Restauranta kangasalla

titsilibom

Täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 50-vuotta , mahtavatko järjestäjät juhlistaa tätä?

8

1402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahat pois

      Juhlistivat pääsymaksun hinnan reippaalla korottamisella. Ei kiitos enää rahastusta. Joka vuosi oon ostanu n. 200-500 eurolla tavaraa, nyt nekin rahat voi pitää tyynyn alla.

    • ex-myyjä

      Restauranta on aikansa elänyt. Mainostavat sivuillaan vanhimpana ja suurimpana. Suurimpana millä mittarilla? Myyjämäärä putoaa joka vuosi, itsekin 25 vuotta kävin myymässä, mutten käy enää.
      Ensinnäkin vaikkapa Juthbackassa on myyjiä puolet enemmän kuin Restaurannassa... Vapaa sisäänpääsy, joskin pysäköinti maksaa.

      Restaurannassa saa ostaa järjestäjän makkaroita, sitä iänikuista hernesoppaa ja sämpylöitä, jotka ovat pieniä kuin pyy maailmanlopun edellä. Kaikki suuhunpantava on järjestäjän monopolimyynnissä.
      Valittavat myyjille, että pitäisi olla lauantaina tapahtuman loppuun saakka. Miksi vessat lyödään yleisöltä kiinni ja makkaran/virvokkeiden ym. myynti lopetetaan reilusti ennen tapahtuman loppumista.

      Minulla oli vakipaikka, kaksi ruutua vuosikausia. Kolme vuotta sitten menin valittamaan siitä että ruutujen paikka oli siirtynyt. Järjestäjä väitti, että paikka on ihan sama kuin vuotta aikaisemmin. Sanoin, ettei pidä paikkaansa, sillä keskelle myyntiruutua oli valaisinpylväs. Pystytä siihen sitten telttaa. Kun kerroin etten saa telttaa pystyyn, kun ruudussa on valaisintolppa. Järjestäjä sanoi että kasaa se telttas autoo ja lähde nostelemaan, ei tänne ole pakko tulla.

      4 x 6 metrin ruutu oli viime vuonna 3,6 m x 5,5 m eli noin 20% ilmoitettua pienempi. Kysyin järjestäjältä, että mitä voin tehdä kun mulla on 4 x 4 metrin teltta. Järjestäjä sanoi että et sää sitä telttaa voi pystyttää, jos se ei ruutuun mahdu. Kuitenkin olen maksanut 4 x 6 metristä... Sanoivat että mun ruudun kohdalla on sattunut mittausvirhe. Mittasin noin kymmenen muutakin ruutua ja kaikki oli saman kokoisia kuin minun ruutuni...

      Myyjille vittuillaan, myyntipaikkojen hinnat tuplattiin jokunen vuosi sitten. Muutamassa vuodessa "pieni" pääsymaksu on kasvanut 2 eurosta viiteen euroon. Kotisivuilla mainitaan "Pieni aluemaksu kentälle", eikö olisi aiheellista mainita että se pieni aluemaksu on viisi euroa?

      Järjestäjiä on alkanut vaivata vauhtisokeus ja ylimielisyys. Kannattaisi miettiä, että ilman myyjiä ei ole asiakkaita ja kun asiakasmäärät putoaa, vaikuttaa se myös myyjien määrään. Samaten jos asioita ei osata hoitaa kunnolla. Myyjistä kannattaisi pitää hyvää huolta.

    • WÄP.989

      Totta, kallista on.

      Elenpa säästänyt isot rahat kun olen käynyt muualla.
      Maksaa tämä harrastus muutenkin ilman lypsäjiä.
      Romuja saa katsella monissa paikoin ilmaiseksikin.

    • kiisselipää

      Meillä kans oli omenapuut parissa myyntiruudussa , vaikka puhelimessa luvattiin ettei ole! Ei siinä sitte telttaa saatu mahtuun , hyvä kun sai auton ja kärrin ja tavarat , eipä tarvi ensi vuonna mennä noihin pileisiin .

    • Menneenä kesänä kävin ko tapahtumassa ensi kertaa monen vuoden tauon jälkeen (kävin siis aikana kun sisäänpääsy oli sen 2€) Harrasteparkissa oli autoja hiukan enemmän kuin aiemmin ja näinollen ihan mukavasti katsottavaa mutta sisällä alueella ei mielestäni tarjonnan taso ollut noussut pääsymaksun nousun myötä. En tulevaisuudessa enää hirveästi stressaa että tuleeko käytyä vai ei koska kaikki nähtävä on harrasteparkissa. Tässä löytämäni linkki jossa on muutama kuva. https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10153125075241165&type=1

    • mobiiliharrastaja

      Joo autoharrastetapahtumasta tullut tosi iso ulkokirppis n 25v sitten myyjät suurimmaksi osin mobiiliauto harrastajia, sitten rupesi minunkin vakipaikan ympärillä olemaan vain kippokuppo-ja pokemonkortti kauppiaita, koska paikan varaamisesta tehtiin niin vaikeaa, että siihen ei oikein enään pystynyt normaali työssä käyvä mobiiliharrasta, keskellä päivää koittaa pommittaa varattua numeroa tuntitolkulla. Muutama vuosi sitten koittivat erotella kirppis- ja mobiilimyyjät eri käytäville, hyvä ajatus, mutta kun sitä ei kukaan valvo, tai halua valvoa. Mobiili käytävällä postikorttikauppiasta, jolla noin 5 vanhaa ruosteista mobiiliosaa korttiteltan ulkopuolella näön vuoksi ja järjestäjät tyytyväisiä,
      kun olemme hoitaneet asiat, josta on paljon kritisoitu kuntoon. Niistä mobiiliosakauppiaista joita siellä näki 90-luvulla on valitettavan moni jättänyt tämän tapahtuman väliin, juuri näistä syistä. Ihmetyttää vain miksi Tampereen seudun mobilistit pitää niin sitkeästi kiinni nimestä rompetori, kun tapahtuma on ja aikaa sitten muuttunut kirpputoriksi

    • 4731

      No kyllä on negatiivistä keskustelua. Tuollaisen tapahtuman järjestäminen vaatii sen verran vaivaa ja talkooväkeä, että kulujakin tulee. Ei tuo sisäänpääsymaksu nyt niin valtavava ole. Se on vähän niinkuin kannatusmaksuakin näille vähille automobiili tapahtumille. Alueen vuokrakin on noussut vuosien myötä. Siivouskulut ovat myös merkittävät. Ja ihan ilmaiseksihan voi katsella aidan välistä menoa.

    • Anonyymi

      Voisivat edes päästää eläkeläiset ilmaiseksi rahojaan tuhlaamaan rompepäiville , nyt jää käymättä kun pitäisi vielä maksaa pienestä eläkkeestä että markkina-alueelle edes pääsee .Toki työttömät , lapset myös ..... ennen oli kaikki paremmin , ahneiksi ovat käyneet tässäkin asiassa ja ilmeisesti haluavat pitää kyseiset ihmisryhmät pois tapahtumista vaikka olisivat ikänsä kyseisen harrastuksen parissa toimineet .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2814
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      522
      2645
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      55
      1077
    Aihe