AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / kun härkämies vietellään:

kun härkämies vietellään:

40 Vastausta 35 425 Lukukertaa
Eli miten se kannattaa tehdä?Onko parempi, että nainen tekee aloitteen vai haluaako härkä itse tehdä sen?

Niin no....

Se käy kyllä miten päin vaan.... Ainakin minä pitäisin että jos joku nainen tekisi välillä aloitteen.... Tylsää kun aina joutuu itse olemaan se "iskijä"......

No, entäs..

..miten härkämies viettelee härkänaisen? :)

kuin

HÄRKÄ

Kuinka härkämies vietellään

Jos molemmat ovat härkiä, käy se iskeminen heti, välittömästi,seon siinä !

juuri niin

Olet oikeassa kaksi härkää se on juuri siinä ja tosi mahtavaa on. kokemuksia

Kuinka härkämies vietellään...

Se on ensi silmäyksellä... Härkäpariskunta sopii hyvin yhteen!

nainen saisi aloittaa

Mulle ainakin naisen pitäisi tehdä aloite, itse olen harvinaisen aloitekyvytön, koska ujous vaivaa.

samoin

olen myös hieman liian ujo tuollaiseen..

samaa

yhdyn näihin edellisiin olen kanssa aika ujo.
jos mies ei tee aloitetta mutta antaa ymmärtää kiinnostuksensa niin tee aloite.

Irti ujoudesta!!!!

Herra jumala!!!! Enhän mä ois koskaan saanut seurustella niiden naisten kanssa, joista oikeesti olen ollut kiinnostunut, jos en tekisi itse välillä aloitetta. Yleensä niille olen pakit antanut jotka minua on tullut iskemään... Tulis joskus oikeesti minuakin kiinnostava nainen iskemään, mutta yleensä ne kauniimmat naiset, on tottuneet siihen että heidät isketään...

onhan se helppoa

Ole onnellinen, että omaat noin hyvän itseluottamuksen, kaikille ei o suotu sellasta.
Sulla on tainnut olla montakin seurystelukumppania?
Itelle riittä se, että kerran löytää jonkun jota rakastaa, niin siitä ei sitten enää pois lähetä.
Nuo "yleensä ne kauniimmat naiset, on tottuneet siihen että heidät isketään", eivät ainakaan mua kiinnosta.

Niin se vaan on.....

Siis älä kuvittele, että minä joku häntäheikki olisin, pökkisin muka kaikkea liikkuvaa... Pois se minusta.... Sehän on jokaisen oma asia mikä kiinnostaa, sattumoisin vaan pidän naisista joilla on myös itseluottamus kohdallaan... En tykkää, jos kokoajan pitää pönkittää kumppanin itseluottamusta...

Nii in... mutta

Kaikki ei silti ole rohkeita. Kaikki ihmiset on erilaisia. Minuakin vaivaa ujous, mutta tuli vaa yx kax nainen joka teki aloitteen ja ollaan oltu yhes kohta vuoden, eikä eroamista näy lähimaillakaan. Turha tänne on tulla saarnaamaan et ota niskasta kiinni ja tee aloite...

Kaikki ei ole ROHKEITA!

se on toiminut jo 24 vuotta...

kaksostyttö teki aloitteen härkäpojalle ja oltiin silloin jo aikuisia ja se on toiminut tähän asti ja tuntuu toimivan edelleen.

Kissa-hiiri leikkiä..

Onkohan härkämiehillä sitten useinkin tapana leikkiä sellaista raivostuttavan järjen vievää kissa-hiirileikkiä? Kun otat yhteyttä, ei kuulu mitään ja kun annat pakit niin johan tulee imarteluja..

Kissa hiiri leikki..

Kyllä tuntuu sille, että härkämies on ujo ja vaikea tavoiteltava, vaikka kuinka sanoisi etsivänsä kaveria.. uskallusko puuttuu? Vai pelottaako sitoutuminen? Poikamies menettäisi vapautensa..? Jos näin on, et tuu koskaan saamaan naista rinnallesi. Härkänainen on luja kumppani!

Hähää

Jos härkä ei tartu syöttiin niin sitä ei kiinnosta, jos joku aikaisemmin härästä kiinnostunut ilmoittaa härälle ettei enää ole kiinnostunut tms. niin härkä yrittää saada kiinnostuksen takaisin sillä onhan härällä oltava turvallisesti ihailijoita joista valita kun hätä tulee...

kala-nainen79

itsekin olen niin pirun ujo että naama lehahtaa punaiseksi ajatuksestakin ...kun ei uskalla niin minkäs teet...T_T

Kuinka härkämies vietellään..

Täytyy ottaa itseä niskasta kinni, ja jättää ujoudet sikseen. Keskustele rauhassa kaikesta mahdollisesta, siilälailla tutustuu ja oppii tuntemaan toista, ..rehellisesti. Härkä on ehdoton rehellisyys, olipa mies tai nainen..ja tarttuu asioihin tarmokkuudella, vaikka osaa välillä ottaa lokoisastikin ja nautiskella ihan kaikesta!

aloitteen tekijä...

Ei pidä olla niin ujo! Lähesty keskustelemalla ja kuuntelemalla, opit tuntemaan sillai toista.

moi...

Kivasti on tullut jo vastauksia, kiitos niistä. Nyt kun ollaan päästy jo näin pitkälle, niin millaisia keinoja kannattaisi käyttää...olla kuuma mimmi vai suloinen ja viaton, mutta toodella arvaamaton. Mitään käytännön vinkkejä.
Älkää suotta härät olko ujoja, ootte ihania ihmisiä...minäkin nättinä tyttönä voin tunnustaa, että melkoista vetovoimaa tunnen;)

kuumerkin vaikutus

itselläni oli jonkin asteinen suhde härkä miehen kanssa. joka varovasti oli aloitteellinen ns. antoi itsensä ilmi ja minä hoidin loput. hänellä kuumerkkinä on oinas.. joka lienee poistanut edellä mainitun ujouden. ja voih kyllä oli ihana mies...

....=)

Oinaat on kyl sähäköitä. Tämä minun härkäni on kuumerkiltään kaksonen. Ei hänkään ole ujo, mutta tuntuu, että häntä on erittäin vaikeaa vietellä sänkypuuhiin vaikka sinne päästessään onkin aktiivinen herrasmies. Eli niitä hyviä viettelyvinkkejä kaipailen:)

viettelyvinkkejä

härkien perusluonteessa on aistillisuus. huomioi se viettelyssä. ei mennä suoraan asiaan (paitsi silloinkun on ihan pakko :))ja kosketellen, kuiskaillen, hyväillen. ja illallinen, ei ehkä kynttiläillallinen, mutta oma tekemä erikoisuus joka saa härän maku- ja muut aistit valloilleen...

ruoka

Härkä on kauneuden ja hyvän ruuan ystävä siis kulinaristi. Hyvät pihvit ovat härkien mieleen ja punaviini.
Siis aistillista tunnelmaa ja vihertävä on härän väri....

hei nipsuliini!

Mulla taas on rapumies mutta jonka kuu on härässä..hänkin on hyvin paljon härän kaltainen..
Tässä tapauksessa rapu ja härkä tekevät hänestä ultra ujon!
Kokeile tällästä lähestymistapaa sinun härällesi..
Viettele, mutta tee se viileesti, siis lähesty varovasti ja anna hänen kuvitella mitä hän on saamassa, se toimii varmasti..sitä miehesi kuitenkin haluaa..ja koska härkä on maanläheinen merkki, hän pitää maanläheisestä seksistä..
Ei mitään "hurlumheitä"..sillä härkä jos joku ottaa vakavasti seksin tai viettelyn..ja älä missään nimessä kikattele tai lyö leikiksi sängyssä..! Onnea! :D
p.s. Oinaat ovat kyllä sähäköitä..mutta oletko koskaan kokeillut aurinko-neitsyttä jolla kuu-skorpionissa.. AUTS! Kuumaa!
Ja neitsytkin on maan merkki! ;D

kuu merkistä??

mistä tietää mikä on kuumerkiltään???

hmm

kirjastosta ois hyvä etsiä alan kirjallisuutta!

Vietelkää

Kyl mun kohdalla tilanne on niin että haluun et nainen tekee alotteen.. Ei siin mitää ongelmaa itseni kohdalla ole et mä en tekis alotetta mutta jos nainen "tulee päälle" tietäen mitä tahtoo niin siin on sitä kipinää kyllä..

mies tekee aloitteen

Olen ehkä vanhanaikainen, mutta mielestäni miehen on tehtävä aloite. Ehkä siksi koska olen hiukan ujo. Yritän kuitenkin antaa itsestäni vahvan kuvan. Onko asia kuitenkin niin, että jos olen ihastunut härkämieheen, niin minun olisi luovuttava periaatteistani?

härkämiehen vietteleminen

Ilman muuta nainen tekee aloitteen. Ujo ja häppeemätön härkämies saattaa pohtia muuten liian pitkään..

Se on tosi,

että Härkä mies ei tee itse aloitetta vaan odottaa että nainen tekee. Mutta jos olisin tiennyt millainen on härkä mies yhdeksän vuotta sitten. Niin tuskin olisin hakenut naisten tansseisssa.

naisten tanssit ;)

Nii-i.
Jo se on arveluttavaa, kun mies menee naisten tansseihin ;)

Härkä mies

teesse itse.

taisi olla bubu

kannattaa jatkaa muualta.

härkä

härkä itse

kuinka härkä vietellään..

Härkä on luotettava..

Totta

on, hyvin luotettava. Silloinkin, kun yrittää käyttäytyä ennalta-arvaamattomasti, on arvattavissa... ;-) Ja muutoin, se on oksat pois kun härän intohimo syttyy... Eipä oo tarvinnut vietellä ;-)

härän

alue on niska. Muista se kun seuraavan kerran halajat mieheltäsi seksiä. Naispuolisena härkänä sytyn heti, kun mies suutelee minua niskasta tai edes hivelee sitä hellästi.

ei minun tarvinnut

Minun ei tarvinnut tehdä oikeastaan yhtään mitään muuta kuin olla oma itseni...ryhdyimme keskusteleman baarissa (en muista kumpi jutteli ensin) ja sitten keskustelimmekin koko yön aamuun asti. Kolmen viikon tapailun jälkeen minulle jo todettiin härkämäisellä päättäväisyydellä että ota tai jätä, jos otat ota kokonaan. Sitten onkin menty tasaisesti eteenpäin ja onnellisia ollaan. Minulle mies oli hyvin suorasukainen jo melko alkuvaiheessa, hän ilmoitti heti haluavansa vakituisen tyttöystävän, eikä yhdenillan jutut kiinosta.
 /   /  /  /  / kun härkämies vietellään:

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta