Kauniainen shokissa - mamut tulevat!

Ankdammen

Kauniainen, pieni miljonäärien ja ruotsinkielisen eliitin tyyssija, viimeinen valkoinen linnake pääkaupunkiseudulla, on kauhuissaan: MAMUT TULEVAT!
Kaupunkiin on muuttamassa nelihenkinen mamuperhe, yönmustia kongolaisia, ja kaupungin asukkaille järjestetään asiasta kriisikokous.

/// /// ///

Kauniainen on järjestämässä asukkaille keskustelutilaisuuden, koska kaupunkiin on saapumassa nelihenkinen pakolaisperhe.

Asukastilaisuudessa kuullaan ely-keskuksen ja ulkomaalaisviraston asiantuntijoita. Se pyritään järjestämään maaliskuun alussa, sillä kongolaisen perheen on määrä saapua Kauniaisiin ennen kuun loppua.

http://www.metro.fi/uutiset/a1387800630723

28

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • törkeää!

      No ei ole kyllä Espoossakin kaikille alueille tasaisesti jakaantunut soput. Westendissä ja Haukilahdessa ei ole yhtäkään tapausta!

      • Westend...

        aiotaan kuulemma ympäröidä korkealla muurilla asukkaiden suojelemiseksi vierailta vaikutteilta ja vierailijoilta, ja aluelle pääsee sisään ainoastaan näyttämällä asukkaiden tunnuskortin sisääntuloväylän virkamiehen kopin edessä.


      • tää on tätä

        "No ei ole kyllä Espoossakin kaikille alueille tasaisesti jakaantunut soput.
        Westendissä ja Haukilahdessa ei ole yhtäkään tapausta!"

        Mutta jospa heille tehtäisiin galluppi pakolaisista, melko varmasti tulos olisi että näillä alueilla pakolaisiin suhtauduttaisiin kaikista myönteisimmin.


      • oikea tapa
        Westend... kirjoitti:

        aiotaan kuulemma ympäröidä korkealla muurilla asukkaiden suojelemiseksi vierailta vaikutteilta ja vierailijoilta, ja aluelle pääsee sisään ainoastaan näyttämällä asukkaiden tunnuskortin sisääntuloväylän virkamiehen kopin edessä.

        http://www.youtube.com/watch?v=Ov-OGXokLqM


      • N-sana

    • Pellehurrit

      Heh, tälle on naurettu ennenkin. Hyrrit kiihkolla haluavat koko suomen täyteen mamuja, mutta lähelleen eivät halua YHTÄKÄÄN. Nyt saatiin sillekin asialle varmuus.

      • Hyrri

        "Hyrrit kiihkolla haluavat koko suomen täyteen mamuja, mutta lähelleen eivät halua YHTÄKÄÄN."

        Kuka nyt heitä lählelleen haluaisi. Pysyisivät vaan suomalaisten keskuudessa.


    • Tilannetta seurataan

      "Kauniainen järjestää kuntalaisilleen pakolaisinfon, jossa on tarkoitus tarjota tietoa pakolaisten elinoloista ja heidän taustoistaan. Tilaisuus nousi ajankohtaiseksi, kun kaupunki valmistautuu vastaanottamaan nelihenkisen perheen Kongosta.

      Kauniaisten sosiaalipalvelupäällikkö Jaana Myhrberg on vastaanottanut puheluita toimittajilta siitä asti, kun uutisoitiin, että kaupunki järjestää tilaisuuden pakolaisten saapumisen vuoksi.

      – Taidat olla nyt neljäs putkeen, nainen nauraa puhelimeen.

      – Kyse ei tosiaankaan ole mistään paniikista, että meille on tulossa pakolaisia. Tilaisuuden tarkoitus on tarjota kuntalaisille tietoa pakolaisten taustoista ja ehkä herättää vähän myötätuntoa heidän olojaan kohtaan.

      Kyseinen Kongolaisperhe ei tule osallistumaan tilaisuuteen ja liittyy Myhrbergin mukaan teemaan vain kevyesti.

      – Tilaisuudella toivoisimme, että kuntalaiset heräisivät ehkä vähän auttamaan heitä sopeutumaan. Auttaa voi antamalla vaikka vanhoja vaatteita, sillä he saapuvat Suomeen pakolaisleiriltä täysin ilman talvivaatteita.

      – Toki tilaisuudella haluamme myös purkaa mahdollisia ennakkoluuloja, sillä olisi hölmöä olettaa, että niitä ei olisi.

      Kauniaisella on vuodesta 1993 saakka ollut tavoitteena ottaa vuodessa kymmenen kiintiöpakolaista. Myhrbergin mukaan asuntotilanne estää välillä tavoitteen toteutumisen.

      – Se johtuu siitä, että asuntopolitiikka on Kauniaisissa aika ohrainen. Otamme mieluiten vastaan lapsiperheitä, sillä isoja asuntoja on lähinnä vapaana. Kauniainen myös sopii rakenteeltaan parhaiten lapsiperheille".

      http://www.lansivayla.fi/artikkeli/281709-kauniainen-kutsuu-kuntalaiset-auttamaan-pakolaisperhetta

      "Auttaa voi antamalla vaikka vanhoja vaatteita, sillä he saapuvat Suomeen pakolaisleiriltä täysin ilman talvivaatteita."
      -Pitäisköhän tuolle köyhälle kunnalle kerätä kolehti..?
      Taitaa kauniainen olla kohta olla Espoon sosiaaliluukulla, kun moinen lauma (4hlöä) pakolaisia tulee heille eläteiksi?

      • välkommen

        Hienoa. Voivat grankullalaiset kaivaa vaatehuoneistaan (jotka ovat suurempia kuin keskimääräinen kongolainen asunto) vanhat minkkiturkit, smokit ja silinterit ja vaatettaa tulokkaat lämpimästi, joskin ehkä vaatimattomasti.


      • TimTT

        "Kauniaisella on vuodesta 1993 saakka ollut tavoitteena ottaa vuodessa kymmenen kiintiöpakolaista. Myhrbergin mukaan asuntotilanne estää välillä tavoitteen toteutumisen."

        Hihihi! Vuodesta 1993! Hihi! 10 per vuos?! Hihi! Ja nyt, siis vuonna 2014, _vain_ 21 vuoden päästä *köööh köh köh* tulee ENSIMMÄISET 4?!?! :D joo hyvät on tavotteet! Bettre-folk kiirehtii!


    • voivittumitäpaskaaaa

      Miten helvetissä tuo on muka mahdollista;
      "Asukastilaisuudessa kuullaan ely-keskuksen ja ulkomaalaisviraston asiantuntijoita. Se pyritään järjestämään maaliskuun alussa, sillä kongolaisen perheen on määrä saapua Kauniaisiin ennen kuun loppua."

      EIHÄN ELYKESKUSKUKSESSA JA ULKOMAALAISVIRASTOSSA MITÄÄN ASIANTUNTIJOITA OLE, PELKKIÄ PASKALOISIA... HYIHELVETTIMITÄPASKAA.

      • Kriisiapua....

        Ei ole, mutta he tulevat auttamaan kaunialaisia tässä järkyttävässä tilanteessa.


    • iso d

      josko sossu hommaa niille toppatakit ja huopatossut niin ei granilaisten tarvitse mitään vanhoja riepuja niille jaella...

      toisekseen tässähän on kyse ihan oikeista pakolaisista jotka tulevat pakolaisleiriltä eikä mistään sosiaalisomaleista.

      vaarana on että saattavat yrittää jopa sopeutuakin parhaansa mukaan ilman kotoutusteollisuutta ja olla jopa kiitollisiakin.

      • Kukka peppiina

        Hei hetkinen hetkinen! Tarkoitatko että kongolaiset pakolaiset eivät jää pakolaisteollisuuden tukijalaksi, vaan saattavat pyrkiä itsenäiseen elämään, ilman meidän sossupossurahastoa?

        Ei. Tämä ei kyllä käy. Nyt on sattunut virhe.


      • TimTT
        Kukka peppiina kirjoitti:

        Hei hetkinen hetkinen! Tarkoitatko että kongolaiset pakolaiset eivät jää pakolaisteollisuuden tukijalaksi, vaan saattavat pyrkiä itsenäiseen elämään, ilman meidän sossupossurahastoa?

        Ei. Tämä ei kyllä käy. Nyt on sattunut virhe.

        TOTTA! Kyllä nyt ois jo KORKEA aika itä-uudenmaan sosiaalitoimen jyrähtää että: "STN graankullalaiset yrittäjät ku yrittää viedä MEIDÄN pokat!!" ja ottaa liittoon yhteyttä kos vaikka lakkoon rupeisvat on toi NIIN törkeää!


      • No,

        se vaara on varmasti aika pieni. Sen sijaan on olemassa vaara, että asuntojen hinnat Kauniaisissa nyt laskevat ja muillakin kuin miljonääreillä on varaa muuttaa kaupunkiin.


    • Ei tänne vaan sinne

      Hähäähäää ! Tekosivistyneet Grankullalaiset !

      Sama oli aikanaan Kaskisaaressa. Oltiin niin pakolaismyönteisiä ja humaaneja kunnes saareen alettiin suunnitella Maahamuuttokeskusta.
      Asukkaat vastustivat mamujen tuloa ennen näkemättömällä raivolla.

    • ...

      Huvittavaa, että hurrit ja muut suvariherrat ovat näitä keenereitä multikultikiimassaan jatkuvasti rahtauttamassa Suomeen mutta sitten kun itse joutuvat noiden tilaamiensa kongoidien kanssa asumaan samalla alueella ollaan kauhuissaan.

    • kaunis pilattu?

      hyi,en halua niitä tänne. muutan pois jos ei saada asiaa hoidettua.

    • valkoinen_heteromies

      Kauniainen pitäisi pakkoliittää Espooseen niin loppuisi se kauniaislaisten perseily ja saisi kauniainenkin rikastua Kalergi-suunnitelman mukaisesti. Ehdotan koko Kongon siirtoa Kauniaisiin ja kauniaislaiset Kongoon, se on sitä kulttuurivaihtoa

    • Saat jos haluat.

      Voitaisiin tehdä äänestys.

      Kunnat jotka ovat kaikkein pakolaismyönteisimpiä saisivat enemmän Pakolaisia kuin pakolaisvastaisemmat kunnat.

      Ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

      Nähtäisiin se todellinen luonto...

    • eldorado löytynyt

      Kauniainen saa vielä kunnon mamuinvaasion kunhan kongolaisen viidakkorumpu pärähtää soimaan!

    • waler.

      Vidun hyä juttu,saa maistaa kapitalistista paskaansa

    • ei meillä vaan

      Häh ! Ei meillä ketään ELY Asijantuntijoita tai Ulkomaalaisviraston väkeä näkynyt kun tänne saapui 130 Maahanmuuttajaa Somaliasta.

      Ompas omituista... Hehhheh !

      • pitkä

        Kaijjaani?


    • "jojenvarrelta""

      Onneksi olkoon Kuniainen! Olette voittaneet, ette ilmeisesti saa mustaa muslimia.

      Katselin yksi päivä osuuskaupan parkissa, kun yksi musta nuori tuli R-kiskasta ulos. Perässä tuli laiha pitkätukka paikkakuntalainen ja nurkantakaa kurvasi samanmoinen poninhäntä poika eteen. Musta poika pakitti muka raha-automaattin jonoon missä oli 2 tavista asioimassa. Sitten hän hiljakseen siirtyi kohti R-kiskaa, kun ns. epäilyttävät kaverit menivät menojaan. Se oli vain sattumien summaa, mutta se musta selvästi pelkäsi. Poika veti hupun syvälle päänsäyli ja lähti kävelee kotiinsa.

    • Svenska.nu = WCpaper

      "ette ilmeisesti saa mustaa muslimia."

      Miten niin?

    • Mitenköhän

      kaunialaislaiset nyt ovat sopeutuneet asumaan afrikkalaisten keskellä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe