Loistava lomakohde Pattaya

tyytyväinen perhe

Ensimmäinen vaan ei viimeinen matka Pattayalle, aitoon 200.000 paikallisen kaupunkiin jossa hintataso todella edullinen ja palvelut toimii eikä ole tsunami vaaraa . Pattayalla iloinen ystävällinen meininki päällä verrattuna vaikka kulahtaneeseen Hua Hiniin jossa viihtyvät vain sellaiset joilla on jo toinen jalka haudassa. Pattaya on yksi thaimaan sateettomimmista kohteista ja siellä ranta viivaa riittää onhan siellä kolme isoa hiekkarantaa ja lautalla pääsee edullisesti myös kauneisiin lähisaariin. Pattayalla näki paljon tyytyväisiä lapsiperheitä eikä se ole ihme. Lapsille on erittäin paljon aktiviteettejä Pattayalla on kuumailmapalloilua, banaaniveneellä ajoa, riippuliidäntää veneen perässä tai viidakossa, karting rata, Ripleyn usko tai älä museo,mini golfia, norsusafari, parikin eläintarhaa. Golffin pelaajille kymmeniä loistavia golf kenttiä edullisimmillä Green fee maksuilla kuin muualla thaimaassa. Lukuisia kansainvälisiä loistavia ruokapaikkoja ja tietenkin thai ruokapaikkoja. Pattaya on thaimaan nro.1 sijaitseehan kuningashuoneen virka-asuntokin siellä. Pattaylla on paikalliset ystävällisempiä kuin Phuketissa eikä tarvitse tinkiä joka käänteessä niinkuin Phuketissa tapahtuu. Ensi talvena varmasti uudelleen.

130

1519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Satuhetki

      Kerrohan lisää satuja.

    • Heikko yritys

      Vai ihan "kuningashuoneen virka-asunto " . Mikähän kuningashuone lienee
      kyseessä ?
      Thaimaa tietous tässä satusedän jutussa heikoissa kantimissa.

      • katso täältä

      • heh heh

        Kehoittaisin heikkoa yritystä itse tarkistamaan thaimaan tuntemus. Kuninkaalla ja Thaimaan kuningashuoneella on virka/ edustus asunto Pattaylla, niinkuin monessa muussakin thaimaan provinsseissa. Mutta eihän tälläisiä asioita kerrota valmismatkaajien tervetulotilaisuuksissa, niissähän mainostetaan vain suomalaisia ravintoloita ja kalastusretkiä.


      • ?????

        Thaimaassa on vain yksi kuningashuone. Oma thaimaan tietosi puutteliset jos et tuotakaan tiennyt. Pattaylla thaimaan kuningkaalla todellakin on virka/edustus linna.


    • hohhoijaavaan

      Älä ny viitti äks kakskasi!! Kaikki tunnistaa. Ihan kuin Puutinin jutut mustasta valkoiseksi, eikä kukaan usko.

      • 28x...

        hohhoijaallevaan että enpä ole kirjoittanut tähän viestiketjuun mitään ennenkuin nyt. Aloittaja kertoi Pattikselta kaiken tarvittavan joten katsoin ettei tuohon minun kommenttiani tarvita koska kirjoitus oli hieno.
        Se toi esiin muutamilla lauseilla Pattayan erinomaisuuden ja olen täysin aloittajan sanojen takana.

        Sitä paitsi kirjoitan aina tunnistettavalla nimimerkillä, olenkohan narsistin ja masokistin yhdistelmä? Narssimaso? Jospa kotimaiselle ammattimaiselle ilolintuselle kertoisi tämän niin ottaisiko tuo mokoman perversion hinnassa huomioon? Jos ottaa niin alentaisiko vai nostaisiko se session hintaa? Mitäs pojat arvelevat?


    • since1978

      Hyvä ja asiallinen aloitus. Hyvä että tänne myös normaalit ihmiset kirjoittelee, eikä vain nuo lahkolaiset toisilta palstoilta. Nuo kaikki asiat kyllä löytyy Pattayalta. Lukuisia supermarketteja on myös. Foodlandissä me ainakin kävimme ruokamme taloon hakemassa. Se joka kehtaa väittää ettei thaimaan kuningashuoneella ole virka-asuntoa Pattayalla ei ole siellä edes siis käynyt, niin sinne ei tehdä retkiä ehkäpä AM oppaat ei tiedä sitä.

      • ftetvf7eft

        Kerrankin asiallista tekstiä Pattayan matkailijoilta. Kukaan ei jaksa lukea 28x... ala- arvoisia juttuja kuin vaan hänen kaltaisensa muut sekopäät ja alkoholisoituneet pösilöt.


    • 200.000 +++++++

      Erittäin moni Pattayalla asuva paikallinen ei ole kirjoilla Pattayalla. Tämä kävi tammikuussa selville kun kyselin paikallisilta aikovatko he äänestää vaaleissa, moni sanoi että on kirjoilla kotisudullaan eikä äänestäminen Pattayalla onnistu. Tuo 200.000 on siis Pattayalla kirjoilla olevat paikalliset, väkimäärä voi siis olla jopa puolet korkeampi.

      • ex Hualainen

        Epävirallisesti Pattayalla asuu 380.000 paikallista. Land officessa kerrottiin. Pattaya on pinta-ala on niin suuri että kyllä sinne mahtuu. Etelä-Pattayan alue ainoa ruuhkainen alua kuitenkin eikä sekään nyt kauhean ruuhkainen ole läheskään kuin Bangkok.


    • Pak Nam

      Lainattu FB:stä: "Jokapäiväinen tapahtuma Pattayalla hinaaja kiskoo 4-6 proomua merelle Bangkokin suunnasta.Viedäänköhän näissä jätteet merelle kipattavaksi,ainakin aamuisin rantavesi on paskainen että ei paljon uimaan tee mieli?"

      Koko lahti on yhtä sontavelliä.

      • :) tiedoksi

        Ne kuljettaan Hua Hiniin


      • hoh hoijaa

        höpö höpö juttu. Onko FB joku totuuden torvi ?


      • Pak Nam
        hoh hoijaa kirjoitti:

        höpö höpö juttu. Onko FB joku totuuden torvi ?

        Uskottavampi kyllä kun nää Suoli24-jutut. Täällä voi huutaa mitä tahansa paskaa suoraan puskista.

        Kyseinen FB:n kirjoittaja oli kuvannut asian ja esiintyi omalla nimellään.
        Mutta juntithan ei usko ennenkuin paskakokkare ui suuhun.............


      • AlwaysThailand

        Mikäs meri se onkaan maailman saastunein?
        Ei kauhean kauas tartte mennä..


      • Mukava tieto

        Payttalainen luulo, kun jäte kipataan 500m päähän rannasta, se häviää. No, onhan se mukava uiskennella, kun vastaan kelluu käytettyä kortsua ja muuta roskaa. Mutta siitä ei raavas mies valita, hänhän ei koskaan uskaltaudu uimaan krapuloiltaan.


      • Paniikki nyt

        Onko tuo totta? Uskaltaako tuolla mennä uimaan vai tuleeko nuo jätteet rannalle? Onko kukaan nähnyt? Epätietoinen matkaa suunnitteleva.


      • Uskomaton tuo
        Pak Nam kirjoitti:

        Uskottavampi kyllä kun nää Suoli24-jutut. Täällä voi huutaa mitä tahansa paskaa suoraan puskista.

        Kyseinen FB:n kirjoittaja oli kuvannut asian ja esiintyi omalla nimellään.
        Mutta juntithan ei usko ennenkuin paskakokkare ui suuhun.............

        No, pattayalla porukka ei huomaa mitä suuhun ui, kokkare vai mu.aa. Mukava tietää, täytyy katsella vähän kauempaa saarta tuolta etelään, ei uskalla noin lähelle pattayaa jäädä.


      • uikaa rauhassa
        Paniikki nyt kirjoitti:

        Onko tuo totta? Uskaltaako tuolla mennä uimaan vai tuleeko nuo jätteet rannalle? Onko kukaan nähnyt? Epätietoinen matkaa suunnitteleva.

        Pattayalla on siistit rannat, niitä myös siivotaan joka ilta. Merivesi on tummempaa kuin Etelä-Thaimaassa mutta puhtaampaa kuin esimerkiksi Phuketin Karon beachillä jossa on saastetta ja jatkuvan tarkkailun alla. Meduusoja ei ole läheskään niin runsaasti Siamin lahdella kuin phuketissa. Joskus laskuveden aikaan roskia Pattayan rannoilla niinkuin kaikilla rannoilla thaimaassa mutta niinkuin kirjoitin ne siivotaan nopeast pois. Pattayalla ei sentään tarvitse rannalla varoa hevosten jätteitä niinkuin hua Hinissä.


    • Thaimaan kävijä

      Pask Nam se siellä Huassa on näemmä saanut kokea kaikkea, ikävää, että suuhun asti uidessa tuli hevosen pulla.
      Minä onneksi uin siellä Huassa vain uima-altaassa, niin säästyin tuoltakin.
      Toiste en Huaan mennytkään, kerta riitti.

    • porvoostaaa

      selkee porvoo.kun yxikään väittämä ei pidä paikkaansa

    • näin se on

      Pattaya on perheiden ja poikamiesten paratiisi.

    • omiikokeeekoo

      Paljon kirotusvireitä...p-koulu pakolliseski tai ainaskin luukulle joku osoitus kielitaaosta et saa tukia. Luetun ymmätäminen hakusessa eli missä se virka-asunto onkaan. Pääosa tekstistä lainattu Hua Hinin esitteistä ja nimeä vain muutettu Pattayaksi. Omia kokemuksia ja omaa tekstiä pliis:)

      • mitkä kohdat

        Nyt kerrot heti mitkä kohdat muka lainattu Hua Hin esitteistä ? Pattayan aktiviteetitkö ? Onko Hua Hinissä enemmän kuin yksi ranta ? Entäs ne Hua Hinin lähi saaret ? Golf hinnatkin piti paikkansa,Ja Pattaylla todellakin on kuninkaan huoneen Chonburin provinssin virka-asunto. Sää koko keski thaimaassa mihin Pattaya kuuluu on thaimaan vähäsateetominta aluetta. Huomaa että et ole Pattayalla edes käynytkään kun kehtaa vänkää vastaan. Omia kokemuksia itsellesi.


      • nyt mä repeen

        ....Lainattu Hua Hin esittestä. Missä huassa on Ripleyn belive or not museo ? Noong noon park ?


      • totuus on tämä
        nyt mä repeen kirjoitti:

        ....Lainattu Hua Hin esittestä. Missä huassa on Ripleyn belive or not museo ? Noong noon park ?

        Toiset ne vaan thaimaan esitteitä selailee ja haaveilee thaimaan matkoista. Kun ei ole varaa thaimaahan matkustaa niin aloitetaan haukkuminen meitä kohtaan jotka siellä lomailee.
        Sitten toinen ryhmä on ne jotka ovat vain yhdessä thaimaan turistirysässa (lue Hua Hin) kerran käynyt ja matkatoimistojen esitteistä kopio tarinoita tuonne hua hin palstalle väsäävät. Ja ne tarinat ovat niin siloiteltuja ,ei tyttökauppaa, thaimaan aurinkoisin kohde, hieno ranta ym valetta. Jotka jokainen täysijärkinen hua hinissä käynyt toteaa vääräksi ja harhaanjohtavaksi selitykseksi. Kuitenkin jokaiseen keskusteluun pitää jotain valheellista ja väärää sekä runsaasti liioiteltuja satuja Phuketista ja eritoten Pattayasta keksiä vaikka kirjoituksista huomaan että noissa kohteissa ei ole koskaan edes käväissyt.
        Totuus on se että lapsiperheet todellakin viihtyvät edullisessa ja ystävällisessä pattayalla josta löytyy jokaiselle jotain ei vain pelkästään golffareille suunnattu kohde. Parempi paikka Pattaya on kuin hua hin jossa perheemme oli toissa talvena hotelli Hiltonissa jonka ulkopuolellä oli heti niin suuri tyttökauppa alue ette sitä voinut edes vältää meidän lapsemme näkemästä. Toisin kuin Pattayan Jomtienilla.


      • ex Hua Hin asukas
        totuus on tämä kirjoitti:

        Toiset ne vaan thaimaan esitteitä selailee ja haaveilee thaimaan matkoista. Kun ei ole varaa thaimaahan matkustaa niin aloitetaan haukkuminen meitä kohtaan jotka siellä lomailee.
        Sitten toinen ryhmä on ne jotka ovat vain yhdessä thaimaan turistirysässa (lue Hua Hin) kerran käynyt ja matkatoimistojen esitteistä kopio tarinoita tuonne hua hin palstalle väsäävät. Ja ne tarinat ovat niin siloiteltuja ,ei tyttökauppaa, thaimaan aurinkoisin kohde, hieno ranta ym valetta. Jotka jokainen täysijärkinen hua hinissä käynyt toteaa vääräksi ja harhaanjohtavaksi selitykseksi. Kuitenkin jokaiseen keskusteluun pitää jotain valheellista ja väärää sekä runsaasti liioiteltuja satuja Phuketista ja eritoten Pattayasta keksiä vaikka kirjoituksista huomaan että noissa kohteissa ei ole koskaan edes käväissyt.
        Totuus on se että lapsiperheet todellakin viihtyvät edullisessa ja ystävällisessä pattayalla josta löytyy jokaiselle jotain ei vain pelkästään golffareille suunnattu kohde. Parempi paikka Pattaya on kuin hua hin jossa perheemme oli toissa talvena hotelli Hiltonissa jonka ulkopuolellä oli heti niin suuri tyttökauppa alue ette sitä voinut edes vältää meidän lapsemme näkemästä. Toisin kuin Pattayan Jomtienilla.

        Kun Hua Hinin kuppikunta kokoontuu Hua Hinissä niin yleisin keskustelun aihe siellä on muiden kohteiden arvostelu ja muiden expattien haukkuminen sekä väittely siitä kuka tehnyt mielestään parhaimmat loma-asunto kaupat. Erityisesti Pattayaa siellä haukutaan joka keskustelussa johtuen pelkästä kateudesta. Jotkut , siis vain jotkut ovat näistä expateista joskus piipahtaneet Pattayalla ja walking street on vain tullut heillä nähtyä, muusta osasta Pattayaa ei mitään tietoa. Hinnat he ovat todenneet Pattayalla edullisemmaksi ja sehän heitä harmittaa. Hua Hinissä asustaa tyypillisia kateellisia suomalaisia samoine juttuineen. Kolme vuotta katselimme sitä menoa ja saimme onneksi asuntomme myytyä sieltä helposti kun ei sijainnut missään suomi kylässä. Joillakin asunnon myyntiin mennyt aikaa Huassa lähes kaksi vuotta, kertoo paljon ....Nykyään asustelemme talvet Pattayalla ja kyllä on rennompaa ja huomattavasti edullisempaa. Kulkuyhteyksiä ei voi edes verrata niin helpot ja nopeat ne Patayalla on.


      • Those were the days

        Muuten tuo kirjoitus mitä joku Hua hai Hii lahkolainen taas aivopieraisi tänne pelkkää höpinää. Mutta loistava idea tuo P-Koulu. Kaikken thaimaahan matkaajien pitäisi läpäistä P(attaya) Koulu.P-Koulu. Opiskelu helppoa Pattaya palstan kirjoittajat tuntevat maan tavat ja kulttuurin kaikista parhaiten.Me vaalimme Pellervo Hollon viisaita ajatuksia ja Hänen hienoja kertomuksiaan Hänen, Ponin ja budhan seikkailuista ympäri thaimaata joista Hän kirjoitti palstoilla vielä muutama vuosi sitten ennen poistumistaan keskuudestamme. Pellervo Hollon jälkiä olemme seuranneet ja kulkeneet ympäri thaimaata tutustuneet kulttuuriin, erillaisiin perinne ruokiin, historiaan ja Hua Hinin jätevesiputkeen. Jotkut kokemuksistamme ovat olleet siis myös negatiivisiä. Lukee siis tarkkaan mitä Pattaya palstan tietäjät Patilan Ossi, rhanu.tiedoksi vaan , 28x ja muutama nyt nimeltä mainitsematon täällä kirjoittaa. Lukekaa ja opiskelkaa saatte tietoa.. Itse poistun palstoilta 10 kuukaudeksi ensin kuukaudeksi Brasiliaan potkupalloa katselemaan ja sieltä Australian kautta thaimaahan noin 6 kuukautta thaimaan sydämessä Pattayalla pidän tukikohtaa. Joskus maaliskuussa takaisin suomen verohelvettiin. Ylihuomenna olisi lähtö.


      • Hyviä matkoja
        Those were the days kirjoitti:

        Muuten tuo kirjoitus mitä joku Hua hai Hii lahkolainen taas aivopieraisi tänne pelkkää höpinää. Mutta loistava idea tuo P-Koulu. Kaikken thaimaahan matkaajien pitäisi läpäistä P(attaya) Koulu.P-Koulu. Opiskelu helppoa Pattaya palstan kirjoittajat tuntevat maan tavat ja kulttuurin kaikista parhaiten.Me vaalimme Pellervo Hollon viisaita ajatuksia ja Hänen hienoja kertomuksiaan Hänen, Ponin ja budhan seikkailuista ympäri thaimaata joista Hän kirjoitti palstoilla vielä muutama vuosi sitten ennen poistumistaan keskuudestamme. Pellervo Hollon jälkiä olemme seuranneet ja kulkeneet ympäri thaimaata tutustuneet kulttuuriin, erillaisiin perinne ruokiin, historiaan ja Hua Hinin jätevesiputkeen. Jotkut kokemuksistamme ovat olleet siis myös negatiivisiä. Lukee siis tarkkaan mitä Pattaya palstan tietäjät Patilan Ossi, rhanu.tiedoksi vaan , 28x ja muutama nyt nimeltä mainitsematon täällä kirjoittaa. Lukekaa ja opiskelkaa saatte tietoa.. Itse poistun palstoilta 10 kuukaudeksi ensin kuukaudeksi Brasiliaan potkupalloa katselemaan ja sieltä Australian kautta thaimaahan noin 6 kuukautta thaimaan sydämessä Pattayalla pidän tukikohtaa. Joskus maaliskuussa takaisin suomen verohelvettiin. Ylihuomenna olisi lähtö.

        Ja ne Pattayan kävijätkö tyhjataskuja.


    • omg gogila

      Aloittajan teksti kuulostaa eräältä Pattajalla businessta pyörittävältä juipilta ????

      Mutta faktoihin - siis kuningasperheen residenssit sijaitsevat Hua Hinissä, jonka myötä Hua Hinissä on tiettyä turvallisuutta tuovaa aspektia. Pattajalla on kuningattaren biletys-kämppä lähellä Jompparin rantaa --- Pattajalla on enemmän suomalaisia alkoholisteja kuin muualla Thaimaassa yhteensä -- Pattajalla pahoinpidellään suomalaisten yrittäjien toimesta enemmän kuin missään muualla Thaimaassa yhteensä - Pattayalla on eniten suomalaisia pedofiilejä - myöskin eniten huonosti käyttäviä, pukeutuvia ja epäsiistejä seksiä ostavia miehiä.

      Jos ketjun aloittajan perheen pää on kuitenkin manipoloinut loppuperheen, jotta pääsee halutessaan nauttimaan saippua-panosta ?

      • kiitos tiedosta

        Tuosta kuningaattaren biletys-kämpästä en ollut tietinenkaan. Mutta se edustus asunto on toisella puolella Pattayaa kuin Jomtien. Tämähän tekee Pattayan kaksi kertaa paremmaksi paikaksi.
        Mistäköhän tuon pedofiili ja alkoholisti tilastot kaivoit ? Kertoo paljon sisäisestä ahdistumisestasi..Onko lääkitystä?


      • leikkulooveriikoo
        kiitos tiedosta kirjoitti:

        Tuosta kuningaattaren biletys-kämpästä en ollut tietinenkaan. Mutta se edustus asunto on toisella puolella Pattayaa kuin Jomtien. Tämähän tekee Pattayan kaksi kertaa paremmaksi paikaksi.
        Mistäköhän tuon pedofiili ja alkoholisti tilastot kaivoit ? Kertoo paljon sisäisestä ahdistumisestasi..Onko lääkitystä?

        Heh, taas luin väärin nimimerkin tyytyväinen p...se...se on vakikävijöiden suosikki kun lekku ajelee takaa ja vetelee venasta samalla. On siinä tyytyväinen p...se, mistä moni klpilainen ylpeilee nimimerkeillä. Kukann ei tunnustaudu julkisesti vaikka kovasti puhelee asiasta ja vertailee juttujaan. Outoa.


      • Turvallinen? hua hin

      • faktaa teille
        leikkulooveriikoo kirjoitti:

        Heh, taas luin väärin nimimerkin tyytyväinen p...se...se on vakikävijöiden suosikki kun lekku ajelee takaa ja vetelee venasta samalla. On siinä tyytyväinen p...se, mistä moni klpilainen ylpeilee nimimerkeillä. Kukann ei tunnustaudu julkisesti vaikka kovasti puhelee asiasta ja vertailee juttujaan. Outoa.

        Hua Hin ja Cha Am on tunnettu juuri siitä että paikalliset homot ja lesbot menevät sinne juhlimaan viikonloppuisin.

        http://huahingayguide.blog.com/


      • siisti hua hii

      • RESIDENSSI

        Pattayalla nimenomaan sijaitsee Thaimaan kuninkaan residenssi ( virka-asunto) Kesämökki ei ole residenssi. Residenssi on sivistys sanakirjan mukaan virka-asunto.


    • Ei koskaan Huaan

      Olipas järkyttävää tekstiä ja kuvia Hua Hinistä, enpä onneksi sinne rakennuttanut aikoinaan taloa. Kerran kävin paikassa joka oli siis ensimmäinen ja viimeinen meille, onneksi!

      • beenthereseenthat

        Alemmuuden kompleksi useimmilla pattiksen vakikävijöillä. Yhtään ei saisi mollata pattista. vaikka mistään thaimaasta ei löydy vastaavaa turistirysää kuin pattis.
        Eka epätosi oli puhe perheestä. Kyllä ne on eronneita tai niitä,jotka ei suomessa saa naisseuraa (tai poikasellaista),jotka pattikselle suuntaavat. Ei tarvitse kuin katsoa koneessa ketä löhöää puoliksi toisen penkillä ja katsoa hihatonta paitaa,missä lukee pattayalover, niin tietää minne ovat menossa. Yleensä ovat jo menomatkalla niin soosissä ettei puhe luista ja tarjoilu on koneessa kielletty. Omista eväistä käydään naukkailemassa koneen vessassa ja jono vaan kasvaa näiden takia veskeihin.
        Rannat ovat mitä kauheimmassa kunnossa, myös jomtienin puolella. Kaikki kyltit ovat kyrillisillä kirjaimilla (miksiköhän) ja samoin ruokalistat.
        Suomessa kukaan näistä ei kehtaa myöntää olleensa juuri pattiksella. Muille sanotaan, että tuli thamaata kierreltyä mainitsematta pattayaa,koska se leimaa pahasti kävijän (fakta).


      • naurattaa
        beenthereseenthat kirjoitti:

        Alemmuuden kompleksi useimmilla pattiksen vakikävijöillä. Yhtään ei saisi mollata pattista. vaikka mistään thaimaasta ei löydy vastaavaa turistirysää kuin pattis.
        Eka epätosi oli puhe perheestä. Kyllä ne on eronneita tai niitä,jotka ei suomessa saa naisseuraa (tai poikasellaista),jotka pattikselle suuntaavat. Ei tarvitse kuin katsoa koneessa ketä löhöää puoliksi toisen penkillä ja katsoa hihatonta paitaa,missä lukee pattayalover, niin tietää minne ovat menossa. Yleensä ovat jo menomatkalla niin soosissä ettei puhe luista ja tarjoilu on koneessa kielletty. Omista eväistä käydään naukkailemassa koneen vessassa ja jono vaan kasvaa näiden takia veskeihin.
        Rannat ovat mitä kauheimmassa kunnossa, myös jomtienin puolella. Kaikki kyltit ovat kyrillisillä kirjaimilla (miksiköhän) ja samoin ruokalistat.
        Suomessa kukaan näistä ei kehtaa myöntää olleensa juuri pattiksella. Muille sanotaan, että tuli thamaata kierreltyä mainitsematta pattayaa,koska se leimaa pahasti kävijän (fakta).

        Kaikki kyltitkö kyriilisillä kirjaimilla, valetta kirjoitat.Kertaakaan en viiden viikon viikon aikana saanut ruokalistaa venäjäksi kirjoitettuna eteeni.
        Olet kyllä aika omituinen henkilö kun pukeutumisen perusteella pystyt päättelemään minne kukin matkustaa.
        Tuota lentokoneessa omista pulloista juomista en kyllä reittilennolla Bangkokiin ole nähnyt koskaan ja niitä lentoja on lukuisia.
        Pattayan rannoilta ei löydy hevosen paskaa. Sama meri huuhtoo Pattayan rantoja kuin hua hininkin, eli se veden likaisuudesta. Itse en kyllä ole ranta ihmisiä mutta kyllä Pattayalla uida voi. Mitenkäs te hua hinissä viihtyvät suhdaututte siihen kun nyt on se lautta reittikin avattu hua hinin ja pattayan välillä. Tervettuloa ihan oikeasti Pattayalle toteamaan että se on siistimpi kohde mitä luullaan ja toteamaan monet kirjoituksessasi olevat kyhäelmät tuulesta temmatuksi.
        Itselläsi on se alemmuuden kompleksi koska joka kirjoituksestasi (tyylisi tunnetaan) morkkaat Pattayaa oli kirjoitus sitten Krabi vai hua hin otsikon alla niin silti nostat Pattayan aina esille. Opettelisit pysymään asiassa. Mene sinne hua hin palstalle kirjoittamaan valheitasi -sateettomin kohde thaimaassa ym. siellä joku toope voi uskoakin sinua.


      • pahaks oot päässy
        beenthereseenthat kirjoitti:

        Alemmuuden kompleksi useimmilla pattiksen vakikävijöillä. Yhtään ei saisi mollata pattista. vaikka mistään thaimaasta ei löydy vastaavaa turistirysää kuin pattis.
        Eka epätosi oli puhe perheestä. Kyllä ne on eronneita tai niitä,jotka ei suomessa saa naisseuraa (tai poikasellaista),jotka pattikselle suuntaavat. Ei tarvitse kuin katsoa koneessa ketä löhöää puoliksi toisen penkillä ja katsoa hihatonta paitaa,missä lukee pattayalover, niin tietää minne ovat menossa. Yleensä ovat jo menomatkalla niin soosissä ettei puhe luista ja tarjoilu on koneessa kielletty. Omista eväistä käydään naukkailemassa koneen vessassa ja jono vaan kasvaa näiden takia veskeihin.
        Rannat ovat mitä kauheimmassa kunnossa, myös jomtienin puolella. Kaikki kyltit ovat kyrillisillä kirjaimilla (miksiköhän) ja samoin ruokalistat.
        Suomessa kukaan näistä ei kehtaa myöntää olleensa juuri pattiksella. Muille sanotaan, että tuli thamaata kierreltyä mainitsematta pattayaa,koska se leimaa pahasti kävijän (fakta).

        Kyllähän sinäkin Pattayalla viihdyt, kun nämä samat asiat käyt tarkastamassa parin päivän välein.. jos mulla olis noin pahat henkiset traumat jotain paikkaa kohtaan niin pysyisin kyllä muualla.


      • näin se vaan on
        pahaks oot päässy kirjoitti:

        Kyllähän sinäkin Pattayalla viihdyt, kun nämä samat asiat käyt tarkastamassa parin päivän välein.. jos mulla olis noin pahat henkiset traumat jotain paikkaa kohtaan niin pysyisin kyllä muualla.

        Niin viihtyisit Pattaylla sinäkin jos olisi varaa sinne matkustaa. Traumoja Pattayaa kohtaan tuntee vain ne jotka eivät ole siellä käyneet.


      • Stocmaninin Hinnat H

        Pattaya on Thaimaan lomapaikka nro1 ja tulee aina olemaan. Hua ja Ch ja
        nämä Phuketin ja pohjoisen jutut kantsii käydä kattomassa, mutta aina on
        pattaya kaikkein selkein ja paras paikka viettää aikaa. Huassa on liikaa
        suomalaisia "rahamiehiä" puhumassa potaskaa mitä nyt mieleen juolahtaa
        ja meikä kyllä tietää mikä on homman nimi kun on oppirahat maksettu jo
        neljännesvuosisata sitten. En ikipäivänä mene Hua Hiniin tai Cha amiin.
        Jälkimmäissessä on kyllä ihan hyvä ranta, mutta on parempi
        pattiksella. Siellä ei ponit väännä torttuja aurinkotuolien viereen.


    • loppu keskustelulle

      PATTAYA on ihana lomakohde


      .

      • viimeinen sana

        Toisten mielestä ylihintainen ja haiseva roskaläjä


      • Monta mieltä

        Ja-ha , KUKA nyt mitäkin pitää ihana na ... Kuitenkin on syytä muistaa,
        " on olemassa niin monta mieltä , kun on miestäkin " ..


      • Pattaya forever
        Monta mieltä kirjoitti:

        Ja-ha , KUKA nyt mitäkin pitää ihana na ... Kuitenkin on syytä muistaa,
        " on olemassa niin monta mieltä , kun on miestäkin " ..

        Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi. Eikös jossain isossa kirjassa lue näin.


      • thaimaan kiertolaine
        viimeinen sana kirjoitti:

        Toisten mielestä ylihintainen ja haiseva roskaläjä

        Pattaya on edullisin turistirysä thaimaassa. Bangkok edullisempi joissakin asioissa kuin Pattaya, mutta Bangkokia en turistirysäksi sanoisi, toisin kuin kohteet joihin pakettimatkoja tehdään. Kaupungit joihin ei valmismatkoja tehdä ovat vielä edullisempia kuin tämän sivun vasemmassa laidassa mainitut turistikohteet joita jokaista voi turistirysäksi kutsua. Taitaa muuten Hua Hin olla noista rysistä se jossa eniten olen suomenlippuja nähnyt baarien ja liikkeiden ulkopuolella.


    • 28x...

      Pattiksen likat ovat ihanoita. Tulin jälleen x siihen tulokseen. Käyskentelin heti tultuani siihen kaljabaariryppääseen avoviemäriritilöiden ja Walkkarin välissä, risteystä vastapäätä. Likat huusivat heti että IIK, 28 x... on tullut! Heleja ja pusuja satoi. Minä tietysti ilahduin ja kelloa kilisytin. Jälleennäkemisen riemu oli tällä tavalla molemminpuolinen. Likat sanoivat että ota toi Luu, Muu, tai Suu; mikä nyt nimensä lie. Sanoivat että sillä ei oo ollut töitä pitkään aikaan ja se tarvitsee rahaa tosi oikeesti. Mikään kaunotar ollut mutta en minäkään mikään filmitähti ole. Tuumasin että mikäs siinä; tonnin päivädiilin teimme ja Mammalle se 3 sataa. Lähdimmekin siitä lampsimaan 7/11 kautta kämpille joka ei kaukana ollut. Katselimme siinä hiihtoa telkkarista jos jotakin se kiinnostaa mitä teimme. Taisimme vähän pussatakin mitä en todellakaan tee suomiakkojen kaa....yäk...emme nyt kuitenkaan kielimoukeroille ryhtyneet.
      Pattiksella on mukavaa kun on niin vähän kuteita päällä että nakupelleksi pääsee parissa sekunnissa jos oikeinkin kova himo päällensä iskee......eikä se haitannut ollenkaan vaikka olimme molemmat vähän rumia.

      • Soi Selekam pum pum

        Kyllä Hua Hinissäkin pääsee nopsasti vaateista eroon, kun nätti thai-tyttö edessä keimailee. Hyvä juttu tuo lautta yhteys, harmi että kulkee vai kolme kertaa viikossa.


    • ei koskaan

      Luokittelen Pattayan 24h Bordelliksi.

      • Hua Hin palvelut

        Hua Hin on sitten pienoismalli Pattayasta. Tytöt päivystävät siellä 24 tuntia. Vai laput silmälläkö Hua Hinissä kuljet ?


    • 28x...

      Pattayan 24 h bordelli sen juurikin tekee niin kiehtovaksi lomakohteeksi. Minä kun olen vähän sellainen viinaan menevä tyyppi kuten sen sanovat niin siellä sitten aina tiedä kellonaikoja. Olen huomannut että silloin on päivä kuin aurinko paistaa; se paistaa muuten Pattiksella joka vit'un päivä. Silloin kun se ei paista on yö. Piru vieköön minut mutta joskus olen lähtenyt hoipertelemaan baariin oli yö tai päivä jos siltä on tuntunut. Joskus on ollut oppaita 2-4 ja joskus ei yhtäkään. Se onkin kaikista kivointa kun pääsee ihan yksin kylälle opasta valkkaamaan. Kyllä siinä sitten pienessä nousuhumalassa on hyvinkin tarkkana ja arvioi siinä sitten pyllyjen leveyksiä ja tissien kokoa....Se pikkuinen nousuhumala muuttuu jossain vaiheessa oikeinkin hilpeäksi tosihumalaksi ja sitten kelpaa opas kuin opas, mitä väliä..Ja aina sen kylän rumimman olen ottanut... Niiltä saa parasta palvelua, olen muuten huomannut. Kaunis ja nuori akka lähtee heti aamulla käpyttelemään ja jää vähän tyhmä olo. Ruma opas ei lähde ilman käskyä minnekään. Sen kanssa on kivaa sitten aamullakin.
      Kello vedetään ja suihkutellaan päälle ja nauretaan tosi tyhmille jutuille. Viimeksi oli paras juttu kun töllöstä tuli Kaisa Mäkäräinen ja mä koitin selittää sitä ampumahiihtoa siinä sitten. Ihan älytön idea.
      Sitten taas naurettiin ja lähdettiin biitsille. Akka sanoi ettei oo tsimmareita niin ostettin sitten sellaiset siitä kakkoskadun halpaostarilta, mikä nimi nyt lie....? Vaihtoi ne päälle sitten siinä avoviemärin kohdalla olevassa veskissä. Rantamamma huhuili että tänne vaan taas 28x... eilisestä viskipullosta oli vielä pohjat jäljellä, jätän aina jämät mammalle joka potun säilyttää kunnes jällen palajan... hih sitten join sitä "viskiä" ja Lipovitania ja likka söi soppaa.
      Sitten lähdettiin vesiskootterilla ajelemaan vai mikä vesijetti on nykyisin nimeltään kun ei oo enää potkureitakaan. Skootteriukko kyseli rantamammalta että voiks mulle pelin antaa kun oon niin kännissäkin. Akka sanoi että anna vaan, toi 28x... on ollut tossa samassa kunnossa täällä jo 20 vuotta, aina se on noilla peleillä ajellut eikä mitään oo sattunut. Se ruma akka isoine tisseineen sinne takapenkille ja menoksi. Kone ärjyi, aallot hakkasivat, opas kiljui korvaan, viski paukkui päässä ja kaikki oli aivan ihanaa; joku sitten tulee mulle kertomaan että Pattis on paska paikka. En muuten usko sitä.

      • Kaarin-Irmeli

        Oikein kiva kännihuuruinen tarina, mutta aloittaja kehui pattayaa perhelomakohteeksi ja tämä tarinasi kumoaa sen täysin. Ei oikein vaikuta perhekohteelta kun päivin-öin näkee kännisten hortoilemassa tyttöjen kanssa, ja vielä ajelevat vesijetillä yleisellä rannalla ympäri päissään uimareiden joukossa. Kiva kun kerroit raa'an totuuden, niin aloittajan trollikirjoituksen voi jättää omaan arvoonsa. Perhekohteet ovat sitten ihan jotain muuta.


      • Pattaya on suuri
        Kaarin-Irmeli kirjoitti:

        Oikein kiva kännihuuruinen tarina, mutta aloittaja kehui pattayaa perhelomakohteeksi ja tämä tarinasi kumoaa sen täysin. Ei oikein vaikuta perhekohteelta kun päivin-öin näkee kännisten hortoilemassa tyttöjen kanssa, ja vielä ajelevat vesijetillä yleisellä rannalla ympäri päissään uimareiden joukossa. Kiva kun kerroit raa'an totuuden, niin aloittajan trollikirjoituksen voi jättää omaan arvoonsa. Perhekohteet ovat sitten ihan jotain muuta.

        Pattaya on suuri kaupunki nuo 28x tyyliset hukkuu siihen metropoliin ei heitä siellä näy kuin suomi baareissa ja iltaisin walking streetillä. Kyllä Pattayalla perheet voi lomailla ja tekemistä löytyy joka päiväksi jotain uutta.


      • AlwaysThailand
        Kaarin-Irmeli kirjoitti:

        Oikein kiva kännihuuruinen tarina, mutta aloittaja kehui pattayaa perhelomakohteeksi ja tämä tarinasi kumoaa sen täysin. Ei oikein vaikuta perhekohteelta kun päivin-öin näkee kännisten hortoilemassa tyttöjen kanssa, ja vielä ajelevat vesijetillä yleisellä rannalla ympäri päissään uimareiden joukossa. Kiva kun kerroit raa'an totuuden, niin aloittajan trollikirjoituksen voi jättää omaan arvoonsa. Perhekohteet ovat sitten ihan jotain muuta.

        Ei sinne uimareiden joukkoon pääse ajeleen, jos ei sitte aja poijujen lävitse uimareille tarkoitetun alueen sisäpuolelle. :D

        "Pattaya on suuri" kirjoittaa hyvin tuossa kommentissaan.


    • 28x...

      Ihana nimimerkki sulla Kaarin-Irmeli. Se kännihuuru tuossa tarinassa välittyy siten että olin aamukännissä täällä suomessa tuota kirjoittaessani. Nyt en ole enää aamukännissä vaan tuo olo on muuttunut iltapäiväkänniksi kellon kävelyn myötä. On se sitten kummallista että kroppa kestää mokomaa ryyppäilyä vuosikymmenet ja aivot ovat narikassa pitkiä aikoja kerralla. Omalääkärini Mehiläisessä sanoikin että mulla täytyy olla hyvät geenit ja silleen...mua sekin nauratti. Itse asiassa mä nykyisin paljon muuta teekään kun nauran. Tää maailma on mennyt aivan hassuksi eikä muuta voi tehdä. Tiedän kyllä ettei nauruni maailmaa miksikään muuta mutta onpahan itsellä kivaa.....
      Juuh oli kiva kun mainitsit aloittajan tekstin sisällöstä jotakin. Olinkin lukenut aamulla vain otsikon missä kovasti kehuttiin Pattista; olin samaa mieltä. Nyt luin tekstin oikein hartaudella. Oikeinko trollikirjoituksena sitä pidät ? Mielestäni aloittajan ja minun kirjoitukseni tukevat toisiaan ja osoittaa Pattayan erinomaisuuden kaikenlaisille lomalaisille. Kaikki sinne mahdumme ja tuemme toinen toisiamme. Me dokut takaamme sen että hintataso tässä kylässä pysyy kurissa eikä karkaa pilviin kuten Phuketissa on käynyt. Lammasmaiset perheenisit eivät uskalla nostaa metakkaa jos jonkun palvelun hintaa on nostettu. Me Pattisdokut sen teemme ja takaamme myös perhematkailijan loman edullisuuden.

      Tuosta vesijetin känniajosta. Ohjaan ajokin aina merelle eikä siinä Pattisrannan alkupään viemärissä kukaan hullukaan ui. Joskus siinä on pari arabia mutta niistä ei ole niin väliä jos pari pikkuosumaa tuleekin.... Ihanaa tuo mainitsemasi raaka totuus Pattayasta, kyllä se ihan oikeasti on aivan ihana perhelomakohde niinkuin aloittaja kauniisti kertoikin.

      • Torvien tarinoita

        Menettää tuo aloittajan kirjoitus täysin hohtonsa, kun nämä Pattayan
        perusjuntit kertoo omasta ihanasta lomapaikastaan.
        Muutenkin tyytyväinen perhe vaikuttaa vähän hmm. etten sanoisi ...
        olkoot onnellisia uskossaan.
        Silmät aukeaa ja epäkohdat huomataan kokemuksen karttuessa.
        Tämä tyyppi 28x ... joutaisi tosiaan pysyä pois palstalta , sekoilemasta.


      • kuntouimari Jomppari
        Torvien tarinoita kirjoitti:

        Menettää tuo aloittajan kirjoitus täysin hohtonsa, kun nämä Pattayan
        perusjuntit kertoo omasta ihanasta lomapaikastaan.
        Muutenkin tyytyväinen perhe vaikuttaa vähän hmm. etten sanoisi ...
        olkoot onnellisia uskossaan.
        Silmät aukeaa ja epäkohdat huomataan kokemuksen karttuessa.
        Tämä tyyppi 28x ... joutaisi tosiaan pysyä pois palstalta , sekoilemasta.

        http://www.pattayaone.net/wp-content/uploads/2014/03/beach-4.jpg

        paha tuosta onkin yli ajaa, hyvä että laittoivat kunnon eristeet uintirannoille


    • kaivosmies2

      Minusta myös loistava perhekohde on pattaja, meillä rouva ja lapset viihtyvät vesipuistossa, tiger tarhassa jne ... minä sitten painun suomikujalle, ostan suomalaiselta yrittäjältä nuuska, kamagraa ja menen soi kutosen kautta kotiin. No miksi nuuskaa, ettei haise rööki.
      Perhe on iloinen kun taas illalla tapaa minut ja sitten suunnitellaan perheelle seuraavan päivän ohjelma, minullahan ohjelma on valmiina.

    • 28x...

      Mitäs helvattua sinä äijä Torvien tarinoita tällä palstalla teet jos vihaat Pattista noin perusteellisesti ettei kelpaa tyytyväisen perheen eikä onnellisen juopon kertomukset; mitä oikein haet ?? Me sentään kertoilimme kokemuksia ja elämyksiä paikasta. Sinä älykääpiö keskityit ainoastaan haukkumaan ihmisiä. Joutaisit pois palstalta sekoilemasta jollei muita tarinoita irtoa...
      Minä olen lopettanut tupakinpolton enkä ole nuuskaa opetellut syömään. Joskus Pattiksella suuni haisee pil'lulta jos olen ollut kielikylpytunnilla. Sitä aina tähdennetään kuinka tärkeää nuo kielikylvyt ovat meille peräkammarin pojille...

    • Inhottaa suorastaan

      Ei , kuules pervo, Pattayaa tarvitse vihata , jos sinun sairaita pornotarinoitasi
      ilmoittaa inhoavansa.

      • 28x...

        Mikäs nyt on sairas pornotarina?? Ekkönä oo ikuna pilluva nuollu??
        Jollet sitä ole tehnyt niin olisko jo korkea aika sitäkin kokeilla ettei tarvitse sitten vanhana kiikkustuolissa päivitellä että toikin jäi sitten tekemättä?
        Inhottaa suorastaan Pattaya- pervot; kantsuisi varmaankin mennä vaikka vihanhallintakurssille. Siellä opetetaan nauramaan asioille.
        Sullehan tuo ei ole tuttua hommaa ollenkaan. Suosittelen myöskin näitä kielikylpyjä; toimii muuten aivan ympäri pallon ja ihan minkävärisen tytön kaa tahansa...
        Hihittelee...


      • Hymy hyytyy
        28x... kirjoitti:

        Mikäs nyt on sairas pornotarina?? Ekkönä oo ikuna pilluva nuollu??
        Jollet sitä ole tehnyt niin olisko jo korkea aika sitäkin kokeilla ettei tarvitse sitten vanhana kiikkustuolissa päivitellä että toikin jäi sitten tekemättä?
        Inhottaa suorastaan Pattaya- pervot; kantsuisi varmaankin mennä vaikka vihanhallintakurssille. Siellä opetetaan nauramaan asioille.
        Sullehan tuo ei ole tuttua hommaa ollenkaan. Suosittelen myöskin näitä kielikylpyjä; toimii muuten aivan ympäri pallon ja ihan minkävärisen tytön kaa tahansa...
        Hihittelee...

        Hyvä herra hölmöläinen , eikös ole mielees juohtunut miten monen miekkosen
        kierrätyksen on läpi käynyt - tuo sinun ihana impi ( p :llä ) Varma konsti hankkia
        AIDS. Mitä onkaan kaveri , kielesi alla...


    • buriman

      hei vaan 28x ja muut mussukat! nyt on n kk mennyt täällä lämmössä ja muutaman kerran juttujanne lukenut ja ahdistais jos joutuis suonmaassa niitä lukemaan! :) siis täällä pattiksella ei ole muuta vikaa ku välillä liian kuuma ja tulee opittua pakkoryssää ku tuntuu ettei muita falluja olekkaan! reissattu on paljon ihanan oppaani kanssa mutta aina takas tänne pattayan sykkeeseen on mukavaa tulla. vielä olis kaks kk jäljellä ja ideat vaan lisääntyy... joskus siitä talon teosta höpötin mutta ei se mua nyt kiinnosta, kyllä ne pojat sen tekee ilman minuaki!! :) nyt siis viikko ehkätäällä mut pois on päästävä, ei jaksa enää juhlia joka ilta! :D palaan taas kun jaksan, nyt oppaani heräs ja käy kuumana... siis minuun eiku hommiin, ainii se liukkari unohtu höh öitä!! :)))

    • maunitsio

      luettuani 28 jutun päätin juurikin tällä hetkellä herätää p nuolemalla vieressäni makailevan sulottaren.

      • 28x...

        Kerrohan maunitsio mitäs se sulotar tuumaili kielikylvystään? Me täällä kotomaassa odotamme tositarinaa kieli pitkällä roikkuen; taitaa pari räkätippaakin matolle putoilla. Tissiäkin on kivaa lurpsutella jollei aamusella parempaa tekemistä löydä ja Mäkäräinenkin on maaliin tullut ja mäkipojat ovat pokanneet sijat 26 ja 38.
        Minähän olen kertonut nirsosta kaveristani Hegulista joka myrtsinä 2-3 päivää Pattiksella yötä päivää kulki eri baareista suurimpia hinkkejä etsien. Tuhehteli vain minun omasta mielestäni komeille hinkkitissitytöille. Sanoi ettei tuollaisista ole mihinkään. Kertoili että mittana on se että kun opas on kontillaan kädet suorina niin hinkkien on riiputtava päiväpeitolla. Paha siihen on mitään vastaan sanoa; jokaisella meillä kai on omat mieltymyksemme. Sitten kun Heguli ne hinkkinsä löysi niin lujasti niistä kiinni piteli ja ylpeänä tyttöä siellä rantakadulla sitten kävelytti. Tarkka kaveri oli se Heguli; kukaan ei päässyt ikinä sanomaan sille että mun oppaalla on isommat tissit kun sun oppaalla. Oli se sellainen hinkkien erikoismies.


      • Ei vaan kiinnosta
        28x... kirjoitti:

        Kerrohan maunitsio mitäs se sulotar tuumaili kielikylvystään? Me täällä kotomaassa odotamme tositarinaa kieli pitkällä roikkuen; taitaa pari räkätippaakin matolle putoilla. Tissiäkin on kivaa lurpsutella jollei aamusella parempaa tekemistä löydä ja Mäkäräinenkin on maaliin tullut ja mäkipojat ovat pokanneet sijat 26 ja 38.
        Minähän olen kertonut nirsosta kaveristani Hegulista joka myrtsinä 2-3 päivää Pattiksella yötä päivää kulki eri baareista suurimpia hinkkejä etsien. Tuhehteli vain minun omasta mielestäni komeille hinkkitissitytöille. Sanoi ettei tuollaisista ole mihinkään. Kertoili että mittana on se että kun opas on kontillaan kädet suorina niin hinkkien on riiputtava päiväpeitolla. Paha siihen on mitään vastaan sanoa; jokaisella meillä kai on omat mieltymyksemme. Sitten kun Heguli ne hinkkinsä löysi niin lujasti niistä kiinni piteli ja ylpeänä tyttöä siellä rantakadulla sitten kävelytti. Tarkka kaveri oli se Heguli; kukaan ei päässyt ikinä sanomaan sille että mun oppaalla on isommat tissit kun sun oppaalla. Oli se sellainen hinkkien erikoismies.

        JOS palstalla pöllöilevät nimimerkit ymmärtäisivät - Siis JOS kyseessä olisi

        TÄYS- TÄYSJÄRKISET miehiset miehet - niin pitäisi myös tajuta ettei

        MATKAILUPALSTA ole teidän perverssijutuillenne oikea paikka, eikö
        löydy sairaille , seksihulluille omaa saittia.
        Vaikkakin kyseessä on PATTAYA palsta...


      • Jatkakaa muualla
        28x... kirjoitti:

        Kerrohan maunitsio mitäs se sulotar tuumaili kielikylvystään? Me täällä kotomaassa odotamme tositarinaa kieli pitkällä roikkuen; taitaa pari räkätippaakin matolle putoilla. Tissiäkin on kivaa lurpsutella jollei aamusella parempaa tekemistä löydä ja Mäkäräinenkin on maaliin tullut ja mäkipojat ovat pokanneet sijat 26 ja 38.
        Minähän olen kertonut nirsosta kaveristani Hegulista joka myrtsinä 2-3 päivää Pattiksella yötä päivää kulki eri baareista suurimpia hinkkejä etsien. Tuhehteli vain minun omasta mielestäni komeille hinkkitissitytöille. Sanoi ettei tuollaisista ole mihinkään. Kertoili että mittana on se että kun opas on kontillaan kädet suorina niin hinkkien on riiputtava päiväpeitolla. Paha siihen on mitään vastaan sanoa; jokaisella meillä kai on omat mieltymyksemme. Sitten kun Heguli ne hinkkinsä löysi niin lujasti niistä kiinni piteli ja ylpeänä tyttöä siellä rantakadulla sitten kävelytti. Tarkka kaveri oli se Heguli; kukaan ei päässyt ikinä sanomaan sille että mun oppaalla on isommat tissit kun sun oppaalla. Oli se sellainen hinkkien erikoismies.

        EHDOTUS ! Nämä täällä riehuvat nimimerkit voisivat perustaa keskenään oman palsta ; Nimi ; KÄNNISSÄ OLET ÄÄLIÖ vai sopisiko paremmin
        Ruskeakieliset karjut


    • sairas tyyppi
      • kommentti tähän

        Oma viestisi meni kyllä henkilökohtaisuuksiin. Eikä liipannut lainkaan matkailua !


    • 28x...

      Eikös Teillä nyt muuta tekemistä ole kuin päivitellä päivänselviä ihmissuhteita ja siitä että niistä suomeksi puhutaan? Kertoisitte itse jonkun matkailutarinan aivan miten pienen tahansa niin kaikki tykkäisivät. Sen sijaan käynnistätte ajojahtia pientä ihmisparkaa kohtaan ja uhkailette jopa rikosilmoituksen teolla? Mahtaa siinä sitten poliisisetä- tai täti naureskella kun lukee Pattayan tissijuttuja mitkä ovat aivan tasan tarkkaan tosiakin.
      Minähän tässä voin kunnialoukkaussyytteen nostaa nimim. sairas tyyppi vastaan koska haukkuu minua pöllöileväksi hulluksi. Haluan ainakin 5 tonnia vahingonkorvauksia; sillä pikku Pattisreissun nippanappa heittää pariksi viikoksi, kolmekin menee mutta sitten täytyy itse sijoittaa matkalipun hinnat.

      Kerronpa yhden saunatarinan kun tässä näyttää olevan tämä kirjoitusikkuna avoinna. Pari pientä ruskeaa opasta sain Pattiksella sinne houkuteltua. Ihmettelivät sitä kun sinne pitää nakupelleksi heittää. Koettivat alusvaatteet päälleen jättää mutta komennosta ne riisuivat. Aikansa ihmeteltyään pitivät saunasta ihan sikana. Ylälauteella köllivät koivet pystyssä ja niitä oli kivaa siinä sitten pussailla kun olivat ihan hikisiä. Onks tää jotenkin vierasta vai tapahtuuko tällaista suomessakin?
      Ymmärsivät hyvin suomisaunan ihanuuden ja kyselivät josko heitä oikein suomeen veisin saunomaan?

      • 28x...

        Nyt vasta katselin nimimerkki sairas tyypin linkkejä jotka ovat todella sairaita. En ole ikinä mokomilla sivustoilla edes vieraillut. En tiennyt että noin sairaita juttuja edes 24:lla on.
        Sairaan tyypin täytyy todellakin olla nimensä veroinen jos tuollaisia lukee ja sitten tänne kilteille sivustoille tuollaisia raahaa. Aivan todellakin sairas tyyppi. Lopetan omalta osaltani nyt nämä sairaat anaalijutut jotka eivät ole koskaan kiinnostaneet ja keskityn jatkossa laadukkaisiin opaspalvelutarinoihin.


    • tyytyväinen äiti

      Meidän perheellä samat kokemukset. Lapsemme 8v ja 11v viihtyivät erittäin hyvin nyt helmikuussa kaksi viikkoa Pattayalla. Pattayaa morkataan syyttä suotta näillä palstoilla. Rohkeasti vaan sinne aivan normaaleja ihmisiä Pattaylla käy. Matkakassaankin jäi vielä rahaa, kyllä pattaya hintasoltaan on selvästi edullisempi kuin Phuket ja noin 30 % edullisempi kuin Hua Hin ja Krabi. Varmasti palaamme pattaylle koska jäi vielä niin paljon näkemättä on siellä niin paljon tekemistä lapsille. Jomtienin ranta on muuten hyvä jopa parempi kuin hua hinissä. Itse kaupunki päivisin aivan rauhallinen kyllä siellä lasten kanssa liikkua voi, iltaisin emme menneet walking streetille. Lämpöä ja aurinkoa piisasi.

    • torstaina lähtö

      Pattis on niin mukava paikka, että sinne kun ei pääse, niin fiksaatiokäyttäytymisen mukaisesti sitä aletaan haukkumaan. Ehkäpä siitä saa hyvän olon hetkeksi, aivan kuin pakkasella housuun lirauttamisella.

      • jatkan tuohon

        ...ja ne hua hinissä käyvät ja pattayaa siellä haukkuvat ovatkin siinä iässä että kuuluvat niihin housuihin lirauttelijoihin. Siksi hua hinissä suomalaisia varten löytyy Tena vaippoja. Eläkeläis- paratiisi kun on. Ei siis lapsiperheille.


    • maunitsio

      pakko lähteä välillä syömään. aikamoisia seksipetoja noi jotkut on. pikkusen kielikylpyä ja sen jälkeen ei tarvitse ihmetellä jos sänky hajoaa tai muut paikat .täytyy huomenna ryypätä reilusti ei tätä seksimaratoonia kestä enään vanhemmalla iällä. ps haistattakaa mulle taas kateelliset ja 28 x sanon hyvin pyyhkii jos vain voimat riittäis.

      • RAJA

        Luulisi aikuisilla ? ? ? miehillä olevan jotain rajaa juttujensa ( lue
        joutavanpäiväisten leuhkimisten ) levittämisessä , vaikka kyseessä vaan
        " pattajan pas..... porukka " . Hävetkää !
        Kenellekään en kehtaa kertoa joskus moisessa bordelli - härdellissä käyneeni.
        Oli , muuten kaks reissua samalla kertaa , ensimmäinen ja viimeinen.


      • ....................
        RAJA kirjoitti:

        Luulisi aikuisilla ? ? ? miehillä olevan jotain rajaa juttujensa ( lue
        joutavanpäiväisten leuhkimisten ) levittämisessä , vaikka kyseessä vaan
        " pattajan pas..... porukka " . Hävetkää !
        Kenellekään en kehtaa kertoa joskus moisessa bordelli - härdellissä käyneeni.
        Oli , muuten kaks reissua samalla kertaa , ensimmäinen ja viimeinen.

        Kuules Keski-Suomen pilkuttaja. Totuushan on se että et ole Pattayalla edes käynyt. Se on tullut monesti todettua. Samanlaista touhua siellä ihannoimassasi hua hinissä on. Monilla on muuten suuremmat puheet kuin teot.


    • Crime
      • ?????

        Kerro yksikin kaupunki koko maailmassa jossa asuu yli 200.000 ihmistä jossa ei rikoksia tapahdu. Ihan typeriä nuo tuollaiset trollit. Kertoo siitä kuinka kateellinen olet kun varaa matkailuun ei ole.


      • Miksi, miksi?
        ????? kirjoitti:

        Kerro yksikin kaupunki koko maailmassa jossa asuu yli 200.000 ihmistä jossa ei rikoksia tapahdu. Ihan typeriä nuo tuollaiset trollit. Kertoo siitä kuinka kateellinen olet kun varaa matkailuun ei ole.

        Pattaya on vaan omaa tasoa väkimäärään nähden. Sekö korpeaa teitä ja siksi hillutte muilla palstoilla haukkumassa kaikki muut paikat, koska totuus olisi muuten huono teille.

        Jos olisitte ylpeitä, ei teidän tarvitsisi muilla palstoilla kertoa kolmannen käden huhupuheita. Miksi esim eräs vakkari kertoo muilla Thaimaan palstoilla tarinoita, jotka hän myöntää keksityiksi? Monikohan näistä Pattayan peräkammarin pojista on koskaan käynyt Tallinnaa pidemmällä?


      • thaimaan kiertäjä
        Miksi, miksi? kirjoitti:

        Pattaya on vaan omaa tasoa väkimäärään nähden. Sekö korpeaa teitä ja siksi hillutte muilla palstoilla haukkumassa kaikki muut paikat, koska totuus olisi muuten huono teille.

        Jos olisitte ylpeitä, ei teidän tarvitsisi muilla palstoilla kertoa kolmannen käden huhupuheita. Miksi esim eräs vakkari kertoo muilla Thaimaan palstoilla tarinoita, jotka hän myöntää keksityiksi? Monikohan näistä Pattayan peräkammarin pojista on koskaan käynyt Tallinnaa pidemmällä?

        Mene tuonne hua hin palstalle ja lue vaikka aloitus Hua Hin vai Krabi. Ei montaakaan viestiä mene kun joku idiootti, joita hua hin palstalla hilluu aloittaa pattayan morkkaamisen vaikka ei ilmi selvästi ole pattayalla edes käynyt. Asiassa ei pysytä mutta kunhan pääsee haukkumaan Pattayaa ja siellä viihtyviä. Käsittämätöntä. Kuulut miksi miksi juuri itsekin tähän ryhmään.


    • Vähään tyytyväisiä

      Ettei vaan olis tullut kirjoitusvirhe , lienee tarkoitettu tyytyväinen pe.......
      ärrän paikalle ässä, sellainen käsitys ainakin tulee jos pitemmälle tätä
      viestiketjua erehtyy lukemaan. On nämä sankarit , jotka palstaa pitävät ,
      keskinäisen kehuskelun kerholaiset , niin sikoja että,,

    • 28x...

      Minä taas että mikäs se miehestä sian tekee niinkuin nimimerkki Vähään tyytyväisiä meitä pattisfaneja haukkuu. Jos äijä kävelee kahdella jalalla, käyttää syödessä aterimia ja kulkee pukeutuneena?

      Itse nimimerkki ei keksi yhtään mitään matkailuun liittyvää höpöteltävää vaan keskittyy vain ja ainoastaan ihmisten haukkumiseen mitä alhaisimmilla tavoilla. Tässä se sivistystaso mitataan.
      Muistan jo alakouluista sanonnan: miksi toista haukkuu, on itse.

    • räätäli

      Kannattaa istua Jompparilla puku päällä, niin ei voita moittia.

    • Matti Luttiksi

      En viittinut lukea kaikkea ylläolevaa!
      Olemme kiertäneet moneen kertaan Thaimaan kohteet. Kaikki hyviä. kunhan itse on avarin mielin.
      Nyt olemme päätyneet, että Pattaya on paras tukikohta monesta syystä.
      Sinne on helppo tulla ja helppo lähteä. HIntataso on sopiva kun sen oivaltaa.
      Ihmiset ovat aivan yhtä ystävällisiä kuin itse olet.
      Harrastusmahdollisuudet ovat aivan loistavat. Rannat on kyllä vähän paskoja, mut ku menee sinne itäänpäin ennen seuraavaa niemeä, ni ei paremmasta ole tarvetta. 3,5 h taksilla lauttarantaan, josta pääsee Koh Changille, Makille ja Koodille.
      Isossa kaupungissa voi elää kuten haluaa. Ei oo pakko örveltää kekustassa.
      Aivan ihana ja ihmejuttu on myös se, että löytyy kaikentasoista suomalaista juttuseuraa. Aina ei jaksa pärjäillä "lyhytenglannilla".
      Jostain syystä porukka päätyy Pattayalle kierreltyään ensin muualla.
      Mutta kukin saa tykatä mistä haluaa ja Thaimaassa on monia fantastisia paikkoja.
      Jos on tarvis olla pitiä aikoja, niin Pattis on hyvä tukikohta monee juttuun.
      Golf antaa lisäksi kruunun :)

      • vee koo 56

        Melkein täydellisesti samaa mieltä, poikkeuksena ainoastaan golf, siihen en oo saanu kipinää (kokeiltu kyllä on), vaimo ollu mukana paria poikkeusta lukuunottamatta joka kerta, reissuja kai jotain kakskyt, retkiä paljon ympäri maata, varsinkin "aitoa Thaimaata" jota olemme kierrelleet paikallisten tuttujemme kanssa myös kaikki suuremmat lomakohteet tuttuja. Lopputulos on selkeä Pattaya on paras tukikohta (tai oikeastaan Jomtien) ja siellä aion eläkepäiväni viettää mikäli elonpäiviä riittää.


    • Kiitos paljon

      Olipa mukava lukea siisti ja totuudessa pysyvä aloitus Pattaya palstalla kerrankin. Meidänkin perhe viihtyy Pattayalla nimenomaan loistavan sään ja edullisen hintatasonsa vuoksi. Lapset 10 ja 12 vuotiaat viihyvät myös ja odottavat jo ensi talven matkaa.

      • Oma syy

        Totta kai perhe voi hyvinkin viihtyä , kahden viikon loma kuluu hotellin uima-
        altaalla ja sitten illalla ajoissa syömään ja nukkumaan.
        Eihän sentään kaikki Pattayalle matkustaneet istu suomibaareissa maksullisten
        seuralaistensa kainalossa.
        Liian paljon tällä palstalla paikan mainetta munataan törkeillä tyttöjutuilla
        ei ole mitään kehumisen aihetta , vanhat ukot kännipäissään nuoria tyttöjä
        jahtaa. Kuitenkin kokeneet kaupanhierojat käyttää ukkoja hyväkseen, nämä
        tyhmyyksissään uskovat rahanahdeiden " neitojen " huijaukset.


      • tyytyväiset
        Oma syy kirjoitti:

        Totta kai perhe voi hyvinkin viihtyä , kahden viikon loma kuluu hotellin uima-
        altaalla ja sitten illalla ajoissa syömään ja nukkumaan.
        Eihän sentään kaikki Pattayalle matkustaneet istu suomibaareissa maksullisten
        seuralaistensa kainalossa.
        Liian paljon tällä palstalla paikan mainetta munataan törkeillä tyttöjutuilla
        ei ole mitään kehumisen aihetta , vanhat ukot kännipäissään nuoria tyttöjä
        jahtaa. Kuitenkin kokeneet kaupanhierojat käyttää ukkoja hyväkseen, nämä
        tyhmyyksissään uskovat rahanahdeiden " neitojen " huijaukset.

        Hotellin uima-altaalla Pattayalla ei todellakaan tarvitse kahta viikkoa olella. Pattayalata löytyy eniten tekemistä lapsiperheelle koko thaimaasta. Pattayalla aika ei tule pitkäksi


      • Pattiksen aktiviteet

    • crimecrimecrime
      • kommentti.

      • turvallinen Pattaya

        Ainoa missä pattayalla kannattaa olla varovainen on liikenne. Pattayalla ja koko thaimaassa kannattaa kävellä tien oikeaa laitaa niin näkee vastaantulevan liikenteen. Monesti näkee näitä vasemmalla puolella hortoilijoita ja taakse katsomatta kävelevät liikenteen sekaan kun katuja haluavat ylittää.


    • Kiitos aloittajalle

      Kiitos tästä aloituksesta. Voimme lähteä turvallisin mielin ensimmäiselle Pattayan lomalle. Ennen käyty Phuketissa kolme kertaa ja kerran Hua Hinissä mutta päätimme vaihtelun vuoksi mennä Pattayalle ja Finnairin reittilennolla tällä kertaa omatoimisesti Jomtienille.15

    • 28x...

      Herättihän naurunäppylän tämä jonkun ylösnostama kesk. ketju. Aivan ihania ja komeita kommentteja laidasta laitaan.
      Lopputulos oli aloittajan tarkoituksen mukainen. Nimimerkki Kiitos aloittajalle on perheineen päättänyt lähteä Jompparille. Hieno päätös.
      Toivon että Teillä on lapsia, aivan minkä ikäisiä tahansa. Kaikille riittää tekemistä ja näkemistä suorastaan järkyttävässä mittakaavassa ennen käymiinne paikkoihin verrattaessa. Jomppari on sitten eri paikka kuin Pattis mutta perheille sopivampi.
      Viettäkäähän mukava loma, takaan että seuraava lomakohteenne tulee olemaan sama....

    • Ei enää Phukettiin

      Nimimerkki Kiitos aloittajalle:

      Hyvä valinta matkakohteeksi lasten kanssa. Tekemistä riittää, hemmetti kun en muista enää sen eläintarhan nimeä missä vuokrattiin golfkärryt liikkumista varten. Se oli hieno paikka ja meidän 3 ipanaa tykkäs kovasti kun sai itse syöttää mm. vapaana liikkuneita peuroja ja apinoita.

      Iltaisin kun jättää Walking Streetin väliin lasten kanssa niin normaalia parempi lomakohde perheille juuri tuon kokonsa puolesta.

      Isona plussana,kaikki on selkeästi edullisempaa Pattayalla kuin Phuketissa ja varsinkin liikkumisen hinta. Tämän reissun jälkeen puistelet päätäsi kun mietit kuinka paljon Phuketin TukTuk-Mafia pyytää rahaa. 10 bahtia/henkilö Pattayalla vs. 400 bahtia Phuket.

      Tämän matkan jälkeen ette enää Phuketiin palaa on minun veikkaus. Jos kaipaatte hyviä rantoja niin Pattayan edustan lähisaarilla on aivan yhtä kirkasta vettä kuin Phuketissa.

      • Totta Pattaya nro1

        Me vaihdoimme Phuketin Pattayaan emmekä ole katuneet ollenkaan sillä ensi talvena 3 kerta Pattaylle 3 viikkoa siellä. Aivan loistava kohde emmekä ymmärrä miksi sitä haukutaan. Hua Hin ja Phuket nähty niistä Pattaya ehdoton 1


      • SäkilläValoPimeyteen

        Phuketissa näkyy joskus näitä Thaimaan tietäjiä. Ne tietää kaiken Thaimaasta kun on
        puolet ajasta kännissä niin ei voi olla perillä asioista ja sen kyllä huomaa.


      • Säälittävää
        SäkilläValoPimeyteen kirjoitti:

        Phuketissa näkyy joskus näitä Thaimaan tietäjiä. Ne tietää kaiken Thaimaasta kun on
        puolet ajasta kännissä niin ei voi olla perillä asioista ja sen kyllä huomaa.

        epätoivoista antaa itselle plussaa heti viestin kirjoitettuasi, kun et muilta muuten saa arvostusta viesteillesi. Tyypillistä näiden pattaya-kavereiden keskuudessa, säälittävyyden huippua.


    • Pattaya is Best

      Vaikka tällä palstalla mellestää joitakin peräkammarin pojuja kehuen Pattayan tyttöpalveluja ym peetä. Voi perheellisetkin huoletta matkustaa Pattayalle välittämättä noista peräkammarin pojista, heillä on aivan omat touhut Pattayalla ja he liikkuvat aivan omalla alueella Pattayalla.
      Perheeliset menevät Jomtien Beachille ja peräkammarin pojut pyörivät illat walking streetillä ja omissa suosikki(suomi) baareissaan. Ei ne meidän perheellisten lomia onnistu pilaamaan. Syyt miksi perheelisten kannattaa matkustaa Pattayalle ovat. Hyvä sää, edullisimmat hinnat vrt muu thaimaa, paljon tekemistä lapsille, Hyvä jomtienin ranta,paljon hyviä ravintoloita, mukavia ihmisiä, liikkuminen helppoa ja halpaa, lähellä Bangkokia.

      • peräkammari

        Kyllä peräkammarin poika on viihtynyt Jompparilla jo kuutena vuotena.
        Nytkin viides kuukausi menossa.
        Keskustassa on käyty vain Bankokin ja keskitaimaan matkojen takia.


    • 28x...

      Joo kyllä se on kiva huomata niinkuin Pattaya is Best sanoi että se on kiva paikka perheellisille.
      Lähinnä ihmettelen sitä että mikä saat'anan vimma tälläkin kirjoitelmansa perusteella täsijärkisellä perheellisellä miehellä on leimata ja mollata perheettömiä Pattiksen lomailijoita ? Mikä helve'tin kuningas Sinä siellä olet ? Aivan tässä kiihdyn ja koetan nyt välttää ylisanoja. Mutta kun liikut siellä sen kynityn ryhävalaasi kanssa niin on todellakin parempi että pysyt vain siellä Jompparilla ; se ei nimittäin ole Pattayaa..

    • yli 10 v sitten

      Sääli, että suomesta ei löydy enää seuramatkoja Pattijoelle. Olisi kiva käydä pitkästä aikaa.

      • ?????

        Kyllä löytyy, talvikaudella.Mutta miksi mennä seuramatkalla.


      • oma seuramatka
        ????? kirjoitti:

        Kyllä löytyy, talvikaudella.Mutta miksi mennä seuramatkalla.

        Juuri niin. Lennot löytyy finskiltä menopaluu n 750e ja hotelli vaikka hotels.comista noin 35e yö saa erittäin hyvätasoisen hotellin. Kaikki varaukset voi tehdä netissä.

        Lentoasemalta taksi vie suoraan hotellisi oven eteen Pattayalla hintaan 50 euroa. Takaisin lentoasemalle saat kyydin haluamaasi aikaan ilmoittamalla siitä hotellisi respaan ja takaisinpäin hinta ei ole kuin n 25 euroa.

        Seuraa kyllä on jo matkalla ja varsinkin perillä. 8)


      • taksin hinta
        oma seuramatka kirjoitti:

        Juuri niin. Lennot löytyy finskiltä menopaluu n 750e ja hotelli vaikka hotels.comista noin 35e yö saa erittäin hyvätasoisen hotellin. Kaikki varaukset voi tehdä netissä.

        Lentoasemalta taksi vie suoraan hotellisi oven eteen Pattayalla hintaan 50 euroa. Takaisin lentoasemalle saat kyydin haluamaasi aikaan ilmoittamalla siitä hotellisi respaan ja takaisinpäin hinta ei ole kuin n 25 euroa.

        Seuraa kyllä on jo matkalla ja varsinkin perillä. 8)

        Taksimeter maksaa Suvarnabumilta Pattayalle 1200-1400 thb eli 28 - -32 € .


      • Pattaya lover

    • lapsenusko

      Yhteenvetona lopullinen totuus on se että jokainen mies ja jokainen nainen on myytävänä koko maailmassa.

      Valuuttana voit käyttää kultaa, timantteja, rahaa, valtaa, ulkonäköä, karismaa, puhujanlahjoja, huumoria... Ihan mitä vaan mikä puree kohteeseen.

      Yhtäkään ilmaista suhdetta ei ole ollut koskaan koko planeetallamme eikä tule koskaan olemaan. Miksi siis moralisoida maailman vanhinta ammattia joka on usein johtanut parisuhteeseenkin?

      Onko parempi ihminen kuin thaiseuralainen sellainen suomalainen seurapiiripissis stadissa joka koluaa muutaman drinkin takia koko stadin julkkikset ja lätkänpelaajat läpi muutamaan kertaan ilmaiseksi ja sitten ottaa itselleen mieheksi timpurin Keravalta ja tekee lauman persaukisia lapsia siihen kliimaksiksi?

      Niitä on nimittäin paljon.

    • Pattisgolf kunniaan

      Katsokaapa lehdistöä, suomalainen voittanut paikallisen golffarien amatöörikisan

    • perhe ihastui

      Meidän perhe ihastui Pattayalla rentouteen mikä kaupungissa vallitsee. Ei tappeluja ei edes kova äänistä keskustelua. Ystävällisiä ihmisiä, kansalaisuuteen katsomatta. Si Racha tiikeripuisto lasten suosikki sekä Noon Noong Parkissa paljon katseltavaa. Tulisipa helmikuu pian niin pääsemme taas Jomtien Beachille lämpöön.

      • samat huomiot

        Niin paljon jäi Pattayalla näkemättä että seuraava thaimaan matka suuntautuu takuuvarmasti sinne uudelleen. Maineettaan 100 kertaa parempi paikka. Saa jäädä ehdottomasti ainakin Hua Hini jossa aika kävi pitkäksi. Älytöntä sulkea baarit siellä klo 02.00 kertoo minkä ikäiset aikuiset siellä käy. Viihdymme iltaisin hyviä bändejä kuunnellen Blues Factory hyvä.


      • Enemmän tasoa pojat
        samat huomiot kirjoitti:

        Niin paljon jäi Pattayalla näkemättä että seuraava thaimaan matka suuntautuu takuuvarmasti sinne uudelleen. Maineettaan 100 kertaa parempi paikka. Saa jäädä ehdottomasti ainakin Hua Hini jossa aika kävi pitkäksi. Älytöntä sulkea baarit siellä klo 02.00 kertoo minkä ikäiset aikuiset siellä käy. Viihdymme iltaisin hyviä bändejä kuunnellen Blues Factory hyvä.

        Kun vielä oppisit kirjoittamaan suomea paremmin.


    • pattaya nro 1

      Kiva lukea näin hyvä kirjoitus Pattayasta. Ensi talvena 3 kerta. Thaimaan mukavin kohde PATTAYA.

      • samaa mieltä

        Ne jotka Pattayaa haukkuvat eivät siellä ole edes käyneet. Niin hyvä kohde ettei thaimaasta parempaa ja monipuolisempaa löydy. Jopa 3 viikon lomalla jokapäiväksi löytyy uutta tekemistä.


      • 'uusi' tekeminen, ho
        samaa mieltä kirjoitti:

        Ne jotka Pattayaa haukkuvat eivät siellä ole edes käyneet. Niin hyvä kohde ettei thaimaasta parempaa ja monipuolisempaa löydy. Jopa 3 viikon lomalla jokapäiväksi löytyy uutta tekemistä.

        Ryyppäät, sammut totaalisesti, muisti nollautuu, ja sama uudestaan 'uutena' tekemisenä seuraavana päivänä. No, ainakin positiivista ajattelua sinulta löytyy ja uusi termi ryyppäämiselle, onnittelut.


      • Never hua again
        'uusi' tekeminen, ho kirjoitti:

        Ryyppäät, sammut totaalisesti, muisti nollautuu, ja sama uudestaan 'uutena' tekemisenä seuraavana päivänä. No, ainakin positiivista ajattelua sinulta löytyy ja uusi termi ryyppäämiselle, onnittelut.

        Kaikki meistä Pattayan kävijöistä eivät ole kaltaisiasi juoppoja.
        Vain Pattayaa tuntematon hua hin lahkoon kuuluva idiootti jauhaa täällä tuollaista paskaa. Hua Hinissähän ne tekemiset loppuu jo kolmen päivän jälkeen että voi sitten rauhassa keskittyä dokaamiseen ja rannalla hevosen paskojen potkimiseen.


      • asenne kysymys
        Never hua again kirjoitti:

        Kaikki meistä Pattayan kävijöistä eivät ole kaltaisiasi juoppoja.
        Vain Pattayaa tuntematon hua hin lahkoon kuuluva idiootti jauhaa täällä tuollaista paskaa. Hua Hinissähän ne tekemiset loppuu jo kolmen päivän jälkeen että voi sitten rauhassa keskittyä dokaamiseen ja rannalla hevosen paskojen potkimiseen.

        HutsulaHinurin katoye maailmaan syöksyminen antaa 8;ksi talvikuukaudeksi paljon mukavaa puuhasteltavaa.


    • 100 pistettä Pattaya

      Mukava lukea hyvä ja asiallinen kirjoitus Pattayasta. 10 pistettä.

    • turo

      Lisää hyvää, kaipaa hän

    • 11a kerta

      Jouluksi lähdetään taas Pattayalle Joulupukkia moikkaamaan.

    • Paskajokiset lähös
      • tulossa ollaan

        Onko Lapinmiehet taas Pattiksella, kesken hirvenmetästyksen, vaan taisitte jo juhannuksena saada pakkaset täyteen ?


      • on hyvvää
        tulossa ollaan kirjoitti:

        Onko Lapinmiehet taas Pattiksella, kesken hirvenmetästyksen, vaan taisitte jo juhannuksena saada pakkaset täyteen ?

        Hirvijahti alakaa vasta ko pakkaset tulloo, nyt nautitaan Pattajala. Mehkogkia ei tosiaan ennää saa mistään, alethin ottaa tuontiaineita, stalisnajjaa.

        Kotont Paskajoilla on se kurjin aika, täälä Pattajalla on mukavoo, tulukaa työkin


    • marginaalia

      eipä nuita nykypäivänä montaa enää ole

    • Khiiniau Farang

      Tuosta taksista sen verran, että jos on Patilaan menossa suoraan kentältä, niin taksin voi tilata etukäteen ja kuski on odottamassa Suvarnabhumin meeting pointilla nimilappu kädessä. Hinta 1000bht sisältäen tietullit. Googlettamalla löytyy.

    • näin kotoisasti

      Yhä edelleen, mukavin kylä Thaikkulassa on pattis

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe