kilpailemaanko?

Hard powerlifter

Paljonko pitää nostaa penkistä että pääsee kilpailuihin?. penkki ilman varusteita 27,5kg ja slingshotilla 40kg.En ole vielä hommannut penkkipaitaa...mutta olen ajatellut sitä kovasti.Olen kuullut että paidalla voi saada jopa 100kg lisää penkkiin.Olen myös ottanut west-sidetyylin mukaan harjoitteluun pari vuotta sitten
Eli kevyt ja raskas päivä....Tavoitteena olisi penkata joskus raakana 200kg ja paidalla 300kg....olen treenannut 5 vuotta. ..6krt viikossa.t:pena 23v ja 52kg.

8

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liikunnanopettaja.

      Ihan oikeilla jäljillä olet. Jos nostat 27,5kg, niin olet aika lähellä tavoitettasi. 30kg riittää kisoihin pääsemiseksi.
      Paidalla saa tosiaan tuon 100kg lisää tulokseen ja kaksi paitaa kerralla tuo 200kg lisää. Kolmannen laittamalla voi tulla myös 5 lisää.

      Tuo west side tyyli harjoitus kannattaisi tehdä niin että ottaa ensin raskaan ja vasta sitten kevyen päivän.

      Kyllä tuo 200kg sinulta raakana vielä onnistuu kunhan muistat tehdä paljon nappuhyryä sekä leukoja. Nappuhyryt kannattaa tehdä aina maanantaisin, ei koskaan tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin, eikä sunnuntaisin. Vain siis maanantaisin. Ei ikinä muulloin kuin aina ja vain maanantaisin. Ei siis tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin, eikä siis sunnuntaisin. Vaan ainoastaan siis maanantaisin.
      Jos teet tiistaisin niin teet väärin, samoin teet väärin jos teet keskiviikkoisin. Et siis tosiaankaan saa tehdä myöskään torstaisin, perjantaisin, lauantaisin, etkä sunnuntaisin. Maanantaisin ainoastaan voit tehdä nappuhyryä.
      Nappuhyry ja leuat kehittävät 200kg penkkiä tehokkaasti.

      Jos olet 5 vuotta jo treenannut, niin sekin jo kertoo että pääset kohta kisoihin ja muista: Jokainen penkkipaita tuo 100kg lisää penkkiisi.

      • Hard powerlifter

        Kiitoksia viesteistänne....olen muuttanut nyt ohjelmaani niin että otan ensiksi raskaan ja sitten vasta kevyen päivän....nappuhyryä otan pyramidinä....aloitin just 10*10 ja seuraavalla vkolla 9*9 ja päätyen raskaaseen ykköseen....leukoja otin kuminauhakevennyksellä (-40kg) kevyen 6:sen.penkkitulos on mennyt hitusen eteenpäin...otin 2 lankkuun 35kg 3 toistoa ja rinnasta merkkipenkin 30kg....Penkkipaitaa kokeilin myös ekaa kertaa.... vanhan takaa avoimen farkkupaidan sain lainaksi ja kokeilin laskea 60kg rintaa kohti....laski 1 sentin???teenkö jotain väärin vai paljonko pitää oikein olla painoa joka tulee rintaan asti?60kg painoi muuten sairaasti...pelottaa ajatella mitä 200 tahi 300kg oikein painaa.Kannattaisko ruveta harjoittelemaan niin että joka treeniin paita päälle ja 5 kg joka treenissä lisää rintaa kohti?ja sitten kun on niin paljon painoa että tulee rintaan...eikun räjähtämällä ylös?


    • rawnostaja

      Jokainen euro, jonka maksat minun kolmesta vähän käytetystä penkkipaidastani tuo sen yhden kilon penkkitulokseesi lisää. Nyt ei kannata säästää väärässä paikassa!

    • bowman

      Penkki 27,5kg?! Ja tavoite 200kg.. Voi jestas. Onko tää vitsi vai. Useimmat 200 kilon punnertajat nostaa ekalla punnerruskerralla 80-120 kg ilman aiempaa treeniä.

      • voimapoika000

        Oookko ihan pelle? Aika harva saa ekalla kerralla edes tankoo ilman paua ylös. 27.5 kilon penkki ei tod. ole huono tulos.


    • ........

      Useimmat myös roinaa.....

    • uaaarrrggg

      Treenaa otevoimailua. Jokainen salinosto on uusi WR!!!!

    • stefan69

      onko homoa jos tykkää nostaa alasti toisten miesten läsnä ollessa? olen 17 vuotias vaikuttaako se asian luonnollisuuteen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe