minkä seuraavista yritysideoista toteuttas?

ideoissa 22

muutama tuli yöllä mieleen. en tiedä mitä alkas toteuttaa vielä.

1. ostaa kiinasta halpaa tavaraa vaikka farkkuja ja myydä ne ovelta ovelle

2. myydä hedelmiä jäätelöauton tyylisesti joku musiikki auton katolla. hedelmäauto saapuu. vitamiineja tarvitaan aina. pahvimukista kaupanpäälle aina kahvit.

3.autokorjaamo joka korjaa 250 euron vuosimaksulla KAIKKI autonomistajan auton viat. ei sisällä osia.

4 ruokaa nettikaupasta. tukkuhinnan päälle vain 5% kate. tuotteet haetaan tukusta vasta tilauksien jälkeen. ei hävikkiä

5. parturikampaamoketju francshising systeemillä


numero 2 on mun suosikki tällä hetkellä.

8

3139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peugalokeskellä (i)

      2. on olemassa mr. Fruit

      3.Toi autonkorjaus vois olla idea, eli laskutat tammikuussa kaikki asiakkaat, helmikuussa maksu 300, ja loppuvuoden 400.
      Osista saat 50% alennuksen ja annat vain asiakkaille 10 %
      Samalla vaihdat öljyt ja renkaat, niistä kunnon kate.
      Moottori, vaihteisto tasauspyörästö ei kuulu hintaan..

      Olet kohta miljonääri, kunnes joku ajaa mällin ja olet asentanut satulan päinPersettä tai Vitt--siä

    • yöunia

      Kaikki toimii ajatustasolla, mutta yksikään ei käytännössä.

    • Aatos4

      Vältä franchisingia kuin ruttoa!

    • yrittäjä/torppari

      Jos alat yrittäjäksi tän päivän suomessa,ei ainakaan pienyrittäjyys toimta kannata,
      koska kulut on niin suuret,arvonlisävero ,ennakkoverot ,eläkemaksut.yritys-yrittäjän omaisuuden vakuutukset-tapaturmavakuutus ym,kulut,eli jos saat
      100 euroa kassaan siitä jää itsellesi joku molemminpuolin 10 euroa.
      Jos tänne suomeen perustaaa yrityksen ,pitää idea ja tulos olla todella suurta.

    • nimim

      Hauskoja ideoita sinulla :)

    • JJ:

      Tässä idea: Konsulttifirma joka tuhoaa valtion talouden kokonaan: Tähän on jo menty: Työhyvinvointikonsultit!

      Näillähän on aina todella "trendikkäät" uudet ideat, joita kaikille firmoille tuputetaan saatanan tärkeinä ja niiden avulla saadaan firma uuteen nousuun kun vähän on leikitty yhdessä vaikka palloilla henkilökunnan kanssa. Vitut! homma vaan perustuu rahastukseen. Jos joku työpaikka on erehtynyt tilaamaan jonkin työhyvinvointipsykologin, niin se on vain johtoportaan juoni vähentää väkeä "tahdikkaasti", joka vain rahalla silti suoritetaan. Yhtään ei tule säästöä, vaan virkistysmatkalle euforiseen tilaan saatetut työntekijät kokevat karun irtisanomisen samalla kun herrat vaan rellestävät... Niinhän se on että krapula on vain köyhien tauti. Se on todistettu näiden työpaikkakonsulttien rahanahneessa maailmassa. Tätä tapahtuu koko ajan tässä porvarien ylläpitämässä yhteiskunnassa, joka ei edistä yhteistä hyvää, vaan tahkoaa voittoja. Jos teidän firmaanne on tulossa joku konsultti leikittämään teitä, niin sen voitte tietää olevan lopun alkua rehelliselle työntekijälle.

      Näin käy varmasti... ei van uskalleta puhua. Ja keitä ovat nämä konsultit? Kuka keksi esim. Tulityökortit, Trukkikortit, hygieniapassit...ym. Konsultit rahanahneudessaan. Ja ne ovat loppujen lopuksi pelkän maalaisjärjen tuotetta. Kuka nyt voisi mennä tähän lankaan...? No me. On menty eikä olla kyseenalaistettu sitä tahoa, joka näillä oikeasti tienaa... tyhjästä.

      Ajatelkaa tätä! Saatanan konsultit. Voittoja kokoomuslaisesti taas tyhjstä. Sama kun hengittämisestä maksaisi. Siihenkö tämän valtion innovaatiot perustuvat? Oman kansan riistämiseen tai oikeammin välistä vetämiseen. Tällä tavalla ei kyllä mielestäni valtion taloutta plussalle saada, kun omasta pesästä lopulta syödään. Miten helvetissä tämä systeemi sallii moisen kieroutumisen? Tätä kysyn vaan?

      Mutta tässä nykypäivän kokoomukselainen yritysidea, työhyvinvointikonsultti firma. Isot yritykset takaavat voitot, kun väen vähennys suoritetaan tahdikkaasti työhyvinvointikyselyn avulla. Vastaat vain yhteen kohtaan epäsopivalla tavalla ns. anonyymiin kyselyyn, niin jo pian saat potkut... ja ne ei tosiaankaan virallisesti liity mitenkään kyselyyn... voi jos edes kuvittelet että liittyis. Hyh Sinua Tuhmuri työttömäksi jätetty...

    • drtryuiyopåo

      >>1. ostaa kiinasta halpaa tavaraa vaikka farkkuja ja myydä ne ovelta ovelle>>

      Ovelta ovelle myynti on niin -70 lukua kuin olla voi. Ovelta ovelle myyminen on vielä puhelinmyyntiäkin ala-arvoisempaa hommaa.

      >>2. myydä hedelmiä jäätelöauton tyylisesti joku musiikki auton katolla. hedelmäauto saapuu. vitamiineja tarvitaan aina. pahvimukista kaupanpäälle aina kahvit.>>

      Saattaisi jopa toimia, vaikka en tiedä mitään ärsyttävämpää kuin jäätelöauton pimputus. Bisnes saattaa kärsiä jos se ärsyttää ihmisiä liikaa. Ainahan asiakkaat voi heitellä autoasi niillä hedelmillä :)

      >>3.autokorjaamo joka korjaa 250 euron vuosimaksulla KAIKKI autonomistajan auton viat. ei sisällä osia. >>

      Melko riskipitoista jos vaikkapa taksiautoilijat päättää alkaa käyttää palvelujasi. Niillä autoilla kun ajellaan 120-160 tuhatta vuodessa keskimäärin niin korjaus ja huoltokulutkin on helposti kymppitonnin vuodessa.

      >>4 ruokaa nettikaupasta. tukkuhinnan päälle vain 5% kate. tuotteet haetaan tukusta vasta tilauksien jälkeen. ei hävikkiä>>

      Ruuan nettikauppa ei ole enää kovinkaan uusi juttu ja tappiolla ne nykyisetkin pyörii. Niillä vain on takana isot talot kuten kesko ja sok joiden perse kestää tappiolla vähän aikaa pyörittääkin.
      Miten meinasit saada homman kannattamaan 5% katteella?

      >>5. parturikampaamoketju francshising systeemillä>>

      Vanha juttu.

      Jos näistä joku on teteutettava niin olen samaa mieltä kanssasi, numero 2. on ainakin uusi juttu ja sillä saattaisi olla menestymisen mahdollisuus vaikka se pimputus ihmisiä häiritseekin.

    • i0909 llu

      1. Ovelta ovelle -farkkumyynti kuulostaa tosi oudolta. Sinä siis menisit jonkun kotiin farkkunipun kanssa (sinulla tietenkin pitäisi olla mukana eri malleja, eri värejä ja kaikissa eri kooissa) ja tämä asukas sitten alkaisi sovittelemaan niitä??? Ei tule toimimaan. Nettikauppa on sitten toinen juttu, mutta vaatebisneksessäkin on paljon palautuksia, joten varsinkin farkuissa niitä tod.näk. olisi, koska istuvuutta on vaikea testata kuvan perusteella.

      2. Miksi ihmiset ostaisivat hedelmiä, koska ne on helppo ostaa muiden ostosten yhteydessä? Jäätelöauto toimii, koska silloin ei tarvitse kuskata kauppaan esim. kylmäkalleja ja kylmälaukkua. Nykyisin ei oikein isoja perunasäkkejäkään osteta, kun ei ole säilytystiloja. Samoin isot wc- ja talouspaperisäkit ei ehkä tee kauppaansa kotiin kannettuina, koska perhekoko on niin pieni (suurin osa yhden ihmisen talouksia). Mielestäni voisi toimia, jos kyse olisi jostakin ruokapiiristä esim. luomuruokaringistä, mutta tämäkään ei ole isoa bisnestä Suomessa.

      3. Tähän en osaa ottaa kantaa, koska en omista autoa. Toisaalta käsittääkseni juuri ne varaosat on ne kalliit, jotka nostavat korjauslaskua

      4. Käsittääkseni tätä on yritetty, mutta se on lähtenyt erittäin huonosti liikkeelle. Ihmiset eivät halua ostaa netin kautta ruokaa, koska se on kalliimpaa kuin kaupassa käynti itse. Ehkä monelle kotiäidille ja vanhukselle se kaupassa käynti on jopa päivän kohokohta, että näkee edes vähän muita aikuisia?

      5. Eikö ole niin, että kampaamoja on vähän joka niemessä ja notkelmassa? Tuotebrändin rakentaminen vie aikaa. Käsittääkseni kampaamon perustaminen on kohtuullisen helppoa, jos miettii ylipäätään yritysten perustamista. Välttämättä siis kampaaja ei tarvitse franchising-ketjua tullakseen yrittäjäksi. Kampaamobisnes on sen verran huonoa bisnestä, että franchising-maksua voisi olla vaikea saada upotettua palveluiden hintoihin. Kampaamoissa on myös sellainen seikka, että se ei takaa laatua. Laatu tulee kampaajan taidoista, eikä siitä, että mikä on kampaamoliikkeen nimi. Juurihan HairStore meni konkurssiin.

      Sinulla on ihan kivoja ideoita, mutta markkinat on aika pienet Suomessa. Osa ideoista (esim. kohta 2) on sellainen, että se toimisi korkeintaan Helsingissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1649
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1599
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1465
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1266
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1138
    Aihe