Erilaiset tojomies tyypit keskuudessamme

Teron alatyypit

Tojomiehiä on ainakin neljää eri lajityyppiä ja tässä purettuna perustyypit auki.

Pappatero: pappatero on iäkäs jo eläkkeellä oleva vanha jäärä joka on ikänsä ajanut Toyotalla ja pitää tojoa mailmankeikkeuden kestävimpänä autona. Pappatero on se vetää maanteillä kymmenien autojen letkaa perässään ja nopeusrajoituksesta huolimatta ajaa aina alinopeutta. Pappateron tunnusmerkkejä ovat lippalakki ja pappatero käyttää kaiken liikenevän ajan Toyotan huoltamiseen. Pappatero kertoo mielellään Toyotan suurista saavutuksista.

Luovuttanut tero: luovuttanut tero elää paperilla parisuhteessa, mutta käytännössä yksin kaikkien hyljeksimänä. Luovuttaneen teron autona on joko Corolla tai iäkkäämpi Avensis ja luovuttanut tero jopa joskus harkitsee merkin vaihtoa, mutta vihainen vaimo ei anna anna lupaa haihatuksiin. Tunnusmerkkeinä luovuttaneella terolla on ylipainoinen vihainen vaimo ja viikset, sekä henkisesti murrettu olemus. Luovuttanut tero ei yleensä puhu autoista ja jos joku kysyy niin toteaa alentuvasti, että no tojolla mennään nyt.

Uho tero: uho tero on kaikkein kärkkäin näistä kaikista teron alalajeista. Uho tero ajaa yleensä uudehkoilla Corollalla, Avensiksella tai sitten jollain maasturilla. Uho tero on ylpeä tojostaan ja aina kärkkäisesti vitsailee muun merkkisistä autoista ja on aivan varma, että Toyota on mailman paras merkki ja tästä todisteena muistaa huolehtivat takaisinkutsut ja merkkien merkki tutkimukset. Uho teron tunnistaa näyttävistä aluvanteista ja tummennetuista laseista tojossaan ja agressiivisesta ajotyylistään. Ulkoisesti uho tero on hiukan ylipainoinen ja kesät talvet pitää peili aurinkolaseja silmillään.

Perustero: perusterolle Toyota on kaikki kaikessa ja perustero imee tietoa kaikesta mahdollisesta joissa Toyota on hyvä tai edes lähes hyvä. Kaiken negatiivisen tero kääntää mielessään Toyotalle positiiviseksi tai jos siihen ei pysty niin silloin kyseistä asiaa tai uutista ei ole olemassa. Perusterolle Toyota on kuin uskonto siitä pitää puhua ja Toyotan ilosanomaa pitää jakaa vääräuskosten parissa ja siihen hyviä paikkoja on eri automerkkien keskustelupalstat. Perustero ei yleensä ole kovin viisas ja sen huomaa nopeasti perusteron kanssa keskustellessa asioista. Perustero ostaa aina uuden Toyotan ja ei voisi ikinä kuvitella ostavansa mitään muuta merkkiä. Perusteron tietämys autoista ammennetaan Toyota Plus lehdestä ja katsastustilastot ovat raamattuun verrattavissa oleva pyhä kirja, paitsi ne katsastustilastot joissa Toyota ei pärjää.

12

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The Köle

      Olenkos minä sittern "SekaTero", kun taidan olla aika lailla PerusTero, mutta kuitenkin "Uhoan", vaikka olenkin jo vähän "Luovuttanut" :-)

      Hauskaa lauantai-iltaa!

    • Tero on Tero

      Loistokirjoitus!

      Kaikille Teroille on yhteistä, että ammattilaisten, autoinsinöörien tekemät tilastot ja vertailut ovat huuhaata. Mutta kaikenlaiset höperökyselyt mitkä eivät ole millään lailla objektiivisia ovat Teroille täyttä faktaa. Esimerkki: Tero syö tarjousmaksalaatikkoa ja antaa sille makutestissä arvosanan 9. Mersumies syö sisäfilettä ja antaa sille arvosanan 8.8. Teron johtopäätös: tarjousmaksalaatikko on paljon parempaa kuin sisäfile, ikinä Tero ei voisi kuvitellakaan syövänsä sisäfilettä kun maksalaatikko on parempaa ja halvempaa.

    • naistenmies nro1

      moro Tero Alatyyppi! onko kukaan koskaan vitsaillut nimestäsi?

      minua kiinnostaisi tietää millä autolla itse ajelet? ja että onko tojomies käynyt kiksauttamassa muijaasi, vai kenties jopa vienyt sen?

      • 9+9

      • SANOPPASE

    • Petteri pesonen

      Vikavaageni sanonu tsih ja dsssg ja petteri vaikeroi lattialla silmät kosteana laakkosen lasku itkusta märkänä katkerana ja kateellisena laadukkainta tojoa kateellisena haukkuen. Kateus halutuinta ja laadukkainta kohtaan on ymmärretävää.

      • Böööö

        Älä Viulu valehtele. Tojo ei ole laadukkain eikä halutuin. Ruosteisin on kyllä.


    • Perusuho

      Upee kirjoitus ja teron alatyypit on kyllä tunnistettavissa

    • Vaintojokuskeillako

      Tekstin perusteella kirjoittajalla pitempiakainen häiriö, joka ei mahdollisesta lääkityksestä huolimatta korjaudu. Toyota merkistä kumpuava ärsytys kyseisen merkkistä autoa ajelevasta henkilöstä osoittaa jonkinasteista kypsymättömyyttä kanssaihmistä kohtaan.
      Epäilemättä olet tutkija-tyyppinen, joka toteamalla joidenkin henkilöiden olevan mitä on, niin olet jo katekorioinut hänen kuuluvan "listaasi" . Saatat olla myös ihmissuhdeasioissa laiminlyöty tai väärinymmärretty tai epäonnistunut jossain sinulle tärkeässä asiassa ja tästä seuraa osaltasi mm. kateutta ja ivaa. Kevään jatkoa sinullekin. Anna kaikkien kukkien kukkia.

      • Terppojen terppa

        Mikä kohta teki kipeää? Ilmeisesti jokin lajityyppi osui ja siitä lähdit purkautumaan.


    • Terot joukossamme

      Muistutuksena

    • Voi,voi,voi

      Kyllä on alottajan elämä katkeraa,Onkohan potkittu pois
      Toyotan myynnistä ja on saanut vuokratyöfirmasta kurjan Dacian
      myyntipaikan koeajalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe