Miksi sakemanni ei puolusta ?

Mistä apu

Kuka voi auttaa ?
perheessä mies kävi naisen kimppuun sakemanni ei puolustanu vaan meni piiloon , heti kun huudetaan ja pariskunnan välillä on uhkaava tilanne koira piiloutuu (pelkää ?) .mies ruokkiin´koiraa makupaloilla ja herkuilla (mies lahjoo koira?)mutta naista tottelee muuten mutta ei puolusta , miksi ? mikä on mennyt vikaan ? voiko tätä korjata ? eikö koira tiedä kenen puolella on ? 5v koira
oon tosi kiitollinen jos joku tietäisi mitä teen ?

13

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zenmaster

      Pehmeästä ja vietittömästä koirasta on lähes mahdotonta sitä reaktiivista-aggressiota kaivaa, jos sitä ei siinä ole. Koiralle ei varmaan ole mitään tehtävissä, mutta ota miehestä ero! Jos on kerran käynyt päälle, niin tekee sen uudestaankin.

    • Pöljää

      Mistä te löydätte noita hulluja ukkoja? Koiranko pitäis ihan puollustaa sua sitten?
      Mistä koira tietää kumpaa pitäisi puollustaa,parempi mennä pois, kuin tehdä väärä tilanne arvio... oman perheen jäseniä puollustetaan ULKOPUOLISILTA,ei oman perheen kesken,ellei suhde ole sieltä ja syvältä!

    • Lauma, yhdessä

      Normi reagointi normaalilta koiralta, meinaan se piiloon meno. Koira on häkellyksissään ja ihmeissään ja ehkä kauhuissaan huutamisesta jne. Meillä koirat reagoivat aina kinasteluumme. Meillä ei siis tapella, eikä käydä tietenkään toiseen käsiksi. Mutta, aina jos jostain tulee enempi meteliä ja vaikkapa puhumme HIEMAN korkeaan sävyyn ja myös tietysti äänemme on silloin jopa hivenen agressiivinenkin, niin koiramme väistyvät ja menevät, niin jos eivät nyt piiloon, mutta muualle huoneistoon. Ja vain sen takia, että äänemme kohoavat ja huomaavat, että nyt ei kaikki ole aivan normaalia. Koira on kotonaan ja perheensä parissa eikä voi ymmärtää, että miksi nyt räyhätään. Siis, pyrimme välttämään usein turhaakin kinastelua. Ja ole nyt kiitollinen, että koiranne ei reagoi tappeluunne, jota en ymmärrä minäkään. Toiseen ei käydä käsiksi, eikä varsinkaan kait onneksi koiraan.

    • Qman

      jep, koirassa vika

      • Faktaa4

        Sanoisin ukossa ja akassa suurin vika! Koiran ei tarvi hyökkiä kotiväkeään vastaan
        missään tilanteessa...


    • Mhhjaa

      Eipä tiedä koiraparka kotioloissa ketä sen laumaan kuuluvaa pitäisi puolustaa.Aivan normaalia käytöstä,että menee piiloon ,koska tilanne todella sille outo.zenmaster,aika jännä juttu,että nyt jo edesmennyt sakuni testattiin pentuna,ja vähän nuorempana,koska isänsä,sekä emänsä puolelta,noita mainitsemiasi asioita olisi pitänyt olla:)Mutta todella pehmeä koira,itselle ei väliä,koska muuten aivan mahtava koira,ja lasten kaveri.Mutta yllättipä koira erään kerran lenkillä,jäin juttelemaan erään rouvashenkilön kanssa,ja koira istui vieressäni.Siinä hauskoja toimitellessamme,rouva löi kädet yhteen,kumartui hiukan eteenpäin,ja nauroi koko purukalustollaan.Samassa koira kahdelle jalalle rouvan eteen,ja pari massiivista varoitushaukkua.No ei siinä sen kummepaa,rouva koiraihmisenä tajusi käyttäytyneensä hyökkäävästi.Mutta löytyipä vaan koiralta puolustusvietti,kun uhka oli vieras,ja eikä sitä pitänyt olla:)

    • pollarille

      Olikohan Tammen suuri koirakirja jossa todettiin about "saksanpaimenkoira ei sovi neuroottiselle, hermostuneelle omistajalle, Saksanpaimenkoiraa ei myöskään pidä ottaa perheeseen, jossa riidellään kovaäänisesti. Se hermostuu ja stressaantuu moisesta".
      Perheensisäisestä väkivallasta ei mainittu, mutta olen samaa mieltä kuin edellisetkin: oikea väliintulija on poliisi sininuttu, ei koiraparka!

    • gfhggjg

      Ei koira käy laumansa kimppuun. Mies kuuluu laumaan ja koira häkeltyy riidasta eikä tiedä mitä tehdä.

      Jos sinä olet laumanjohtaja niin kaikki koirat ei edes puolusta, puolustavat heikompia ei johtajaansa (naista)joka on vahva ja hallitsee tilanteen nyt koira ymmällään miksi laumanjohtaja ei osaa tehdä asialle mitään.

      Jos ulkopuolinen tulee niin koira puolustaa todennälköisesti miestä helpommin kuin naista joka on se johtaja

    • koira pois heti !!!

      tuollaisilla tappelevilla sekopäillä ei koiraa kuuluisi ollakaan !!!!

    • dsgsdgsgsgs

      Onpa kysymyksiä.....

    • apua saa jos hakee

      Koira parka saanut tappelevan perheen, toivottavasti perheessä ei ole lapsiakin.
      Kannattaa antaa koira rauhalliseen perheeseen, tai hankkia miehelle apua terapiasta, tai mielummin pariterapiaan.

      On muuallakin kyllä vikaa, jos haluat koiran sinua puolustavan mieheltäsi.Siksikö otit sakemannin, että se kävisi miehesi kimppuun?.Joka luultavammin hakkaisi sinun lisäksesi sitten koirankin.Hakekaa apua parisuhteeseenne, enne kun joku loukkaa.

    • Jabi

      Minusta se on ihan luonnollista että koira hämmentyy ja kokee tilanteen vaikeaksi jos oma väki tappelee,sillä eihän se tietenkään haluaisi omaa väkeään purra kumpaakaan, vaikka siinä riideltäisiinkin.Se on selvästi koiralle niin ristiriitainen tilanne,että se mieluummin menee piiloon kuin puree oman perheen jäseniä.

      Ja siinä olen ihan samaa mieltä.kuin tuolla yhdessä edellä olevassa kommentissa,että tuollaisesta ukosta olisi viisainta ottaa heti ero,sillä eihän sellaisen ukon kanssa ole viisasta olla joka vaimoaan hakkaa.Ja hyvässä lykyssä alkaa lyödä vielä koiraakin jossain vaiheessa myös.Joten jo koirankin turvallisuuden vuoksi tuollaisesta ukosta olisi parasta päästä eroon ja mahdollisimman pian.

    • toni.

      pyydä naapurin miestä avuksi testaamaan mutta katso ettei sakamannisi syö häntä, viranomaiset ei varmaan ymmärrä sinua jos naapurisi on purtu sairaalakuntoon?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1649
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1599
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1465
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1266
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1138
    Aihe