Välinpitämättömyys ja uhrautuminen

liian kiltti

Kyllähän tässä alkaa nuppi turpoamaan kun kokoajan saa vongata. Vaimolla menee kaikki muu seksin edelle, ihan kaikki. Työ, kauppa, puhelu Äidin kanssa, siivous jne...Sitten jo väsyttääkin. Lapset ymmärrän että ne pitää hoitaa mutta...
Onhan tässä kyllä pitkä suhdekin takana, ja ei sitä niin vaan lopeteta. Rakastan kuitenkin puolisoa kovasti.Mutta en osaa yksilöidä tätä tunnetta. Katselen muita naisia ja kuntosalilla pientä flirttiä muutaman typun kanssa ja erikoinen tunnelataus tulee siitä. Tekee itsetunnolle hyvää kun huomaa että vielä kelpaa vaikka ikää on jo yli 40. Leppoisa olo ja hyvä fiilis kotiin mennessä mutta sitten tulee taas se tukehtuminen kun toinen on niin välinpitämätön.

Seksiä harrastetaan nykyään max 2 kertaa kuussa. Silloinkin se on tietyn kaavan mukaista vaikka ollaan kaikkea virkistystä kokeiltu.
Vaimo ei vaan oiken syty ja joskus tarvii katsoa tunti pornoa jotta lompsa on edes vähän märkä. Tää kaikki muuttu oikeastaan lasten syntymisen ja vaimon töihin paluun myötä. Ennen harrastettiin seksiä missä milloin metsässä, autossa, saunassa ja lähes joka päivä.

Nykyään seksi on jokin palkinto tehdystä työstä tai kun olen ollut kiva!?
Viimeksi sain kun ostin sille uudet lenkkarit!?

"Koko elämä" ollaan yhdessä ollaan oltu. On nähty sairautta, kuolemaa, masennusta ja epätoivoa. Siksi ehkä suhde on tietyllä lailla vahva. Mutta kun tää on nyt sellainen juttu että en halua pettää, enkä käydä vieraissa mutta en voi luvata etteikö niin käy...

Ja ongelma on myöskin se, että vaikka liitto on pitkä ja suhde vahva en luota vaimooni. Olen nähnyt hänet muiden ihmisten seurassa ja huomannut kuinka hän loistaa. Joskus hän on ollut työttöjen kanssa juhlimassa, ja joskus itse omilla reissuilla kaveirien kanssa ja törmätty vahingossa samassa ravintolassa. Hän on silloin just sattumoisin jutellut jonkun "työkaverin" kanssa jota en tunne. Tunnen sillä hetkellä kateutta ehkä mustasukkaisuuttakin siitä kuinka hän hehkuu ja nauraa toisen seurassa. Ja kun hän huomaa minut hän nolostuu ihan mielettömästi, punastelee ja yrittää tökkivästi esitellä mut sille työkaverille. Arvatkaa vaan alkaako hullut ajatukset kiertää päässä.

Ehkä se pettää, ehkä ei. En tiedä.

Mutta mää ainakin elän puutteessa ja varmaan kannattaa ruveta katseleen uutta, en tiedä

Pää hajoo

6

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 333-333

      Sama juttu. Nainen haluaisi jopa lisää lapsia, vaikka olen kertonut monta kertaa, että en usko meidän olevan yhdessä enää kauaa.

      Pettää en ole pystynyt. Moraali ei ole antanut periksi, vaikka tilaisuuksia on ollut.

      • kommunikaatio

        Ennen kun teet tai teett mitään tyhmää olisi hyvä keskustella asioista. Jostain pari - seksiterapiasta ei varmaankaan olisi haittaa, kun pitkä liitto takana ja lapsia. Rohkeasti vain.


    • Naisnäkökulmaa

      Kun tuon avauksen luki, niin hyvin kyllä ymmärsi, miksi vaimo ei syty. Uuuhh. :(

      Ps. Pienenä vinkkinä, anna vaimosi ostaa itse omat lenkkarinsa.

    • Mikään muu ei ole

      todennäköistä, kuin se, että sinä et enää sytytä vaimoasi. Muuten kyllä haluaisi seksiä, jos kiihottuisi sinusta ja olisi, kuin vastarakastunut. Silleen nyt voi käydä pidemmissä suhteissa.

    • Moi liian kiltti,
      Kiitos avauksesta, joka kertoi paljon perheenne tilanteesta. Mitään yksinkertaista neuvoa minulla ei ole esittää, mutta koen, että teidän on hyvä katsoa yhdessä elämää eteenpäin.
      Jos en kauhean väärin tulkitse, niin teidän yhteiselämänne on pääosin hyvää ja onnellista ja kuten sanoit, olette olleet kauan yhdessä ja olette kokeneet paljon. Koska näin on, niin nyt voitte yhdessä satsata siihen, mikä ei seksielämässä toimi. Yrittäkää löytää ratkaisuja ensin kaksin, mutta olkaa tarvittaessa yhteydessä esim. perheneuvontaan.

      Hyvää kevättä,
      Antti-pappi

      • 7+2

        Niin. Ero ja pettäminen ovat ne asiat, jotka yleensä ensimmäisenä tulevat ihmisten mieliin. Mutta ehkä kannattaisi ensin hakea apua ja koettaa korjata asia. Miksei, eikö se kuitenkin ole kaikista järkevin vaihtoehto?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe