yessssss

Nefertiti1

Finnmatkat Hei! Kuten Ulla osasikin kertoa avautuu Egypti myyntiin tämän viikon torstaina. Finnmatkat lentää ensi talvena Hurghadaan ja Marsa Alamiin. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! t. Elsi

En tykkääkään · Vastaa · 4 · Eilen 8:05

tässä kopio Finnmatkojen sivusta

:) hienoa

37

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rweaffdds

      missäs se kopio viipyy?

      • ellu2

        no siinähän se oli alussa jo se teksti


      • huomenna

        Finnmatkojen Facebook- sivuilta löytyy.


      • Nefertiti1
        huomenna kirjoitti:

        Finnmatkojen Facebook- sivuilta löytyy.

        Nyt on matkat Egyptiin myynnissä :D :D :D Jihuuuuu


      • liisa43

        Onhan tuo nyt aivan törkeää, ensin lennot on kiinni ettei kesällä pääse, ja sitten näin kauheat hinnat, minä ja lapset emme varmasti lähde tälläisillä hinnoilla


      • Pirjo42
        liisa43 kirjoitti:

        Onhan tuo nyt aivan törkeää, ensin lennot on kiinni ettei kesällä pääse, ja sitten näin kauheat hinnat, minä ja lapset emme varmasti lähde tälläisillä hinnoilla

        Meinaakos porukka laittaa palautetta hinnoista FINNMATKOILLE ??

        Me mietittiin että ei varmasti kyllä FINNMATKOILLA LÄHDETÄ TUOLLAISILLA HINNOILLA, pitääpä laittaa palautetta!


      • Teuvo*

        Laitetaan finnmatkat boikottiin, niin toivottavasti älyävät tiputtaa naurettavia kiskonta hintoja !


      • Kiva juttu!

      • reiska299

      • mikko300
        reiska299 kirjoitti:

        Matkat kyllä tuli myyntiin, mutta HUOMASITTEKO MITEN SAIRAAN KALLIIT HINNAT TÄYSIN KISKURI HINTOJA !!

        PELKÄT LENNOT YLI 500e jos menet vähän parempana ajanjaksoan helmi-loka

        Joo törkeät on hinnat, eipä tule lähdettyä


      • Mika302
        mikko300 kirjoitti:

        Joo törkeät on hinnat, eipä tule lähdettyä

        Eiköhän tjäre laita TOIVOTTAVASTI, Järkevämmät hinnat!


      • ritva30

        Meni maku totaalisesti, oltiin perheen kanssa myös suunniteltu matkaa hurghadaan, ei tuollaisilla hinnoilla ole meidän perheella varaa matkustaa !


      • Niilo 54
        Mika302 kirjoitti:

        Eiköhän tjäre laita TOIVOTTAVASTI, Järkevämmät hinnat!

        Tässä se taas nähdään AHNEITA, NIIN AHNEITA, no ahneus osuu omaan nilkkaan, me ainakin odotetaan TJÄREN MATKOJA EGYPTIIN


      • pauli 50v
        mikko300 kirjoitti:

        Joo törkeät on hinnat, eipä tule lähdettyä

        Nyt meni Finnmatkat boikottiin, ei tuollaisia hintoja kyllä meidän perheessä makseta !


    • kari 33

      Kyllä pitää olla totaali tyhmä joka maksaa tälläisiä summia!

      Koittakaa ymmärtää jos matkoja ostetaan vähän tai ei ollenkaa, niin HINTOJA ON PAKKO TIPUTTAA, olisi hyvä näpäytys FINNMATKOILLE, ei tuollaisia hintoja kiinnosta maksaa

      • heli 46

        Joo sinne meni unelmaloma, en varmasti maksa tuollaisia summia, meidän perhe jää odottamana tjäreborgin matkoja.


    • 28x...

      Finnmatkat osaavat hinnoitella matkansa kilpailutilanteen mukaan. Sitä ei ole. Voi olla että kukaan muu matkanjärjestäjä ei moista riskiä tule ottamaan. Maksakaa tai menkää Kanarialle tai Israeliin. Ne nyt ainakin ovat turvallisia maita eikä tarvitse pelätä henkensä puolesta.

      • mikko35

        No niin löytyihän se perinteinen tuulipukukansan folio, aina selitys valmiina, EI TODELLAKAAN MAKSETA TUOLLAISIA HINTOJA!

        Juuri teidänlaistenne ihmisten takia suomessa järkyttävät hinnat ja verotus, aina löytyy selitys. Laitetaan homma boikottiin niin varmasti hinnat tippuu


    • 28x...

      Hahah, teidän boikottinne ei merkitse yhtään mitään. Kyllä ne muut syyt nyt vaikuttavat Egyptin matkailutilanteeseen. Sanotaanko nyt vaikka sisäpoliittinen epävakaus?

      • mikko35

        Siis oletko sä oikeasti noin yksinkertainen kaveri ??

        Esim jos matkan alkuun on vko ja puolet koneesta myymättä, kuvitteletko että sisäpoliittinen epävakaus pitää hinnat normi hinnoissa ?

        EI TODELLAKAAN PAKKOHAN HEIDÄN ON LASKEA HINTOJA JOS MATKAT EI MYY, TÄMÄ PÄTEE IHAN JOKA ASIASSA !

        Vai miten on esim autokaupassa auto maksaan sen 20te ja auto ei mene kaupaksi, selittääkö autokauppias itselleen kansalla ei rahaa ja auto menee kyllä kaupaksi, sama auto edelleen 6kk päästä pihassa, MITÄ LUULET ONKO HINTA LASKENUT VAI PYSYNYT SAMANA ??


    • El molokgheya

      Ottaen huomioon miten edullinen ja monipuolinen matkailumaa Egypti on eivät hinnat ole mitenkään ylihinnoiteluja. Itse menen kesällä kuukaudeksi el Gounaan omatoimimatkalle ja syksyllä kutsuu Marsa Alam.

      Täällä valloillaan olevat hysteerikot voisivat lukea vaikkapa Ulkoministeriön matkailutiedotteen, jossa pyydetään välttämään Kairon Tahrir-aukiota ja Siinailla yhtä tietä Katariinan luostariin. KAIKKI Punaisenmeren kohteet ovat turvallisia ja asiallisia matkakohteita. Ehkä vilkkaampaa kuin joku Tuupovaara tosin.

      • reiska299

        Just näin, kyllähän tuulipukukansa maksaa mitä pyydetään, aina löytyy selitys, nyt löytyi selitys kun Egypti on halpa asua ja elää.

        Voi luoja teidän kaltaisten ihmisten takia, täällä järjetön verotus ja hinnat, KAIKKI MAKSETAAN MUKISEMATTA, Helvetin lampaita kaikki !


      • Mikko35

        Jep, on täällä ihme porukkaa suomalainen maksaa aina mitä pyydetään :D

        Se on tämä suomalainen folio viher kansa, ilmasto saastuu ja MEIDÄN SYY :D tottakai suomalainen maksaa


      • Mika33v

        Ootko sä ollut edes ikinä egytissä sinä ja sun ulkoministeriö!!

        Me oltiin kairossa marraskuu 2012 kun oli pahin mahdollinen ns" vallankumous, mentiin jopa sisällä tahirin aukiolle joka aidattu piikkilangalla, EI MITÄÄ ONGELMIA!!

        2013 oltiin elokuussa hurghadassa ei mitää ongelmia kadulla ei missään, ja ulkoministeriö aivan paniikissa ja paikalliset olivat aivan ihmeissään miksi SUOMALAISET SULKEE LENNOT KOSKA EI OLE ONGELMIA!

        Kannattaa varmaan hieman avartaa tuota matkailua jos kuvittelet kairossa oleavn ongelmia, ONGELMIA EI OLE/TULE jos osaa käyttäytyä !!


    • Hupsist

      Eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin maahan haluaa matkustaa! En ymmärrä näitä ihmisiä,jotka hyökkää heti haukkumaan esim.Egyptiä. MItä se on teiltä pois,jos joku muu sinne haluaa matkustaa?! Matkustakaa te itse sinne minne haluatte ja antakaa muitten matkustaa vaikka sinne Egyptiin, vai vaikuttaako se jotenkin teidän elämään?! Jokainen tekee itse valintansa.Onhan noita muitakin lomakohteita missä sattuu ja tapahtuu.Ehdittekö kommentoimaan kaikkia niitä kohteita tänne palstoille? Onkohan missään sellaista keskustelupalstaa matkustelusta,jossa sais aikaiseksi fiksua keskustelua...Täällä nämä tietyt ääliöt ei kestä sitä,jos joku matkustaakin jonnekin hui kamalaa-maahan! Kannattais hankkia jotain muutakin sisältöä omaan elämään kuin kytätä sitä kuka nyt ihmeessä aikoo matkustaa Egyptiin!!! hui... Juu,kyllä, aion matkustaa Egyptiin! Kuka ehtii siihen kommentoimaan ensimmäisenä,häh! :D

      • Mikko35

        Voi vitun tyhmä, missä vaiheessa EGYPTIÄ HAUKUTTIIN ??? OPETTELE LUKEMAAN!

        Täällä MOITITTIIN HINTOJA EI EGYPTIÄ !!

        Egypti on Matkailu maana TOP 1


    • Hupsist

      Ai missäkö vaiheessa? No siinä vaiheessa,kun kehoitettiin matkustamaan mieluummin kanarialle tai israeliin,kun ne on turvallisempia maita eikä tarvitse pelätä henkensä edestä.eli siinä vaiheessa Mikko35 hyvä :) Opettelehan sinäkin lukemaan ;)

    • 28x...

      Ei saa Mikkoa torua. Kaikkia eivät tekstini miellytä ja olen itsekin kehoittanut näitä ihmisiä jättämään ne lukematta. Ovat helposti tunnistettavia koska kirjoitan aina omalla nickilläni. Mikko35 nyt vain jätti höpötelmäni viestiketjussa huomioitta. Kiitän molempia herroja huomiosta. Keskustelu kaikista asioista on aina paikallaan eikä nyt ainakaan ihmistä tyhmennä.

    • Hupsist

      Mikko35 on vaan niin hermostunut,koko ajan vaan huutaa... siitä vois herkempi pahoittaa mielensä.

    • Ota tai jätä

      Aurinkomatkat ei tee matkoja Egyptiin.

      Tjäreborg miettii vielä mitä tekee...

      Taitaa olla Finmatkat ainoa joka tekee matkoja Egyptiin.

      • jokuvaan2

    • 28x...

      Minä olen varma siitä että kun matkojen aika koittaa niin Finnmatkaktin peruu akkojen viennin Punaiselle merelle. Ei voida sanoa että nauttisin tilanteesta mutta tietty on hyvä että ihmishenkiä säästyy.
      Joka sinne nyt todella haluaa niin kukaan ei estä. Istanbulin ja Damin kautta lennot järjestyvät helposti. Jos nyt hieman edes älyä riittää.
      En ymmärrä miksi akat (huom. ei ukot) niin palavasti haluavat sinne riepumekkojen paskaiseen maahan. Maa on saasteinen, ukot inhoittavia huijareita sekä itse maa on aivan hirveä sekä maisemallisesti että kaikin tavoin se on aivan pas'ka maa. Menkää nyt hyvät ihmiset maihin joissa on edes kulttuuria. Pyramidit, Luxorin ihmeet yms eivät ole näiden rättipäiden aikansaannoksia. ne jotka ne tekivät olivat aivan muita tyyppejä. Nåmä nykyiset asukkaat eivät osaa rakentaa edes kamelinpaskamajoja.

    • mirmak

      28x et taida löytää yhtäkään maata jossa olisi enemmän oikeaa kulttuuria kuin mitä on Egyptissä, Luxorin, Edfun, Kom Ombon temppelit esim. niitä voit vain ihailla ja ihmetellä, Kuninkaitten haudat ym. tietääkseni missään maassa ei ole niin paljon historiallisia paikkoja nähtävänä kuin mitä Egypti pitää sisällään, ihmettelen kovasti tuota sun egyptivihaa, taidatkin olla mies jonka vaimo on löytänyt egyptistä uuden rakkauden ja jättänyt sut niin kuin nallin kalliolle :) koska mikään muu ei selitä tuollaista jatkuvaa kirjoittelua maasta jossa et todennäköisesti ole edes ikinä käynyt

    • 28x...

      Katsos, moi vain mirmak! Tässähän tulemme aivan tutuiksi kun tapaamme tässäkin ketjussa. Niin noista muinaismuistoista. Ehkäpä asettelin viime viestissä sanojani huonosti. Juuri noiden kulttuuriaarteiden takia olen maassa käynytkin. Ne ovat olleet ainoa syy.
      Yritin kertoa että niiden tekijät ovat olleet aivan muista kulttuureista kuin nykyiset niiden pällistelijät. Ihmettelevät että kuka ne on tehnyt?
      Lisäksi näiden muslimien tapellessa keskenään jäävät muistomerkkien huoltotoimet tekemättä. Ne rappeutuvat mikä on anteeksiantamatonta.
      Sitä eivät saa koskaan anteeksi.

    • hurjatta1

      Hurghadaan on koko vallankumouksen aja päässyt suhtkoht vaivatta Helsingistä Istanbulin kautta. Pelkillä lennoilla jopa alle 400 €. Hotellit ovat tyhjiä, joten hinnoissa on varmasti tinkivaraa... Hurghadassa ei ole juurikaan ollut mitään normaalista poikkeavaa, ainoastaan poliisien ja armeijan turvatoimet ovat näkyvämpiä kuin ennen. Kyllä Hurghadassa on ollut ihan normaalia, paitsi että turisteja on nyt vähemmän. Suomalaisiin ei ole tarvinnut törmäillä, mutta muiden maiden matkailijoita kyllä jo liikkuu. Olen iloinen siitäkin, että Finnmatkat aloittaa syksyllä suorat lennot, sillä sitten voimme taas kutsua lapsemme perheineen luoksemme kyläilemään! Istanbulin lennot kun ovat ajallisesti epämukavuusalueella...
      Ja kukahan taas aloittaa tämänkin viestin mollaamisen...vaikkei ehkä tiedä asioista itse yhtään mitään!

    • Saksasta edullisesti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe