Syyttäjä Valekanan haastattelu Radio Rockissa

Valekanan parhaat

MT: Kihlakunnansyyttäjä Jarmo Valkama puhelimessa, huomenta!
JV: Huomenta!
MT: No niin, eilen saatiin sitten uutta tietoa syyttäjän elkeistä liittyen tähän Anneli Auerin tapaukseen: Saatananpalvontaa, kysymysmerkki... ootteko lukenu aamun lehtiä?
JV: Ei. En o kerinny.
MT: Oolrait. Täähh... täällä on yhtä sun toista tietysti tänne kasattu, mutta muunmuassa Juk... Jukka S. Lahden olkavarsien vammat jo... josta lehtitietojen mukaan niin syyttäjä hakee ristinmerkkiä väärinpäin. Ee... hyvin vaikea ainakin itse tästä nähdä lehtitiedon perusteella.
JV: Siis... onko teillä se valokuva käytössä?
NT: Täst on tehty havainnekuva ja Ilta-Sanomien mukaan tää on ehdottoman luotettava lähde, mistä tää kuva on saatu.
JV: Joo-o. Selvä. Eihän siinä, siis nyt on kyse siitä, että eihän se o millään tavalla viilletty tai piirretty vaan sehän on meidän, miten me sen näemme, niin nii sehän on pistelemällä tehty, että tota jos se on, niin me väitämme sellaista, ett siin on tämmösiä viitteitä, et et tot et se vois olla näin...[sana jää toimittajan puheen alle]
NT: Kuka... kuka, anteeksi, kuka tän on huomannut tän väärinpäin olevan...?
JV: No mä en muista, se on tutkinnassa huo... joku kun... sen jälkeen kun tää koko asia tuli esille viime elokuun jälkeen, niin tiätysti näitä vainajan vammoja ruvettiin sitte olemassaolevien valokuvien perusteella vähän tarkemmin kattomaan ja hakemaan siitä jotain miältä että... krrh... kun niitä on paljon, että onk siin jotaki tämmöst logiikkaa ja... se on nyt siellä aineistossa mukana.
MT: Jarmo Valkama, syyttäjän todistajana tuntuu olevan eläkkeellä oleva erityisopettaja Keijo Ahorinta, joka on todennut kaikennäköistä saatananpalvontaan liittyen. Hänellä ei kuitenkaan minkäännäköistä akateemista pätevyyttä tähän aiheeseen ole. Mistä tämä Ahorinta on oikein löydetty?
JV: No se on jälleen tuota meille tullu lähinnä tutkijoitten öö taholta, et heillä on ollu tieto henkilöstä joka on tähän asiaan niinku perehtyny. E... emmä tiedä, saattaa olla että tästä on olemassaki jotaki öö en tiedä onko ihan väitöskirjatasosta tavaraa, voi olla, mutta se nyt tässä kuitenkaa ei oo oleellista. Viime kädessä oleellista on, tulee olemaan, se, että mitä kukin näkee silmillään ja mitä kukin sitten kuulee korvillaan, et et se et se et jos joku asiaan vähän perehtynyt niin tulee sitten antamaan siihen jotakin lausuntoja, niin sekin on jälleen siinä rikkana rokassa.
MT: Rikkana rokassa, aivan.
JV: Niin.
MT: Kihlakunnansyyttäjä Jarmo Valkama, mihin nää perustuu nyt nää syytteet tästä saatananpalvonnasta, ku yks on tää olkavarsissa oleva haavauma, joka nyt näyttää lähinnä et kissa on raapinu...
MT: ...Ja toinen asia niin on tällanen tribaalitatuointihavainnekuva, minkä Anneli Aueri on vankilasta lähettäny lapsille kirjeessä.
JV: Ei me semmoseen olla viitattu.
MT: Okei. No mihin viitataan?
JV: Me viitataan siihen muuhun materiaaliin, mitä sieltä tulee vielä esille, mitä onneksi ja toivottavasti medialla ei täs vaihees ole tiatoo eikä ehkä ikinäkää tarttis olla. Ja sitte tähän fyysiseen näihin jälkiin. Ei se o pelkästään nää jäljet, vaa ohan siä muutakin materiaalia.
MT: Jarmo Valkama, juuri tulleen tiedon mukaan valituslupa Ulvilan surma-asiassa on myönnetty. Eli...
JV: Kyllä. Tiedän.
MT: ...Korkein oikeus tulee ottamaan asian asian käsittelyyn. Kuinka paljon tätä materiaalia on näkemyksesi mukaan vielä tulossa julkisuuteen, nyt kun taas mennään...
JV: Toivottavasti ei yhtään enempää, koska nyt o jo tullu aivan älytöntä suttua, siinä mielessä, et esimerkiks tää tribaali, tää goottikuvio, jonka me tiedämme, sehän on tiätysti sitä materiaalia, mikä on sinne liitetty, mutta emme me ole missään vaiheessa esimerkiks viitattu siihen, kun me tiedetään et se on goottikuvio, eikä eikä sill oo mitään tekemistä tämän saatananpalvonta-asian kanssa.
NT: No tässä...
JV: Media media on tästä tehnyt tehnyt tota tämmösen... tiätysti, se on hyvin seksikästä ja nyt taas lehdet myy. Mutta tuota jos joku vaivautus lukemaan tämän meijän lisä krrhmm... lisäkirjelmän, jossa lukee... jo... lueteltu nämä todisteet tota kirjalliset todisteet, niin ei sielä tämmöstä todistetta löydy, emme tule siihen viitaamaan.
MT: Okei...

10

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • umpipimeää

      "Sanon heti ja olen joka paikas sanonu, että tämä uus materiaalihan ei yksistään riittäis tuomitsemaan ketään mihinkään."

      Ja "vanhalla aineistolla" tuli yksimielinen, vapauttava tuomio hovista. Että sillee. Mutta mitä sillä on väliä - ei tässä touhussa ole ollut alunperinkään mitään järkeä.

      • LaastiPekka

        Vaikuttaa siltä, että Kokoomus/rapparit haluaa pitää AA:n kalterien takana hinnalla millä tahansa. Mitä ne pelkää?


      • Höpöhöpöhöpö
        LaastiPekka kirjoitti:

        Vaikuttaa siltä, että Kokoomus/rapparit haluaa pitää AA:n kalterien takana hinnalla millä tahansa. Mitä ne pelkää?

        Joo näin se varmaan on. Tuo on kyllä kaikista todennäköisin vaihtoehto. Voi luoja näitä annulistien juttuja! Millaisessa maailmassa elätte?


      • oujeeaaahhhhh
        Höpöhöpöhöpö kirjoitti:

        Joo näin se varmaan on. Tuo on kyllä kaikista todennäköisin vaihtoehto. Voi luoja näitä annulistien juttuja! Millaisessa maailmassa elätte?

        seikkaileehan täällä jopa motkarijegikin.


      • Ulvilan farssi
        oujeeaaahhhhh kirjoitti:

        seikkaileehan täällä jopa motkarijegikin.

        Elokuvaohjaaja Pekka Lehto on valmistellut pitkään Ulvilan tapahtumia käsittelevää elokuvaa nimeltään Hätäpuhelu. Elokuvassa esitetään ennennäkemätöntä materiaalia.

        Kuuntele Lehdon radiohaastattelu:

        http://areena.yle.fi/radio/2104198

        Suuri kontrasti tuohon syyttäjä Valkaman haastatteluun.


    • pelikenttä

      Valkaman haastattelusta:

      "Sanon heti ja olen joka paikas sanonu, että tämä uus materiaalihan ei yksistään riittäis tuomitsemaan ketään mihinkään."

      Hovioikeudesta oli yksimielinen vapauttava tuomio ja heti, vastaavasti tätä "Valkaman" uutta aineistoa ei edes ollut.

      Miten niin ristiriita? Tai kontrasti - kuten sanot.

      Samaa peliähän nuo pelaa.

    • Todellisuutta1

      Niin se on kun joku halutaan keinolla millä hyvänsä linnaan, on syytä kysyä miksi?
      ja tuo miksi on aiheelista kysyä vähäisemissäkin jutuissa joita nyt sitten tuntuukin riittävän, ehkä parasta olsi vaihtaa kaikki oikeus järjestelmässä mukana olevat pellet ja antaa heille sitä mitä ovat tilanneet...

    • korkein oikeus..

      piti kuitenkin tuota "uutta aineistoa" ratkaisevana ja purki tuomion sillä perusteella.Melkoista pelleilyä

    • pellesirkus

      Minusta on varsin omituista kuvitella elävänsä maassa, jossa oikeusjärjestelmä ja poliisi kirjoittajien mukaan vain "pelleilee" niin kansalaisten oikeusturvalla kuin poliisitutkinnalla sekä myös oikeusjärjestelmällä, koska silloin ei ole vika ainoastaan näissä "pelleilijöissä", vaan myös kansalaisissa, jotka kuvittelevat - ja jopa oikeuttavat - tällaisen pelleilyjärjestelmän vähättelyllään. Tämä ei ole minulle vastaus kysymykseen: MIKSI?

      • katsojan silmissä

        Niin, kansalaiset kuvittelevat tietävänsä kaiken ja luottavat vielä auktoriteetteihinkin kuvitellessaan näkevänsä totuuden, kun se näyttää heistä pelleilyltä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe