Keskustelusta

Ammattikasvattaja

Minulla näyttää olevan ikioma "fani", joka katsoo asiakseen kommentoida jokaista tekstiäni ja kiitellä & kehua kirjoituksiani ja samalla persoonaani eri tavoin. Kaipa hänellä siihen asiantuntemusta on. Internetistä löytyy tällaisia ihmisiäkin, jotka omaavat lähes yliluonnolliset kyvyt toisten ihmisten tuntemiseen tekstien perusteella.
Kumma kyllä, asiantuntijamme jatkuvasti nimeää minut muidenkin kirjoittajien tekstien tuottajaksi. Kaipa erehdyksiäkin voi sattua jopa tuolla tasolla?

Voisin kiistellä loputtomiin esim. siitä, saanko tänne kirjoittaa vaiko en ja jos saan, missä sävyssä. En kuitenkaan jaksa vaivautua siihen, sillä mitään hyötyä keskustelusta ei ole tähän astikaan ollut. Ystäväni käyttää vain kahta kovempia ilmauksia. On ymmärrettävä faktat. Koivisto muistaakseni sanoi aikanaan jotain siitä, ettei pidä provosoitua vaikka provosoitaisiin.

Näin ollen, aion jatkossa keskittyä vain asiapitoiseen mielipiteiden vaihtoon tämän keskustelun aiheesta. Se, mitä Uusi Paras Ystäväni tekee, on hänen asiansa,. Jokainen voi sitten itse lukea, mitä kukin kirjoittaja on sanonut. Uskon täällä olevan sellaisiakin ihmisiä, jotka kykenevät sietämään erilaisia näkemyksiä. Tämä tästä.

5

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En ole fanisi, mutta

      Oletko katsonut itseäsi oikesti peiliin välillä? Siinä missä keskustelet muiden kanssa asioista, olen itse huomannut, että kutsut muita nimellä trolli tai väität aiheita provoiksi. Eipä siis oikeastaan ihme, jos joku "fanisi" ärsyyntyy siitä, mitä sanot. Siitä emme tietenkään voi mennä takuuseen, että oletko jokin muu edeltävissä keskusteluissa mainituista nimimerkeistä, kun monella eri ihmisellä saattaa olla itsensä kaltainen kirjoitustyyli. Sinun kannattaa kuitenkin ottaa sellainen asenne käyttöön, että ihmisten elämässä tapahtuu kaikenlaista, joista he myös puhuvat täällä. Älä siis kritisoi tai kyseenalaista kaikkea.

      Olet siis ammattikasvattaja? Saanko kysyä, että työskenteletkö lastensuojelupiirissä, päiväkodissa vai lastenkodissa? Tarkoitus ei ole urkkia yksityisasioita, kunhan vain ihan mielenkiinnosta kysyn.

    • en fani minäkään

      Ammattikasvattajan kohdalla ei ole kyse eri mieltä olemisesta.

      Sinun motiivisi täällä oloon on loukata, mitätöidä ja mollata lastensuojelun asiakkaita, ennen kaikkea huostaanottovanhempia etenkin, jos he eivät kehu lastensuojelua. Sinähän yrität hallita ja alistaa toisten KOKEMUKSETKIN, ne ovat mielestäsi vääriä ja valehtelua, jos ovat lastensuojelulle negatiivisia.

      Pidät itseäsi ylivertaisena arvostelijana muihin nähden arvioimaan, kenellä on huostaanoton tarvetta ja kenellä ei.

      VIRALLISESTI TUON ARVION TEKEE Suomessa sosiaalityöntekijä ja hallinto-oikeus, mutta tällä palstalla sinä rajaat tuon määritelmäoikeuden itsellesi.
      Sinä mitätöit täällä sossunkin mielipiteen, jos se on kirjoittajalle suotuisa ja sossun lausunto puhdistaa kirjoittajan tuomioltasi, mutta siitä sinä raivostut.

      LAIN MUKAAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VELVOLLISUUS on kirjata huostaanottoasiakirjoihin (teko ja purku) muun tiedon ohella myös huostaanoton syyt.

      Kun täällä oli esilla erään perheen huostaanottoasiakirja, jossa sanottiin, että huostaanotto tehtiin laitoksen vaatimuksesta (ei ollut siis syitä kotioloissa tai vanhemmissa), niin sinä kuittasit tuonkin, että "Sehän on vain paperi."

      Kun ylin valvontaviranomainen eli valtion tarkastusvirasto julkisti raportissaan, että useissa kunnissa oli tehty noita edellä kuvatunlaisia laittomia huostaanottoja, niin sinä kiellät senkin ja toitotat täällä koko ajan omaa "faktaasi", että ls ei muka puutu perheen asioihin ilman aihetta. Se on törkeä virheväittämä, mutta sinä pidät itseäsi sossujen ja valtion tarkastusvirastonkin yläpuolella.

      Julkisuudessa olleita stereotypioita huostaanottovanhemmista sinä käytät häikäilemättä jokaista kirjoittajaa vastaan.
      Jos joku huostaanottovanhempi on alkoholisti, väkivaltainen, mielisairas, niin mielestäsi joka palstan kirjoittaja on vastuussa tuon toisen vanhemman käytöksestä.

      Itse et sen sijaan et osaa ottaa vastuuta edes omasta käytöksestäsi, koska sinä olet mielestäsi virheetön ukko-ylijumala, kaiken vastuun, arvostelun ja virheiden yläpuolella.

      Sinun sanasi on mielestäsi laki, jos joku on sitä vastaan, on hänessä ilmiselvät "rettelöitsijän ainekset, jotka puhuvat omaa kieltään huostaanottoperusteista."

      Kanssasi "keskusteluyritykset" ovat päättymätön kehä, jossa aina päädytään stereotypioihin siitä, että toinen osapuoli on kiero valehtelija joka ei näe omia virheitään.

      Tämän aamuinen riemuvoittosi oli väittää suomen kielen kirjoitustaitoa kriteeriksi arvioida huostaanoton tarvetta. Tähän asti niitä on ollut esim. lasten kiroilu, mikä sekin on enemmän kuin ontuvaa, mutta sinulle nuo riittävät syyksi leimata kirjoittaja "viranomaisten kanssa rettelöijäksi".

      Sinun on näköjään mahdoton hahmottaa sitä, että sinua koskevat samat säännöt ja lait kuin muitakin kirjoittajia, et sinä ole niiden yläpuolella, vaikka näköjään kuvitteletkin.

      Jos sinun suvaitsemattomuutesi ei kestä sitä, että joku lapsi saa kotiin lapsilisänsä tai toimeentulotukea, niin arvostele sitä lakia, joka sen sallii, äläkä henkilöä.

      Oikeus lapsilisään tai muuhun tukeen tai se, että sijaisvanhempi on alkoholisti, ei tee vielä kenestäkään viranomaisten kanssa rettelöitsijää.

      Jos lapsilisät eivät kotiutusvaiheessa mielestäsi kuulu lapselle kotiin, vaan sijaisvanhemmille niin käske nyt ihmeessä kaikkien suomalaisten luovuttaa lapsilisänsä sijaisperheisiin.

      Tuossa yksi näyttö järjettömästi esiintymisestäsi. TAAS JA AINA.
      Videoketjussa haukkumisesi olivat sitä tasoa, että ne saivat kenet tahansa ajattelemaan sinusta jo mitä tahansa. Ei normaali aikuinen kannata hirveää viranomaismielivaltaa ja lasten repimistä, ja eivät lapset tappele vastaan hyvään sijaispaikkaan lähtöä. He karkasivat sieltä, eivät tuon ikäiset karkaa, kyllä siihen on syynä, mutta sinä haukut vain vanhempia siinäkin aina ja ikuisesti.

      Pidä vaikka koko palstan pituisi puheita omaa molotustasi, mutta se ei mainettasi täällä enää paranna. Lasten repimisen kannattaja voi tehdä lapsille mitä tahansa, lapsista sinä et välitä sentin vertaa, et ainakaan heidän hyvinvoinnistaan. Maineesi on täällä mennyt, itse olet kuvasi luonut, niin että pidä vaan hyvänäsi.

      • Vuosia seurannut

        Koskeeko säännöt sinua? En ole huomannut.


    • oikeus ja kohtuus

      Niin, vaikka asiaa tarkastelisi miten monipuolisesti tahansa, niin ei yhden tietyn ihmisryhmän vainoaminen ole tervettä.

      On vääryyttä, epäoikeudenmukaista, ilkeilyä ja suoraan sanottuna kiusaamista, että yhden ihmisen henkilökohtainen asia pitäisi aina käsitellä yleisellä tasolla.

      Kukaan ei ole vastuussa toisten tekemisistä, eivät ls-asiakkaat, eivätkä huostaanottovanhemmatkaan.

      Ja jokaisella on oikeus tulla kuulluksi myös netissä ilman, että kulaan hyökkää ilkeilemään miten asia "saattaisi" olla tai "usein" on tai "mitä tuppaa unohtumaan".

      Oman blogin perustamista vanhempien haukkumista varten suosittelen minäkin.

    • Idiootti J-E

      Kyllä, jokainen sossu tekee vääriä päätöksiä. Lastensuojelun alaisena olevat perheet ovat tietty aina oikeassa!

      Idiootti olet jos väität väärin.

      Lisäksi jos väität vähääkään toisin olet sossujen kätyri! Luopio prkl!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe