Kristuksen tie jatkuu luvattuun Puolustajahenkeen, Muhammed saws

mhmd

Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa
mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut. (Joh. 14:26)

Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan KOKO TOTUUDEN. (Joh. 16:13)

Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. (Joh. 17:17)

Koraani, Pöydän Suura

19. Te, joiden ovat Kirjoitukset! Nyt on Meidän lähettiläämme tullut luoksenne tekemään kaiken selväksi tauon jälkeen, jolloin ei ollut lähettiläitä, jottette sanoisi: »Ei tullut luoksemme yhtään ilosanoman tuojaa eikä varoittajaa.» Nyt on ilosanoman tuoja ja varoittaja tullut teille. Jumala on kaikkivoipa.

72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

kukaan profeetoista ei tullut tuomaan oman uskon sanomaa, vaan Jumalan uskon. eihän me muslimitkaan uskota profeetta Muhammediin, vaan Allahin eli Jumalaan. joka tekee meistä Jumalalle alamaisia, kaikki profeetat toivat samaa sanomaa:

Imranin Perheen Suura

77. Totisesti niillä, jotka liittonsa Jumalan kanssa ja valansa vaihtavat vähäpätöisiin arvoihin, ei tule olemaan autuutta tulevassa elämässä. Jumala ei puhu heille eikä katso heihin Ylösnousemuksen päivänä eikä vanhurskauta heitä, vaan heidän osanaan on tuskallinen rangaistus.

78. Katso, heidän joukossaan on sellaisia, jotka puhuessaan vääristelevät Pyhää kirjaa, jotta te luulisitte Pyhän kirjan sanoiksi sellaistakin, mikä siihen ei sisälly; he sanovat: »Se tulee Jumalalta», vaikka se ei tule Jumalalta, ja vedoten Jumalaan he valehtelevat vastoin parempaa tietoaan.

79. Ei voi ihminen, jolle Jumala on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette Jumalan palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa Jumalan palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»

80. Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet Jumalan tahdon alaisiksi (muslimeiksi)?

81. Aikoinaan, kun Jumala teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?» He vastasivat: »Me tunnustamme sen». Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»

82. Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.

83. Jotakin muuta Jumalan uskontoako he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?

84. Sano: »Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».

85. Mutta jos joku pitää uskontonaan jotakin muuta kuin Islaamia (eli johon kuuluu kaikkien profeettojen puheet, ja uskonnot) , niin Jumala ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.

*****

22

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalalle alamainen = on arabiaksi muslim. sitä se sana tarkoittaa, ei jotain lahkoa, ei jotain uskontoa. vaan yksinkertaisesti Jumalalle alamainen. aivan kuten profeetat olivat, myös Jeesus
      *****

      Marian Suurassa on hyvä nopea kuvaus Jeesuksesta ja pääasiat

      19: 29
      Mutta hän (Maria) vain osoitti lastaan. He sanoivat: »Kuinka voisimme puhua sellaiselle, joka on vielä kehdossa oleva lapsi?»
      19: 30
      Poika vastasi: »Totisesti, minä olen Jumalan palvelija. Hän on antanut minulle Kirjan ja Hän on tehnyt minut profeetaksi.
      19: 31
      Hän antaa minulle siunauksensa missä tahansa olenkin, ja Hän on määrännyt minun tehtäväkseni rukoilemisen ja almut niin kauan kuin elän.
      19: 32
      (Hän on luonut minut) hyväksi äitiäni kohtaan, eikä Hän ole tehnyt minua kapinalliseksi, onnettomaksi.
      19: 33
      Rauha ylläni sinä päivänä, jolloin synnyin, sinä päivänä, jolloin kuolen sekä sinä päivänä, jolloin minut herätetään kuolleista.»
      19: 34
      Tällainen on Jeesus, Marian poika. Tämä on tosi sanoma, josta he kuitenkin kiistelevät.
      19: 35
      Jumalan ei ole soveliasta hankkia itselleen poikaa; kunnia olkoon Hänelle! Kun Hän päättää jonkin asian, Hänen tarvitsee vain sanoa: »Tapahtukoon!» ja se tapahtuu.
      19: 36
      Totisesti, Jumala on minun Herrani ja myöskin teidän Herranne; palvelkaa siis Häntä; tämä on oikea tie.»
      19: 37
      Mutta lahkolaiset olivat keskenään erimielisiä; voi uskottomia, kun viimeinen päivä heidät kohtaa!

      ja siitä kuinka Jumala on yksi ja Ainoa Jumala, eikä heitä ole kolme, se on monijumalaisuusoppia.
      YksiJumalaisuus = 1
      MoniJumalaisuus = 2,3,4,5,6,... 1 (Poika) 1 (Isä) (Pyhä Henki) = 1 (Jumala) ????... ja 2000 Jumalaa on intiassa, tai lehmä, tai idolismi/risti/patsas/kuva/enkelihahmo/ihminen lista jatkuu.. nämä ovat harhaoppeja

      siitä päästään edelleen asiaan nimeltä, Aabrahamismi, eli profeetta Aabrahamin oppi, Jumala on Yksi, MONOTEISMI

      ja sitten koska Koraanissa on sanottu tämä niin, kristilliskiihkoiset voisivat laajentaa käsitystään ja ymmärrystään Jumalan sanasta Koraaniin, jossa on kerrottu totuus. eikä vääristeltyä sanaa, Raamattua (Koraanissa kutsuttu VT UT Zabur(psalmi) yhteisnimellä "Kirja" sillä se on samoissa kansissa).

      Raamattu on myöskin hyvin epäselvä, epätarkka, ja siinä on vain osa Jumalan sanaa enää alkuperäisessä muodossaan. sen takia myöskin lahkoja on yli 5 000 joista jokainen on omasta mielestään eniten oikeassa, ja he kaikki tappelevat keskenään: katsokaa vielä Koraanikin sen todistaa viittaus jakeeseen 19:37

      ja koska tämä sanoma on totta, se tekee Koraanista toden, koska Koraani on tosi, on sen tuojakin tosi. Eli Profeetta Muhammed, viimeisenä profeettana, eikä ole tullut lähes 2000 vuoteen uutta profeettaa. joten hän on Jumalan viimeinen todistettava profeetta, joka sai sanomansa enkeli Gabrielin tuomana.

    • klpo

      Jotain Jeesuksen sanmasta jäänyt huomaamatta!
      Raaamatun Uuden Testamentin Kolossalaiskirjeen mukaan!
      1 LUKU
      1.. Paavali, Jesuksen Kristuksen apostoli Jumalan tahdon kautta, ja veli Timoteus,
      2. Niille, jotka ovat Kolossissa, pyhille ja uskollisille veljille Kristuksessa: armo olkoon teille ja rauha Jumalalta meidän isältämme ja Herralta Jesukselta Kristukselta!
      3. Me kiitämme Jumalaa ja meidän Herran Jesuksen Kristuksen Isää, ja rukoilemme aina teidän edestänne,
      4. Sittekuin me kuulimme teidän uskonne Kristuksessa Jesuksessa ja teidän rakkautenne kaikkia pyhiä kohtaan,
      5. Sen toivon tähden, joka teille taivaissa tallelle pantu on, josta te ennen sen totisen evankeliumin saarnan kautta kuulleet olette,
      6. Joka teidän tykönne tullut on, niinkuin myös kaikkeen maailmaan, ja hedelmän kantaa*, niinkuin teissäkin hamasta siitä päivästä, jona te sen kuulleet olette ja Jumalan armon totuudessa tunsitte;
      7. Niinkuin te myös meidän rakkaalta kanssa palvelialtamme Epaphraalta opitte*, joka teidän edestänne Kristuksen uskollinen palvelia on,
      8. Joka myös on meille ilmoittanut teidän rakkautenne hengessä.
      9. II. Sentähden myös me siitä päivästä, jona me sen kuulimme, emme lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että te hänen tahtonsa tuntemisella täytettäisiin kaikkinaisessa hengellisessä viisaudessa ja toimessa,
      10. Että te soveliaasti vaeltaisitte*, kelvaten kaikissa Herralle, ja hedelmän tekisitte kaikissa hyvissä töissä ja kasvaisitte Jumalan tuntemisessa,
      11. Ja vahvistetuksi tulisitte kaikella voimalla, hänen kunniansa väkevyyden jälkeen, kaikkeen kärsivällisyyteen ja pitkämielisyyteen ilon kanssa.
      12. III. Ja kiittäkäät Isää, joka meitä soveliaaksi tehnyt on pyhäin perimisen osallisuuteen valkeudessa,
      13. Joka meitä pimeyden vallasta pelasti* ja on meidät siirtänyt rakkaan Poikansa valtakuntaan,
      14. Jonka kautta meillä on lunastus hänen verensä kautta*, nimittäin syntein anteeksi antamus,
      15. Joka näkymättömän Jumalan kuva on*, esikoinen ennen kaikkia luontokappaleita.
      16. Sillä hänen kauttansa ovat kaikki luodut, jotka taivaassa ja maan päällä ovat, näkyväiset ja näkymättömät, thronit ja herraudet, vallat ja hallitukset: ne ovat kaikki hänen kauttansa ja häneen luodut.
      17. Ja hän on ennen kaikkia ja kaikki ovat hänessä.
      18. Ja hän on ruumiin, nimittäin seurakunnan pää*, joka on alku ja esikoinen kuolleista , että hän kaikkein ylitse kävis;
      19. Sillä niin kelpasi Isälle, että hänessä kokonainen täydellisyys* asuis,
      20. Ja kaikki olisivat hänen kauttansa hänen itse kanssansa sovitetut*, sekä ne jotka maassa että ne jotka taivaissa ovat; sillä hän teki verensä kautta ristin päällä rauhan, itse kauttansa.
      21. IV. Ja te olitte muinen oudot ja viholliset ymmärryksen puolesta, pahoissa töissä*; mutta nyt hän on teidät sovittanut,
      22. Lihansa ruumiissa kuoleman kautta, että hän teidät saattais pyhäksi, laittamattomaksi ja nuhteettomaksi* kasvoinsa edessä.
      23. Jos te muutoin uskossa pysytte* perustettuna ja vahvana ja horjumattomana evankeliumin toivosta, jonka te kuulitte, joka on saarnattu kaikkein luontokappalten edessä , jotka taivaan alla ovat; jonka palveliaksi minä Paavali tullut olen,
      24. Joka nyt minun vaivoistani iloitsen, jotka minä kärsin teidän edestänne, ja täytän Kristuksen kärsimiset minun lihassani* hänen ruumiinsa edestä, joka on seurakunta,
      25. Jonka palveliaksi minä tullut olen Jumalan toimituksen jälkeen*, joka minulle teidän kohtaanne annettu on, täyttämään Jumalan sanaa;
      26. Sitä salaisuutta, joka ijankaikkisesta ja sukukunnista on salattu* ollut, mutta nyt hänen pyhillensä ilmoitettu ,
      27. Joille Jumala tahtoi sen julistaa, mikä tämän salaisuuden kunniallinen rikkaus* pakanain seassa on , joka on Kristus teissä, kunnian toivo,"

      • klpo

        Uudessa Testamentissa on paljon todistuksia Jeesuksen opetuksista!
        Uuden Testamentin Kolossalaiskirjeen mukaan 1. ja 2. lukua:
        . Jonka me ilmoitamme, ja kaikkia ihmisiä neuvomme, ja kaikkia ihmisiä kaikkinaisessa viisaudessa opetamme, että me jokaisen ihmisen Kristuksessa Jesuksessa täydelliseksi* saattaisimme:
        29. Jota minä myös ahkeroitsen ja hänen vaikutuksensa jälkeen kilvoittelen*, joka minussa väkevästi vaikuttaa.
        2. Luku.
        I. Sillä minä soisin teidän tietävän, kuinka suuri kilvoitus* minulla on teistä ja niistä, jotka Laodikeassa ovat, ja kaikista niistä, jotka ei minun kasvojani lihassa nähneet:
        2. Että heidän sydämensä saisivat lohdutuksen* ja liitetyksi tulisivat rakkaudessa kaikkeen rikkauteen, täydellisessä ymmärryksessä Jumalan ja Isän ja Kristuksen salaisuuden tuntemiseen ,
        3. Jossa kaikki viisauden ja taidon tavarat kätketyt ovat.
        4. II. Mutta sen minä sanon, ettei joku teitä viettelisi kavalalla puheella.
        5. Sillä vaikka en minä lihassa läsnä ole, niin minä kuitenkin hengessä teidän tykönänne olen*, iloitsen ja näen teidän toimellisuutenne ja teidän vahvan uskonne Kristuksen päälle.
        6. Niinkuin te nyt Herran Jesuksen Kristuksen olette ottaneet vastaan, niin vaeltakaat hänessä,
        7. Ja olkaat hänessä juuritetut ja rakennetut ja uskossa vahvistetut, niinkuin te oppineet olette, ja olkaat siinä runsaasti kiitolliset.
        8. Katsokaat, ettei joku teitä viettele philosophian ja turhain jaaritusten kautta, ihmisten opin ja maailmallisten säätyin jälkeen*, ja ei Kristuksen jälkeen.
        9. Sillä hänessä asuu koko jumaluuden täydellisyys* ruumiillisesti,
        10. Ja te olette hänessä täydelliset*, joka kaiken herrauden ja esivallan pää on ,
        11. Jonka kautta te myös ympärileikatut olette sillä ympärileikkauksella, joka käsittä tapahtuu*, syntisen ruumiin pois panemisen kautta , lihassa, Kristuksen ympärileikkauksella,
        12. Ynnä hänen kanssansa kasteen kautta haudatut*, jossa te myös hänen kanssansa olette nousseet ylös uskon kautta, jonka Jumala vaikuttaa, joka hänen kuolleista herättänyt on,
        13. Ja on teidät hänen kanssansa eläväksi tehnyt, kuin te synnissä kuolleet olitte, ja teidän lihanne esinahassa*, ja on meille kaikki synnit anteeksi antanut."


    • itseasiassa ei oo jääny huomaamatta. tiedän Jeesuksen sanat ihan hyvin, varsinkin sanojen pääsanomat. Palvokaa Allahia, joka on teidän Jumalanne ja minun Jumalani. niinkuin hän sanoi juutalaisille. älkääkö asettako Hänelle vertaisia. ja oikea tie on seurata minua tässä asiassa Jumalalle alistuneena (suora arabialainen käännös alistuneesta Jumalle = muslim)

      43. (Az-Zukruf) Koreuden Suura

      57. Kun Marian poika asetettiin esikuvaksi, nosti kansasi siitä melun,

      58. ja he sanoivat: »Mikä on parempi, meidän jumalamme vai hän? » Tämän he sanoivat sinulle vain saadakseen aikaan väittelyn; niin, he olivat riidanhaluista kansaa.

      59. Hän oli vain palvelija, jolle Me osoitimme armoamme ja jonka Me asetimme esikuvaksi Israelin lapsille.

      60. Ja jos Me tahtoisimme, voisimme luoda joukostanne enkeleitä seuraajiksenne maan päälle.

      61. Hän on totisesti merkki hetkestä; älkää siis epäilkö sitä, vaan seuratkaa minua. Tämä on oikea tie.

      62. Älkää antako saatanan estää teitä; hän on totisesti ilmeinen vihollisenne.

      63. Kun Jeesus tuli selvin todistuksin, hän sanoi: » Olen tullut luoksenne ja tuonut teille viisauden selvittääkseni teille osan siitä, mistä olette eri mieltä. Pitäkää siis huoli velvollisuudestanne Jumalaa kohtaan ja totelkaa minua.

      64. Totisesti on Jumala minun ja teidän Herranne; palvelkaa sentähden Häntä. Tämä on oikea tie.»

      65. Mutta eri ryhmät heidän keskuudessaan riitelivät, ja voi rangaistusta, jonka väärämieliset saavat tuskan päivänä!

      66. Voivatko he odottaa muuta kuin hetkeä, joka yllättää heidät äkkiä, silloin kun he eivät mitään aavista?

      67. Ystävät tulevat tuona päivänä olemaan toinen toistensa vihamiehiä, lukuunottamatta niitä, jotka karttavat pahaa.

      68. Palvelijani, teidän ei tarvitse pelätä eikä murehtia tuota päivää,

      69. teidän, jotka uskoitte ilmoituksiini ja olitte Minulle kuuliaisia!

      70. Käykää paratiisiin, te ja vaimonne, ja teidät tehdään onnellisiksi.

      Koraanin sanoma on täyttä totta, ja Jumalan lupaus on tapahtunut. niinkuin jakeessa 65. on sanottu "eri ryhmät/lahkot riitaantuivat", niin kristityillä on 5 000 eri lahkoa, jokainen heistä pitää omasta tekstinpalasesta kiinni, sanoen että "tämä on enemmän totta kuin tuo teidän", ja vihamielisyys on heidän välillä. kun Islam, olisi pelastuksen tie, ja profeetta Muhammed joka lähetettiin puolustaja-Henkenä, jotta hän johdattaisi ihmiset jälleen oikeaan uskoon. eli Aabrahamin oppiin, yhdestä Jumalasta. vai sanotteko, että Aabrahaminkin oli juutalainen tai kristitty, ja että hänkin kokee ristin pelastumisen? pötyä. oikea usko, on uskoa yhteen Jumalaan. niin ettei Hänellä väitä olevan poikia, tai tyttäriä, ja että tekee niinkuin profeetta Aabraham ja profeetta Muhammed, sekä Jeesus kun toi sanomaansa "olkaa muslimeina Allahille", eli alistukaa Jumalan valtaan. eivät he puhuneet, alistukaa niin pyhälle hengelle, kuin Jumalalle, kuin "pojalle" jota Jumala ei ole ottanut. vai onko silloin Hänellä vaimojakin?

      Jumalan johdatusta, salamun aleikum. tai niinkuin Jeesus sanoi arameaksi, äidinkielellään joka on melkein sama kuin arabia: shlama alekhun

      http://en.wikipedia.org/wiki/Š-L-M

      • loveJeesus

        Nuo oli Uudesta testamentistä,mutta löytyy monia monia kohtia myös vanhasta testamentistä ennen Jeesuksen maanpäälle syntymää mitkä vahvistavat Jeesuksen olevan yhtä Jumalan kanssa. esim.
        Sak.12:10
        10 Mutta Daavidin sukuun ja Jerusalemin asukkaisiin minä vuodatan armon ja rukouksen nöyrän hengen. Ja he kohottavat katseensa minuun, kohottavat katseensa häneen, jonka ovat lävistäneet. He surevat häntä, niin kuin surraan ainoaa poikaa, ja valittavat häntä katkerasti, niin kuin esikoista valitetaan. [Hes. 39:29; Joel 3:1 | Jer. 6:26; Aam. 8:10]

        Jes.9:5
        6 (9:5) Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas. [Jer. 32:19; Sak. 9:10; Luuk. 2:11]

        Jes.7:14
        14 Sen tähden Herra antaa itse teille merkin: neitsyt* tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel*. [Käännös "neitsyt" perustuu Septuagintaan. Hepreankielisen alkutekstin merkitsee 'nuori nainen'. Nimi Immanuel merkitsee 'meidän kanssamme on Jumala'.][Matt. 1:23]

        ja monia monia muita kohtia,ottakaamme huomioon että ovat siis VT.puolelta,jopa Mooseksenkirjasta löytyy tarvittaessa kohtia,että Jeesus on ollut olemassa alusta saakka jo taivaissa Jumalan henkipersoonana. Jeesus tuli maanpäälle koska ihmiset eivät åpystyneet näkemään Jumalaa joten Jumala tuli lihaksi, God in flesh.


    • LoveJeesus

      puolustajaHENKI eli Pyhä Henki Ruach HaKodesh. Muhammed ei käsittääkseni ollut mikään henki vaan ihminen! Jeesus sanoo Raamatussa : Isä JHWH (joka on Jumalan nimi)Jahveh (ei siis pelkkä Allahi,onhan Jumalalla sentään arvonimi eikä pelkkä "jumala") ja minä olemme yhtä" . lisäksi hän sanoo "Se joka on nähnyt minut,on nähnyt Isän". lisöksi Jeesus sanoo "ei kukaan tule Isän Jumalan tykö muutoin kuin minun kauttani,minä olen tie ,totuus ja elämä. Teilläkin on siellä koraanissa tuotu esille että Jeesuksesta käytetään nimeä "totuus" ja Jumala on totuus.

      • lyhyt oppitunti Jumalan nimistä. JHWH tarkoittaa "minä olen", Abba tarkoittaa isä", ja Allah tarkoittaa Jumala, se nimi on varattu vain ja ainoastaan Jumalalle, ei mulle. sillä nimellä Jeesus kutsui Jumalaa, Allah, Eloha, Elohim, Elaah = La ilaha illallaah

        muslimi= Jumalalle alistunut, kenelle Jeesus oli alistunut? itselleenkö, vai heittäytyikö Jeesus Jumalalle maahan.

        "Hän meni vähän kauemmaksi, heittäytyi kasvoilleen maahan ja rukoili: 'Isä, jos se on mahdollista, niin menköön tämä malja minun ohitseni. Mutta ei niin kuin minä tahdon, vaan niin kuin sinä.'

        pääsiäisen kunniaksi jätän kirjoittamatta kirjeen nimen ja jakeen, jotta voitte itse lukea, googlettamalla tietty löytää helpommin.

        huom. Jeesus rukoilee kasvoilleen, se on muslimien tapa.

        Daavidista ei tarvitse edes muuta sanoa, kuin että upea muslimi, ja rukoili kuten Mooses, Jeesus, Aabraham, Muhammed saws... eli kasvoilleen ja olivat muslimeita.

        Ensimmäinen Aikakirja

        16 Kun Daavid nosti katseensa, hän näki Herran enkelin seisovan maan ja taivaan välillä kädessään paljastettu miekka, joka osoitti kohti Jerusalemia. Silloin Daavid ja kansan vanhimmat, kaikki säkkikankaaseen pukeutuneina, heittäytyivät kasvoilleen maahan. 17 Daavid sanoi Jumalalle: "Minä käskin toimittaa väenlaskun. Minähän olen syntiä tehnyt, minä olen tehnyt väärin. Mutta entä tämä minun laumani, mitä se on tehnyt? Herra, Jumalani, osukoon kätesi minuun ja isäni sukuun, mutta älä anna tämän vitsauksen kohdata kansaasi."


      • mhmd kirjoitti:

        lyhyt oppitunti Jumalan nimistä. JHWH tarkoittaa "minä olen", Abba tarkoittaa isä", ja Allah tarkoittaa Jumala, se nimi on varattu vain ja ainoastaan Jumalalle, ei mulle. sillä nimellä Jeesus kutsui Jumalaa, Allah, Eloha, Elohim, Elaah = La ilaha illallaah

        muslimi= Jumalalle alistunut, kenelle Jeesus oli alistunut? itselleenkö, vai heittäytyikö Jeesus Jumalalle maahan.

        "Hän meni vähän kauemmaksi, heittäytyi kasvoilleen maahan ja rukoili: 'Isä, jos se on mahdollista, niin menköön tämä malja minun ohitseni. Mutta ei niin kuin minä tahdon, vaan niin kuin sinä.'

        pääsiäisen kunniaksi jätän kirjoittamatta kirjeen nimen ja jakeen, jotta voitte itse lukea, googlettamalla tietty löytää helpommin.

        huom. Jeesus rukoilee kasvoilleen, se on muslimien tapa.

        Daavidista ei tarvitse edes muuta sanoa, kuin että upea muslimi, ja rukoili kuten Mooses, Jeesus, Aabraham, Muhammed saws... eli kasvoilleen ja olivat muslimeita.

        Ensimmäinen Aikakirja

        16 Kun Daavid nosti katseensa, hän näki Herran enkelin seisovan maan ja taivaan välillä kädessään paljastettu miekka, joka osoitti kohti Jerusalemia. Silloin Daavid ja kansan vanhimmat, kaikki säkkikankaaseen pukeutuneina, heittäytyivät kasvoilleen maahan. 17 Daavid sanoi Jumalalle: "Minä käskin toimittaa väenlaskun. Minähän olen syntiä tehnyt, minä olen tehnyt väärin. Mutta entä tämä minun laumani, mitä se on tehnyt? Herra, Jumalani, osukoon kätesi minuun ja isäni sukuun, mutta älä anna tämän vitsauksen kohdata kansaasi."

        Jeesus lupasi puolustaja hengen, eli paraclete, paraklytos, = puolustaja, pyhä henki, totuuden henki, Muhammed, the comforter, " Greek word used was periklytos, meaning famed, illustrious, or praiseworthy, rendered in Arabic as Ahmad, and that this was substituted by Christians with parakletos"

        "Te saatte puolustajan; minä lähetän hänet Isän luota. Hän, Totuuden Henki, lähtee Isän luota ja todistaa minusta" (Joh. 15:26).

        Koraani, As-Saff (taistelurintaman suura) jossa on puhuttu Jeesuksen lupauksesta, nimellä Ahmad hän ennusti profeetamme tulon, samalla nimellä kuin kreikaksi ja hepreaksi sanotaan "pyhä henki"

        JUMALAN, laupiaan Armahtajan, nimeen.

        1. Kaikki, mitä on taivaassa ja maassa, julistaa Jumalan kunniaa, sillä Jumala on kaikkivoipa, viisas.

        2. Uskovaiset, miksi lupaatte sanoilla sellaista, mitä ette tee?

        3. Jumalan silmissä on inhottavaa se, että lupaatte sellaista, mitä ette tee.

        4. Jumala rakastaa totisesti niitä, jotka taistelevat Hänen retkillään taistelurintamassa, joka on kuin kivimuuri.

        5. Muistakaa, kuinka Mooses sanoi kansalleen: »Miksi kiusaatte minua, vaikka tiedätte, että olen Jumalan teitä varten lähettämä sananjulistaja?» Mutta kun he halusivat poiketa totuudesta, Jumala antoi heidän sydämensä harhautua, sillä Jumala ei ohjaa väärintekijöitä.

        6. Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka Jumala on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»

        7. Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen Jumalaa vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? Jumala ei kaitse väärintekijöitä.

        8. He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin Jumalan kynttilän, mutta Jumala tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.

        9. Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden uskonnon, jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden uskontojen rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.

        10. Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?

        11. Uskokaa Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne Jumalan asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.

        12. Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.

        13. Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu Jumalalta ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!

        14. Te uskovaiset, tukekaa Jumalan asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani Jumalan asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan auttajia.» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.


        ja silloin kun profeetta Muhammed sai ilmestyksensä, niin PYHÄ HENKI, TOTUUDEN HENKI astui häneen ja lausui Koraanin, joka on Jumalan luona SANA, ja joka tuli profeetta Muhammedin äidinkielenä, jota hän ei osannut lukea tai kirjoittaa, mutta silti kokonainen kirja tuli hänen lausumanaan arabialaisena Koraanina, luonnollisesti KOSKA HÄNEN ÄIDINKIELI ON ARABIA :DD huomaatteko yhtäläisyydet ja logiikan... se on vaikeaa paitsi jos on harras uskovainen, ja sydän ei paisu pahasta vaan pyteettömästä Jumalanpalveluksesta. se on Jeesuksen lupaus, Toorassakin hänet tunnetaan "oppimattomana profeettana" sekä evankieliumissa kirjoitustaidottomana profeettana


    • loveJeesus

      vieläkö väitätte jokaisen Raamatussa olevan toteutuneet ja tulevaisuudessa toteutuvat profetian jälkeen että Raamattu on väärennös? miten sitten jokaikinen siellä ollut profetia on käynyt toteen ja on justiin parhaillaan käymässä? Jeesuksen takaisintulo on just behind the corner,jos luette esim Hesekiel 38-39 huomaatte että nyt meneillään oleva Ukraina-Venäjä-kriisi on alkava Googin sota,ja ahdistuksen ajat on nyt alkamassa. Koraanissa ei ole missään kohtia ennustettu tarkalleen mitä on tapahtuva tai mitä ennen tapahtui,on vain 1/100osa tietoa siitä määrästä mitä Raamattu ilmoittaa. Baruch haba beshem Adonai!

      • Raamattu on väärennös. sillä Jumalan sana on muuttumaton, yksinkertaisesti. sieltä ei yksikään merkki, jää pois, tai tule lisätyksi ihmiskäden toimesta. ikinä!

        Koraani, on tällainen Kirja. sinne ei ole lisätty tai poistettu, tai käännetty mitään sen jälkeen kun se on lausuttu, näin se vaalii Tooran, Evankeliumin ja Daavidin psalmien todellisuutta ja oikeaa sanomaa. näin luottakaamme vain oikeaan sanomaan.

        ja jos sanot että Raamattu on tosi vielä tänäpäivänä, niin mikä niistä 5000 eri painoksesta, kun lahkoja on sen verran kristityillä? Tulkaa, seuratkaamme profeetta Muhammedia, joka luvattiin meille, ja olkaamme Jumalalle alamaisia, näin seuraatte Jeesusta parhaiten. muuten seuraatte Katolisen Kirkon, pakanaroomalaisten väärennöksiä, sitäkö haluatte?! tahdotteko, että Jumalalla on syytä tuomita teidät väärämielisyytenne tähden, vai tahdotteko uskoa ja luottaa vain ja AINOASTAAN JUMALAAN, muut ovat Jumalan alamaisia. kukaan ei ole JUMALA!

        uskokaamme siis Häneen, niinkuin Hän tahtoo. Hän on ylitse kaiken, ja kaikkien mitä asetamme, tai mitä muut asettavat Hänen rinnalleen, ei ole muita Jumalia kuin Hän missään muodossa. sillä muutenhan, on tehnyt itselleen Jumalkuvan, tai tuonut Jumalan arvon alas missä sen kuuluisi olla Kaikkein Pyhimpänä ja Korkeimpana, ei ihmisenä, vaan Jumalana. Mahtavana ja Ainoana, väitättekö Hänellä olevan poikia? onko enkelit sitten tyttöjä, jos näin on väitätte varmasti myös Jumalalla olevan VAIMO. näettekö kuinka järjettömäksi menee nämä syytökset, olkaa Jumalan orjia ja Hänelle alistuneita, niinkuin Jeesuskin itsensä alensi Jumalalle orjaksi.

        Koraani, Pöydän Suura

        12. Jumala teki muinoin liiton Israelin lasten kanssa, ja Me korotimme heidän keskuudestaan kaksitoista johtomiestä, ja Jumala sanoi: »Katso Minä olen kanssanne. Jos te suoritatte hartautenne säännöllisesti, annatte almuja, uskotte lähettiläihini, tuette heitä ja lainaatte Jumalalle jalon korottoman lainan, niin Minä totisesti annan syntinne anteeksi ja päästän teidät huvi~ tarhoihin, joissa purot solisevat. ja se teistä, joka tämän jälkeen ei usko, joutuu harhaan oikealta tieltä.»

        13. Ja siksi, että he rikkoivat liittonsa, Me olemme kironnut heidät ja kovettanut heidän sydämensä. He sotkevat Kirjoituksen sanoja ja ovat unohtaneet osan siitä, mitä heille opetettiin. Lakkaamatta havaitset kieroa menettelyä kaikkien heidän puoleltansa, lukuunottamatta muutamia harvoja. Mutta siedä heitä ja anna anteeksi; katso, Jumala rakastaa jalomielisiä.

        14. Niidenkin kanssa, jotka sanovat: »Katso, Me olemme kristittyjä», Me teimme liiton, mutta he unohtivat osan siitä, mitä heille opetettiin. Sentähden Me herätimme heissä kaunan ja vihan toisiansa vastaan aina Ylösnousemuspäivään asti, jolloin Jumala tekee heille selviksi heidän kättensä työt.

        15. Te, joiden ovat Kirjoitukset! Nyt on tullut luoksenne Meidän lähettiläämme tähdentäen teille paljon siitä, minkä talletitte Kirjoituksessa, ja jättäen paljon syrjään. Nyt on teille tullut Jumalalta valo ja selvä Kirjoitus,

        16. jonka mukaisesti Jumala ohjaa rauhan poluille niitä, jotka etsivät Hänen mielisuosiotaan. Pimeydestä tahtoo Hän päästää heidät valkeuteen ja opastaa heidät oikealle tielle.

        17. Ne ovat todella epäuskoisia, jotka sanovat: »Katso, Jumala on Messias, Marian poika.» Sano heille: »Kuka sitten voi mitään Jumalaa vastaan, jos Hän tahtoo hukuttaa vaikkapa Messiaan, Marian pojan, ja hänen äitinsä ja ylipäänsä jok'ainoan maan päällä. Jumalan on herruus taivaassa ja maassa ja niiden välisessä avaruudessa. Hän luo mitä tahtoo, ja Jumala on kaikkivoipa.

        18. Juutalaiset ja kristityt väittävät: »Me olemme Jumalan poikia ja lempilapsia.» Sano: »Miksi Hän sitten kurittaa teitä syntienne tähden? Ei, te olette vain Hänen luomiaan kuolevaisia. Hän armahtaa, ketä Hän tahtoo, ja Hän kurittaa, ketä tahtoo. Jumalan on yliherruus taivaassa ja maan päällä ja niiden välillä, Hän on määränpää.»

        19. Te, joiden ovat Kirjoitukset! Nyt on Meidän lähettiläämme tullut luoksenne tekemään kaiken selväksi tauon jälkeen, jolloin ei ollut lähettiläitä, jottette sanoisi: »Ei tullut luoksemme yhtään ilosanoman tuojaa eikä varoittajaa.» Nyt on ilosanoman tuoja ja varoittaja tullut teille. Jumala on kaikkivoipa.


    • klpo

      Jäi ilmeisesti synnit anteeksii saamatta, kun ei lukenut tarkkaan Uuden Testamentin tekstiä! Muslimit eivät ole uudestiisyntyneitä! Vain Jeesukseen uskovat eli kristityt ovat uudestisyntyneitä! Ovat saaneet saman Pyhän Hengen kuin apostolitkin, josta Apostolien teot kertovat. Kristukseen oli kaikki luotu Kolossalaiskirjeen mukaan, ja kaikki kuoli Golgatalla ja vain Evenkeliumin uskoneet ovat uudestisyntyneitä, toiset siis pysyvät kuolleina, kunnes alkavat uskomaan Jeesukseen, joka nousi ylös kuolleista esikoisena kuolemaan nukkuneista!

    • klpo

      Muslimien julistama sanoma on erilaista kuin mitä apostolit julistivat! Seuraavassa apostolien julistus asiasta!
      Raamatun Uuden Testamentin Apostoli Paavalin Galattalaiskirje
      1 luku

      Apostoli toivottaa Galatian seurakunnille Jumalan armoa ja rauhaa 1 – 5, ihmettelee heidän pikaista luopumistaan Kristuksen evankeliumista, sanoo sen vääristelijäin olevan kirouksen alaisia 6 – 10 ja osoittaa, ettei hän ole saanut saarnaamaansa evankeliumia ihmisiltä, vaan Jeesuksen Kristuksen hänelle antaman ilmestyksen kautta 11 – 24."

      1 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt,
      2 ja kaikki veljet, jotka ovat minun kanssani, Galatian seurakunnille.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
      4 joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!
      5 Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
      6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
      7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
      8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
      10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      11 Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista;
      12 enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut."

      • niinpä seuratkaa siis luvattua profeettaa, profeetta Muhammedia, puolustajaa. jonka Jeesus lupasi, Jumalan tahdosta.

        kirkko asetti maallisen vallansa perusteella monia pannaan, ton mukaan teidän kannattaisi ehdottomasti seurata Jumalan oppia, Jeesuksen alkuperäistä sanomaa, Injil (Euangel) = Ilosanomaa, eli Koraania näin myöskin, koska siellä on puhuttu siitä, ilman väärennöstä-

        tai jos olet sitä mieltä, että Koraani on väärennös, niin 4 999 teidän kristinuskon lahkoista väittää samaa, mutta yks heistä on silloin eniten oikeassa... näin te ajattelette, mutta profeetta Muhammed annettiin paljon kristinuskon synnyn jälkeen, jotta tämä sotku saadaan korjattua. Jeesushan sanoi, että puolustaja voi tulla vain jos minä lähden Jumalan luo ("isän") ja, puolustaja viittaa minuun puheissaan monesti, sekä ottaa minulta (eli lainailee, Raamatusta, lähes puolet Raamatusta on alkuperäistä Raamattua, ei tätä nykyistä tuhannen käännöksen kokenutta).

        joten olkaa muslimeita, ja erottukaa siitä porukasta joka kiistelee keskenään tuomiopäivään asti, olkaa muslimeita. ja olkaamme Jumalle alamaisia, Aabrahamin uskossa, eli usko yhteen Jumalaan. vai väitättekö, että Aabraham oli kristitty tai juutalainein? Hänen jälkeensä nuo uskot tulivat, mutta hänhän oli Jumalalle antautunut, muslimi (=antautunut)

        Koraani, Imranin Suura

        78. Katso, heidän joukossaan on sellaisia, jotka puhuessaan vääristelevät Pyhää kirjaa, jotta te luulisitte Pyhän kirjan sanoiksi sellaistakin, mikä siihen ei sisälly; he sanovat: »Se tulee Jumalalta», vaikka se ei tule Jumalalta, ja vedoten Jumalaan he valehtelevat vastoin parempaa tietoaan.

        79. Ei voi ihminen, jolle Jumala on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette Jumalan palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa Jumalan palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»

        80. Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet Jumalan tahdon alaisiksi (muslimeiksi)?

        81. Aikoinaan, kun Jumala teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?» He vastasivat: »Me tunnustamme sen». Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»

        82. Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.

        83. Jotakin muuta Jumalan uskontoako he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?

        84. Sano: »Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».

        85. Mutta jos joku pitää uskontonaan jotakin muuta kuin Islaamia , niin Jumala ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon. (Islam tarkoittaa puhtautta, alistuneisuutta Jumalan lakeihin, se ei ollut uskontona sillä nimellä, mutta sitä vaalittiin siitä huolimatta aatteena, ja oli päivänselvää että palvotaan vain Jumalaa, eikä ketään muuta, eikä ollut kirjan uskontoja)

        86. Kuinka Jumala ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi, senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin? Jumala ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.

        87. Näiden palkaksi tulee Jumalan, enkelien ja ihmisten kirous.


    • pyyntöni

      voisikko sanoa tuon lyhyemmin ja selvemmin

    • "Se on Hän (Allah), joka on tehnyt teistä seuraajia sukupolvi toisensa jälkeen maassa, joten jokainen, joka ei usko (islamilaiseen yksijumalaisuuteen), hänen päällään tulee olemaan hänen epäuskonsa. Eikä epäuskovien epäusko lisää mitään paitsi heidän Herransa vihaa. Eikä epäuskovien epäusko lisää mitään paitsi häviötä." (Koraani 35:39)

      en tiedä miten tulkitsette Raamattua, jota on käännetty kieleltä kielelle muutaman tuhatta vuotta jo, mutta. ensinnäkin alkuperäinen Raamattu, on hukassa. sitä ei ole muualla kuin Jumalan luona alkuperäisenä enää. ainoa luotettava lähde tänä päivänä on vain Koraani, joka on säilynyt yli 1400 vuotta muuttumattomana. ja se on ainoa (Jumalan) Kirja joka osataan kannesta kanteen ulkoa, muita ei osata.

      Jumala antoi Koraanin, jotta se voisi johdattaa arabian kansoja... arabian kieli on ainoa kieli, heprean ja aramean lisäksi, jotka ovat Mooseksen ja Jeesuksen kielet, ja sukulaiskieliä kuten arabiakin... kuvailemaan Koraania, ja Tooraa (heprea), Injil (aramea)... mutta VT:stä muutettiin sanoja paikoiltaan.
      esim. sami'naa, rai'naa unt'hurnaa--- eli sen sijaan, että kuulemme ja tottelemme, muuttivat sanat muotoon kuulemme ja uhmailemme, hepreankielen tietäjät tietävät:

      Kallisavroinen Koraani 2.Hiehon Suura

      94. Entä kun Me solmimme liiton kanssanne (Siinain) vuoren kohotessa ylitsenne ja sanoimme: »Pysykää lujasti siinä, minkä olemme ilmoittanut teille, ja kuulkaa (sanojamme) »! He vastasivat: »Me kuulemme ja uhmailemme». Heidän sydämensä kiintyi vasikan palvontaan, ja he hylkäsivät Meidän liittomme. Sano (heille): »Surkeata on se, mitä uskonne teille tarjoaa, jos muka olette uskovaisia.» Sano: »Jos tulevan elämän asumukset Jumalan luona ovat todella tarkoitetut ainoastaan teille eikä muille ihmisille (kuten väitätte), niin toivokaa itsellenne kuolemaa (sillä onhan teidän halattava majan muuttoa), jos pysytte totuudessa.»

      "Todellakin Me annoimme Muusalle (Moosekselle) Kirjan ja lähetimme hänen jälkeensä lähettiläitä peräkkäin. Me annoimme 'Iisaalle (Jeesukselle), Maryamin (Marian) pojalle, selkeät tunnusmerkit ja vahvistimme häntä rooh-ul-qodusilla [pyhä henki eli Jibriil (Gabriel) (AS)]. Onko niin, että aina kun teille tuli lähettiläs, jota te itse ette halunneet, teistä tuli ylimielisiä? Joihinkin te ette uskoneet ja jotkut te tapoitte. He sanovat: 'Sydämemme ovat peitetyt (eivät kuule tai ymmärrä Allahin Sanaa).' Ei, Allah on kironnut heidät heidän epäuskonsa tähden, niin vähän on se, mihin he uskovat. Kun heille (juutalaisille) tuli Kirja (tämä Koraani) Allahilta vahvistaen, mitä heillä on [ät-Täuraat (Toora) ja äl-Ingiil (Evankeliumi)], vaikka he ennen muinoin olivat pyytäneet Allahilta (Muhammadin (SAAS) tulemista), jotta he saisivat voiton niistä, jotka eivät uskoneet, sitten kun heille tuli se, minkä he olivat tunnistaneet, he eivät uskoneet siihen. Joten anna Allahin Kirouksen olla uskottomien päällä. Kuinka paha on se, millä he ovat myyneet itsensä, etteivät he uskoisi siihen, mitä Allah on ilmoittanut (Koraanin), kadehtien että Allah ilmoittaisi Hänen Suosionsa kenelle Hän tahtoo palvelijoittensa joukosta. Joten he ovat vetäneet päällensä vihan vihan päälle. Uskottomille on häpeällinen kärsimys." (Koraani 2:87–90)

    • Tulkaa kristityt ja juutalaiset yhteisymmärrykseen meidän muslimien kanssa:

      55. Ja Jumala sanoi: »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.

      56. Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»

      57. Mutta uskovaisille ja hyviä töitä harjoittaville Hän on antava heidän täyden palkkansa. Jumala ei rakasta väärintekijöitä.

      58. Tämän me julistamme sinulle Muhammed, tunnusmerkkinä ja viisauden tietona, jotka ovat Koraanissa.

      59. Katso, Jeesus on Jumalan edessä samankaltainen kuin Aadam; Hän loi hänet (Aadamin) maan tomusta, sitten Hän sanoi hänelle: »Ole!» ja hän oli (elävä sielu).

      60. Tämä totuus tulee Herraltasi, Muhammed, siksi älä kuulu epäileviin.

      61. Jos joku tästä kiistelee kanssasi, sen jälkeen kuin (tämä täydellinen) tieto on osaksesi tullut, niin sano: »Tulkaa, kutsukaamme meidän poikamme ja teidän poikanne, meidän vaimomme ja teidän vaimonne, kokoontukaamme me itse ja te itse; ja sitten kukin velvoittakaamme itsemme Jumalan edessä ja huutakaamme Jumalan kirousta niiden yli, jotka valehtelevat!»

      62. Katso, tämä sanoma on kauttaaltaan totuutta, eikä ole muuta jumalaa kuin Jumala; Hän on totisesti mahtava, viisas.

      63. Mutta jos he kääntyvät pois, niin totisesti Jumala tuntee turmeluksen aiheuttajat.

      64. Sano (juutalaisille ja kristityille) : »Te Pyhän kirjan omistajat, tulkaa yhteisymmärrykseen meidän kanssamme (uskonnon asiasta), että meillä olisi samoin kuin teilläkin, ettemme palvele muuta kuin ainoata Jumalaa emmekä aseta ketään Hänen rinnalleen, emmekä kukaan pidä toistamme herrana, (emme pidä herrana ketään muuta) paitsi Jumalaa.» Jos he kääntyvät pois, niin sanokaa: »Olkaa todistajina, että me olemme Jumalalle alamaisia!»

      65. Te Pyhän kirjan omistavat, miksi te kiistelette Aabrahamista? Laki ja Evankeliumihan lähetettiin vasta hänen jälkeensä 9); eikö teillä ole ymmärrystä?

      66. Kuulkaa, jospa kiistelisitte sellaisesta, josta teillä on tietoa; mutta miksi kiistelette sellaisesta, josta teillä ei ole tietoa? Jumala tietää, mutta te ette tiedä.

      67. Aabraham ei ollut juutalainen eikä kristitty, vaan hän oli hurskas (haniifi) ja Jumalalle alamainen (muslimi) eikä kuulunut monijumalaisiin.

      68. Ihmisiä, jotka voivat lähinnä vedota Aabrahamiin, ovat totisesti ne, jotka seuraavat Häntä kuten tämäkin profeetta (Muhammed), ja ne, jotka (hänen kerallaan) uskovat; ja Jumala on uskovaisten Suojelija.

      • ja jakeet on Imranin suurasta, unohdin pistää.


      • UskonJumalaan
        mhmd kirjoitti:

        ja jakeet on Imranin suurasta, unohdin pistää.

        >>>>19: 33
        Rauha ylläni sinä päivänä, jolloin synnyin, sinä päivänä, jolloin kuolen sekä sinä päivänä, jolloin minut herätetään kuolleista.»>>>>

        >eli Messias Jeesus kuoli ja herätettiin kuolleista?


    • jokainen ihminen joka on olemassa:

      1. syntyy - elää -
      2. kuolee - on kuolleena - sitten tuomiopäivänä-
      3. herätetään kuolleista. se on lupaus Jumalalta.

      eli kyllä, Jeesus kuoli, mutta häntä ei tapettu ristille, sillä Jumala korotti hänen Pyhän Hengen luokseensa, tuomiopäivänä hänetkin herätetään ihmiskehossa henkiin, niinkuin meidät muutkin.

      osa ihmisistä Jumala päästää suoraan paratiisiin, osa ihmisistä joutuu suoraan helvettiin. tuomio on heidän kohdallaan jo päätetty, ja se on nopea. sillä Jumala on päätöksessään nopea, eikä siihen mene aikaa enempää kuin yhden sanan verran "tapahdu" ja se tapahtuu. kokonainen universumi, 7 taivasta ja maa luotiin sanalla "tapahdu", uudelleenluominen ei oo sen vaikeempaa Jumalalle tai tuomitseminen, tai paratiisin ja helvetin luominen.

      • UskonJumalaan

        JESAJA 53 todistaa, että Kristinuskon näkemys Jeesuksesta Kristuksesta on tosi. Huom. Vanhasta testamentista. Muslimien pitää kunnioittaa vanhaa testamenttia ja pitää sitä Jumalan sanana.

        1 Kuka uskoo meidän sanomamme? Kuka ymmärtää Herran käsivarren voiman?
        2 Hän kasvoi Herran edessä kuin vähäinen verso,
        kuin vesa kuivasta maasta.
        Ei hänellä ollut vartta, ei kauneutta,
        jota olisimme ihaillen katselleet,
        ei hahmoa, johon olisimme mieltyneet.
        3 Hyljeksitty hän oli, ihmisten torjuma, kipujen mies, sairauden tuttava, josta kaikki käänsivät katseensa pois. Halveksittu hän oli, me emme häntä minään pitäneet.
        4 Ja kuitenkin: hän kantoi meidän kipumme,
        otti taakakseen meidän sairautemme.
        Omista teoistaan me uskoimme hänen kärsivän
        rangaistusta,
        luulimme Jumalan häntä niistä lyövän ja kurittavan,
        5 vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet
        lävistäneet
        ja meidän pahat tekomme hänet ruhjoneet.
        Hän kärsi rangaistuksen,
        jotta meillä olisi rauha,
        hänen haavojensa hinnalla
        me olemme parantuneet.
        6 Me harhailimme eksyneinä kuin lampaat,
        jokainen meistä kääntyi omalle tielleen.
        Mutta Herra pani meidän kaikkien syntivelan
        hänen kannettavakseen.
        7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen,
        ei hän suutansa avannut.
        Kuin karitsa, jota teuraaksi viedään,
        niin kuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä
        edessä,
        ei hänkään suutansa avannut.
        8 Hänet vangittiin, tuomittiin ja vietiin pois
        - kuka hänen kansastaan siitä välitti?
        Hänet syöstiin pois elävien maasta,
        hänet lyötiin hengiltä kansansa rikkomusten tähden.
        9 Hänet oli määrä haudata jumalattomien joukkoon. Rikkaan haudassa hän sai leposijansa. Koskaan hän ei ollut harjoittanut vääryyttä, eikä petos ollut noussut hänen huulilleen.
        10 Herra näki hyväksi,
        että hänet ruhjottiin,
        että hänet lävistettiin.
        Mutta kun hän antoi itsensä sovitusuhriksi,
        hän saa nähdä sukunsa jatkuvan, hän elää kauan,
        ja Herran tahto täyttyy hänen kauttaan.
        11 Ahdistuksensa jälkeen hän näkee valon,
        ja Jumalan tunteminen ravitsee hänet.
        Minun vanhurskas palvelijani tekee vanhurskaiksi
        monet,
        heidän pahat tekonsa hän kantaa.
        12 Minä annan hänelle paikan suurten joukossa, hän saa jakaa saalista mahtavien kanssa, koska hän antoi itsensä kuolemalle alttiiksi ja hänet luettiin rikollisten joukkoon. Hän otti kantaakseen monien synnit, hän pyysi pahantekijöilleen armoa.


      • UskonJumalaan kirjoitti:

        JESAJA 53 todistaa, että Kristinuskon näkemys Jeesuksesta Kristuksesta on tosi. Huom. Vanhasta testamentista. Muslimien pitää kunnioittaa vanhaa testamenttia ja pitää sitä Jumalan sanana.

        1 Kuka uskoo meidän sanomamme? Kuka ymmärtää Herran käsivarren voiman?
        2 Hän kasvoi Herran edessä kuin vähäinen verso,
        kuin vesa kuivasta maasta.
        Ei hänellä ollut vartta, ei kauneutta,
        jota olisimme ihaillen katselleet,
        ei hahmoa, johon olisimme mieltyneet.
        3 Hyljeksitty hän oli, ihmisten torjuma, kipujen mies, sairauden tuttava, josta kaikki käänsivät katseensa pois. Halveksittu hän oli, me emme häntä minään pitäneet.
        4 Ja kuitenkin: hän kantoi meidän kipumme,
        otti taakakseen meidän sairautemme.
        Omista teoistaan me uskoimme hänen kärsivän
        rangaistusta,
        luulimme Jumalan häntä niistä lyövän ja kurittavan,
        5 vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet
        lävistäneet
        ja meidän pahat tekomme hänet ruhjoneet.
        Hän kärsi rangaistuksen,
        jotta meillä olisi rauha,
        hänen haavojensa hinnalla
        me olemme parantuneet.
        6 Me harhailimme eksyneinä kuin lampaat,
        jokainen meistä kääntyi omalle tielleen.
        Mutta Herra pani meidän kaikkien syntivelan
        hänen kannettavakseen.
        7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen,
        ei hän suutansa avannut.
        Kuin karitsa, jota teuraaksi viedään,
        niin kuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä
        edessä,
        ei hänkään suutansa avannut.
        8 Hänet vangittiin, tuomittiin ja vietiin pois
        - kuka hänen kansastaan siitä välitti?
        Hänet syöstiin pois elävien maasta,
        hänet lyötiin hengiltä kansansa rikkomusten tähden.
        9 Hänet oli määrä haudata jumalattomien joukkoon. Rikkaan haudassa hän sai leposijansa. Koskaan hän ei ollut harjoittanut vääryyttä, eikä petos ollut noussut hänen huulilleen.
        10 Herra näki hyväksi,
        että hänet ruhjottiin,
        että hänet lävistettiin.
        Mutta kun hän antoi itsensä sovitusuhriksi,
        hän saa nähdä sukunsa jatkuvan, hän elää kauan,
        ja Herran tahto täyttyy hänen kauttaan.
        11 Ahdistuksensa jälkeen hän näkee valon,
        ja Jumalan tunteminen ravitsee hänet.
        Minun vanhurskas palvelijani tekee vanhurskaiksi
        monet,
        heidän pahat tekonsa hän kantaa.
        12 Minä annan hänelle paikan suurten joukossa, hän saa jakaa saalista mahtavien kanssa, koska hän antoi itsensä kuolemalle alttiiksi ja hänet luettiin rikollisten joukkoon. Hän otti kantaakseen monien synnit, hän pyysi pahantekijöilleen armoa.

        muslimit pitää Tooraa Jumalan sanana... Tooraa ei ole olemassakaan enää, se on muuttunut monesti. sieltä on jopa muutettu sanoja eri muotoihin, Toora vasta onkin korruptoitunut, vielä useammin kuin juutalaiset ottivat itselleen epäjumalan palvottavakseen.

        Jeesus on profeetta siis, pisteet siitä ainakin että joku kristityistä myöntää sen. upeaa.

        me muslimit emme tee erotusta profeettojen välille. Toorassa ennustettiin niin profeetta Jeesuksen kuin Muhammedin saws tulo, rauha heille. myös Uudessa Testamentissa Jeesus ennusti "ahmed"in tulon, sillä Muhammed, Ahmed, Mehmed kirjoitetaan samalla tavalla arabiaksi, hepreaksi ja arameaksi. arabian kielessä on kuitenkin, mahdollisesti pistetty vokaalit myös konsonanttien lisäksi selkeentämään... kuten Koraanissa on tehty, mutta vanhassa arabiankielessä sitä ei tehty aina. ne ovat toistensa sukulaiskieliä.


      • mhmd kirjoitti:

        muslimit pitää Tooraa Jumalan sanana... Tooraa ei ole olemassakaan enää, se on muuttunut monesti. sieltä on jopa muutettu sanoja eri muotoihin, Toora vasta onkin korruptoitunut, vielä useammin kuin juutalaiset ottivat itselleen epäjumalan palvottavakseen.

        Jeesus on profeetta siis, pisteet siitä ainakin että joku kristityistä myöntää sen. upeaa.

        me muslimit emme tee erotusta profeettojen välille. Toorassa ennustettiin niin profeetta Jeesuksen kuin Muhammedin saws tulo, rauha heille. myös Uudessa Testamentissa Jeesus ennusti "ahmed"in tulon, sillä Muhammed, Ahmed, Mehmed kirjoitetaan samalla tavalla arabiaksi, hepreaksi ja arameaksi. arabian kielessä on kuitenkin, mahdollisesti pistetty vokaalit myös konsonanttien lisäksi selkeentämään... kuten Koraanissa on tehty, mutta vanhassa arabiankielessä sitä ei tehty aina. ne ovat toistensa sukulaiskieliä.

        Uusi Testamentti on myös muuttunut, siinä mielessä. että joitakin tekstejä, ja kirjeitä, pätkiä ja puheita pätkittiin tai jätettiin pois kokonaan. joitakin lisättiin. myös muutama sana muutti merkitystään kun se käännettiin esim. hepreasta kreikan kielelle, ne muistuttavat todella paljon toisiaan kirjoitusasultaan, mutta ovat aivan eri merkityksellä....

        suurin osa juutalaisistakin lukee Tooran (jopa sen muunneldun tilalla) Talmud Tooraa.. joka on ihan täyttä pajunköyttä suurilla valheen vääristyneillä kieroilla oksilla. ja Jumalahan on luvannut jokaisen vinoksi kasvaneen puun repiä juuriltaan ja polttaa, kun kauniit ja hyvät puut kasvavat kuin hyvät sanat. näinhän Jeesuskin puhui... kun esim. viittasi ennustaessaan profeettoihin. "hedelmistähän te heidät tunnette...


        "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon." Matt. 7:15-21

        muslimit ovat orjakansaa, joka lunastetaan Allahin: Aabrahamin, Iisakin, Ismaelin, Jaakobin, Mooseksen, Jeesuksen ja Marian, sekä Muhammed salla Allahu alayhi wassallamin Jumalan luona vapaaksi. kun kristinuskoiset, on lunastettu vapaaksi Jeesuksen kansana. mutta me orjuutamme itsemme Jumalan edessä, niinkuin profeetat tekivät, ja nautimme vapaudestamme Jumalan luona, kuten hekin.

        sanoihan Jeesuskin, että kerätkää rikkauksia taivasten valtakuntaan missä koi ja ruoste eivät niitä syö... ja myös että Jeesus alentui orjan asemaan, profeetta Muhammedia kutsutaan abduhu ja rasulullah nimillä Muhammedin lisäksi, sillä ne tarkoittavat "orjaa" ja "Jumalan sanansaattajaa"

        sen takia, muslimit ovat niin pidättäytyvää kansaa, me kannamme omaa ristiä jokainen meistä. kuolemaan asti. mutta kuolemme kaikkiin profeettoihin uskovina, ja Jumalalle alistuneina ihmisinä. ei ihmisille, tai enkeleille alistuneina, tai Saatanalle niin kuin jotkut kovasti tahtovat tietämättömyydessään itselleen uskotella, vaan Jumalalle. sanoihan Jeesuskin, älkää ottako muita Herroja itsellenne Jumalan lisäksi

        ”Pyhien” tai Marian rukoileminen?

        Mitä sitten on sanottava ihmisten, kuten Marian tai ”pyhien”, kunnioittamisesta? Kun Saatana kiusasi Jeesusta, tämä viittasi 5. Mooseksen kirjan 6:13:een ja sanoi: ”Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman.” (Matteus 4:10.)
        Myöhemmin hän sanoi, että tosi palvojat palvoisivat ”Isää” eivätkä ketään muuta (Johannes 4:23).
        Enkeli, jota apostoli Johannes yritti palvoa, tiesi tämän ja nuhteli Johannesta: ”Varo, ettet sitä tee; – – kumartaen rukoile Jumalaa.” (Ilmestys 22:9.)"

        muslimit palvovat vain Jumalaa, kumartavat vain Hänelle, ja alistuvat Hänen tahtoonsa, sekä heittäytyvät maahan vain Hänen edessään... niinkuin profeetatkin tekivät, myös Jeesus.


        Mennen vähän edemmäksi Jeesus heittäytyi kasvoilleen ja rukoili: "Isäni, jos on mahdollista, menköön minulta pois tämä malja. Ei kuitenkaan niin kuin minä tahdon, vaan niin kuin sinä."

        Jeesus oli eräässä kaupungissa, jossa oli mies täynnä pitalia. Nähdessään Jeesuksen tämä heittäytyi kasvoilleen ja pyysi: "Herra, jos tahdot, sinä voit minut puhdistaa."

        Hänen sydämensä salaisuudet tulisivat ilmi, ja niin hän Jumalan edessä kasvoilleen langeten palvoisi Jumalaa (kohti suutelisi) ja tunnustaisi, että Jumala on totisesti teissä.

        Ne neljä olentoa sanoivat: "Aamen." Vanhimmat heittäytyivät maahan ja kumartaen palvoivat.

        He huusivat kovalla äänellä: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka istuu valtaistuimella, ja Karitsalta." 11. Kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen, vanhinten ja neljän olennon ympärillä. He heittäytyivät kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen palvoivat Jumalaa 12. sanoen: "Aamen! Ylistys, kirkkaus, viisaus, kiitos, kunnia, voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iäti! Aamen!"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4490
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2228
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1437
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      289
      1315
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      60
      1011
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe