Ao Nang vai Phuket kata beach????

985647

Sanokaa nyt kokeneet Thaimaan reissaajat kumpaan kannattaa mennä???
Ensi talven matkaa tässä suunnittelen...

13

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yäk

      Tähän löytyy yhtä monta mieltä kun miestäkin. Me oltiin helmikuussa toisen kerran Ao Nangissa ja tykättiin edelleen. Käytiin päivä reissu katalla kavereiden luona ja kyllä venäläiset on koko phuketin vallanneet ja meillä ainakin heistä erittäin huonoja kokemuksia. Onhan heitä jo Ao nangissakin mutta ei vielä häiritsevästi. Vaikutti siltä että rantakadulla ja siitä nopharattaralle päin heitä oli aika paljon mutta rannasta mäkkärille päin ei niinkään missä meidän hotelli oli. Me tykätään liikkua pitkähäntäveneillä ja katella jylhiä maisemia, näitä ei katalta löydy jos ei lähde päivä retkille erikseen. Mutta tää vaan meidän mielipide.

    • Äitee1

      Kuusi kertaa nyt käyty Thaimaassa . Eka kerta oli Karonille ja meinasivat matkat jäädä siihen. Ao Nang on mukava paikka. Monta kivaa saarta lähellä joilla on mukava käväistä. Paikka on myös nätti. Äsken tuli varattua sinne matka ens maaliskuulle. Kolmas kerta siellä, mutta aiomme viettää viikon Koh Lantalla .Itse varaamme sinne matkan.

      • 985647

        Voisitteko suositella jotain hyvää hotellia? Olen katsellut vaihtoehtoja Aurinko- ja Finnmatkojen kautta... Kiitos kaikille, jotka viitsii vastata:)


      • maari riverhouse
        985647 kirjoitti:

        Voisitteko suositella jotain hyvää hotellia? Olen katsellut vaihtoehtoja Aurinko- ja Finnmatkojen kautta... Kiitos kaikille, jotka viitsii vastata:)

        Sunset on edullinen siisti pikkuhotelli hyvällä paikalla.


      • 985647 kirjoitti:

        Voisitteko suositella jotain hyvää hotellia? Olen katsellut vaihtoehtoja Aurinko- ja Finnmatkojen kautta... Kiitos kaikille, jotka viitsii vastata:)

        Olimme Finnmatkojen Thai Village Resortissa, jonne saa todella hyvän hinta/laatu-suhde matkan 4****, aamiaisbuffet ja iltaisin jopa ohjelmaa. Vastapäätä on pieni ravintola, jossa ihana pariskunta myy herkkuruokaa, nimi oli Cafe del Mar.

        Hotellit eivät ole ihan kiinni rannassa, mut tämän resortin edessä päivystävät tuktukit, hinta 40 bathia alas rantakadulle ja ostoksille.

        Sadan metrin päässä yömarket, jossa thairuokaa katukeittiöstä eurolla, lompakko lepää.

        Rannasta pääsee 3- ja 7-saaren veneretkelle halvalla, kunhan lähtee ap liikkeelle.

        Saman tasoinee Voque Resort on hieman keskeisemmällä paikalla, mutta sitten täytyy viitsiä kiipeillä portaita, joita hotellilla riittää.

        Hyvää lomaa :-)


    • Krabille

      Ao Nang ehdottomasti parempi paikka! Yksi kerta Katalla riitti....

      • nagiikaa

        Riippuu siitä mitä hakee. Riippuu myös siitä onko ensimatka vai ei,jos ottaa pelkät lennot. Suosittelen kuitenki ao nangia. Sieltä löytyy Thaimaan kaikki hyvät puolet. Nangin ranta on ok. Paratiisiranoille pääsee,kun ottaa pitkähäntäveneen. kannattaa vuokrata skootteri tai ottaa taksi alle,kun kiertelee nähtävyyksiä mantereen puolella.


    • maari riverhouse

      Ilman muuta Ao Nang'iin.

    • KohLanta32

      Moi!

      Vaihtakaa kohde Koh Lantaan. Thaimaassa 7 kertaa käyneenä, mm. 3 kertaa Ao nangissa, Phuketissa ja Koh Lantalla. Koh Lanta on ihan ylivoimaisesti ollut paras paikka kaikilla mittareilla mitattuna, Reissattu on myös Siamilahden puolella jossa Koh Tao ollut suosikki. Ao Nangin voi yhdistää hyvin 2 viikon reissuun, mutta siellä riittää hyvin 3 päivää jolloin kerkeää kiertämään lähisaaret. Ao nang itsessään on tosi pieni paikka ja oma ranta on huono. Railey west, Ao phra Nang, Chiken Island. Nuissa kannattaa käydä, ovat ihan vieressä lyhyen venematkan päässä.

      Koh Lanta sopii erinomaisesti niin nuorille sinkuille, lapsiperheille kuin iäkkäämmille ihmisille. Saari on sopivan kokoinen ja nähtävää riittää. Rannat aivan tosi upeita ja niitä löytyy toista kymmentä kilometriä. Saaren päässä on satamakylä Saladan ja rantoja ovat Klong Dao, Long beach, Khlong Khong, Khlong Nin ja muita pikku rantoja. Khlong khong on kivinen ja huono ranta, muut hyviä. Suosikkejani ovat olleet Khlong Nin ja long beach. Myös Khlong Daon ranta on kiva.

      Lantalla on huomattavasti tunnelmallisempaa ja rauhallisempaa kuin Phuketissa tai Ao nangissa. Rannat muuttuvat iltaisin hienoiksi ravintoloiksi ja tarjontaa riittää mutta koskaan ei ole liian täyttä Omaa rauhaa löytyy niin päivällä rannalta kuin iltaisin ravintoloissa. Tätä ihanuutta ei ole Ao nangissa ja Katalla tai Karonilla. Myös kivoja baareja ja rantajuhlia löytyy jos haluaa. Saarta kiertää vain yksi pää tie ja skootterin vuokraaminen kannattaa. Liikenne on niin rauhallista että siellä uskaltaa liikkua hyvin. Jotku lapsiperheet vuokraavat jopa oman tuk tukin. Lanta on myös nuista edullisin paikka.

      Ihmettelen että Lantasta puhutaan niin vähän. Se on ollut niin ylivoimaisesti paras kohde. Toki, hyvä että paikka ei ole sellainen turisti rysä kun edellä mainitut kohteet. Lantan lähisaaret on aivan huikeita. Koh ngai, Koh Mook, Koh Kradan....niille sitten vaan retkiä. Kuten myös snorklaus retki Koh Rokille. Kannattaa tutustua jo etukäteen kyseisiin saariin :)

      Koh Lantalla kannattaa ehdottomasti tutkia rantoja ja paikkoja toden teolla. 8 viikkoa siellä viettäneenä joka kerta on löytynyt uusia upeita ranta alueita, ravintoloita jne. Ei kannata pysyä vaan hotelli alueella vaan seikkailla laajalla alueella.

      Marraskuussa saari oli aika rauhallinen ja rannoilla oli monsuuni kaudesta johtuen roskia. Joka vuotinen ongelma ku monsuuni tuo meren mukana roskaa. Paikalliset siivoavat rannat nopeasti ja joulukuussa roskista ei ole tietoakaan. Joulukuussa alkaakin sitten jo vilkastumaan ja kaikki majoituspaikatkin avaavat ovensa.

      Tänne kun menee, lupaan teille ikimuistosen ja hyvän loman. Muuten en ois tätä jaksanut kirjoittaakkaan :) Hyviä lomia odotellessa!

      t. Mies 32v

      • 2015

        Ensi talveksi ensimmäinen loma Lantalle varattu. Odotukset on korkealla koska vielä ei ole meille sitä oikeaa kohdetta Thaimaasta löytynyt. Rauhaa ja hyviä rantoja haetaan....


      • Olin jo varaamassa yhdistelmää Koh Lanta (Twin Lotus resort) 1 vko ja Koh Mook (Charlie Beach reosrt) 1 vko, kun luin, että Twin Lotuksen viemäreistä tulee pahaa hajua ja että ranta on likainen. Onko tämä totta?
        Ovatko rannat pohjoisosassa likaiset?

        Haluamme istua illalla rannalla ja syödä hikalla, missä sellainen resort?

        Vaihtoehto 2 on Koh Mook plus Koh Ngai (Hai), jolloin Koh Lanta jää kokematta. Olemme kaksi aikuista äiti ja tytär, emme drinkkaa.

        Kiitos jos osaat ottaa kantaa tuohon Haisaareen. Siellähän ei ole edes katuja, polku vain. Pelkään, että alkaa ahdistaa. Mitä sanot?


    • Piisful

      Kyllä minunkin on pakko yhtyä Koh Lantan kehujiin. Toki ymmärrän heitäkin, jotka hakevat vilkasta lomakohdetta, jossa on paljon porukkaa, hektistä vilskettä, kauppiaita ja sisäänheittäjiä, rantakaupustelijoita, yöelämää, liikennettä ja ääntä jne.....

      Itse haen lomaltani juuri poispääsyä ainaisesta kiireestä ja vilskeestä. Koh Lanta on juuri sellainen paikka, jossa rentoutuu. ja kuitenkin siellä on ostosmahdollisuuksia yms.... säilyttäen kuitenkin omaleimaisuutensa hienolla tavalla !

    • mummo 55

      Mekin olemme ensi tammikuussa menossa Koh Lantalle sekä Koh Mookille.Ao nang ei ole enään sellainen kuin käytiin siellä eka kerran 2007. Rauhaa haemme sitä ainakin on Koh Mookilla jossa oltiin viime vuonna, Lantalla ei olla käyty, emme kaipaa ostos mahdollisuuksia vaan hyvää ruokaa, hyviä rantoja ja rentoutumista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1736
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1357
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1262
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1225
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1126
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1101
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1085
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      924
    Aihe