AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Karaokemikki?

Karaokemikki?

13 Vastausta 3 278 Lukukertaa
Ostin Fintecin DVD:n, jossa on myös karaoketoiminto. Kytkin sen stereoiden vahvistimeen (RCA:lla) ja kokeilin laitteeseen paria vanhaa mikkiä, mutta toisella ei kuulunut mitään ja toisellakaan lauluun ei saanut tarpeeksi volyymiä (ei telkkarin eikä stereoiden kautta). Kun kytken mikin suoraan stereoihin, ääntä tulee kyllä reilusti mutta taustaa ei saa samaan aikaan kuulumaan kuin telkkarin kautta. Onko joku muunlainen ratkaisu parempi, vai pitäisikö vaan ostaa erilainen mikki? Minkälainen mikki olisi tähän touhuun sopiva ja mistä sellainen kannataisi ostaa?

vahvistin

tarvit vahvarin käy katsomassa www.kitupiikki.fi

Ei vahvaria, vaan pelkästään mikseri riittää

Liität mikrofonin mikserin kanavalle 1, liität DVD:n rca:t tape in tai kanaville 2 ja 3 (Stereo) ja sitten liität mikserin ulostulot stereosi sisäänmenoihin. Tällä tavalla voit säätää kaikkien, niin mikin, kuin DVD:n voimakkuutta halutunlaiseksi. Ja mikä parasta: Kaikki tulee stereoista niin musa, kuin oma äänikin mikistä. Ja jos haluaa äänen vielä paremmaksi, kaikulaite vielä kiinni mikseriin, niin a vot, johan ääni tulee hienosti ja systeemiä kehtaa näyttää muillekin. Itselläni on biisit kiintolevyllä, josta niitä soittelen PowerDVD - ohjelmalla ja tietsikan äänipiuhat on kiinni 12 kanavaisessa mikserissä. Samaten mikrofonit. Ja kaikuina Midiverb tuottamassa reverb-kaikua ja vanha Yamaha Delay- kaiku toisena. On mahtava laulaa, kun on kunnon systeemit. Eli avainsana on mikseri, jos haluat
äänen voimakkuuksia säätää toisiinsa nähden ja tietenkin sitten voi myös säätää äänenväriä. Tai no tietysti riippuu mikseristä myös, sillä niitä on myös sellaisia, joissa ei ole muuta säätöä, kuin vain tuo voikkakkuus. No jopa sellaisella pääsee hyvin alkuun kuitenkin. Että silleen..

Mikseri..

Juuri kuten Petu ehdotteli,

Mikít ja soitin mikserin kautta stereoihin kiinni niin johan helpottuu tasojen säätö.

Esim. tuolta http://www.stpaulssound.fi/mikserit.html
ALTO L-8 soveltuu tuohon käyttöön mainiosti. Siinä on 4 mikkikanavaa ja 2 stereokanavaa, lisäksi siinä on sisäänrakennettu efektilaite, joka riittää karaokeen täysin.

Huh

Kylläpä tulee arvokkaaksi laulaminen tällä konstilla. Suomalaisten kappaleitten nimistä ja tuotannostakaan en löytänyt mitään tietoa, voihan olla että noissa ei ole montakaan mieluista omista bravuureista puhumattakaan. Sinänsä kyllä fiksu keksintö niille joilla on rahaa niin ettei paskalle taivu ja joille on pääasia vain laulaa jotain.

Tarkennus

Laululistat löytyi xls-tiedostoina. Peruskamaa varman päälle, alkuun pääsee mutta entäs sitten?

Totuus mikkikaraokesta

Ostin kuukausi sitten moisen vempeleen. Kerta kaikkiaan loistava tuote, kun ei enää tarvitse mitään dvd-levyjä. Laskin just, että 1500 biisille tulee hintaa 30 senttiä per kappale, ei taida muilla seteillä moiseen hintaan päästä :) ... laitteet tietysti kaupan päälle ;)

www.bandinhand.fi karaokevehkeet

Soitin sille tyypille - ei mikään kauppamies - sanoi, että osta niitä dvd levyjä niin että hyllyt notkuu, ja eti niistä biisejä sitten, kertoi että sen mikin sisässsä on parhaimmillaan 5000 biisii ja suomalaisia tulossa keväällä ehkä parisataa lisää entisten 245 lisäksi. Kaikki Lauletuimpia suomibiisejä. Pakko vissiin tutustua takemmin kun koko laitteisto painaa pari kiloo ja tarvitaan vaan telkkari. Tarjosi laitetta kokeiltavaksi ilman mitään ostovelvoitetta. Outo tyyppi. Pitäiskö kokeilla kuitenkin.
Tarvitaan vain telkkari, wau, kyllä korvat lepää siinä hihiäänessä.

Arvokkaaksi ??

eipä tuota montaa ( esim vaikka 8kpl ... 500 €gen) seteliä menee paksuudeltaan alle.2mm nippuun ja ei ne kuitenkaan mistään pellistä oo tehty, niin että kyllä ne paskalle lömpyykissä helpostin taipuu.

ja tuolla määrällä viis-satasii ( joka löytyy varmasti joka jätkän perstaskusta) saa jo kyllä kotikäyttöön varsin pätevän satsin levyjä ja laitteita. eikä mitään markettipa**kaa.

Mun mielestä halvin karaokelaitteisto ever

Ostin ensin langallisen ja siihen langattoman lisämikin, kaikki toimi hienosti. Nyt vaihdoin nää sen Rollys Royce malliin pienellä välirahalla. Siinä on kaksi langatonta ja sitä ohjataan kaukosäätimellä. Upee vehje. Ihme, ettei mainosta sitä kotisivuillaan. On mulla ollut muitakin karaokelaitteita, mut kyllä tää on halvin ja ehdottomasti kätevin kun ei oo enää mitään dvd-levyjä eikä erillisiä soittimia arvita. Se mikki riittää.

fintec

Fintec soittelee taustat tajuttoman lujaa verrattuna mikrofonin tasoihin. Homma kyllä toimii, kun pudotat dvd:n äänenvoimakkuutta kaukosäätimellä alemmaksi (volume-napit fintecin kapulassa) ja väännät mikin voimakkuuden täysille. taustojen volume pitää asettaa niinkin alhaalle kuin 1-3 pykäliin (maksimivolume 16 pykälää)

Näinpä

itsekin ekaksi epäilin kun tätä ikivanhaa ja jostain syystä nostettua ketjua luin. Samantapainen homma oli uuden Madboyn kaa, mutta taustan tasoa pudottamalla homma tuli kuntoon eikä mikkejä tarvitse säätää täysille. DVD-karaokesoittimen ostaneen ei siis kannata lähteä lisäostoksille ennen kuin on luettu DVD-soittimen käyttöohje kunnolla ja katsottu kaukon nappeja.;)
 /   /  /  / Karaokemikki?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta