Poikkesin tänään liikuntahallila Ikaalisissa ja

Vajukki 110

Aivan karmea hien paskan ja kusen löyhkä, tuntu että kaikki haju oli peräisin
kuntosalin puolelta.

24

655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • waxsi

      Itse hajuun en tiedä syytä, mutta olisiko mahdollista että en saa ulostamisen jälkeen tuota peräsuolta täysin "puhtaaksi"? Vai mistä tämä voisi johtua

    • Sonttis 70

      Liikuntahallin vessassa kun käyn aamulla niin kamalat paskaraidat pöntössä ja haju ihan sietämätön. Minä teen aina koti vessaan isommat tarpeet ennen kuin lähden yhtään mihinkään ja jos vahinko on joskus tullut väärään aikaan niin ainakin laitan paperia alle ettei paska tartu ja näy. Kamalaa mennä yleiseen vessaan jossa yököttävä haju jäljistä puhumattakaan. Räjähtäneen paskan ja jarrutusjäljet voisi fiksu ihminen vuorata paprulla.

    • ei paskaa takseihin

      Kuitenkin jos paskalla haluu käydä niin sitten vaan liikuntahallille eikä takseihin vaikka tapana on yleensä paskoa niihin.

    • Taksimiehen tumppi

      Nimensä mukaan taksimiesten ja muiden teidenkäyttäjien käyttämä paskahädän lieventämiskeino. Eli ensin paskotaan housuun pari senttiä blökäleestä ja sitten se imaistaan takaisin ahteriin

    • vihanes herkkunen

      Näin taksikuskina ei voi kuin ihmetellä miten monella aikuisella ihmisellä on ulostetta housuissaan näin viikonloppuisin. Ihan uskomatonta todellakin. Paskaa tai kusta lahkeessa ja kyytiin pitäisi päästä. No way!

    • proteiini orava

      Hien haju kuuluu urheiluun, mutta treenivaatteet voisi joskus myös pestä. Jumpalla kävijät kertovat törmäävänsä aina silloin tällöin kanssatreenaajiin, jotka haisevat niin pinttyneelle hielle, etteivät he taida pestä treenivaatteitaan juuri koskaan. Eräs kävijä jopa kertoi saaneensa takareisiinsä ihottumaa istuttuaan penkkiin tällaisen treenaajan jälkeen. Treenivaatteet pesuun, ihmiset!

      • kullikki hikinen

        Liika hygieenisyyskään ei ole hyvästä. Kun usein pestään ihoa saippuoilla niin ihosta lähtee suojaava kerros pois. Sitten niistä mitä erilaisimmista saippuoista tulee ihosyöpää minkä aiheuttaa tuntemattomat aineet. Pelkkä vesi riittää hyvin puhtauteen usein pestessä.Paskaraidat pöntöissä?Liikuntahallia ei siivota viikonloppuisin.Jokaisen kuuluu itse siivota pönttö jos sotkee paikkoja esim.pönttöharjalla tai jos toi kusen haju nyt jotakuta häiritsee,niin ostakoon huuseihin hajusteita.Mikäs se olikaan työmiehen paras parfyymi? HIENHAJU !!!


    • Den seven

      Miksi hiki haisee? Siksi että kainalossa on bakteeri. Se pitäisi poistaa. Mieheni haisi hielle 15 vuotta ja luulimme ettei se ikinä häviä. Puoli tuntia saunankin jälkeen haju oli kuvottava. Sitten löysin apteekista Hicoderm lääkkeen jota käytetään kausiluonteisesti. Sitä suihkutellaan pari suihkausta kainaloon, siinä ei ole mitään hajustetta. Sitten tuoksuu vain puhtaalta. Hikoilua se ei estä koska se on ihon normaalia käyttäytymistä mutta hajun se vie.

    • Lisäpaino

      Mistä voi johtua kun pyllystä valuu itsekseen ruskeaa vuotoa



      eli siis nestemäistä kakkaa.
      En syö mitään esim laihdutuslääkettä. Ylipainoa on reippaasti.
      Nytkin tunnen kun on takapuoli märkänä.
      Vaikkei olisi paskahätäkään niin sieltä valuu sitä.

      • apteikkiin

        vatsastasi ja suolistosta on mennyt luontainen bakteerikanta pois. oletko käyttänyt tujua antibiootti kuuria lähiaikoina? apteekista saa ilman reseptiä tuohon bakteerikantaan valmisteen, joka normalisoi vattan.


      • ikaalisten tavalla
        apteikkiin kirjoitti:

        vatsastasi ja suolistosta on mennyt luontainen bakteerikanta pois. oletko käyttänyt tujua antibiootti kuuria lähiaikoina? apteekista saa ilman reseptiä tuohon bakteerikantaan valmisteen, joka normalisoi vattan.

        Ulosteen siirto on tehokkain keino normalisoida suoliston
        bakteerit.


    • Kimpsan muistolle

      Ja mieluiten taksiin.

    • Herbert

      Minua pantiin väkisin paikallisella salilla noin vuosi sitten...Raiskasi myös anaalin...Ole varovainen miesten kanssa niistä ei tiedä mitä ne tekee kun saavat tilaisuuden...

    • vajukki 110

      Tänää sama juttu paskahaisi ja kuvottava hienhaju valtasi koko punttiksen
      eikö porsaat pese itseään tuntuu että nää Super voimailiat vois pestä itettensä
      kun tulevat salille.

    • SUIKKIS

      Kyllä nuo keski-ikäiset elintaso mahan omaavat miehet voisivat kuntoilla jossain muualla kuin yleisillä saleilla, kamalaa katsottavaa ja vielä kun luulevat olevansa tikissä. Kuntoilisivat siellä vaimonsa tossun alla.

      Tuo painojen pudottelu on aivan naurettavaa, eikö voimat riitä viimeisiin toistoihin? En minäkään kyykätessäni paisko tankoa maahan toistojen jälkeen. Myöskin tuo ärjyminen on naurettavaa, menkää lähimetsään huutamaan, jos niin paljon ahdistaa.

      Ketjun aloittaja ei taida arvostaa naisten kunnossa olevia kyykättyjä takapuolia, jos noin paljon tiukat vaatteet ahdistaa. Tai mikäs siinä jos baarissa siiderivalaat kiinnostavat enemmän kuin urheilijat salilla.

    • PASKAN HAJUKKI

      Tohon hikoiluun ja penkkien sotkemiseen pakko mainostaa uutta tuotetta Huppis, löytyy googlettamalla. Tosi kätevä! Laitat hupun päähän kun teet penkkiä; omat hiet jää huppuun sisäpuolelle ja kaverilta jääneet roiskeet siihen hupun ulkopuolelle. Samassa tuotteessa vielä "pyyhe" jolla voi kasvoja kuivailla. Ei veny pitkin paskasia lattioita, vaan kulkee mukana.

    • vaxi

      Minä en punttisaleista välitä.
      Sen sijaan ratsaan naisten pukukoppeja ja lainaan sieltä pikkupöksyjä. Vedän ne päähäni siten, että haarakiila osuu nenän päälle. Sitten runkkaan vimmmatusti nuuhkien naisen aromia.
      Lopulta purkaudun pöksyjen perspuolelle. Laitan mälliset pöksyt takaisin koppiin ja kävelen tieheni.

    • Pirre Porista

      Siis oikeasti!Tiedätkö yhtään miltä tuntuu kuin mies pitää käsistä kiinni ja toinen mies levittää pakarat ja työntyy väkisin anaaliisi samalla ällöttävästi huohottaen????

    • Jarmo ja Pete

      Minä tiedän miltä se tuntuu.Harrastamme sitä kerran päivässä ja se tuntuu tosi hyvältä.

    • Jarmo ja Pete

      Miehen raiskaaminen useinkin tapahtuu alistamalla seksiin eikä väkivaltaisesti raiskaamalla. Se olisi aika menoa jos kaksi miestä tosissaan ottaa yhteen ja toinen tunkee aisaansa samalla peräaukkoon. Raiskaajan täytyy olla enemmän kiimoissaan kuin ori että se siinä tiimellyksessä onnistuu.



      Raiskaavalla miehellä on esim. vankilassa sellainen asema että hän saa tehdä sen ja toinen suostuu siihen kuin haluaisi sitä vaikka se onkin raiskaus. Liukasteet mukaan niin ei siitä mitään vaurioita tule eikä varsinkaan jos on tottunut siihen.

    • Malto vaan

      Paskis koko sali.

    • Kauko Röyhkä

      Liikuntatoimi puuttuu asiaan.

    • liukas väli

      Eikös toi supervoimailijoiden erittämä adrealiini/testosteronin haju saa naiset kiimaan eli kärvään?

    • Tommi .M

      Hämeenkyrössä ollaan jo alasti salilla se on edistystä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe