Vähäpätöinen ministeri

tiriseekö rasva?

ent. ministeri Kyllösen tehtävien hoitoon ei tarvita erillistä henkilöä. Riittää, kun sen hoitaa ns. sivutyönä. Kok ja Sdp jakavat kahden ent. kommariministerin työt.

46

1026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aatos kerkko

      Tästä se huomataan, että kansanedustajia ja ministereitä voisi olla puolet vähemmän, mitä nyt on! Tulisi säästöjä sieltäkin päin..

    • joutilaat

      Laiskat ne töitään luettelee. Kyllönen muisti esitellä "kiireitään".

      • Polkupyöräilijä

        Elä moiti,saihan hän aikaiseksi ajokorttiluokan ABCSKDL (vai miten se poliittinen pätevyys ja aatteellinen ajatuksen puhtaus merkitään ?) näille uuden ammattipätevyyden omaaville !


    • Haistakaa p

      Voi v... kun kateelliset on lapsellisia

      • eiiih,

        reppana sinuakin, eihän tällä asialla ole mitään tekemistä kateuden kanssa...en usko että tässä maassa löytyy yhtään ihmistä joka olis merkulle kateellinen:D


    • metro pol

      Loppui alikulkukäytävien avajaiset ja nauhanleikkuut syrjäkylillä.

    • Köyhien asiellako?

      Kyllä se olisi maeto Pentti laettanna eri malliin tuulemaan, muttei täältä raokolta rajolta uskalleta laettoa ministereiksi virkeämpie veikkoja.

      On aena totuttu että laetetaan vasemmalta. Ensimmäenen kielti Vennäältä pullon tuonnin päeväseltään ja seuraava laetaa autoon lähettimen ja kohta ei soa eneä käyvvä rajantakana ees rasvaimussakaan.

      Pahus kun tympii....

    • holodna pravda
      • kommentti edelliseen

        Hennalla ei posket turvoksissa ja kaula kyrölaismakkaralla. Naama ei varasta koko kuvaa!
        On työjellyt hallituksessa eikä mussuttanut leivoksia torkkupeiton alla.


    • Putinin peräkylä

      Onneksi tulee pian Vladimir-setä ja sittenpä ei kannata pähkäillä, mistä rahaa ministereiden tai muidenkaan edustajien palkkioihin. Säästyy nekin rahat tähellisempään tovehtimiseen
      Ja tämä on ihan oikein tälle kateelliselle ja typerälle kansalle.

    • Pää Ministeri
    • kommu.nisti

      Jos posket eivät takaa näy, niin missä vika on... puniikkiruokinta on ollut vastuuton...

    • Nordström
    • vasen ryhmä
      • Aarne Saarinen

        Samaa keskinäistä riitelyä se on edelleen kommareilla. Mihin seepra raidoistaan pääsee, vaikka vaihtaisi puolueen nimeä?


    • apukoulu

      "tiriseekö rasva?
      31.3.2014 18:29
      1
      ent. ministeri Kyllösen "

      Aloitus näytti uhmakkaasti sivistyneisyyttään! Viestiketju oli miehitetty samoinajattelevien lokaviesteillä. Viestittijät ovat saaneet ilmeisesti oppinsa perähuusissa. Ihmisen ulkonäöllä repostelu on barbaarien touhua.
      Ei kai liene väärä epäily, että aloitus kuuluu tiettyyn ylävesien puolueeseen.
      Äärioikeistolaiset kautta netin harrastavat aloituksen kaltaista likasankotiedotusta.

      • Porsasteleva prvari

        tiriseekö rasva?31.3.2014 18:29 2
        ent. ministeri Kyllösen tehtävien hoitoon ei tarvita erillistä henkilöä. Riittää, kun sen hoitaa ns. sivutyönä. Kok ja Sdp jakavat kahden ent. kommariministerin työt.

        Kerrohan apukoululainen missä kohtaan tässä mainitaan Kyllösen ulkonäkö?


    • otemporaomorez

      Näin on. Toisaalta näihin kommentoiminen pitää näitä sontajuttuja esillä, joten olisi tämänkin "keskustelu"ketjun voinut antaa armollisesti sammua.
      Toisaalta pian tämä sama alamittainen "tiriseekö rasva" aloittaja tekee uuden ketjun, kun vaalit lähestyy. Vitosesta vetoa.

    • apukoulu

      "Toisaalta pian tämä sama alamittainen "tiriseekö rasva" aloittaja tekee uuden ketjun, kun vaalit lähestyy. Vitosesta vetoa. "

      Yhdyn vetoon. Varmasti tekevät.
      Yläveteläiset tekevät sitä kaikilla nettifoorumeilla.
      Nämä tirisijät ovat Olli Immosen (ps) kasvatteja. Sivistyneen ihmisen olisi hyödyllistä lukea Immosen blogit. Tirisijä kertoo sen mihin Immonen ei uskalla. Hänen blogiensa ideologinen linja on Hitlerin Mein Kampfin linjan hienostunut ilmituonti herrarotuineen joka Immosella on puhdasvalkoinen perisuomalainen, luterilaiskristitty, homovastainen suomenkielinen.
      Aloituksen tekijä tuo Immosen rotuideologian lihallisesti näkösälle kaiken vasemmistolisuuden halventamisen avulla. Tässä tapauksessa ala-arvoisella ulkonäön perusteella.

      Nämä immoslaiset tekevät henkilökohtaista parjausta järjestelmällisesti ja poliittisesti se kohdistuu kaikkeen vasemmistolaisuuteen ja työväenliikkeeseen. Aivan kuten "aatu" aikoinaan.

    • sivuvene

      Toinen näkyvä "ihmisvastainen" yläveteläinen kansanedustaja J.Halla-aho on keskittynyt rasismiin. Hänen eduskunta-aloitteensa koskevat tavalla tai toisella muunmaalaisten tekemistä epäihmismäisiksi.
      Hiljattain televisiossa hän suvaitsi todeta että Välimeren eteläpuolelta ei löytyisi älyä. Afrikkalaiset olisivat erilaista ihmislaatua kuin supisuomalaiset ja epäkelpoja hyväksyttäväksi.
      Tämäkin linja yhtyy selvän näkyvin sitein "aatun" rotuoppeihin epäkelvosta ihmisaineksesta.

      Netissä pikkuimmoset tietoisesti suoltavat oppia ylipäänsä vasemmistolaisiin mutta myös muihin demokraatteihin. Henkilösolvauksen tarkoitus on saattaa mielikuva ihmisestä tai tietystä poliittisesta linjasta kyseenalaiseksi puuttumatta asioihin.
      Immoslaisten poliittista linjaa ei voi tukea kukaan rehellinen ihminen. Niiden politiikkaa ei voi myöskään jättää rauhaan.

      • Seppänen

        Henna (kok) se vaan lapsiperheen äitinä hoitelee toisellakädellä ja sivutyönään lapsettoman kommarivätyksen "työt".


      • paljon elämää nähnyt
        Seppänen kirjoitti:

        Henna (kok) se vaan lapsiperheen äitinä hoitelee toisellakädellä ja sivutyönään lapsettoman kommarivätyksen "työt".

        Onko nämä huumeiten käyttäjiä jotka lopöttää vaikka jostain ministeristä jonninjoutavia vai ovtko he jotenkin sairaita, ei he ainakaan terveitä ole.Olen lähtenyt Suomussalmelta yli 50v sitten enkä oe kommunisti mutta seuraan joskus tätä palstaa ja joskus hävettää kun henkilöt jotka kuvittelee olevansa jotakin käyttäytyvät kuin lapset!!!


      • huomioita netistä
        paljon elämää nähnyt kirjoitti:

        Onko nämä huumeiten käyttäjiä jotka lopöttää vaikka jostain ministeristä jonninjoutavia vai ovtko he jotenkin sairaita, ei he ainakaan terveitä ole.Olen lähtenyt Suomussalmelta yli 50v sitten enkä oe kommunisti mutta seuraan joskus tätä palstaa ja joskus hävettää kun henkilöt jotka kuvittelee olevansa jotakin käyttäytyvät kuin lapset!!!

        Lokaparjaajat eivät ole lapsia tai hörhöjä.
        He ovat oikeita persuja. Kaikilla Suomi 24 poliittisilla palstoilla persujen linja on ala-arvoinen henkilön parjaaminen niitä kohtaan, jotka eivät kannata persujen linjauksia. Persujen keskuudessa on syntynyt omalaatuinen barbaarinen kielenkäyttö, jossa sivistyksellä ei ole sijaa.
        Pääkohde ala-arvoisessa henkilöparjaamisessa on vasemmistolaisuus ja varsinkin marxilaisuus mutta ei siltä säästy muiden puolueiden edustajat.


    • pakri

      Persujen Ajatuspajan edustajat, jotka eivät vielä ole ministereitä, osaavat esittää yritysten poispotkimille ja työttömäksi joutuneille pakkotyötä. He osaavat esittää myös ammattiliittojen toimintaoikeuksien rajoittamista.
      Esitykset tähtäävät hallituspaikkojen saamiseksi.
      Palkkatyöläisten ei ehkä kannata äänestää tuollaisia esityksiä ja niiden kannattajia eduskuntaan. Ehdotukset näet saattaisivat toteutua.

    • Kok-kari

      Nälkä on aina vieraanamme, näin laulaa ent ministeri kolmoisleuka hyllyen

      • Porvarin perkeleet

        ...ja laulaa kommarijuhlan kunniaksi lisää torkkupeitto päällä, veronmaksajien maksama taksikortti ja lentolippu kädessä "porvari riistää selkänahkaamme..."


    • maho
    • eteenpäin

      Helsingissä poliisi on todella käyttäytynyt tökerösti.
      Porissa vastaavasti poliisi otti kiinni uusnatseja, jotka häiritsivät työväen vappujuhlaa.
      Helsingin vappumarssilla ei ollut lainkaan aseiksi tarkoitettuja puisia keihäitä. Ne olivat normaaleja lipputankoja punaisia lippuja varten.

      Työläisten vappumarssit- ja tilaisuudet ovat maailmanlaajuisia. Ne ovat sisällöltään työkansojen kansainvälisen solidaarisuuden sävyttämiä.
      Niiden kieltäminen tai ajattelukin kieltämisestä on turha. Työväki pitää omat juhlansa punaisten lippujen kera rähinäjengeistä piittaamatta.
      Työväen yleismaailmallinen vappuprinne alkoi, kun II internationaali julisti 1889 toukokuun ensimmäisen yleiseksi työväenluokan mielenosoituspäiväksi.

    • porvarille nyt

      onneksi en äänestä,
      muutaman kerran tein sen virheen,
      ei köyhän asialla,
      ns hattuun on mennyt

    • tummat
    • menva

      ".... hoitelee toisellakädellä ja sivutyönään lapsettoman kommarivätyksen "työt". "

      Persupropagandan mestariväite.
      Kommunisti olisi vätys. Lapseton kommunisti olisi tuplavätys.
      Kun viestittäjä tarkoittaa Merja Kyllöstä niin lapseton, keskimääräistä lihavampi kommunisti olisi vätyksien vätys.

      Näinhän normaalielämässä ei poliittisia näkemyksiä esitetä. Tuskin kunnanvaltuustossa ketään haukutaan lihavaksi tai laihaksi tai vätykseksi. Vai puhuvatko persut jo sielläkin tällä tavalla! Toisia räävittömästi ilkkuen.
      Aikamoista sakkia, sanoi entinen mies.

      • kommarivätys

        "Henna (kok) se vaan lapsiperheen äitinä hoitelee toisellakädellä ja sivutyönään lapsettoman kommarivätyksen "työt"."

        Tässä ei lue, kuten -menva- kirjoittaa ...keskimääräistä lihavampi kommunisti olisi vätyksie vätys...

        Hyvä -menva-

        Sovitaan niin kuten kirjoitat, että keskimääräistä lihavampi kommunisti on vätyksien vätys -Sinun julistuksesi mukaan.


    • Sinisalolaiset

      Joko tämä kommarivätys -Merja Kylläinen- on täyttänyt 50v? Ulkomuodon perusteella veikkaisin ainakin 50 vuotiaaksi.

    • acetia

      Te persut kirjoittelette kaikilla netin poliittisilla palstoilla ihmisen persoonaa loukkaavan sontajournalismin avulla. Tyyli on niin yhdenpitävä että on aihetta epäillä sitä johdettavaksi yhdestä keskuksesta. Politiikon arvostelussa on usein vain henkilöparjaus ilman todellista kritiikkiä tai kritiikin yhteydessä loanheittoa.
      Aloituksen lokatyyli saattaa olla täkäläinen sattuma mutta ei ainoa tällä palstalla.

      Persujen sontajournalismi on ala-arvoista ja iljettävää.

      • Sinisalolaiset

        En ole persu enkä kommari. Olen epätietoinen. Kysyn, kun luulen teidän näläkämoassa tuntevan Merja Kylläisen!

        Eli kysymys uudestaan, kun älykkyys on kainuussa maan alhaisinta tasoa.

        Onko kommarivätys Merja Kylläinen 50v vai vanhempi?


    • ylipainoa valtavasti
      • Puupääää

        Tämä on tämä sairas toisten ulkonäköä tökkivä kansalainen. Pistäpä oma kuva linkiksi niin katotaan, mitä me keksitään, kun alennutaan koulukiusaajatasolle. Vastenmielistä touhua.


      • LihavatOnLepposia

        Sinulla on tälläinen fetissi, salainen mielihalu ja fanttasia joka kohdistuu lihaviin naisiin, näet märkiä päiväunia. Ja hekumoit yksin tietokoneesi ääressä, kun kirjoitat heistä tänne keskustelupalstalle.
        Ei siinä mitään, katsele kuvia ja fantasioi ihan rauhassa,
        Mutta mietippä onko se ihan normaalia, vai pitäisikkö sinun hakeutua hoitoon.


      • menikö oikein?

        Aloitan seuraavasta eli kolme.


      • Acerin nähny

        Se tällä "Kuhmon K:lla" on pieni muna, iso ego ja hirrrrrrrmu kateos ku tuommonen mätisäkki kaksos-kolomosleokoneen peäsi liikenneministeriksi ja nyt vielä mepiksihi.
        Sitei kestä, ei vaen kestä - pilikkomata!

        Se ei vielä tarkota että sinä oesit mittään oekein tehny vaekka toeset oesi veärinni tehny.

        - Ilimoja pitelöö :)


      • etelän gimma

        Esitteleekö Kylläinen helttaansa jossain kommaripidoissa jussina. Kävisin toteamassa aivan livenä.


    • työssä käyvä

      Nämä ulkonäöllä arvostelevat, laittakaa omakuva tänne, niin ruvetaan arvostelemaan teitä. Ovat varmaan aikamoisia luusereita, kerran kahdessa vuodessa risusavotassa työllistämistuella. Tämän yhteiskunnan pohasakkaa. Sossu maksaa elämisenne.

    • ei ulkomuotorasisti

      Minulla on tallessa, Kainuun Sanomat, perjantai 16. syyskuuta 2011, sivu Keskusteluun nostetut uudet rautatieyhteydet.

      Keskusteluun nostetut uudet rautatieyhteydet::

      1. Poikittaisrata Kolarista Kittilään.
      2. Kontiomäki - Taivalkoski - radan jatkaminen Rukalle.
      3. Rautatie Kolarista Norjaan.
      4. Rautatie Kolarista Ruotsin Pajalaan.
      5. Rautatie Sodankylän kautta Norjan Kirkkoniemeen.
      6. Sallan rata Venäjän Kantalahteen.
      7. Rautatie Vartiuksesta Kostamuksen kautta Venäjän rataverkkoon.

      Suuret oli suunnitelmat. Politiikkaa vähän seuranneena en tiedä sitä, onko toteutuneet, jos eivät, niin nyt voi anoa sitä kuuluisaa EU-rahaa. Suunnitelmiä on hyvä olla olemassa.

    • S Talin
    • Merjan Fani

      Törkeää samoilta hepuilta. Merja on tosi söpö ja legginsit pälle niin ,,YES.. Aika Ihku...

    • poropötky

      Just tän takia mua ei kiinnosta politiikka tai yhtään mikään julkisuuden hahmoilu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      366
      3234
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      141
      1260
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1177
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      137
      1020
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      826
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe