MH370

MH370

Jos kiinnostaa MH370, niin vielä näkee lentoreittiä n. 1 kk ajan tapahtumasta.
http://www.flightradar24.com
Kartta Malesian ja Vietnamin kohdalle, playback 7.3 ja UTC ajaksi 17:20, kone häviää klo 7:22 kohdalla, kone merellä Kuala Terengganun ja Vietnamin eteläkärjen välissä.

27

950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvailuja???

      Jos kone on nähty muilla tutkilla tekevän suunnanmuutoksen, lentäjien on täytynyt kytkeä pois lentokoneen oma tutka. Tai sitten joku / jotkut ovat pakottaneet sen tekemään.
      Koneessa saattoi mahdollisest olla kaappajia, jotka halusivat muuaalle kuin pekingiin.

      • minun teoria

        Eilen tuli JImiltä lento-onnettomuus sarja ja siinä oli Canadan Air Bo 767 josta kesken lennon loppui löpö. Kaikki sähköt meni meni poikki ja hätiin tuli rupeli mikä kehitti sähköä vain radiolle...ei tutkaan jne. Lennonjohto kadotti heti koneen mutta neuvokas kaveri otti toisen tutkan jossa kone näkyi pisteenä ja näin pystyi opastamaan koneen kentälle. Ei siis tarvitse kenenkään kytkeä mitään pois...sähkö pois tekee sen ihan itse eli tietokoneet sammuu. Ja 99% näin on käynyt. Löpö loppui tai muuten moottorit sammui ja ko mötikkä ei jaksanut enää lähimmälle kentälle liitää vaan putosi mereen.


      • 100% varma

        Jos kone olisi kaapattu niin takuulla lentäjät olisi siitä radiolla kertoneet. KUkaan kapteeni ei avaa pansariovea kaapparin takia...vaikka tappaisi kaikki niin ovi pysyy kiinni sitten v. 2011 jälkeen.


      • dndndndndnd
        100% varma kirjoitti:

        Jos kone olisi kaapattu niin takuulla lentäjät olisi siitä radiolla kertoneet. KUkaan kapteeni ei avaa pansariovea kaapparin takia...vaikka tappaisi kaikki niin ovi pysyy kiinni sitten v. 2011 jälkeen.

        Tuskinpa polttoaine loppui kuuden tunnin lennolla alle tunnin lentämisen jälkeen.

        Tekninen vika koneeseen iskenyt ja tullut mereen. Ehkä kone ollut loppuun asti osittain hallittavissa ja tullut yhdessä osassa mereen ja uponnut heti ---) kelluvaa roinaa pinnamma minimaalisesti. Kone oli kaksi vuotta sitten rullatessa vahingoottanut toista siipeään, tässä voi olla yksi teoria. Korjausta ei tehty kunnolla ja kahden vuoden aikana murtuma pahentunut.


      • MH370
        100% varma kirjoitti:

        Jos kone olisi kaapattu niin takuulla lentäjät olisi siitä radiolla kertoneet. KUkaan kapteeni ei avaa pansariovea kaapparin takia...vaikka tappaisi kaikki niin ovi pysyy kiinni sitten v. 2011 jälkeen.

        Puikoissa oli "kuski" mikä on ennenkin päästänyt vieraita ohjaamoon
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288664228548.html

        Nyt kerrottiin, että koneen sateliittiyhteys on toiminut 6-7 h, eli ei voi olla päreinä merenpohjassa tuona aikana.

        Polttoaine riittäisi noin Iraniin saakka (oletus lentosuunnasta lehdistä), saanee nähdä mistä se tai jäänteet löytyy.

        Siiven tai rungon murtuma tiputtaisi koneen nopeasti ja romua olisi löytynyt jostain alkuperäiseltä etsintäalueelta.


      • Gangsternoname

        Nyt kun Malaysia airlines on tunnustanut tienneensä satelliittidataa hyväksikäyttäen jo viikko sitten lentokoneen muuttuneesta reitistä kohti Andamaaneja miksi ihmeessä etsinnät sitten painotettiin Eteläisen Kiinan merelle ja Vietnamin sekä Malesian väliselle merialueelle? Suunnatonta ajan,.resurssien ja rahan hukkaa!

        Tässä mysteerissä joku on pahasti pielessä. Pimitettään tietoa ja pahennetaan tuskaa!


    • Elossa ll

      CNN uutiskanavalta äsken katselin: lento jatkunut jopa 7 tuntia. Jos se olisi haluttu räjäyttää-ei olisi lennetty niin kauan. Osoittivat kartastolta Kazakstan? vuoristoalueita pohjois-aasiasta. Jenkkien satellliitit ovat paikantaneet. Aiemassa uutisessa CNN kertoi, että rahtina oli ollut litium (li-ion akkuja) jotka ehdotttomasti kiellettyä rahtia esim. Finnairilla.
      CNN päivittää koko ajan hyvää materiaalia, videota ym. turmasta. Lentokapteenin kotiinkin tehtiin tutkinta ym.
      Kone taitaa olla ehjänä jossain ja matkustajista pyydetään kohta lunnaita-toivottavasti! Ehkä sen tähden kännykätkin olivat hälyttäneet..mutta tietenkään kukaan ei ollut voinut vastata. Kaikki matkustajat ovat tallentuneet lentoasemalla valvontakameroihin-tietoa on, mutta sitä ei julkisteta jotta rosvotkaan ei saa tietää!

      • Tolppaparkki

        Lehdet ennustelee 9/11 juttuja, ilmestyykö kone joku päivä "paluumatkalle"?


    • outo juttu

      Olikohan lennolla joku "vip" matkustaja jonka yksityisyyttä ja turvallisuutta nyt suojellaan. Veikkaampa että koneen kohtalo on jo tiedossa (USA vakoilusatelliitit) mutta sitä ei haluta jostain syystä kertoa. Malesiaa ja sen ilmailuhallintoa ei nyt voida avoimuudesta ainakaan kiitellä.

    • MH370 laskeutui

      http://yle.fi/uutiset/kadonneen_koneen_etsinnoissa_mukana_jo_25_maata__kone_ehka_maassa_viimeisen_satelliittihavainnon_aikana/7139351

      Viranomaisten mukaan lentokoneen viestintäjärjestelmät kytkettiin tarkoituksellisesti pois päältä. Tämän jälkeen Kuala-Lumpurista Pekingiin matkalla ollut kone muutti kurssiaan.

      Liikenneministerin mukaan viestintäjärjestelmät kytkettiin pois jo ennen kuin koneeseen saatiin radioyhteys viimeisen kerran. On myös mahdollista, että kone oli jo maassa, kun siitä saatiin viimeiset satelliittihavainnot.

      -Alkaa näyttää täysin ilmeiseltä, että MH370 kaapattiin kesken lennon ja ohjattiin tuntemattomaan sijaintiin, jonne kone on satellittidatan mukaan mahdollisesti laskeutunut. (Jos kone lähettää mitään satellittidataa niin kone on silloin ehjä ja laskeutunut turvallisesti).

      Tutkinnan uusi suunta on kysymys: mistä kone mahtaa löytyä?

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288665506510.html

      Torstaina Boeing 777 -koneen etsintöjä laajennettiin Intian valtamerelle ja perjantaina esitettiin, että kone olisi saattanut laskeutua jollekin syrjäiselle Intian valtameressä sijaitsevalle saarelle. Andamaanien saaristoon kuuluu 572 saarta. Niistä 37 on asumattomia.

    • Uutiskyylääjä

      Kapteeni oli facabookissaan kannattanut oppositiojohtjajaa. Päivää ennen (samana päivänä) tämä oppositiojohtaja tuomittiin 5 vuodeksi vankeuteen homosuhteen takia (Maleasiassa rikos). Liian helppoa, jos lentokapteeni halusi kuljettaa tuomitun pois maasta, niin siis jos tuomittu politiikko oli hänen lennollaan.
      Harvinaista, että aasiailaisen kulttuurin perheenisä puolustaa homosuhteesta tuomittua miestä.
      Aasialaiseen kulttuuriin kuuluu myös, että tutkinta on niin salaista! Vasta monta päivää jäljessä annetaan tiedonmurusia.
      Kännykät oli hälyyttäneet katoamisen jälkeen-mitä se tarkoittaa.
      Kuinka pitkälle matkalle oli tankattu polttoainetta-tällä 777 koneella voi lentää jopa 15 tuntia? Kuala Lumpurissa on upeat Petronas kaksoistornit-oliko ne kohde?

      • Syy seuraus

        Voi lentää yli 16 h, mutta jos se oli tankattu Pekingin matkaa varten, niin soppa ei riitä kuin alle puoleen siitä.
        Pitäisihän tuo lentokentän/-yhtiön tiedoista löytyä paljon kapu päätti koneeseen tankata ja jos tankkasi normaalia enemmän, niin ei tarvitse syyllistäkään ihmetellä.


      • mr mekaanikko
        Syy seuraus kirjoitti:

        Voi lentää yli 16 h, mutta jos se oli tankattu Pekingin matkaa varten, niin soppa ei riitä kuin alle puoleen siitä.
        Pitäisihän tuo lentokentän/-yhtiön tiedoista löytyä paljon kapu päätti koneeseen tankata ja jos tankkasi normaalia enemmän, niin ei tarvitse syyllistäkään ihmetellä.

        777 200 ER,..max. range 7,725 nautical miles
        (14,305 km)

        Ei pidä sekoitta ER ja LR runkoja keskenään

        http://www.boeing.com/boeing/commercial/777family/pf/pf_200product.page


    • sittenkin terroria

      MH370 lennon laskeutuminen jonnekin hallitusti alkaa varmistua, nyt etsitään sitä kiitorataa jolle kaapattu kone laskeutui:

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/malesialaiskoneen-etsinnat-kiihtyvat---mahdollisia-laskeutumispaikkoja-tutkitaan/3105836

      Malesialaiskoneen etsinnät kiihtyvät – mahdollisia laskeutumispaikkoja tutkitaan

      Brittilehti Daily Mailin mukaan tutkijat ovat myös analysoineet mahdollisia kiitoratoja, joille kadonnut matkustajakone olisi voinut laskeutua. Tällaisen kiitotien pitää olla ainakin 1500 metriä pitkä.

      Yhdysvaltalaisen radiokanavan tekemän kartan mukaan mahdollisia laskeutumispaikkoja on yli 630, ja niiden paikat vaihtelevat Australiasta aina Malediiveille ja Pakistanin saakka.

      Malesian pääministeri Najib Razak vahvisti eilen pitämässään tiedotustilaisuudessa, että kadoksissa olevan malesialaiskoneen liikkeet kielivät tarkoituksellisesta toiminnasta. Joku koneessa ollut henkilö käänsi todennäköisesti koneen lentosuunnan takaisin Malesian yli ja edelleen länteen kohti Intian valtamerta.

      Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on väläyttänyt myös mahdollisuutta, että malesialaiskoneen matkassa olleita yli 200 matkustajaa pidetään toistaiseksi tuntemattomassa paikassa. FBI:n tutkijoiden mukaan tällaista mahdollisuutta ”ei ole voitu sulkea pois”.

      -Nyt alkaa vahvasti haista terrorismille. Eli kone lennettiin jonnekin vielä tuntemattomalle kiitoradalle, matkustajat ovat joko panttivankeina tai kuolleita.

      Nyt ei enää analysoida mereen putoamista vaan metsästetään laskeutumispaikkoja 777:n kokoiselle matkustajakoneelle.

    • Turvamies lennolla

      Yhden reissun olen tehnyt Royal Jordanian airlinesin koneella. Lentoasemalla kaikki matkustajat otettiin "koppiin" jossa virkailija pyöritti laitetta ihmisen ympärillä, myös lasten. Jokainen avasi oman matkalaukkunsa virkailijan edessä ja virkailija katsoi kun matkustaja pöyhi sisältöä. Lennolle tuli mukaan aseistettu (näkyvissä) vartija. Hän istui 1 rivillä yksin. Hänen vieressään seinässä oli joku kaappi, muistutti jotain sähkökeskusta?
      Mies istui keskittyneenä koko lennon ajan, ei seurustellut mitenkään esim. lentoemäntien kanssa. Tavallaan oli turvallinen olo. En tiedä miksi oli niin tiukat turvatoimet? Lähtö oli Ammanista tai Aqabasta, jos oikein muistan.

    • Hijacked

      2.syyskuutta 2013
      TRIPOLI: An armed group hijacked a Royal Jordanian Airlines plane in Libyan capital Tripoli on Monday.
      According to foreign media reports flight, scheduled to take off for Amman, was hijacked in Tripoli International Airport.

    • NSA/CIA
      • Tehxte

        Kyllä,siellä koneen pitäisi olla.Pilotti oli harjoitellut laskeutumista kyseiselle kentälle lentosimulaattorinsa avulla kotonaan,näyttää todelliselta että Pilotit oli lahjottu tehtävään.Myös spekulointia koneen rahdista on käyty eli joko lastina oli jotain tärkeää tai sitten itse lentokone oli kiinnostuksen kohde.
        Nyt voimme vain kysellä,mitä matkustajille olisi tapahtunut.

        Olen kirjoittanut aiheesta monasti mutta kirjoitukseni on aina poistettu.


    • Näinköhän

      Tänään katseet kohdistuivat lentokapteeniin. Hänen avioliittonsa oli päättynyt jonkin aikaa sitten ja päivää ennen onnettomuutta nuori! uusiovaimo oli muuttanut pois yhteisestä kodista. Hetkeä ennen nousukiitoa kapteeni oli puhunut lyhyen kännykkäpuhelun (vastoin sääntöjä). Hän oli ollut pitkään epävakaassa tilassa läheistensä mukaan. Vaimoa (siis ex vaimoa) ei kuulusteltu kahteen viikkoon hienotunteisuussyistä (Aasia?!) vasta tänään annettiin jotain tietoja julkisuuteen. Nyt näyttää että kapteeni oli itsetuhoinen ja kostonhaluinen. Sulki itsensä yksin ohjaamoon, tiesi ettei kukaan voi mitään.
      -Oliko antanut nuorelle vaimolleen mahdollisuuden esim. 6 tunnin aikana soittaa ja ilmoittaa palaavansa kotiin. Kun ei soittoa kuulunut, teki ratkaisunsa?
      -Tyypillistä mustasukkaiselle-tyytyisi vaan tappamaan itsensä...

    • maybemaybemaybe

      Maybe pilot flew past his hometown Penang (http://en.wikipedia.org/wiki/Mh370#Crew) , to see it for the last time. From Pulau Perak (last radar location?) he flew over/around Sumatra (SW) and after that headed to the South/SE towards vast Indian ocean. BIG QUESTION: When the dawn came?? (what time? and what altitude?) and passengers were firstly able to see that they were above ocean (and maybe low altitude?). They started questioning, which led to banging and yelling at cabin door. At dawn of sunrise pilot turned east and started flying towards the sunrise. Did plane crashed or landed on the ocean? and from what altitude? Maybe even before the fuel was all gone?

      If you could calculate the time when the passengers were first time to be able to see ocean (civil dawn? altitude?) and find out that something was wrong, you could try to estimate when plane turned east towards the sunrise. Maybe it crashed when the sun finally risen? Maybe southeast from Cocos Islands?? (E, NE).

    • _samar_

      f you could calculate the time when the passengers were first time to be able to see ocean (civil dawn? altitude?) and find out that something was wrong, you could try to estimate when plane turned east towards the sunrise. Maybe it crashed when the sun finally risen? Maybe southeast from Cocos Islands??

      Matkustajat oli todennäköisesti jo huumattu ilmastoinnin kautta paljon ennen aamun koittoa joten eivät he olisi mitään voineet edes nähdä.Valitettavaa todella,kuinka ihmisiä voidaan näin vain teloittaa.

    • vhovivyxycic

      En ole mikään ilmailuasiantuntija, mutta seurailen välillä lentojuttuja ja dokkareita. Tämä tapaus on hyvin erikoinen. Jotenkin tuntuu, että sabotaasi on todennäköistä, miksi muuten ACARS olisi otettu pois päältä ennen viimeistä yhteydenpitoa lennonjohtoon ja vähän sen jälkeen transponderi? Transponderi sammui UTC 17:22, jolloin lento katosi myös tuossa flightradar24:n näkymässä ja näin ollen kone ei enää näkyisi toisiotutkissa. Ensiötutkat kai sen vielä havaitsisivat? Eikö katastrofaalinen häiriö laitteistossa merkitsisi sitä, että laitteet pettävät suunnilleen samaan aikaan? Joka tapauksessa, jos kurssi on vaihtunut transponderin sammutuksen jälkeen, se on hyvin todennäköisesti mennyt sitä eteläistä reittiä pohjoisen sijaan, sillä pohjoisen reitillä tulee moni valtio vastaan ja ne olisivat varmasti havainneet MH370:n. Näin ollen kone on todennäköisesti päätynyt eteläiseen Intian valtamereen 4-7 km syvyyteen, josta se ei välttämättä ikinä löydy mustine laatikoineen. Luulisi kuitenkin jotain kelluvaa romua löytyvän siitäkin, että kone on osunut kokonaisena mereen...etsintäalue on kuitenkin paitsi syvä, myös hyvin laaja. :/

    • ihan mielenkiintoine
    • Ei kannata etsiä

      Aikaa on kulunut kuukausia ja niinhän tuossa arvelin käyvänkin.
      Todellista syytä ei voida kertoa, mutta sen voi sanoa, että kone "vietiin" käsistä.
      Siinä ei kapteeni kytkenyt mitään pois päältä vaan ne menivät pois päältä, niin yksikertainen simppeli se juttu sen osalta.
      Jokainen sitten voi äimistellä kuka otti koneen haltuunsa. Ei palaa kone, ei liioin matkustajat eikä henkilökunta.

    • Suojelija ja rauha

      Putin on nyt terroristi ja koko maailman RYSSÄ! Tappoi viattomat ihmiset.
      Toivottavasti saksa jyrähtää kun kone lähti Amsterdamista.
      TÄMÄ OLI NYT KIIKAA!!!

      • 57658

        Mitähän Saksa tähän kuuluu? Amsterdam on Alankomaiden/Hollanninn pääkaupunki. On kyllä Saksan naapurimaa, mut tuskin Saksa asialle jyrähtää.


    • ihan vaan et

      no mutta malaysia airlinesin ei tarvi tätä mh17 kauheesti etsiä, se löyty yllättävä helposti. On se äitivenäjä sitten niin mukava, että pakko on laittaa kaksari hymiö :))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe