Ebola, onko vitsaus

Reinotq

Ebola leviää ennennäkemättömän räjähdysmäisesti. Tartunta on nopeaa ja tartunnan nopeus kasvaa eksponenttiaalisesti piakkoin. Länsi-Afrikasta tulevat matkustajat saattavat tuoda taudin Eurooppaan. Kuinka nopeasti se leviäisikään Pariisissa. Länsi Afrikkahan on ranskankielinen osa Afrikkaa ja sukulaisia on Ranskassa . Matkustusta on paljon..
Pariisin de Gaulle lentokenttä ja lentoja ympäri maailmaa sieltä. Jos jotenkin ennustettu vitsaus pitäisi tulla levitä niin tuossapa olisi leviämisen kannalta kammottava profetia.

142

1035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aidsia

      Raamattu kertoo siitä nimellä rutto. Viimeisinä aikoina kuulette sotien melsketta, on ruttoa... ym.

      • Profeeling

        On levinnyt Afrikassa jo kuuteen maahan. Uutisissa oli suomalainen asiantuntija sitä mieltä että voi levitä Eurooppaan milloin vaan lähiaikoinakin. Minkälaisia suojautumiskeinoja voisi käyttää?
        Saattaa olla eri profetioissa määrätty vitsaus siis.
        Voisiko olla siis avattu sinetti?


      • 1234567...
        Profeeling kirjoitti:

        On levinnyt Afrikassa jo kuuteen maahan. Uutisissa oli suomalainen asiantuntija sitä mieltä että voi levitä Eurooppaan milloin vaan lähiaikoinakin. Minkälaisia suojautumiskeinoja voisi käyttää?
        Saattaa olla eri profetioissa määrätty vitsaus siis.
        Voisiko olla siis avattu sinetti?

        Ebola, tämäkin kuuluu viimeisiin vitsauksiin, kuten kaikki muutkin vitsaukset Ilmestyskirjan 16 luvun mukaan.
        Nämä kaikki vitsaukset ovat ennen Jeesuksen toista tulemista, kuten sodat, vihat, ahistukset, maanjäristykset, vainot, ja pedon kumartamiset. Nämä kaikki ovat, ennen Jeesuksen toista tulemista.


      • Raamatussa on taidettu yrittää kuvata esim. Yersinia pestis -bakteerin aiheuttamia rutto- eli paiseruttoepidemioita ebolavirusepidemioiden sijaan.


    • @@@

      Voi hyvinkin olla. Ebola riehui viimeksi 1980-luvulla(Angola, Tansania, Kongo,Sambia, Malavi?). Tähän sairauteen ei ole olemassa rokotetta ja kuoleisuus on suuri. Uusia tuntemattomiakin tauteja puhkee, eikä niihin ole lääkkeitä eikä rokotteita. Vanhat tunnetut taudit(mm.rutto)palaavat entistä elinvoisempina, eikä lääketiede voi mitään. Raamatun profetiat käyvät toteen.

      • Oikea valinta

        1 Aik. 21:9-15 Ja Herra puhui Gaadille, Daavidin näkijälle, näin:

        "Mene ja puhu Daavidille: Näin sanoo Herra: Kolme minä asetan sinun eteesi: valitse itsellesi yksi niistä, niin minä teen sen sinulle."

        Niin Gaad meni Daavidin tykö ja sanoi hänelle:

        "Näin sanoo Herra: Valitse itsellesi joko kolme nälkävuotta tahi kolme kuukautta hävitystä ahdistajaisi vainotessa, vihollistesi miekka kintereilläsi,

        tahi kolmeksi päiväksi Herran miekka ja ruttotauti maahan, Herran enkeli tuottamaan tuhoa koko Israelin alueelle.

        Katso nyt, mitä minä vastaan hänelle, joka minut lähetti." Daavid vastasi Gaadille:

        "Minä olen suuressa hädässä. Tahdon langeta Herran käsiin, sillä hänen laupeutensa on sangen suuri; ihmisten käsiin minä en tahdo langeta."

        Niin Herra antoi ruton tulla Israeliin, ja Israelista kaatui seitsemänkymmentä tuhatta miestä. Ja Jumala lähetti enkelin Jerusalemia vastaan tuhoamaan sitä; ja kun se sitä tuhosi, katsoi Herra siihen ja katui sitä pahaa ja sanoi tuhoojaenkelille: "Jo riittää; laske kätesi alas." Ja Herran enkeli seisoi silloin jebusilaisen Ornanin puimatantereen luona.


      • »Vanhat tunnetut taudit(mm.rutto)palaavat entistä elinvoisempina, eikä lääketiede voi mitään.»

        On liioittelua esittää, ettei lääketiede voisi mitään. Kaikkeen ei olekaan hoitoa ainakaan ajoissa, mutta ei lääketiede suinkaan absoluuttisen tehoton ole.


      • USA:ssa on ruttoa jatkuvasti (tulee preeriakoirista ym. elukoista, jotka sitä kantaa), mutta ei siellä mitenkään riehu, vaikka joka vuosi ihmisiä siellä siihen sairastuukin.


      • KTS (Ei kirj.)
        kekek-kekek kirjoitti:

        USA:ssa on ruttoa jatkuvasti (tulee preeriakoirista ym. elukoista, jotka sitä kantaa), mutta ei siellä mitenkään riehu, vaikka joka vuosi ihmisiä siellä siihen sairastuukin.

        Ja jopa Suomesta löytyy malariaa joten vaviskaa fundixet:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Malaria_Suomessa


    • q0y¨pq

      Ei voi lääketiede mitään. Vaikka voisikin niin ei ole varoja. Vain tekijä voi korjata tekemänsä sitten.

    • Kyllä kai raamatun kirjoittajat ovat olleet sen verran viisaita ja historian tuntevia että tiesivät että "vitsauksia" tulee ja menee.Ennustus toteutuu varsinkin kun ajankohtaan ei oteta pahemmin kantaa. Ei siihen suurempaa viisautta tarvita.
      Se että selittäjäksi otetaan Jumalat tai muut taruolennot onkin sitten jo valtapolitiikkaa. Ja jos jumala hoitelee hommiaan niin kuin nyt hoitelee niin on se kyllä pikkumainen ja vittumainen luonne noin niin kun kaikkivaltiaaksi. Joutaa kierrätykseen.

      • Juuri näin. Nostardamuskin osasi ennustaa tulvia, maanjäristyksiä ja sotia. Siitäkös maine kasvoi.


    • Totta kai se on vitsaus, ihan niin kuin oli rutto tai kuppa kunnes lääketiede kehittyi. On totta että Ebola tai jokin vastaava voi vielä tulevaisuudessakin muokata ihmiskuntaa merkittävästi. Lääketiede ei ehdi mukaan. On myös leviämistietoihin perustuen epäilty että pahimmat keskiajan rutto-epidemiat olisivatkin olleet ebolan kaltaisia pandemoita.

      Esimerkiksi:
      Espanjantauti oli vuosina 1918–1919 riehunut pandemia, jonka aiheutti harvinaisen tappava influenssa A:n alatyyppi H1N1. Puolentoista vuoden aikana tauti surmasi noin 30–100 miljoonaa ihmistä.[1][2][3] Luonteeltaan espanjantauti oli influenssa, jonka oireina olivat yskä, kuume ja särky. Jälkitauteina se saattoi aiheuttaa muun muassa keuhkokuumeen. Pelkästään Suomessa espanjantautiin kuoli noin 25 000 ihmistä. ( wikipediasta lainattu)

    • Arvidi22

      Ebola havaittiin 1970 luvullakaan ja aikaa on ollut keksiä vasta-aine ja parannuskeino. Vaan ei. Tuohon voi hyvinkin menehtyä kolmasosa ihmiskunnasta. Miksi juuri Afrikassa? Väestötiheys suuri ja huono hygienia. Kuitenkin venepakolaisten ja matkustavaisten välityksellä saattaa epidemia muuttua Pandemiaksi

      • ei panepidemiaa

        Kokeellinen lääke Zmapp pelasti kaksi kolmesta potilaasta joille sitä annettiin. Rokotekin luultavasti saadaan aikaan, Gabonissa tehdyssä tutkimuksessa nimittäin 15% tutkituista löydettiin ebolan vasta-ainetta.

        Tuo herättää kysymyksiä tutkijoissa tietenkin. Wtf? Ovatko nämä ihmiset sairastaneet ebolan tietämättään?

        Tutkijoille se on kuitenkin 7 oikein lotossa rokotteen kehittämisen kannalta.

        Ebola onneksi tarttuu varsin huonosti ja valistuksen sekä tiedon puute on suurin syy nykyisen epidemian tartuntalukuihin.

        Ikävää on se että ebola-virus on hyvin muuntautumiskykyinen ja sen evoluutio nopeaa.

        Ebola on kuitenkin sairaus joka kehittyneissä länsimaissa on helppo pitää kurissa, se ei pääsisi ryöstäytymään panepidemiaksi asti. Jos sairaus olisi influessa tyyppinen niin tilanne olisi hankalampi.

        Meillä on kriisisuunnitelmat uhkaavien panepidemioiden varalle. Se tarkoittaisi mm. ihmisten liikkumisrajoituksia ja ehkä seulontaa, sairaushan on hyvin helppo todeta. sekä yhteiskunnan ei kriittisten toimintojen alasajoa jne. Ja koska tauti eu tartu kovinkaan helposti on myös sen leviäminen helppo pysäyttää.

        Suuri kuolleisuusprosentti ei johdu vain taudista itsestään vaan paljolti heikosta terveydenhuoltojärjestelmästä sekä ihmisten peloista, ei edes hakeuduta hoitoon vaan eletään toivossa ettei kyse ole ebolasta.

        Joku tuolla toisessa ketjussa kirjoitti, että näitä maailmanlopun uhkakuvia tulisi kyetä analysoimaan myös reaalitodellisuutta vastaan. Niin on tässäkin asiassa. Pelkkien uhkakuvien maalailun sijaan voisi huomioida myös faktat.


    • 2014

      Liberiassa on myös havaittu. Monroviassa on hoidettavana muutamia tapauksia. Sehän on miljoonakaupunki eli odotettavissa lisää tapauksia ehkä.
      Yksi ihminen saattaa tartuttaa useita muita tietämättään. Onko tuolla esim turisteja Suomesta? Tai kuinka paljon siellä matkustetaan Suomesta?

    • Hilma vaa

      Sovitaanko nyt niin ateistit ja muut vapaa- ajattellijat, että ei tehdä vallankumousta.
      Profetiat ja raamattu kuuluvat yhteen, joten turha tulla raamatunsanaa mitätöimään ja tyhjäksi tekemään. Tätä jatkunut jo pitkän aikaa, että palstan aiheen mukainen keskustelu käydään ateistien selittämisellä usko ja uskonto vääräksi asiaksi.
      Tämä ei vetele. Teille on oma osionne. Tällä pitää saada uskovien keskustella asiallisesti.
      Raamattu kertoo näin. Tähän uskon.

      Niin hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä.' Mutta älkää menkö heidän perässään.
      Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti."
      Sitten hän sanoi heille: "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan,
      ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.
      Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja vetävät teidät synagoogiin ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden. >> Jakeen lisätiedot
      Ja näin te joudutte todistamaan.
      Pankaa siis sydämellenne, ettette edeltäpäin huolehdi, miten te vastaatte puolestanne.
      Sillä minä annan teille suun ja viisauden, jota vastaan eivät ketkään teidän vastustajanne kykene asettumaan tai väittämään.
      Omat vanhemmatkin ja veljet ja sukulaiset ja ystävät antavat teidät alttiiksi; ja muutamia teistä tapetaan,
      ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.
      Mutta ei hiuskarvaakaan teidän päästänne katoa.
      Kestäväisyydellänne te voitatte omaksenne elämän.
      Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä.

      • Näinkö?

        Mikäli lääkärit,tutkijat,lääketehtaat sekä eri valtioden poliittinen ja sotilaalliinen johto heittäisi kaiken veke ja turvautuisi kaikessa vain raamatun epämääräisiin legendoihin niin koko maailma olisi kaaoksessa.Siinä sitten leviteltäisiin käsiä ja sanottaisiin ettei voi mitään koska nämä asiat on raamatussa profetioitu tapahtuviksi.


    • Tänäänkin

      Näin ne Raamatun profetiat toteutuvat rutosti.

      • Tää "rutosti" on kans yks kaanaankielilössin viljelemä puheenparsi...hehhhh....kjehhhh....


      • Ebolasti.
        KTS kirjoitti:

        Tää "rutosti" on kans yks kaanaankielilössin viljelemä puheenparsi...hehhhh....kjehhhh....

        Nykyisin sana "rutosti" ehkä voitaisiin korvata sanalla "ebolasti."

        Eli siis:Näin ne Raamatun profetiat toteutuvat ebolasti.


    • Ottaggilo

      Profetaalista on jos tauti leviää koko maanosaan. Ei mikään flunssakuume vaan kammottava tauti jossa ihmisen sisus muuttuu vereksi.
      Se muuttuu punaiseksi kuin veri.. Oliko jossain jopa tällainen ennustus?

      • Luulen....

        Mikä tauti? No jos profeetoista ja raamatun "ennustuksista" on kyse niin kyseessä on aina luulotauti.


      • Profeetallista?? Minusta lähinnä katastrofaalista. Luonto tuppaa pitämään väestönkasvun kurissa, tasapainottaakseen raamatun lisääntymiskäskyä.
        Kaikivaltias Jumala katselee meitä pilvenreunalta kuin torakoita ja miettii että mitähän tänään tekisi tätä iankaikkisuuden tylsyyttä ilahduttaakseen. " Hei, minäpä luon uuden pöpön ja katselen miten veri ja sisuskalut lentää. Jänskää."


    • Hyvin kirjoitit

      "peak66" tuolla ylempänä. Kirjoiti jotenkin näin, "vitsauksia tulee ja menee, kun ei ota ajankohtaan kantaa, niin kaikki ennenpitkää toteutuu." Tämä pitää täysin paikkansa kaikkiin "profetia" palstan höpinöihin, sodista, taudeista, luonnonilmiöistä ym. vitsauksista.

    • Milak

      Lääkärit ilman rajoja: ennennäkemätön levinneisyys! Milloin ensi tapaus leviää Eurooppaan ? Onko profetiaa tiedossa siitä?

    • Pease

      Paniikki leviää Afrikassa! Ebola virus onkin Zairelaista muunnosta eli tappaa 100%.
      Nyt on tosi kyseessä..


    • Ei vaarallinen

      AI se onkin "Paniikki" joka leviää Afrikassa.

    • Apuaäkkiä

      Apua ja vapaaehtoisia SPR hakee Suomesta. Oletko valmis auttamaan?

      • Abrakadabra.

        Tarvitaanko esirukoilijoita myös?


    • ProProff

      Raamatullisin sanoin, voisikoolla se pasuunan ääni? Monesko nyt olikaan, mutta ihmiskuntaa koskeva varoitus joka meidän pitäisi huomata?

      • Viides torvi.

        Levittävätkö pasuunat tauteja ja muita pöpöjä?


    • Minäolen hetero

      Minua kiinnostaa aina tietää vain yksi asia piip-tavalla kuolleista: oliko uskossa vai ei, päätyikö helevettiin vai taivaaseen.

      Kyllä se pistää usein miettiämään ihmiselämä'n lyhyyttä ja varsinkin älyllistä kapasiteettiamme. Itse olen yksinkertainen ihminen. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä yksinkertaisempi ymmärrän olevani mutta minulla on ollut elämässäni suuri onnen hetkeni, tulin täysisydämiseen uskoon ja tietoon.

      http://www.youtube.com/watch?v=UxCnxkBNMSI

      Tällekin ajatuksen elohiirelle minullaolisi muutamiin toteamuksen omaisiin kysymyksiinsä vastattavaa. Ilmeisesti paljojen sanojen ansiosta hänkin ajattelee olevansa sangen uskottava älyllisesti.

    • Reinotq

      Ebola levinnyt jo Maliin. Terveysviranomaiset ovat kehottaneet lääkäreitä Ranskassa seuraamaan mahdollisia tautitapauksia Pariisissa. YLEn uutisissa oli.. On kyse viikoista ehkä päivistä kun ensimmäinen tautitapaus havaitaan Euroopassa. En haluaisi olla nyt oikeassa. Ymmärrämmekö kääntyä vieläkään Jumalan puoleen?

    • 746968

      Kyllä me uskovat ymmärrämme. Kuitenkin Raamattu lupaa, että lopunaikoina on sotia, ruttoa....

      • Mercybewithu

        Rukoillaan kärsivien puolesta ja armoa


      • Näin se menee.
        Mercybewithu kirjoitti:

        Rukoillaan kärsivien puolesta ja armoa

        Ebola ei ole vitsaus.

        Se on pelkkä tauti muiden ohella josta ehkä saattaa tulla pandemia.

        Jos näin käy,niin siinä eivät auta rukoukset,armonanomiset ja Jumalan puoleen kääntymiset koska sellaiset toimenpiteet eivät koskaan enennkään ole auttaneet.

        Ainoa asia mikä Ebolankin suhteen voi auttaa,on lääketiede jonka perusteet eivät onneksi ole raamatun legendoista peräisin.


      • Ukkosta
        Näin se menee. kirjoitti:

        Ebola ei ole vitsaus.

        Se on pelkkä tauti muiden ohella josta ehkä saattaa tulla pandemia.

        Jos näin käy,niin siinä eivät auta rukoukset,armonanomiset ja Jumalan puoleen kääntymiset koska sellaiset toimenpiteet eivät koskaan enennkään ole auttaneet.

        Ainoa asia mikä Ebolankin suhteen voi auttaa,on lääketiede jonka perusteet eivät onneksi ole raamatun legendoista peräisin.

        Lääketiede on etsinyt vastausta ja parannusta Ebolaan jo 40 vuotta. Ei ole onnistunut. Ainoa hoitokeino jonka keksineet on käsidesi. Se siitä ihmisen ja tieteen viisaudesta!


      • ilkka.
        Ukkosta kirjoitti:

        Lääketiede on etsinyt vastausta ja parannusta Ebolaan jo 40 vuotta. Ei ole onnistunut. Ainoa hoitokeino jonka keksineet on käsidesi. Se siitä ihmisen ja tieteen viisaudesta!

        pullokäsidesiä päivässä pitää darran loitolla


      • Ukkosta kirjoitti:

        Lääketiede on etsinyt vastausta ja parannusta Ebolaan jo 40 vuotta. Ei ole onnistunut. Ainoa hoitokeino jonka keksineet on käsidesi. Se siitä ihmisen ja tieteen viisaudesta!

        »Lääketiede on etsinyt vastausta ja parannusta Ebolaan jo 40 vuotta. Ei ole onnistunut. Ainoa hoitokeino jonka keksineet on käsidesi. Se siitä ihmisen ja tieteen viisaudesta!»

        Tuomitset koko lääketieteen ja peräti koko tieteen avuttomaksi koska vain 40 vuoden sisällä epidemiologisessa mielessä suhteellisen harvoin ja rajoittuneesti esiintynyttä virusryhmää ei olla saatu nujerrettua vaikka asianmukaista hoitoa saaneiden selviämisennuste onkin selkeästi parempi. Eihän tuossa ole päätä eikä häntää.

        Kiitos lääketieteen emme enää nykysivistysmaissa kärsi monista vitsauksista, jotka edelleen nostavat päätään alikehittyneissä ja taikauskoon taipuvaisissa maissa ja olosuhteissa. Uhkanamme on edelleen tietysti elämäntapasairautemme sekä esim. antibioottiresistenssi, mutta tuollainen luovuttamismieliala ei ainakaan meitä niiltä pelasta.


    • twhnt

      Että ei vitsaus. Ei. Mitä nyt yhden maanosan tyhjentää ihmisistä ja toiseen on leviämässä.

      • Kärsikää pakanat!

        Tuo taivaan herra taitaa olla aika tunteeton ja kärsimyksistä nauttiva kun määrää meille kaikenlaisia vitsauksia vai mitä?


    • Näinhän

      Ei nauti kärsimyksistä, mutta näyttää paatuneille ateisteille, että kuka on Herra. Moni kyllä tekee käännöksen tajutessaan, että Jumala voi.

      • Etäretki44

        Se kauhu tulee hiipien Afrikasta ja ihminen etsii kuolemaa muttei löydä. Piiloudumme maan alle mutta emme ole piilossa. Pakenemme mutta emme ole turvassa.


      • BarCee
        Etäretki44 kirjoitti:

        Se kauhu tulee hiipien Afrikasta ja ihminen etsii kuolemaa muttei löydä. Piiloudumme maan alle mutta emme ole piilossa. Pakenemme mutta emme ole turvassa.

        Ilmestyskirjassa on kerrottu pandemiasta joka riehuu maanpäällä ja tappaa kolmasosan ihmisistä. Jotain tällaista se voisi olla ja maanjäristykset joita nyt on ollutkin epätavallisen paljon. Ranskassa viimeksi tänään.


      • Hiivin,hiivin...
        BarCee kirjoitti:

        Ilmestyskirjassa on kerrottu pandemiasta joka riehuu maanpäällä ja tappaa kolmasosan ihmisistä. Jotain tällaista se voisi olla ja maanjäristykset joita nyt on ollutkin epätavallisen paljon. Ranskassa viimeksi tänään.

        Ilmestyskirja on pikku huuruissa väsätty teos josta ei ota selvää se vanha vihtahousukaan!


      • Pyhä Sana
        Hiivin,hiivin... kirjoitti:

        Ilmestyskirja on pikku huuruissa väsätty teos josta ei ota selvää se vanha vihtahousukaan!

        Ilmestyskirja ei ole tarkoitettukaan kaikkien ymmärrettäväksi. Sitä, kuten Raamattua kokonaisuudessaan voi ymmärtää vain ihminen, joka on tullut uskoon ja jossa Jumalan Henki vaikuttaa. Koskee harvoja. Raamatussa on myös inhimillisestikin ymmärrettävää tekstiä.


      • »Ei nauti kärsimyksistä, mutta näyttää paatuneille ateisteille, että kuka on Herra. Moni kyllä tekee käännöksen tajutessaan, että Jumala voi.»

        Veikkaanpa ebolaan Afrikassa sairastuneiden edustavan pääsääntöisesti ateismista poikkeavaa näkemystä.


    • klpo

      Ilmeisesti se viimeinen rutto, jos eivät ala torjumaan tosissaan!

      • 4seal

        Tämä on se neljäs sinetti, kuudes tuo hirvittävät maanjäristykset . Esimakua on jo ollut..


      • Kymppisinetti.
        4seal kirjoitti:

        Tämä on se neljäs sinetti, kuudes tuo hirvittävät maanjäristykset . Esimakua on jo ollut..

        Kaikki "sinetit" ovat puhdasta hölynpölyä!


    • Vatcher

      Ebola voi olla tuomiopäivää edeltävä rutto joka saa neljänneksen maanpiiristä valtaansa. Seurataan nyt kuitenkin leviämisen nopeutta.

      • Huomio! Tuomio!!

        Tuomiopäivä on mielikuvituksen tuotetta koska mikä tahansa päivä voi olla tuomipäivä jos siltä tuntuu.


      • Huitsin jännää!
        Huomio! Tuomio!! kirjoitti:

        Tuomiopäivä on mielikuvituksen tuotetta koska mikä tahansa päivä voi olla tuomipäivä jos siltä tuntuu.

        Tämä Ebola on siis päätetty toistaiseksi hyllyttää koska sen tilalle ovat tulleet postimerkit???

        Huitsin jännää vai mitä?


      • Huomio! yllätyksenä
        Huomio! Tuomio!! kirjoitti:

        Tuomiopäivä on mielikuvituksen tuotetta koska mikä tahansa päivä voi olla tuomipäivä jos siltä tuntuu.

        Naapurista kuoli kolmekymppinen mies vaikka oli niin elämää täynnä, todellakaan ihminen ei tiedä omaa henkilökohtaista tuomiopäiväänsä, se tulee hyvin usein täysin yllättäen.


    • Reinotq

      Olen edelleen sitä mieltä että ensimmäinen eurooppalainen Ebola tapaus havaitaan Ranskassa. Juuri nämä lentoyhteydet sen aikaansaavat.
      Entäpä jos joku islamilainen terroristi järjestö keksisi tartuttaa itsemurha levittäjänä ebolan ja kaveri suoralla lennolla Pariisiin ja tartuttamaan lentokentällä ihmisiä jotka ovat matkalla eri puolille Eurooppaa . Kaaos ja tuomiopäivä olisi siinä silmänräpäyksessä..

    • Höh,,

      Luuletko. että terroristeilla ei ole kaikki konstit käytössä?

      • No ei heillä kyllä ihan kaikkia konsteja välttämättä ole käytössä.


    • okkigaam

      Kunhan saadaan veskit, puhtaat vedet ja tärkein! Opetetaan heidän käyttää niitä. Ei tuollaisi tauteja esiintyisi- enään.
      Jo Aleksannteri Suuri opetti. Pese kätesi, hautaa jätöksesi.

      • Pointti

        WC:t eivät paljoa auta estämään muidenkin ruumiineritteiden kuin vain alapään eritteiden kautta leviävää tautia.


    • Sittenkin, niin

      mikseivät usko?

    • Noro

      Suomen osalle tuli Noro virus,. jostakin vitsauskierre on aloitettava.

    • Netpunk

      Näitä ilmiöitä oli jo paljon ennen kuin raamatusta oli kirjoitettu riviäkään. Rukoilu on taaskin turhaa. Ainoa järkevä toimenpide on panostaa lääketieteen tutkimukseen.
      Aikoinaan AIDSia pidetiin jumalan rankaisuna ihmiskunnalle. Nyt sekin on hallittavissa siten, että moni sairastunut pystyy elämään hyvää elämää sopivalla lääkityksellä.

    • Tulossa on

      Odottelemme Suomeenkin.

    • 234erf

      Profeetoilla taas pyhä ilopissa valuu kun jokin uusi ongelma maailmalta löytyy.

    • Reinotq

      Espanjassa ensimmäinen Ebola tapaus. Kolmekymppinen nigerialais mies sairastunut ebolaan Alicantessa.

    • Leviääpi

      Silleen ne rutot, nälänhädät, maanjäristykset ja köyhyys lisääntyvätkin kuten raamattu kertoo, profetoi lopun ajoiksi.

      • Onko sinulla esittää jotakin tilastoa luettelemiesi ilmiöiden lisääntymisestä, vai onko tässä taas kyse mediahössötyksen väärintulkintaan perustuvasta hätäisten johtopäätösten tekemisestä?


    • Reinotq

      Myös Dubaissa mahdollinen havainto. Viimeistään muslimien pyhiinvaelluksen aikana massiivinen globaali Ebola leviäminen.

    • Ennustus rutosta

      Helena Konttinen ennusti seuraavaa:
      "Minun kuolemani perästä tulee eräs hyvin väkevä naisprofeetta, joka on muukalaiskielinen. Hänestä kuitenkin meidän maamme tulee saamaan siunausta, mm. kolmas polvi minun lapsistani. (Ensimmäinen lapsen lapsi syntyi keväällä 1914). Hänen kauttaan annetaan oikein väkevä apostolinen saarna silloin, kun alkaa se rutto, joka kuuluu viimeisiin vitsauksiin. Hän ennustaa viimeisen ajan lopun."

    • Reinotq

      Ebola iskenyt Berliiniin. Alueita eristetty kaupungissa. 600 altistunut !

    • idiootiit

      Ebola. tarttuu kosketuksesta ei ilman kautta. Eikä ole levinnyt moneen maahan.

      • jatkoa....

        Mutta kansalaiset ovat levinneet, on jopa seksiturismiakin olemassa. Aidsin jatke.


      • jatkoa.... kirjoitti:

        Mutta kansalaiset ovat levinneet, on jopa seksiturismiakin olemassa. Aidsin jatke.

        Ei ebola ole mikään AIDSin jatke. Ebola on filovirus ja HIV on retrovirus. Tartuntakin tapahtunee pääasiassa muun lääppimisen kuin seksuaalisen kanssakäymisen takia.


    • Reinotq

      Ebola on levinnyt jo useaan maahan. Se on fakta. Näin tämän tulevan tapahtuman jo viisi kuukautta sitten. Viimeisin tieto on että Ebola leviää salamavauhtia Afrikassa. Tartunta aalto Euroopassa alkaa lokakuussa.
      Tauti riehuu Euroopassa jo Joulukuussa: joulun ostoshysteria vaihtuu pakokauhuksi ja ihmiset piiloutuvat koteihinsa.

    • Äksäprikaati

      Olihan tuo arvattavissa että leviää. Vaikka ensimmäisenä tiesitkin Ebolan leviämisen noinkin varmasti niin ei se mikään profetia ole kuule.

    • näky

      Nato kuuluu myös vitsauksiin, se on silmiltä peitetty sota, valkoiseksi naamioitu.

      • Profetiat humpuukia

        Nato ei ole sota vaan organisaatio.


    • Nonknow

      Oikeassa olit Reino . Ebolaan tulee menehtymään neljännes miljoona ihmistä kertoo eilen tullut ennuste USAn tartuntatautivirastosta.
      Eli tauti leviää myös Eurooppaan tänä vuonna.

    • Apuaherralta

      Eipä olisi huhtikuussa uskonut että Ebola leviää näin laajalle . Monet uskoivat että ihminen keksii parannuskeinon. Ei onnistunut. Tämä ebola on raamatun ennustama vitsaus johon kuolee kolmasosa maailman ihmisistä .

    • Salve

      Tulossa on tämä vitsaus.. Alkusoittoa vasta

    • Qmma

      Venäjä aloittaa suursodan 6 kuukauden sisään johon liittyy mukaan Valko Venäjä. Kohteena Ukraina . Lisäksi venäjä hyökkää Liettuan kautta Puolaan. Samaan aikaan ebola tapaukset alkavat esiintymään Italiassa ja etelä Espanjassa . Tämä ennen joulua...

      • USAisGreat

        USA huolissaan Ebolan leviämisestä. 3000 sotilasta länsi Afrikkaan. Venäjä taasen keskittyy vain oman napansa tuijottamiseen.. Onneksi on USA meillä, on pelastanut Euroopan kaksi kertaa tuomalla sotilaansa ja resurssinsa sotimaan puolestamme. Nyt taistelevat ebolaa vastaan. Venäjä keskittyy kampittamaan rauhaa ja aiheuttamaan sekasortoa.


    • lkdfjgdflkjg

      Up

      • Helpisneeded

        Nyt se on leviämässä. Niinkuin on profeetat kertoneet, tulee tauti joka vie kolmasosan ihmiskunnasta.
        MITÄ LUULETTE MILLOIN PANIIKKI ALKAA !?


      • dfcvhrtujn
        Helpisneeded kirjoitti:

        Nyt se on leviämässä. Niinkuin on profeetat kertoneet, tulee tauti joka vie kolmasosan ihmiskunnasta.
        MITÄ LUULETTE MILLOIN PANIIKKI ALKAA !?

        No miksi tämä tauti olisi juuri ebola?


      • herran oma
        Helpisneeded kirjoitti:

        Nyt se on leviämässä. Niinkuin on profeetat kertoneet, tulee tauti joka vie kolmasosan ihmiskunnasta.
        MITÄ LUULETTE MILLOIN PANIIKKI ALKAA !?

        Uskon raamattuun ja tiedän sen olevan Jumalan sana,koska hän ite niin sanoi ja se henki minkä hän armosta antoi reilu kolme vuotta sitten todistaa minussa raamatun olevan puhdasta Jumalan sanaa.Kaikki mitä siellä on ennustettu,tulee toteutumaan. Jos ebola vie ruumiini,niin Jumalle kuulokoon sieluni ja henkeni. Herätkää rakkaat ihmiset,tehkää parannus synneistänne ja uskokaa Herraan Jeesukseen Kristukseen,niin pelastutte,muultakin kuin ebolalta. Tulee ebola tai ei,niin et ihmisparka tiedä milloin kuolet ja on myöhästä silloin tehdä parannuksia. Tämä usko on siitä ihana,että meidän Jumala on elävä,joka varmasti todistaa sulle olemassa olonsa,jos sitä sydämestäsi haluat ja haluat vastaanottaa Jeesuksen sydämeesi. Jos ostat auton,koe ajat sen,ennen kuin annat sille tuomiosi,tee samoin Jeesusksen kans,paitsi tätä ajoa haluat jatkaa loppu elämäsi.


      • KTS (Ei kirj.)
        Helpisneeded kirjoitti:

        Nyt se on leviämässä. Niinkuin on profeetat kertoneet, tulee tauti joka vie kolmasosan ihmiskunnasta.
        MITÄ LUULETTE MILLOIN PANIIKKI ALKAA !?

        No näköjään se on sulla alkanut jo.
        :D)))


    • Tuula H

      bbc:n mukaan sairastuneita on jo yli 8000 ihmistä. olen omassa mielessäni miettinyt tämän suomalaisen hoitajan tyhmyyttä lähteä sinne afrikkaan töihin. hän ikään kuin lähti hakemaan meille suomalaisille ebolan. kaikenlisäksi se tarttuu ilmateitse ihmisestä toiseen. eli jos oikein monta sairastunutta on samassa tilassa, niin se tarttuu kulovalkean tavoin ilman saastaisuuden vuoksi.

      • öbölä

        Ja bilettää täällä lman karanteenia, hölmöilijöitten maa.


      • dg´8fbfg

        Se ei kaikenkaan lisäksi tartu ainakaan vielä ilmateitse ihmisestä toiseen.


    • Tuula H

      suosittelen ihmisille, että ostakaa hengityssuojaimet ja rukoilkaa, että se suomalainen hoitaja tulisi sieltä Afrikasta poissa. lentomatkustamista karttaa niihin maihin, joissa ebolaa on.

      • Observerest

        Hyvä Tuula
        Matkustajat länsi Afrikasta täytyy asettaa karanteeniin kolmeksi viikoksi
        Ongelmana ovat laittomasti maahantulevat Afrikasta


      • drwhonro5
        Observerest kirjoitti:

        Hyvä Tuula
        Matkustajat länsi Afrikasta täytyy asettaa karanteeniin kolmeksi viikoksi
        Ongelmana ovat laittomasti maahantulevat Afrikasta

        Ebola tartunnan saanut voi olla oireeton monta viikkoa
        Miehen spermassa elää jopa 90 pvää vaikka mies olisi parantunut


      • Tuula H
        Observerest kirjoitti:

        Hyvä Tuula
        Matkustajat länsi Afrikasta täytyy asettaa karanteeniin kolmeksi viikoksi
        Ongelmana ovat laittomasti maahantulevat Afrikasta

        tyhmyyttä vähätellä asiaa. minut on vanha sairaanhoitaja opettanut, eli ei nykyiset, jotka pintaliitäjiä. hän sanoi. desinfiointiaine ei ole pesuaine. ennen desinfiointiainetta kohde pestään saippualla ja vedellä sen jälkeen vasta laitetaan desinfiointiaine. mistä Afrikassa on puhdasta vettä?ei missään.


      • KTS (Ei kirj.)

        Katos kun kaikki suomalaisetkaan ei oo kaltaisiasi paskahousuja, vaan tahtovat auttaa hätää kärsiviä oman turvallisuuden uhallakin.

        Israelkin aikoo lähettää lääkintähenkilökuntaa Länsi-Afrikkaan:

        "Israel decided to send to medical crews to Western Africa to help the international effort against the deadly disease."

        http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4579763,00.html

        Ebola on pysäytettävä sen kotialueella.


      • Paskahousulainen
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Katos kun kaikki suomalaisetkaan ei oo kaltaisiasi paskahousuja, vaan tahtovat auttaa hätää kärsiviä oman turvallisuuden uhallakin.

        Israelkin aikoo lähettää lääkintähenkilökuntaa Länsi-Afrikkaan:

        "Israel decided to send to medical crews to Western Africa to help the international effort against the deadly disease."

        http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4579763,00.html

        Ebola on pysäytettävä sen kotialueella.

        Paskahousu on hieman lapsellista kieltä.. Ilmeisesti olet myös lähiaikoina itsekin matkustamassa auttamaan. Hienoa, koska apuasi ja käsiäsi tarvitaan siellä.


      • fgr+0ty54
        Paskahousulainen kirjoitti:

        Paskahousu on hieman lapsellista kieltä.. Ilmeisesti olet myös lähiaikoina itsekin matkustamassa auttamaan. Hienoa, koska apuasi ja käsiäsi tarvitaan siellä.

        Siellä tarvitaan sairaanhoitohenkilökuntaa eikä jotain random palstakirjoittelijoita. Että hukkaan meni vinoiluyrityksesi.


    • taivaallinen kutsu

      Hienosti laadittu vitsaus jossa on itämisaika jona virusta tartutetaan ja joka muuttuu pois lääkketten vaikutuspiiristä. Suomessa asiaa vähätellään, ei edes karanteeria täällä ole. Yhtä-äkkiä se on (ebola) voiton puolella.

    • siistiä

      Ebola on kuitenkin siistimpi kuin ydinaseet tuhovoimakin samaa luokkaa, taivaassa osataan paremmin nämäkkin asiat.

      • Sanitääri

        Älkää ostako kaakaopapuja jos niiden alkuperä on Länsi Afrikka
        Myös raakasuklaasta voi saada taudin
        Satokausi alkoi siellä
        Suojaamaton seksi länsiafrikkalaisen kanssa vaarallista


    • Tuula H

      olen samaa mieltä. sanoin miehelleni, että ei tartte enää tuoda afrikkalaisia tuotteita kaupasta. ei minkäänlaisia. ei tiedä, mitä niitten mukana kulkee.

      • Tartuntariski

        Eläin voi kantaa ebolaa vaikka ei sairastu. Afrikasta tulee taas keväällä paljon lintuja Eurooppaan. Tartuntariski on olemassa


    • Medianuha taas jyllä

      No jaa, voi olla LIIOTELTUA KUSETUSTA vaan eli vähän ku jokin sikanuha kakkonen, siis madiapuhallus jonka avulla koitetaan saada taas ihmiset rokotejonoihin.
      Hirveetä lietsontaa, epäilyksiä, pelotteluja, kauhia kauhia, 4000 kuollutta, ei mikään muu oo varmaan tappanu enempää ihmisiä muutamassa kuukaudessa.

      Koita sä nyt hiffaa, ois uudet piikkijonot THL:stä tosi kliffaa.
      Minä en näe mitään järkeä ressata tuon takia tai pelätä tota koska ei se maksais vaivaa. En uskaltas taaskaan kokeilla mitään uusia mömmöjä jota tuollakin "pandemialla" aika todennäköisesti koetetaan markkonoida
      Nyt lepo vaan ja töllö kiinni.

      • Tuntematonuhka

        Mikään ei voi mennä vikaan, vikaan, vikaan... Eli silmät kiinni kun pelottaa. Jos kerta ebola vaara on kusetusta niin mikset matkusta Länsi Afrikkaan..


      • Tresigne
        Tuntematonuhka kirjoitti:

        Mikään ei voi mennä vikaan, vikaan, vikaan... Eli silmät kiinni kun pelottaa. Jos kerta ebola vaara on kusetusta niin mikset matkusta Länsi Afrikkaan..

        Ebola tulee olemaan Pandemia ! Sikainfluenssan ei pitänyt levitä Meksikoa pidemmälle. Kuinkas kävikään?
        Tällaisesta tappavasta taudista on raamatussa ennustus.
        Kuten oli maanjäristyksestä, kuten oli tsunamista, kuten oli sodista, kuten oli ennustus Jeesuksen ensimmäisestä tulemisesta, ja kuten on myös Ebolasta.
        Olemme niin kovapäistä porukkaa ettemme usko ennenkin on liian myöhäistä. Mutta niinhän oli raamatussa ennustettukin.
        Kuulemme mutta emme ymmärrä, katsomme mutta emme näe, uskomme mutta emme totuuteen vaan valheeseen .


      • Questuura
        Tresigne kirjoitti:

        Ebola tulee olemaan Pandemia ! Sikainfluenssan ei pitänyt levitä Meksikoa pidemmälle. Kuinkas kävikään?
        Tällaisesta tappavasta taudista on raamatussa ennustus.
        Kuten oli maanjäristyksestä, kuten oli tsunamista, kuten oli sodista, kuten oli ennustus Jeesuksen ensimmäisestä tulemisesta, ja kuten on myös Ebolasta.
        Olemme niin kovapäistä porukkaa ettemme usko ennenkin on liian myöhäistä. Mutta niinhän oli raamatussa ennustettukin.
        Kuulemme mutta emme ymmärrä, katsomme mutta emme näe, uskomme mutta emme totuuteen vaan valheeseen .

        Maailman kuolinkouristukset ovat alkaneet !
        EBOLA EI JÄÄ VIIMEISEKSI SEN JÄLKEEN TULEE VIELÄ KAUHEAMPI TAUTI

        Mihin sairastuneet tullaan viemään? Entä kuinka Ebolaan kuolleet haudataan? Polttohautaus uusissa jätteenpolttolaitoksissa?


      • Outbreak Now
        Questuura kirjoitti:

        Maailman kuolinkouristukset ovat alkaneet !
        EBOLA EI JÄÄ VIIMEISEKSI SEN JÄLKEEN TULEE VIELÄ KAUHEAMPI TAUTI

        Mihin sairastuneet tullaan viemään? Entä kuinka Ebolaan kuolleet haudataan? Polttohautaus uusissa jätteenpolttolaitoksissa?

        Vesi värjäytyy punaiseksi.. Oliko se vihje Ebolasta ? Varsinainen outbreak ei ole vielä alkanut


      • asdcsadfv
        Tuntematonuhka kirjoitti:

        Mikään ei voi mennä vikaan, vikaan, vikaan... Eli silmät kiinni kun pelottaa. Jos kerta ebola vaara on kusetusta niin mikset matkusta Länsi Afrikkaan..

        Voihan se Ebola totta ollakin mutta kuka nyt enää mihinkään rokotteisiin hairahtaisi, ebolaa kun vielä mainostetaan samanlaisella höngällä ku sikanuhaa. Joten pöljää koittaa saaha ihmiset pelkäämään epolaa vain jotta ne uskaltas taasen osallistua uusiin mömmätesteihin.


      • Te järjettömät
        Tuntematonuhka kirjoitti:

        Mikään ei voi mennä vikaan, vikaan, vikaan... Eli silmät kiinni kun pelottaa. Jos kerta ebola vaara on kusetusta niin mikset matkusta Länsi Afrikkaan..

        Jos ei ole mitään asiaa Länsi-Afrikkaan, niin miksi ebolan pitäminen kusetuksena (mikä kylläkin on aivan typerä denialistinen näkökanta) yhtäkkiä loisi jonkin loogisen syyn sinne matkustaa?


      • sdfvsdfg
        Questuura kirjoitti:

        Maailman kuolinkouristukset ovat alkaneet !
        EBOLA EI JÄÄ VIIMEISEKSI SEN JÄLKEEN TULEE VIELÄ KAUHEAMPI TAUTI

        Mihin sairastuneet tullaan viemään? Entä kuinka Ebolaan kuolleet haudataan? Polttohautaus uusissa jätteenpolttolaitoksissa?

        Se jokin paljon kauheampi on vitu saletisti semmonen mikä leviää ebolarokotteen avulla );-) I
        Ihna samalla sychysteemillä ku sikakepistä tuli narkkista ja muutamia muita herttasia pikku jäyniä


      • ---
        asdcsadfv kirjoitti:

        Voihan se Ebola totta ollakin mutta kuka nyt enää mihinkään rokotteisiin hairahtaisi, ebolaa kun vielä mainostetaan samanlaisella höngällä ku sikanuhaa. Joten pöljää koittaa saaha ihmiset pelkäämään epolaa vain jotta ne uskaltas taasen osallistua uusiin mömmätesteihin.

        Älä ota enää yhtään rokotetta. Tee palvelus yhteiskunnalle :)


      • sdfvsdfv
        --- kirjoitti:

        Älä ota enää yhtään rokotetta. Tee palvelus yhteiskunnalle :)

        En ookaa ottanu ainakaan yhteentoista vuoteen. Kyll' ne piikit jäi sinne armeijan piikityspöyälle. Hyvi pärjää ilmanki näimmä. Ottaase joka ei muuten saa mielentauhaa ;)


      • sdfvgbdfg
        sdfvsdfv kirjoitti:

        En ookaa ottanu ainakaan yhteentoista vuoteen. Kyll' ne piikit jäi sinne armeijan piikityspöyälle. Hyvi pärjää ilmanki näimmä. Ottaase joka ei muuten saa mielentauhaa ;)

        rauhaa


      • Outbreak Now kirjoitti:

        Vesi värjäytyy punaiseksi.. Oliko se vihje Ebolasta ? Varsinainen outbreak ei ole vielä alkanut

        Ei ole, vaan todennäköisesti esim. runsaasta leväkukinnosta.


    • Viceman

      Profetia ei tarkoita sitä että juuri niin tulee tapahtumaan. Kannattaisiko suunnata ne ajatuksensa positiivisiin asioihin eikä aina märehtiä asioita jotka on kirjoitettu kauan sitten, sen hetkistä ymmärrystä käyttäen. Maalaisjärki kunniaan. Pelon ilmapiiriä kun luotte teette hommia juuri sille ketä haluatte välttää.

      • Väyläonmerkitty

        Positiivista on Jeesuksen tuleminen. Ei Ebolaa ja kuolemaa tarvitsekaan pelätä. Vaan sitä mikä vie sielun.
        Asioita ei kannata kieltääkään ja peitellä vaan tuoda ne esiin ja samalla kertoa toivosta


    • Sen tähden,

      Herra sanoo näin: Tästä olet tunteva, että minä olen oleva Herra:katso, minä lyön sauvallani, joka on kädessäni, virran veteen, ja se muuttuu vereksi.

      Heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

      • FaktaaTässä

        Ebolaan tulee kuolemaan lähipäivinä 10 000 ihmistä viikossa. Tämä oli WHOn tämän päiväinen arvio.
        Ihmisten eristäminen on tällä hetkellä ainoa keino estää taudin leviäminen.

        Aamulehti, AP

        Maailman terveysjärjestön (WHO) tuoreen arvion mukaan uusia ebola-tapauksia saattaa ilmaantua jopa 10 000 per viikko seuraavan kahden kuukauden aikana. WHO antoi tuoreen arvionsa tiistaina iltapäivällä.
        WHO:n varajohtaja, tohtori Bruce Aylward sanoo, että mikäli ebolaa vastaan taisteleminen erilaisin keinoin ei tehostu seuraavan 60 päivän aikana, "paljon ihmisiä kuolee lisää". Aylward sanoi myös, että auttajia ebola-alueilla tarvitaan todella kipeästi lisää juuri ebolasta kärsivissä maissa, pääasiassa Liberiassa, Sierra Leonessa ja Guineassa.
        Aylwardin mukaan viimeisen neljän viikon aikana uusia ebola-tapauksia on todettu noin 1000 viikossa. Määrään kuuluvat kaikki tapaukset, epäilyistä varmistettuihin tartuntoihin, uutisoi AP.
        WHO:n tavoitteena on saada 70 prosenttia tartunnan saaneista ihmisistä eristykseen seuraavan kahden kuukauden aikana. Sairastuneen henkilön eristäminen on parhain ja tehokkain tapa estää hyvin vaarallisen taudin leviäminen.


      • sdfvsdf

        varmaan ne pakkorokottajatkin on sitten jokin vitsaus


      • RokoRokottaja
        sdfvsdf kirjoitti:

        varmaan ne pakkorokottajatkin on sitten jokin vitsaus

        Huomio
        Hyviä uutisia rokotuksia ja rokottajia karttaville!
        EBOLAAN EI OLE OLEMASSA ROKOTUSTA


      • KTS (Ei kirj.)
        FaktaaTässä kirjoitti:

        Ebolaan tulee kuolemaan lähipäivinä 10 000 ihmistä viikossa. Tämä oli WHOn tämän päiväinen arvio.
        Ihmisten eristäminen on tällä hetkellä ainoa keino estää taudin leviäminen.

        Aamulehti, AP

        Maailman terveysjärjestön (WHO) tuoreen arvion mukaan uusia ebola-tapauksia saattaa ilmaantua jopa 10 000 per viikko seuraavan kahden kuukauden aikana. WHO antoi tuoreen arvionsa tiistaina iltapäivällä.
        WHO:n varajohtaja, tohtori Bruce Aylward sanoo, että mikäli ebolaa vastaan taisteleminen erilaisin keinoin ei tehostu seuraavan 60 päivän aikana, "paljon ihmisiä kuolee lisää". Aylward sanoi myös, että auttajia ebola-alueilla tarvitaan todella kipeästi lisää juuri ebolasta kärsivissä maissa, pääasiassa Liberiassa, Sierra Leonessa ja Guineassa.
        Aylwardin mukaan viimeisen neljän viikon aikana uusia ebola-tapauksia on todettu noin 1000 viikossa. Määrään kuuluvat kaikki tapaukset, epäilyistä varmistettuihin tartuntoihin, uutisoi AP.
        WHO:n tavoitteena on saada 70 prosenttia tartunnan saaneista ihmisistä eristykseen seuraavan kahden kuukauden aikana. Sairastuneen henkilön eristäminen on parhain ja tehokkain tapa estää hyvin vaarallisen taudin leviäminen.

        10 000 ihmistä viikossa on pieni määrä verrattuna HIV:hen (40 000 viikossa), tuberkuloosiin (150 000 viikossa) tai malariaan (4 000 000 viikossa)


      • RonaldDuck
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        10 000 ihmistä viikossa on pieni määrä verrattuna HIV:hen (40 000 viikossa), tuberkuloosiin (150 000 viikossa) tai malariaan (4 000 000 viikossa)

        4 000 000 viikossa malariaan on aika paljon. Viidessä vuodessa siis miljardi ihmistä kuolee malariaan .
        Ovatko tiedot Ankkalinnan yliopistosta ?


      • KTS (Ei kirj.)
        RonaldDuck kirjoitti:

        4 000 000 viikossa malariaan on aika paljon. Viidessä vuodessa siis miljardi ihmistä kuolee malariaan .
        Ovatko tiedot Ankkalinnan yliopistosta ?

        Kyse oli tartunnan saaneista eikä kuolevista. Suurin osa paranee.


      • asdfvasdf
        RokoRokottaja kirjoitti:

        Huomio
        Hyviä uutisia rokotuksia ja rokottajia karttaville!
        EBOLAAN EI OLE OLEMASSA ROKOTUSTA

        Mitä sitä sitten hyövää mainostaa?


    • Ei homostellen

      Vaikka olisikin rokotus niin en ottaisi. Minusta ebolaan kuoleminen ei ole ongelma jos se osuu itselle tai jollekin toiselle viisaalle neitsyelle, viisaalle uskovalle.

      Siitähän pääsee odottelemaan hää-aterian alkua ja koko ikuisuuttta. Jos on epäilyt isoja ettei oma nimi ole Elämänkirjassa niin sitten tietenkin kannattaa koittaa pitkittää elämää mahdollisimman pitkään, sillä helevetti on ikuisuuden kestävä kokemus sekin.

      Itse en näe muuta ideaa siinä elänkö 20, 49, 49, 70 yai 92 vuotta kuin sen vaan että Herra haluaa mun elävän jonkin vuosimäärän ja sittten joko delaan perinteisesti tai tuun temmatuksi spesiaalisti, ihan sama mulle kummin päin kunhan vaan nimi on Elämän Kirjassa.

    • Me emme ole Ilmestyskirjan 6 luvun tapahtumissa vielä, ei vielä pitkään pitkään aikaan.

      Emme ole Jeesuksen Matt 24 tapahtumissakaan vielä ollenkaan.

      Voitte olla aivan levollisella mielellä siinä suhteessa.

      Tottakai ebola on vakava sairaus, koska siihen ei ole todellista parantavaa hoitoa olemassa. Aika moni sairastunut kuolee, mutta osa toipuu siitä kuitenkin.

      • Jumalan lapsi

        Kaiki Matteus 24:n lopun ajan merkit ovat tällä hetkellä jylläämässä.

        Odottrlrn lähiaikoina maailmanhistorian rajuimpien maanjäristysten ilmaantumista. Kun luin tätä ketjua niin minä kysyn: Kuinka kauan vielä, Herra Sebaot, sallit nimeäsi pilkattavan ja omiasi vainottavan? Isä, ymmärrän suunnitelmasi hyvän tarkoituksen. Kiitos siitä, että olet minua kärsivällisempi, mutta pian vuodatat vihan maljasi maan päälle.

        Isä, minä tunnen samaan aikaan suuttumusta ja sääliä jumalattomia kohtaan kun he pilkkaavat sinua ja omiasi. Anna minulle voimaa kestää. Pilkatkoon minua, mutta sinua heillä ei ole syytä pilkata, sinussa ei ole mitään pilkan aihetta van kunnioituksen aihetta. Lähetä Jeesus tänne pian, kiitos Isä kun luet tämän viestini ja tiedät uskovain tunnot tässä pahassa ajassa, jossa nimeäsi pilkataan ja laki sallii sen kun Jumalanpilkkalaki on poistettu. Ei minulla muuta, Isä, minua väsyttää.


      • KTS (Ei kirj.)
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Kaiki Matteus 24:n lopun ajan merkit ovat tällä hetkellä jylläämässä.

        Odottrlrn lähiaikoina maailmanhistorian rajuimpien maanjäristysten ilmaantumista. Kun luin tätä ketjua niin minä kysyn: Kuinka kauan vielä, Herra Sebaot, sallit nimeäsi pilkattavan ja omiasi vainottavan? Isä, ymmärrän suunnitelmasi hyvän tarkoituksen. Kiitos siitä, että olet minua kärsivällisempi, mutta pian vuodatat vihan maljasi maan päälle.

        Isä, minä tunnen samaan aikaan suuttumusta ja sääliä jumalattomia kohtaan kun he pilkkaavat sinua ja omiasi. Anna minulle voimaa kestää. Pilkatkoon minua, mutta sinua heillä ei ole syytä pilkata, sinussa ei ole mitään pilkan aihetta van kunnioituksen aihetta. Lähetä Jeesus tänne pian, kiitos Isä kun luet tämän viestini ja tiedät uskovain tunnot tässä pahassa ajassa, jossa nimeäsi pilkataan ja laki sallii sen kun Jumalanpilkkalaki on poistettu. Ei minulla muuta, Isä, minua väsyttää.

        Kukaan täällä Jumalaa pilkkaa mutta nää vippaspovarit saa mitä ansaitseekin ihan Raamatun sanan mukaisesti.


      • Töttöröö
        Jumalan lapsi kirjoitti:

        Kaiki Matteus 24:n lopun ajan merkit ovat tällä hetkellä jylläämässä.

        Odottrlrn lähiaikoina maailmanhistorian rajuimpien maanjäristysten ilmaantumista. Kun luin tätä ketjua niin minä kysyn: Kuinka kauan vielä, Herra Sebaot, sallit nimeäsi pilkattavan ja omiasi vainottavan? Isä, ymmärrän suunnitelmasi hyvän tarkoituksen. Kiitos siitä, että olet minua kärsivällisempi, mutta pian vuodatat vihan maljasi maan päälle.

        Isä, minä tunnen samaan aikaan suuttumusta ja sääliä jumalattomia kohtaan kun he pilkkaavat sinua ja omiasi. Anna minulle voimaa kestää. Pilkatkoon minua, mutta sinua heillä ei ole syytä pilkata, sinussa ei ole mitään pilkan aihetta van kunnioituksen aihetta. Lähetä Jeesus tänne pian, kiitos Isä kun luet tämän viestini ja tiedät uskovain tunnot tässä pahassa ajassa, jossa nimeäsi pilkataan ja laki sallii sen kun Jumalanpilkkalaki on poistettu. Ei minulla muuta, Isä, minua väsyttää.

        Totisesti Matteus 24 on toteutumassa.. Me emme näe, me emme ymmärrä, me emme kuule.
        Valheeseen on mukavampi uskoa kuin totuuteen .
        Ebola on vitsaus, ei rokotetta joka olisi ihmisen keksimä.
        Saatte kohta nähdä että meille annetaan vaihtoehdoksi tulevassa ottaa eräs merkki, joka parantaa veremme ja terveydentilan..


      • Reinotq
        Töttöröö kirjoitti:

        Totisesti Matteus 24 on toteutumassa.. Me emme näe, me emme ymmärrä, me emme kuule.
        Valheeseen on mukavampi uskoa kuin totuuteen .
        Ebola on vitsaus, ei rokotetta joka olisi ihmisen keksimä.
        Saatte kohta nähdä että meille annetaan vaihtoehdoksi tulevassa ottaa eräs merkki, joka parantaa veremme ja terveydentilan..

        Ebolan leviämisen raja on ylitetty. Leviämistä globaaliksi ei voi enää estää. Ellei lopeteta lentomatkustusta ja liikkumista tauti on jo kotiovellamme..
        Tässä faktaa tulevasta leviämisestä
        http://necsi.edu/news/2014/ebola.html
        Olin jo huhtikuussa vakuuttunut että ebola on vitsaus vaikka mielipiteelle naureskeltiin ja edelleen..


      • KTS (Ei kirj.)
        Reinotq kirjoitti:

        Ebolan leviämisen raja on ylitetty. Leviämistä globaaliksi ei voi enää estää. Ellei lopeteta lentomatkustusta ja liikkumista tauti on jo kotiovellamme..
        Tässä faktaa tulevasta leviämisestä
        http://necsi.edu/news/2014/ebola.html
        Olin jo huhtikuussa vakuuttunut että ebola on vitsaus vaikka mielipiteelle naureskeltiin ja edelleen..

        Israelilainen tohtori Lobel sanoo että Ebolaa liioitellaan ja että se on kohta helppo pysäyttää. Ihan kohta se on hallinnassa:

        http://www.timesofisrael.com/israeli-scientist-leads-search-for-ebola-cure/

        Mitäs siihen sannoo keppasvippulat! taitaa mennä sormi suuhun?


      • ParttiTerttu
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Israelilainen tohtori Lobel sanoo että Ebolaa liioitellaan ja että se on kohta helppo pysäyttää. Ihan kohta se on hallinnassa:

        http://www.timesofisrael.com/israeli-scientist-leads-search-for-ebola-cure/

        Mitäs siihen sannoo keppasvippulat! taitaa mennä sormi suuhun?

        Juu kuulostaa siltä että homma on hoidossa. Jos rokote olisi vuoden päästä valmis niin varmaan jokunen sen ehtisi saadakin.
        Mihinkähän niistä useista Ebola kannoista se rokote on kehitetty? Niihin kaikkiinko? Vähän niinkuin influenssa rokote joka tehoaa kaikkiin kantoihin..


      • Jaapasjuupaseipäsmies
        ParttiTerttu kirjoitti:

        Juu kuulostaa siltä että homma on hoidossa. Jos rokote olisi vuoden päästä valmis niin varmaan jokunen sen ehtisi saadakin.
        Mihinkähän niistä useista Ebola kannoista se rokote on kehitetty? Niihin kaikkiinko? Vähän niinkuin influenssa rokote joka tehoaa kaikkiin kantoihin..

        Se mikä ihmisestä on viisautta niin se on Jumalasta hulluutta.
        Taas me muokkaamme olosuhteita ja kaikki tulee menemään vikaan, vikaan, vikaan..
        Iloista Syksyä vaan jokaiselle !


      • Hornetofsacandia
        Jaapasjuupaseipäsmies kirjoitti:

        Se mikä ihmisestä on viisautta niin se on Jumalasta hulluutta.
        Taas me muokkaamme olosuhteita ja kaikki tulee menemään vikaan, vikaan, vikaan..
        Iloista Syksyä vaan jokaiselle !

        New Yorkissa tapaus ! Kuinka monta ihmistä on ehtinyt saada tartunnan , ei ole tiedossa vielä.
        Mali on uusi maa jossa tapaus..
        Ebola on salakavala..


      • KTS (Ei kirj.)
        Hornetofsacandia kirjoitti:

        New Yorkissa tapaus ! Kuinka monta ihmistä on ehtinyt saada tartunnan , ei ole tiedossa vielä.
        Mali on uusi maa jossa tapaus..
        Ebola on salakavala..

        Nigeria on puhdistettu Ebolasta!

        HYVÄ!


      • Hopeasalve
        Hornetofsacandia kirjoitti:

        New Yorkissa tapaus ! Kuinka monta ihmistä on ehtinyt saada tartunnan , ei ole tiedossa vielä.
        Mali on uusi maa jossa tapaus..
        Ebola on salakavala..

        Kuolleisuus prosentti on suurempi kuin julkisuudessa tiedotusvälineissä kerrottu.
        5477 laboratoriossa vahvistetutuista tapauksista kuollut 4868..
        Todellinen kuolleisuus prosentti Länsi-Afrikassa on lähes 90%.


      • Hopeasalve kirjoitti:

        Kuolleisuus prosentti on suurempi kuin julkisuudessa tiedotusvälineissä kerrottu.
        5477 laboratoriossa vahvistetutuista tapauksista kuollut 4868..
        Todellinen kuolleisuus prosentti Länsi-Afrikassa on lähes 90%.

        Jos väität jotain todelliseksi, niin sinun tulee myös esittää jokin lähde.


      • Ebolaestomen
        Hopeasalve kirjoitti:

        Kuolleisuus prosentti on suurempi kuin julkisuudessa tiedotusvälineissä kerrottu.
        5477 laboratoriossa vahvistetutuista tapauksista kuollut 4868..
        Todellinen kuolleisuus prosentti Länsi-Afrikassa on lähes 90%.

        Ebola mies tartutti Suomessa useita ihmisiä. Helsingissä todettu useita tartuntoja . Sairaanhoitaja sai tartunnan Meilahdessa. Ihmiset karttavat julkisia tilaisuuksia. Koulut ja päiväkodit tyhjinä.
        Vilkaisu tulevaan...
        Joko pelottaa ? Vain ruumis kuolee..


      • Karinla
        Ebolaestomen kirjoitti:

        Ebola mies tartutti Suomessa useita ihmisiä. Helsingissä todettu useita tartuntoja . Sairaanhoitaja sai tartunnan Meilahdessa. Ihmiset karttavat julkisia tilaisuuksia. Koulut ja päiväkodit tyhjinä.
        Vilkaisu tulevaan...
        Joko pelottaa ? Vain ruumis kuolee..

        Ebolalle ja keripukille ( joka johtuu C-vitamiinin puutteesta ) on yhteistä se että molemmissa ihminen kuolee siihen kun verisuonet alkavat falskaamaan ja verenvuotoa tapahtuu kaikkialla kehossa.

        Lääketiede ei tule ihmiskuntaa pelastamaan, sillä vaikka sen harjoittajien joukossa on ihmisiä jotka vilpittömästi haluavat lähimmäistensä parasta niin sitä johtaa ja hallitsee "raha" jonka propagoimana vilpittömiäkin johdetaan harhaan ja "rahan" valtaa uhkaavia toisinajattelijoita vainotaan ( mistä jenkeistä löytyvät graaveimmat esimerkit ).

        Kiistatonta on että akuuttilääketiede on pelastanut monien hengen, mutta pitkäaikaissairauksien kohdalla monet hoidot - vaikka dumppaavatkin yksittäisiä oireita - johtavat yksinään ( esim. pelkkä lääkehoito ) sairauksien määrän lisääntymiseen.

        Ja rokotteet heikentävät immuniteettiä/vastustuskykyä.

        Mutta koska monet valitsevat palvoa ja palvella ihmistä ja ihmiskätten töitä epäjumalana mieluummin kuin itse Jumalaa niin Herra antaa heidän kärsiä omien valintojensa seuraamuksista - koska pilkkaavat, sitä jolla olisi todellinen valta ja voima luonnon yli luonnon, jonka lait hän itse on laatinut.

        Tiedeuskovaisille kerrottakoon, että tiede on syntynyt kristinuskon piirissä, mutta niin sitä kuin uskontoakin väännellään ja vääristellään ihmisten valtapyyteitä palvelemaan - jos uskon kritisoijat vaivautuisivat itse tutkimaan Jumalan sanaa niin alkaisivat paremmin erottamaan valheen todesta. Herra itse on sallinut eksytyksenkin, jotta uskollisuus tulisi koetelluksi - oikeaan suuntaan ei ole oikotietä - se tie on kapea ja portti siihen on ahdas....

        Rukoilen että mahdollisimman moni löytäisi sen ja myös sitä kautta täyden vapauden pelosta - myös pilkkaajat....


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe