Näkyjen näkeminen

Epätietoinen7878

En tiedä minne olisin tämän voinut kirjoitella joyten kirjoitan sen tänne. Elikkä olen nähnyt neljännestä luokasta lähtien näkyjä, mutta outo seikka: näen näkyjä Jumalan ja Paholaisen kautta. Monet on sanonu että molempia ei voi nähdä yhtäaikaa, mutta olen itsekkin hämmentenyt. Molempien kanssa on ollut fyysisiäkin kosketuksia, ja henkisiä, olen nähnyt enkeliä ja demonia. Olen mielestäni uskossa ja rukoilen joka ilta että nämä näyt lähtisivät. Mutta tätä on jatkunut 4 vuotta ja elän koko ajan pienessä pelossa. Voiko muka minussa olla kaksi henkeä yhtä aikaa vai vaan toinen? Kaikki on epäloogista enkä ees kohta tiiä mikä on kuvitelmaa ja mikä totta.

7

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haeapua

      Tätä sanotaan psyykkiseksi sairaudeksi. Ota yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen ja varaa aika psykologille.

    • uskovainen lukija

      Armolahjat ovat monenlaiset. Kun kerrot olevasi uskossa, siis tarkoittanet että oelt antanut elämäsi rukouksessa tietoisesti Jeesukselle Kristukselle. Kun olet Jeesuksen sovituksen ja veren suojassa, niin sinulle ei voi tapahtua mitään pahaa. Kun rukoilet niin vetoa ja aina Jeesuksen Kristuksen nimeen. Tätä nimeä pahat voimat pelkäävät ja pakenvat.
      Mikäli tuo näkymaailma on sinulle Jumalan antama, niin sillä on jokin tehtävä ja sitä ei haluta ottaa pois.
      Jos olet uskossa, niin sinussa asuu vain Pyhä Henki ja pahat henget voivat vain ahdistella ja painostaa, ja häiritä, mutta asumaan ne eivät sinuun pääse.
      Kirjoituksensi on sen verran lyhyt ja tämä asia on monitahoinen. Neuvoisin sinua ottamaan yhteyttä vaikka johonkin vapaansuunnan saarnaajaan (helluntai, Vapaakirkko), koska he ovat perhetyneet Raamatun opetuksesta armolahjoihin. Kyllä luterilaisellakin puolella on pappeja, jotka ovat perehtyneet näihin asioihin, mutta usein asiaa valtionkirkossa vieroksutaan ja teologeille ei anneta asioista koulutusta. Jos sattuu ymmärtämätön pappi tai sielunhoitaja, niin tyrmää sinut ja passittaa mielenterveysammattilaislle.
      Ei kannata jäädä pohtimaan asiaa yksin. Uskon että Taivaallinen Isä auttaa sinua tässä ja saat olla turvallisesti hänen kämmenellään.
      Älä masennu, sillä varmaan tulet saamaan palstalla kaikenlaista kommenttia.

      • hoitoonvain

        Hihhuleita ei kannata kuunnella. Jos kuulet ääniä päässäsi tai näet näkyjä, hakeudu hoitoon lähimpään terveyskeskukseen.


    • Lääkiskandi

      Ilmeisesti suurimman osan aikaa näet asioita, joista tiedät että ne eivät voi vaikuttaa suoraan sinuun? Ne ovat ikäänkuin ilmestyksiä tai joskus jopa tunne siitä, että joku koskettaa ihan fyysisesti? Mutta menevät itsestään pois?

      Neurologiassa noita kutsutaan hallusinaatioiksi, arvion mukaan jopa 5-10% ihmisistä näkee niitä. Usein niihin saattaa liittyä myös uskonnollista sisältöä, varsinkin jos se on ihmiselle tärkeä osa elämää. Kyseessä ei ole useimmiten mikään psyykkinen sairaus, vaan ihan puhtaasti aivoissa tapahtuva mekaaninen virhe. Myös joihinkin sairauksiin liittyvät vahvasti hallusinaatiot (em.epilepsia).

      Koska tuo mainitsemasi alkamisajankohta 10-12 vuotta viittaisi siihen mahdollisuuteen, että kyseessä saattaisi olla jokin kehittyvä aivotoiminnan häiriö, niin suosittelisin VAKAVASTI että ottaisit yhteyttä vaikkapa kotikuntasi terveyskeskukseen. Ihan yleislääkärin kanssa juttelisit asiasta ja hän voi ohjata sinut jatkotutkimuksiin.

      Iso osa ihmisistä tulee toimeen jopa jatkuvien hallusinaatioiden kanssa, osa jopa nauttii niistä. Mutta jos tunnet itsesi sekavaksi tai ne alkavat aiheuttaa pelkotiloja, niin sitä suuremmalla syyllä käy juttelemassa lääkärin kanssa. Yleislääkärilläkin on nykyisin jo niin paljon tietoa neurologiasta, että he osaavat suhtautua asiaan ja tietävät mitä tehdä.

    • Jumalan siunausta

      No siinä tulee jos jonkinlaista neuvonantajaa "lääkiskandista" alkaen, ei psykiatri sentään?
      Aloittajan kannattaa ottaa ensin yhteyttä uskovaiseen henkilöön ja osaa hengelliset työntekijät neuvoa menemään mielenterveysammattilaiselle, mikäli ymmärtävät, että kysymyksessä on puhtaasti mielenterveysongelmat.

      • Vain lääkärin apua

        Uskovaisia ei kyllä pidä päästää lähellekään, sillä heistä on ehdottomasti vain ja ainoastaan haittaa.

        Koululääketiede on takuuvarmasti ainoa, joka pystyy tarjoamaan apua tilanteeseen.

        Älä enää petä itseäsi rukouksilla, vaan rohkeasti vain lääkärin juttusille. Ei pidä kantaa mukanaan rasitteita, kun ne voivat olla helpostikin poistettavissa.

        Toistan vielä sen, että kierrä kaikki uskovaiset kaukaa. Varsinkin lahkolaiset olisivat sinulle suureksi vaaraksi, sillä heillä on takuuvarmasti itsessään eniten hoidettavaa.


    • 1213

      Mitä tarkoittaa, että neät näkyjä Jumalan ja paholaisen kautta?

      Mitä näyissäsi näet?

      Yksi asia jonka uskon auttavan on, että annat elämäsi Jeesukselle, tämän jälkeen paholaisella ei ole sinuun mitään valtaa, eikä sinun tarvitse pelätä mitään.

      Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.
      Matt. 10:28

      Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.
      1 Joh. 4:18

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe