Jobin postia.

Älkää ostako mb:tä

No nyt sitten tämäkin herra sai vaihdettua auton,mersua toki katseltiin ja kyseltiin muilta tältäkin palstalta kaikenlaista.

Mersun vitohan minulla oli mistä vaihdoin toyotaan ja toyota maasturi neliveto oli tosi hyvä verrattuna mersun vitoon,no toyotalla ajelin talven yli huolettomasti ja matkautoa lähdin etsimään,mersu miehistä ei ollut tekemään kauppaa aina oli joku puskuri solmussa tai muuta vikaa,toyota oli äärettömän helppo myydä,oikein nauratti kun varattiin autoja jouduin kertomaan että odotelkaa hiukan että löydän matkan auton alle.

Mersua ei löytynyt mitenkään päin,tässä tarkoitan kunossa olevaa mersua,mutta sitten sattui kohdalle volvon farmari d5 ,auto sellainen että sillä voi ajaa matkaa mutta kaupungissa on köpelö,istuimethan on v 70 d5 mallissa kohtuuliset mutta toyotassa ne oli vielä paremmat.

Nyt on sitten yksi vähempänä ostajissa mersun osalta joten muille jää nyt vain valikoiminen niiden seasta.

Kulutushan volvolla tuolla d5 koneella on huikean pieni johon mersun samalla teholla olevat koneet ei pärjää,uskon tehneeni kohtuulisen valinnan.Molemmat renkaat kesä ja talvi ovat uudehkoja myös kesärenkaiden vanteet on uudehkot,mersuissa oli useimissa aina joku rengas kulunut tai ei kesä tossuja kummoisia edes ollut tai olivat olemattomat.

Hyvää kevättä mersumiehille ja kiitos kannustuksesta kun niin koko kevät talven kovasti jaksoitte kannustaa ja ylistää mersua,samalla toivotan hyviä tulevia juhannuksia.

Poistakaa se ku-si sieltä päästä jotenkin niin on helpompi elää.

36

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet nobedi

      olet nobedi

    • yks ovlov

      Toivottavasti saat terapiasta apua. Muutama kriisi-istunto paikallaan niin kauhea on ollut kohtalosi.

      Pyydä vielä korvauksia henkisistä kärsimyksistä, vaikkapa valtionkonttorista.

    • luulis v.tuttavan

      No voi voi kun rahat ei sitten riittäneetkään,vaikka vanhaa mersua yritit hankkia niin täytyi tyytyä volvoon vaikka tojokin oli hyvä.
      Siitä kusesta sen verran,että kun sitä on niin eihän ne neuvot mene perille.

      • Paavo Pesusieni

        No nyt sitten menet volle osastolle ja toivon mukaan pysyt siellä. Olisin kyllä odottanut vollen sijaan ooppelin hankintaa mutta laadun takaa kiinalainen jääkaappitehdas. Nyt sitten voi ajella Haparandaan toisen vollen viereen syömään assyyrialaisten kioskille hapansilakkaa.


    • ystäväneuvoo

      Viellä kerran 1. HANKI ELÄMÄ=> JALLU lehti kiinni. 2 Hanki oikeasti joku auto ja kortti. 3. Hommaa nainen, niin saat muuta ajateltavaa kuin mersu.

    • Älkää ostako mb:tä

      Paavo älä nyt suutu kun en tällä kertaa ostanut mersua........buhahaha..anteeksi kun pikkasen naurattaa mutta ei tässä voi tosikkokaan olla.

      Eikö olekkin mukavaa?

      Aamulla niin hienosti oli d5 lämmin sisältä ja koneen osalta,oli kerinnyt lämmittämään koko koneen normaali lämpöiseksi.

      Hitti ihmetytti tuo kulutus,ajoin kolmatta sataa kilometriä keskikulutus oli 4.3l sadalle,voi olla ettei mitenkään pidä paikkaansa,mutta olin volvolle yhteydessä ja kysyin pitääkö tietokoneen jäljellä oleva kilometrimäärä paikaansa eli kuinka monta kilometriä pääsee,?no pitää kuulema aika tarkkaan.

      Tässä ei ole vielä kaikki....

      Kun kävin katsomassa 320 farkkua niin myyjän piru unelmoi volvosta d5 farkusta,oli aiemmin ollut ja nyt myy sen mersun pois ei kuulema ituin sovi hänelle,mahtaisi kaveri mykistyä kun itse ostinkin d5 enkä mersua,koska piti minua mersumihenä vaikken ole niin kuinolette haivainneet mersu uskollinen.

      Onhan noita mersuja ollut 11kpl joten on virkistävää nähdä laajemmin,paavo tuolla mainitsi kiinasta,älä nyt hyvä mies mokaa enään,minä kun ostin mersun aikoinaan 290td ja siinä meni monitoimi viiksi niin vehon ukko kantoi sylissä viikseä,sain vilkaistua viiksen taakse ja meinasin pyötyä,se oli juuri kiinan osa,hemmetti että minä melkein pyöryin paikalleen,300e ja kiinan osa mersuun,tuolloin oli pakko ottaa kun auto oli niin tuore ettei niitä muualta saanut.

      No tuli vielä mieleen kun mersua kävin tässä keväällä katsomassa,40 vuotta oli ukko ollut mersumiehenä,oli ostanut vaimolleen toyotan aven,oli erittäin tyytyväinen siihen,no en osatanut sitä mersua häneltä,niin arvaa paavo mitä??

      Seuraavan kerran kun ajoin talon ohi sekun sattui matkanvarrelle niin mikä oli parkissa?volvohan se oli ja hieno olikin,soitin samantien että hä,näinkö oikein,entinen 40 vuotta mersumiehenä oleva sanoi että kyllä näit.

      Että me entiset mersumiehet olemme siirtyneet autoihin ,en sikerran kun ajan ohi niin pitää mennä oikein kahville,että kuinka meistä tuli mersuttomia?

    • Paavo Pesusieni

      Valittaa kiinalaisista osista ja ostaa kiinalaisen autotehtaan auton...

    • Älä ostamb:tä

      Paavo hei!!!!!Ei mersussa saisi olla kuin saksalaista osaa,mutta se on tehty sekasikiöksi joten maata ei voi enään edes sanoa,aattelepa ihan ite,211 korisessa ensimmäisessä vuosimallissa on ranskalainen syyläri,joten mihin gatekoriaan lokeroit mersun nyt??????

      Sehän on sekasikiö,ei siis saksalainen laatuauto enään,124 mersu se oli kuningas mersu .sellainen mersu että muut näkee unia laadusta.

    • Älä osta mb:tä

      Mitenkäs sinä paavo selität tämän?

      A malliin ranskalaiset koneet niin onko se aito mersu?minusta se kuvaelma menneestä.

      Sekasikiö vailla vertaa......osalla mersumihellä on mersu pipo onko sinullakin????

      • Paavo Pesusieni

        Lippalakki, karvalakki, kahvimukit, iso oluttuoppi, keittiön seinäkello, E avaimenperä (bling bling), viralliset mb haalarit tuossa noin alkuun. Katsotaan mitä seuraavaksi, ehkä se pipo.


    • tähtikiinne

      mä ainaki ostan mersun se on auto se joka tekee kateeliseks auton tunnistaa siitä että sen nokkassa on tähti kiinni :):):)

    • Paavo Pesusieni

      Minä en ole metelöinyt kiinassa tehdyistä osista tällä palstalla, enkä myöskään ostanut kiinalaisen autotehtaan valmistamaa autoa vai onko se niin vanha että menee Fordiksi. Jälkimmäinen vaihtoehto tarjoaa pääsyn paratiisiin suoraan kun on kärsinyt maan päällä niin paljon.

    • w123mikään muuei

      älkää ikinä sekaantuko mersuun niissä on vikoja ainut mersu on w123

      • Paavo Pesusieni

        Nykyajan humputusta ja rikkoontuvat elektroniset laitteet ja älyttömän kovan viritysasteen dieselmoottorit jotka ei kestä. Viimeinen oikea mersu joka kestää oli W120.


    • kauansittepaaliin

      mun väykkällä on ajettu yli 700tkm se on 2000 vuosi malli ja 200 cdi monet autot on jo ajettu jo paaliin kaun sitte

    • paaaliiiiiiiiiiiiiin

      sun väyrynen on jo paali kunnossa ruosteeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hukkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaliin joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    • Älä osta mb:tä

      Kyllä on mukavaa....

      Ei tee mieli väyrystä kun tietää ne korit,hyvähän se on ajaa ei siitä mihinkään pääse,muutenvolvon niin paljon kehutut istuimet ei ole niin hyvät kuin toyotan istuimet,vaikka kyllä eräs 320cdi farkun myyjä tuossa kyllä valitti mersun istuimista että volvo vain käy d5 kun mersussa kipeytyy selkä,niin hänkin on ostamassa volvoa d5.

      Minusta kyllä mersussa on hyvät istuimet muttei tietenkään pärjää toyotalle ja citröenille kun kyseessä on c5 hdi farkku.

    • > muutenvolvon niin paljon kehutut istuimet ei ole niin hyvät kuin toyotan istuimet

      Volvon normi-istuimet ovat lähes yhtä hyvät kuin mersun normi-istuimet. Ja mersun peruspenkit ovat aika... surkeat.

      Tojossa on ihan istuttavat penkit, mitä olen kokeillut. Sääli ettei kyseisistä autoista juuri mitään muuta hyvää sanottavaa olekaan (pari maasturimallia ovat kehuja saaneet, mutta minulla ei ole tarvetta maasturille).

      Mersussa hyvää on kyyti ja edulliset korjauskulut. Paitsi tietysti jos Veholla käyttää...

      • Aina Veholla

        Huollon voi huoleti tehdä Veholla. Se on joku vanha myytti huoltojen korkeista hinnoista. Veholla on kilpailukykyinen huoltohinnasto, jonka voi etukäteen tarkistaa.


    • Älä osta mb:tä

      Niin en tarkoittanutkaan kaikkia toyotoja vaan maasturin istuimia,ne oli tosi hyvät kun vertaa ettei kyseessä ole matkauto.

      Pidän kyllä mersun istuimia siis matkaautojen kohdalla jopa parempana kuin volvon v70 mutta yleisesti kyllä sanovat muut ettei mersun istuimet ole volvon tasoisia,tästä olen erimieltä.

    • 3348

      Mersuton on kuin munaton mies et silleen leidit

      • ei enää koskaan mb

        20 vuoden painajainen ruosteen johtotähdellä joka tunnetaan myös mercedes-benz nimellä,ohi ja lopullisesti,luojan kiitos.Nyt,vuos sitte merkki vaihtui ja olo on kuin olisi nuortunut itsekkin ainakin 20 vuotta.


    • Paavo Pesusieni

      Vitosta puhumattakaan. Plus kymmenen pistettä ja papukaijan merkki edelliselle kirjoittajalle.

    • mese nainen

      Sää olet nyt väärällä osastolla. Ne volvo kehut kuuluu tonne volvo- osastoon... Ei jaksais niitä täällä mese palstalla tavailla. Eli mää en ymmärrä, että jos mersu on NIIN pirun huono, niin kait sitä edes viitti kohti kahtoo näitä mersufoorumeita. Mutta silti pitää täällä vain norkoilla.

    • Älä osta mb:tä

      No kaikki lähti siitä kun vastattain oli mersun vito niin juttuhan jatku ja jatku katoppa kun oli kaikkiaan 11 kpl mersuja ja se ongelma vito kävi ja jäi tienpäälle,no siitä sitten toyotaan jne........mersu oli kyllä siis viimeinen mersu surkia auto.370000km ja huh huh bussialustalla.

      No jos nyt eivät käy länkyttämään totuutta vasten niin voin toki olla sitten osallistumatta mutta jos länkyttävät nokkaansa ja mersun hyvyyttä niin tipautan samantien maapinnalle.

      Pas-kojahan ne väyrysetkin on ja ei oo kummonen 211 korikaan ,en todellakaan halua sekaantua moiseen.

      Mutta katotaan jos länkyttävät niin osallistun mutta jos turpa pysyy kiini niin pysyn poissa,paavo pesusienellä ei tahdo se vääräturpa pysyä kiini.

    • -eemeli-

      Tämä älä osta mb:tä ukko se jaksaa länkyttää joka helevatan paikassa. Eikä sen jutuista oikein erkkikään ota selvää, on sen jutut niin sekavia. Miten ihmeesssä se kerkiää nuo kaikki sepustuksensa tänne suolipalstalle kirjottaan? -Etpä taida kummoinen automies olla kun kaikki paska-autot on sattuneet sinun kohdalle. Ai niin se sitikka oli poikkeus vai oliko sittenkään. -Se vaan on sillälailla, että kun ostaa ikälopun, monta sataa tuhatta ajetun lintan (aivan sama minkämerkkisen), niin pitäishän jo pöljemmänkin älytä, että ongelmia on tiedossa.

    • Paavo Pesusieni

      Hei ei tuolla ole koskaan ole ollut mersua, ei autoa ollenkaan. Tyyppi on peruskoulun yläasteelta ja ainoat autot mitä sillä on HotWheels ja Matchboxit millä se ajelee vessan lattialla.

    • Älä osta mersua.

      On se jänää kun ette huomaa mitään?

      Minä kerron kaikenlaista tosin faktaa niin ei mitenkään yksikään ole teidän milestä totta?

      Hyvinkin outoa,mersuja siis vanhempia mersuja on ollut 11 kpl ja autoja yhteensä noin 90kpl.

      Eiköhän siinä pientä kokemusta kerry,en tosin tiedä paljonko olen istunut auton kyydissä mutta jonkin verran,aloitin 5 vuotiaana mersu kuormaautojen parissa olemisen tästä siiryttiin välillä sisun kuormaautoihin,istuin päivät pitkät kyydissä joskus sain kahdeksan vanhana ajella noilla soramontuilla ja tietenkin lastasin volvon bm ja sitä ennen fiat alliksella (kauhakuormaajia tiedoksi nille jotka ei tunne ihan kaikkea).


      Kilometrejä en voi tietää mitä olen ajanut kaikkiaan ja mitä yleensä istunut auton kyydissä mutta kyse on miljoonista kilometreistä.

      Selkä tietää sen ettei viton penkeille ole mitään asiaa enään sillä en suostu pitemmälle matkalle lähteä edes vaikka olisi lippulaiva mallistolta.

      No kumminkin pisimmät matkat on 150000km vuodessa,ja 1500km aika useasti vuorokauden aikana,viiimeksi helmikuussa ajoin 1500km vuorokaudessa toyotalla maasturi.

      Mersun vanhemmat mallit on tuttuja,mainittakoon vielä sukulainen ajoi 50vuotta taksia erään kaupungin keskustassa joten merkit on suhteelisen tuttuja,tässä tarkoitan vanhempaa kalustoa, en 2010 malleja näitä en tunne olenkaan.

      Tänään ajelin kyllä 211 mersulla muttei ole häävi peli,ei olenkaan sitä mitä pitäisi olla.

    • Älä osta mersua.

      Lisäksi lisään,kun te niin haluatte vähätellä niin kuinka moni teistä on istunut Maybach:ssa.??????


      Minä olen vuonna 2002 ,te sielä kuvittelette olevanne mersumiehiä muttette kovin monikaan ole.

      S sarjan mersu on mitätön auto tuohon aikaan kun vertasin.

      • Paavo Pesusieni

        Volvojen kuten V70 kompressoriviat joita maahantuoja ei suostu vaihtamaan takuuseen hajoittavat volvon moottorin. Mersun ilmastointi ei särje moottoria.


    • Älä osta mersua.

      Olinkin volvon huolon kanssa tänään yhteydessä,noita ei ole kovinkan monia mennyt,tosin itseäni tämä ei koske vaan erästä kone tyyppiä.

      Ruostehan ei noita sitten vaivaa olenkaan,halpoja ovat kaiken lisäksi,niin ajaa paaliin ja ostaa toisen,vaihtelu virkistää,minä en monia vuosia samalla ajele.

      Toimisi nyt jonkin aikaa,toki pienellä menee,laitoin tankin täyteen ajettu on hieman yli 300km ja näyttö näyttää jäljellä olevan noin 1400km,aika kohtuulista volvolta.

      Huomenna mennään öljyn vaihtoon ja merkki liikkeeseen,on niin halpa että ei olisi uskonut,meinaan ennen kävin sielä missä muutkin käyttää urakalla öljyn vaihdossa niin on huomattavan paljon kalliinpaa kuin merkki liikkeessä.

      En missään tapauksessa vaihda muualla kun kuulin hinnan,ei tuohon voi mikään firma vaihtaa samalla rahalla.Miten ne pystyy moiseen,saa alkuperäisen suodattimenkin ja volvon asentaja vaihtaa.

      Käsittämätön volvo etu.

      • -eemeli-

        Hei sinä "Älä osta mersua" ukko, ihan aikuisten oikeesti, sinulla ei kaikki nyt ole ihan kohdillaan, jos et sitä itse tai lähipiirisi ole huomannut. Hae ammattiauttajilta apua, olet nimittäin mitä suuremmassa määrin avun tarpeessa. Ikävää ettet sitä itse näy huomaavan. Ei ole noissa sinun sepustuksissa mitään järkeä, eikä niistä saa kukaan mitään tolkkua mitä yrität selvittää. No sen on kyllä tullut jotenkin selväksi, että podet jonkin sorttista "Mersu-fobiaa". -Mutta tosiaan, apua löytyy ja lääkkeet sinunkin tapaukseen. -Voimia sulle ja perheellesi! Pelkään kylläkin, että hukkaan taitaa mennä tämäkin vilpitön auttamisen ele ja sinä vaan jatkat häiriköintiäsi.


      • Paavo Pesusieni
        -eemeli- kirjoitti:

        Hei sinä "Älä osta mersua" ukko, ihan aikuisten oikeesti, sinulla ei kaikki nyt ole ihan kohdillaan, jos et sitä itse tai lähipiirisi ole huomannut. Hae ammattiauttajilta apua, olet nimittäin mitä suuremmassa määrin avun tarpeessa. Ikävää ettet sitä itse näy huomaavan. Ei ole noissa sinun sepustuksissa mitään järkeä, eikä niistä saa kukaan mitään tolkkua mitä yrität selvittää. No sen on kyllä tullut jotenkin selväksi, että podet jonkin sorttista "Mersu-fobiaa". -Mutta tosiaan, apua löytyy ja lääkkeet sinunkin tapaukseen. -Voimia sulle ja perheellesi! Pelkään kylläkin, että hukkaan taitaa mennä tämäkin vilpitön auttamisen ele ja sinä vaan jatkat häiriköintiäsi.

        Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki. Kun katselee kirjoituksia missä on esim. sana pas-kaa tai muuten - tavuviivaa käytetty niin jutut ovat kieltämättä levottomia. Juha "Watt" Vainio teki laulun "Mies joka näki Dingon" meillä kirjoittelee mies joka on vuonna 2002 istunut Maybachin takapenkillä.


    • hanssen1

      Tuo Maybach penkillä juttu meni nyt kyllä hiekkalaatikko skenaarioon. Uskallan lyödä vetoa että "älä osta mersua" miehellä ei ole ajokorttia!

      8-16v juttuja.

    • mersuja

      onko tällä älä osta mb nickiä tonne mersuforumille ja saisko kuvia sun omistamisista mersuita todisteeksi. ootko omistanut mersua ikinä

    • Älä osta mersua.

      Pitäskö minun nyt vastata?

      Minulla ei ole kuvia mersuista netissä,eikä niistä erikseen otettu kuvia kuin kahdesti,ja se oli hirvikolarin yhteydessä aikoinaan kun w124 300E eli bensa mersu meni korjaukseen,korjaukselle kertyi noin 17000mk kuluja mutta oli täyskasko ja tietenkin hirvivaakutuus ajajana toimi vaimo.

      Normaali valokuvia on kun ostin ensimmäisen mersun siis oman mersun,se oli w123 /240d mallia 1980, kauniin punainen ja loisti oikein.

      Olen oikeasti omistanut 11kpl mersuja ja ajanut hyvin monilla mersuilla kymmenillä,nyt saattaa tulla meille w124 farmari kakkosautoksi väriltään hopea ja 250d koneella,näin sen kaupungilla olimme molemmat vaihtamassa öljyjä autoon ja kaverin kanssa jäätiin suusta kiini,vilkaisin mersua ja hyvältä näytti.

      Nostivat tietenkin ylös kun vaihtoivat samalla öljyjä ,siinä näin alustan,hyvältä näytti,takapönttökin oli hienossa kunnossa,se että miksi mainitsin tästä,minulla kun on aina tippunut se takapönttö mersuissa tai käynyt vuottamaan takapöntön luota.

      Viimeksi saattui nolompi tilanne,sukulainen laittoi mersunsa myyntiin ja minä jouduin sen myymään sitten,käynistämisen jälkeen kuulin tietynlaisen äänen jota ei kuule sellainen kaveri joka ei tunne mersua,kerroin ostajalle että nyt aja varovasti sillä takapönttö on vaarassa mennä poikki,kaveri lähti ajamaan ja kersimme ajamaan noin 2 km niin se pönttö putosi tielle,revin lenkit irti ja heitin ojaan,no eihän siinä mitä kun että taas piti vaihtaa uusi,tosin se ollut oma mutta kumminkin minun myytävänä.

      No niiin jatkan tuota w124 /250d esittelyä.

      Autolla on siis ajettu vähän,omistaja on majuri ja erittäin tarkka,vaihtoi siinä vaihteistoon ja perään öljyjä ja viikko sitten oli koneeseen vaihdettu,öljynpaineet näytti lämpimällä koneella tyhjäkäynillä täydet 3 eli hyvältä vaikuttaa, se on siis 1995 eli viimeinen w124 korinen ja on ilmastoinit jne....

      Sellanen peli tulee koeajoon kunhan kaveri on käynyt reisussa ensin.

      Joku tuolla kertoo näin...."Tuo Maybach penkillä juttu meni nyt kyllä hiekkalaatikko skenaarioon."

      Jokainen saa olla omaa mieltänsä mutta se on totta.vuonna 2002 oli ensimmäisiä suomessa,en siis tietenkään omistanut autoa sehän on eriasia jo.Tuohon aikaan sellainen auto oli hyvin kallis auto.

      Pelkästään minunkin 300E sarjan mersu ovh:hinta oli uutena 550000mk.Jo tälläisella autolla silloinkin oli aika hintavaa ajaa,viimeisenä vuotenaan auto kulki yhden vuoden aikana 70000km tietä jolloin autosta luovuttaessa kilometrejä oli 510000km.

      Vielä noista mersuista niin eilen istuin viimeksi puolustusvoimien entisessä autossa josta oli tehty hyvä matkailuauto/retkiauto mallia 1986 3.8l koneella.

      Ajettu oli vain hivenen yli 200000km,kone kävi niin kuin pitikin.


      En siis halua todistella sikäli kovinkaan paljon koska en ole varsinaisesti mersumies minä vaan omasin 11 kpl omistuksen ja kosolti muita tilanteita mersun kanssa.

      Ajoin eräänä vuonnakin ammattia ajoa mersulla kuorkilla ei siis oma.



      Ilmeisen selvästi hyvin monella teistä ei ole edes murto osaakaan edes 1% vertaa vastaavaa kokemusta kuin minulla nyt sattuu olemaan vanhemmista mersuista,cdi mersu oli sitten viimeinen ,mutta vanhan mersun voin todella ottaa vielä.

      Varmaan tämänkin kirjoituksen taas käsitetään häriköiniksi,vaikka omaankin melkoisen kokemuksen mersujen osalta joita ei täällä omaa näköjään kovinkaan moni.

      Mutta jospa taas laitatte juttua ,en usko jne....no eihän se ole pakko uskoakkaan kerroin vaan oikeasta elämästä kuinka minulla on tilanteet mersujen kanssa ollut ja mennyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe