inhoan perhettäni

matkaaja78

tilanne on tämä ollaan uusioperhe..vaimolla 4 lasta ei töitä tai kykyä/halua tehdä niitä.koko suku samanlaisia loisia....lapset kitisee kaikesta koko ajan kuten vaimokin..meillä on avioehto..saan pian perintöä..maksan sillä velkani pois..vaimo tyhmyyksissään joulua ennen laitto avieron vireille..kun kävin kerrankin dokaamassa ilman sitä....no nyt tippuu akka tyhjän päälle menee asunnot puhelinliittymät kaikki muut mikä on mun nimissä..mulla on jo kaikkea..tekemistä kesäksi..vuokra asunto tiedossa..matkustelen..nautin elämästä..en vittu tarvii lapsia ja perhe elämää..kun voin olla onnellinen ilman kitisiöitäkin...siinähän kasvattaa jo 3 sukupolven yhteiskunnan loisia..en ymmärrä mitä näin tossa naisessa...
-se lihos 20 kiloo
- seksi on paskaa(oon saanu paljon parempaa suhteenkin aikana)
- lapset suurimman osan ajasta kusipäitä ja huonokäytöksisiä moukkia...joita ei kiinostaa muukuin face
- vaimo on sivistymätön moukka....


tämä oli virhe...joka makso mulle 7 vuotta

20

697

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • good for U

      Turhaa harmittelet menetettyjä vuosia, niitä kun ei saa koskaan takaisin...
      Nyt katse eteenpäin, sinulla on vielä paljon edessä, ja toivottavasti opit virheistäsi: Älä koskaan - toistan; koskaan- sorru enää mihinkään yksinhuoltaja-naikkosiin, joilla kitiseviä penikoita monelle eri miehelle. Etsivät vain elättäjää ja arjen jakajaa, ei siinä mitään sen syvällisempää tule koskaan olemaan. Maailma on pullollaan lapsettomia ykkösluokan naisia, älä tyydy enää sekundaan.

      Hyvää Jatkoa sinulle :)

    • Tasa-arvoa.
    • Nainen 46.v

      Aika pitkään vei huomata, että elämä tuollaisen kanssa on p.erseestä, vai mitä?

      Mutta ei se haittaa. Onneksi olet tarpeeksi fiksu pistämään porukat loisimaan kaupungin vuokragettoon.

      Seitsemän vuotta on vielä aika vähän, kun monet jatkavat vuosikymmeniä tuollaista p.aska-elämää. Mukavaa lukea, että joku on kerrankin saanut lopullisesti tarpeekseen ennen kuin kirjoittaa tänne. Että on selvät sävelet tästä eteen päin.

      Hyvä kun uskallat irtautua loisista. Ja tiedät itsekin, että tulevaisuus tulee olemaan pakostikin parempi. Onnea jatkoon ja mukavaa omaa kesää sinulle!

    • ...

      Olet kai vasta 36-vuotias, joten sulla on vielä elämää edessäsi. Exältäsi elämä jäi taakse jo aika päivää sitten.

    • matkaaja78

      oon varmaan itekki muuttunu seitsämässä vuodessa ja alkanut arvostaa eri asioita olen työläisperheestä joten aina arvostanut..uutteria ihmisiä..enkä ole kovin hyvä ymmärtämään sitä että luovutetaan jo ekalla yritämällä..altarille kävellessä tiesin että tein virheen ..kuten isä ja velikin sanoi

      • ...

        Sukulaisia kannattaa toisinaan kuunnella...ja kannattaa kiertää kaukaa ihmiset, jotka ovat syntyneet loisimaan.


      • ......
        ... kirjoitti:

        Sukulaisia kannattaa toisinaan kuunnella...ja kannattaa kiertää kaukaa ihmiset, jotka ovat syntyneet loisimaan.

        On myös olemassa henkisellä tasolla loisivia ihmisiä, jotka negatiivisuudellaan ja itsekeskeisyydellään vievät kaiken energian muista ihmisistä. Voihan heillä olla työläistaustaa ja työtäkin, mutta ei ole takuuta kannataako heidän kelkkaansa lähteä vaikka luvattaisiin helppoa elämää ja ilmaista asumista, mutta mikään ei tule ilmaiseksi sillä rahalla saa valtaa toiseen ihmiseen. Eiköhän puntit ole tasan jos toinen on elättänyt ja toinen kuunnellut ikävää kettuilua sen seitsemän vuotta.


      • ...
        ...... kirjoitti:

        On myös olemassa henkisellä tasolla loisivia ihmisiä, jotka negatiivisuudellaan ja itsekeskeisyydellään vievät kaiken energian muista ihmisistä. Voihan heillä olla työläistaustaa ja työtäkin, mutta ei ole takuuta kannataako heidän kelkkaansa lähteä vaikka luvattaisiin helppoa elämää ja ilmaista asumista, mutta mikään ei tule ilmaiseksi sillä rahalla saa valtaa toiseen ihmiseen. Eiköhän puntit ole tasan jos toinen on elättänyt ja toinen kuunnellut ikävää kettuilua sen seitsemän vuotta.

        Jotain vikaa loisijassakin, jos loisii ja kuuntelee vittuilua, mut ei tee elämälleen mitään.


      • .............
        ... kirjoitti:

        Jotain vikaa loisijassakin, jos loisii ja kuuntelee vittuilua, mut ei tee elämälleen mitään.

        Niin aivan, molemmissa on vikaa. Ap, tuntuukin syyttävän vain toista osapuolta ja suhtautuvan vähän turhankin ylimielisesti...


    • Siiri A.

      Tässä siis arvoisa isäpuoli ja perheen pää, haukkuu lapsiaan: loisiksi, kitisijöiksi, kusipäiksi, huonokäytöksisiksi moukiksi. -Todella lämminhenkistä, sivistynyttä, laajakatseista, loistavan kasvattajan tekstiä! Varmasti todella kannustava ilmapiiri kotona lasten kasvaa turvallisissa ja vakaissa oloissa...

      Tämä Luomakunnan Kruunu haukkuu vaimoaan työkyvyttömäksi loiseksi, joka on lihonut 20 kiloa jota tämä lkk on niinikään käynyt pettämässä ja saanut parempaa seksiä.

      Lasten kasvattaminen vie aika paljon aikaa ja energiaa, käy ihan täyspäiväisestä työstä. Nykypäivänä sitä työtä ei myöskään helposti saa, jos on ollut lasten kanssa kotona vaikkapa 10 vuotta. Onkohan tämä lkk. kovinkin kannustanut ja motivoinut vaimoa esim. opiskelemaan ammatin!

      Lihominen voi johtua monesta syystä. Esimerkiksi siitä, että lasten kasvattaminen on vienyt kaikki mehut. Jos vielä huono parisuhde - kuten näköjään on ollut pettävän ja haukkuvan miehen kanssa, - se on vienyt loputkin halut pitää itsestään huolta. Seksi on sellaista, millaista siitä tekee. Siinäkin on aina kaksi osapuolta. Aina voi avata suunsa ja sanoa, mitä haluaa ja toivoo. Mutta kyllä tuollainen luotettava herrasmies, joka käy pettämässä, haukkuu lapset (-mikä on mielestäni kaikkein alhaisinta, -haloo!viedä lapsilta itsetunto jo heti kättelyssä), haukkuu vaimon, vartioi rahakukkaron nyörejä (raha näyttää todellakin merkitsevän hänelle tooosi paljon) herättää jo muumionkin halut.

      Toivottavasti tämä lojaali, valtavan hyvä kasvattaja, työläisluokan aatelia oleva Machoadonis saa "arvoisensa" naisen jatkossa!! Työteliään, hyvästä suvusta tulevan ja paljon ansaitsevan Bisnesnaisen, joka pysyy timmissä kunnossa ja muuttumattomana hamaan hautaan asti, antaa kuumat kyydit sängyssä ihan vain pelkällä intuitiolla siitä, mitä mies milloinkin suvaitsee haluta, ei halua lapsia, (jotka kuitenkin kitisevät eivätkä ole koko ajan hallinnassa) katsoo mahdollista pettämistä sormien lävitse, hallitsee 10-sormijärjestelmän ja oikeinkirjoituksen, (jonkunhan parisuhteessa senkin on hallittava, ettei vaan näytettäisi moukilta), pitää kodin tiptop-järjestyksessä, maton hapsut ojennuksessa ja kokkaustaidoiltaankin on Master cheff-Suomen tasoa.

      • HD3000

        Luonnossa uros tappaa naaraan poikaset edellisestä liitosta.


      • ....................
        HD3000 kirjoitti:

        Luonnossa uros tappaa naaraan poikaset edellisestä liitosta.

        Ei pidä paikkaansa. Riippuu lajista ja miten se liittyy tähän keskusteluun, ihmisiä kuitenkin ollaan eikä mitään kärpäsiä ;)....


      • typeriä kirjoituksia
        HD3000 kirjoitti:

        Luonnossa uros tappaa naaraan poikaset edellisestä liitosta.

        Niin tuota kehoitatko aloittajaa tappamaan vaimonsa lapset.?

        Siis jos aloittajalla ei seurusteluvaiheessa jo järki pelaa kun menee neljän lapsen yksinhuoltajan kanssa naimisiin saakka, niin eihän hänen älykkyysosamääränsä voi suuren suuri olla.


    • Muistuipa mieleen

      Ihmettelen minäkin miksi laiskan kanssa yhteen menee, eikö sitä muka alussa huomaa. Tai sitten neljän lapsen hoitoa taas ei puoliso huomaa, ei ollut puhetta, tekeekö aloittaja kotitöitä.

      Mutta yhden esimerkin kerron vuosien takasesta ystävästäni, joka puolustaa aloittajaa. Ihminen voi muuttua paljon. Menimme samaan aikaan naimisiin, hän oli kaunis, huoliteltu, fiksu ja konservatiivinen. Parin vuoden kuluttua alkoi outo luisuminen. Hän jäi pois töistä, kun tehtaassa väsyi ranteet, vähätteli miehensä koulutettuja vanhempia, alkoi kasvattaa lapsiaan "antaa olla niinkuin on" meiningillä, ei nyt ollut alkoholisti, mutta istui mielellään lähikuppilassa yhden viinilasin ääressä ja lapset kotona, koti oli kuin pommin jäljiltä, kertoi sitten olevansa kommunistiperheestä, jossa isä käpykaartilainen, ulkonäkö muuttui hutsuiseksi.

      Seurasin hämmentyneenä tilannetta, mutta hän harmistui jos varovasti yritin puuttua, niinpä jätin, koska keskustelumme olivat mielenkiintoisia ja viihdyimme yhdessä.

      Miehensä katseli 9 vuotta ja lähti. Jospa vaimollesi tapahtuu jotain tällaista muutosta/paluuta juurilleen aatteiltaan.

    • huoh..

      Itse myös havlveksun tahallista työttömyyttä ja luovuttamista. Voihan sitä edes opiskella!

      Halveksun kuitenkin myös tapaasi haukkua exäsi lapsia, joiden kanssa elit 7 vuotta. Voiko mies olla noin kylmä? Ettei keneenkään heistä syntynyt minkäänlaista kiintymyssuhdetta..? Outoa. Eli jotain vikaa on sinussakin. Jos taas olet niitä jotka vihaavat lapsia kuin lapsia miksi edes menit naimisiin??

      Nainen luultavasti piti sinua itsestäänselvyytenä, ehkä olet itsekin myös rupsahtanut? Hän saattoi miettiä ettet sinä saa aikaiseksi lähteä ja olet edelleen palavasti rakastunut häneen.

      Olen myös siitä järkyttynyt kuinka moni mies jättää vaimonsa varoittamatta, vaimolle ei tule edes ilmi miehen eroaikeet. Yhtäkkiä mies vaan pamauttaa että haluaa eron. Mielestäni jos vaimo on lihonut ja se jo kuvottaa niin siitä pitää sanoa, vaikka loukkaisikin toista. Toinen asia on tuo laiskuus, eikö naiselle voi sanoa että kotona makaaminen on kuvottavaa? Viedä tälle vaikka aikuisopistojen tai korkeakoulujen valintaoppaita jos oma ala ei työllistä, tai sellaista ei ole..

    • Nonniih

      Onneksi olkoon. Sai siis käsityskyvyn 7 vuoden kuluttua. Moni mies olisi alun alkaen ymmärtänyt, ettei tuohon soppaan kannata tunkeutua.

      • isä 1/2

        Kuulostaa painajaiselta,josta olikin jo aika herätä..itsekin olen uusioperheessä. Lapsia on kolme, joista kaksi yhteistä. Ei toisen mukulaa ole helppo hyväksyä. Mutta ei sitä saa sorsiakaan sen takia. Onnea aloittajalle uuteen elämään.!


      • Isä.
        isä 1/2 kirjoitti:

        Kuulostaa painajaiselta,josta olikin jo aika herätä..itsekin olen uusioperheessä. Lapsia on kolme, joista kaksi yhteistä. Ei toisen mukulaa ole helppo hyväksyä. Mutta ei sitä saa sorsiakaan sen takia. Onnea aloittajalle uuteen elämään.!

        Ei mulla ollut koskaan vaikeuksia hyväksyä toisen lasta.


    • Epäilijä

      Mahtaisko se lasten kusipäisyys johtua myös isästä?

    • onko h.tajua?

      Vähän huumorintajua kehiin niin kyllä se siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe