MIKÄ PÄIVÄKOTI NUMMENKOLOSSA MÄTTÄÄ????

Sivusta seurannut

Miksi JO henkilöstövaihdoksia????? Yritys toiminut vasta hetken. Mukana yrittäjä ja päiväkodissa jo toinen johtaja. Kauakohan pysyy?? Muu henkilökunta?? Palveleeko tämä oikeesti perheiden tarpeita??

7

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näitä riittää

      Noora Elberg oli Hiiden Hoidon ja Taidon asiakkaana perustaessaan yksityistä päiväkoti Nummenkoloa Vihtiin. Haastattelimme häntä projektin lopuksi.

      Haastateltavana Noora Elberg, toimitusjohtaja (Elbergin Lastenpalvelut Oy). Haastattelijana Hilkka Lydén.

      Hilkka Lydén: Mitä Hiiden Hoidon ja Taidon palveluita käytit?

      Noora Elberg: Omavalvontasuunnitelman laajin vaihtoehto ja päiväkotitoimintaan liittyvien ilmoitusten metsästys- ja täyttöpalvelu.

      HL: Miksi päädyit käyttämään meidän palveluitamme sen sijaan, että olisit tehnyt itse?

      NE: Sain alun perin tiedon palveluistanne Uusyrityskeskukselta. Kun ei ole omakohtaista kokemusta, eikä varsinkaan sellaista rutiinia tällaisten asiakirjojen valmistamiseen, olin ehdottomasti sitä mieltä että säästän omaa energiaani niihin asioihin, mitä osaan tehdä ja teetän nämä teillä. Ostin mielenrauhaa niin sanotusti, kun tietää että sieltä [dokumenteista] löytyy kaikki mitä pitääkin ja ne on tuotettu järkevässä aikataulussa.

      HL: Millainen prosessi mielestäsi oli?

      NE: Ensimmäinen adjektiivi, joka tulee mieleen, on ihan oikeasti ”hauska”. Jos peilaan ajatukseen siitä, millainen prosessi olisi ollut itse tehtynä, tämä oli mulle vaivaton vaihtoehto. Jos ajatellaan, että mä tekisin tämän kaiken itse, mun pitäisi osata jokainen väliotsikkokin avata että tietäisin mitä tässä nyt haetaan, mitä tähän kuuluu, mitä tällä tehdään. Siihen menisi varmaan kymmenen tuntia joka kohtaan, kun hakisin tietoa jostain netistä tai vastaavasta. Sen sijaan sain vapaasti heitellä "aivopieruja" ja joku toinen sai tehdä niistä viisasta tekstiä.

      HL: Yllättikö joku asia?

      NE: Yritän miettiä miten tän muotoilisi järkevästi... Oikeastaan just se, miten helppoa isojenkin asiakirjojenkin ja erittäin tärkeiden ja vaativien asioiden saaminen paperille voi olla, kun apuna on joku joka tietää miten sen saa muotoiltua ja näkyväksi. Että osaa kuvata miten joku tietty asia juuri meillä tapahtuu.

      HL: Jos olisit alkutilanteessa ja saisit valita uudelleen, ottaisitko edelleen palvelun mieluummin meidän tekemänämme?

      NE: Ehdottomasti! Siis ihan oikeasti aivan ehdottomasti.

      HL: Millaista hyötyä sait tästä?

      NE: Sain hyötyä kyllä monella tavalla. Ensimmäinen hyöty on, että meillä on ihan työyhteisöäkin varten nämä [omavalvontaan ja toiminnan järjestämiseen liittyvät] asiat selkeästi kuvattu ja avattu. Säästetään työtunteja ja saadaan ohjata resurssit ja työaika siihen meidän perustehtävään. Lisäksi hyvin tehty ja julkinen omavalvontasuunnitelma on kilpailuvaltti. Henkilöstöltä ei mene myöskään yhtä paljon aikaa viranomaiskäynteihin ja hyvin hoidettu omavalvonta vähentää viranomaisvalvonnan tarvetta, ja taas voidaan keskittyä tekemään enemmän sitä mikä on meidän pääasiallinen työ.

      HL: Haluaisitko antaa jonkun vinkin sosiaalipalvelualalla aloittavalle yrittäjälle?

      NE: Jos ei ole omakohtaista kokemusta omavalvontasuunnitelmien, turvallisuussuunnitelmien ja muiden siihen liittyvien asioiden suhteen, ehdottomasti käytä oma energiasi johonkin muuhun ja ulkoista tämä palvelu.
      http://www.hiidenhoitojataito.fi/yritys/13-referenssit/60-referenssi-elberg

      Ammattitaidon puute ja rahan ahneus. Se siinä mättää.

    • tyytyväinen

      Asiakkaana olemme varsin tyytyväisiä. Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta , kodinomaisuus , johtajan luottamusta herättävä asenne . Turhaa palstoilla kirjoittelu ja epäilyt, mielipiteemme perustuu faktoihin. Suosittelemme paikkaa lämpimästi !!!!!!!

    • lh itse

      Olisko uuden päiväkodin kasvukipua tuo johtajan vaihto? Aina ei löydy sitotuvaa henkilökuntaa...

      • terhi5

        Samaa mieltä, mutta aina henkilöstömuutokset mietityttää!! Miksi aloittaa paikassa mikä ei kuitenkaan kiinnosta? Tai kenties muut syyt...raskaus mm.??


    • asiakas2

      Täällä toinen tyytyväinen asiakas, joka suosittelee kyseistä päiväkotia lämpimästi. Erityisesti omistajalla, mutta myös henkilökunnalla on erinomainen asenne sekä lapsia että vanhempia kohtaan. Kodinomaisuus kuvaa päiväkotia hyvin. Henkilökuntavaihdokset ovat harmillisia, mutta uuden yrityksen alkutaival on harvoin helppo.

    • asiakas1

      Kovasti toivomme, että nykyinen henkilökunta säilyisi. Hyvää työtä olette tehneet ja lapsi viihtyy!!!

    • Vierestäseuraava

      Mättää omistajan kasvatustaito. Miten arvojen mukainen ( kodinomainen) kasvatus voi onnistua kun oma poika on jo alaikäisenä täysi varas ja ongelmanuori?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe