Varuskunta

Oikeus voittakoon

On tosi hyvä asia, että nikkarit valittaa päätöksestä. Toivottavasti menee läpi ja alue kehittyy ammattilaisen ammattitaidoilla.

23

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmettelijä

      Niin on, asia lienee jollain tapaa epäselvä?

      Kunnan kyvyt hoitaa alueelle muutakuin jotain AH-lähtöistä toimintaa on aika surkeat, ja etenkin nyt kun PKO ei aio rakentaa kylpylää Kontiorantaan vaan Joensuuhun Kimmelin viereen.

      Tulee kunnalle aivan liian kalliiksi, jos tuo AH-porukka päättää että kylpylä pitää rakentaa venäläisiä AH-turisteja varten.(2 vkoa/vuosi asiakkaita)

      Nykyiset kunnallispäättäjäthän perinteisesti tekevät ja vielä maksavattvat kaiken mitä tuolta Jaamankankaan pyhätöstä halutaan.

      Oltaiskohan ensimmäinen kunta, joka harjoittaa elinkeinotoimintaa kaupallisen kylpylän muodossa, vai tuliskohan siitä ex-ah-urheilijoiden ja talkoolaisten kuntoutuskeskus?

    • guagäägä

      Jospa sinne tulisi nyt kunnan toiminnan myötä muutakin kuin rantatontteja rikkaille. Mm. virkistysalueita rannoille. Kerrankin selkärankaista toimintaa kunnalta ja toisaalta äärimmäisen katkeraa käytöstä mestarinikkareiden toimitusjohtajalta.

      • Pidetään äänestys

        Höpö höpö. Kunnan vanhat kantturat tässä omaa etuaan ajattelee. Politiikot vievät kuin "litranmittaa" kunnan virkamiehiä. Ei sinne ainakaan kunnan taholta tule virkistysalueita. Kunnan politiikkojen mekka on ah-pyssyhiihto stadion, jonne ne kumartavat aamu auringon noustessa. Antakaa aluetta kehittää niiden kenellä siihen oikeasti on taitoa. Katsokaa kunnan budjetti ja nikkareiden ideat ja liikevaihto. Ja vielä luottoluokitus.


      • hullun touhua

        Ihan asiallista toimintaa. Miten toimisit jos itse ostaisit vaikka auton, mukana olisi toinenkin ostaja joka ei saa neuvoteltua loppuun, kuitenkin toinen ostaisi sinun neuvottelemasi ja ostamasi auton nenäsi edestä, ottaisikohan pattiin? Tilannehan on ihan sama Kontiorannassa, kunnan neuvottelutaitoiset poliitikot, jotka eivät näe sanelulla ja neuvottelulla olevan mitään eroa epäonnistuivat ja nyt se kostettiin. Tulihan se yli satatuhatta kalliimmaksi mutta eipä omat rahat olleetkaan kyseessä.


      • Peruskuntalainen

        Kuntaahan tässä on toiminut väärämielisesti, ei ollut munaa ostaa aluetta 1milj.(huhun mukaan Senaattikiinteistöt olisi sillä myyneet kunnalle) vaan luulivat saavansa halvemmalla ja sitten kun tosi ostaja astui kehiin niin tuli kunnalla kiire käyttää etuosto-oikeutta. Olettivatko kunnan neuvotteliat että mestarinikkarit antaa AH-alueen ilmaiseksi kunnan myötämielistä kaavoitusta vastaan????

        Tästä tulee kallis kupru kunnalle, olisko aika tehdä johtopäätökset joidenkin.


      • serfgsdg
        hullun touhua kirjoitti:

        Ihan asiallista toimintaa. Miten toimisit jos itse ostaisit vaikka auton, mukana olisi toinenkin ostaja joka ei saa neuvoteltua loppuun, kuitenkin toinen ostaisi sinun neuvottelemasi ja ostamasi auton nenäsi edestä, ottaisikohan pattiin? Tilannehan on ihan sama Kontiorannassa, kunnan neuvottelutaitoiset poliitikot, jotka eivät näe sanelulla ja neuvottelulla olevan mitään eroa epäonnistuivat ja nyt se kostettiin. Tulihan se yli satatuhatta kalliimmaksi mutta eipä omat rahat olleetkaan kyseessä.

        Jos autoa ostatellessa on etukäteen tiedossa toisen etuosto-oikeus niin ihan turha kiukutella niin kuin pikkupentu.


    • älyvapaa-alue

      Tosi on että Mestarinikkarit olisivat saaneet alueen tuottamaan, myös itselleen ja sehän ei näille neuvottelijoille sopinut. Kunta saisi jo nyt tuottoa kun ei olisi mennyt sotkemaan väliin. Ihan toiset lähtökohdat olisikin jos kunta olisi ostanut alueen ihan omien neuvotteluidensa perusteella. Ampumahiihdolle annettiin taas 95 000 € rahaa. Eikö tuo kankkulan kaivo mc.cupin 20 000 katsojalla voisi toimia? Mm-kisoihinhan tuleekin jo satojatuhansia katsojia, uskokoon ken tahtoo.
      Minne menevät miljoonatuotot? :)

    • Jorma Survin

      Mestarinikkarit ovat päättäneet näköjään tehdä tilin varuskunnalla vaikka tietävätkin sen päätyvän kunnan omistukseen. Kunhan hallitsevat aluetta parikin vuotta niin saattaa kunta yllättyä tulevan alueen ja rakennusten "hoitomaksun" suuruudesta.
      Turha tuosta valitella, jokainen maan ostajahan tietää ennakkoon, että kunnalla on lain mukainen etuosto-oikeus. Nikkaritkin viimeistään Paiholan osatessaan.
      Lisäksi tuo varuskunta-alue makaa valitusajan ilman tehokasta toimintaa. Se siitä nikkariyhteistöstä.

      • Yhteistyötä

        Kontiolahden kunta halusi alueen ensisijaisesti korvauksetta valtiolta. Tällä hetkellä kenen hallinnassa alue on? , ja kenen kontolla tämän hetkisessä tilanteessa on velvollisuus vastata ylläpito kuluista n. 2000€ kk?. Alueen kaavoitus ei tapahdu vuodessa, ja kunnalla on palkattuna immeinen suunnittelemaan toimia, joilla aluetta voidaan hyödyntää kunnan haluamalla tavalla.

        Saadaanko tällä yhteistyöllä jossa, käytetään etuosto oikeutta viimehetkellä, sekä annetaan hallinto-oikeuden ratkoa, mikä taho alueeseen on oikeutettu kauppakirjan kirjoittajaksi valtio maksamaan ylläpito kulut siltä ajalta kunnes kaava luonnos ja alueen käyttö suunnitelmat ovat valmiina? (artisti maksaa).


    • hui hui

      Mikähän on yrityksen perimmäinen tarkoitus, tietysti tuottaa rahaa. Nikkarit olivat suurin yhteisöveron maksaja Kontiolahdella, toivottavasti vaihtavat yrityksen kotikuntaa....Ei Kontiolahti halua yrityksen rahoja sehän on nähty :)

    • asia esille

      Mitenkä jos MOT ohjelma tutkisi politiikkojen touhut ah:n suhteen. Ja myös edunvalvontaan kunnan omienetujen suhteen.

      • Pekkinen

        Nikkarit tosiaa.Hei haloo...


      • älykkö
        Pekkinen kirjoitti:

        Nikkarit tosiaa.Hei haloo...

        Hupsu. Ei nikkarit ole ryvettyneet. Kumpi nimi on parempi Jari vai Jere. Minusta Jari. Minä en antaisi pojilleni nimeä mika, pekka pertti, jere, esa. Onneksi nimeni ei ole pekkinen


      • Kusetettu kuntalaine

        Samalla reissulla MOT voisi tutkia Kontiolahden kaavoituksen puoluettomuuden ja ihmisten tasa-arvoisen kohtelun kunnan virkamiesten taholta.
        Kuka ottaa yhteyden MOT:iin, olen mielelläni mukana.


      • roope ankka
        Kusetettu kuntalaine kirjoitti:

        Samalla reissulla MOT voisi tutkia Kontiolahden kaavoituksen puoluettomuuden ja ihmisten tasa-arvoisen kohtelun kunnan virkamiesten taholta.
        Kuka ottaa yhteyden MOT:iin, olen mielelläni mukana.

        Hieno kommentti. Olen mukana. Mukana varmaan tupu, hupu ja lupu. Ei varmaan voi ihmetellä näitä henkilöitä. Ai nin vielä hansu


    • juhana15

      Varuskuntahan kuuluikin jäädä kunnalle Se on selvä asia ja ihan hyviä ideoitahan siellä on pöydällä ja kuntahan käytti laillisesti etuostooikeuttaan mutta nikkareiden käytös on törkeää ja ylimielistä,ahneita kiristäjiä koko sakki ,vielä väittäävät olevan uskovaisia hahaha minä sanon. Voi kun tietäisitte kyseisen yrityksen toiminta tavat niin ymmärrystä riittäisi kunnalle

      • Vastauksia plase

        Juhana on ihan ???. Taitaa olla umpi???. Hanki elämä itsellesi ja jätä ekonomia sellaisille ihmisille, jotka osaa. Tulee mieleen sosialismi. Kunta on kohta ihan konkurssi kypsä.


      • työnjohtaja

        Olen ollut vuosien varrella usealla työmaalla missä Nikkarit on ollut aliurakoitsijana. Ja aina firma on hoitanut työnsä kiitettävästi niin työn laadun kuin aikatalujen suhteen.


    • nikkarinenkin

      Lapsellista touhua valittaa,kunnalla on osto oikeus ja piste. Kiusanteolta vaikuttaa yrityksen puolelta.

    • Tynkä Ykä

      Hyvä että varuskunta jää kunnalle. Joku yksityinen pisnesman olisi voinut vaikka vuokrata sen Puttiinin pojallen. Hällä kun saattas lähivuosina olla varuskuntatarpeita täällä lähiulkomaillakin..

    • uskomatonn

      Nää positiiviset kaverit valtaavat koko rakennusbisneksen. Kunnan kirstunkin kiristämällä koittivat tyhjentää!

      • pikku varpunen

        Eiköhän sitä kunnan kassaa tyhjennä ja vieläpä kiristämällä enemmän sotilasjuntta kuin rakennusmiehet.


    • ahneus ja itsekkyys

      Halpamainen temppu yritykseltä. Tietää että valitus ei voi mennä läpi,sanoisin kiusaamiseksi. Rupeaa yritys näyttämään karvansa. Paiholassa on nähty ettei ahneudella ole mitään rajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe