallitukselta saatua perintöä, eli kahdeksan miljardin aukkoa korjamaan. SDP ja kokoomus lähtivät ottamaan lisävelkaa, plus muut pienpuolueet. Eli vastuuttomia heistä löytyi ja selkärangattomuutta. Persuja ja kepulaisia kiinnosti se, että Suomen asiat on yksinkertaisesti laitettava kuntoon ja velkaantuminen pysähtymään.

        Jutta Urpilaisella on ollut tilaisuuksia kannettavana myös tuolla Euroopassa. Hänen aikaansa on mennyt aivan liikaa noiden Kreikan ja muiden tukipakettien rakentamisessa niin, että meidän veronmaksajiemme tarvitsisi kantaa yhä suurempaa taakkaa, sijoittajat voisivat paeta vastuuta ja tukipaketteja myönnettäisiin naurettavilla vakuuksilla. Matti Vanhanen ja Mari Kiviniemi aloittivat tämän tukipakettitehtailun ja tavallaan tämä hallitus on joutunut tukipakettinalkkiin juuri kepulaisten ansiosta. Sijoittajien vastuut eivät silloin tulleet kuuloonkaan eivätkä tule vieläkään.

        Jutta Urpilainen myös haluaa nytkin meille suomalaisille pahinta. Hän haluaa, että tuo 3, 5 miljardin aukko, millä velkaantumisemme saadaan pystähtymään, langetetaan meidän hartijoillemme yhtenä vuonna eli 2015, sen sijaan että hajotetaan useamalle vuodelle. Tästä eri mieltä on Aalto-yliopiston professori Sixten Korkman, joka on talousviisaidemme kärkeä.

        Tuosta 3,5 miljardista ovat taas YLE, HESARI, eliittipiirit ja kepulaiset kehittäneet pohjaan palaneelta haiskahtavan sopan. Vallankin demareille ja Urpilaiselle ei kelpaa se, että tuo 3, 5 miljardin aukko hajautetaan usemalle vuodelle, vaan kansalaistemme selkänahasta tuo summa on revittävä yhtenä vuonna irti. Vallankin demarit tykkäävät, kun kansalaistemme selkänahkaa revitään. Voi vain miettiä sitäkin, että miten sitten ylistysvirttä nuo demarit vaalikentillään veisaisivat, kun kansalaistemme selkänahka on vuotanut verta ja on ruvella.


      • Vesa Kaitera

        Jutta Urpilainen on ollut mielestäni sangen hyvä valtiovarainministeri. Hänen ongelmanaan on ollut se, ettei SDP:n sanoma enää kovin hyvin tavoite edes SDP:n perinteistä äänestäjäkuntaa saati sitten muita. Puheenjohtajan vaihtaminen Rinteeseen saattaisi kuitenkin olla siirtymistä ojasta allikkoon. Rinne on kokenut ay-jyrä, joka varmaan vetoaisi SAK-laiseen kenttää, mutta puoluekannastaan epävarmoja hän omalla persoonallaan saattaisi suorastaan karkoittaa SDP:stä.


    • 5+8

      Kyllä Jurpiaisen täytyy jatkaa puheenjohtajana, se on parasta mitä Suomen kansalle voi tapahtua.

      • Tavallaan joo

        Joo "parasta" siinä mielessä, että SDP:n asiat ovat silloin takapuolellaan.


      • johtopäätös

        No ainakin karkottaa kaikki oikeasti vasemmistodemarit pois. Se siitä seuraa, takuulla ja demareiden alamäki syvenee.
        Nytten vasemmistoliitto yritti petrata profiiliaan jättäytymällä pois hallituksesta viime metreillä. Demarit ovat ainoa mukamas vasemmistopuolue, mutta oikeasti oikeistopuolue niin kauan kun Jutta U on johdossa. Siitä voi vetää johtopäätökset.


    • Miten se nyt on

      niin tiukassa 3,5 miljardia säästää?
      Onhan urpilainen "löytänyt" kymmeniä miljardeja etelä-euroopan
      puliveivareille törsättäväksi.
      Järjetöntä touhua!

    • Jutta jaksa

      Ei sinne Eurooppaan ole noita kymmeniä miljardeja mennyt, eihän vakuudet ole sama, kuin riihikuivaraha? Päin vastoin nuo Jutta Urpilaisen toimet ovat tuoneet maallemme rahaa, mutta pöljä kansa ei taatusti tätä ymmärrä. Ainahan Suomi on ollut tuonne EU:n nettomaksaja ja on ollut kepulaistenkin hallitusvastuun aikana. Tämä pitäisi aina muistaa, mutta karvahattukansan poliittinen muisti on niin heikoissa kantimissa. Kaken kukkuraksi mitä sieltä tänne päin tulee, maataloudelle tukien muodossa menee melkein kaikki. Wahlroosit, Herlinit sun muut ökyistä ökyimmät "viljelijät" ne noistakin ottavat isoimman siivun. Sinne niitä miljardeja on mennyt, jos niistä keskustellaan ja säästämisestä.

      • Afroditen peili

        Sinne Eurooppaan on mennyt kymmeniä miljardeja, eihän vakuudet ole sama, kuin riihikuivaraha? Päin vastoin nuo Jutta Urpilaisen toimet ovat vieneet maaltamme rahaa ja fiksu kansa taatusti tämän ymmärtää. Ainahan Suomi on ollut tuonne EU:n nettomaksaja ja on ollut kepulaistenkin hallitusvastuun aikana. Tämä pitäisi aina muistaa, mutta karvahattukansan poliittinen muisti on niin heikoissa kantimissa. Kaken kukkuraksi mitä sieltä tänne päin tulee, maataloudelle tukien muodossa menee melkein kaikki. Urpilaiset, Kataiset sun muut ökyistä ökyimmät "viljelijät" ne noistakin ottavat isoimman siivun. Sinne niitä miljardeja on mennyt, jos niistä keskustellaan ja säästämisestä.


    • eikös vain?

      Suomessa ei jyvää jemmata ilman tukiaisia. Jos noin paljon miljardeja, mitä tuo maatalous nielee, satsattaisiin lapsiin ja nuoriin niin pahoinvointiin ja masennukseen saataisiin apua. Kuitenkin näyttää siltä, että tuo jyvän jemmaaminen on arvokkaampaa, kuin lapsiin satsaaminen.

    • Urpo -10 pojoo

      Sitä minäkin toivon. Urpon ollessa ruorissa demarien puoluelaiva seilaa erehtymättä kohti lähintä karikkoa ja sen paremmin ovat Suomen kansan asiat.

    • Röhköt syö

      Heillä on sopivat loisimisvirat ja palkkiot juoksemassa.

    • Mistäköhän

      ne ERV:t sun muut rahastot ovat niitä avustuksiaan jaelleet,
      kun sinne ei kukaan ole pennin pyörylää maksanut?

    • Hyvästi sosialismi?

      Nyt onkin ihan uusi tilanne kun Rinne uhkaa muuttaa SDP:n vasemmistopuolueeksi.
      Jutta taas on muuttanut puoluetta keskusta-oikeistolaiseksi tätien puolueeksi.

    • juu ei

      Urpilainen vaatii seuraavan hallituksen sitomista säästöpäätöksiin
      vs.
      ”SDP ei kannata seuraavan hallituksen sitomista säästöpäätöksiin”. Jouni Backman sanoo, että nykyinen hallitus ei voi tehdä päätöksiä seuraavan hallituksen puolesta.

      Pelaako Jouni kaksilla korteilla, miksi?

    • könsikäsviha

      SDP:n persut meinaavat ottaa Jutta Urpilaisesta selkävoiton. Eihän tuollaisille könssikkäille passaa se, että nainen on heidän yläpuolellaan? Kepulaisten könsikkäätkin pistivät Mari Kiviniemen tiukoille ja hän joutui lähtemään ja valittelemaan sitä, että jos tämä naaman ei kelpaa niin ei sitten. Suomesta on kovaa kyytiä tulossa oikea könsikäsvaltio, jossa naisilla ei ole tilaa.

      Oikein nuo SDP:n persukönsikkäät omassa demari lehdessään kirjoittelevat suoranaista valhetta kepu- ja persukönsikkäiden tyyliin, joita sitten hallituksemme suosituin ministeri Lauri Ihalainen joutuu korjailemaan. Ei oikein natsaa, että suoranaista valhetta kaadetaan sellaisen ihmisen syliin, joka on koko ikänsä puolustanut suomalaista työntekijää ja heidän etujaan. Eihän nämä nykykönsikkäät osaa puolustaa työntekijöiden etuja, lakot ovat ainoa työkalu heidän pakissaan? Ovat täysin yhteistyökyvyttömiä neuvottelutaidottomia könsikkäitä ja heidän luomuksena on tuo naisten eurokin kahdeksan kymmentä senttiä verrattuna miesten euroon, joka on täys euro.

      • Demunisti?

        Sanoisin että demupuolueen feministitädit ovat kehittämässä tuon perusteella hyvää vauhtia kunnon paranoian, kun luulevat että persut tulisivat heidän tunkiolleen.

        " Ei oikein natsaa, että suoranaista valhetta kaadetaan sellaisen ihmisen syliin,"

        Mistä pitäen demuilla on omatunto tuollaisissa kysymyksissä ollut?

        "joka on koko ikänsä puolustanut suomalaista työntekijää ja heidän etujaan."

        Liittyyks tämä jotenkin muka demuihin?

        "Ovat täysin yhteistyökyvyttömiä neuvottelutaidottomia könsikkäitä"

        Tuo varmaan kuvaa keskimääräistä demaria ihan yhtä hyvin kuin jokin toinenkin. :D

        " naisten eurokin kahdeksan kymmentä senttiä verrattuna miesten euroon, joka on täys euro. "

        Ja aurinko kiertänee maata edelleen näillä demunisteilla (demu plus feministi). Demunistit sulkevat silmänsä siltä tosiasialta, että tuota "Naisen euro on 80 senttiä" väitettä ei ole ikinä näytetty toteen. Tilastokeskus on laatinut tilastonsa harhaanjohtavaksi jättämällä esimerkiksi työajan vakioimatta.


    • naiset rintamaan

      Jutta, keskituloisten naisten äänet ja eduskuntavaalijytky, eihän olisi pahempi ajatus? Niin paljon Suomessa naiset ovat saaneet kärsiä noiden politiikkokönsikkäiden syrjinnästä. On aivan tuoreessa muistissa se, että miten tuo Jutta Urpilainenkin puolueensa puheenjohtajaksi valinnan jälkeen jätettiin yksin? Kuitenkin Jutta Urpilainen päätti selvitä tästä ja hyvin on selvinnyt, vaikka pullistelijoita ja selkään puukottajia omassa puolueessa on riittänyt ja muuallakin. Mitätöintiäkin on esiintynyt ja hänen puheitaan on pidetty höttönä? Kepulaisten pääministerinä ollut Matti Vanhanenkin ylen katsoi Jutta Urpilaista suorassa MTV3:n lähetyksessä ja piti hänen puheitaan tyhminä puheina. Mari Kiviviniemenkin suusta on monet kerrat saanut kuulla, että pyh pyh.

      Kuitenkin Suomessa talousviisaat ovat sanoneet, että Jutta Urpilainen oppi nuo valtiovarainministerin hommat kahdessa kuukaudessa, kun Jyrki Kataiselta meni siihen neljä vuotta. Tosin nyt on auttanut tuo hyvä yhteistyö ja pelaaminen tuon Jyrki Kataisen kanssa sataprosenttisesti. Jyrki Kataisella ei ollut valtiovarainministerinä ollessaan sellaista pääministeritalousasiantuntemusta, kuin mitä nyt Jutta Urpilaisella nyt on. Tätä asiantuntemusta Jyrki Katainen ei ole pihdannut ja siksipä tuo yhteistyö on loistanut niin täällä Suomessa, kuin Euroopassakin. Tuloksiakin on syntynyt, vaikka nalkutusta opposition ja eliittien piiristä kuuluu yhtenään. Nalkutus johtuu vain siitä, että Suomessa pitäisi olla vallassa puhdas porvarihallitus ja näillä ehdoilla mentäisiin keskituloisia naisia ja köyhiä syöden.

      • Aatu48

        Oppi ja oppi - siitä voidaan olla monta mieltä. Valtiovarainministerin suurin virhe oli se, että valitsi ministereiksi Huovisen ja Viitasen.


      • sekundaa
        Aatu48 kirjoitti:

        Oppi ja oppi - siitä voidaan olla monta mieltä. Valtiovarainministerin suurin virhe oli se, että valitsi ministereiksi Huovisen ja Viitasen.

        Suurista suurin virhe ministeriksi oli peruskoululainen Guzenina. Toimihan se demarien/Urpilaisen narrina vähän aikaa, mutta jatkuva sekoilunsa oli - ja on - liikaa demareillekin, puoli kautta ministerinä oli katastrofi.


      • Maria takaisin
        sekundaa kirjoitti:

        Suurista suurin virhe ministeriksi oli peruskoululainen Guzenina. Toimihan se demarien/Urpilaisen narrina vähän aikaa, mutta jatkuva sekoilunsa oli - ja on - liikaa demareillekin, puoli kautta ministerinä oli katastrofi.

        Oliko valesoteuudistus mielestäsi virhe. Eikös se ollut ihan kiva kun melkein kaikki ”sopivat” saivat olla työryhmissä asiantuntijoina hyvällä palkalla.
        Valelääkärileikki oli myös mielenkiintoinen Guzenina-show.
        Vanhuksiinkin tuli se kiva takalauta.


      • kysyn Aatulta?
        Aatu48 kirjoitti:

        Oppi ja oppi - siitä voidaan olla monta mieltä. Valtiovarainministerin suurin virhe oli se, että valitsi ministereiksi Huovisen ja Viitasen.

        Tämä liike oli hasardi Jutta Urpilaiselta, mutta kait hän on ottanut opikseen. Hiukan yököttää tuo Jutta Urpilaisen naisia suosiva linja, mutta muuten hän on hoitanut asiansa paremmin, kuin hyvin. Liekkö lesboutta hänelläkin takaraivossa, kun suosii naisia lähipiiriinsä ja homokin piti saada SDP:n puolusihteeriksi aivan, kuin heteromiehiä ei olisikaan.


    • totuus on

      Rinteen touhut vahingoittavat puoluetta ja karkoittavat J.Urpilaisen aikana tulleita äänestäjiä.

    • filosofiaaa

      SDP:n tunnus ei ole ruusu, vaan spermasta limainen ja verinen miehen peräaukko. SDP:llä ei ole ollut koskaan mitään muuta mielessä kuin homotus ja pakkoruotsitus. Tarja Halonen mädätti koko aatteen lopullisesti. Sille ihmisoikdet ovat vain ja ainoastaan hintin oikeus raiskata ja raadella köyhän lapsi rammaksi. Muuta halonen ei koskaan ymmärtänyt ihmisoikeudeksi.

    • Jutta jatkoon

      Juttan jatkoa kannattavat mm.
      – kaikki opposition edustajat
      – demuista lähteneet
      – $DP:n loppua toivovat

      samoista syistä Guseniina pitäis saada takaisin sotesotkuministeriksi

    • suosikki?

      Ylen tuorein gallup, 43% kannattaa Rinnettä. Jutta Urpilainen saa 26% kannatuksen.
      Pirkanmaalla Rinne 51%, Urpilainen 17%.

      Nyt näyttää pahalta

      • sefshg

        Jeps. ei oo kauan ku sanottiin ylen tai maikkarin uutisissa arvio et Rinteell'ei oo kovin hyvät mahikset, mut nyt näyttää asia olevan toisin.


    • Jutta PM 2015

      Onko AY-Demari miehet,naisetkin noin tyhmiä? Rinne ei ole edes kansanedustaja. Rinne huono esiintyminen, puhe kumisee tyhjyyttä,takkuaa,yskii,henki ei kulje,ontuu. Eikö mieleen tule,että jos pj vaihtuu niin liikkuvat äänestäjät ja Urpilaisen kannattajat siirtyvät öykkäri MIESTEN puolueesta muuhun puolueeseen? Ay miehet ylimielisinä käyttää rahoja. Elävät menneessä.

    • Jutan puolesta

      YLE:n ajakohtaistoimittajatkin yrittävät kammeta Jutta Urpilaista ulos ja tekevät niitä omia galluppejaan ja yrittävät tällä tavalla aivopestä kölin alta vedettäviä. YLE on nyt kepumafian alaisuudessa toimiva laitos ja meidän kaikkien veronmaksajien rahoilla ja tämän takia siellä ei kepulaisista negatiivista sanaa sanota. Demareita ja vallankin heidän ministereitään ryöpytetään ja yritetään koko puoluetta saada hajoamaan. Median keinoin yritetään vaikuttaa jopa puolueiden menestymiseen ja siihen ketkä milloinkin valtaa käyttävät. ONHAN TÄMÄ JÄRJETÖNTÄ?

      Jutta Urpilaisella on vakaa kannatus, Jutasta tehdään vaikka väkisin puheenjohtaja. TÄTÄ MIELTÄ ON KANSAN ÄÄNI. Antti Rinteelle sijoitetut ammattiyhdistysliikkeiden rahat ovat menneet taivaan tuuliin. Jutta Urpilainen ei pröystäile kenenkään rahoilla, eikä ole mustamaalaamassa vasta ehdokastaan. Ammattiyhdistyliikkeiden sanelupolitiikka ei nyt vain enää toimi ja tämä tulisi tietää myös tuon pyrkyri Antti Rinteen. Onhan demareissa muitakin ihmisiä, kuin ammattiyhdistysjäsenmaksuja maksavia.

      • Afroditen peili

        YLE:n ajakohtaistoimittajatkin yrittävät kammeta Jutta Urpilaista parempiin asemiin ja tekevät niitä omia galluppejaan ja yrittävät tällä tavalla aivopestä kölin alta vedettäviä. YLE on nyt demarimafian alaisuudessa toimiva laitos ja meidän kaikkien veronmaksajien rahoilla ja tämän takia siellä ei demareista juuri negatiivista sanaa sanota. Muita kuin demareita ja vallankin heidän ministereitään ryöpytetään ja yritetään koko puoluetta saada hajoamaan. Median keinoin yritetään vaikuttaa jopa puolueiden menestymiseen ja siihen ketkä milloinkin valtaa käyttävät. ONHAN TÄMÄ JÄRJETÖNTÄ?

        Jutta Urpilaisella on epävakaa kannatus, Jutasta tehdään vaikka väkisin puheenjohtaja. TÄTÄ MIELTÄ ON DEMARIN ÄÄNI. Antti Rinteelle sijoitetut ammattiyhdistysliikkeiden rahat ovat menneet taivaan tuuliin. Jutta Urpilainen pröystäilee muiden rahoilla ja on mustamaalaamassa vasta ehdokastaan. Ammattiyhdistyliikkeiden sanelupolitiikka ei nyt vain enää toimi ja tämä tulisi tietää myös tuon pyrkyri Antti Rinteen. Onhan demareissa muitakin ihmisiä, kuin ammattiyhdistysjäsenmaksuja maksavia.


    • Antti missä pantti?

      On irvokasta tuo HESARI:n toimittajien rooli SDP:n kannatuksen alasajamiseen ja myös Jutta Urpilaisen syömiseen. Tämän päivän HESARISSA yritetään vielä hehkuttaa tällä jo eltaantuneella asialla eli YLE:n ajankohtaiskakkosen toimittajien tekemällä gallupilla, jossa Antti Rinteen suosio olisi ylivoimainen.

      Voi vain miettiä sitä, että minkälaisessa yhteiskunnassa elämme, kun meille voi syöttää aivan mitä tahansa Harkimon sanoin paskaa. YLE:n ajankohtaisen kakkosen länkisäärinaistoimittajan tekemät gallupitko ne ratkaisevat, ei vaalit ja äänestystulokset? Eli nyt Jutta Urpilaisen kaatoon osallistuu meidän kaikkien veronmaksajien rahoillta pyörivä YLE kaikkine toimittajaporukoineen, Helsingin sanomat ja kepulaisten hallinnassa oleva eliittimediamme. Tämä pitäisi kaikkien demareiden muistaa, LIKAISTA PELIÄ pelataan ja tämä jos mikä luontuu kepulaisilta.

      Helsingin sanomatkin olivat tänään myös huolissaan siitä, että Jutta Urpilainen on kovanahkainen ja kova purtava myös eliittimediallemme. Toivottavasti Jutta Urpilainen ei romaha, niin kuin Imatran Antsku. Hänen ympärillään käy hyörinä ja pyörinä ja saavain odottaa, että minkähänlaista potaskaa tällä kertaa tuo YLE lähettää SDP:n politiikoista ja Jutta Urpilaisesta lauantai-illan viihdeohjelmissaan.

      Nimittäin jokaisena lauantaina on SDP:n politiikoita ja Jutta Urpilaista yritetty painaa ja mustamaalata tuossa YLE-leaks ohjelmassa sekä sen jälkeen tulevassa Uutisvalkovuoto-ohjelmassa. Tuo Uutisvalkovuoto-ohjelma on tullut tiensä päähän, että sen voisi lopettaa. Jonnin joutava kikatus ja rievuissa rääkkyminen ei oikein kiinnosta ja tuon ravintolasta uloskaatokännisen kirjailijan Jari Tervon olemuskaan ei enää sytytä, vaikka minkälainen sananiekka selvänä olisikin. Tuollaista tyyppiä Suomen kansa joutuu kestämään YLE:n toimesta, mutta ei kestä sitä, että Paavo Arhimäki saa kerrankin juhlia sydämmensä pohjasta kiekkoleijonien voittoa ja Selänteen lähtemistä skoolaten ja kuppia kumoten.

      • AY-Nahkapistooli

        Antti painaa siut poeka kontalleen ja antaa ay-tyyliin peräruiskeen siulle!!!! AY-Style gayraiskaus!!


    • Jutalle ten points

      Jos tuo Antti Rinne valitaan SDP:n johtoon niin se tietää puolueelle lähtöllaukausta. Sitten kysytään laakasiko se tuo Antti? Tuollainen ukonköriläs nyt ei pysty puolueen kurssia kääntämään, tämä hallitustaival on lusittava läpi. Kepulaisetkin kokivat hallitusvastuunsa jälkeen rökäletappion ja SDP kokee nyt ja tämä oli tiedossa, kun Jutta Urpilainen luotsasi SDP:n tähän hallitukseen mukaan.

      Onhan joidenkin puolueiden Suomessa kannettava vastuu ja tuo puolue on SDP. Jutta Urpilainen jatkaa Paavo Lipposen vastuunkantajalinjaa ja ei välitä, jos hän itse joutuukin höykytyksen kohteeksi. Ei välittänyt tuo Paavo Lipponenkaan, pisti Sauli Niinistön kanssa valtakuntamme asiat huippukuntoon. Tuo Sauli Niinistö presidenttinä näyttää kovasti muistavan tuota yhteistä aikaa Paavo Lipposen kanssa ja hyvällä muistaakin.

      Näinhän sitä pitäisi toimia tänäkin päivänä, mutta nuo kepulaiset kepumafioineen ovat oikeita vastarannan kiiskejä ja eivät tiedä tasantarkkaan mitä tänään ollaan mieltä ja mitä huomenna. Hirvittävän kieroja politiikkoja ja taatusti tuon Juha Sipilän on taivuttava tähän kepumuottiin, vaikka sydäntautilomalle nyt onkin jäänyt.

      • Afroditen peili

        Jos tuo Antti Rinne valitaan SDP:n johtoon niin se tietää puolueelle lähtöllaukausta. Sitten kysytään laakasiko se tuo Antti? Tuollainen ukonköriläs nyt ei pysty puolueen kurssia kääntämään, tämä hallitustaival on lusittava läpi. Kepulaisetkin kokivat hallitusvastuunsa jälkeen rökäletappion ja SDP kokee nyt ja tämä oli tiedossa, kun Jutta Urpilainen luotsasi SDP:n tähän hallitukseen mukaan.

        Onhan joidenkin puolueiden Suomessa kannettava vastuu ja tuo puolue ei ole SDP. Jutta Urpilainen jatkaa Paavo Lipposen vastuuttomuuslinjaa ja ei välitä, jos hän itse joutuukin höykytyksen kohteeksi. Ei välittänyt tuo Paavo Lipponenkaan, pisti Sauli Niinistön kanssa valtakuntamme asiat perskuntoon. Tuo Sauli Niinistö presidenttinä näyttää kovasti muistavan tuota yhteistä aikaa Paavo Lipposen kanssa ja hyvällä muistaakin.

        Näinhän sitä pitäisi toimia tänäkin päivänä, mutta nuo demarit demarimafioineen ovat oikeita vastarannan kiiskejä ja eivät tiedä tasantarkkaan mitä tänään ollaan mieltä ja mitä huomenna. Hirvittävän kieroja politiikkoja ja taatusti tuon Jutta Urpilaisen on taivuttava tähän demarimuottiin, vaikka älytautilomalle nyt onkin jäänyt.


    • kysyn vaan

      Tämä SDP:n keskustelupalstakin näyttää olevan epäsuosiollinen Jutta Urpilaiselle, koska tämän avauksen Jutta suosittu edessä ei pala punanen valo, mutta Antti Rinne vahvoilla aloituksen edess punainen valo on palanut monta päivää. Kysynpäs, onko Suomi24 kepumafian hallinnassa? Tämä aloitus on kerännyt enemmän kirjoittajia, kuin tuo Antti Rinnettä kehuva punaista hehkuttava kirjoitus. Eli täälläkin yritetään kaataa Jutta Upilaista ja mitätöidä hänen tekemisiään.

    • Jutalle ten points

      Jutta Urpilainen on aloittanut kampanjointinsa ja hänen porukkoihinsa kuuluu raskaansarjan demarivaikuttajia. Kampanjan aiheena on Euroopan ja sosiaalidemokratian tulevaisuus.

      Jutta Urpilaisen keskustelukumppaneita ovat presidentti Tarja Halonen ja, entinen europarlamentaarikko Lasse Lehtinen, entinen pääministeri ja puhemies Paavo Lipponen, työministeri Lauri Ihalainen, ulkoministeri Erkki Tuomioja ja entinen SDP:n puheenjohtaja ja ulkoministeri Pertti Paasio. Kampanjatilaisuuksiin osallistuu myös SDP:n EU-vaaliehdokkaita.

      Eli ei aivan pikkuisilla eväillä tuo Jutta Urpilainen lähde taisteluun SDP:n johtajuudesta ja taatusti hänen kampanjansa on sivistynyt ja vastapeluria kunnioittava. Tätä samaa ei voi sanoa Antti Rinteen kampanjoinnista, Jutta Urpilainen halutaan vaihtaa ammattiyhdistysliikeaktivistiin, jolla ei ole politiikan tuntemusta päivän vertaa.

      • Afroditen peili

        Jutta Urpilainen on aloittanut kampanjointinsa ja hänen porukkoihinsa kuuluu raskaansarjan demarivaikuttajia. Kampanjan aiheena on Euroopan ja sosiaalidemokratian tulevaisuus.

        Jutta Urpilaisen keskustelukumppaneita ovat presidentti Tarja Halonen ja, entinen europarlamentaarikko Lasse Lehtinen, entinen pääministeri ja puhemies Paavo Lipponen, työministeri Lauri Ihalainen, ulkoministeri Erkki Tuomioja ja entinen SDP:n puheenjohtaja ja ulkoministeri Pertti Paasio. Kampanjatilaisuuksiin osallistuu myös SDP:n EU-vaaliehdokkaita.

        Aivan pikkuisilla eväillä tuo Jutta Urpilainen lähtee taisteluun SDP:n johtajuudesta ja taatusti hänen kampanjansa on sivistymätön ja vastapeluria mollaava. Tätä samaa voi sanoa Antti Rinteen kampanjoinnista, Jutta Urpilainen halutaan vaihtaa ammattiyhdistysliikeaktivistiin, jolla ei ole politiikan tuntemusta päivän vertaa.


    • SuomlaineN

      Urpilasen valheita:
      Pankkeja ei tueta
      Portugalia ei tueta ilman sijoittajien vastuuta
      Kreikkaa ei tueta ilman täysiä Takkuita
      Virkamiehet julistivat vakuussopimuksen salaiseksi
      Bilderbergin kokokoukseen matkustetaan yksityishenkilönä omalla kustannuksella
      Espanajn tukisotku
      ALV:ia ei nosteta
      Veroja muutetaan pienituloisia suosivasti
      Kuntia ei pakkoliitetä
      Nyt: Kreikan lainojen anteeksiannosta ei ole keskusteltu

      Jutta ei aivan pienillä eväillä lähde puheenjohtaja kilpailuun. Koskaan yksikään toinen poliitikko ei ole niin paljoa valehdellut ja pettänyt lupauksiaan kuin aina valehteleva Urpilainen.

    • Vaikka Antti Rinteen
    • jo vain

      Jutta Urpilainen on joutunut valtiovarainministerinä ratkomaan suuria asiakokonaisuuksia niin Euroopassa, kuin täällä Suomessakin. Kiitettävästi hän on pärjännyt ja hänen tiukkaa linjaansa on kehuttu. Sijoittajat ja toisten rahoilla törsääjät eivät tietysti tykkää tällaisesta tiukasta linjasta ja tämän takia Jutta Uprilaista lyödään, kuin vierasta sikaa. Omatkin näyttävät lyövän, mutta Jutta Urpilainen ei pienistä hetkahta.

      • SuomlaineN

        Urpilainen on vain ja ainoastaan lupauksiaan pettävä valehtelija.


      • Afroditen peili

        Jutta Urpilainen on joutunut valtiovarainministerinä ratkomaan suuria asiakokonaisuuksia niin Euroopassa, kuin täällä Suomessakin. Surkeasti hän on pärjännyt ja hänen löysää linjaansa on kehuttu. Sijoittajat ja toisten rahoilla törsääjät tietysti tykkää tällaisesta löysästä linjasta ja tämän takia Jutta Uprilaista lyödään, kuin vierasta sikaa. Omatkin näyttävät lyövän, mutta Jutta Urpilainen ei pienistä hetkahta.


    • J Utta

      hih hih olen täyttä ihraa hih hih

    • kysyn taas?

      Ei taida olla oikein luottaminen noihin YLE:n tekemiin galluppeihin, koska eihän niissä ole päätä eikä häntää? Alkuviikosta YLE:n TV2:n ajakohtaisen kakkosen länkisaarisen naistoimittajan mielestä Antti Rinne nautti ylivoimaista kannatusta SDP:n puheenjohtajaksi ja Jutti Urpilainen ei. Perjantaina taas YLE:n TV1: uutiset olivat tehneet Taloustutkimuksella gallupit SDP:n äänestäjien keskuudessa ja tulos oli aivan päinvastainen, Jutta Urpilaista kannatti enemmistö ja Antti Rinnettä kannatettin reilusti vähemmän. Kumpaanko galluppiin tässä on sitten uskominen, TV2:n ajankohtaislänkisäärinaistoimittajan galluppiin, vai TV1:n uutisten galluppiin?

      • Molemmat oikeassa

        Nuo gallupithan tehtiin erilaisilla ryhmillä. Ajankohtaisen Kakkosen kysely suunnattiin puolue-eliitille, joka puheenjohtajan valitsee. Perjantainen tv-uutisten kysely tehtiin puolestaan SDP:n rivijäsenille, jotka eivät valintaan osallistu.

        Voit siis uskoa molempiin gallupiin. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun politiikan ammattilaiset ja tavikset ovat päinvastaista mieltä asioista.


      • onks järkee?
        Molemmat oikeassa kirjoitti:

        Nuo gallupithan tehtiin erilaisilla ryhmillä. Ajankohtaisen Kakkosen kysely suunnattiin puolue-eliitille, joka puheenjohtajan valitsee. Perjantainen tv-uutisten kysely tehtiin puolestaan SDP:n rivijäsenille, jotka eivät valintaan osallistu.

        Voit siis uskoa molempiin gallupiin. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun politiikan ammattilaiset ja tavikset ovat päinvastaista mieltä asioista.

        Kaikista huvittavinta tuossa YLE:n TV2:n ajankohtaisen kakkosen gallupissa oli se, että kepulaisiltakin kysyttiin mielipidettä, kumpaa he kannattavat SDP:n puheenjohtajaksi. Oliskos tarvinnut tällaista kysyä ja uutisoida, onha tuo itsestään selvä asia, että kepulaiset kannattavat Antti Rinnettä ja suksisivat mielummin Jutta Urpilaisen suohon? Eikös olekin huvittavaa touhua tuon YLE:n touhu, JULKAISEVAT KAHDET GALLUPIT SAMALLA VIIKOLLA? Tuli vaan mieleen, että eiköhän se länkisaarinaistoimittaja repäissyt nämä gallupit omalla SDP-vastaisuudella väritettynä?


      • Miten sen ottaa
        onks järkee? kirjoitti:

        Kaikista huvittavinta tuossa YLE:n TV2:n ajankohtaisen kakkosen gallupissa oli se, että kepulaisiltakin kysyttiin mielipidettä, kumpaa he kannattavat SDP:n puheenjohtajaksi. Oliskos tarvinnut tällaista kysyä ja uutisoida, onha tuo itsestään selvä asia, että kepulaiset kannattavat Antti Rinnettä ja suksisivat mielummin Jutta Urpilaisen suohon? Eikös olekin huvittavaa touhua tuon YLE:n touhu, JULKAISEVAT KAHDET GALLUPIT SAMALLA VIIKOLLA? Tuli vaan mieleen, että eiköhän se länkisaarinaistoimittaja repäissyt nämä gallupit omalla SDP-vastaisuudella väritettynä?

        Taisi mennä tasan Urpilaisen ja Rinteen keskeen kannatus muissa puolueissa. Jos oppositiopuolueitten kannattajien intresseistä ajattelee, Urpilaisen jatkokausi olisi turvallisempi, sillä se ei aiheuttaisi suurta muutosta gallupeihin. Rinteen valinta sen sijaan sisältäisi riskin, että SDP:n duunariväestön luottamus SDP:hen palaisi, koska Rinne on ay-taustainen. Tämä on tärkeää erityisesti persujen näkökulmasta, sillä hehän saivat vuonna 2011 lisäkannatuksensa pitkälti juuri SDP:n duunariväestöltä. Kepulaisten näkökulmasta on taas olennaisinta, kumman johdolla SDP olisi valmiimpi muodostamaan kepun johdolla hallituksen. Kumpikaan ehdokas ei ole tainnut antaa kepulaisille tähän vastausta.


    • rinne vie pohjalle

      Kyselyissä Jätetään kertomatta kuinka paljon ihmisiä ei halua vastata kun on kysytty. Ylekin kysyi vasta ehdolla olevilta Sdp puoluekokousehdokkailta kumpaa kannattivat. Tarkoitushakuista manipulointia muiden puolueiden kannalta.

    • Näin pian

      Vaalien jälkeen Urpu kertoo Kreikan lainojen leikkaamisesta.

      • Jutta on hyvä tyyppi

        Olli Rehn on vouhottanut mediassa, että Kreikan velkoja annetaan anteeksi. Jutta Urpilainen taas on vakuuttanut meille, että Kreikan velkojen anteeksi antaminen ei tule kysymykseen, ei ainakaan hänen valtiovarainministeriyden aikana. Eihän tässä ole enää kun rapia vuosi, niin kepulaiset kovan uhonsa kera pääsevät sitten toteuttamaan tätä Olli Rehnin löysälahkeista poltiikkaa? Niin kuin muistamme, olemme juuri kepulaisten ja Olli Rehnin takia tässä KREIKKA-NALKISSAkin. Juuri tuo porukka siunasi Kreikan ensimmäisen tukipaketin ilman minkäänlaista kyseenalaistamista.

        Niin kuin muistamme, Matti Vanhanen, Mari Kiviniemi vakuuttivat vakuuttamasta päästyään, että eihän sijoittajien vastuu tule kysymykseen EU:ssa ja pitivät sitä jopa mahdottomana asiana. Mitenkäs tässä asiassa sitten kävikään, Jutta Urpilainen ja hänen kova neuvottelutaitonsa tuotti tuloksia ja sijoittajat joutuivat vastuuseen EU:ssa? Samoin Kreikan lainoille Jutta Uprilainen tahkosi vakuudet, eli jotain rotia on kyllä saatu tähän löysälahkeisten kepulaisten toimintaan EU:ssa.


      • Afroditen peili
        Jutta on hyvä tyyppi kirjoitti:

        Olli Rehn on vouhottanut mediassa, että Kreikan velkoja annetaan anteeksi. Jutta Urpilainen taas on vakuuttanut meille, että Kreikan velkojen anteeksi antaminen ei tule kysymykseen, ei ainakaan hänen valtiovarainministeriyden aikana. Eihän tässä ole enää kun rapia vuosi, niin kepulaiset kovan uhonsa kera pääsevät sitten toteuttamaan tätä Olli Rehnin löysälahkeista poltiikkaa? Niin kuin muistamme, olemme juuri kepulaisten ja Olli Rehnin takia tässä KREIKKA-NALKISSAkin. Juuri tuo porukka siunasi Kreikan ensimmäisen tukipaketin ilman minkäänlaista kyseenalaistamista.

        Niin kuin muistamme, Matti Vanhanen, Mari Kiviniemi vakuuttivat vakuuttamasta päästyään, että eihän sijoittajien vastuu tule kysymykseen EU:ssa ja pitivät sitä jopa mahdottomana asiana. Mitenkäs tässä asiassa sitten kävikään, Jutta Urpilainen ja hänen kova neuvottelutaitonsa tuotti tuloksia ja sijoittajat joutuivat vastuuseen EU:ssa? Samoin Kreikan lainoille Jutta Uprilainen tahkosi vakuudet, eli jotain rotia on kyllä saatu tähän löysälahkeisten kepulaisten toimintaan EU:ssa.

        Olli Rehn on vouhottanut mediassa, että Kreikan velkoja annetaan anteeksi. Jutta Urpilainen taas on vakuuttanut meille, että Kreikan velkojen anteeksi antaminen tulee kysymykseen, ainakin hänen valtion varattomuuden aikana. Eihän tässä ole enää kun rapia vuosi, niin kepulaiset kovan uhonsa kera pääsevät sitten toteuttamaan tätä Olli Rehnin löysälahkeista poltiikkaa? Niin kuin muistamme, olemme juuri demareiden ja Jutta Urpilaisen takia tässä KREIKKA-NALKISSAkin. Juuri tuo porukka siunasi Kreikan ensimmäisen tukipaketin ilman minkäänlaista kyseenalaistamista.

        Niin kuin muistamme, Matti Vanhanen, Mari Kiviniemi vakuuttivat vakuuttamasta päästyään, että eihän sijoittajien vastuu tule kysymykseen EU:ssa ja pitivät sitä jopa mahdottomana asiana. Mitenkäs tässä asiassa sitten kävikään, Jutta Urpilainen ja hänen kova neuvottelutaitonsa tuotti tuloksia ja sijoittajat joutuivat entistä vähäisempään vastuuseen EU:ssa? Samoin Kreikan lainoille Jutta Uprilainen tahkosi keisarin uudet vakuudet, eli jotain rotia kyllä puuttui tästä löysälahkeisten demareiden toiminnasta EU:ssa.


    • Faktaa pukkaa

      Vaalien jälkeen Jutta antaa Kreikan lainat anteeksi. Saamme Jutan valehtelusta taas uuden näytön.

    • pukkaa se täältäkin

      Jutta Urpilainen ei ole jäänyt yhdestäkään valheesta kiinni ja hänellä ei ole ollut niitä "muistiongelmiakaan" niin kuin oli noilla kepulaisilla, kun ne olivat hallitusvastuussa. Pitäisi se pöljienkin ymmärtää, että tämä talouskriisi alkoi kepulaisten hallitusvastuun aikana ja ne eivät tehneet yhtään mitään tämän eteen. Kaikki levällään olevat asiat siirrettiin seuraavan hallituksen murheeksi ja tämän takia kepulaiset ja persutkin jäivät mielellään oppositioon. Tällä tempulla nuo molemmat puolueet todistivat, että kipeän paikan tullen heistä ei ole vastuunkantajaksi, mielellään jätetään tuo likainen työ muiden harmiksi.

      Levällään olevia asioita juuri olivat nuo kuntauudistuksemme, sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus ja vanhusten hoitoasioiden järjestämien. Näiden kimpussa tämä hallitus on joutunut paiskimaan koko volyymillaan ja kovan räkytyksen kivittämänä myös eliittimediamme taholta. Kaiken kukkuraksi tuo velan taittaminen on ollut tämän hallituksen yksi päämääristä, mutta talousvaikeudet vellovat ympärillämme tehtävä on vaikeutunut. SDP:n politiikot ovat siitä vastuullisia politiikkoja, että he eivät mielellään kurjista ei rikkaita ihmisiä hengiltä, niin kuin tuo Olli Rehn on säästöpolitiikallaan tehnyt Etelä-Euroopassa. Olli Rehn ei ole suosittu politiikko ja noilta kurjisteluilta valtioilta ei sympatioita heru Olli Rehnille, kun hän pyrkii edelleen EU:n isoille paikoille kurnuttamaan ja Siperian kylmää jakamaan.

      • Affroditen peili

        Jutta Urpilainen on jäänyt ainakin yhdestä valheesta kiinni ja hänellä riittää niitä "muistiongelmiakin" niin kuin oli noilla kepulaisilla, kun ne olivat hallitusvastuussa. Pitäisi se pöljienkin ymmärtää, että tämä talouskriisi alkoi kepulaisten hallitusvastuun aikana ja ne eivät tehneet yhtään mitään tämän eteen, kuten ei nyt Urpilainenkaan. Hän siirtää nyt levällään olevat asiat seuraavan hallituksen murheeksi ja tämän takia kepulaiset ja persutkin jäivät mielellään oppositioon. Tällä tempulla nuo molemmat puolueet todistivat, että kipeän paikan tullen heistä ei ole Suomen kansan pettäjiksi, mielellään jätetään tuo likainen työ muiden harmiksi.

        Levällään olevia asioita juuri olivat nuo kuntauudistuksemme, sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus ja vanhusten hoitoasioiden järjestämien. Näiden kimpussa tämä hallitus on joutunut lepäilemään koko laakereillaan ja kovan räkytyksen kivittämänä myös eliittimediamme taholta. Kaiken kukkuraksi tuo velan taittaminen on ollut tämän hallituksen yksi päämääristä, mutta talousvaikeudet vellovat ympärillämme tehtävä on vaikeutunut. SDP:n politiikot ovat siitä vastuullisia politiikkoja, että he mielellään kurjistavat ei rikkaita ihmisiä hengiltä, niin kuin tuo Olli Rehn on säästöpolitiikallaan tehnyt Etelä-Euroopassa. Olli Rehn ei ole suosittu politiikko paitsi demarikollegoihinsa verratessa ja noilta kurjisteluilta valtioilta ei sympatioita heru Olli Rehnille, kun hän pyrkii edelleen EU:n isoille paikoille kurnuttamaan ja Siperian kylmää jakamaan.


    • SuomlaineN

      Miten on Alvin nosto?
      Saiko Portugali tukea ilman sijoittajien vastuuta?
      Onko pankit saaneet tukea?
      Matkustiko Jutta Bilderbergin kokoukseen yksityshenkilönä omalla kustannusella.
      Mitä mietä on kuntien pakkoliitoksista?
      Eläkeikä nouseekin 2017?

      Tässä pieni osa Urpilaisen valheista.

      Osaako joku demari kertoa edes yhden Urpon pitämän lupauksen? Ei tule!

    • Kirsti Kiropiha

      Ettekös onnettomat tiedä sitä, että hallitustyö on kompromissien tekemistä? Kuitenkin jokainen puolue on sitä mieltä, että kannattaa olla hallituksessa mukana, vaikka ei saisikaan kaikkia asioita runnottua lävitse kompromissihengessä. Siksipä politiikkojen vaalilupaukset eivät toteudu ja jokainen on luvannut "liikaa". Miten tuo Jyrki Katainekin meni lupaamaan kokoomuksen vaalikopissa, että Sari Sairaanhoitajille annetaan 500 euron palkankorotus, jos kokoomus pääsee hallitusvastuuseen? Mitenkäs tässäkin asiassa sitten kävi, kepulaiset toisena hallituskummppani eivät suostuneet tuollaiseen työntekijöiden rikastuttamiseen. Sairaanhoitajamme joutuiva lakkouhittelulla lunastamaan tuota Jyrki Kataisen vaalilupausta? Kaikki työntekijäosapuolet riehaantuivat tuosta ylettömästä rahanjaosta ja vaativat jopa 12% korotuksia palkkoihin aina siivoojista ja vaipanvaihtajista lähtien. Nyt julkinen terveydenhoito yksii, kun lattioiden luuttuajien palkkakin on 3000 euroa kuukaudessa ja kyllähän nuo roskat lähtisi pienemmälläkin palkallakin.

    • Kreikan nainen

      Jutta valehtelee aina.

    • Tarja, Jutta kiitos

      Jutta Urpilainen keräsi Oulussa salin täyteen ihmisiä ja kaikki eivät mahtuneet sisälle. Tarja Halonen ja Liisa Jaakonsaari olivat myös tässä tilaisuudessa, joka kuului politiikan raskaaseen sarjaan. Jutta Urpilainen ei loukkaa vastaehdokastaan Antti Rinteen tavoin, josta ei tässä tilaisuudessa mainittu halaistua sanaakaan.

      Ei ole epäilystäkään siitä, että kansa rakastaa Jutta Urpilaista samoin Tarja Halosta ja Oululaiset Liisa Jaakonsaarta. Siinä sitä on naiskolmikkoa kerrakseen, joiden luottamus on kestää kansan silmissä. Tarja Halosta on pyydetty ratkaisijaksi tähän Ukrainan kriisiin, koska hänellä on ollut Venäjän Putin kanssa melkein kuin sisar velisuhde. Medvedevin kanssakin tuo Tarja Halonen tuli hyvin juttuun ja niin kuin muistamme hän lahjoitti Tarja Haloselle kissan.

      Tällaisia kovan sarjan naisia tarjahalosia maailma kaipaisi, niin sotia ei syntyisi. Jostain syystä noilla miespolitiikoilla on tapana leikkiä aseilla, löytyyköhän syy noista lapsuudenleikeistä. Pikkupojatkin nyt tykkäävät tietsikalla leikkiä sotaleikkejä,ammuskella panssariavoneuvoja ja räjäytellä kokonaisia taloja ja tappaa ihmisiä. Putinikin leikkii tuolla Ukarainassa nyt niitä lapsuuden leikkejään, mutta isommassa mittakaavassa.

      • ei oo todellista

        Ala-arvoista tekstiä, demarien maksamaa. Tuohon menevät verovaroista kustannetut puoluetuet ja jäsenmaksut, osaamattomien moukka demarien sekoiluihin.


      • Afroditen peili

        Jutta Urpilainen keräsi Oulussa salin täyteen muutamia pateettisia ihmisiä ja kaikki eivät mahtuneet sisälle suuren takapuolen tukkiessa oven. Tarja Halonen ja Liisa Jaakonsaari olivat myös tässä tilaisuudessa, joka kuului politiikan raskaaseen sarjaan, kun päämimmin takapuolta katselee. Jutta Urpilainen loukkaa vastaehdokastaan Antti Rinteen tavoin, mistä ei tässä tilaisuudessa mainittu halaistua sanaakaan.

        Ei ole epäilystäkään siitä, että kansa ei rakasta Jutta Urpilaista samoin Tarja Halosta ja Oululaiset Liisa Jaakonsaarta. Siinä sitä on naiskolmikkoa kerrakseen, joiden luottamus rapistuu kansan silmissä. Tarja Halosta on pyydetty ratkaisijaksi tähän Ukrainan kriisiin, koska hänellä on ollut Venäjän Putin kanssa melkein kuin sisar velisuhde -faaraotyyliin. Medvedevin kanssakin tuo Tarja Halonen tuli hyvin juttuun ja niin kuin muistamme hän lahjoitti Tarja Haloselle kissan.

        Tällaisia kovan sarjan naisia tarjahalosia jos maailma kaipaisi, niin sotia syntyisi. Jostain syystä noilla naispolitiikoilla on tapana leikkiä aseilla, löytyyköhän syy noista lapsuudenleikeistä. Pikkupojat nyt tykkäävät tietsikalla leikkiä sotaleikkejä,ammuskella panssariavoneuvoja ja räjäytellä kokonaisia taloja ja tappaa ihmisiä. Putinikin leikkii tuolla Ukarainassa nyt niitä lapsuuden leikkejään, mutta isommassa mittakaavassa.


    • Jutan linja pitää

      En kyllä löydä tuosta ala-arvoista en, vaikka suurennuslasilla tirkistelisin. Itse oli Oulussa tuossa tilaisuudessa ja näin omin silmin, miten tuo naiskolmikko kiinnosti ookkonaoulusta, vae pelekääkkö sinä polliisia porukkaa. Eihän nuo asiat mualimalla parane miesten voemilla, miehet on koolutettu kärhämöemään?

      Ei tosin asiat parane tuolla EU:ssakaan miesten voimilla? Olli Rehn käy vähän päästä selittelemässä, mutta perseestäveettyjä ovat hänenkin teoriat olleet. Meillä Suomessa ainakin tähän asti on ollut hyvät oltavat, kiitos tästä Jutta Urpiaiselle, Ville Niinistölle ja Paavo Arhimäelle. Tämä kolmikko on pitänyt vähäosaisten puolia ja se näkyy elämässä. Leipä ei ole loppunut pöydästä ja tulee jopa syötyä liikaa. Kaikilla ei ole ruokaa ja tämä kolkuttaa omaatuntoa. Oikein on tutkimus tehty, että Suomessa on Euroopan vähiten köyhiä lapsiperheissä.

      • Ylläri kerrakseen

        "Itse oli Oulussa tuossa tilaisuudessa ja näin omin silmin, miten tuo naiskolmikko kiinnosti ookkonaoulusta"

        Ai he vierailivat mielisairaalassakin vai?


      • Afroditen peili

        En kyllä löydä tuosta ala-arvoisempaa en, vaikka suurennuslasilla tirkistelisin. Itse oli Oulussa tuossa tilaisuudessa ja näin omin silmin, miten tuosta naiskolmikosta eroon pääsy kiinnosti ookkonaoulusta, vae pelekääkkö sinä polliisia porukkaa. Eihän nuo asiat mualimalla parane miesten voemilla, miehet on koolutettu kärhämöemään?

        Ei tosin asiat parane tuolla EU:ssakaan miesten voimilla? Olli Rehn käy vähän päästä selittelemässä, mutta perseestäveettyjä ovat hänenkin teoriat olleet. Meillä Suomessa ainakin tähän asti on ollut hyvät oltavat, kiitos tästä muille paitsi Jutta Urpiaiselle, Ville Niinistölle ja Paavo Arhimäelle. Tämä kolmikko on nylkenyt vähäosaiset suolia myöten ja se näkyy elämässä. Leipä on loppumassa pöydästä ja tulee vain harvoin jopa syötyä liikaa. Kaikilla ei ole ruokaa ja tämä kolkuttaa omaatuntoa. Oikein on tutkimus tehty, että Suomessa on Euroopan vähiten köyhiä lapsiperheissä.


    • Jutta tätä se on

      Kyllä varmaan taas Jutta Urpilainen saa räkää niskaansa, kun EU:ssa tuo talouskomissaari Olli Rehn siunasi Ukrainalle 11 miljardin tukipaketin ilman minkäänlaisia ehtoja. Tuokin asia kohta käännetään Jutta Urpilaisen syyksi, niin kieroutunutta tämä touhu on ollut. Siinä sitä pistetään meidän eurooppalaisten miljardeja venäläisten molokkien kitaan ja tuo molokki on pohjaton. Olli Rehn taitaa tyhjentää EU:n kassan, kun tietää sen, että hänellä on tuskien taival päästä yhtä suuriilla saappailla tallustelemaan seuraavassa EU-kokoonpanossa.

    • kokoomusrouva

      Kokoomusrouvan oloone Jutta ei ou sossuloille välttämäti parahin immeinen
      takua työväen loruloita.

    • mannaa sielulle

      Jutta Urpilainen on oikeasti raskaan työn raataja ja tänään Helsingin sanomatkin joutuvat kirjoittelemaan hänestä positiivisesti kotimaan politiikan palstallaan. HARVINAISTA HERKKUA LEHDELTÄ. Milloinkahan YLE:n koko toimittajakaarti uutisten lukijoineen löytää edes hyvän murusen Jutta Urpilaisesta toiminnasta valtiovarainministerinä ja politiikkona? YLE oli jo gallupeineen kampeamassa Jutta Urpilaista SDP:n puheenjohtajan tehtävästä, mutta eihän tuosta ollut kuin pelkkää etua.

      Jutta Urpilainen on myös hyvän näköinen, mutta tämän päivän Helsingin sanomissa komeili piirtäjän näkemys ja se, että keiden puolesta lehti toimii. Aina yleensä kepulaisista politiikoista tuossa samaisessa lehdessä välitetään positiivista henkilökuvaa ja jopa kuvaa kokovartalosta. Minkälainen sota syttyi tuosta Mari Kiviniemen kokovaratalokuvastakin ja kuvattuna takaapäin muutama aika sitten?

      Kannattaa mennä ostamaan tämän päivän Helsingin sanomat, koska lehden kirjoitus on mannaa demariaatetta kantavan sielulle. Jutta Urpilaisen puolesta on joutunut melkein kuin sotatantereelle ilman panssariajoneuvoja ja ohjuskärkiä. Sen verran väärää tietoa ja henkilökuvaa hänestä on levitetty. Jutta Urpilainen on oikeasti VALTIOMIES, niin tomeraa ja topakkaa on ollut hänen toimintansa valtiovarainministerinä ja tämän tunnustavat myös paljon viisautta omaavat ihmiset. Jutta Urpilainen perehtyy asiohin, eikä puhele lämpimikseen mitä sattuu. Jutta Urpilainen PUHUU OSAA PUHUA TOTTA, kepulaisten Anneli Jäätteenmäki PUHUU TOTTA NIIN KUIN OSAA. Eli vissi ero se on näillä naispolitiikoilla.

      • 125 kg

        Jutta on hyvän näköinen, jos tykkää ihraiseta paksusta naisesta.


      • Afroditen peili

        Jutta Urpilainen on oikeasti raskaan työn välttäjä ja tänään Helsingin sanomatkin joutuvat kirjoittelemaan hänestä positiivisesti kotimaan politiikan palstallaan. HARVINAISTA HERKKUA LEHDELTÄ. Milloinkahan YLE:n koko toimittajakaarti uutisten lukijoineen löytää edes pahan murusen Jutta Urpilaisesta toiminnasta valtiovarainministerinä ja politiikkona? YLE oli jo gallupeineen kampeamassa Jutta Urpilaista SDP:n puheenjohtajan tehtävästä, mutta eihän tuosta ollut kuin pelkkää etua.

        Jutta Urpilainen on myös typerän näköinen, mutta tämän päivän Helsingin sanomissa komeili piirtäjän näkemys ja se, että keiden puolesta lehti toimii. Aina yleensä kepulaisista politiikoista tuossa samaisessa lehdessä välitetään positiivista henkilökuvaa ja jopa kuvaa kokovartalosta. Minkälainen sota syttyi tuosta Mari Kiviniemen kokovaratalokuvastakin ja kuvattuna takaapäin muutama aika sitten?

        Kannattaa olla ostamatta tämän päivän Helsingin sanomat, koska lehden kirjoitus on mannaa demariaatetta kantavan sielulle. Jutta Urpilaisen puolesta on joutunut melkein kuin sotatantereelle ilman panssariajoneuvoja ja ohjuskärkiä. Sen verran oikeaa tietoa ja henkilökuvaa hänestä on levitetty. Jutta Urpilainen on FEIKKIVALTIOMIES, niin typerää ja tyhjäpäistä on ollut hänen toimintansa valtiovarainministerinä ja tämän tunnustavat myös paljon viisautta omaavat ihmiset. Jutta Urpilainen ei perehdy asiohin ja puhelee lämpimikseen mitä sattuu. Jutta Urpilainen PUHUU OSAA PUHUA VALETTA, kepulaisten Anneli Jäätteenmäki PUHUU TOTTA NIIN KUIN OSAA. Eli vissi ero se on näillä naispolitiikoilla.


    • Rinne kehiin

      Jutta on Kreikan valtion mies eli rahat Kreikaan talouskaaos Suomeen on Jutan teesi.

      Sote- ja kuntuudistusten on nyt virallisesti ilmoitettu kaatuvan, joten ei auta muuta sanoa kuin että alakoulunope ei osaa muuta kuin huutaa kurku suorana valheitaan.

    • akat on susia

      Eihän nuo SOTE-asiat ole kuuluneet Jutta Urpilaisen ministeriön puuhiin, nehän ovat kuuluneet sosiaali- ja terveysministeriön setvittäviin asioihin? Jotenkin ei oikein kaikilla ole nuo asiat hallinnassa ja ovat ulkona, kuin lumiukot. Sosiaali- ja terveysministeriö on kokoomuksen Paula Risikon ja SDP:n Susanna Huovisen alaisuudessa toimiva ministeriö virkamiehineen.

      Kuitenkin näyttää nyt siltä, että kokoomus on pannut tuon Paula Risikon rusikoimasta sivuun ja Jan Vapaavuori on ottanut hänen hommat haltuunsa. On sanottu, että Jan Vapaavuori on lakimiehenä erinomainen neuvottelija ja sen takia nyt hyviä tuloksi voi odottaa SOTE-rintamalla. Susanna Huovinen rooteriin taas kuuluu näiden SOTE-asioiden viilaaminen koko hallituksen näkökulmiin. Juuri tuon Paula Risikon rusikoimisien takia SOTE-asiat eivät menneet eteenpäin, vaan päin vastoin jarrutus oli hänellä päällä ja ennen aikainen tietojen levittäminen sopuleille ainoana tarkoituksena saattaa SDP-taustainen ministeri tukalaan tilanteeseen.

    • Antti Tuloo

      Valeylioppilas Kusenniin aloitti ja Siwan kassa Huvinainen jatkoi. Siinä ei kertakaikkiaan ollut enempää osaamista kuin alakoulunopella valtiovarainministeriksi.

      Onneksi Rinne pelastaa mitä pelastettavissa on.

    • SuomlaineN

      Uudistetaan:
      Miten on Alvin nosto?
      Saiko Portugali tukea ilman sijoittajien vastuuta?
      Onko pankit saaneet tukea?
      Matkustiko Jutta Bilderbergin kokoukseen yksityshenkilönä omalla kustannusella.
      Mitä mietä on kuntien pakkoliitoksista?
      Eläkeikä nouseekin 2017?

      Tässä pieni osa Urpilaisen valheista.

      Osaako joku demari kertoa edes yhden Urpon pitämän lupauksen? Ei ole tullut!

    • kysyn vaan?

      Ei oikein uppoa kaaliin sellainen asia, että jotkut demarit haluaisivat vaihtaa kovan luokan pätevöitymisen pankkikriisissä omaavan Jutta Urpilaisen sellaiseen, jolla ei ole pätkääkään kokemusta kriisien hoidosta? Jutta Urpilainen on vielä menestynyt tehtävässään paremmin, kuin hyvin. Viisailta asiantuntijoilta on tullut vain kiitosta, tietämättömiltä kivittämistä.

      Jotenkin tuntuu siltä, että naiset pitää edelleen litistää nyrkin ja hellan väliin oli sitten kuinka viisas tahansa ja tuhdeille isomahaisille miehenköriläille pitäisi siitä vain antaa tilaa. Toivottavasti Jutta Urpilainen jaksaa myös tässä taistelussa ja toivottavasti naisten rintama pitää, sodassa ollaan miehiä vastaan ja järkiviisauden puolesta.

      Eihän noille persuillekkaan kelpaa nainen edes eduskuntaryhmänsä puheenjohtajaksi, vaikka kuin hyvin olisi menestynyt siinä tehtävässä? Miehenkörilääseen piti tuo Ruohonen-Lerner vaihtaa ja likaisin konstein. Eihän kepulaisillekaan naiset oikein kelpaa johtotehtäviin, Mari Kiviniemen naama ei miellyttänyt ja Anneli Jäätteenmäestä ei ollut mihinkään, vaikka yritti likaisia temppujakin miesten tapaan?

      • avuton urpi

        "Kovan luokan pätevöityminen" hah hah haaaaaaaaaaah! Eihän sillä ole hajuakaan, mistä puhuu, toistaa vain virkamiesten lauseita, joita avustajat sitä kehottaa toistamaan.


    • Jutta ten points

      Eiköhän meille jokaiselle ole tullut selvaksi se, että Jutta Urpilainen on joutunut koviin paikkoihin neuvottelemaan? Hän ei ole antanut periksi, on sitkeällä tyylillään pistänyt sijoittajat vastuuseen ja vaatinut Kreikka-lainoille vakuudet aivan pankkimaailman tyyliin. Eihän pankeistakaan tipu lainaa, ellei vakuudet ole kunnossa, niin miksi sitä sitten niin löysälahkeisesti edellisen Matti Vanhasen II-hallituksen tapaab tuolla EU:ssa noita rahoja jaettaisiin? Juuri tuon edellisen hallituksen löysälahkeisuuden kanssa olemme joutuneet Kreikka-nalkkiin. Mari Kiviniemelläkin oli löysät lahkeet ja hän vielä niiasi yes-politiikansa päälle. Matti Vanhasesta ei ollut huonolla kielitaidollaan edes neuvottelijaksi. Pelkkä puhelintolppa ja huitoi ilmassa käsiään, kun muuta tekemistä hänellä ei yleensä ollut.

      • Afroditen peili

        Eiköhän meille jokaiselle ole tullut selvaksi se, että Jutta Urpilainen on joutunut koviin paikkoihin neuvottelemaan? Hän on antanut periksi, on sitkeällä tyylillään pistänyt sijoittajat juhlimaan ja vaatinut Kreikka-lainoille vakuudet aivan pankkimaailman tyylistä poiketen. Eihän pankeistakaan tipu lainaa, ellei vakuudet ole kunnossa, niin miksi sitä sitten ei niin löysälahkeisesti edellisen Matti Vanhasen II-hallituksen tapaab tuolla EU:ssa noita rahoja jaettaisiin? Juuri nykyisen hallituksen löysälahkeisuuden kanssa olemme joutuneet Kreikka-nalkkiin. Mari Kiviniemelläkin oli löysät lahkeet ja hän vielä niiasi yes-politiikansa päälle. Jutta Urpilaisesta ei ollut huonolla kielitaidollaan edes neuvottelijaksi. Pelkkä puhelintolppa ja huitoi ilmassa käsiään, kun muuta tekemistä hänellä ei yleensä ollut.


    • Näyttöt annettu

      Alakoulun opettaja kelpaa joulujuhlan leikin ohjaaksi. Taloudesta ei ymmärrä mitään.

      • Tumpelo-Urpelo

        Ei sun kannata päätä pistää pantiksi tuon joulujuhlan leikin ohjaajan väitteestä... :DD


    • kauhea pula

      Jutta Urpilainen loi Suomeen 100.000 uutta työpaikkaa ja massiivisen työvoimapulan!!!

    • Rinne hajottaa

      Kokematon Rinne olisi riski ja täydellinen virhevalinta pj,ksi. Kannatus ei nouse vaan laskee arvopuolueena SDP äänestäjien keskuudessa. Rinne tuonut vain epävarmuutta ja se näkyy gallupeissa. Jos Rinne tulisi valituksi äänestäjiä lähtee. Ei kiinnosta arvopohja ja liikkuvaa äänestäjää persumainen mahakkaiden ay öykkäri miesten puolue.

    • Antti elefantti

      Jostain syystä SOME:n rummutus on hiljentynyt tuota Antti Rinnettä kohtaan. Taisi tuo Antti Rinne tehdä Jutta Urpilaiselle vain palveluksen, kun lähti soitellen sotahan. Jutta Urpilaisen ei tarvitse vastaehdokasta mustamaalata ja mitätöidä hän pärjää omilla näytöillään. Näyttöjä on runsaasti ja kovista paikoista ja Jutta Urpilainen on kerännyt pisteet kotiin jos kivittämistäkin.

    • eikös vain?

      Nyt näyttää yhteiskunnassamme heränneen kiivas keskustelu siitä, miksi naispolitiikot joutuvat ryöpytyksen kohteeksi enemmän kuin miehet. Miten tuo Jutta Urpilainenkin on joutunut kestämään kivittämistä niin oman puolueensa osalta, kuin muidenkin puolueiden? Kuitenkin on tuntunut mukavalta, kun hallitusyhteistyö on toiminut, kuin rasvattu ja tuntunut sitä, että kaikkien kemiat sopivat yhteen. Varmaan ovien takana on käyty kiivastakin keskustelua, mutta tämä ei ole näkynyt hallituspolitiikassa. Jonkun yksittäisen politiikon pullistelua on esiintynyt ja toisten tonteille astumista, mutta Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen ovat sivistyneellä tavalla ratkaiseet asioita. Tämä on tullut huomioitua ja pitäisi nöyränä kiittää, että asioita pystytään näinkin fiksusti hoitamaan.

      Hallituksen puolelta Jutta Urpilaista ei ole syöty ja tämä on näkynyt ulospäin sillä, että Jutta Urpilaisen suosio on ansaittu kovalla ja hyvällä työllä Euroopassa että kotimaassa. Saapihan sitä könsikäs pumpulipojatkin yrittää samaa, jos meinaavat heivata Jutta Urpilaisen SDP:n puheenjohtajan paikalta. Voin vakuuttaa työtä joutuvat tekemään, könsikäs pumpulipojatkin joutuvat opettelemaan, miten otetaan koppi ilmasta.

    • kiessus sentään

      Taisi tuo Antti Rinne lähteä liian aikaisin soitellen sotaan, hänen sisimpänsä paljastui mitä hän on miehiään. Kehtaa ilmoitella vielä nytkin, että Jutta Urpilainen voi jatkaa valtiovarainministerinä, jos hän tuon SDP-puheenjohtajuuskisan voittaa. Antti Rinne tunnustaa nyt itsekin, että taitaa liian isoihin saappaisiin pyrkiä, kun hänestä itsestään ei siis olisikaan valtiovarainministeriksi.

    • Suomen Kansa

      On todella häpeä vaati Jutta Urpilaista jatkamaan valtiovarainministerinä. Suomi ei kestä enää hetkeäkään luokanopettajan epäonnistumisia. Vaikka Nyökky-Jouni tilalle.

    • Rinne hajottaa

      Ei ole Rinteestä Jutta Urpilaisen tilalle. Rinteen olisi parasta ajoissa vetäytyä pj ehdokkuudesta ettei tee enempää vahinkoa puolueelle. Jos Rinne valittaisiin niin se on lopun alku ay-änkyrä miesten aiheuttama oma alasajo. Ei ne persuja äänestäneet takaisin tule. Ei Suomella ole varaa kokemattomiin aloittelijoihin ja suunsoittajiin mitä kaikki pj Sipilä,Soini ja Rinne ovat. Seuraavaksi PM 2015 kelpaa vain Urpilainen tai Katainen.

    • Läskivuori

      Urpilaisella on kova näyttö: Suomen talouden tuhoaminen.

      Lisäksi kaikki hänen puheensa ovat osoittauneet valheeksi.
      Kukaan ei kaipaa 100 kiloa valehtelevaa akkaa. On lihonnut niin pirun rumaskin.

    • Jutta ten points

      Jutta Urpilainen on ottanut napakan otteen näihin kotimaisiin sopuleihin ja heilauttaa vaaleata tukkaansa ja ei alistu heidän kivitettäväkseen. Vallankan akkatoimittajat näyttävät olevan erittäin kateellisia Jutta Urpilaiselle, siksipä he tekevät Antti Rinteen puolest tuota sopulityötään. Jutta Urpilainen on osoittanut, että kilpi kestää vaikka isoilla kallionlohkareilla moukaroimista.

      Eilen oikein sai nauttia kliimaksiin asti, kun Jutta Urpilaisen perässä nuo sopuliakat juoksivat kepukiimaisina ja esittää kysymyksiä Jutta Urpilaisen teilaamiseksi. Haastatelkoot vain nuo kiimaiset sopuliakat tuota kepulaisten Juha Sipilää, niin saavat tuohon kepukiimaansa edes hetken rotia.

      • Afroditen peili

        Jutta Urpilainen on ottanut napakan otteen näihin ulkomaisiin pankkiireihin ja heilauttaa vaaleata tukkaansa ja alistuu heidän kivitettäväkseen. Vallankan akkatoimittajat eivät näytä olevan kovinkaan kateellisia Jutta Urpilaiselle, siksipä he tekevät Antti Rinteen puolest tuota sopulityötään. Jutta Urpilainen on osoittanut, että kilpi murtuu jo ei niin isoilla kallionlohkareilla moukaroinnista.

        Eilen oikein sai nauttia kliimaksiin asti, kun Jutta Urpilaisen leveässä perässä nuo sopuliakat juoksivat kepukiimaisina ja esittää kysymyksiä Jutta Urpilaisen teilaamiseksi. Haastatelkoot vain nuo kiimaiset sopuliakat tuota demarien Urpilaista, niin saavat tuohon kepukiimaansa edes hetken rotia.


    • J Utta

      hih hih laitan "peliin" koko ihramassani hih hih

    • könsikäskö parempi

      On se omituista se, että jos ei pysty faktoista keskustelemaan, niin pitää sitten yrittää räpeltää jotain Jutta Urpilaisen ulkoisesta habituksesta. Jutta Urpilainen on osoittautunut tiukkateflonnaamaksi ja ei lähde luikkimaan ennen aikojaan ministerin tehtävistä, niin kuin tuo vastentahtoisesti pääministerinä roikkunut Matti Vanhanen teki.

      Yksi asian on tullut selväksi, Jutta Urpilainen lähtee SDP:n puheenjohtajuustaistoon ylväin mielin ja tekee vielä siinä sivussa valtiovarainministerin hommat. Antti Rinne taas painaa kentällä rokuli päällä jonkun oudon vimman valtaamana. Voihan tuon vimman syyn selvittää, onhan hänen kaatonaan naispolitiikko, joka ei suuristakaan vihureista taivu. Taitaa tuo Antti Rinne menettää kasvonsa tässä touhussa ja hänen poliittinen uransa jää hyvin lyhyeksi. Hänestäkin tulee sitten jonkun puolueen räkyttäjätyömies, niin kuin tuosta Putkosestakin persuille tuli.

    • 150 valitsijaa vähän

      Jutta Urpilaisen tekemä työ vaikeissa olosuhteissa ja tuossa työssä menestyminen näyttää olevan vaikea pala median edustajille ja myös monelle laiskahkolle läskiin tukehtuvalle mieskönsikkäälle. Jutta Urpilainen kerää jokapuolella salit täyteen kuuntelijoita ja tietysti naisia ja tämä on erittäin hyvä asia. Miksi pitäisi ihan siitä vain antaa mieskönsikkäälle valtakirja politiikan areenoille, vaikka hänen poliittisia taitojaan ei ole edes missään mitattu? Ei oikein mene kaaliin, miksi demareiden pitää syrjäyttää sellainen naispolitiikko, joka on yhteistyökykyinen yli puoluerajojen ja kieli- ja neuvottelutaitoinen ja kovapintaiseksi paljastunut politiikko.

    • Rinne vie pohjalle

      Aivan järjetön ajatus ja valtava virhe olisi vaihtaa kokenut,pätevä ja edustava Urpilainen jo valvoneelta kehäraakilta näyttävään kokemattomaan ilmaisukyvyltään huonoon Rinne köntykseen,jonka puhe takeltelee epäselvästi mömmöisesti mumisten. Mikä ihmeen salaliitto Rinnettä kannattaa? Onko jäsen äänestyksessä kokousta varten ollut persuja? Vastenmielistä touhua Urpilaista kohtaan. Ulkopuolisiakin ihmetyttää Rinteen touhu.

      • Lipposka 7

        Urpilainen muka edustava ,my ass.


      • Vesa Kaitera

        Rinne vie pohjalle kirjoitti: "Aivan järjetön ajatus ja valtava virhe olisi vaihtaa kokenut,pätevä ja edustava Urpilainen jo valvoneelta kehäraakilta näyttävään kokemattomaan ilmaisukyvyltään huonoon Rinne köntykseen,jonka puhe takeltelee epäselvästi mömmöisesti mumisten."


        Urpilainen on selväsanainen ja jo sangen kokenut valtiovarainministeri ja suuren puolueen puheenjohtaja. Rinne on vahvan ay-taustan hankkinut mies, jolle asettuminen heti mahdollisen puheenjohtajaksi valinnan jälkeen Suomen valtiovarainministeriksi olisi hyvin kinkkinen paikka. Urpilainen ei ole päässyt kehumaan vaalivoitoillaan, mutta kyllä se Rinteenkin voittounelma saattaa olla hyvin heikolla pohjalla. Ennustan, että Rinteen mahdollinen valinta veisi SDP:ltä enemmän naiskannattajia kuin mitä se mukanaan toisi mieskannattajia.


        Rinne vie pohjalel: "Mikä ihmeen salaliitto Rinnettä kannattaa? Onko jäsen äänestyksessä kokousta varten ollut persuja? Vastenmielistä touhua Urpilaista kohtaan. Ulkopuolisiakin ihmetyttää Rinteen touhu."


        Minusta kyse on sinänsä ymmärrettävästä halusta löytää loppumattomalta näyttävään SDP:n laskukierteesen joku syy ja syntipukki. Jutta Urpilainen ei ole paljon neuvoja ay-liikkeeltä kysynyt, ja siksi "könsikästen kapina" on ollut aivan odotettavissa. Tässä vaiheessa näyttää todennäköiseltä, että tuo kapina onnistuu, ja niin SDP:llä on muutama iso ongelma lisää käsissään.


      • Vesa Kaitera
        Lipposka 7 kirjoitti:

        Urpilainen muka edustava ,my ass.

        Lipposka 7 kirjoitti: "Urpilainen muka edustava ,my ass."


        Minusta hän on sitä, ainakin jos häntä vertaa Rinteeseen. Rinne näyttää suurimman osan aikaa sellaiselta, joka on ollut juhlimassa Arhinmäen kanssa ja sammunut sitten sohvalle, mistä hänet on tylysti herätetty haastattelua varten. Jäljelle on jäänyt talviuniltaan herätetyn karhun äreys ja rypistyneet vaatteet.


    • rotia pitää olla

      Jutta Urpilainen on osoittanut kovaksi neuvottelijaksi ja missä muualla, kuin Euroopassa. Tyylikkäästi ja ryhdikkäästi hän vetää rooliaan ja meidän suomalaisten ei tarvitse hävetä hänen kättäytymistään ja sanomisiaan. Jutta Urpilaiselta ei ole päässyt yhtään sammakkoa suustaan ja kertaakaan hän ei ole joutunut oikomaan omia sanomisiaan ja pyytämään anteeksi. Jutta Urpilainen on myös hyvän näköinen valkoisine liinatukkineen ja varmasti monen herran mieleen. Siksipä hänelle juuri herrojen ja talousosaajien puolelta on sadellut kehuja, mutta moukkien ja könsikkäiden suusta on voinut tulla mitä tahansa. Naisten kateuttakin on ilmennyt jopa demareiden piireissäkin. Eli komiasta vetää rooliaan ja hyvää tästä vielä seuraa. Luottamusta piisaa!

      Niin kuin muistamme Jyrki Katainen on myös ollut aivan positiivinen yllätys savolaispuheentavastaan huolimatta. Kuitenkin Jyrki Kataisen Vänäjän vertaaminen Hollannin kokoiseen maahan sai aikamoisen mediamyräkän aikaiseksi ja Jyrki Katainen joutui siistimään sanomistaan.

      • Afroditen peili

        Jutta Urpilainen on osoittanut kovasti surkeaksi neuvottelijaksi ja missä muualla, kuin Euroopassa. Tyylittä ja ryhdittä hän vetää rooliaan ja meidän suomalaisten tarvitsee hävetä hänen kättäytymistään ja sanomisiaan. Jutta Urpilaiselta pääsee kunnolla sammakoita suusta ja toisinaan hän on joutunut oikomaan omia sanomisiaan ja pyytämään anteeksi. Jutta Urpilainen on myös karsean näköinen levaine perseineen ja varmasti monen pankkiherran mieleen. Siksipä hänelle juuri pankkiherrojen ja talousosaajien puolelta on sadellut kehuja, mutta moukkien ja könsikkäiden suusta on voinut tulla mitä tahansa. Naisten kauhuakin on ilmennyt jopa demareiden piireissäkin. Eli rumasti vetää rooliaan ja huonoa tästä vielä seuraa. Luottamusta ei piisaa!

        Niin kuin muistamme jopa Jyrki Katainen on myös ollut aivan positiivinen yllätys savolaispuheentavastaan huolimatta verrattuna Urpilaiseen. Kuitenkin Jyrki Kataisen Vänäjän vertaaminen Hollannin kokoiseen maahan sai aikamoisen mediamyräkän aikaiseksi ja Jyrki Katainen joutui siistimään sanomistaan.


    • Antti muista pantti

      Antti Rinteellehän on tullut pupu pöksyyn, kun on ilmoittanut, että Jutta Urpilainen voi jatkaa valtiovarainministerinä, jos hänet valitaan SDP:n johtoon. Eihän tämä Jutta Urpilaisen valtiovarainministeriys nyt aivan ilmoitusluontoinen juttu ole ei Antti Rinteellekkään, vaikka kovakalloinen mies onkin? Kokoomuskin pelkää hallituksen kaatuvan, jos Jutta Urpilainen jättää valtiovarainministerin tehtävät kesken kaiken.

      Niin kuin mediasta olemme saaneet lukea, tuo Jutta Urpilainen on omaksunut nuo valtiovarainministerin tehtävät nopeasti. Talousviisaamme ovat sanoneet, että Jutta Urpilainen oppi nuo hommat kahdessa kuukaudessa, kun Jyrki Kataiselta meni siihen neljä vuotta. Kovin sujuvasti Jutta Urpilainen on sukkuloinut EU:ssa, yhtä sujuvasti kuin Paavo Lipponen aikoinaan. Jutta Urpilaisen sanaa kuunnellaan ja hän on saanut tahtonsa läpi monessa asiassa ja häntä ei ole jyrätty. Kielitaitoisena politiikkona Jutta Urpilaisella on ollut helppoa neuvotella asiasta, kuin asiasta ja kaikki on toiminut, kuin rasvattu. Jutta Urpilaisessa on valtiomiesasennetta ja tuo asenne on syntynyt nopeasti, eli yhdessä hallituskaudessa. Eihän tällaista hyvää voi niin vain heivata joidenkin kovakalloisten mielihalujen takia vaihtaa nainen miehen könsikkääseen?

      • Afroditen peili

        Antti Rinteellehän on tullut pupu pöksyyn, kun on ilmoittanut, että Jutta Urpilainen voi jatkaa valtiovarainministerinä, jos hänet valitaan SDP:n johtoon. Eihän tämä Jutta Urpilaisen valtiovarainministeriys nyt aivan ilmoitusluontoinen juttu ole ei Antti Rinteellekkään, vaikka kovakalloinen mies onkin? Kokoomuskin pelkää hallituksen kaatuvan, jos surkea vvm Jutta Urpilainen jättää valtiovarainministerin tehtävät kesken kaiken.

        Niin kuin mediasta olemme saaneet lukea, tuo Jutta Urpilainen on omaksunut nuo valtiovarainministerin tehtävät surkeasti. Talousviisaamme ovat sanoneet, että Jutta Urpilainen ei oppinut noita hommia, kun Jyrki Kataiselta meni siihen neljä vuotta. Kovin kankeasti Jutta Urpilainen on sukkuloinut EU:ssa, yhtä surkeasti kuin Paavo Lipponen aikoinaan. Jutta Urpilaisen sanaa ei kukaan kuuntele ja hän on saanut tahtonsa läpi tuskin monessakaan asiassa ja häntä on jyrätty. Kielitaidottomana politiikkona Jutta Urpilaisella on ollut vaikea neuvotella asiasta, kuin asiasta ja kaikki on toiminut, kuin tervattu. Jutta Urpilaisessa puuttuu valtiomiesasennetta ja tuo asenne odottaa syntymistään, ei yhdessä hallituskaudessa. Eihän tällaista pahaa voi niin vain heivata joidenkin kovakalloisten mielihalujen takia vaihtaa nainen miehen könsikkääseen?


    • Jutta ten poits

      SOTE-ratkaisu on syntynyt ja kiitos lankeaa tästä myös Jutta Urpilaiselle. Valtavan suuri reformi ja ratkaisu syntyi täysin aikataulussa. Kepulaiset vehtasivat tämän asian kassa kahdeksan vuotta hallituksessa ja ei edes yhtä aanelosta tästä asiasta saatu työkaluksi tälle hallitukselle. Voi olla, että tuo suurin jarruttaja Paula Risikko pistettiin rusikoimasta sivuun, niin tämä edesauttoi asian valmistumista. Kyllähän tuo Risikko joka välissä yritti mediaa sekoittaa ja myös terveyspalvelujen käyttäjiä päästämällä sammakoita vähän päästä huuliltaan. Ei auttanut, mitenkähän tuon kepulaisten suurimman jarruttajan Liisa Hyssälän naama nyt venähtää siellä KELA:n rahamassien päällä?

      • Afroditen peili

        SOTE-ratkaisu on syntynyt Jutta Urpilaisesta huolimatta. Valtavan suuri reformi ja ratkaisu syntyi täysin aikataulussa. Kepulaiset vehtasivat tämän asian kassa kahdeksan vuotta hallituksessa ja ei edes yhtä aanelosta tästä asiasta saatu työkaluksi tälle hallitukselle. Voi olla, että tuo suurin jarruttaja Paula Risikko pistettiin rusikoimasta sivuun, niin tämä edesauttoi asian valmistumista. Kyllähän tuo Risikko joka välissä yritti mediaa sekoittaa ja myös terveyspalvelujen käyttäjiä päästämällä sammakoita vähän päästä huuliltaan. Ei auttanut, mitenkähän tuon kepulaisten suurimman jarruttajan Liisa Hyssälän naama nyt venähtää siellä KELA:n rahamassien päällä?


      • Niiiinnnnl
        Afroditen peili kirjoitti:

        SOTE-ratkaisu on syntynyt Jutta Urpilaisesta huolimatta. Valtavan suuri reformi ja ratkaisu syntyi täysin aikataulussa. Kepulaiset vehtasivat tämän asian kassa kahdeksan vuotta hallituksessa ja ei edes yhtä aanelosta tästä asiasta saatu työkaluksi tälle hallitukselle. Voi olla, että tuo suurin jarruttaja Paula Risikko pistettiin rusikoimasta sivuun, niin tämä edesauttoi asian valmistumista. Kyllähän tuo Risikko joka välissä yritti mediaa sekoittaa ja myös terveyspalvelujen käyttäjiä päästämällä sammakoita vähän päästä huuliltaan. Ei auttanut, mitenkähän tuon kepulaisten suurimman jarruttajan Liisa Hyssälän naama nyt venähtää siellä KELA:n rahamassien päällä?

        Sanoo Urpilainen?


    • Jutta ten points

      Kyllä nyt Jutta Urpilainen näytti miten maamme asioita hoidetaan ja päätöksiä tehdään. Luottoluokittajat ainakin luottavat hallituksemme päätöksiin ja maamme säilyy kolmen aan maana. Nyt kun vain marisematta hoidamme kaikki velvollisuudemme ja osallistumme talkoisiin velkaantumisen pysäyttämiseksi.

      Ei tässä suurista summista ole kysymys, ihmisenä oikein hävettää ajatellakin sitä miten suuri mekkala tuosta 7-8 euron lapsilisiin kohdistuneesta leikkauksesta on syntynyt? Taitaa tuo mekkala olla tarkoitushakuista ja etsitään nyt räkyttämistä, kun olemme SOTE-SOPPA-tyhjiössä. Ainakin nuo eliittimedian toimttajat ovat SOTE-SOPPA-tyhjiössä ja niiltä vietiin yhdessä yössä jalat alta. Aivan kuin olisivat kokeneet halvaustilan, niin kanveesiin heidät Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen tempullaan pisti.

      • Tellervo H

        Porvari puhuu Jutan suulla , loppu sijoittajien nöyristelylle SDP, on aika palata aatteen linjalle.


    • loistomimmi

      Upeaa Jutta Urpilainen, hikinen urakkasi tuottaa tuloksia. Luottoluokittaja Fitch julkaisi tänä aamuna arvionsa Suomen kyvystä selviytyä taloudellisista velvoitteistaan. Eikös tämä tarkoita sitä, että Jutta Urpilaisen taitoihin luotetaan ja myös kykyyn hoitaa maamme asioita yhteistyössä yli puoluerajojen.

      Ulkopuolisten arvioitsijoiden Suomeen kohdistama luottamus ei ole yhdentekevä asia. Luottamus heijastuu suoraan Suomen lainoistaan maksamaan ”hintaan” eli korkoon. Esimerkiksi 0,1 %:n kasvu valtionlainojen koroissa tarkoittaisi nettona 120 miljoonan euron lisäkuluja yhteisestä kassastamme. Kun siis joudumme rahoittamaan hyvinvointivaltiota velaksi, takaa vahva luottoluokitus että saamme rahaa ja vielä edullisesti. Nyt korot ovat alhaalla, meihin luotetaan ja Suomi koetaan hyvin vähäriskiseksi.

      Jutta Urpilainen on sanonut, että luottamus ja matalat korot ovat tärkeitä kaikille suomalaisille. Kun yhteisistä menoistamme pienempi osuus menee pakollisiin korkomenoihin, voi vastaavasti suurempi osuus kohdistua hyvinvointivaltion palveluihin. Mikäli säästöjä ei nyt tehtäisi ja velan annettaisiin nopeasti kasvaa, heikentyisi luottamus Suomeen. Tämä johtaisi kasvaviin korkomenoihin. Koska nekin on hoidettava, niin tarvittaisiin todennäköisesti entistä suurempia leikkauksia tulevaisuudessa. Velkakuorma olisi tällöin jo valmiiksi nykyistä isompi ja hyvinvointivaltion turvaaminen vaikeampaa.

      Hallituksen talouspolitiikan toimet julkisen talouden tervehdyttämiseksi, työllisyyden ja talouskasvun tukemiseksi sekä rakenneuudistuksen toteuttamiseksi ovat siis oikeita. Yhdessä ne luovat uskottavan näkymän tulevaisuudesta ja perustelevat korkeinta mahdollista AAA-luottoluokitusta. Suomi hoitaa asiansa Jutta Urpilaisen ja Jyrki Kataisen luotsaamana. Jutta Urpilaisessa on sitä jykevää Paavo Lipposta, joka myös pisti maamme asiat kuntoon ja vieläpä loistokuntoon. Luottamus on kaiken aa ja oo ja tämä tärkeä pitää mielessä ei rehellistenkin, oikeilla toimilla nostamme Suomen ylös, yhteistuumaisena.

    • Jutalle voimia

      Toukokuu näyttää oikeasti minkälaista porukkaa tuon SDP:n edustajakokous sisältää. Ovat todella aika riman alitus porukkaa, jos heille ei kelpaa Jutta Urpilaisen tekemä työ tässä hallituksessa meidän veronmaksajien, Suomen ja koko Euroopan hyväksi. Jos Jutta Urpilainen vaihdetaan, niin silloin lähtee puolueesta se viimeinekin viisas.

      Valtavasti suuria asioita Jutta Urpilainen on saanut tässä Jyrki Kataisen hallituksessa läpi muiden hallitusosapuolien kanssa. Kiitosta on ollut turha odottaa ja kääpiöaivokivittäjiä on riittänyt. Eihän kissakaan kiitoksella elä? Miten Suomessa tuo mediakin on ollut hyvin puolueellista, kepulaisia suosivaa ja hallituksemme työtä mitätöivää?

      Eli ei tuon Jutta Urpilaisen taakka ole ollut siitä keveimmästä päästä, mutta hyvin hän on selviytynyt ja selviytyy edelleen. Jos tämä rintama murenee, niin silloin ei todella ole asiaan vaaliuurnille, koska puolue on hakusessa ja demarikannattajalle tuo on korkean kynnyksen takana.

    • Jutan jatkettava

      Pidän Rinteen ja persutyylisen ay taustapiru porukan toimia hyvin törkeänä vallankaappauksena oikeisto median avulla manipuloitune gallupeineen jos Urpilainen ei saa jatkaa hyvää työtään Suomen ja puolueensa hyväksi. Rinteestä ei ole pj aineksia niin avutonta takeltelua on Rinteen puhe ja väsynyt olemus. Muut puolueet toivoo tietty kokematonta pj osaavan ja edustavan hyvät poliittiset taidot omaavan Urpilaisen tilalle. Ikävä kuunnella ja lukea kaikkea roskaa millä Urpilaista yritetään mollata Mediassa.

      • Sos demokraatti

        Urpilaisesta Kokoomuksen , Markkinavoimien juoksutytöstä olisi päästävä eroon.heti.


    • Efialtes

      SDP on jatkanut Juudas Lipposen,ja Ihranaama Vartiaisen politiikkaa, alkaa olla myöhäistä korjata virheet.

    • pureskeltavaa

      Jutta Urpilainen on pitänyt tänään SDP:n puoluekokouksessa elämänsä puheen ainakin MTV:n toimittajan mielestä, Tähän tilaisuuteen ei medialla ollut asiaa ja siksipä tämä puhe jäi monelta kuulematta. Tässä tilaisuudessa annettiin Jutta Urpilaiselle luottamus jatkaa yhteistyötä Jyrki Kataisen hallituksessa. Eikös ole upeaa tämä Jutta Urpilaisen taistelu velkaantumisen pysäyttämisen puolesta? Siksipä luottoluokittajatkin antoivat Jutta Urpilaiselle täyden tuen jatkaa tätä linjaa, niin Suomi pysyy jatkossakin kolmen aan maana.

      Jutta Urpilainen on luvannut, että lapsilisien leikkauksien vaiktuksista tehdään perusteellinen selvitys ja sen jälkeen tehdään toimenpiteitä, jos tämä kehysriihipäätös on rankka joitakin vähävaraisia lapsiperheita kohtaan.

    • faktaa räkyttäjille

      Helsingin sanomien vanhaan toimittajakaartiin kuuluva toimittaja Unto Hämäläinen on pyytänyt julkisesti anteeksi väärässä olemistaan. Tuolta toimittajalta on yleensä tullut faktaa tuohon lehteen, mutta pari viikkoa sitten hänekin kynästään tuohon lehteen on pitänyt laittaa vain sitä tuttua kepuräksytystä, jota hän nyt tänään joutui pyytämään anteeksi. Lukekaa ja viisatukaa!

    • Matti ja jakovara

      Mitähän mahtaa tuo Matti Vanhanen tuumata Jutta Urpilaisesta, kun Jutta Urpilainen tekee erittäin vakuuttavaa työtä hallituksessa ja yli puoluerajojen ja jopa kepulaisten kanssa? Tällainen toiminta ei tullut kuuloonkaan silloin, kun Matti Vanhanen oli pääministeri ja Jutta Urpilainen tarjosi hänelle yhteistyönkättä. Mari Kiviniemikin usein toisteli sanaa pyh pyh, kun Jutta Urpilainen esitti faktoja ongelmien korjaamiseksi. Silloin oltiin ammattiyhdistysväen kanssa totaalisesti neuvottelytyhjiössä ja juuri tämän takia palkkojen korotukset nousivat karmeisiin prosentteihin. Siksipä nyt Suomessa työn hinta on niin korkeaa, että palkansaajat ovat hinnoitelleet itsensä ulos työmarkkinoilta. Kyllähän tällainen palkansaajien ruhjominen kepulaisia nyt miellyttää, ahneella on paskainen loppu. Nyt sitä kitistään ja kaivataan kepulaisten kainaloa, kun siloin oltiin niin anteliaita ja sitä JAKOVARAA jaettiin miettimättä mitä vaikeuksia on edessämme.

    • Jutta ten points

      Ei aivan vähällä uskoisi sitä, että demareissa on puoluetoverin kampittajia, mutta nyt niitä vain on ilmaantunut tai sitten hämäräheikit ovat asialla? Eihän tuollaisista kampittajista ja hämäräheikeistä ole minkäänlaisiksi vastuunakantajiksi tiukan paikan tullen? Jutta Urpilaisella on riittänyt tiukkoja paikkoja ja hän on ylväin mielin tarttunut haasteisiinn lokaamatta ketään. Tämä on se, joka kantaa Jutta Urpilaisen voitoon SDP:n puheenjohtajan vaaleissa.

      Järkyttävää, että Jutta Urpilaista yritetään kampittaa hämäräheikkien taholta jo ennen puoluekokousta, mutta toivottavasti hänellä riittää poweria käydä tämäkin urakka läpi.

    • asioita seuraava

      Olen järkyttynyt miten röyhkein keinoin,vihapuhein jotkut SDP miehet, jotka ovat ilmeisesti sekaisin päästään,kun Urpilaista yrittävät saada pois ennen puoluekokousta. Aivan törkeätä toimintaa ay-änkyröiltä. Rinteen huono ulosanti,taito,osaamattomuus tulee esiin ennen kokousta. Kiusaaja Räty antoi jo ikävän kuvan demarimiehestä ja nyt Rinteen perskärpäset jatkaa öykkäröintiä. Näin puolueeseen kuulumattomana ihmettelen miten alatyylisiä ovat demari-persumiehet. Tuntuu pahalta koska Urpilainen on osaava,taitava poliitikko.

      • liukumiina Rinteessä

        "Räty antoi jo ikävän kuvan demarimiehestä ja nyt Rinteen perskärpäset jatkaa öykkäröintiä."

        Kyllä vaan.Mutta......
        Merkillistä,että demareilla ei ole parempia ehdokkaita.Onko Lindman aivan
        vellihousu ja Huovinen sekä Kumpula-Natri.Ei jumankauta mitä luusereita.Varsinaisia demuloisijoita.

        Rinne on sovinisti broileri.Narsisti vallanhaluinen Kolme avioliittoa jo kertoo tarpeeksi.Siihen päälle Levin kuprut,pörssin varoitus, ja 25000mk kähmintä oman taloyhtiöb kassasta.heh,heh ja muijan no3 vaalityö Pro-liiton piikkiin.


    • Luuseri

      Jutasta kertoo paljon se, että hän ei ole edes saanut lapsia. Hän on siis epäonnistunut myös naisena.

    • Jutta paras

      Keski-Pohjanmaan sanomalehden pääkirjoitus 4.4.2014 kannattaisi lukea.

    • faktaa pukkaa

      Paras valehtelija, ykkönen pettäjänä.

    • Lempeä Liinukka

      Helsingin sanomat kirkuvat otsikollaan, että nämä leikkaukset olisit tämän hallituksen pitänyt tehdä kolme vuotta sitten. Eli heti olisi tuon lehden mukaan pitänyt Jutta Urpilaisen ja Jyrki Kataisen leikkaamaan Matti Vanhasen II-hallituksen leväperäisen politiikan jälkiä. Nyt sitten ollaan tuomitsemassa ja syyttämässä Jutta Urpilaista, vaikka hän oikeasti on yrittänyt valtion talouttamme saada kuriin sillä viiden miljardin säästöillä, jotka eivät riittäneet, vaan vajaat kolme miljardia säästöjä pitää vielä lisää löytää.

      Kyllähän tällaisilla asioilla metelin pystyy saamaan aikaan sellaiset ihmiset, joita ei vastuu päätä pakota. Jutta Urpilaisen päätä vastuu pakottaa ja tämän takia hän on joutunut kivityksen kohteeksi jopa joidenkin demareiden taholta. Voisi vain kysyä, onko tuollaisista kivittäjädemareista ainesta vastuullisiin hommiin?

    • sanon vaan

      Jutta Urpilainen on tehnyt jämäkkää työtä hallituksessamme ja Euroopassa ja tämän takia häntä yritetään nyt oikeasti kampittaa. Eihän se nyt könsikäskaartille sovi, että naiset pärjäävät ja omillaan? Jutta Urpilainen ei niiaille kenenkään suuntaan eikä kerjää armopaloja, hän osaa hommat.

    • SDP:n tila

      Jutta on sellainen puhekone, joka saa valtavan kannatuksen!

    • tämäkin on faktaa

      Ainakin Jutta Urpilaisessa on osaamista tuohon Antti Rinteeseen vertailtuna. Pelkkä ammattiyhdistyskokemus ei anna sitä tietotaitoa, mitä valtiovarainministerin rooli vaatii. Ei taitaisi tuo Antti Rinne edes oppia noita hommia niin nopeasti, kuin Jutta Urpilainen. Meidän talousviisammehan ovat sanoneet, että Jutta Urpilainen oppi valtiovarainministerin hommat kahdessa kuukaudessa, kun Jyrki Kataiselta meni siihen neljä vuotta. Montakohan vuotta tuohon menisi Antti Rinteellä, kun hän on niin könsikäs koko olemukseltaan ja ei herätä luottamusta ja ei ole luokseen kutsuva?

    • viisautta kehiin

      Urpilainen on valittava uudelleen. Hän saa vielä gallupluvut nousemaan. Jämäkästi on hoidellut asiat.

      Antti Rinne on jo pyörtänyt monia puhumiaan asioita itselleen myönteisiksi.Ei hänestä ole puolueen puheenjohtajaksi eikä varsinkaan valtionvarainministeriksi.

      Ei kannata keikuttaa venettä Ay-liike -pampulla!!!!!

    • kokoomus

      Toivon näkeväni todellisen mestareiden torjuntavoiton....ai että

    • pitääkö vaihtaa?

      SDP:ssä näyttää olevan myös tuota AKKAKATEUTTA Jutta Uprilaista kohtaan, koska Jutta Urpilainen on hoitanut tuon valtiovarainministerin tehtävänsä paremmin kuin hyvin. Onhan Jutta Urpilaisella ollut työsarkaa ja varmaan voimia ei ole riittänyt kaikkien puoluetovereiden paijaamiseen ja pään silittelyyn. Naiset ovat susia toisilleen ja nyt naiset yrittävät kammeta tuota Antti Rinnettä Jutta Urpilaisen tilalle. Onhan noissa kampeajissa myös noita könsikäskaartiin kuuluvia sivsitymättömiä miehen köriläitä.

      Siksipä SDP saa pudota puoluekartalta, jos Jutta Urpilaisen vakuuttava työ ei kelpaa. Tuohan olisi sellainen näyttö, että SDP ei ole enää entisensä vastuuta kantava valtiohoitajapuolue, vaan aivan jotain muuta jollaista puoluetta yhteiskuntamme ei enää tarvitse. Puolueita on aivan jokalähtöön, niin suru ei tule puseroon.

    • sanompahan vaan

      Tänä päivänä se on vahvistunut, että Jutta Urpilaisella on täysi kansan luottamus SDP:n puheenjohtajaksi ja Antti Rinne on ainakin galluppien mukaan lyöty kanveesiin. Toivottavasti SDP:n puoluekokousedustajat kunnioittavat kansan tahtoa ja eivät äänestä puolueen johtoon pelkällä huulen heitolla menestynyttä lakkokenraalia.

    • Jutta ten points

      Eilinen YLE:n ajankohtaisohjelma myös todisti sen, että Jutta Urpilaista ei niin vain pistetä kanveesiin. Jutta Urpilaisen asiantuntevuus loisti tuossa ohjelmassa ja Antti Rinteen työkalupakissa ei ollut mitään varteenotettavaa. Jutta Urpilaisen hallitustyön tulokset alkavat näkyä yhteiskunnassamme ja yritykset uskaltavat tehdä sijoituksia Suomeen. Jos tämä Jutta Urpilaisen politiikka ei kelpaa nykydemareille, niin puolue saa todella huristella rinnettä alas Antti Rinteen kyydissä.

      Jutta Urpilaisella on ollut vaikea hallitustaival vaellettavana, koska edellinen Matti Vanhasen II-hallitus ei liikauttanut eväänsäkkään tämä laman torjumiseksi, JAKOVARA-pelillä jaettiin velkarahaa mukamas elvytyksen nimiin. OECD:n talousasiantuntijat varoittelivat silloin, että tuosta elvytyksestä meni 80% harakoille. Kaikkihan selkojärkiset tietävät sen, että tätä lamaa on kestänyt jo kuusi vuotta ja todella ei ole Jutta Urpilaisen syytä se, kuinka pahassa jamassa asiamme todella ovat. Jutta Urpilainen on pannut itsensä likoon Paavo Lipposen tapaan, koska SDP yleensä on aina ollut sellainen puolue, joka KANTAA VASTUUN JA HOITAA TALOUDEN KUNTOON.

    • SuomlaineN

      Jutan valheita:
      Alvia ei nosteta
      Eläkkeitä ei leikata
      Eläkeikää ei nosteta.
      Portugalille ei tukea ilman sijoittajien vastuuta
      Kreikkaa ei tueta ilman täysiä takkuita
      Pankkeja ei tueta
      Bilderbergin kokouksiin matkustetaan yksityishenkilönä omalla kustannuksella
      jne jne

    • kysyn pölvästeiltä

      Ei kait nyt kaikkia tämän Jyrki Kataisen johtaman hallituksen kipeitä päätöksiä voi sälyttää Jutta Urpilaisen yksin kannettavaksi? Porvareilla on tässäkin hallituksessa suurin sanavalta ja jos tässä hallituksessa SDP meinaa olla mukana, tyytyminen on kompromisseihin.

      Voisi vain kysäistä SDP:n pölvästi puoluekokousedustajiltakin tuon Antti Rinteen kompromissitaidoista? Vähän on tullut sellainen kuva, että Antti Rinteestä ei löydy sellaisia piirteitä. Kovin hän ammattiyhdistysjohtajana oli enempi lakoilla uhkailija, kuin sovittelija. Taitaisi hallituksemme sittenkin kaatua, jos SDP:n pölvästi puoluekokousväki äänestää Antti Rinteen Jutta Urpilaisen saappaisiin.

    • eikös vain?

      Eiköhän tämä SDP:n mielipidekin jo kerro sen, kuka se on paras SDP:n johtoon? Onhan selvää se, että Jutta Urpilainen on joutunut kantamaan tämän hallituksen koko kuorman ja koko olemuksellaan. Liekkö ketään niin haukuttu, kuin häntä? Kokoomus nauttii suurta suosiota, vaikka sieltä suunnalta on saneltu mitä tämä hallitus tekee ja mitä ei. Tässä Jyrki Kataisen hallituksessa porvareilla on salkkuenemmistö ja SDP joutuu oikeasti tyytymään kompromisseihin, jos meinaa saada yhtään mitään aikaiseksi. Eihän hallituksiin yleensä lähdetä olemaan tumput suorina, onhan ministereiden tehtävä palkkansa eteen jotain ja Jutta Urpilainen on ahkeroinut ahkeroimasta päästyään niin Euroopassa, kuin täällä meillä Suomessa. Kehuttuja ratkaisuja on vielä saanut aikaiseksi tässä hallituksessa ja tätä on monen porvarimielisen vaikea sulattaa.

    • seondemokratiaa

      Suosikki hävis sitten!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe