Ei riemulla rajaa kun hondalla ajaa!!

ei huvittais

Onkos kukaan korjannut Honda CRV:n etuiskareiden alahaarukan puslia??

Luultavasti kolisee kun puslat väsähtäneet, käykö sinne jokin tarvikejuttu, tarvike-osana ei löydy joten luultavasti Hondan maahantuojalla tai onko sitten niin että tulee iskarin mukana?? Tämä alahaarukka siis hakkaa alatukivarteen.

Alatukivarren läpi menee pultti ja jonkinmoinen kuminen pusla kai??

8

3946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei hondamies vielä

      Tiedän että muissa autoissa tätä sanotaan kallistuksenvakaimen tangoksi ja se kiinni tuolla pultilla alatukivarressa. Tee mitä teet mutta tuon osien hinta 4kpl kumipalaa pari isoa prikkaa pitkä töyskierteinen M8 tai 10 ruuvi ja mutteri ei voi olla yli 10€

      • ällän muotoinen

        Niin, mulla on kallistuksenvakaaja kiinni alatukivarressa sellaisella pystytangolla jossa myös nivel. Autona myös honda crv. eli ei onnistu tuollainen viritys, tangon toinen pää kyllä onnistusi laittaa kiinni alatukivarteen kumipuslien avulla mutta yläpää tekee 90 asteen käännöksen ja siinä on normaali kuulanivel ja sen nivelen pultti on kiinni kallistuksenvakaajan tangon päässä.


    • ei huvittais

      Ei ei ei..kyse on iskarin alapään kiinnitysksestä alatukivarteen, iskarin alapää harautuu eli on hieman niinkuin polkupyörän etuhaarukka mutta poikittain, alatukivarren läpi menee pultti joka sitoo nämä haarukan puoliskot kiinni alatukivarteen ja lisäksi alatukivarren sisällä on puslat.

      Nämä puslat on niin kuluneet että tämä haarukan alapää hakkaa montuissa alatukivarteen.

      Kyselin tarvikkeena näitä puslia, eivät tunteneet ja ei edes saa merkkiliikkeestä, joutuu siis ostamaan koko alatukivarren..hih..merkkiliikkeessä hintaa 1 kappaleella yli 400 euroa..tarvikkeena alatukivarsi 270 euroa/kpl.

      Kokeilen ensin irrottaa vanhaa puslaa, jos irtoaa niin tilalle tarvikeliikkeestä jotkut sopivat yleispuslat.

      Kallistuksenvakaajan tankokin piti kolinaa, hakkasi auton alla runkopalkkeihin joten kallistuksenvakaajan tangon U-muotoiset kiinnikekorvakkeet irti ja auton rungon ja tangon väliin roiskeläppäkumia palanen ja on jo kestänyt kolisematta liki 5 vuotta.

      Ikinä en osta enää uudehkoa autoa, auton täytyy olla alle vuosimallin 2000, -90 luvun autoja vielä jotenkin korjaa ja hinnat siedettävät mutta menepäs ja osta uudenkarhea katumaasturi tms..niin kusessa olet jos ei ole paljon rahaa korjauksiin jossain vaiheessa, ei sovi köyhälle uudet autot, liian paljon kaikenmaailman tingentangeleita, kaiholla muistelen niitä aikoja kun minulla oli vielä lada 1500, kanttilada, erittäin, erittäin huoleton auto verrattuna nyky-ajan autoihin, bensapumpun vaihtoi nopeasti vaikka tien päällä ja samoin virtalukon pohjan.

      Muistan kun autoa oli hieman kolaroitu oikealta takaa ja polttoainetankki oli puhjennut kyljestä, terävä ruttu oli tullut ja sitä tihkutti bensaa, romikselta purku-autosta tankki ja vuotavan tankin irroitus kesti noin 5-10 minuuttia, yhdellä pannalla kiinni takakontissa, suojassa kaikelta suolaloskalta.

      Ajoimme vaimoni kanssa kerran hyvin syrjäistä taipaletta ladallamme ja puhkesi takarengas, ladasta oli litistynyt tunkin kiinnike helmapellistä ja ei siihen ladan tunkkia saanut joten renkaan vaihto ei onnistunut, onneksi oli likellä talo josta kysymään esim saksitunkkia..talossa oli myös lada ja ainoastaan ladan tunkki, puhjennut rengas oli kuskinpuolella takana joten ajoin pelkääjän puolen eturenkaan ojaan niin pitkälle kuin uskalsin ja silloin keveni kuskinpuolen takapää niin paljon että nostin puskurista niin että vaimoni sai renkaan vaihdettua.

      Ladoissa ei ollut ajonautinto ja melutaso mikään paras mutta sen kyllä korvasi toinintavarmuus ja helppo huollettavuus sekä erityisesti se että lada oli todella lämmin talviauto.

    • klondik kake

      olen kuullut että lahden toiselta puolelta siis suomenlahti saa tukivarren kumia ja puslia ilman että pitäisi ostaa koko tukivarsi missä ei oo järjen häivää. hondan varaosat muutenkin pilvissä jos kysyt merkkihuollosta. siinä ei tili piisaa. olen itse yrittänyt auto sunin kanssa hoitaa näitä hommia mutta sinne ei kelpaa muu kuin raha ja paljon sitä , ja sen jälkeen korjauta autosi muualla eli se siitä

    • Crv2008

      Kolinaa kuului ja sitten vaihdettiin kaikki puslat sekä raidetangot ja ohjausvaihde eli hammastanko. Ja siihen loppui kaikki kolinat. Ja auto kulkee todella suoraan.

      • mutanetti

        Ja tietysti tuo kaikki merkkihuollossa, niin kulkee kevyesti tyhjällä lompakolla?


    • Anonyymi

      vanha on viesti mutta cr-v 1 olen vaihtanut puslat ja suomenlahden eteläpuolelta löytyi verkkokaupasta. tais maksaa reilu kympin pusla.

    • Anonyymi

      siellä jousilautasessa on kiviä ne kolisee ..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe