Aarnio tutkinnasta ei ole vielä kerrottu kaikkea

juttu paisuu

Valtakunnansyyttäjän Matti Nissisen mukaan Helsingin huumepoliisin päällikköön Jari Aarnioon kytkeytyvästä rikostutkinnasta ei vielä ole paljastettu kaikkea julkisuuteen.

Nissinen sanoi Ylen A-talk-ohjelmassa, että julkisuudessa on ollut esillä tutkinnan kuusi päähaaraa: yhteys prostituoituun, seurantalaiteyhtiö, törkeät huumausainerikokset, tietovuotoasiat, tietolähteiden käyttö ja perusteettomaksi epäilty pakkokeinojen käyttö.

– Sen tiedän, että tutkinnassa on muutakin, mitä ei ole vielä ollut julkisuudessa, Nissinen totesi.

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero mielestä asiaa on turhaa paisutella.

– Minusta on väärin antaa sellaista kuvaa, että tässä olisi joku laaja paletti tulossa vielä tämän lisäksi. Se on minusta turhaa spekulaatiota. Se on tutkinnan asia, jos niin tulee, Paatero sanoi.

Huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota epäillään kaikkiaan 16 eri lahjus-, virka- ja huumerikoksesta

http://yle.fi/uutiset/valtakunnansyyttaja_aarnio-jutusta_tutkinnasta_ei_ole_viela_kerrottu_kaikkea/7112759

59

666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai lässähtääkö?

      eihän tutkinnasta ole julkisuuteen kerrottu kuin otsikot!

      • 16+18

        Oikeudenkäynnissä todennäköisesti käy kuten Norjan Anders Breivikin oikeudenkäynnissä, missä syytetyn itsensä ei annettu puhua mitään, kun se olisi liian vaarallista. Tällöin Aarnion tuomio on varma.


      • naamiaiset
        16+18 kirjoitti:

        Oikeudenkäynnissä todennäköisesti käy kuten Norjan Anders Breivikin oikeudenkäynnissä, missä syytetyn itsensä ei annettu puhua mitään, kun se olisi liian vaarallista. Tällöin Aarnion tuomio on varma.

        Joo, Aarnio ja Breivik ovat kyllä iljettäviä persoonia molemmat, mutta kyllä Aarnio on iljettävämpi, koska yritti olla poliisi pidempään. Breivikhän ei leikkinyt poliisia kuin vajaan päivän. Molemmat ovat olleet rosvoja poliisin valepuvussa.


      • ...........
        naamiaiset kirjoitti:

        Joo, Aarnio ja Breivik ovat kyllä iljettäviä persoonia molemmat, mutta kyllä Aarnio on iljettävämpi, koska yritti olla poliisi pidempään. Breivikhän ei leikkinyt poliisia kuin vajaan päivän. Molemmat ovat olleet rosvoja poliisin valepuvussa.

        Breivik olisi puhunut maahanmuutosta ja Aarnio paljastaisi liian vaikutusvaltaisten
        henkilöitten rikokset. Näkihän Sutikin isot varpaat esiripun alta ja joutui heti lähtemään poliisista.


      • Mikko puhuu asiaa
        ........... kirjoitti:

        Breivik olisi puhunut maahanmuutosta ja Aarnio paljastaisi liian vaikutusvaltaisten
        henkilöitten rikokset. Näkihän Sutikin isot varpaat esiripun alta ja joutui heti lähtemään poliisista.

        Avoin kirje valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle
        Ma, 27/01/2014 - 17:54 — mikko

        Arvoisa valtakunnansyyttäjä!

        Luin suurella mielenkiinnolla joulun alla julkaisemanne blogin "Luottamus poliisiin puntarissa". 1) Pohditte, vaikuttavatko esimerkiksi ylikomisario Jari Aarnion tapaus, ja erilaiset urkintajutut jossain vaiheessa luottamukseen poliisia kohtaan. On ilahduttavaa, että olette havainneet poliisien rikosten tutkinnassa saattavan olla myös ongelmia. "Nokkiiko korppi korpin silmää" on aiheellinen kysymys.

        Poliisirikosten tutkintaa johtaa syyttäjä, mutta itse tutkinnan, kuulustelut ynnä muut, tekevät poliisit. Se tietenkin herättää juuri tuon epäilyksen, nokkiiko korppi toista korppia. Arvelette nykysysteemin toimineen pääosin hyvin, mutta "--- välillä mieleen ajatus siitä, että vaativimmat poliisirikosasiat olisivat siirrettävissä erilliseen tutkintaelimeen. Sellaisen perustamistahan pohdittiin meillä 1990-luvun alussa, kun poliisi- ja syyttäjätoimi olivat aivan eri tavoin organisoidut kuin nykyisin".

        Näinhän sitä pohdittiin, ja myöhemminkin erillisen poliisirikosten tutkintaelimen perustaminen on aika ajoin vilahtanut keskustelussa. Huomasin, ettette pohdi, olisiko tällainen elin tosiasiassa sen puolueettomampi kuin ne tavalliset poliisit, jotka joutuvat tutkimaan eri poliisilaitoksella toimivien kollegojensa rikoksia. Onhan mahdollista, että tällaisiin "pääkallonmetsästäjiin" kohdistuisi paljon kovempi paine, kuin nykyisiin tutkijoihin, ja erillisorganisaatio saattaisi olla myös arempi korruptiolle (sanan laajassa merkityksessä). Tästä meillä on surullisen paljon näyttöä.

        Olen hieman yllättynyt, että sivuutitte kokonaan meillä jo olevan erikoisyksikön, joka käsittelee poliisirikoksia. Se on Teidän oma virastonne. Valtakunnansyyttäjänvirasto käsittelee kaikki poliisirikokset, ja ratkaisee haudataanko ne heti, vai annetaanko se jonkun alueellisen syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjän tehtäväksi. Olette havainneet, että "[k]ansalainen K:n käsitys rikoksesta tai sen edellyttämästä riittävästä näytöstä ei läheskään aina vastaa syyttäjä S:n käsitystä." Ei todellakaan vastaa.

        Virastostanne ei ole löytynyt tilastoa siitä, kuinka moni poliisirikos saa leiman "ei rikosta, ei esitutkintaa", ja kuinka moni johtaa esitutkintaan. Omien havaintojeni perusteella arvioin, että nykyään 95-98 prosenttia poliisirikoksista haudataan ilman esitutkintaa. Mika Myllylän kuolintietojen urkinnan - joka pelkkänä urkintana on kovin pieni rikos - tapainen massajuttu nostaa keskiarvoa yhtenä vuonna, mutta ei muuta kokonaiskuvaa.

        http://www.mikkoniskasaari.fi/node/178


      • veikkauksetok

        No, paisuuko juttu nyt Kuopijoon?. mitä arvelette?


    • Paatero masentaa

      – Minusta on väärin antaa sellaista kuvaa, että tässä olisi joku laaja paletti tulossa vielä tämän lisäksi. Se on minusta turhaa spekulaatiota.

      Taitaa Aarnionkin tutkiminen olla Paaterosta turhaa tai ainakin turhauttavaa.

      Paaterohan tietää kaiken, Paatero tiesi, että Aarnio oli kriminaali, mutta miksi ei kertonut tietojaan jo 2008-2009?

      Paatero tietää kaiken, jopa sen, että tässä oli nyt kaikki, koko paletti, Paatero on sen jo tutkinut, yhtä hyvin kuin tutki Aarnion tekemiset ja tekemättä jättämiset 6 vuotta sitten.

      Paatero tietää kaiken, mutta masentavuudeksi ei kerro mitään.

    • Tavan Konna

      Pienenä kuriositeettinä heittäisin ilmoille kysymyksen Pasilan huumerikosyksikön tutkinta metodeista. - Onko esim. laajan / törkeän huumerikostutkinnan objektiivisuuden kannalta oikein, että siellä teidän poliisivankilassanne säilytettäville päätekijöille (vasikoille) on "KUULEMANMUKAAN" annettu - jutun tutkinnan aikana, omiin selleihin käyttöön nettitikuilla varustettuja kannettavia tietokoneita, matkapuhelimia ja jopa huumausaineita (viihdekäyttöön)???

      Eikä olisi varmastikaan, ainutlaatuisin tahi ainoa tapaus?

      Mielestäni herra poliisiylijohtaja Mikko Paateron ei tulisi suhtautua mitenkään, yliolkaisesti nyt menossa olevaan Aarnio jutun tutkintaan.

      Voidaan hyvin kysyä kumpi on rikollisempi - rikollinen joka tekee rikoksen ja kantaa juridisen vastuun rikoksestaan, jäätyään kiinni ja suorittaen tuomionsa?

      Vaiko poliisi joka tutkii rikollisin metodein (laittomin keinoin) rikoksia - vaatien hymyillen, samaan hengenvetoon rikollisia noudattamaan lakeja?

      Aarnion mahdollisista rikoksista nyt puhumattakaan.

      Näistä asioista soisi keskusteltavan nyt kun asia on aktuelli. Nimittäin aina kun tulee joku kansalaisia velvoittava laki voimaan, sanotaan ettei ao. lakia noudattavilla ole mitään syytä huoleen.

      Joskohan nyt olisi lakeja valvovien poliisienkin tullut aika katsoa peiliin?

      Eli, annetaan nyt Aarnio tutkintaa tekeville syyttäjille sekä KRP:lle tutkinta rauha ja katsotaan mihin konkluusioon he jutussa päätyvät.

      • Määkis

        Uusi huolestuttava tendenssi on tullut kuulopuheitten mukaan ilmi viime päivien aikana. Onko oikein, että Keskusrikospoliisi tallaa niiden ihmisten perusoikeuksia, joitten vapauden on riistänyt tekaistujen syytteiden ja kestämättömien näyttöjen perusteella. Kyseessä ovat kuitenkin suoraselkäiset, juriidisesti vastuuntuntoiset Suomen kansalaiset, joiden isoisät ovat taistelleet vapauden tälle maalle. Tavallisia rehellisiä konnia on käytetty Jokiniemessä hyväksi Biokeskuksen huumetutkimuksissa.

        Selleihin on kuulemma kannettu testereitä pärstäkertoimen mukaan. Suosikkivangit ovat saaneet itse valita cocktailinsa, kysyn vaan onko tämä reilua, sillä kokeneimmat nistit ovat taas kerran olleet etulyöntiasemassa. Osalla tutkimusnäytteistä on tiedetty olevan täysin ennakoimattomia vaikutuksia ihmisen fysiologiaan. Näitä on kuulemma sitten syötetty huumausaineisiin tottumattomille, jotta on saatu selville ihmisen luonnollinen resistenssi.

        Mielestäni keskusrikospoliisi on lähtenyt arveluttaville poluille, samoille joita epäonnistuneesti tallattiin kansallissosialistisessa valtiossa taannoin. Konkuluusioni onkin, että testailkoon vaan tutkijat sekä keskusrikospoliisissa, että Helsingin Yliopiston Biokeskuksessa ihan itsellään vaan näitä fataaleihin kliinisiin lopputuloksiin mahdollisesti päättyviä kokeitaan supervahvoilla ja vaarallisilla huumausaineilla.

        Ps. Terkkuja "Mika vaan" nimiselle kirjoittajalle.


    • stasihaamu

      Jaa, tää suomi 24 on vissiin se tahao joka haittaa tutkintaa. Voi helvetti, että osaa olla tyhmiä ihmisiä, jotka kuvittelevat jotta täällä kommentointi olisi jotenkin haitaksi itse asian tutkinnalle.

      Tietysti jos poliisilta mielipidettä kysyttäisiin, niin ko. palsta pitäisi sulkea kyseiseltä aiheelta. Niin varmasti tehtäisiin Itä-Saksasakin, jos se olisi vielä olemassa. Sehän oli meidän valtiojohtomme ihannemaa aikoinaan. Tunnustamiskomiteaankin kuului meidän edellinen presidenttimmekin.

      Mjuistakaa, että historialla on pitkät varjot. Ei poliisivaltion ihannointi ole mihinkään maastamme kadonnut.

      • Näin

        totta maar on. Suomi 24:n kommentoijien kommentit eivät estä tai edistä tutkintaa ja totuus on että tutkinnasta ei ole kuulunut julkisuuteen muuta kuin otsikot.
        Se että täällä joku lörpöttelee muka rouva Aarnion nimimerkillä (läpinäkyvän epäuskottavasti) ei ole tutkimuksen edistämistä tai haittaamista, se nyt vain on nettiväittelijöiden yksi keinoista pistää julkisuuteen omaa tajunnanvirtaa.


      • Saattaapi
        Näin kirjoitti:

        totta maar on. Suomi 24:n kommentoijien kommentit eivät estä tai edistä tutkintaa ja totuus on että tutkinnasta ei ole kuulunut julkisuuteen muuta kuin otsikot.
        Se että täällä joku lörpöttelee muka rouva Aarnion nimimerkillä (läpinäkyvän epäuskottavasti) ei ole tutkimuksen edistämistä tai haittaamista, se nyt vain on nettiväittelijöiden yksi keinoista pistää julkisuuteen omaa tajunnanvirtaa.

        Paatero olla oikeassakin. Lähdettiin soitellen sotaan ilolintusen viserryksen innoittamina.

        Vanhoja juttuja jauhetaan, mutta koska ne on jo valmista jauhoa olleet muutama vuosi sitten niin tutkijan silmiin ja hengitysteihinhän ne jauhot takertuvat.

        Nissinen nuorempana miehenä vielä jaksaa odottaa jotakin uutta ja yllättävää.


      • Mekko Päätero
        Saattaapi kirjoitti:

        Paatero olla oikeassakin. Lähdettiin soitellen sotaan ilolintusen viserryksen innoittamina.

        Vanhoja juttuja jauhetaan, mutta koska ne on jo valmista jauhoa olleet muutama vuosi sitten niin tutkijan silmiin ja hengitysteihinhän ne jauhot takertuvat.

        Nissinen nuorempana miehenä vielä jaksaa odottaa jotakin uutta ja yllättävää.

        Niin juuri. Veljeä ei jätetä!


      • Nöyrät
        Saattaapi kirjoitti:

        Paatero olla oikeassakin. Lähdettiin soitellen sotaan ilolintusen viserryksen innoittamina.

        Vanhoja juttuja jauhetaan, mutta koska ne on jo valmista jauhoa olleet muutama vuosi sitten niin tutkijan silmiin ja hengitysteihinhän ne jauhot takertuvat.

        Nissinen nuorempana miehenä vielä jaksaa odottaa jotakin uutta ja yllättävää.

        Jos kerran olet väitteinesi oikeassa, kuten annat ymmärtää niin tottahan toki KRP ja syyttäjät tulevat hattut kädessä esittämään tälle loatulle osapuolelle nöyrän anteekisipyyntönsä. Tiedä vaikka Aarniostakin leivottaisiin vielä Poliisiylijohtaja eläkkeelle aikoinaan siirtyvän Paateron jälkeen. Siksi vakuuttavaan sävyyn täällä esiinnyt. Mitäpä minä sitä epäilemään. Kokeehan herra Putinkin itsensä aina hieman väärin ymmärretyksi.

        Väärin ymmärretyt Vilhunen ja muu eliitti jatkavat siitä mihin jäivät. Olisihan se nyt väärin jos, noinkin loistavaa yhteistyötä ei voisi enään jatkaa.

        Mediakin tultaneen haastamaan oikeuteen ja vaatimaan siltä sievoinen summa kunnianloukkauksesta.

        Hyvältä kuulostaa. Onnittelut jo etukäteen.


      • savak
        Saattaapi kirjoitti:

        Paatero olla oikeassakin. Lähdettiin soitellen sotaan ilolintusen viserryksen innoittamina.

        Vanhoja juttuja jauhetaan, mutta koska ne on jo valmista jauhoa olleet muutama vuosi sitten niin tutkijan silmiin ja hengitysteihinhän ne jauhot takertuvat.

        Nissinen nuorempana miehenä vielä jaksaa odottaa jotakin uutta ja yllättävää.

        Paatero on tajunnut sen että että ne väärinkäytökset ja jopa rikokset joihin poliisi on toiminnassan syyllistynyt, on osa poliisitoiminan perusluonnetta!
        Joten niistä ei kannata puhua. Kansallisen turvallisuuden nimissä.
        Joten kysykäämme , keiden kansallisesta turvallisuudesta tästä lienee kyse?


      • Olisiko
        savak kirjoitti:

        Paatero on tajunnut sen että että ne väärinkäytökset ja jopa rikokset joihin poliisi on toiminnassan syyllistynyt, on osa poliisitoiminan perusluonnetta!
        Joten niistä ei kannata puhua. Kansallisen turvallisuuden nimissä.
        Joten kysykäämme , keiden kansallisesta turvallisuudesta tästä lienee kyse?

        nyt vain niin että on kyse muutama vuosi sitten poikki puhalletusta pääkaupunkiseudun virkamiehien välienselvittelystä.
        Nuoruusajan kettuilut ja kusetukset ovat nousseet pintaan. Tasavahvat syyllistäjät toimessa.


      • Kuitenki
        Olisiko kirjoitti:

        nyt vain niin että on kyse muutama vuosi sitten poikki puhalletusta pääkaupunkiseudun virkamiehien välienselvittelystä.
        Nuoruusajan kettuilut ja kusetukset ovat nousseet pintaan. Tasavahvat syyllistäjät toimessa.

        Olisko ny vaan kuitenki nii et Aarnio ja MORE rotat ovat touhuillet rikoksiakin..? Nih.


    • nih!

      Missä on Aarnion osalta näytetty toteen tämän touhuilleen rikoksia? Kerro ihmeessä!

      Viittaamiesi rottien osalta en ota kantaa.

      Julkisuuden kautta olen vasta tietoinen pelkistä syyttäjän väitteistä Aarniota kohtaan. Aarnion omista lausunnoista en tiedä muuta kuin sen, että kiistää syyllistyneensä rikoksiin joista tämä syyttäjä esittänyt väitteitä tutkinnanjohtajana ja kuvainnollisesti "rotan lailla" julkisuuteen saattanut sopivasti aina ennen vangitsemisvaatimuksiaan tai jatkoajan hakujaan.

      • Kuitenki

        Nih nih! Mut toi mun kirjoitus olikin KYSYMYSLAUSE. Eiks vaa? Ainahan kaikki rosvot kiistää. Eiks vaa?


    • Ei järjestäytynyt

      Tässä on kai vaan kysymys Poliisit järjestön sisäisestä' välien selvittelystä.

      • 8,9,7,6,5,4,3,

        Vai " Saaran " ja Hesarin yhteistyöstä?


    • Factaton

      Juuri näin! "Olishan se setäkin kai täti, jos sillä olis munat.."

      Hymm. Yksi pikku mutta kyllä on. Ikävä todeta. Kun vielä heitit noin uskottavan factankin pöytään.

      Ja se on. Miten sadat huimausaine kilot päätyivät kaduille?

    • Eihuimaa,ei lääkettä

      Kaduilla liikkuu paljon ihmisiä joita huimaa ja sitten he tarvitsevat huimauslääkettä, että jaksavat eteenpäin. Äkkiäkös 700 kiloa menee kuin kuumille huimauksille.

      • Mihinäs

        nämä talteenotetut huumeet on laitettu piiloon? Aprilliylläripyllärit nyt vain oli mopokansan lystinpitoa harmaan arjen keskellä.

        Onkohan Aarnio ja Vilhunen yhtä tietämättömiä löydetyistä 700 kilosta?


      • Lumet sulaa
        Mihinäs kirjoitti:

        nämä talteenotetut huumeet on laitettu piiloon? Aprilliylläripyllärit nyt vain oli mopokansan lystinpitoa harmaan arjen keskellä.

        Onkohan Aarnio ja Vilhunen yhtä tietämättömiä löydetyistä 700 kilosta?

        Meinaatko, että savut eivät olisi vielä taivaalla? Siinähän sitä kävisikin, kunnon kohahdus, jos uutisoitaisiin niiden löytyneen Aarnion kartanon mailta.

        Kyllä se vastaus sieltä vielä löytyy, kuhan kumppanukset heräävät joku kaunis päivä, todellisuuteen.


      • näinkö on?
        Lumet sulaa kirjoitti:

        Meinaatko, että savut eivät olisi vielä taivaalla? Siinähän sitä kävisikin, kunnon kohahdus, jos uutisoitaisiin niiden löytyneen Aarnion kartanon mailta.

        Kyllä se vastaus sieltä vielä löytyy, kuhan kumppanukset heräävät joku kaunis päivä, todellisuuteen.

        Alkaa näyttämään vahvasti siltä, että tässä Aarnio-jutussa parhaat paljastukset ja todisteet löytyvät täältä Suomi24- palstalta.

        Ettei vaan olisi käynyt TAAS KERRAN Haavistolle niin että lähdettiin takki auki haastamaan mutta muuta ei sitten saatukkaan aikaan kuin kovaa meteliä? :(


      • Kiireitä pitelee
        näinkö on? kirjoitti:

        Alkaa näyttämään vahvasti siltä, että tässä Aarnio-jutussa parhaat paljastukset ja todisteet löytyvät täältä Suomi24- palstalta.

        Ettei vaan olisi käynyt TAAS KERRAN Haavistolle niin että lähdettiin takki auki haastamaan mutta muuta ei sitten saatukkaan aikaan kuin kovaa meteliä? :(

        Malttia, kyllä Sinutkin sieltä vielä poimitaan. Ovikello saattaa soida hyvinkin pian.


      • Maltitsija
        Kiireitä pitelee kirjoitti:

        Malttia, kyllä Sinutkin sieltä vielä poimitaan. Ovikello saattaa soida hyvinkin pian.

        Hyvin sanottu tuolle jästipäälle!

        Maltti on valttia!


      • näin on.
        Maltitsija kirjoitti:

        Hyvin sanottu tuolle jästipäälle!

        Maltti on valttia!

        Keijoja alkaa pelottaa


      • näinkö on?
        näin on. kirjoitti:

        Keijoja alkaa pelottaa

        Meille voi kyllä tulla, tervetuloa vaan. Mutta käsititte viestini totaalisen väärin jurpo(t).

        Minusta Aarnio ja kaikki muutkin rikollispoliisit sietävät saada korotetun rangaistuksen jos ovat syyllistyneet rikoksiin. Korotettua siksi että ovat(yleensä) käyttäneet hyväksi heille suotua suojattua virkamiehen asemaa rikoksien tekemiseen.


        Mutta näyttää valitettavasti siltä että mitään ei vain ole löytynyt vaikka innokkaasti on etsitty. Pahin skenaario olisi että Haavisto ja KRP joutuisivat menemään oikeuteen samanlaisella höttöstrategialla kuin viime kerrallakin ja kaikki sulaa käsiin ennenkuin päästään loppuun. Päättelen sen siitä että jo vuosi on tutkittu ja lisää aikaa kuulemma Jukkis tulee hakemaan. Ei hyvältä näytä ei. :(


      • Määkijänne
        näinkö on? kirjoitti:

        Meille voi kyllä tulla, tervetuloa vaan. Mutta käsititte viestini totaalisen väärin jurpo(t).

        Minusta Aarnio ja kaikki muutkin rikollispoliisit sietävät saada korotetun rangaistuksen jos ovat syyllistyneet rikoksiin. Korotettua siksi että ovat(yleensä) käyttäneet hyväksi heille suotua suojattua virkamiehen asemaa rikoksien tekemiseen.


        Mutta näyttää valitettavasti siltä että mitään ei vain ole löytynyt vaikka innokkaasti on etsitty. Pahin skenaario olisi että Haavisto ja KRP joutuisivat menemään oikeuteen samanlaisella höttöstrategialla kuin viime kerrallakin ja kaikki sulaa käsiin ennenkuin päästään loppuun. Päättelen sen siitä että jo vuosi on tutkittu ja lisää aikaa kuulemma Jukkis tulee hakemaan. Ei hyvältä näytä ei. :(

        Konkreettista on vain tutkinnan höttöpäiseltä vaikuttaminen, mitään selkeää ja ymmärrettävää Aarnion suorittamaa virkarikosta ym ei ole yksilöity. Edes se, että on löytynyt 50 000 velkakirja Aarniolta Trevocin suuntaan ei sinällään ole raskauttavaa, vaikka erittäin outoa onkin. Olisi kerrottu paperin olevan filunkia ja tilille tulleen samansuuruinen summa, niin hahmottuisi mistä kysymys siinä tapauksessa olisi (mahdollisesti).

        Tutkinnanhan on kerrottu aloitetun jo reilu vuosi sitten, kaikilta päällikötason henkilöiltä salassa. Kuitenkaan syksyllä ei ollut mitään valmiina, tutkinnanjohtaja pyytelee ihmisiä ottamaan yhteyttä, jos jostakin joku jotakin tietää.

        Kaikenmaailman apulaisvankilajohtajia kuulusteluissa käytetty, rahanhaistajakoiria käytetty ja raskaasti aseistettuna tehty laittomia kotietsintöjä. Tutkitaan Putinvuotajaa, mutta ei löydetä- Mika Salon nimen vuotamisesta annetaan epämääräistä vihjausta. MTV:n toimittajaa Lehtistä, siis uutisen julkaisijaa, ei ole haastettu tai kuultu asiasta ollenkaan=ei ole selville saatu ilmeisesti yhtään mitään!

        Vihjataan 200 000 euron epäselvyyksistä, muttei kerrota miten on puolustus asian selvittänyt. Vihjaukset jätetään ilmaan.


      • Kun syksy saa....
        Määkijänne kirjoitti:

        Konkreettista on vain tutkinnan höttöpäiseltä vaikuttaminen, mitään selkeää ja ymmärrettävää Aarnion suorittamaa virkarikosta ym ei ole yksilöity. Edes se, että on löytynyt 50 000 velkakirja Aarniolta Trevocin suuntaan ei sinällään ole raskauttavaa, vaikka erittäin outoa onkin. Olisi kerrottu paperin olevan filunkia ja tilille tulleen samansuuruinen summa, niin hahmottuisi mistä kysymys siinä tapauksessa olisi (mahdollisesti).

        Tutkinnanhan on kerrottu aloitetun jo reilu vuosi sitten, kaikilta päällikötason henkilöiltä salassa. Kuitenkaan syksyllä ei ollut mitään valmiina, tutkinnanjohtaja pyytelee ihmisiä ottamaan yhteyttä, jos jostakin joku jotakin tietää.

        Kaikenmaailman apulaisvankilajohtajia kuulusteluissa käytetty, rahanhaistajakoiria käytetty ja raskaasti aseistettuna tehty laittomia kotietsintöjä. Tutkitaan Putinvuotajaa, mutta ei löydetä- Mika Salon nimen vuotamisesta annetaan epämääräistä vihjausta. MTV:n toimittajaa Lehtistä, siis uutisen julkaisijaa, ei ole haastettu tai kuultu asiasta ollenkaan=ei ole selville saatu ilmeisesti yhtään mitään!

        Vihjataan 200 000 euron epäselvyyksistä, muttei kerrota miten on puolustus asian selvittänyt. Vihjaukset jätetään ilmaan.

        Koskas täällä suomen niemellä on julkaistu keskeneräiset tutkinnat julkisuuteen sitä mukaa kun niitä (asioita, syytekohtia) on paljastunut? Eihän se ole edes laillista, ennen kuin kaikki pöytäkirjat ovat valmiina, virallinen syyte nostettu ja oikeus aloittaa käsittelyn.
        Se että tutkinta on venynyt ja lisäaikaa pyytelevät, johtuu yksinkertaisesti siitä, että KRP löytää koko ajan uusia juonteita ja sivuhaaroja ja sivuhaarojen sivuhaaroja ja on pakko painaa kun Aarnio on heittäytynyt ilmeisesti mykäksi.
        Jutun tutkinta kai alkoi pienestä purosta mutta on paisunut kohisevaksi koskeksi ja ilmeisesti paisuu ja paisuu koko ajan.
        Ei oikeuteen raahata keskeneräisiä juttuja, ei etenkään pelkällä "syytä epäillä" sanoilla. Kyllä sinne mukaan ymppäävät paksut pinot mappeja, jotka ovat niitä erittäin tärkeitä ja aukottomia...
        Sitä ennen potkitaan rauhassa jalkapalloa ja katsellaan.


      • Määgin
        Kun syksy saa.... kirjoitti:

        Koskas täällä suomen niemellä on julkaistu keskeneräiset tutkinnat julkisuuteen sitä mukaa kun niitä (asioita, syytekohtia) on paljastunut? Eihän se ole edes laillista, ennen kuin kaikki pöytäkirjat ovat valmiina, virallinen syyte nostettu ja oikeus aloittaa käsittelyn.
        Se että tutkinta on venynyt ja lisäaikaa pyytelevät, johtuu yksinkertaisesti siitä, että KRP löytää koko ajan uusia juonteita ja sivuhaaroja ja sivuhaarojen sivuhaaroja ja on pakko painaa kun Aarnio on heittäytynyt ilmeisesti mykäksi.
        Jutun tutkinta kai alkoi pienestä purosta mutta on paisunut kohisevaksi koskeksi ja ilmeisesti paisuu ja paisuu koko ajan.
        Ei oikeuteen raahata keskeneräisiä juttuja, ei etenkään pelkällä "syytä epäillä" sanoilla. Kyllä sinne mukaan ymppäävät paksut pinot mappeja, jotka ovat niitä erittäin tärkeitä ja aukottomia...
        Sitä ennen potkitaan rauhassa jalkapalloa ja katsellaan.

        Missäs tynnyrissä sinä elät. Kyllä kuule täällä Suomenniemellä jaetaan monivuotisia tuomiota ja kerrotaan pallo jalassa ihmisten loppuelämänsä viettävän, vaikkei tosiaan ole edes syytteitä nostettu. Itseäni moinen häiritsee.

        Häiritsee sekin, että selostetaan juurikin tuollaisista velkakirjoista, 200 000 euron epäselvyyksistä, kotietsinnöistä sinne ja tänne, vangitaan leikkauksesta toipuvia, tehdään tikusta asiaa ja viedään viiden vuoden tele- ja datatiedot, asetetaan ikuisuuden kestäviä vangitsemisia ja lausuntokieltoja. Moiset voivat ihan yhtä hyvin viitata siihen, että juttu on kasaan kuivumassa ja yritetään mistä suunnasta hyvänsä löytää mitä tahansa. Tutkinnan pitkittymistä voi jokainen kuule tulkita ihan omalla tavallaan. Minun mielestäni näin pitkän ajan jälkeen Aarnio vangitsemiselle ei pitäisi olla mitään perustetta, epäilyille löytynyt jo roppakaupalla perusteita, syyttäjä/tutkinanajohtajalla selvät sävelet ja tutkinnan keskittyä olennaiseen.


      • kansankiihotusta
        Määgin kirjoitti:

        Missäs tynnyrissä sinä elät. Kyllä kuule täällä Suomenniemellä jaetaan monivuotisia tuomiota ja kerrotaan pallo jalassa ihmisten loppuelämänsä viettävän, vaikkei tosiaan ole edes syytteitä nostettu. Itseäni moinen häiritsee.

        Häiritsee sekin, että selostetaan juurikin tuollaisista velkakirjoista, 200 000 euron epäselvyyksistä, kotietsinnöistä sinne ja tänne, vangitaan leikkauksesta toipuvia, tehdään tikusta asiaa ja viedään viiden vuoden tele- ja datatiedot, asetetaan ikuisuuden kestäviä vangitsemisia ja lausuntokieltoja. Moiset voivat ihan yhtä hyvin viitata siihen, että juttu on kasaan kuivumassa ja yritetään mistä suunnasta hyvänsä löytää mitä tahansa. Tutkinnan pitkittymistä voi jokainen kuule tulkita ihan omalla tavallaan. Minun mielestäni näin pitkän ajan jälkeen Aarnio vangitsemiselle ei pitäisi olla mitään perustetta, epäilyille löytynyt jo roppakaupalla perusteita, syyttäjä/tutkinanajohtajalla selvät sävelet ja tutkinnan keskittyä olennaiseen.

        Samalla kaavalla edetään kuin Auer-tapauksessa. Syytetty vaiennetaan putkaan, kun syyttäjä käy mediassa oikeutta kertomalla julkisuuteen mitä uskomattomampia juttuja.

        www.anneliauer.com

        ,


      • mopopojanuni
        kansankiihotusta kirjoitti:

        Samalla kaavalla edetään kuin Auer-tapauksessa. Syytetty vaiennetaan putkaan, kun syyttäjä käy mediassa oikeutta kertomalla julkisuuteen mitä uskomattomampia juttuja.

        www.anneliauer.com

        ,

        Enkelipölysyndroomaa vai kansankiihotusta?


      • jälkiviisaat
        Lumet sulaa kirjoitti:

        Meinaatko, että savut eivät olisi vielä taivaalla? Siinähän sitä kävisikin, kunnon kohahdus, jos uutisoitaisiin niiden löytyneen Aarnion kartanon mailta.

        Kyllä se vastaus sieltä vielä löytyy, kuhan kumppanukset heräävät joku kaunis päivä, todellisuuteen.

        Lumet suli ja kohahdus kävi. Rahaa löytyi kartanon mailta. Mutta miksi tutkinta ja media vaikenee siitä että setelinipun sormenjäljet viittasivat poliisirekisterin asiakkaisiin eikä Aarnioon?
        Tuo ennustus kirjoitettu 9.4.


      • odotellen...
        Kun syksy saa.... kirjoitti:

        Koskas täällä suomen niemellä on julkaistu keskeneräiset tutkinnat julkisuuteen sitä mukaa kun niitä (asioita, syytekohtia) on paljastunut? Eihän se ole edes laillista, ennen kuin kaikki pöytäkirjat ovat valmiina, virallinen syyte nostettu ja oikeus aloittaa käsittelyn.
        Se että tutkinta on venynyt ja lisäaikaa pyytelevät, johtuu yksinkertaisesti siitä, että KRP löytää koko ajan uusia juonteita ja sivuhaaroja ja sivuhaarojen sivuhaaroja ja on pakko painaa kun Aarnio on heittäytynyt ilmeisesti mykäksi.
        Jutun tutkinta kai alkoi pienestä purosta mutta on paisunut kohisevaksi koskeksi ja ilmeisesti paisuu ja paisuu koko ajan.
        Ei oikeuteen raahata keskeneräisiä juttuja, ei etenkään pelkällä "syytä epäillä" sanoilla. Kyllä sinne mukaan ymppäävät paksut pinot mappeja, jotka ovat niitä erittäin tärkeitä ja aukottomia...
        Sitä ennen potkitaan rauhassa jalkapalloa ja katsellaan.

        Jokohan ne paksu mapit on jo valmiit vai vieläkö lisää näyttöjä tarvitaan? Mutta onhan tässä vielä aikaa lokakuun takarajaan.


    • Tyhmiäriittää

      Nimimerkille : "Määkijänne".

      V.ittu kun sä olet niin tyhmä, että pilvetkin seisoo, oikea tyhmyyden perikuva!

      • Määkivänne

        Uusi kielikuva on synnytetty:
        Mikä on tyhmyyden perikuva?
        Niin tyhmä, että pilvetkin sekoo.
        ehe-ehe

        Kas tässä märehdittävää:

        "Nissinen sanoi Ylen A-talk-ohjelmassa, että julkisuudessa on ollut esillä tutkinnan kuusi päähaaraa: yhteys prostituoituun, seurantalaiteyhtiö, törkeät huumausainerikokset, tietovuotoasiat, tietolähteiden käyttö ja perusteettomaksi epäilty pakkokeinojen käyttö.

        – Sen tiedän, että tutkinnassa on muutakin, mitä ei ole vielä ollut julkisuudessa, Nissinen totesi."

        =eli tuo uusi asia oli Mika Salon nimen vuotajaksi mahdollisesti/ehkä/kenties/en varmaksi mene sanomaan -epäily tai väittäminen.

        Jos on joku sellainen yhteys (en ymmärrä millainen) Saarahuoraan ollut, että siitä voidaan joku syyte nostaa, niin eiköhän se jo olisi nostettu. Ei oo mitään rakettitiedettä moisen asian tutkiminen ja syyteharkintaan toimittaminen. Paitsi, jos ei oo mitään muuta kuin anteliaan hesarin toimittajan raflaava juttu.

        Tosiaan Lehtiseltä ei ole kyselty mitään "Vinkkimiesten" mukaan, että todellakin vaan eppäillään, eppäillään. Yritetään kuumeisesti etsiä jotakin datalaitetta, jolla olisi yhteyttä otettu edes johonkuhun toimittajaan! Poliisin salaisen rekisterin tietovuotoasia pitäisi jo olla selvittty, vuoto yli vuoden vanha juttu!

        Selville on saatu vain se, että viisi päällikötason henkilö on yhtenäiväisesti lausunut olevansa sitä mieltä, että Putin eli erään valtion vaaleilla valitun presidentin nimi sietääkin olla rekisterissä, onhan siellä Kaarle Kustaa ja Silviakin.


      • poliisi on ihminen
        Määkivänne kirjoitti:

        Uusi kielikuva on synnytetty:
        Mikä on tyhmyyden perikuva?
        Niin tyhmä, että pilvetkin sekoo.
        ehe-ehe

        Kas tässä märehdittävää:

        "Nissinen sanoi Ylen A-talk-ohjelmassa, että julkisuudessa on ollut esillä tutkinnan kuusi päähaaraa: yhteys prostituoituun, seurantalaiteyhtiö, törkeät huumausainerikokset, tietovuotoasiat, tietolähteiden käyttö ja perusteettomaksi epäilty pakkokeinojen käyttö.

        – Sen tiedän, että tutkinnassa on muutakin, mitä ei ole vielä ollut julkisuudessa, Nissinen totesi."

        =eli tuo uusi asia oli Mika Salon nimen vuotajaksi mahdollisesti/ehkä/kenties/en varmaksi mene sanomaan -epäily tai väittäminen.

        Jos on joku sellainen yhteys (en ymmärrä millainen) Saarahuoraan ollut, että siitä voidaan joku syyte nostaa, niin eiköhän se jo olisi nostettu. Ei oo mitään rakettitiedettä moisen asian tutkiminen ja syyteharkintaan toimittaminen. Paitsi, jos ei oo mitään muuta kuin anteliaan hesarin toimittajan raflaava juttu.

        Tosiaan Lehtiseltä ei ole kyselty mitään "Vinkkimiesten" mukaan, että todellakin vaan eppäillään, eppäillään. Yritetään kuumeisesti etsiä jotakin datalaitetta, jolla olisi yhteyttä otettu edes johonkuhun toimittajaan! Poliisin salaisen rekisterin tietovuotoasia pitäisi jo olla selvittty, vuoto yli vuoden vanha juttu!

        Selville on saatu vain se, että viisi päällikötason henkilö on yhtenäiväisesti lausunut olevansa sitä mieltä, että Putin eli erään valtion vaaleilla valitun presidentin nimi sietääkin olla rekisterissä, onhan siellä Kaarle Kustaa ja Silviakin.

        Kieltämättä pistää hymyilyttämään tämä KRP:n kehittelemä ajojahti. Ei siksi että se olisi virkavallan arvolle sopivaa vaan siksi että ne vaan on niin helvetin törppöjä kuin vain olla voi. (:D Ne munaa itte ittensä, siihen ei tarvita muita.

        Miksi ne ei metsästä sitä Putinia, sen ainakin löytäis tai mika saloa....... (:D


      • tykkää, peukutus
        poliisi on ihminen kirjoitti:

        Kieltämättä pistää hymyilyttämään tämä KRP:n kehittelemä ajojahti. Ei siksi että se olisi virkavallan arvolle sopivaa vaan siksi että ne vaan on niin helvetin törppöjä kuin vain olla voi. (:D Ne munaa itte ittensä, siihen ei tarvita muita.

        Miksi ne ei metsästä sitä Putinia, sen ainakin löytäis tai mika saloa....... (:D

        Ihana kommentti!


      • Peukalo potiton.
        tykkää, peukutus kirjoitti:

        Ihana kommentti!

        Aivan FANTASTISIA kommentteja sanoisi Jyrki Katainenkin.

        Typeryys/tyhmyys ei vanhene koskaan, sanoisi joku muu. Esimerkiksi minä. Koska se on oma slogani.

        Omani peukalo meni kun olin apupoikana töissä sahalla. Keskisormella pitää yrittää antaa plussia.


      • sussa on powerii
        Peukalo potiton. kirjoitti:

        Aivan FANTASTISIA kommentteja sanoisi Jyrki Katainenkin.

        Typeryys/tyhmyys ei vanhene koskaan, sanoisi joku muu. Esimerkiksi minä. Koska se on oma slogani.

        Omani peukalo meni kun olin apupoikana töissä sahalla. Keskisormella pitää yrittää antaa plussia.

        Hyvin vedit tämänkin!


      • hyvä hyvä!!!
        sussa on powerii kirjoitti:

        Hyvin vedit tämänkin!

        Joo, ja peukalo potitomalla on hieno sloganikin.


    • Miks pitäis?

      Ei varmaankaan, eikä koskaan teikäläisen näköisille junteille varsinkaan.

    • 10,9,8,7,6,5,4,3....

      Pitäkää penkistä kiinni...

      • Lumet sulaa

        Aikas meedio olet 10,9,8,7,6,5,4,3.... ;)


      • Määki
        Lumet sulaa kirjoitti:

        Aikas meedio olet 10,9,8,7,6,5,4,3.... ;)

        Joo, rispektit tuolle ^meediolle. Kykeni telepaattisesti lukemaan jo ennakolta tutkinnajohtajioen/syyttäjien Jukka Haavisto ja Krista Soukolan mielenmuutokset.

        Ennen olivat ilmoittaneet, ettei tutkimuksissa ole tullut ilmi Aarnion sekaantuneet varsinaiseen huumekauppaa eli diilanneen, vaan sotkeutuneen jollakin muulla tavalla törkeään huumausainerikokseen.

        Mut koska jokuhan ON diilannut monta sataa kiloa hassista joka tapauksessa, kun vain osa lähetetyistä tynnyreistä tavoitettiin, niin voihan ne kadoneet tynnyrit vierittää Aarnion niskaan.

        Tää todista syyttömyytesi eli etsi ne tynnyrit/surmaaja -näytelmä onkin jo toisella esityskierroksella Anneli Auerin kanssa. Auerin tehtäväksi on annettu etsiä miehensä surmaaja.


      • takavariot pikkujuttuja
        Määki kirjoitti:

        Joo, rispektit tuolle ^meediolle. Kykeni telepaattisesti lukemaan jo ennakolta tutkinnajohtajioen/syyttäjien Jukka Haavisto ja Krista Soukolan mielenmuutokset.

        Ennen olivat ilmoittaneet, ettei tutkimuksissa ole tullut ilmi Aarnion sekaantuneet varsinaiseen huumekauppaa eli diilanneen, vaan sotkeutuneen jollakin muulla tavalla törkeään huumausainerikokseen.

        Mut koska jokuhan ON diilannut monta sataa kiloa hassista joka tapauksessa, kun vain osa lähetetyistä tynnyreistä tavoitettiin, niin voihan ne kadoneet tynnyrit vierittää Aarnion niskaan.

        Tää todista syyttömyytesi eli etsi ne tynnyrit/surmaaja -näytelmä onkin jo toisella esityskierroksella Anneli Auerin kanssa. Auerin tehtäväksi on annettu etsiä miehensä surmaaja.

        Malttia. Kohta kohahtaa.


      • tyttökin tajuaa
        Määki kirjoitti:

        Joo, rispektit tuolle ^meediolle. Kykeni telepaattisesti lukemaan jo ennakolta tutkinnajohtajioen/syyttäjien Jukka Haavisto ja Krista Soukolan mielenmuutokset.

        Ennen olivat ilmoittaneet, ettei tutkimuksissa ole tullut ilmi Aarnion sekaantuneet varsinaiseen huumekauppaa eli diilanneen, vaan sotkeutuneen jollakin muulla tavalla törkeään huumausainerikokseen.

        Mut koska jokuhan ON diilannut monta sataa kiloa hassista joka tapauksessa, kun vain osa lähetetyistä tynnyreistä tavoitettiin, niin voihan ne kadoneet tynnyrit vierittää Aarnion niskaan.

        Tää todista syyttömyytesi eli etsi ne tynnyrit/surmaaja -näytelmä onkin jo toisella esityskierroksella Anneli Auerin kanssa. Auerin tehtäväksi on annettu etsiä miehensä surmaaja.

        "Auerin tehtäväksi on annettu etsiä miehensä surmaaja"

        No, sieltä se peilistä katsoo kun Anneli ottaa peilin käteensä. Eikä kyse ole surmasta vaan murhasta.


      • Tytöt
        tyttökin tajuaa kirjoitti:

        "Auerin tehtäväksi on annettu etsiä miehensä surmaaja"

        No, sieltä se peilistä katsoo kun Anneli ottaa peilin käteensä. Eikä kyse ole surmasta vaan murhasta.

        eivät ole vastuunkantajia, missä aikuiset vastuunkantajat?


      • mariannavarianna

        Ettei oikein Hesarin toimittajatyttö laskutoimituksia laskeskele!


      • Kuopijoo, Kuopijoo
        takavariot pikkujuttuja kirjoitti:

        Malttia. Kohta kohahtaa.

        Tänään ilmeisesti jonkun mielestä kohahti. Iltapäivälehti asialla.


    • Luuk 12:2

      Murha. infossa onkin jo peräsin ilmeisesti pysyvämmin muuttanut asentoaan.
      Sieltä on itse itsensä paljastanut nimimerkki joka muutama vuosi sitten otti asiakseen tehdä kaikkensa että Aueria syytettäisiin miehensä surmaajaksi.

      • nimimerkki?

        mikä nimimerkki kyseessä?


      • Irmeli Kettunen
        nimimerkki? kirjoitti:

        mikä nimimerkki kyseessä?

        H.Moilanen ja kaksi aivokääpiötä.


      • Paateron sukua

        Miksei syytettäisi, eihän paikalla muitakaan ollut.


      • jmit
        nimimerkki? kirjoitti:

        mikä nimimerkki kyseessä?

        Jmit


    • totuusvoittaa

      Tuskin tuo vinoutunut oletus että ulkopuolista ei ollut paikalla, ollenkaan on Paateron tai Paateron suvun kanta. Vaikuttaa enemmän manipuloivan poliisisiiven kannalta, joka haluaa voittaa, maksoi mitä maksoi. Siksi häkenauhaakin manipuloitiin ja ulkopuolisen äänet poistettiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe