Venäjän armeija ja kaksoiskansalaisuus

pelottaatilanne

Onko mitään lisää tietoa tullut kaksoiskansalaisten, jotka ovat suorittaneet armeijan Suomessa, Venäjän armeijaan menosta? Lähden kuukauden päästä Venäjälle ja olen siellä noin kuukauden. Pelottaa vielä enemmän, nyt kuin Ukrainan tilanne vain pahenee ja pahenee. En oikein halua Venäjän armeijaan ja vielä vähemmän haluan lähteä sotimaan jonnekin Ukrainaan. Kyllä Suomen armeijan läpikäyminen pitäisi olla jo riittävä.

12

2715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vj kansalainen

      Kaksoiskansalaisten missä tahansa maassa kannattaa varautua siihen, että joutuu armeijaan kummassakin maassa. Kansalaisen velvollisuushan on puolustaa sitä maata, jonka kansalainen on.

      Ainoa mahdollisuus karttaa kaksinkertainen armeija on hylätä toinen kansalaisuus.

      Perinteisesti Venäjä on lähettänyt rajamaidensa kansalaiset tappeluun toiselle rajalle. Sensijaan itse venäläiset keskialuellla eivät edes joudu armeijaan. Ukrainalaiset lähetti Stalin Suomea vastaan talvisodassa ja vienankarjalaiset joutuivat Afganistaniin. Silleen se isovenäläinen väestö kasvaa ja rajaseudun vähemmistökansat tuhotaan.

    • tykin ruokaa

      joudut sotaan kun ylität rajan,sinut viedään pika vauhtia tykin ruuaksi

    • Pelkopois

      Ei kannata peljätä. Kyllä Venäjän armeija pitää pojistaan huolta.
      Skeittilautoja saa halvalla. Olen nähnyt miten taitavasti yksikätinen ja jalaton soturi sillä liikkuu. Laudalla istuen ja kädellä vauhtia antaen.

    • rtvrtvrt

      Ole varovainen.
      Minä en menis edes käymään.
      Tiedän yhden tapauksen jossa kaksoiskansalainen oli joutunut jossain rekisteröinti tilanteessa näyttämään passinsa (asunto paperien selvityksessä)Viranomainen oli käskenyt mennä käymään passitoimistossa.
      Kaveri tuli samantien rajan tälle puolelle käymättä viranomaisen puheilla.
      Käry olisi käynyt.
      Suomen armeija ei riitä vaan molempien maiden armeija on lain mukaan käytävä.
      Luovu kansalaisuusta ja hae sitä uudelleen sitten myöhemmin kun palvelukseen astumisikä on mennyt ohi.Eikä se viisumi kallis ole vaikka et haekkaan uudelleen Venäjän kansalaisuutta.

    • pelottaatilanne

      No asun siellä vain väliaikaisesti ja jos täytyy rekisteröityä, niin toivottavasti väliaikaista rekisteröintiä ei huomata. Opiskelemaan olen kuitenkin menossa, en asumaan sinne. Varmuuden vuoksi otin todistuksen siitä, että asun Suomessa.

    • pasiit ja tiketit

      Rajalla on jo sinusta merkintä kun käyt passitarkastuksessa niin sen jälkeen piiipaaa auto on jo sinua vastaanottamassa.
      Rekisteröinnillä ei ole merkitystä, tietosi on rajaviranomaisilla jo valmiina , eikä ole merkitystä asutko suomessa, vain sillä on merkitystä että sinulla on venäjän passi ja armeija käymättä venäjällä ..
      älä mene jos et halua vapauttasi menettää.

      • pelottaatilanne

        Olen puhunut Suomessa sijaitsevan Venäjän konsulaatin kanssa ja he sanoivat, että niin kauan kun en rekisteröidy ei armeija vie minua mihinkään. En halua lähteä, mutta kun täytyy lähteä, koska mun pitää valmistua yliopistosta. Se ei pelaa joka pelkää.


      • rtvrtvrt
        pelottaatilanne kirjoitti:

        Olen puhunut Suomessa sijaitsevan Venäjän konsulaatin kanssa ja he sanoivat, että niin kauan kun en rekisteröidy ei armeija vie minua mihinkään. En halua lähteä, mutta kun täytyy lähteä, koska mun pitää valmistua yliopistosta. Se ei pelaa joka pelkää.

        No sinun on asiasi.
        miksi kyselet jos et usko mitä sinulle sanotaan?
        Luit varmaankin viimekesäisen episodin suomessa asuvasta miehestä joka meni vain käymään sukulaisissa Moskovassa.
        Miten kävi?
        Salakuljetettiin Ukrainan kautta pois maasta.
        Tai mitä sinulle mitään todistelemaan,,,,SE EI PELAA JOKA PELKÄÄ.
        Tervemenoa kahdeksi vuodeksi kaukoitään,,,,,,matkailu avartaa,,,tyhmääkin.


    • tykinruokaa

      Kuuleppas poitsu, konsulaatti ei puhu sinulle totta.
      Niinhän siellä on kaikista sotilaskarkureista ja armeijan käymättä jättäneistä ilman syytä merkintä tullissa ettei pääse lähtemään äitivenäjältä. pakoon.
      Omapahan on asias jos haluat tykiruuaksi

      • rtvrtvrt

        Just näin ja viimeistään nyt kun konsulaattikin tietää taustat niin sata varmasti on viesti mennyt rajoille, että pidätettävä tavattaessa.
        Kumma junkuttaja muutenkin tämä kyselijä jos ei yhtään ota opikseen.


    • Janne S

      Ylitettyäsi Suomen ja Venäjän rajan sinut pidätetään välittömästi kutsuntakarkurina ja passitetaan armeijaan jonnekin Vladivostokiin tai Siperiaan. Sinua tullaan siellä simputtamaan ankarasti, koska toisen maan armeijassa palvelleena olet "kansanpetturi"

      Eli havittelemasi yliopistotutkinto muuttuu käytännössä vankileiriksi. Älä luota venäläisiin viranomaisiin. Vaihda suorittamaan yliopistotutkintoa johonkin muuhun maahan. Älä tapata itseäsi turhaan jossain Tsetseniassa tai Ukrainan rajalla. Venäjän armeija nimenomaan lähettää nuoria perheettömiä varusmiehiä kuolemaan konflikteihin, ettei vahemmille perheellisille ammattisotilaille jäis perhettä ilman isää valtion elätettäviksi.

    • hatahousu

      valehtelevat sen kun kerkiavat , uskokoon ken tahtoo. Kaksoiskansalaisista on kohta tiedot raja/asemilla ainakin niiden osalta jotka ovat antaneet tietonsa 200000 ruupelin sakon uhalla . muistakaapa se tiedote etta kaksoiskansalaisten pitaa ilmoittaa suomalainen osoite.. Monikohan hatahousu on senkin tehnyt ___

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2405
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1389
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      56
      1327
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1146
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1126
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1113
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1077
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1063
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1012
    Aihe