Pelottavaa aikaa eletään, vainot alkaneet!

Peloissaan.

Koko ajan mennään pahempaan suuntaan!
Eksyttäjiä nousee toinen toisensa perään. Vahvaksi kanavaksi eksytykseen on todettu netti. Jotku ovat tosissaan ruvenneet tekemään poiskäännytystyötä erilaisin blogein ja ns. asiantuntijalausuntojen kautta, joita ne antavat lehdistölle. Tuntuu, että yhä kiihtyvään tahtiin monet ovat innostuneet myös kirjoittamaan eksyttäviä kirjoituksia, joilla halutaan tämä Jumalan valtakunta hajoamaan. Ihan uusimpana kirjana "Nyt vapaa olen" jonka nimi mukailee erään rakkaan siioninlaulun ensimmäisiä sanoja. Tämän eksytyskirjan on kirjoittanut liikkeestämme eronnut ja Topi Linjama.
En usko, että tämäkään kirja tulee jäämään viimeiseksi. Eksyttäjät pyrkivät kirjoittamaan kirjoja niin kauan, kunnes Jumalan valtakunta on saatu kukistettua. Ja on harmillista, kuinka paljon nämä eksyttäjät ovat saaneet ihmisiä luopumaan uskosta. Jopa mun ystäväpiirissäni on tapahtunut katoa :(. Me edelleen uskosta lujasti kiinni pitävät joudumme jatkuvasti perustelemaan omaa uskoamme näille entisille uskovaisille. On huolestuttavaa, että näinä eksytyksen aikoina myös monet puhujat ovat tuntuneet joutuneen hakoteille. Nyt tarvittais viisautta ja myöskin rohkeutta toimia oikein. Itteä ainakin pelottaa se, että jos tämä joukko hajoaa, niin keiden mukaan itse lähden. Ja voinko olla vakuuttunut, että se, joiden kanssa jään, että se on just se joukko, joka on saanut säilyttää elävän uskon.
Ei auta muuta, kun rukoilla, että Jumala pitäisi minusta huolen!

43

1043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 638281919

      Eiköhän usko tai maailmankatsomus ole jokaisen yksityisasia. Mitä sitä kavereiden uskoa edes kyselemään saati sitten kyttäämään. Ei ole mitään syytä pelkoon. Uskot siihen, mitä uskot ja annat muiden uskoa, mitä haluavat. Pärjäät varmasti ihan hyvin.

    • Vaiennetaan ne!

      Onhan meillä edelleen käytettävänämme tämä erittäin siunauksellinen työmuoto, hoitokokoukset!

      Kristuksen kirkkolain perusteella voimme ottaa taivaspaikan pois keneltä tahansa oman harkintamme mukaan ja kostaa saa.tanalle heitetyn omaisille, jos eivät saa pidettyä helevetinmatkalaistaan hiljaa, kuten teimme aiemminkin.

      Saisimme Topi Linajamankin vaiennettua jos totuttuun tyyliimme kävisimme hänen vanhempiensa kimppuun ja sitä kautta painostaisimme Topia.

      • mammas sån

        rauhanyhdistyksistä on tullut tietynlaista kulttuurin välittämistä. talostelua lapsuudesta alkaen. harvoin enää on kääntyneitä tai parannuksen tekijöitä.

        näivettymiaen aikaa. onneksi on näitä herättelijöitä


      • revi siitä
        mammas sån kirjoitti:

        rauhanyhdistyksistä on tullut tietynlaista kulttuurin välittämistä. talostelua lapsuudesta alkaen. harvoin enää on kääntyneitä tai parannuksen tekijöitä.

        näivettymiaen aikaa. onneksi on näitä herättelijöitä

        onko mielestäsi vainoa että puhujan pahay teot tulevat selvitettäviksi?
        onko vainoa että kuvataan se miten hoitokokouksia nykyaikana esim kirkon työtä tekeville järjestetään?
        onko vainoa se että joku kysyy oikeita perusteita naispappeudesta tai pakkosynnyttämisestä


      • 12+9
        revi siitä kirjoitti:

        onko mielestäsi vainoa että puhujan pahay teot tulevat selvitettäviksi?
        onko vainoa että kuvataan se miten hoitokokouksia nykyaikana esim kirkon työtä tekeville järjestetään?
        onko vainoa se että joku kysyy oikeita perusteita naispappeudesta tai pakkosynnyttämisestä

        Kyllä se sellaiseksi koetaan - valitettavasti.

        Lähellä varmaan on, ettei vedota uskonnonvapauspykäliin. Tuon jälkimmäisen osalta saatetaan varmaan tehdäkin.

        Ei pakkosynnyttäminen tai pedofilia liene yhtään pahempaa, kun ympärileikkaamiset miehille ja naisille tai järjestetyt lapsiavioliitot.

        Niitäkin vaaditaan helposti hyväksyttäviksi uskontoon ja kulttuuriin liittyvinä.

        Naispappeuden hyväksyminen lienee mennyt kauppatavarana, kun muuan piispa ryhtyi penkomaan epäkohtia. Piispalle tehtiin tarjous: VL.t hyväksyvät naispappeuden, kun piispa jättää epäkohdat selvittämättä.

        Seuraavana kauppatavaroina lienevät homoavioliitot ja homoseksuaalien virat kirkossa.


      • vesaluoma1970

        Noinhan ne pelkurit ja raukat toimii,käyvät vanhuksien ja lasten kimppuun.


      • vesaluoma1970

        Niin millä te paskahousut,pelkurit vaientaisitte raavaan miehen,hernepyssylläkö vai kutittelisitte minua sulalla jalkapohjasta vai tulisitte kymmenen miehen voimalla päälle,kun yksin ei uskalla?


      • Kauhistavaa

        Oletko tosissasi? Oletteko mielestänne ainoa Jumalan valtakunta?

        Miten uskosta voi joutua noin harhaan johdetuiksi?! Pakottaminen ja uhkailu eivät ole aidon kristityn tapoja.

        Jos liikkeen harhat havainnut kertoo siitä kirjassaan, eikö se ole vain hyvä? Hänen tarkoituksensa on puhdistaa harhaopeista ja vääristä toimintatavoista vl-liike. Sehän on Raamatullista.

        Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi. Älkää asettuko Jumalan sanan yläpuolelle, sillä joka itsensä ylentää, hänet alennetaan sanan mukaan.


      • Darvinin kannattaja

        Kirjoitat "Kristuksen kirkkolain perusteella voimme ottaa taivaspaikan pois keneltä tahansa oman harkintamme mukaan ja kostaa saa.tanalle heitetyn omaisille, jos eivät saa pidettyä helevetinmatkalaistaan hiljaa, kuten teimme aiemminkin."

        Puhut puuta heinää. Kristuksen kirkkolaki?

        Ostan Topi Linjaman kirjan, ei se vaikuta vakaumukseeni. Luomiskertukseen ei ole ainoatakaan todistetta, päinvastaiseen on. Tiede on oikeassa, uskonnot ovat harhaa.


    • 17+17

      Myös Jeesuksen aikaan oli ihmisillä pelko, että siellä Israelissa ja etenkin Galilean suunnalta alkanut villitys eksyttää uskovaiset pois ainoasta oikeasta uskosta.

      Ei se ole ihme, että nytkin nousee tämä suuri pelko, että nämä kyseenalaistajat kaatavat "kaikki säädyt ja oikeudet", jotka olemme Moosekselta saaneet.

      Todella halveksittavia tuollaiset linjamat, jotka eivät noudata jumalan valtakunnan kalliita neuvoja ja eksyttävät oikeita uskovaisia pois uskostaan.

      Kyllä vastatoimet olisivat tarpeen.

      Ennen on riittänyt, kun on valehdeltu, että kaikki ulkopuoliset ovat synninrakastajia tai omavanhurskaita, mutta nyt sekään ei enää riitä.

      Pahinta kaikista on, että on vieläpä sellaisia eksyttäjiä, jotka puhuttelevat jumalan lapsia ja osoittavat Raamatulla, meidän ulkokultaisen ja tekopyhän elämämme ja osoittavat, että meillä on autuuden perustana itse keksimämme säännöt, jotka olemme hyvin valikoiden poimineet Raamatusta. Pahinta on. että he osoittavat, että jätämme pois painavimmat paikat Jumalan Sanasta.

      Kyllä tuollaiset halveksittavat samarialaiset pitäisi jotenkin kukistaa.

      • Seuroissa pilkataan.

        Nykyään yleisesti käytössä oleva "vastatoimi" on, kun seurasaarnassa puhuja ivaa näitä asioista keskustelevia -ja seurakunta nauraa pilkkanaurua mahat kippurassa.


    • "Tuntuu, että yhä kiihtyvään tahtiin monet ovat innostuneet myös kirjoittamaan eksyttäviä kirjoituksia, joilla halutaan tämä Jumalan valtakunta hajoamaan."

      Kerrotko avaaja, mitä tarkoittaa käsite "Jumalan valtakunta".

      • 3+14

        Olet roikkunut palstalla kuulemma yli kymmeen vuotta etkä vielä tiedä vaikka moni on varmaan sen sinulle selittänyt.

        Oletkohan väärällä palstalla.


      • 3+14 kirjoitti:

        Olet roikkunut palstalla kuulemma yli kymmeen vuotta etkä vielä tiedä vaikka moni on varmaan sen sinulle selittänyt.

        Oletkohan väärällä palstalla.

        Selitä vielä kerran.


    • Alarantalainen

      Erikoinen näkemys: jos joku kertoo omista kokemuksistaan ja prosessitaan, se on vainoa ja eksytystä. Surullista.

      • Sairaita ne on!!

        Ennen kaikkia kielletyistä asioista keskustelevia sanottiin mielisairaiksi, joista ei kannata välittää, vaan sääliä heidän mielisairauttaan ja sen aiheuttamaa noloa kohtaloa.

        Viime vuosina olen kuullut ainoastaan Johanna Hurtigin mielenterveyttä julkisesti ja yksityisesti epäiltävän, koska hän tutki vl-hyväksikäyttörikollisuutta.


    • No shit?...

      Lopeta se sekoilu ja ala ns. normaaliksi ihmiseksi, niin ei tarvitse pelätä vainoja.

    • Ei ihme, että saa*tana-vetoisessa vanhoillislestadiolaisessa herätysliikkeessä ihmisiä pelottaa.

      Saa*tanan yksi tavoite on murtaa ihmisen mielenterveys. Keskeinen keino tämän tavoitteen saavuttamiseksi on vl-hoitokokoukset.

    • pekko m.

      Pedofilian uhreja on syytetty mielisairaiksi koska he ovat kertoneet asioita joita ei ole haluttu kuulla. Tällaista "jumalan valtakunnan" talostelua.

      • erehtymätön vl-liike

        Mitä se on.

        Totuuden puhuminen on vl-liikkeessä syntiä.


    • huuko1

      Voitaisko ajatella, että tuo uusi kirja on olemassa siksi, että vaietut ajatukset ja vähätetyksi tulleet ihmiset saavat elämäntarinansa esiin vääristelemättä? Toki vääristely ja vähättely jatkuu, kun pelokkaat ihmiset reagoivat, ennenkuin ovat edes lukeneet kirjaa. Jos vanhoillislestadiolaisuudessa ei ole mitään pelättävää ja suojeltavaa, kenenkään ei tarvitsi pelätä eikä suojella.

    • matkaystävä

      Toivon, että avaaja pääsee pelkonsa kanssa sinuiksi. Voi myös hakea ammattiapua, jos pelot vaivaavat niin, että normaali elämä käy vaikeaksi. Rukoilen sinulle voimia.

      • mammas sån

        avaaja on asettanut turvansa ihmisiin ja ihmisten toimintaan rauhanyhdistyksissä. tämä ns talostelu on alkamut haiskahtaa ummehtuneelta ja kotikutoiselta jossa ei ole tarvetta parannuksen tekemiaelle eikä Jumalaan uskomiselle.
        kirjoitukset murentavat oikeassa olemisen illuusiota. profeetan sana on säikäyttänyt


    • " Itteä ainakin pelottaa se, että jos tämä joukko hajoaa, niin keiden mukaan itse lähden. Ja voinko olla vakuuttunut, että se, joiden kanssa jään, että se on just se joukko, joka on saanut säilyttää elävän uskon.
      Ei auta muuta, kun rukoilla, että Jumala pitäisi minusta huolen! "

      Miksi seuraat ihmistä etkä jJeesusta ?

    • taig meng

      Jos haluat olla vainottujen kristittyjen joukossa niin mene Pohjois-Koreaan Raamattujen kanssa. Et tiedä vainoista mitään, ne mitä valhesaarnaajat sulle puhuu seuroissa on täyttä pas.kaa ja tyhjiä huru-ukkojen höpötyksiä.

    • väärä valvominen

      Lieneekö mainitsemasi ihmiset luopuneet uskosta Jumalaan ja Jeesuksen sovitustyöhön vai uskosta vl-seurakuntaan? Miten olet asian ymmärtänyt?

    • 17+19
    • tärkee kysysymys

      Vieläkö lestispapit kehtaavat raiskata toistensa siunauksella pieniä lapsia?

    • Jumalan armossa
    • Omantunnon piikki

      " Eksyttäjät pyrkivät kirjoittamaan kirjoja niin kauan, kunnes Jumalan valtakunta on saatu kukistettua. Ja on harmillista, kuinka paljon nämä eksyttäjät ovat saaneet ihmisiä luopumaan uskosta. Jopa mun ystäväpiirissäni on tapahtunut katoa :(
      Itteä ainakin pelottaa se, että jos tämä joukko hajoaa, niin keiden mukaan itse lähden. Ja voinko olla vakuuttunut, että se, joiden kanssa jään, että se on just se joukko, joka on saanut säilyttää elävän uskon.
      Ei auta muuta, kun rukoilla, että Jumala pitäisi minusta huolen!"

      Etkö huomaa. Pelkäät, koska aavistat oman uskosi hataruuden, valheellisuuden. Uskosi ei ole perustettu kalliolle, kuten Jeesus vertasi.

      Turha syyttää ulkopuolisia tahoja vainoamisesta, jos he vain paljastavat oman epävarmuutesi ja uskosi valheellisuuden.
      Hyvä on rukoilla tosiaan, että Jumala pitäisi huolen ja ohjaisi sieluasi rauhaan ja vapauteen, pois orjauskosta.

      • Siltä tuntuu

        Hän pelkää, että joutuu päivittämään omaa ajatteluaan.


    • "Metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan". Jos jaat rakkautta, saat rakkautta. Sodan käynnissä aina kysytään, kuka aloitti - ja miksi? Pelko tulee tuolta "Siionista". Pelotellaan he-vetillä tms. Muistan kyllä! - Älä pelkää, ota Jeesus turvaksesi - ja totuus!

    • 38+88

      Kun lukee tätä ketjua, niin tulee epäiltyä vanhoillisten uskoa, että onko heillä ollenkaan sitä raamatullista USKOA JEESUKSEEN KRISTUKSEEN, vaan onko se vaan sen vanhoillisen uskon takana sekin usko Jeesukseen Kristukseen. Omituista!

    • 48+99

      Oleppa tarkkana,sillä tässä ketjussa ei määritellä vl:ien uskoa,vaan ei-vl:t jakelevat
      omia arvioitaan ja harhaluulojaan mieltymystensä jälkeen.Ei omituista!

      • wendy2

        avaajalle: usko lapsen lailla syntisi anteeksiannetuiksi Jeesuksen nimessä ja veressä. Niin yksinkertaista se on. Ei tarvi järkeillä USKON asioissa. Elävä usko synnyttää rakkauden toisiin samoin uskoviin. Tältä palstalta harvoin kuuluu hyvää. Jäädään uskomaan.


      • Omantunnon piikki
        wendy2 kirjoitti:

        avaajalle: usko lapsen lailla syntisi anteeksiannetuiksi Jeesuksen nimessä ja veressä. Niin yksinkertaista se on. Ei tarvi järkeillä USKON asioissa. Elävä usko synnyttää rakkauden toisiin samoin uskoviin. Tältä palstalta harvoin kuuluu hyvää. Jäädään uskomaan.

        Väärin.
        Elävä usko herättää rakkauden kaikkiin ihmisiin, riippumatta uskonnosta. Myös eläimiin ja muuhun luomakuntaan.
        Siinä ELÄVÄN uskon hedelmä.


      • piikki mikä piikki
        Omantunnon piikki kirjoitti:

        Väärin.
        Elävä usko herättää rakkauden kaikkiin ihmisiin, riippumatta uskonnosta. Myös eläimiin ja muuhun luomakuntaan.
        Siinä ELÄVÄN uskon hedelmä.

        Ei se nyt ihan noinkaan ole.


      • Siinä totuus

        Mieltymykseni ovat Raamatusta. Sen mukaan itseä ei pidä korottaa muita paremmaksi, eikä lapsiin saa koskea seksuaalisesti. Myös miesten tai naisten keskinäinen seksi on syntiä.

        Kaikki puheet on tutkittava Raamatulla, ei lahkon kovaäänisten mukaan. Olen Jeesuksen alamainen. Häntä pyrin miellyttämään. Ihmisiä en kumarra. Saatan arvostaa joitakin, mutta en aseman mukaan.

        Arviot perustuvat Raamattuun. Olen sen lukenut useasti läpi ja tiedän sisällön. Harhaan johtajia en kuuntele. Olen siis puhtaan totuuden puolesta.

        Nöyrät saavat armon. Synnit saa anteeksi, kun ne tunnustaa JA HYLKÄÄ.
        Jumala antaa voimansa parannuksen tekoon. Hän pitää omistaan huolen. Ja meitä on paljon muissakin seurakunnissa.
        Taivaassa tulee olemaan vain yksi ainoa seurakunta; Jeesuksen seuraajien valtakunta.


    • 41+22

      ### usko lapsen lailla syntisi anteeksiannetuiksi Jeesuksen nimessä ja veressä. ###

      Näin olen aina uskonut ja uskon edelleen, enkä ole vl!

    • Ateismi pelastaa

      Voi Jeesus miten sekoja hihhuleita täältä palstalta löytyy. Onneksi sukulaisten, tuttavien tai ystävien joukossa ei ole yhtään teidänlaistanne lahkolaisuskovaista. Herra varjele.

    • Maailmaa nähnyt

      Oletko peloissaan oleva koskaan matkustellut? Kun tarpeeksi maailmaa kierrät, havaitset, miten paljon maailmassa on ihmisiä ja erilaisia uskontoja sekä uskomuksia. Miten paljon on ihmisiä, jotka kuvittelevat, että heidän oma uskontonsa on se ainoa uskonto, joka vie taivaaseen. Miten nekin samalla tavalla kuvittelevat, että heidän käsityksensä ja tulkintansa Jumalan sanasta on se ainoa oikea. Miten ihmeessä olette vl-porukassa kiivenneet ohi Jumalan päättämään, kenellä on oikea elävä usko ja kuka on eksyksissä. Toisen uskonnon mukaan te vasta eksyksissä olette.
      Maailmassa on n. 6 miljardia ihmistä. Ajatteletko niin, että täällä pohjois-Suomessa sijaitsee harvalukuinen kansa, jolla on ainoa oikea elävä usko. Muiden sukontojen, maanosien ja maiden ihmiset sitten ovat niitä vääräuskoisia, joiden tie vie helvettiin.
      Se, joka ryhtyy päättämään siitä, kuka on eksyksissä, on itse kaikista pahimmin eksyksissä. Älä ryhdy Jumalaksi Jumalan paikalle.

      • Maailmaa nähneelle

        Aika piskuinen se lauma on Raamatun jälkeen, jotka menevät siitä ahtaasta portista sisälle jumalan valtakuntaan. Monet yrittävät mutta eivät taida. Pysytään vaan siinä mitä Raamatussa meille kerrotaan.


    • Ja säälittävä

      Piskuinen lauma tunkemassa itseään johonkin ahtaaseen porttiin pää punaisena ....ja laput silmillä. Säälittävää.
      Suuri on Jumala, mutta pieni on ihminen....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe