mikä niissä kondomeissa on niin vastenmielistä?

nainen831

miks myrkyttää ittensä jollain hormoneilla tai työntää pilluun joku kierukka? mikä niissä kondomeissa on niin ikävää? en ymmärrä...

19

381

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin

      Ei tunnu hyvältä. Paljaalla tuntuu paljon paremmalta, mutta eihän siinä, jos tykkää kumin kanssa

    • henk.koht.

      Tunnelma ehtii latistumaan kumia ährätessä vaikka kuinka koittais kehitellä siihenkin erilaisia "leikkejä".

    • mini pilleri

      Saan kumeista ihottumaa, se ei oo allergiaa millekään mutta mun limakalvot ja iho vaan ei kestä niitä.

    • juuu32

      Tunto menee hommasta, olis kuin panis kumista nukkea.. Ei haluta ei.

    • erterte

      Vaikka on kuinka paljon liukuvoidetta, se kumi tekee minulla minimaalisia haavaumia emättimeen. Limakalvot myös turtuvat hommaan hyvin nopeasti, se kodomihan on kumia, niin luonnotonta, onko ihmekään siis ? Liukuvoidekin on vain keinotekoista kosteutusta.

    • frs (m28)

      Tulee ärsyttävä tauko kondomin laittamisen ajaksi. Varsinkin jos nainen ei osaa/halua osallistua "pukemiseen". Ilman kortsua voi työntää peniksen sisään juuri sillä hetkellä kun haluaa/onnistuu, erityisen tärkeää, jos on huono seisokki. Lisäksi se haju ja rapina vie fiilikset ja vähän parempi tuntuma on ilman sekä miehellä, että naisella.

    • rtaw464w

      Aika monelle naiselle tulee hankautumia ja haavaumia kondomista vaikka olisi miten kosteat paikat. Miehillä varsinkin iän myötä usein tuntoherkkyys alkaa vähenemään joten kondomin kanssa voi olla ettei tunne yhtään mitään enään.
      Sen lisäksi on se laitto ja kondomin mahdollinen etsiminen.

      Nuorena se kondomi ei oikeastaan häiritse ja sitä on niin herkkä että kondominkin kanssa tunne on voimakas ja se henkinen kiihotus auttaa asiaa myös.
      Vanhemmiten seksiin tottuu eikä se kiihko ja tunneherkkyys ole enään sama asia.

      En toisaalta sano että pilleri on sen parempi loppu pelissä, varsinkin jos siitä tulee sivuoireita paljon.

      • evakko

        Jos tulee hankaumia ja haavaumia, niin sitten liukkaria peliin tai pidempi esileikki. O__o

        Itselleni ei ole moisia tullut, enkä ole koskaan keneltäkään naispuoliselta kuullut mitään vastaavaa.


    • MaijaPoppanen82

      mitä vittua, miten se tunnelma muka menee pilalle kun kondomin laittaa :D siihenhän menee se 10 sekkaa... voi luoja mitä porukkaa täällä taas :D oliskohan aisteissa jotain vikaa, jos ei tunnu kumin läpi miltää

      • jokaisen oma asia

        Turha siitä on jeesustella. Eiköhän tässäkin asiassa ole yksilöitä joilla on eri mielipiteet ja tuntemukset. Joku tykkää, joku ei.Tuskin voit kaikkien puolesta noin vastata?


    • pave

      En ole löytänyt oikein sopivan kokoista kortsua. Kaikki tuntuu luistavan pois päältä pannessa ja joutuu tarkkailemaan, ettei kokonaan luista pois. Mulla on pieni esinahka ja en saa sitä vedettyä kovinkaan taakse, kun rullaan kortsua päälle.

    • ttt11

      Koska suurin osa kondomeista ovat liian tiukkoja, sekä vievät tuntoa peniksestä pois. Asia ei vielä sen puolesta haittaa, mutta harva nainen jaksaa seksiä tunnin verran, että kondomi päällä pääsee itse orgasmiin.

    • gdgheds

      ne haisee lateksille, ku joku kumihanska

    • Hiv tietäjä

      En ole koskaan käyttänyt mitään kumeja. Kerran kokeilin nuorena eikä sen kansa oikeen seiso eikä tunnu. En ole koskaan tauteja saanu kun en huorria ole pannu enkä homostellu. Kumin käyttö on luonnotonta ja typerää. Ja tarviiko sitä nyt huorissa käydä?? Suuseksi on hivin kannalta ainakin turvallista. Hiv voi teoriassa tarttua siinä joo mutta todennäköisyys sama kuin meteoriitti tippuisi päällesi eli lähinnä teoreettinen/olematon. Maailmalla ei ole edelleenkään yhtäkään varmaa suuseksin välityksellä tullutta tartuntaa ja monet asiantuntijat väittävät sen olevat jopa täysin mahdotonta. Emätin eritteessä on saman verran usein virusta vaan kun syljessä joten suurin osa hiv tartunnoista seksistä saahaa peräpanon lisäksi menkkojen aikasesta emätin panosta kun on verta. Ihmisen suussa oleva sylki tappaa hivin sekunnissa jos sitä pääsis suuhun. Suomen hiv tietäjät pelottelee eikä tiedä juurikaan asioista niinku ulkomailla tiedetään.

      • ei ole todellista??

        et oo väitöskirjaa aatellu tolla sonnalla väsästä?


      • Kiukkuinenkinkku

        Kuuleppas valopää, satuitko tiedostamaan sen, että HIV ei todellakaan ole ainut tauti, joka suojaamattoman seksin välityksellä voi tarttua? Ja melkoisen naiivia ajatella, että vaan huorilta ja homoilta voi saada tartunnan! Haloo, kaikenlaisia sukupuolitauteja liikkuu ihan valtaväestönkin keskuudessa! Tälläkin hetkellä saatat kantaa jotakin sukupuolitautia, mikä ei vaan oireile rajusti itselläsi. Siitä huolimatta se saattaa tehdä koko ajan tuhojaan. Ja mikä tärkeintä (vaikka et omasta terveydestäsi välitäkään), sörkkimällä paljaalla kaikkia kiimaisia pimppejä, saatat edesvastuuttomasti levittää tauteja allasi (tai päälläsi) makaaville naisille!


    • onsku111444

      Kondomin käyttö on kuin leivän ruoan pakkauksen kanssa. Ei tunnu missään, ei mitään kontaktia toiseen. Olen nainen ja voin kertoa ettei kondomilla panemisesta ole jäänyt minkäänlaista muistikuva vaikka sitä tapahtui usein nuoruudessani. Aito fyysinen sitova suhde voi toteutua vain ilman kumia!!

    • yes for safesex

      Kumma kun aikuiset ihmiset eivät millään halua uskoa, että ei se elämä loppuen lopuksi niin ihanaa ja helppoa ole. Tuntemattomien kanssa hommailu ilman kumia on riskaabelia! Sitten jos nainen ei halua tuhota kehoaan synteettisillä hormoneilla niin sekin on monien mielestä raukkamaista!

      Kerran tuli dokkari naisesta, joka oli saanut hiv:n exältään. Niin se oli raskaana uudelle miehelle, koska tämä mies halusi välttämättä panna paljaalla, jotta naisystävä saa kokea ihan aitoa nautintoa, raskauden ja miehen tartuttamisen uhalla. Voi jessus!

      • yes for safesex

        Ja lisättäköön se, että raju todellisuus iski pariskuntaan synnytyksessä, olivat aivan hädissään että tarttuuko se hiv vauvaan. Lasta äiti ei saanut imettää.

        Ihmisten itsekkyys on uskomatonta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe