VAROITUS

wiljami wee

kuinka moni teitä thaimaan matkailijoista on törmännyt ABSOLUTE-holiday resorts ketjun aggressiiviseen markkinointiin thaimaan eri kohteissa?
Itsellä omakohtainen kokemus tammikuulta phuketissa. Rantakadulla viehättävä tyttö pysäytttää, juttelee hetken ja kyselee lomakuulumisia ja mistä päin maailmaa tulen jne. Kun kuulee, että suomesta, innostuu "valtavasti", tarjoaa jotain lippua jossa "arpavoitto". Raaputan sen ja yllätys yllätys, siellä on "päivä absolute ketjun piikkiin" eli saa mennä nauttimaan auringosta uima-allasalueelle, syödä ja juoda ketjun kohteessa. Mutta ainoa ehto on, että osallistuu pieneen n 20-30min kestävään kohde-esittelyyn. Tyttö jopa tarjoaa kyydin "ystävällisesti" kohteeseen. Olut tuodaan eteen ja suomea puhuva kaveri aloittaa esittelyn. Katsotaan videolta muutamia kohteita ja yleistä tietoa absolute resortista. Kaveri tarjoaa toisen juoman, kysyy haluanko nähdä muutaman kohteen paikan päällä. Kiinnostuin toki, käytiin katsomassa "luxustason lomahuoneistoja", olihan ne upeita. Kieltämättä. Kierroksen jälkeen mennään alakertaan nevuotteluhuoneeseen, sinne tulee muutama suomea puhuva henkilö mukaan. Esitellään hinnat, kysytään mikä "taso" vaihtoehdoista kiinnostaa eniten. Tietysti hinta ratkaisee joten valitsin yksineläjänä ja-matkustajana halvimman. Kerroin, etten ole varakas eikä ole oikein varaa sijoittaa, mutta houkuteltiin kuitenkin laittamaan nimi jonkinlaiseen sopimukseen joka "takaa ja tuo huomattavia säästöjä tulevaisuudessa". JA SANOTTIIN MYÖS, ETTÄ SOPIMUS VOIDAAN TARVITTAESSA PURKAA JOS TULEN TOISIIN AJATUKSIIN. Tyhmä pää kun oli kesät-talvet, niin laitoin nimen paperiin ja 1000e alkumaksua.Heti tuotin mini-ipad "lahjaksi". Sanottiin, etä lomaile rauhassa ja mieti asiaa. Loman jälkeen sähköpostittse kyseltiin miltä ajatus tuntuu nyt loman jälkeen. Kerroin, että olen miettinyt asiaa ja haluan PURKAA sopimuksen. Sain vastuksen: ei ole riittäviä SYITÄ purkaa sopimusta ja loppulasku oli 10 000e risat. Ulosotolla uhattiin. Asia on nyt kesken eikä loppusummaa ole vielä maksettu. Katsotaan miten asia etenee riitautuksen jälkeen.
ONKO MUILLA VASTAAVIA KOKEMUKSIA?

22

1182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nekoijarit

      Ei kyseisestä firmasta kokemusta, eikä muistakaan henkilökohtaisesti, mutta samanlaisia tarinoita olen kuullut ja lukenut. Markkinointi noudattaa aina samaa kaavaa. Varsinkin tuo alkoholin juottaminen on tyypillistä, että saadaan "uhri" rentoutumaan. Ex-tyttöystävä oli Phuketissa töissä suomalaisvetoisessa firmassa. Myönsi että toiminta oli todella härskiä, eikä moraali kuulemma kestänyt tehdä sitä kusetushommaa kauaa aikaa.
      Tuo, että olet laittanut nimesi johonkin esisopimukseen ja maksanut jo jonkinlaisen alkumaksun, kuulosta siltä, että ilman lakimiesapua tuosta voi olla vaikea päästä kuiville.

    • Ei koskaan enää

      Me taas vastattiin rannalla ( Kata )ns.galluppiin ja seuraavana aamuna suomalainen mies soitti että olemme voittaneet kahden viikon Thaimaan matkan.Lähdimme seuraavana aamuna lunastamaan voittoamme ( noudettiin hotellilta )Patongille ja ensiksi tarjottiin aamiainen. Suomalainen mies vei meidät katsomaan rakenteilla olevaa kohdetta ja hotellia Patongilla. Siirryimme sitten Absoluten toimistoon jossa varsinainen hiillostus alkoi, hyvin osaavat puhua ja mieheni jo sanoi että eikö voitaisi harkita lomahuoneistoa. Onneksi minua ei niin vaan puhuteta nurin ja pääsimme lähtemään pois sieltä vaikka henkilökunta oli naamat nurinpäin. Saimme kortin jossa koodi palkintoon jota pääsi katsomaan netistä kahden viikon kuluttua, tosin me ei koskaan katsottu sitä ja kortin heitimme roskikseen.
      Ei pidä uskoa mitään suusanallisesti, vaan kaikki pitää olla mustaa valkoisella.
      Harmittaa sinun puolesta kun itsekin käyty läpi sen hiillostuksen.

    • Tyhmyys maksaa

      Tyhmyydestä sakotetaan !

    • manipula

      minusta on kiva tapa viettää päivää noitten myyjien kanssa saa päivän kivasti kulumaan.ostopäätös on jokaisen oma asia mutta minua ei saa menemään retkuun.

    • HÄMÄSÄ

      Kyllä on. Onneksi en mennyt vipuun. Samanlainen tapaus tapahtui pattiksella joku vuosi taaksepäin.

    • maunisio

      harmi ettei mulle sattunu oisin voinu myydä niille yhen ravntolan ja pari mopoa. ja ehkä vielä yhen homeisen condon . kiva tehä kauppaa ,kun joku muu tarjoo.

    • suosittelen jossopii

      Jos haluaa lomailla laadukkaassa huoneistossa Thaimaassa, on Absolute aivan absoluuttinen valinta.

      • maunitsio

        veikkaan saavani samalla rahalla sitten luksusta jota en hae pattikselta. jos haluaa luksus reissuja suuntaan mielummin muualle.


      • wiljami wee

        sen minkä kävin niitä "luxustason" lomahuoneistoja katsomassa niin oli ne todella kauniisti sisustettuja ja varustettuja viimesen päälle, mutta lähes tyhjiä kaikki. Vain muutama loma-asukas näkyi olleen paikalla, esim patongin vilkkaimmassa ytimessä sijaisevassa absoluten talossa vain muutamassa loma-asunnossa oli asukkaita vaikka oli paras turistiaika meneillään. Kattoravintolassakin (josta upeat näkymät koko patongin keskustaan ja merelle) oli vain yksi pariskunta syömässä, vaikka oli ilta jo pimennyt ja mualla keskustassa ravintolat pullistelivat lomailijoista/ruokailijoista


    • 28x...

      Onneksi minäkin ehdin jo harkita asiaa ennekuin asuinesittelyyn "menin" ex- vaimoni nro 2 kanssa Teneriffalla. Tiesin tasan tarkkaan homman ja miten se tulisi etenemään. Nauratti poikien ja tyttöjen takertelu ja ilmiselvä ammattitaidottomuus. Joimme muijan kanssa ne pari kaljaa pois ja sanoin että nyt menemme rannalle minne olimme muutenkin menossa. Sinne jäivät huikkailemaan arpavoittojaan..... Säästinpähän siinäkin ainaskin kymppitonnin minkä sitten sijoitin Pattishuo'riin.

    • wiljami wee

      juu onneksi on muitakin joilla ikäviä kokemuksia. Oikeassa olet kun sanot että tyhmyydestä sakotetaan. Eniten ihmetyttää se todella häski "lupaus" että mieti nyt rauhassa lomasi yli ja sopimuksen voi peruttaa myöhemmin jos tulee toisiin ajatuksiin. MUTTA EI TODELLAKAAN VOI PERUUTTAA MITÄÄN JOS NIMI PAPERISSA. 10 000e on iso raha joten kyllä harmittaa.

    • Kokemusta on

      Laita laskut ja karhut roskiin, sinulle tuli vain tonnin kalliimpi loma.

    • Heh, mä oon Absolutella töissä! Mut mun tyyli on aina asiallisen rauhallinen ja jos asiakasta kiinnostaa niin diili. Mut täysin REPistä riippuu mihin tyyliin tekevät. Ite rauhottava ja tasapainoinen niin oon usein ollu kuukauden paras myyjä Suomi-tiimissä. Koska en pakota mitään vaan pelkästään kerron millaset huoneet ja muut edut on. Näet Suomalaisille ei KOSKAAN pidä olla agressiivinen koska se karkottaa heidät. Sen sijaan jos on rauhallinen ja ennenkaikkea rehellinen kaikesta ni diilejä tulee.

      • maunitsio

        mxu on oikeassa jos hyvä myyjä ostetaan makso mitä makso,kun niin mukava myyjäkin. pitäsköhän itekin lähteä phukettiin ostaa muutama kämppä ja rueta kaupoille .pattiksella ei viitti yrittää siellä on niin paljon hintatietoista porukkaa.


      • badabingbadabum

        Voi olla, että tulis myös lättyyn jos kovin aggressiivisesti yrittäisit kaupitella suomalaisille, muille kun herttaisille eläkeläisille. Ykskin mulkero, jos alkais tyrkyttään ja jopa suuttuisi, kun en nimeäni papereihin pistäisi, niin pistäisin pataan välittömästi. Olkoon vaikka minkälainen "taistelulentäjä".


      • AbsolutSami

        Täytyy sanoa että Sami joka oli 3 vuotta sitten töissä Patongin Absolutella oli hyvin miellyttävä myyjä .


    • 28x...

      Itse en ole Pattiksella törmännyt yhteenkään lomaosakekauppiaaseen. Luulisi että niitä suorastaan kuhisisi Piitsiroudilla. Kaikkialla muualla niihin kerran tai pari lomansa aikana törmäilee, jossain niitä on kiusaksi asti. Saattaa olla että ulkonäköni ei ole tyypillisen ostajaehdokkaan. Olen joskus sanonutkin että Pattisporukka on hintatietoista. Jos jotain hintaa yritetään nostaa tuosta vain niin hirveä älämölö nousee.
      Phuketin kiltit perheet maksavat mitä pyydetään oli tuote mikä tahansa. Tinkivät ja luulevat saavansa halvalla mutta maksavat vielä 70 % liikaa. Niille voi myydä aivan mitä tahansa.

      Lomaosakekauppiaiden yritykset pattisveteraaneille saisivat aikaan vain hirveitä yskän- ja naurunkohtauksia. Joku alan mies voisi kaljankin tarjota kuppilassa ja sanoa myyjälle että mee sie poika nyt muualle kun vielä hengissä selviät.

    • Kusetuksen maku

      Samaan kusetukseen mekin menimme Phuketissa Kamalassa v-2000 joten sama meno jatkuu. Tästä opimme että paras ABSOLUT on vodka, joten pysykää kaukana näistä huijareista. Taitaa olla venäläisten omistama firma jos oikein muistan koska mielenkiinnolla heti episodin jälkeen googletin.

      Palvelu on näköjään tässä muutamassa vuodessa parantunut, me emme saaneet muutakuin puhelin soiton hotelliin ja kuljetuksen Patongille, siellä sitten ensin tarjottiin appelsiini- mehu ja sitten kuljetukset kohteisiin jotka vielä olivat rakennusvaiheissa.

      Koko päivä pidettiin tiukassa pihdissä ja meno toimistolla oli melko agressiivista, upeita sihteerikköjä meni edestakas papereineen tärkeän näköisenä ja videot pyörivät.

      Kusetuksen maku alkoi jo maistua heti siinä alussa kun tulimme toimistolle. Hälykellot alkoivat soimaan kun näin tämän myyntimiehen joka esitteli itsensä, oli entinen taistelulentäjä Kauhavalta. Haloo mitä tekee tämmöisissä hommissa. Oli thai -vaimo ja lapsi ja elämä thaimaassa ihanaa. Joko oli huumeissa tai armottomassa krapulassa kun tärisi kun haavan lehti.

      Katsoimme kuitenkin kierroksen loppuun, niin paljon otti aivoon tämä kusetus ja yhden lomapäivän menetys että kyseenalaistin ko. toimintaa. Yllätys yllätys jätkä poltti hihansa täysin meikäläiseen ja kun tulimme toimistolle niin totesin hänelle että en ole mitään saanut ilmakseksi 50 vuotta kestäneen elämäni aikana joten se siitä ja ilmaisia lounaita ei ole.

      Hänen piti hakea vielä siihen isojohtaja joka antoi vasta luvan lähteä ilman sopimiksen allekirjoitusta.

      Ilmeisesti olimme mieheni kanssa niin kovia luita ettei meitä kannattanut kaluta.

    • babaaboboo

      Minä en ole ikänä ymmärtänyt minkä ihmeen takia ihmiset ostaa noita lomaosakkeita. Kai niitä joku ostaa kuitenkin, kun näitä firmojakin on paljon jotka niitä kauppaa. En edes tunne ketään kuka olisi ostanut, edes Suomen Lapista. Kertokaa nyt mikä itu siinä oikein on? Ymmärrän condon oston, tai jopa talon, mutta että laittaa rahaa johonkin lomaosakkeeseen...Riidellä sitten muitten osakkaitten kanssa lomaviikoista, etkä saa sijoitukselle mitään tuottoa. Omaa kämppää vou sentään vuokrata ja arvo nousee. Pelkkää pahaa kuullut puhuttavan agressiivisesta markkinoinnista ja työntekijät kuulemma bilettää ja vetelee huumeita lähes päivittäin. Tämä oli entisen työntekijän kertomaa..

    • pankakosken höylä

      Meneekö joku vielä vuonna 2014 tähän turun palon aikaiseen scämmiin!?? Mun käsittääkseni noi on naurettu ulos useimmista E-Euroopan kohteista jo vuosia sitten, nigerialaiskirjeet ovat näihin verrattuna melkein reilua bisnestä.

      Nyt tulee vinkki joka pätee Tulimaasta Tukholmaan: jos olet se takarivin käytäväpaikan sinisilmäinen turvenuija pielavedeltä ja joku tulee puhuttelemaan sua kadulla, niin JATKA MATKAA! Älä vastaa mitään ja jatka kävelemistä. Et ole nimittäin nyt saamassa hyvää diiliä tai pillua.

      • where are u from

        Juuri näin ja kun kaduilla kysytään mistä olet kotoisin. Älä ole kuulevinaankaan, samoin Bangkokin ja Phuketin lentokentillä on näitä taksikyytien tarjoajia mene tolpalle ja ota taxi meter.


      • 456

        Näin on:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe