Huittisten kauppapalvelujen kehitys lässähti.

??????????????

Huittisissa on laajennus urakat käynnissä ja S-market laajentaa itseään vaan markettina. Onko meidän vaan hyväksyttävä että Huittinen on tuppukylä kaupunki johon ei vaan tule vetovoimaisia kauppoja ja eikä Huittista ole tarkoitettu ostos matkailuun vaan kaupungin omalle väelle. Onko meidän ongelma se että me käydään muaalla kaupassa esim. Porissa tai Loimaalla kun meidän kaupat ei isone. käydäänkö keskustasta Porissa ja Vampulasta Loimaalla ?

13

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • välillä vex

      No eikse nyt vaan ole hyvä päästä aika ajoin tuulettaan kledjujaan biologisten lannoitteiden hajusta ja päätään näistä pienistä ympyröistä. Jollei jotain löydy täältä, mennään sinne mistä löytyy. Tää on ihan normikehitystä.

      Miettikää jotain Porinkin Prisman kokoista laatikkoa näille pelloille. Kauhee huutohan siitä syntyis kun sellasta alettais byggaamaan.

      • asiakas3

        Joo antaa niiden hehtaarihallien olla vaan porissa ja muissa isommissa kaupunkeissa tälläkin viikolla on tullu käytyä sekä porin että Tampereen kaupoissa noin puolen vuoden kamat tuli hankkitua siis niitä joita huittisista ei saa lainkaan. Hyllyt kyllä notkuu tavaraa täälläkin mutta kun jotain tarvii erikoisempaa niin ei varmasti lyödy huittisista.


      • voihan v
        asiakas3 kirjoitti:

        Joo antaa niiden hehtaarihallien olla vaan porissa ja muissa isommissa kaupunkeissa tälläkin viikolla on tullu käytyä sekä porin että Tampereen kaupoissa noin puolen vuoden kamat tuli hankkitua siis niitä joita huittisista ei saa lainkaan. Hyllyt kyllä notkuu tavaraa täälläkin mutta kun jotain tarvii erikoisempaa niin ei varmasti lyödy huittisista.

        Itse asun nyt 35 000 asukkaan kaupunginosassa ja meillä on täällä S- ja K-market sekä lidli. Kävellen menee kauppaan 20 minuuttia. Kaikki ruokatarvikkeet löytyy. Jos tarvitten jotain erikoista, niin menen 15 kilometrin päähän erikoisliikkeisiin. Jos sitten käyn pari kertaa vuodessa prismassa ja sittarissa, niin siellä on ihan saman ruokatarvikkeet. Prisma ja sittari ei ole mitään erikoisliikkeitä, jos joku niin luulee.


    • loppari1

      Jos hypermarket vaatii 50000 asukasta niin minkähän takia Loimaalla (16700 asukasta) on cittari ja prisma? Loimaan talousalueella ei siis ole 100000 asukasta. Taitavat osata lobata paremmin.

      • voihan v

        kyllähän 100000 ihmistä helposti saadaan kokoon. Suurennetaan vain aluetta. Kaikki huittistenkin asukkaat on laskettu, että he hakevat kaikki ruokaostokset loimaalta.


    • Peräänhuutaja

      En ymmärrä, että elääkö vielä joku paikkakuntalainen liian suurissa saappaissa Suurhuittistenaikaa? Huittisissa ei ole eikä lähitulevaisuudessakaan lähtökohtia prismalle yms. Tosiasia, että ollaan n.10000 asukkaan yhteennidottu "nipinnapin kaupunki". Alueen väkipohjakin jää reilusti alle puoleen megamarketin vaatimustason. Turha on henkseleitä paukutella alueen ostovoimalla. Loimaalla asioivia korostetaan taukoamatta, mutta jos prosenteissa katsotaan, niin kyllä aika harva huittislainen loimaalla päivittäiset ostoksensa suorittaa. Sitä paitsi vaikka paikkakunnalle joskus megamarketti nousisikin, ostosreissut suunnattaisiin suurempiin kaupunkeihin siitä huolimatta.

      • mcstuff1

        Eipä sitä juuri paremmin voi kirjoittaa. Määräänsä enempää ei kukaan pysty syömään ja kilpailua se ei tuo juuri nimeksikään, päinvastoin, hinnat nousevat kun pytingit pitää maksaa. Muutama huittislainen haihattelija niitä tänne edelleen vaahtoaa.

        Vaikka kuntaliitoksin väkimäärä tuplaantuisi tjsp, hypermarketteja ei tänne kannata rakentaa, eri asia olisi jos se väkimäärä muuttaisi samaan taajamaan/tuntumaan.

        Loimaalaisilla on meiltä puuttuvat kaupat mutta käyvät silti Forssassa isommissa marketeissa kun siellä valikoimat ovat paremmat, eli Loimaan kaupat ns hypermarketit ovat selkeästi suppeammat valikoimiltaan kuin isommissa kaupungeissa ja tämä sama kävisi toteen Huittisissa. Mikkolan Prisman kokoistako ne tänne pieneen taajamaan odottavat ;)

        En usko yhdenkään huittislaisen suorittavan päivittäisiä ostoksiaan Loimaalla, poislukien sielläpäin työssäkäyvät, silloinhan se on ymmärrettävää toki.


    • paikallinen asukas

      Mikähän tuohon on itsellekin tullut.Ruokaa löytyy Huittisista kyllä.Mutta
      vaatteet ja kenkät yms kestokulutus on pitkään ollut pakko hakea mailmalta.
      Huittisissa myydään joko halpaa jota ei viitsi ostaa tai sitten isokokoisena
      ei kertakaikkiaan löydä sopivaa.Tosin en ole enää jaksanut Huittisista edes
      etsiä muuta kun ruokatavaraa kun kokemuksen mukaan se on turhaa.

    • okkiMosI

      Syö ja varsinkin juo vähemmän, niin voisi se pesuvatikin sieltä paidan alta pienentyä. Tai soita vaikka ompelijalle.

      • paikallinen asukas

        Annappas vinkki ompelijasta joka Huittisissa tekee hyviä 56 no kenkiä esim.
        Mukaan myös tietoja joiden kenkänumero on laihduttamalla pienentynyt.


    • Kilpailua

      Huittisissa on ongelmana kateus ja pahan katsisuus muualla asioivien ihmisten. Miksi valittaa kun voi vaatia. Nytkin täällä on pilvin pimein tyhjiä liiketiloja, pienet marketit ja ohi meneviä ihmisiä jotka just ja just tankaavat täällä ja tekevät lotot jos sitäkään. Nyt muuallakin Suomen paikkakunnilla kilpaillaan kaupoista, tällä hetkellä Kankaanpää, Loimaa ja Forssa on voittajia tässä ympäristössä. Sastamalassa ei ole vielä liikahdettukaan CM:n tekemisistä. Eikö nyt ois aika tehdä kilpailu siirto.

      • mammuttimarkkinat

        Perusta ihmeessä vaikka sittari. Tuun sitten avajaisiin jonottaan ilmaista yllätys-ämpäriä ja hernerokkaa.


      • homma alulle.

        Automarketin yhteyteen suurempi Gigantti sekä kolmas vähän suurempi Hese, saman sisään käynnin yhteyteen. Kannatetaan, kalpenee vammalalainen lankomies ainakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe