Eikös se ole näin

kipale

että normaalin terveen koiran ei pitäisi yrittää käydä pentukoiran kimppuun? Itselläni on puolivuotias seefferiuros, asutaan kerrostalossa, ja meidän yläkerrassa asuu pariskunta jolla kaksi isoa narttukoiraa (nainen kutsuu niitä seeffereiksi, mutta ovat tosi oudon näköisiä, lyhyemmät kuonot ja luppakorvat molemmilla). Pari päivää sitten tulin koirani kanssa lenkiltä ja odotettiin hissiä. No hissistä tuli sitten nainen tämän toisen narttukoiran kanssa, joka yritti heti käydä oman koirani kimppuun. Hampaat kävivät parin sentin päässä koirani kuonosta. Haluaisin tietää, että mitä voin tehdä seuraavalla kerralla kun joudumme kohtaamaan? Tai entä jos se toinen koira saa otteen omasta koirastani? Muutaman kuukauden päästä oma koirani on jo noita rakkeja isompi ja vahvempi, mutta nyt vielä vähän pelottaa että jos jotain sattuukin. Sanottakoon vielä, että aina kun pariskunnan mies vie koiraa/koiria ulos niin ne käyttäytyy aika mallikkaasti, mutta aina kun se nainen vie niin helvetti on valloillaan, ei saa oikein koiria pidettyä, huutaa niille.. Luulen että koirat vaistoaa tämän naisen heikkouden ja siksi käyttäytyy huonosti sen kanssa mahdollinen kurin puute

6

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kipale

      Täytyy vielä sanoa, että noiden koirien räyhääminen ei rajoitu muihin koiriin vaan ihmiset saavat myös osansa.. Pari kertaa olen nähnyt että kyseenomaiset koirat ovat olleet vapaina niin pihalla kuin rappukäytävässäkin (!)

    • Pas-ka homma

      Kannattaisko ilmoittaa isännöitsijälle,voisko hän tehdä asialle mitään.
      Koirat ovat pommeja naisen käsissä,pidä teleskooppi pamppu mukana,saat
      kopsauttaa jos käyvät kiinni.
      Tuollaisten hyökkimisten takia menee muidenkin koirat pilalle!
      Pidä puolesi,ettei pentusi kimppuun käydä,se oppii räyhäämään tällaisen takia vastaan tuelville koirille.

      • kipale

        Joo täytyypä pamppu isältä pyytää kun siltä niitä löytyy, tosin itelleni siitä syyte taitaa tulla jos sellaisen kanssa tuolla heilun, saatika sitä käytän. Itelle tuli ekana mieleen pippurisumute mutta kun sekin taitaa olla laiton jos ei lupaa ole. Mitäs sitten käy jos tyhjennän sen kimppuun käyvän koiran silmille?


    • uskomuksia

      puolivuotias koirasi lienee melko iso, vaikka on vielä pentu, monet koirat pitävät uhkana sellaista. eivät välttämättä epänormaaleja ole. eikä kaikki koirat tule välttämättä toimeen vaikka toinen on eri sukupuolta. eikä vaikka koirasi on kohta isompi tarkoita sitä että se pärjäisi pienemmälle narttukoiralle.

      • naaraskoiruus

        Meillä on 7 vuotias saksanpaimenkoirasekoitus. Viime aikoina se on käyttäytynyt aggressiivisesti pieniä uroskoiria kohtaan. Muita narttuja ei ole sietänyt koskaan. Ei varsinaisesti käy kimppuun eikä pure. Haluaa alistaa ja ikäänkuin kiusata näitä pienempiä. Näillä pienillä on suuri ego, tämänhän tiedämme.
        Aikaisemmin ei oikein reagoinut pieniin koiriin ensihaistelun jälkeen. Jos taapersivat perässä, oma koiramme väisti niitä.


      • kipale

        Voi tietysti joku uhkana pitää, mutta minun koira vasta puoli vuotta ja 25kg eli ei kovinkaan iso. Nämä narttukoirat karmeita ihmisillekin, en luota niihin enää yhtään. Ja tämän edellisen "tapaamisen" jälkeen ei enää koiranikaan. Karmeana karvat pystyssä vihaisesti haukkuen yritti juosta narttua kohti (oli taas nainen näiden narttujen kanssa ulkona), en tietenkään sinne päästänyt vaan lähdettiin toiseen suuntaan. Aikaisemmin oma koirani ottanut muut hyvin vastaan, välillä joillekin haukkuu, mutta ei ikinä ennen noin kuin tuolle nartulle joka kimppuun yritti käydä. Enkä tarkoittanutkaan että sitten isompana pärjäisi noille nartuille, mutta vahvempana kyllä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe