NYT SAA RIITTÄÄ! -MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA

legion1

NYT SAA RIITTÄÄ! -MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA
Järjestämme Helsingissä mielenosoituksen perjantaina 25.4.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Tämä on avoin kutsu kaikille niille ihmisille, jotka kokevat, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio. On tullut aika kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoitus alkaa kello 17 Säätytalolta marssilla, josta jatkamme Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta Eduskuntatalon edustalle. Mukanamme kulkee soundi-auto. Junalla paikalle saapuvat tapaavat rautatieasemalla kello 16:15, josta matka jatkuu yhdessä Säätytalolle. Marssin jälkeen tapahtuvan mielenosoituksen suunniteltu kesto on noin kaksi tuntia.

Osallistujat voivat valmistaa itse banderolleja, kylttejä ja lakanoita. Pyrimme pitämään mielenosoituksen ilmapiiriltään yhtenäisenä, väkivallattomana ja jämäkkänä. Yhtenäisyyden pyrimme saavuttamaan pukeutumalla mustaan. Tarkoituksena on ilmoittaa iskulauseiden, musiikin ja hyvän yhteishengen avuin, ettei kaikkea tarvitse tai pidä hyväksyä. Toivomme sitä, ettei mielenosoitukseen osallistuta päihtyneenä. Mielenosoitus on myös poliittisesti sitoutumaton, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan.
Mielenosoitusta ei ole järjestämässä mikään yksittäinen aate tai ryhmittymä, vaan ihmiset ihmisille. Nyt on aika näyttää, että porukassa on voimaa, ja että isossa porukassa on enemmän voimaa!

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Silja Arhinmäki
045 8616 161
silja.arhinmä[email protected]

10

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinpä joo
    • Kas kas
      • 7654

        Vittu mitä idiootteja!. Kohta joku kakara itkee lehdessä että poliisi on paha, kun käytti pippurisumutetta, vaikka ite hakkas poliisia kepillä.


    • JOKUTYYPPI VAA
    • skeletori

      ois toisenlainen ehdotus.... jos pitäis pikku kokouksen ja miettis miten Suomi kunnioittaa veronmaksajiaan ja polkee heidän ihmisoikeuksiaan suojellen rikollisia hyväveli järjestelmän avulla hallitsevia opportunistisia fasisteja.
      järjestelmästä on poistettava mädät toisten kurjuudesta rikastuvat virkamiehet ja luotava uusi humanistinen järjestelmä jossa jokainen on ihminen valtion silmissä.

    • homopoliisi
    • Realisti vasuri

      NYT SAA RIITTAA!

      Vaadimme että näemme tämän otsikon kirjakaupoissa. vaadimme että Fingerpori sarjakuvasta painetaan Rivo Riitta erikoispainos. Vaaka on heilahtanut, sataseen meni kolmessa sekunnissa! Mukanamme kulkee Rumba-auto. Ambulanssilla paikalle saapuvat tuokoot omat hoitajat mukanansa. Osoitamme mieltä marssilla. Marssi alkaa vasemmalla jalalla ja etenee tasatahtia kohti vallanpitäjiä. Marssijärjestys on suljettu, tahti pidetään ja iskulauseet huudetaan tahdissa. Osallistujat voivat itse valmistaa lakanansa jos haluavat sellaisissa esiintyä. Kaikkea ei pidä hyväksyä paitsi kaikkien pitää meitin marssi hyväksyä kyllä. Porussa on voimaa, näytetään "se" kaikille.

    • Tunnistimpas..

      Ne ketkä ei omilla kasvoillaan osallistu näihin anarkistien kulkueisiin pitäis samantien kerätä pois kulkueesta ennekuin se edes alkaa. Nyt ollaan niin saatanan kovia kun on naamarit päässä ettei kukaan tunnista.

    • naama esiin pelkurit

      Laki muuten keiltää laillisissa mielenosoituksissa ja kulkueissa kulkemisen ja kaikki voidaan todellakin poimia pois jos poliisi toimisi vaikka Ranskan malliin.kaasua ja pamppua sekä vesitykkejä ja linnaa kaikille anarkisteille jotka kiinni saavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe