Homot eivät kykene tekemään lapsia luonnollisesti!

uskovainen ajattelee

Irja Askola puolusti 14.3.2014 Helsingin sanomien Internet TV Studio kulmapöytä ohjelmassa "tasa-arvoista" avioliittolakia. HS:n nettitv:ssä Askolaa haastattelivat Heli Suominen ja Marko Junkkari.

Irja Askolan lausunnot Raamatun ja Jeesuksen opetuksista olivat virheellisiä sekä valheellisia. Herra Jeesus puuttui voimakkaasti ihmisten harhauttamiseen valheellisten perinnäissääntöjen kautta, paljastaen väärät opetukset, Hän myös kertoi sen mikä on Jumalan tahto ja Jumalan sanan totuus. tarkoitukseni ei ole nousta kenenkään yläpuolelle tai tuomita ketään, vaan tuoda esille se mitä Raamattu ja Herra Jeesus opettaa. Tutki, koettele ja puntaroi kirjoitukseni Raamatun sanan valossa.

Käsittelen kirjoituksessani todella vakavia asioita ja mitä siitä seuraa kun yhteiskunta hyväksyy tietyt asiat. Kirjoitukseni ei ole todellakaan hyökkäys ketään vastaan, vaan perustuu todellisiin tosiasioihin ja siihen kuinka negatiivisia seurauksia alkaa tapahtumaan yhteiskunnassa sen jälkeen kun asioita sallitaan, jotka eivät ole luonnollisia ja ihmisille sopivia.

Ihan aluksi haluan sanoa sen, että homoseksuaalit ovat minun lähimmäisiäni, joita kunnioitan ja rakastan lähimmäisinäni. Lähimmäisen rakastamiseen ei kuitenkaan kuulu se, että on pakko olla kaikista asioista samaa mieltä.

Homoseksualismin hyväksymisen vaatimukset ovat muuttuneet koko ajan radikaalimmiksi.

Mitä tasavertaisuutta se sellainen on, jossa ihmisiä pakotetaan hyväksymään asioita, joita he pitävät väärinä ja luonnottomina? Suomessa jossakin vaiheessa aletaan ihmisiä pakkokeinojen kautta painostamaan hyväksymään homoseksuaalisuuden.

Gay and Lesbian Advocates and Defenders- lakimiesjärjestö jakoi koulussa oppilaille avioliiton myyttejä romuttavaa esitettä. Esitteen mukaan yksi myyteistä on että avioliiton tarkoitus olisi jälkeläisten saaminen. Toinen myytti on se että lapsella olisi parempi olla isän ja äidin kasvattaessa hänet. Parin kuukauden kuluttua sama asia levitettiin ylä-asteelle. Osa-valtion kouluissa alkoi kiertämään näyttely nimeltään "rakkaus muodostaa perheen", jonka tarkoituksen oli tehdä homoavioliitoista arkipäiväinen asia nuorten mielissä ja ajatuksissa.

Sen jälkeen kun Suomessa hyväksytään homoavioliitot, niin enemmin tai myöhemmin homopropaganda valtaa Suomen koulut pakkosyöttäen homoseksuaalisuutta lasten ja nuorten sydämiin.

Lexingtonissa homoavioliittojen salliminen johti siihen, että mies joka ei pidä homoutta luonnollisena ja halusi sen tähden ottaa poikansa pois homoseksuaalisuutta käsittelevästä opetuksesta vangittiin mielipiteensä vuoksi.
Kun homoudesta tehdään ihmisoikeus kysymys, niin silloin sellainen ihminen rikkoo lakia vastaan, koska hän ei pidä homoutta luonnollisena asiana, niin siksi hänet voidaan vangita ja rangaista sen tähden.

Suvaitsevaisuus unohdetaan, koska homoseksuaalisuus tulee määrittelemään sen mikä on hyväksyttävää ja suvaitsevaisuutta, mutta homouden luonnottomana pitämistä ei suvaita, vaan siitä rangaistaan. Homoavioliitot eivät tuoneet yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, vaan vainon toisinajattelijoita kohtaan.

Massachusettsissa lakimuutos homoavioliittojen hyväksymisestä vaikutti odottamattomilla tavoilla myös liike-elämään. Kaikkien Massachusettsissa myönnettyjen vakuutuksien on myös nykyisin katettava homopuolisot mm. sairausvakuutus, autovakuutus, henkivakuutus mukaan lukien kaikki vakuutukset.
Vuonna 2007 eräs Bostonilainen juristi reputti tutkinnon, koska hän kieltäytyi vastaamasta homoliittoja koskevaan kysymykseen.

15

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen minä vaan

      jatkuu...

      Homoaktivistit tekevät tarkoituksellista provokaatiota etsiäkseen ihmisiä, jotka eivät hyväksy homoutta ja kun he ovat saaneet sen selville, niin painostus ja kaikenlaisen uhkailun ja ukaasin kautta ihmisiä pyritään painostamaan hyväksymään homoseksuaalisuuden.
      Massachusettsissa on syntynyt pelon ilmapiiri, jossa poliitikot hallinnon millään tasolla eivät uskalla asettua vastustamaan homoliikettä sen jälkeen kun homoavioliitot astuivat voimaan. Viranhaltijat pelkäävät, että heitä syytettäisiin vapauksien rajoittamisesta.
      Vuonna 2006 Massachusettsin sosiaalihallitus nimitti vuoden vanhimmiksi homoparin. Miehet olivat adoptoineet osavaltion viranomaisten kautta lapsen vastoin biologisten vanhempien tahtoa. Seuraavana päivänä siitä kun adoptio oli astunut voimaan, viranomaiset ehdottivat heille toisenkin lapsen adoptoimista. Julkisin varoin toimiva Massachusettsin adoptiopalvelukeskus, jonka logossa on kuvattuna miespari lapsen kanssa, on tukenut sateenkaariperheiden muodostamista. Se järjestää adoptiokutsuja, joihin homoparit voivat osallistua. Massachusettsin syntymätodistukset on uudistettu. Niissä ei enää lue äiti ja isä, vaan äiti / vanhempi 1 ja isä /vanhempi 2. Syntymätodistukseen voidaan merkitä lapsen vanhemmiksi kaksi miestä tai kaksi naista.

      Massachusettsissa outoa on se, että myös sairaalat ovat rajusti radikalisoituneet. Seksuaalivähemmistöjen tarpeisiin vastaamisen varjolla lähes kaikki Bostonin keskeiset sairaalat ovat alkaneet aktiivisesti tukea homoliikettä. Ne ovat alkaneet osallistua mm. Gay Pride -kulkueisiin sekä järjestää homotapahtumia ja homojen terveyttä käsitteleviä seminaareja.

      Ihmisen terveyteen keskittyvän laitoksen (amerikkalainen järjestö) CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention) julkaisun mukaan papilloomavirus (HPV) on yleinen virus, joista noin 40 viruslajia tarttuu ihmisestä ihmiseen seksikontaktin kautta. CDC:n julkaisussa tutkittiin miesten papilloomavirus tapauksia. CDC:n julkaisun mukaan homoseksuaali ja biseksuaali miehillä on 17 kertainen riski sairastua peräaukonsyöpään kuin miehillä, jotka harrastavat seksiä vain naisten kanssa. Homoseksuaalit ovat siis vaarassa sairastua syöpään papilloomaviruksen kautta paljon todennäköisemmin kuin heteromiehet. CDC:n julkaisun mukaan miehillä, joiden immuunijärjestelmän vastustuskyky on heikentynyt esim. HIV:n takia sairastuvat muita miehiä todennäköisemmin peräaukonsyöpään. Miehillä joilla on HIV tartunta saavat myös muita helpommin vaikeasti hoidettavia syyliä sukupuolielinten alueille. Papilloomavirukselta on vaikea suojautua, sillä edes kondomi ei suojaa tartunnalta, koska papilloomavirus voi tarttua pelkästä ihokosketuksesta.

      CDC: julkaisun mukaan on kiistaton tosiasia, että homoseksin harjoittamisen kautta riski sairastua papilloomaviruksen kautta erilaisiin syöpiin on paljon todennäköisempi kuin heteroseksin kautta. Itse asiassa CDC:n julkaisun mukaan homoseksin kautta esim. peräaukonsyövän riski kasvaa 17 kertaiseksi verrattuna heteroseksiin. Kiistattomasti homoseksin harjoittamisen kautta syöpäriski on moninkertainen verrattuna heteroseksiin. On siis kiistaton tosiasia, että homoseksuaalisuuden harjoittamisen kautta riski sairastua vakaviin terveydelle vaarallisiin sairauksiin on paljon yleisempää homojen keskuudessa kuin heteroiden.

      http://www.kotipetripaavola.com/moraalinrappio.html

      • satujahve

        paavola se jaksaa vielä tuprutella aivopierujaan, luulisi paavolallakin olevan muuta tekemistä kuin miettiä muitten ihmisten jalkovälejä ja mitä he niillä tekevät :D


      • mene ja tarkista

        Paavola kirjoittaa Raamatun asioita ymmärrettävästi Nettiin, että sinäkin sitten kun kiinnostut tutkimaan mitä Raamatussa vertauskuvissa sanotaan voisit tutkia niitä vaikka Paavolan sivuilta.

        http://www.kotipetripaavola.com/

        Käy sivulla vilkaisemassa, hän on tehnyt erittäin paljon työtä ja nähnyt vaivaa että tavallinen tallaaja voisi tajuta Raamattua, se on ollut todella iso työ ja vienyt paljon tunteja, vaivaa sekä viitsimistä!


      • sontapaavola
        mene ja tarkista kirjoitti:

        Paavola kirjoittaa Raamatun asioita ymmärrettävästi Nettiin, että sinäkin sitten kun kiinnostut tutkimaan mitä Raamatussa vertauskuvissa sanotaan voisit tutkia niitä vaikka Paavolan sivuilta.

        http://www.kotipetripaavola.com/

        Käy sivulla vilkaisemassa, hän on tehnyt erittäin paljon työtä ja nähnyt vaivaa että tavallinen tallaaja voisi tajuta Raamattua, se on ollut todella iso työ ja vienyt paljon tunteja, vaivaa sekä viitsimistä!

        paavolan sontaa ei kannata kenenkään lukea


      • bobrikof

        Taitaa Paavolalta olla jotain pois jos kaksi ihmistä toisiaan rakastaa. Uskonto sairastuttaa paljon enemmän mielisairauksiin uskottolemalla satuja.


      • "Mitä tasavertaisuutta se sellainen on, jossa ihmisiä pakotetaan hyväksymään asioita, joita he pitävät väärinä ja luonnottomina?"

        Tasavertaisuudessa ei olekaan kyse siitä, että kaikki saa tehdä, mitä haluaa kun siltä tuntuu, vaan siitä, että kaikkia kohdellaan samalla tavalla. Minä, eikä kukaan muukaan voi sinua pakottaa hyväksymään homoseksuaalisuutta, mutta voimme vaatia sinua olemaan syrjimättä homoseksuaaleja asenteesi takia, ja käyttäytymään asiallisesti heitä kohtaan.

        Mikään mainitsemasi asia ei muuta sitä faktaa, että homoseksuaalisuus ei vaikuta ihmisen ihmisoikeuksiin. Kaikilla ihmisillä tulee olla samat oikeudet seksuaalisuudesta riippumatta.


    • ---

      Voisiko joku kertoa minulle, miksi tämä homoasia kiinnostaa uskovaismiehiä nykyään niin mahdottomasti?

      • Atte boi

        Johan sen nimimerkki paljastaa.
        Väittää uskovaisen ajattelevan ???
        Koska uskovainen on ajatellut omilla aivoillaan mitään järkevää???
        Toistetaan vain muiden ( hyötyjien ) fraaseja muka ominaan.
        Joku sanoi jossain kirjoituksissa jotenkin tähän suuntaan, >homous sekä lesbous voi mahdollisesti olla esim. evoluution ns. etuotto, mahdolliseen kaksineuvoisuuteen, joka mahdollistaisi lapsen saamisen "apteekin hyllyltä"<
        Tällöin jäisi ainakin suurin osa lapsista rauhaan, joita esim papismiehet ovat tottuneet nautinnokseen käyttämään.
        Olen kyllä siitä asiasta samaa mieltä, että näistä ns sukupuolettomien asioista on kärpäsestä tehty härkänen. Ehkä syy on siinä, että ihmiset ymmärtäisivät heidän olevan syyttömiä tilanteeseensa.


      • mene katsomaan!
        Atte boi kirjoitti:

        Johan sen nimimerkki paljastaa.
        Väittää uskovaisen ajattelevan ???
        Koska uskovainen on ajatellut omilla aivoillaan mitään järkevää???
        Toistetaan vain muiden ( hyötyjien ) fraaseja muka ominaan.
        Joku sanoi jossain kirjoituksissa jotenkin tähän suuntaan, >homous sekä lesbous voi mahdollisesti olla esim. evoluution ns. etuotto, mahdolliseen kaksineuvoisuuteen, joka mahdollistaisi lapsen saamisen "apteekin hyllyltä"<
        Tällöin jäisi ainakin suurin osa lapsista rauhaan, joita esim papismiehet ovat tottuneet nautinnokseen käyttämään.
        Olen kyllä siitä asiasta samaa mieltä, että näistä ns sukupuolettomien asioista on kärpäsestä tehty härkänen. Ehkä syy on siinä, että ihmiset ymmärtäisivät heidän olevan syyttömiä tilanteeseensa.

        Johan sait linkin Paavolan sivuille joilla on erittäin paljon sitä järkevää, mitä itsesi kirjoittamissa pilkkakirjoituksissa ei minun mielestäni ole.


      • sontapaavola
        mene katsomaan! kirjoitti:

        Johan sait linkin Paavolan sivuille joilla on erittäin paljon sitä järkevää, mitä itsesi kirjoittamissa pilkkakirjoituksissa ei minun mielestäni ole.

        paavolan sontaan ei kenenkään kannata tuhlata sekuntiakaan


      • soira

        Uskovaismiehet on kiinnostuneita miehistä, oikeita kaappihomoja kun en eivät osaa tunnustaa omaa itseään.


    • naturalboy

      Ei oo luonnonmukaista kahen miehen väliset seksihommelit.

      • aivopierujahanne

        Luonnossa esiintyvä toiminta ei voi olla luonnotonta :D Voi fail näitä uskovaisten aivopieruja.


      • Aquinas
        aivopierujahanne kirjoitti:

        Luonnossa esiintyvä toiminta ei voi olla luonnotonta :D Voi fail näitä uskovaisten aivopieruja.

        Kristityillä on oma skolastinen näkemys luonnollisesta. Kaikki mikä luonnossa esiintyy ei ole luonnollista. Toisaalta taas se mies joka tämän esitti uskisten tarinan mukaan levitoi rukoillessaan Jeesusta ja päätyi pyhimykseksi...


    • ttkkl

      Jumala ei tehnyt homja! Mutta tuonitsi ankarasti Mooseksen kautta. Mooseksen Laki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe