Sinkkulaiva season 2

Anna-18v

13

466

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ätmi-sinkku

      Tuonne miehen on ihan turha ilmottautua jos ei ole vähintään Tom Cruisen näköinen. Naiset on niin pinnallisia että ei edes normi hyvin käyttäytyvä mies kelpaa, sen näki jo siitä ekasta kaudesta.

    • lottamari.

      Juu..Love Boatille en lähde, kun Tom Cruisekaan ei tule ja minkään Ilomantsimiehen kanssa en Sambaa sinne lähde tanssimaan.

    • ,,,,,,,,,,,,,

      Oli niin taviksia kaikki edellisen kauden naiset, että taitaa jäädä katsomatta...

    • sinkkumies.

      AIka pa.ska sarja. Monet naiset vaan istuu ja odottaa että mies tekee aloitteen. Tuossa sarjassa nähdään miten pinnallisia naiset oikeesti ovat. Selvä pelimies kelpaa mutta normi kunnon mies ei saa edes juttuseuraa.

      Teeveestä alkoi myös Usan versio kyseisestä sarjasta ja siinä miehet luuli olevansa jotain täydellisiä Tom Cruiseja ja naiset oli tykkäävinään miehistä mutta seinän takana miestä haukuttiin.

      Oli se sentään paremmin totutettu että niille järkättiin treffejä ja tekemistä ja romanttisia illallisia ja siinä oikeesti miehet ja naiset joutui tutustumaan toisiinsa ja naisille ei oikeastaan annettu tilaisuutta antaa heti pakkeja.

      Suomen sinkkulaiva versiossa naiset antaa yleensä heti pakit kuten naiset antaa tuolla kadullakin pakit jos pyytää kahville.

      • Marianne89

        No tietynlaiset pintaliito-naisethan ne sinne hakee... Kuten tiettyihin muihinkin tosi-tv-ohjelmiin. Ja sitten oletetaan että ko. relity-sarjoissa näytetyt naiset ovat 100 % läpileikkaus siitä, millaisia naiset oikeasti ovat. Ei niitä toisenlaisia kuule edes kiinnostaisi tuonne ilmoittautua. Ja varmaan tv:ssä houkutus esittää entistä pinnallisempaa on tämäntyyppisillä naisilla kova, he kun harvemmin "kehtaavat" myöntää esim. kavereittensa nähden seurustelevansa ihan tavallisen näköisen miekkosen kanssa. Saati sitten, kun vielä tv:n kautta on suuri yleisö heidän deittailujaan seuraamassa...

        Ja siis toki live-elämässäkin on naisia joille ulkonäkö on tärkeä, ja eiköhän suurosalle sillä kuitenkin edes jonkinasteinen merkitys ole. Mutta nuo tuolla nähtävät ovat suurin osa kuuluisuutta ja huomiota rakastavia ääriesimerkkejä.


    • Katsoin tuota eilen tullutta jenkkiversiota laivasta ja se mikä pisti silmään et kaikki miehet oli tommosia bodareita, kun taas naiset kaikki hoikkia. Ite en todellakaan ole mikään semmonen bodari, eikä siinä naisetkaan olleet semmosia joita vois katella paljon yhtään. Niin ei paljoa napannu yhtään katella loppuun asti jaksoa vaan kanava vaihtui :)

      Mut vois kyl kattoa uuden kotimaisen kauden telkasta sitten kun tulee, että onko yhtään mikään muuttunu paremmaks edellisestä kaudesta.

    • jaska.

      Kotimaan versiossa nyt on ainakin selvää että ulkonäöllä on merkitystä keneen tutustuu.

    • twiikeri1

      Onhan tuokin ohjelma aikamoista sosiaalipornoa. Valitaan pinnallisia, egoistisia ja jokseenkin säälittäviä ihmisiä ohjelmaan, jotta kotiyleisö voi nauraa, halveksia ja tuntea heihin ylemmyyttä.

    • ätmi

      Toivottavasti joku kurppa vetää taas itsensä jojoon.

    • kiltti atm

      Ällöttävät suomi naiset etsii prinssiä vaikka itsellä ei ole mitään tarjottavaa muuta kuin jännämiesten käyttämä tussu.

    • Ei pysty!

      Myötähäpeäboat.

    • jorma696969696969

      tänään alkaa :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe