Mistä olette kumppaninne löytäneet?

dremota

Aihe on aina kiinnostanut minua! Minusta on hauska kuulla missä ja miten ihmiset ovat löytäneet toisensa. Ehkäpä pienet vinkitkin ovat sallittuja ;)

Aloitan itse kertomalla, että ensirakkaus tuli yhteisen harrastuksen kautta - molemmat harrastimme vuosia sitten foorumipohjaisten novellien kirjoittamista. Netissä siis tutustuttiin ja asiat johtivat toiseen :D Harmi vain, rakkaus taisi olla pääosin yksipuolista, eikä meillä koskaan ollut virallista suhdetta.

Äskettäin loppunut suhde sai niin ikään alkunsa harrastuksesta ja netistä. Olimme molemmat suunnitelleet ottavamme samasta pentueesta koiran, ja yhteinen ystävämme esitteli meidät toisillemme. Pari vuotta oltiin puolituttuja, kunnes jostain syystä aloimme juttelemaan enemmän toisillemme. Viimein kävin hänen luonaan - ja siitä alkoikin kolmen vuoden yhteistaival.

24

1123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m.h1

      Minulla oli aina ollut ,että löysin sattumalta ihmiseen tutustua sekä aloimme näin todellakin ja sitten kaverin kautta tapahtunut myös.En ole tähän asti koskaan harrastuksen kautta tai netin kautta rakkauden takia.Olen nyt pitkään sinkkuna ,mutta ei haittaa :-). Puolituttuja on kyllä ,mutta olemme vain kavereita.Tuttavuuksia kyllä riittää yhä. Katsotaan joskus myöhemmin ,että jos tapahtuisi muuta :-).Harrastukseni vain ulkoiluun ja kotonani harrastuksen kanssa ,mutta en ole missään yhteisöön tai kerhoon jossa harrastuksia.
      jotka löysivät toisensa netin kautta tai harrastuksen kautta tai jopa kaverin kautta tutustua.Toki lesbochatin kautta myös joskus tapahtunut.Toiset sanoivat ,että löysivät myös kumppanin qruiserista. Aika monta asiaa eri tavalla :-).

    • yksin1

      mie en löydä mistään :( eihän tällänen vanha akka kelpaa enää kelleen.oon sitte kotona ja märehdin :(

    • Yksin miekii oon

      Tuo on kuin miun kirjoittama jonka "yksin1" kirjoitti. Rupesin jo miettimään et miten en muista kirjoittaneeni.

    • Kevätkääryle

      Minkä ikäinen sä yksin1 olet?

    • yksin1

      kauhian vanha.45v mittarissa :)

      • 222+222+222

        No ei kyllä pitäis iän olla ongelma :)


      • cych
        222+222+222 kirjoitti:

        No ei kyllä pitäis iän olla ongelma :)

        Ton ikäset naisethan on just kuumimpia ja parhaassa iässä. Mulle ainakin kelpais!


      • Sopiva ikä

        Ei 45v oo kauhian vanha,jos vuotta vanhempikaan ei oo :)


      • ikä on vain luku
        Sopiva ikä kirjoitti:

        Ei 45v oo kauhian vanha,jos vuotta vanhempikaan ei oo :)

        Lisään tänne kaikille niille jotka pelkäävät olevansa liian vanhoja: minä olen päälle parikymppinen binainen, jonka ensirakkaus/ihastus naiseen oli 46 - vuotias. Valitettavasti tämä taisi olla hetero tai vähintään avioliitossa, mutta niin kauan kun ihmisellä on kaunis persoona niin ikä ei ole minulle este.


    • Lepattelija

      Kumppanin voi löytää monella tavalla, joskin kumppania voi joutua etsimään sitkeämmin kuin esim heterot, onhan meitä lepattelijoita kuitenkin vain murto-osa. Itselläni tyttöystäväni oli kanssani aluksi vain ystäviä, mutta päälle puolen vuoden päästä aloimme seurustelemaan. Minua tuurasi, sillä löysin hänet sattumalta jase vaun... noh, tapahtui.
      Aikaa ennen sitä on hauska miettiä, sillä olen hidasälyisyyden huipentuma rakkaudessa ja käy hieman sääliksi tyttöystävääni, kun oli kuulemma ihaatunut minua huomattavasti aiemmin enkä pösilönä tajunnut mitään... xD Mutta minusta kuulemma huomasi ihastumisen helposti. :'D
      Mutta joo... tsemppiä. :3 Kumppanin löytäminen voi olla haastavaa, mutta sen arvoista kyllä.

      • Lepattelija

        *ystävä
        Pahuksen kirjoitusvirheet...


    • yksin1

      oli ihana lukee vastauksia.pisti jopa hymyilyttää :) kuumimpia ja parhaassa iässä..kiitos :) yx noin ajatteleva mulle ja mun koti ovelle ;) sinkku nainen toivottelee kaikille hyvää yötä ja kauniita unia :)

    • No lipstick

      Mä olen 46 vee ja löytänyt itseni reilut 3 vuotta sitten. Nyt elän hurjia, upeita, ihania, rajuja, helliä, uskomattomia aikoja upean naiseni kanssa. Parasta elämää juuri tällä hetkellä ja tulee paranemaan......

    • Mistä löysin kumpparit

      Olen löytänyt kumpparini yleensä kenkätelineestä tai kaapista. Viimeisimmät kumpparini löysin citymarketista.

      Kumpparit ovat mukavat kun pitävät jalat kuivina ja lämpiminä märässä säässä. Toisin kuin useat ihmiset, saavat sut ensin märäksi ja sitten kaatavat koko sangollisen kylmää vettä niskaan

      • kjäh kjäh

        Bussista kaksi penkkiriviä taaempaa vasemmalta.


    • 45 minäkin

      Nuorempana yritin seuranhakua alan baareissa ja Setan porukoissa, sittemmin on tullut tehtyä lähentymiskokeiluja työpaikoilla ja nettitreffipalstoihin olen tutustunut vasta nyt. Vielä ei oo tärpänny muuta ku epämääräisten suhteilujen verran. Ja ikää on se maaginen 45 ;)

    • 123456789

      Mun kumppani tulee vissiin löytymään psykiatriselta osastolta........ jos sieltäkään. En välttisti kelpaa hulluillekaan. Aika hullu pitäs olla että minut haluaisi. :-D

    • 47v

      Löysin Setan bileistä ja hävisikin sinne.
      Nyt sinkkuna ja olo on ihan siedettävä, vielä pohtii toisen julmuutta, mutta
      eiköhän tämä tästä kesään mennessä.

    • kdfjlskjdflskf

      Olisinpa keski-ikäinen, niin kumppanin löytäminen olisi paljon helpompaa. Siinä iässä ihmiset toivottavasti näkee toisissaan jo muutakin kuin kauniit kasvot ja hyvän kropan ja muitakin "vaatimuksia" on ymmärretty hieman vähentää.

    • Kevätväsynyt

      Keski-ikä päällä täälläkin. Ja uuden kumppanin löytäminen ei todellakaan ole helppoa. Kun ei oikeesti isossa kaupungissa asu, eikä paikkoja mistä voisi samanhenkisiä ihmiä katella ole, niin en minä tiedä mistä niitä löytyy. Jollain säälittävällä treffi-ilmoituksella jostakin. Ei jaksa :(.

      • If this is it...

        moi, kiinnostaisiko tällainen aloittelija 50 Joskus kauniiksi kehuttu, mutta siitä on aikaa... nykyjään vain harmittelee ylimääräisiä kilojaan. Ilman ystävää elämä vain on niin mitätöntä..


      • Heila helluntaina
        If this is it... kirjoitti:

        moi, kiinnostaisiko tällainen aloittelija 50 Joskus kauniiksi kehuttu, mutta siitä on aikaa... nykyjään vain harmittelee ylimääräisiä kilojaan. Ilman ystävää elämä vain on niin mitätöntä..

        Kaveriporukasta sattumalta, baarista, suomi24,qruiserista ja viimesin samasta työpaikasta. Eli saattaapi löytyä miiistä vaan ;)


    • eilaitetayrittänyttä

      Kumpa itsellekkin löytyisi se oma kulta viimeinkin. Kaikille se tuntuu olevan niin vaivatonta. Ehkä itse yritän liikaa.

    • Suburban Lesbian

      Oma puolisoni kehittyi sammakonkutulätäköstä taloni takaa, sähkömittarin vierestä, kun peura oli ensin käynyt lirauttamassa ureat siihen. Nyt olemme lipitelleet toisiamme jo parikymmentä vuotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe