Porilainen mies!!

MK2014

Viiden vuoden kokemuksella... junttien juntti, kaiken mitä pystyy maksattaa naisella, usein alkoholisoitunut mammanpoika joka ajattelee vaan itseään, helvetin huono sängyssä ja ruma, suu auki möllöttävä kuvotus. Ei missään mitään pahempaa ole tullut vastaan. P.s. Onneksi kohta pääsee lähtee.... ei koskaan enää!!! Ei käy kateeksi Porilaisa naisia!!

76

2545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä yleistä

      oma on mokas jos oot väärään kelkaan lähtenyt etkä tajunnut hypätä ajoissa pois.

      oma on ollut valitasi, älä yleistä.
      eipä porilainen nainenkaan luotettavuudellaan voi kehua,
      tämä tullut matkan varrella todettua jos haluut nähdä peilin toisenkin puolen ....

      • omamoka

        Olen samaa mieltä. Se on täysin naisen oma valinta millaisen miehen kanssa aikaansa viettää. Ne aikaisemmat miesvalinnat kertovat paljon naisestakin.
        Sitä saa mitä tilaa.


    • Hallin Kauppias

      Naisten olisi opittava ja käytävä date kahveilla - edes muutaman kanssa ennen pariutumistaan !

      Tiedän että Porissa liukuu todella laadukkaita poikamiehiä... ja heillä on profiilit ja taloudet kunnossa !

      • Hallin Kaveri

        Hyvä Hallin Kauppias

        Kerrankin joku puolustaa Porin poikamiehiä sekä miehiä ylensä !

        Varmasti nyt alkaa jonkinlainen sadatus taas
        - mutta tarkoitus lieneen jo saavutettu ?


      • kuukkarin olli

        Porilainen mies on kuin jalorotuinen ori,porilainen ku astuu niin siitä sietää jo maksaakin,niin komiaa se tekee.


      • kuukkarin minna
        kuukkarin olli kirjoitti:

        Porilainen mies on kuin jalorotuinen ori,porilainen ku astuu niin siitä sietää jo maksaakin,niin komiaa se tekee.

        minä otan kaljaa niin paljon että siinä ei porilaisten lapatossujen tilipussit riitä.


    • Sporttipoitsu

      Aloittajalle: Mistä teitä tolloja aina riittää, ilmeisen laaduttomien miehenkuvatusten jymäytettäväksi ? Jos nainen lähtee kuvaillun miehen "kelkkaan", niin väkisinkin tulee mieleen että lieneekö tyttönen itsekään kovin hemaiseva prinsessa, vai yli-lihava lähibaarin siiderinkittaaja. No miten vaan, mutta kyllä meitä ihan asiallisiakin, ok näköisiä, aina silloin tällöin sinkkunakin olevia porista löytyy, mutta kriteereitämme eivät siiderivalaat täytä.

    • rölömsääh!!!!"

      penii dasdfokaosd!!!

    • Vakka ja kansi

      Kriteerisi olivat ilmeisesti nämä edellämainitut.Tiedoksesi ettei asumispaikka tee ihmisestä erillaista.Voit tavata jossain muualla ihan samanlaisia.Kyse onkin siitä minkälaisia miehiä vedät puoleesi.Onnea Porille sillä lähtösi jälkeen älykkyytemme nousee reilusti.

    • .............

      Mistä hemmetin kolkasta tulee niin vammaisia naisia, että katselevat tuollaista ja sadattelevat vain jossain suomi24:ssä?? :D

    • Hyvä kuvaus

      Kuvauksesi osuu kohdalleen täsmällisesti. Siksi hainkin aikanaan eri paikkakunnalta.

    • Amandanamanda

      Taisi porilainen mies jättää aloittajan? "Sporttipoitsu" kuulostaa siltä, että kiikarissa on enemmänkin mies- kuin naisseuraa.

      Tuo on sinänsä ihan totta, että suomalaiset miehet haluaa maksattaa kaiken naisille. Mutta se on ihan maanlaajuinen ilmiö, vai kuinka monta miestä tiedätte Suomesta, jotka elättää naisensa?

      • Porin mies

        Miksi naiset aina rakastuu renttuihin?Kyllä kunnon miehiäkin on.


      • ei siipeilijöitä

        "vai kuinka monta miestä tiedätte Suomesta, jotka elättää naisensa?"

        Johan noita kotihengettäriä on julkisuudessa todella monta, mutta ne onkin missitason kaunottaria eikä kuten sinä jolla ei ole varaa paljon vaatia.

        Sitten asiaan.
        Minkä takia miehen pitäisi elättää sinut?Nyt eletään tasa-arvon aikaa, ja on vain kohtuullista että sinä elätät vuorostasi ukkoasi.

        Minä ainakaan en todellakaan elätä naista.Tehkööt töitä jos haluaa että on rahaa millä mällätä.Saatan ostaa joskus lahjan, mutta muuten menevät kulut puoliksi eikä pankkitilini saldo kuulu muille.

        Kyllähän kaltaisiasi olisi tulossa siivelle elämään.Mikäs siinä kun mies tekee töitä voi sillä aikaa vingutella korttia muotiliikkeissä ja ostella verhoja sekä kahvitella kavereiden kanssa?Sitten valitetaan jossain nettisivulla miten mies ei 12 tunnin työvuoronsa jälkeen tee kotitöitä ja sun kynsilakka on just kuivumassa että ethän sä voi mitään tiskejä tiskata ja sun "työ" on vaan näyttää nätiltä ja vaatia kaikenlaista :)

        Tasa-arvo on oikeastaan loistava juttu.Nyt saa naisetkin vihdoin vuorostaan elättää miestä, tai ainakin maksaa oman osansa menoista.


      • Kääk!
        Porin mies kirjoitti:

        Miksi naiset aina rakastuu renttuihin?Kyllä kunnon miehiäkin on.

        Missä Poris on kunnon miehiä??


    • Tervemenoa raumalle

      Katkera AKKA monon kuva perseessä,selkeetä textiä.

    • Muija ulkomailta

      Nykypäivän naisisissa ei ole pehmeyttä eikä herkkyyttä. On olevinaan hienoa olla kova ja jätkämäinen ja jauhaa vittu-sanaa koko ajan. On harvinaista jos löydät itsellesi ihanan ja sensuellin naisellisen naisen. Mies oli ennen se, joka saalisti, mutta nykyään nainen tulee baarissa tissejään hieroen tyrkyttämään itseään kuin joku arvoton katulumppu. Ei sellaiselle naiselle halua kukkia ostella eikä muutenkaan sellaista halua hellitellä. Se on tappi reikään ja katulumppu suorituksen jälkeen ulos brutaalisti kaiteet kolisten. Aika moni kaverikin on löytänyt itselleen jätkämäisen muijan mikä sotkeentuu miesten keskusteluihin. Kun autoja laitetaan niin parin kaverin muijat on siinä verkkareissaan kädet öljyssä säätämässä. Hyi vattu! Olisivat sitten hankkineet itselleen mieluummin homokaverit. Ei muijakaverit kyllä verstaalle kuulu. Ei kovin kiihottava ajatus.

      • 100 vuotta

        "nainen tulee baarissa tissejään hieroen tyrkyttämään itseään kuin joku arvoton katulumppu."
        Arvomaailmasi on 100 vuotta jäljessä yhteiskunnastamme. Mielestäsi naisen paikka on hellan ja nyrkin välissä, ei palkkatyössä eikä ihmisten ilmoilla vapaa-aikana.

        Miksi miehet hakevat yhteishaussa naisten aloille: sote, asiantuntijapalvelut, toimisto, kauppa, opetusala, kokki ... ? Vastaus löytyy kokoomuksen uusliberalismista.


    • Toisen Isä

      Silloin kuin naiset pääsivät kodin ulkopuolisiin töihin - niin alkoi monen ns. kotielämä menemään hieman takaperin !

      Ennen oli kaikki aika tehdä vaikka mitä - mutta nykyään naiset saattavat olla se joka kuluttaa enemmän kuin itse kerkiää tienaamaan !

      Hekevatko he sponsoria omille harrastuksilleen - herää kysymys ?

    • Orin Polut

      Toiset naiset odottavat itselleen sulavaliikkeistä Prinssiä jotta saisivat olla miehen kanssa joka ei puhu epäterveellisestä elämästä ja

      kerro että lihavuus on sairaus !

    • nainen pohjoisesta

      Miksi muuten täällä mollotetaan suu auki ja tuijotetaan vaan epäluuloisena, jos tuntematon puhuu jollekin? En ole vastaavaan törmännyt muualla kuin täällä maankolkalla, Rauma-Pori -seudulla??

      Käytöstapoja, kiitos :)!

      • Porilainen mies

        Ei pidä paikkaansa!Käyn uimahallissa ja siellä on helppo tutustua uusiinkin ihmisiin.Meitä on tietysti moneen lähtöön.Minulla on paljon sillä tavoin puhetutuiksi tulleita henkilöitä.Ei pidä lannistua,jos joku ei halua kanssasi puhua.
        Onhan ihmiset täällä jäykempiä kuin esim. Itä-Suomessa.
        Osaatko itse lähestyä oikealla tavvalla ihmisiin?


      • Kokemuksia:

        Olet tehnyt oikean havainnon. Vaikka tututkin juttelisivat keskenään, niin mollotus kuuluu prototyyppiporilaisten sosiaalisiin taitoihin. Muualla Suomessa en ole koskaan havainnut vastaavaa. Jatkuva kyttääminen ahdistaa, mutta pohjoisessa on sosiaalinen, toimiva, rento vuorovaikutus alueidentiteetissä.

        Älä etsi satakuntalaista miestä, niin säästyt pettymyksiltä. Pohjoisen miehet osaavat jutella, ja seksissä he osaavat myös antaa. Satakunnan miehet osaavat ainoastaan pyytää. Minulla on kokemuksia molemmista, joten tiedän faktat.


      • myöskokemusta
        Kokemuksia: kirjoitti:

        Olet tehnyt oikean havainnon. Vaikka tututkin juttelisivat keskenään, niin mollotus kuuluu prototyyppiporilaisten sosiaalisiin taitoihin. Muualla Suomessa en ole koskaan havainnut vastaavaa. Jatkuva kyttääminen ahdistaa, mutta pohjoisessa on sosiaalinen, toimiva, rento vuorovaikutus alueidentiteetissä.

        Älä etsi satakuntalaista miestä, niin säästyt pettymyksiltä. Pohjoisen miehet osaavat jutella, ja seksissä he osaavat myös antaa. Satakunnan miehet osaavat ainoastaan pyytää. Minulla on kokemuksia molemmista, joten tiedän faktat.

        Ei mikään ihme, että täällä on paljon yhäreitä. Lisäisin selkärangattomuus. Hyvin kitetty.


    • kuvassa oikealla

      Olen itse yhä vapaa... mutta elämänkokemusta löytyy !

      Löytyisiköhän täältä se oikea ?

    • Frank Pappa

      Onko Porissa mitään sinkkutoimintaa yli 40vuotiaille ?

      jossa olisi helppoa tutustua - kolmanteen sukupuoleen ?

    • sinne vaan

      "Onko Porissa mitään sinkkutoimintaa yli 40vuotiaille ?

      jossa olisi helppoa tutustua - kolmanteen sukupuoleen ? "

      City Pub

      • Todella Vaaleaa

        Missäpäin on mainittu City Pub ?


    • Miss AS

      TOTTA!! Anu Saagimin sanoin...Porilainen mies on kuvottava!!

      • Porin poika

        Anu Saagim on vielä kuvottavampi.


      • Karhulinna
        Porin poika kirjoitti:

        Anu Saagim on vielä kuvottavampi.

        Anu Saagim on ruma, mutta niin rumaa naista ei taida ollakaan, ettei sellainen jollekin miehelle kelpaa. Eikö tuo Saagim ole juuri se nainen, joka meni naimisiin suomalaisen miehen kanssa vain taloudellisista syistä.


    • MK201438

      Olen monessa eri kaupungissa asunut työni puolesta ja Pori on todellakin pahin kaikista. En ole lihava, suhteellisen kaunis ikäisekseni ja hoikka. Porilaista miestä tapailin ja alkoholin takia en halunnut jatkaa suhdetta niin useita vuosia vainosi tekstiviestein ja ei tajunnut lopettaa vaikka hain lähestymiskiellon....ja pari muuta vastaavaa tapausta ja mitä ystävät, työkaverit, asiakkaat kertovat....ei missään tälläistä mies rotua löydy. Ja huom. olen kotoisin itä-suomesta missä ihmiset ovat sydämmellisiä ja iloisia. Jos täällä ei ihmisen elämän ilo häviä niin ei missään!!!

      • mauno a.muna

        Totta....Pori on epäluuloisuuden ja pessimismin pesäpaikka.


      • ahlaisten pirtelö

        Porissa syntyneenä naisena,en moittisi ollenkaan porilaisia miehiä.
        Eivät ole mitään savolaisia vääräleukoja.
        Sanovat vähän mutta asiaa.
        Tunnen vain työtätekeviä,perheensä elättäviä miehiä,työpaikkojeni kautta.
        Helsingissä asuessa, miehet ovat siellä paljon tunneköyhempiä.
        Mutta jos ei tunne muualta,kuin kapakasta,saa helposti erilaisen kuvan.
        Siellä maleksii luuseriporukkaa.


      • Pori versus

        Painoin "psytypeukkua", mutta ylläpito ei tilastoinut.
        Porissa kateus ja keuhotauti vallitsevat.
        Oli hyvä, että jätit prototyyppiporilaisen. Itä- ja Pohjois-Suomessa ovat sydämelliset, huumoririkkaat, vuorovaikutustaitoiset ihmiset minunkin mielestä.

        Kaikille lukijoille tiedoksi: Varmistakaa ensin puolison kotipaikkakunta. "Piru oot jos Porist oot" kannattaa laittaa muistisäännöksi.


      • Jori mersus
        Pori versus kirjoitti:

        Painoin "psytypeukkua", mutta ylläpito ei tilastoinut.
        Porissa kateus ja keuhotauti vallitsevat.
        Oli hyvä, että jätit prototyyppiporilaisen. Itä- ja Pohjois-Suomessa ovat sydämelliset, huumoririkkaat, vuorovaikutustaitoiset ihmiset minunkin mielestä.

        Kaikille lukijoille tiedoksi: Varmistakaa ensin puolison kotipaikkakunta. "Piru oot jos Porist oot" kannattaa laittaa muistisäännöksi.

        Savolainen ns.viäräleuka huumori on jotain niin vastenmielistä,ettei sanoin pysty kuvailemaan.Voiko joku tosissaan väittää,että hampaaton haiseva savolaisukko räkimässä naamalle on jotenkin hauskaa tai jopa lupsakkaa.


    • rölösäähhh

      penii dasdfokaosd!!!!

    • Saman kokenut

      Tämän vuoden alusta tullut uusi laki ja nykyään vainoamisesta saa tuomion,. Hieno juttu!!!

    • Kokemusta on

      Melkosta lätinää. Luusereita löytyy joka kaupungista, varsinkin baareista. Porista löytyy paljon fiksuja, omasta ja läheisten hyvinvoinnista välittäviä miehiä, ja ihan varmasti niitä toisestakin laidasta olevia. Tänne on tietysti hyvä purkaa itseään jos on sattunut haksahtamaan siihen toiseen laitaan. Syy löytyy kuitenkin peilistä, eli kannattaa katsoa kenen kelkkaan lähtee.

    • Born in Pori

      Kokemusta on

      Tämä palsta onkin vain Porin palsta !

    • Totuus helpottaa

      Raamattu ei missään erikseen mainitse itsetyydytystä tai kerro, onko se syntiä. Yleisimmin itsetyydytykseen liitetty Raamatunkohta on kertomus Onanasta 1. Moos. 38:9-10:ssä. Joidenkin mukaan siemenen maahan laskeminen oli syntiä. Tarkalleen ottaen tästä ei kuitenkaan ollut kysymys. Jumala tuomitsi Onanin, ei siemenen maahan laskemisen johdosta, vaan koska Onan kieltäytyi velvollisuutensa täyttämisestä eli hankkimasta veljelleen jälkeläistä. Niinpä tämä raamatunkohta käsittelee suvunjatkamisen velvollisuutta eikä itsetyydytystä. Toinen itsetyydytyksen tuomitseva kohta on eräiden mielestä Matteus 5:27-30. Siinä Jeesus puhuu himosta ja sanoo: ”Ja jos oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä pois.” Vaikkakin tämän kohdan ja itsetyydytyksen välillä on samankaltaisuuksia. on epätodennäköistä, että Jeesus viittasi itsetyydytykseen.
      Vaikka Raamattu ei missään kohdin varta vasten määrittele itsetyydytystä synniksi, ei kuitenkaan ole epäilystäkään, etteivätkö itsetyydytykseen johtavat toimet olisi synnillisiä. Itsetyydytys on seurausta himokkaista ajatuksista, seksuaalisista ärsykkeistä ja/tai pornografisista kuvista. Nämä ovat ne ongelmat, jotka pitää käsitellä. Jos himon ja pornografian synnit hylätään ja voitetaan, itsetyydytyksen ongelma poistuu. Monet kärsivät itsetyydytyksestä aiheutuvista omantunnon kolkutuksista, kun heidän pitäisi paremminkin tehdä parannus itsetyydytykseen johtaneista teoista.
      Eräitä raamatullisia periaatteita voidaan soveltaa itsetyydytyksen kysymykseen. Efesolaiskirjeessä 5:3 sanotaan: ” Siveettömyydestä, kaikenlaisesta saastaisuudesta ja ahneudesta ei teidän keskuudessanne saa olla puhettakaan – –.” On vaikeaa nähdä, kuinka itsetyydytys voi mitenkään läpäistä tuota nimenomaista testiä. Raamattu opettaa meille, että ”syöttepä siis tai juotte tai teettepä mitä tahansa, tehkää kaikki Jumalan kunniaksi” (1. Kor. 10:31). Jos et voi antaa Jumalale kunniaa jostakin, siitä on parasta luopua: ”Kaikki, mikä ei perustu uskoon, on syntiä” (Room. 14:23). Meidän tulee lisäksi muistaa, että meidän ruumiimme, yhtä lailla kuin sielummekin, on Jumalan lunastama ja kuuluu Jumalalle. ”Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli? Tämän Hengen on Jumala antanut asumaan teissä. Te ette itse omista itseänne, sillä Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta. Tuottakaa siis ruumiillanne Jumalalle kunniaa!” (1. Kor. 6:19-20). Tämän suuren totuuden tulisi todella vaikuttaa siihen, mitä teemme ja miten kohtelemme ruumistamme. Näiden periaatteiden valossa minun on siis pakko sanoa, että itsetyydytys on Raamatun mukaan syntiä. Se ei tuota kunniaa Jumalalle; se saa meidät vaikuttamaan moraalittomilta; eikä osoita Jumalan hallitsevan ruumistamme.

      • just joo

        Häh


      • Porin persoonall.

        Miten itsetyydytys liittyy aloittajan mainitsemaan porilaisen miehen persoonallisuuteen?


      • Gunnars

        Kiitos Totuus helpottaa

        Voisitko vielä kertoa että mistä kirjasta ko oli lainaus ?


    • Kurretown

      Onko Porissa mitään paikkaa missä yli 40vuotiaat käy ja vaikuttaa ?

      • Sukkamehua?

        Kokeiles Petun kiljuämpärin äärellä Kantomaantiellä, saattaa olla viihtyisä mesta?


      • Aika lahjakkaasti
        Sukkamehua? kirjoitti:

        Kokeiles Petun kiljuämpärin äärellä Kantomaantiellä, saattaa olla viihtyisä mesta?

        muuten ottaa naapuria siinä kesääsin pattiin se seurue mikä siinä ölisee pihassa, painukaa jo vittuun täältä.


      • Että osaa riepoo.
        Aika lahjakkaasti kirjoitti:

        muuten ottaa naapuria siinä kesääsin pattiin se seurue mikä siinä ölisee pihassa, painukaa jo vittuun täältä.

        Minkälaisten ihmisten naapurina sitä joutuukin olemaan, voi saatana!


    • Totuus helpottaa

      Masturbointi on syntiä, johon suuri osa uskovaisista lankeaa toistuvasti. Se on haureuden syntiä ja sitä kuvattiin ennen vanhaan sanalla "itsesaastutus". Silloin ajateltiin vielä niin, että masturbaatio estää uskovaista vaeltamasta puhtaasti, koska masturboija turmelee ajatuksensa ja sydämensä haureellisilla ajatuksilla harjoittaessaan itsesaastutusta. Onkin kieltämättä vaikeaa harjoittaa masturbointia ilman, että ajatukset olisivat samalla likaiset ja täynnä haureellisia ajatuksia. Monien muiden tulkinnasta poiketen, pidän masturbaatiota syntinä, vaikka siinä ajateltaisiin vain itseä tai suomen kielioppia. Jälkimmäinen on perversio ja ensimmäinen ei poista sitä tosiasiaa, että Jumala ei ole tarkoittanut seksiä itsekkääksi oman nautinnon hakemisen keinoksi vaan puolisoa kohtaan osoitettua rakkautta varten. "On autuaampi antaa kuin ottaa" ja kun annamme puolisollemme mielihyvää, saamme sitä silloin myös itse Jumalan tarkoittamalla tavalla. Avioliiton ulkopuolelle seksiä ei Raamatun kirjoitusten perusteella voida todistaa tarkoitetun.

      • pers. vs. masturb.

        Et vieläkään vastannut aloittajalle prototyyppoporilaisen miehen persoonallisuudesta. Hän ei maininnut sanaakaan masturboinnista.


      • Perus Porilainen

        Totuus helpotta

        Voisitko määriltellä " synnin " !

        Onko se jotakin Suomen lakia vastaan vai vain käyttäytymis sääntö ?


    • Toyuus helpottaa

      Koska itsetyydytys on seksuaalisten himojen mukaan elämistä, pätee siihen Raamatun yleinen opetus himoista. Näitä kohtia on Raamatussa niin paljon, että ei ole järkevää luetella niitä kaikkia. Mielestäni Pietari kirjoittaa hyvin nimenomaan itsetyydytykseen liittyen:
      “Herra siis voi pelastaa koetuksesta ne, jotka häntä pelkäävät, mutta jumalattomien hän antaa rangaistuksen alaisina odottaa tuomion päivää - varsinkin niiden, jotka seuraavat saastaisia ruumiin haluja.” (2. Piet. 2:9-10)
      Meitä varmasti koetellaan monella tavoin elämässämme myös seksuaalisesti, mutta Jumala on jo valmistanut tien ulos kiusauksista. On pelättävä Herraa eikä seurattava saastaisia ruumiin haluja itsetyydytyksessä ja siihen liittyvissä oheistoiminnoissa, sillä Herra tuomitsee kaikki hekumoitsijat. Emme saa sortua syntisiin nautintoihin, vaan meidän on otettava esimerkkiä Herran palvelijasta Mooseksesta:
      “Hän mieluummin jakoi Jumalan kansan kärsimykset kuin hankki synnistä ohimenevää nautintoa. Hän näet piti Kristuksen osaksi tulevaa häväistystä suurempana rikkautena kuin koko Egyptin aarteita, sillä hän kiinnitti katseensa tulevaan palkintoon.” (Hepr. 11:25-26)
      Eräs kaikkein naurettavimmista väitteistä, jolla olen kuullut itsetyydytystä puolusteltavan, on että kyseessä ei muka olisi synti, koska sitä ei kielletä suoraan Raamatussa. Mutta jos se, että jotain ei kielletä suoraan Raamatussa, olisi osoitus jonkin asian oikeellisuudesta, niin silloin ei olisi mitään väärää myöskään pedofiliassa tai huumeiden käytössä, koska Raamattu ei puhu niistä mitään. Sama pätee tietokonevirusten levittämiseen, dopingiin, teollisuusvakoiluun ja moneen muuhunkin asiaan. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. On selvää, että Raamatussa ei voida ottaa kantaa kaikkiin maailman asioihin, mutta Raamatusta käyvät kyllä ilmi yleiset periaatteet, joiden varassa oikean ja väärän kysymykset ratkeavat. Raamatun yleisten periaatteiden nojalla väärin ovat niin itsetyydytys (seksuaaliset himot avioliiton ulkopuolella), pedofilia (esiaviollinen seksi ja vahingoittaminen) kuin huumeiden käyttökin (raittiusperiaatteet), vaikka näitä asioita ei Raamatussa suoraan, yksityiskohtaisesti ja erikseen nimeltä mainiten kielletäkään.

      • Autio saari

        Ottaisin autiolle saarelle.


      • Perus Porilainen

        Miten sen synnin kanssa ?

        kuka määritellyt ja missä / mikä vuosi ?


    • muumikulli

      Hypätkää kaikki järveen

    • AitoPorilainen

      Aloittajalle: Kuulostaa siltä, että sinulla on juuri sellainen mies, kun ansaitset. Pidä kiinni hänestä, sillä et saa parempaa mistään.

    • Porin Matti

      Itse en tunne yhtään porilaista " miestä " joka laittaisi oman naisensa maksamaan omia kulujaan !

      Olen käynyt Porissa kouluni Gygnauksesta aina toiselle asteelle... joten otanta on enemmän kuin 100 miestä !

      • pisteet kotiin

        100 miestä? En tiennytkään että Cygnaeuksen ala-asteella opiskelee aikuisia miehiä joita sinä olet pannut.(Sinun "Gygnauksesi" varmaankin tarkoitti Cygnaeusta?"

        Jokatapauksessa, onnea lutkailun johdosta.


      • Porin Matti
        pisteet kotiin kirjoitti:

        100 miestä? En tiennytkään että Cygnaeuksen ala-asteella opiskelee aikuisia miehiä joita sinä olet pannut.(Sinun "Gygnauksesi" varmaankin tarkoitti Cygnaeusta?"

        Jokatapauksessa, onnea lutkailun johdosta.

        pisteet kotiin

        En tarkoittanutkaan miehiä joita itse olisin hoitanut vaan joita tunnen...

        ...olen ollut melko aktiivinen ja olen suorittanut myös toisen asteen tutkinnon Porissa !

        Koulu on tietyst kuuluisa Cygnaeus Porissa jossa sain opetusta ja opin tuntemaan melko joukon ihmisiä elämäni varrelle.


    • rölömsääh!

      penii dasdfokaosd!

    • sirpa kylmissään

      Porilaiset miehet ovat miehekkäitä.Neuman,Jussi Hakulinen,Jorma Uotinen,Hintti Leku...........

    • penii dasdfokaosd!!!

      ^¨Homoja kaikki

    • SIRPA KYLMISSÄÄN

      JA SIT ON MIEHEKKÄITÄ MIEHIÄ VIELÄ nOJOSEN TANSSIKOULUSSA JA PORIN TAITOLUISTELIJOISSA.MYÖS ZUMBA TUNNEILLA KÄY MIEHIÄ JOTKA SANOVAT"MINÄ OLEN MIES,MIESTEN MIES"

    • Big MacHill

      Se että porilaisia mihiä mustamaalataan on vain naisten juttuja... kun eivät ole pitäneet kropastaan huolta ja käyneet lenkillä ja uimassa !

    • laihapoika

      Porilaiset naiset ovat ihania ja niin lihavia,mahtuvat pöydän alle seisomaan mutta ei makaamaan.

    • Kaapista Ulos

      Onko Yyterissä vielä nakuranta ?

      Muistan kun Holmlund halusi sinne hieman vähemmän vaatteita pitäviä ihmisiä ympäri Suomen !

    • MUNTI HOLM

      Holmunti teki hyvää käkkoo ja myynti oli kauppahallis,HIENO PORILAINEN MIES OLI HOLMUNTI...

      • Ol ningo gotonas

        Arvon Porin neitokaiset ja miksipä ei varatut ja avioituneet. Ottakaa kurssi n.50 kilometriä etelän suuntaan, sieltä jos jostakin, löytynee miehekkäitä ja lupsakoita uroita. Ja täällä ei sanota: ekstiä tua tua noin... on se tosi karmeeta...?


    • eks tiä

      eks tiä tua noi ni Raumalt ei kyl mittää miehii löyry kuha tua noi poikasii vaa.

    • Puhdas Nolla

      Olen kysellyt kavereilta paljon naiset maksaa heidään kulujaan !

    • Kinunen

      Minusta porilaista miestä moititaan ihan turhaan !

      Millainen kaupunki PORI olisi jos kaikki miehet olisvat joitakin

      MARJANPOIMIJOITA ?

    • Yhtä hymyä vaan

      Porilaiset miehet on hotteja ja symppiksiä. Puhun siis 35 miehistä. Keski-ikäiset ämmät taas ovat sellaisia tuijottajia ja jälkeenjääneen oloisia. Naama aina nutturalla ja kyräily on kovaa. Ehkä pinpissä on soraa ja lasinsiruja.

    • miesten mies

      Edellinenkirjoittaja puhuu täyttä asiaa,umpirautaa.Porilaiset miehet ovat parasta A-ryhmää...

    • aloitin viestin

      Selvennykseksi..Porin baareissa, muutaman kerran käyneenä, ukkomiehet kimpussa. Rahan käyttö on sitä että nainen TODELLAKIN maksaa KAIKEN, Ruoka on hyvää kun toinen maksaa....ei edes jaeta puoliksi...uskomatonta!!! Paras mitä olen kuullut on se saanko tulla leikkauksen jäjkeen sun luo kun nukutetaan ja ei saa olla yksin ja maksaa abour 30e/yö.....??!!! WhaT!!! Tulitikut täytyy polttaa kahteen kertaan jos ei pala loppuun...Itä-Suomessa tälläistä pidetään sairauksena....ota Porilainen mies, vanhenet kymmenen vuotta...

    • Kokemusta

      Porilainen mies saa naisen naimaan ulkomaille, kiitos heille!!!

      • rantamehmet

        Porilainen mies ei saa naista naimaan ulkomaille.Oleskeluluvan tarve,Suomen sosiaaliturva ja hyväuskoiset vanhat haaskat aiheuttavat tämän.

        Onko sinullakin kebabia vääntävä 25 vuotta itseäsi nuorempi rantapoju avio"miehenä"? :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe