suolistotarinat

suwastikantti

Viihdytetään itseämme ja kirjoitetaan lyhyehköjä tarinoita/kuvauksia toisistamme!

Kun kävin ensimmäisinä kertoina täällä ennen "vakkaroitumistani" ensimmäinen keskustelu johon otin osaa oli "miksi sitä jenkkilippua tungetaan jokapaikkaan" .

Siellä tapahtui eka kohtaamiseni trotskin kanssa, kun hän väänsi persun kanssa imperalismista....ja perunankasvatuksesta?
Käytin muistaakseni nikkiä rockpolitiikka.

Tämä ei tukenut aloitusohjetta mutta....

65

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mien ees muista mun ekaa kertaa tääl... Sillon tääl kuiten oli kaikki atrytonet (jolle vissiin kuuluu ihan hyvvää kaikesta päätellen, jos kiinnostaa) vavavoom, susupalat ja ernut ja piecet ja ketä lie. Sitte iha yhtäkkiä täälä o jokku kurpizzat ja siilot ja korpit ja kaikki ja mien ees tiijjä millon ja mistä net on tänne putkahtannee. Okei, rehellisesti sanoen mie tiijjän kyl korpista, mut joooooooo.


      Koska alotukses ei tukenu omia ohjeitas nii mie tehin tolleen....Ja ku mie oon huono noudattamnhaan neuvoja

    • Tästä tulee hauskaa.

      Karolinista syntynyt ensivaikutelmani oli, että hän olisi suunnilleen saman ikäinen kuin mekin, ja lisäksi ylisivistynyt runotyttö ja lukutoukka. Päällimmäisenä mieleeni jäi, että hän oli (jokseenkin) ERI MIELTÄ minun kanssani, ja osasi oikeasti perustella kantansa.

      Alkuperäisen nimimerkkisi Swastikan perusteella luulin sinun olevan natsi.

      Muistatteko muuten Korpin AQW-jutut? Ja sen keskustelun, jossa väännettiin monta viestiä siitä, onko pelin nimi seikkailu tehtävä maailmat vaiko seikkailu vieras maailmat.

      Viime kesä oli muuten hauskaa aikaa. Tässä Teille Totuus tai Toveri TTT (nyk. Lomamatkalla Totuuden Ytimessä, Lomatoyt) haukkui minua koripallorotaksi. Minulla on ikävä Lomatoytia.

      • Muistan valitettavasti ja lomatyot, oli mukava jätkä.


    • Lomatoytista jäi eniten mieleen profiilikuvat. En edes lukenut ensimmäiset Oodi Jumalalle-keskustelua. Yritin, mutta alkoi muistuttamaan likaa saarnoja, jota olin vuosi sitten kirkossa sietänyt, etten vain voinut lukea enempää. Eipä minua ole aikaisemmin yritetty laittaa soppaan. XD

      Olin ollut ihan varma, että Trotski ja HeKeKee ovat minua ainakin sen sata vuotta vanhempia, mutta eipä niin ollutkaan. Luulin myös muita vanhemmiksi... Taidan itse olla jälkeenjäänyt.

      En aluksi tajunnut Israelin tukijan olevan vakkari. En tiedä miksi.

      Prepperistä tulee mieleen media-tunnit. Kommentteja on siksi yleensä piristävää lukea. Hänen juttunsa muistuttavat yhtä koululehtemme tarinaa, vaikkei se yhtä roisi ollutkaan....

    • moottoriturpa

      Mun eka kerta tääl oli ku meinasin tehä paskan trollin rp seiskaan. Mut sit se alkoki kiinnostaa ku tyypit otti sen mukaan ihan täysil. Jatkoin pelaamista ja aloin käydä tääl kattelee kaikemmaailman keskustelui.

      • VeH46759

        Ensimmäiset viestini olivat satunnaisia ja ajattelin, että kirjoittelisin tällä nimimerkillä vain satunnaisesti. Lopulta en enää kyennyt kirjoittelemaan kahdella nimimerkillä samaan aikaan. Valitsin kuitenkin VeHin, koska ole pystynyt kirjoittamaan paljon avoimemmin ja virheetkään tällä nikillä kirjoittaessa ei ole haitannut yhtä paljon kuin entisellä. Oikeastaan ajattelin, että tällä nikillä tekisin niitä tarinoita, mutta se tyssäsi kyllä nopeasti. :D


      • carrie.
        VeH46759 kirjoitti:

        Ensimmäiset viestini olivat satunnaisia ja ajattelin, että kirjoittelisin tällä nimimerkillä vain satunnaisesti. Lopulta en enää kyennyt kirjoittelemaan kahdella nimimerkillä samaan aikaan. Valitsin kuitenkin VeHin, koska ole pystynyt kirjoittamaan paljon avoimemmin ja virheetkään tällä nikillä kirjoittaessa ei ole haitannut yhtä paljon kuin entisellä. Oikeastaan ajattelin, että tällä nikillä tekisin niitä tarinoita, mutta se tyssäsi kyllä nopeasti. :D

        Hahahaah, voin paljastaa teille yhden jutun: tunnen sen entisen vakkarin, piece&loven. Täällä se oli aika neutraali, mutta irlissä kunnon rämäpää ja mukava ernu :3 Jonain vitun selostajana se täällä pyöri, se on khyllä oikeestikkin semmonen kunnon selostaja.. o.O
        Nii, mä oon pyöriny täällä itte satunnaisilla nikeillä noin puolen vuoden ajan. Kiva paikka :)


    • No minähän tulin ekaa kertaa roolipeliin. Ainakin muistaakseni. Sitten alloin pikkuhiljaa olla muuallakin pulinoissa ja lopulta siirryin parille muullekin palstalle, kun kaikki eivät jostain kumman syystä ole täällä 24/7.

    • Minäkin olin alun perin roolipelissä, jossa huomautin kaikista epäkohdista Korpille (ja vähän Siiliöllekkin). Lopulta Korppi suuttui. Sitten liityin mukaan ja siitä lähtien olen ollut lähes kaikissa roolipeleissä samalla hahmolla. Nykyään olen myös muualla pulinoissa ja käytän mahdollisesti useita nimimerkkejä vieläkin.

    • Mistä sää mulle huomautit? Mä en muista.

      • Taisin huomauttaa katanoista ja heittotähdistä. Sinulla oli puutteellista tietoa kyseisistä aseista. Muistaakseni olin nimimerkillä "Hei Korppi!"


      • HeKeKee'd

        Kiisteltiin katanoista ja shurikeneista.

        Kurpizza: Luulitko että olen sua vanhempi? O_O

        Muistan vieläkin sen järkytyksen kun tajusin VeHin olevan tyttö.


    • Katanasta mä olin saanut kahdenlaista infoa, joista muistin silloin sen valheellisen. Shurikeneissakin tietoni oli vajaavainen, mutta jos niissä on tappava annos jotain myrkkyä, niin eiköhän niihin silti kuole. Lisäksi bo-shurikeneja käytettiin aseina ja tehokkaita olivat.

      • Niin, mutta vastustajat taisivat olla zombeja. Zombeja ja haarniskoituja sotilaita vastaan shurikenit ovat yhtä tyhjän kanssa. Myrkytettyjä tai ei.


    • Mie muuten ajattelin aluksi, että Hekekee on joku random jonne, joka trollailee täällä. Luultavasti siksi, koska sie kirjoitit johonkin keskusteluun spämmiviestejä.

      Tyyliin "Miten saa Runessa [esine]? HihiiDerp".

      • HeKeKee'd

        Se ei ole rune! Se on LOTRO! LOTRO PERKELE LOTRO LORD OF THE RINGS ONLINE EI RUNE! BWAAAAH


        Puf. HiHii DerP jäi pois koska sitä ei jaksa kirjottaa joka kerta.


    • Mä en muuten koskaan tullut ajatelleeksi, että vastustajat olivat kaikki zombeja. Tosin silti ne olivat toimivia hämäyksiä, joiksi ne oli tarkoitettukin. Eli toisin sanoen eivät olleet hyödyttömiä, toisin kuin korppi sanoi.

    • Ensimmäiset kertani olivat rekisteröimättömillä nimimerkeillä kirjoitettuja viestejä melkein mistä aiheesta tahansa, myöhemmin kehitin "Israelin tukijan", jonka ensimmäinen seikkailu taisi olla (en ole varma) Trotskilaisen aloittama "kuolemantuomio"-ketju, jolla väittelin eroavia mielipiteitä vastaan ja toinen aikaisemmista viesteistäni oli koulu-palstalla "Valistaja-T1000":en koulun uudistusohjelman kommentaaria.

      (Jos joku osaa laittakoon niitä suolistotarinoita)

    • porvarj

      Trotskilainen, miksi olet kommunisti vaikka tiedät ettei se toimi?

      • Miten niin ei toimi?


    • porvarj

      Todisteena on mm. Neuvostoliitto, Kiina ja Pohjois-Korea, joten ei toimi.

    • Minua epäilyttää kovasti Erään trotskilaisen sukupuoli. On ollut pitkään sellainen tunne, että hän olisi poika, mutta nyt luulen häntä tytöksi. Tätä voisi varmaan jotkaa vaikka kuinka kauan. :D

      Olen muuten usein ajatellut Siiliötä vaaleansinisilmäiseksi, hieman tukevan kokoiseksi. Siiliö myös puhuu niin paljon, ettei kukaan saa puheenvuoroa. Hänellä on myös hyvin vaaleat, hieman "siilitukkaa" pidemmät hiukset. XD

    • "Vakkariurani" alkoi kai "leiriltä karkaaminen"-keskustelussa. Heti sen jälkeen tulikin "piste".
      Mestaria ei muuten ole pitkään aikaan näkynyt... :(

      Vanhat hyvät ajat... Ja arvatkaa, mitä meillä nyt on... Uudet hyvät ajat!

    • Huhhuijaa oli pakko tarkistaa kun mainitsit ne perunat, kyllä minä se olin kun aloitin pottukeskustelun :D Tehdänä sellainen tunnustus tähän. Minä siis aloitin palstalla vaihtuvilla nickeillä kirjoitellen ja joistain aiheista kirjoitan edelleen anonyymisti.

      Ei mulla sen kummempia stoorjea ole, mutta voin vaikka heitellä mielikuviani erinäisistä vakkareista ja häpäistä itseni samalla.

      Trotski: Kuvittelen trotskin ehdottomasti pojaksi. Ruskea tukka, kihara. Harmaat silmät. Älkää kysykö miksi.

      Siiliö: Tunnustaakin profiilissaan olevansa poika. Veikkaan vaaleanruskeaa tukkaa ja sinisiä silmiä. Juu ja se tukka on minun maailmassa melko lyhyt.

      kurpizza: julkisesti nainen, vaaleat hiukset (ehkä hieman taittaa punaiseen). Pidempi kuin minä. Tai ainakin tulee olemaan jos ei vielä ole.

      En varmastikaan osunut edes lähelle, mutta voitte nauraa näille :D Ja sanon vain nuo, koska muiden kanssa en ole puhunut tarpeeksi muodostaakseni selvää käsitystä. Tämäkin poppoo on tosin jutellut kanssani enimmäkseen tietämättään :D

      • Jaa veh päätynyt Siiliöstä hyvin samankaltaiseen analyysiin.


      • Minulla muuten on hiukkasen punertavat hiukset. XD


    • Minulla muuten ei ole sinisiä silmiä, vaikka useat näyttäisivät uskovan niin. Vaaleissa hiuksissa osuitte oikeaan.

    • "Vaaleissa hiuksissa osuitte oikeaan. "
      JES!! Entä onko sinulla edes harmaat silmät, vaaleanharmaat? Vaaleat ainakin? Niin, ja koko on n. 163cm.

    • Vihreet silmät ja pituutta noin 167cm.

      • HeKeKee'd

        Minulle tulee edelleen siiliöstä mieleen Sandslash.

        Trotski on ihan varmasti poika, hiukan uuden Sherlockin näköinen. Kiharat tummat hiukset, silmälasit.

        Kurpizzasta tulee mieleen lyhyehkö, punaruskeahiuksinen aika normaalin näköinen tyttö.

        Vehiä luulin pojaksi. Vieläkin järkyttää.

        Jokutyypistä tulee auttamatta mieleen se vihreätukkainen heppu pokemonista.

        Santiny kuulostaa sanityltä joka tarkoittaa mielenterveyttä. Mielenterveydestä tulee mieleen kuumemittari. Älkää kysykö.

        Tiberius de Auditoresta tulee mieleen ylväs ritari, mutta assassinista assassin's creedin Altaïr.

        Korpista tulee mieleen ovelan näköinen luikku jolla on mustat hiukset.

        HeKeKeestä tulee itselle mieleen pläjäys vihreää ja sinistä maalia sekaisin. Tai Team Fortress 2:sen scout.

        Sanokaa jos unohdin jonkun.


      • oce
        HeKeKee'd kirjoitti:

        Minulle tulee edelleen siiliöstä mieleen Sandslash.

        Trotski on ihan varmasti poika, hiukan uuden Sherlockin näköinen. Kiharat tummat hiukset, silmälasit.

        Kurpizzasta tulee mieleen lyhyehkö, punaruskeahiuksinen aika normaalin näköinen tyttö.

        Vehiä luulin pojaksi. Vieläkin järkyttää.

        Jokutyypistä tulee auttamatta mieleen se vihreätukkainen heppu pokemonista.

        Santiny kuulostaa sanityltä joka tarkoittaa mielenterveyttä. Mielenterveydestä tulee mieleen kuumemittari. Älkää kysykö.

        Tiberius de Auditoresta tulee mieleen ylväs ritari, mutta assassinista assassin's creedin Altaïr.

        Korpista tulee mieleen ovelan näköinen luikku jolla on mustat hiukset.

        HeKeKeestä tulee itselle mieleen pläjäys vihreää ja sinistä maalia sekaisin. Tai Team Fortress 2:sen scout.

        Sanokaa jos unohdin jonkun.

        Enpä sattunu löytämmää ittiäni tosta, mut kai se on oma vikani ku on vähä jääny vähhiin täälä olo...

        --ocean


      • oce kirjoitti:

        Enpä sattunu löytämmää ittiäni tosta, mut kai se on oma vikani ku on vähä jääny vähhiin täälä olo...

        --ocean

        Ei sinulla sattuisi olemaan pitkät ja vaaleat hiukset?


      • oce kirjoitti:

        Enpä sattunu löytämmää ittiäni tosta, mut kai se on oma vikani ku on vähä jääny vähhiin täälä olo...

        --ocean

        Yhden sairaan uneni ansiosta olen varma, että sinulla on vaaleat hiukset!


      • oce
        kurpizza kirjoitti:

        Yhden sairaan uneni ansiosta olen varma, että sinulla on vaaleat hiukset!

        Kellä?


      • oce kirjoitti:

        Kellä?

        Sulla...


      • oce
        kurpizza kirjoitti:

        Sulla...

        Hmmmjep, semmoset maantienharmaat on oma väri. Keskipitkät kai emt. miten sie oot voinu näh unta musta?!? 0.0


      • oce kirjoitti:

        Hmmmjep, semmoset maantienharmaat on oma väri. Keskipitkät kai emt. miten sie oot voinu näh unta musta?!? 0.0

        Taisin selittää sitä joskus. Tämän verran muistan: Oli joku outo sota, ja oli pommituksia. Menin uuteen kouluun, jossa oli paljon ihmisiä. Joku vaaleatukkainen tyttö (=sinä, unissa joskus tietää hölmöjä asioita) esitteli minulle koulua ja oppilaita. Sitten osoitan jotain tummatukkaista poikaa ja kysyin:
        "Kuka tuo sitten on?"
        "Emt. Se on vaan joku tyyppi." sinä sanoit. Sitten ajatus/kertoja/minä/kukalie sanoi päässäni, että niin Jokutyyppi sai lempinimensä/nimimerkkinsä. XD Unen lopussa annoit jonkun keltaisen rypistyneen paperin, jossa oli vakkareidn nimet lueteltuina.

        (Siinä unessa oli todennäköisesti muitakin mukana, mutta tuo jäi eniten mieleen, koska se oli loppuvaiheessa...)


      • HeKeKee'd kirjoitti:

        Minulle tulee edelleen siiliöstä mieleen Sandslash.

        Trotski on ihan varmasti poika, hiukan uuden Sherlockin näköinen. Kiharat tummat hiukset, silmälasit.

        Kurpizzasta tulee mieleen lyhyehkö, punaruskeahiuksinen aika normaalin näköinen tyttö.

        Vehiä luulin pojaksi. Vieläkin järkyttää.

        Jokutyypistä tulee auttamatta mieleen se vihreätukkainen heppu pokemonista.

        Santiny kuulostaa sanityltä joka tarkoittaa mielenterveyttä. Mielenterveydestä tulee mieleen kuumemittari. Älkää kysykö.

        Tiberius de Auditoresta tulee mieleen ylväs ritari, mutta assassinista assassin's creedin Altaïr.

        Korpista tulee mieleen ovelan näköinen luikku jolla on mustat hiukset.

        HeKeKeestä tulee itselle mieleen pläjäys vihreää ja sinistä maalia sekaisin. Tai Team Fortress 2:sen scout.

        Sanokaa jos unohdin jonkun.

        Altaïrilta en näytä. Ritarilta taas näyttäisin, jos minulla olisi haarniska.


      • kurpizza kirjoitti:

        Taisin selittää sitä joskus. Tämän verran muistan: Oli joku outo sota, ja oli pommituksia. Menin uuteen kouluun, jossa oli paljon ihmisiä. Joku vaaleatukkainen tyttö (=sinä, unissa joskus tietää hölmöjä asioita) esitteli minulle koulua ja oppilaita. Sitten osoitan jotain tummatukkaista poikaa ja kysyin:
        "Kuka tuo sitten on?"
        "Emt. Se on vaan joku tyyppi." sinä sanoit. Sitten ajatus/kertoja/minä/kukalie sanoi päässäni, että niin Jokutyyppi sai lempinimensä/nimimerkkinsä. XD Unen lopussa annoit jonkun keltaisen rypistyneen paperin, jossa oli vakkareidn nimet lueteltuina.

        (Siinä unessa oli todennäköisesti muitakin mukana, mutta tuo jäi eniten mieleen, koska se oli loppuvaiheessa...)

        Creepy...............0.0


      • ocean-- kirjoitti:

        Creepy...............0.0

        Juups. Herätessä oli hilpeä ja jotenkin psykompi olo kuin normaalisti...


      • HeKeKee'd kirjoitti:

        Minulle tulee edelleen siiliöstä mieleen Sandslash.

        Trotski on ihan varmasti poika, hiukan uuden Sherlockin näköinen. Kiharat tummat hiukset, silmälasit.

        Kurpizzasta tulee mieleen lyhyehkö, punaruskeahiuksinen aika normaalin näköinen tyttö.

        Vehiä luulin pojaksi. Vieläkin järkyttää.

        Jokutyypistä tulee auttamatta mieleen se vihreätukkainen heppu pokemonista.

        Santiny kuulostaa sanityltä joka tarkoittaa mielenterveyttä. Mielenterveydestä tulee mieleen kuumemittari. Älkää kysykö.

        Tiberius de Auditoresta tulee mieleen ylväs ritari, mutta assassinista assassin's creedin Altaïr.

        Korpista tulee mieleen ovelan näköinen luikku jolla on mustat hiukset.

        HeKeKeestä tulee itselle mieleen pläjäys vihreää ja sinistä maalia sekaisin. Tai Team Fortress 2:sen scout.

        Sanokaa jos unohdin jonkun.

        Kuumemittari O.o

        No mielenterveys sinänsä on ihan kiinnostavaa ja ymmärrän kyllä miksi se tulee mieleen. Itelle tulee enemmän mieleen pyhyys "saint..." mutta käyhän tuokin. Enkä minä mikään pyhimys olekaan. Nicki tosin on napattu ihan muualta ja sen alkuperän hoksaamisesta palkintona on se, että olet vielä minuakin pahempi nörtti.


      • santiny kirjoitti:

        Kuumemittari O.o

        No mielenterveys sinänsä on ihan kiinnostavaa ja ymmärrän kyllä miksi se tulee mieleen. Itelle tulee enemmän mieleen pyhyys "saint..." mutta käyhän tuokin. Enkä minä mikään pyhimys olekaan. Nicki tosin on napattu ihan muualta ja sen alkuperän hoksaamisesta palkintona on se, että olet vielä minuakin pahempi nörtti.

        Tai siis saa kunnian olla minuakin pahempi nörtti. Tulipa ilmaistua huonosti ja vielä sä-passiivilla tuossa edellisessä :D


    • Ei kai vihreähiuksinen heppu pokémonissa tarkoita sitä vitun ärsyttävää hyypiötä, joka ei osaa sanoa mitään järkevää vaan sössöttää jotain turhaa ja... No en mä osaa oikeestaan kuvailla.

    • Cilanko?

    • Olen muistaakseni myöntänyt omistavani silmälasit, joten se meni oikein.

      Siiliön kuvittelen olevan juurikin vaaleahiuksinen. Hekekee on mielikuvassani tietotekniikan ympäröimä pelinörtti, ja Kurpizza punahiuksinen ja lyhyt hippiäinen. Suwastikantin täytyy olla poika, minua lyhyempi, mustat hiukset. Karolin näyttää tosi aikuiselta (wau), hänelläkin on vaaleat hiukset. Israelin tukijan kuvittelen olevan pitkä ja tummahiuksinen, ja pitävän pukuja ynnä muita hienoja vaatteita. Vähän kuin Leon leffasta The Trotsky. Jokutyypillä on ruskeat hiukset ja farkut ja t-paita. Korppi pukeutuu mustaan. Lomatoytillä on Riku Rikas -kampaus, ylisiistit vaatteet, vaaleat hiukset ja risti kaulassa.

      Muiden kanssa en ole vielä puhunut riittävästi.

      • Pituuteni on 185 cm, hiukseni ovat vaalean ja tumman välimuoto, jota en pysty selittämään. Vaatteikseni otan mitä kaapista löytyy eli ferkkarit/ulkohousut, jos näkisit minun pukemani vaatteet ottaisit sanasi takaisin, mutta hyvin arvattu pituus ja hiusten väri.

        Saako kirjoitustapani sinut kuvittelemaan minut hienona kunnian miehenä, kun noin kuninkaallisia piirteitä yrität minulle saada?


      • israelin-tukija kirjoitti:

        Pituuteni on 185 cm, hiukseni ovat vaalean ja tumman välimuoto, jota en pysty selittämään. Vaatteikseni otan mitä kaapista löytyy eli ferkkarit/ulkohousut, jos näkisit minun pukemani vaatteet ottaisit sanasi takaisin, mutta hyvin arvattu pituus ja hiusten väri.

        Saako kirjoitustapani sinut kuvittelemaan minut hienona kunnian miehenä, kun noin kuninkaallisia piirteitä yrität minulle saada?

        Arvelen itsekin sen johtuvan puhetavasta.


      • suwastikantti
        icepicked kirjoitti:

        Arvelen itsekin sen johtuvan puhetavasta.

        Itselläni on trotski keskipitkät todella blondit hiukset (kasvatan). lomatoyt pilkkasi pitkiä "naisellista perintöä" edustavia hiuksia ::D


    • eli siis:

      suwastikantti
      -melkein äärivasemmistolainen hihhuliapina, elää omassa harhamaailmassa ja kieltää totuuden. esim. luulee homouden olevan tervettä ja maahanmuuttajien olevan kunnon kansalaisia. suuttuu jos häntä yrittää palauttaa maanpinnalle. nainen.

      ocean
      -höpsö naisihminen. ottaa osaa keskuteluun mutta höpöttää helposti omiaan. tulee lähes kaikkien kanssa toimeen.

      Eräs trostkitilainen
      -psykiatrista hoitoa tarvitseva nuori poika, joka suunnittelee kommunististista vallankumousta yksin omassa huoneessaa. loppujen lopuski aika harmiton tapaus

      lomatoyt
      -aivopesty poika orimattilasta. ylifanaattinen raamattuapina. yrittää epätoivoisesti käännyttää muita uskoon. -tuloksetta. perhe sen verran uskovainen että lapset ei pienenä saaneet leikkiä tavallisilla leluilla vaan joutuivat leikkimään isän veistämillä puuristeillä.

      veh
      -haluaa asua viidakossa.

      siilio
      - pienenä juoksi metsässä, kompastui ja löi päänsä kantoon ja menetti tajuntansa. ensimmäinen asia minkä näki herätessään oli siili. siitä alkoi sairaalloinen pakkomielle niihin piikikkäisiin otuksiin. pitää batmania kohtalotoverinaan.

      nappula14v
      -suomen nuorin pajapää. vanhemmat nudisteja, jotka eivät leikkaa hiuksiaan eikä käy suihkussa. perhe uhraa mustikoita luotoäidille kerran vuodessa. siinä missä lomatoytin vanhemmat selitti lapsilleen jeesuksesta niin nappulan vanhemmat selitti puiden kasvamisesta. polttaa pilveä lähes päivittäin. lempiruoka on isoäidin salaisella reseptillä tehty kärpässienisoppa.

      siinä muutama totuus teistä.

      haistakaa vittu te kaikki :)

      • XD Repesin. Parhaat olivat Siiliön kompastuminen ja nappulan mustikka uhraamiset. Aloin nauramaan jo Trotskin esittelyssä.

        Et siis hermostunut/masentunut ruotsalaisvitseistä?


      • Sattuikin aika sopivasti kysyntä yksiin tarjonnan kanssa, nimittäin lähisukulaiseni sattuu olemaan psykiatri. :D

        Palasit sitten ruotsinlaivalta. Oliko rankka reissu, onkos lääkärissä käyty, entä toitko tuliaisia?


      • suwastikantti
        kurpizza kirjoitti:

        XD Repesin. Parhaat olivat Siiliön kompastuminen ja nappulan mustikka uhraamiset. Aloin nauramaan jo Trotskin esittelyssä.

        Et siis hermostunut/masentunut ruotsalaisvitseistä?

        .....heh... "Total repsal".... . Kiitos ny prepperi tästäki niin vitusti :) ei ol tylsää :))))


      • icepicked kirjoitti:

        Sattuikin aika sopivasti kysyntä yksiin tarjonnan kanssa, nimittäin lähisukulaiseni sattuu olemaan psykiatri. :D

        Palasit sitten ruotsinlaivalta. Oliko rankka reissu, onkos lääkärissä käyty, entä toitko tuliaisia?

        valitettavasti muilutus epäonnistui, eli ette saaneet minua raiskattavaksi ruotsin laivalle :) parempi niin sillä en ole kauhean kiinnostunut tästä vasemmistolaisesta harrastuksesta nimeltä "perseeseen"

        huonosta yrityksestä ja uhoamisesta 5/5


      • suwastikantti
        preppertowwz kirjoitti:

        valitettavasti muilutus epäonnistui, eli ette saaneet minua raiskattavaksi ruotsin laivalle :) parempi niin sillä en ole kauhean kiinnostunut tästä vasemmistolaisesta harrastuksesta nimeltä "perseeseen"

        huonosta yrityksestä ja uhoamisesta 5/5

        Ha.. tämä keskustelu menestyi^-^

        Ocesta tulee mieleen seesteinen meri

        Siiliosta tulee mieleen häiriintynyt siili

        Trotskista tulee mieleen kuva lev trotskista

        Prepperistä tulee mieleen mamuja roskalavalle nakkeleva nuorimies

        Kurpizzasta tulee mieleen.....no... kurpizza

        Hekekeestä minulle ei tule mitään mieleen, pelkkä iso kymysysmerkki......


      • preppertowwz kirjoitti:

        valitettavasti muilutus epäonnistui, eli ette saaneet minua raiskattavaksi ruotsin laivalle :) parempi niin sillä en ole kauhean kiinnostunut tästä vasemmistolaisesta harrastuksesta nimeltä "perseeseen"

        huonosta yrityksestä ja uhoamisesta 5/5

        Kylläpäs olit. Me katsos Trotskin kanssa huumasimme sinut, etkä muista illan tapahtumista mitään. Nyt tämä ruotsalaispelleily pitää kyllä lopettaa!


        "huonosta yrityksestä ja uhoamisesta 5/5" Mitäh? XD Pitikö olla 0/5 vai 1/5??


      • kurpizza kirjoitti:

        Kylläpäs olit. Me katsos Trotskin kanssa huumasimme sinut, etkä muista illan tapahtumista mitään. Nyt tämä ruotsalaispelleily pitää kyllä lopettaa!


        "huonosta yrityksestä ja uhoamisesta 5/5" Mitäh? XD Pitikö olla 0/5 vai 1/5??

        Niin niin, pistettiin kloroformia liinaan ja liina suun eteen niin eiköhän sillä tainnu. Sitten vaan Siljalle! Siellä on drinkeissä kaikkea kivaa sekoitettuna.

        Eikä mitään ole vasemmistolaisten harrastus, sinähän se siellä huseerasit, ja nyt kiellät kaiken kuin mikäkin Edgar Parts.


      • icepicked kirjoitti:

        Niin niin, pistettiin kloroformia liinaan ja liina suun eteen niin eiköhän sillä tainnu. Sitten vaan Siljalle! Siellä on drinkeissä kaikkea kivaa sekoitettuna.

        Eikä mitään ole vasemmistolaisten harrastus, sinähän se siellä huseerasit, ja nyt kiellät kaiken kuin mikäkin Edgar Parts.

        Itseasiassa "perseeseen" on Klamydian kappale. Kuunnelkaa vaikka Youtubesta, sopii hyvin näihin kirjoituksiin.


      • kurpizza kirjoitti:

        Itseasiassa "perseeseen" on Klamydian kappale. Kuunnelkaa vaikka Youtubesta, sopii hyvin näihin kirjoituksiin.

        klamydia on aivan mahtava bändi


      • preppertowwz kirjoitti:

        klamydia on aivan mahtava bändi

        Vähemmän mahtava tauti, joten hopi hopi testeihin!


      • preppertowwz kirjoitti:

        klamydia on aivan mahtava bändi

        Siinä olet kyllä harvinaisen oikeassa.


      • HeKeKee'd
        suwastikantti kirjoitti:

        Ha.. tämä keskustelu menestyi^-^

        Ocesta tulee mieleen seesteinen meri

        Siiliosta tulee mieleen häiriintynyt siili

        Trotskista tulee mieleen kuva lev trotskista

        Prepperistä tulee mieleen mamuja roskalavalle nakkeleva nuorimies

        Kurpizzasta tulee mieleen.....no... kurpizza

        Hekekeestä minulle ei tule mitään mieleen, pelkkä iso kymysysmerkki......

        Kavereille HeKeKeestä tulee mieleen ärsyttävä tyyppi joka hakkaa kaikki kaikissa peleissä. Ja se tyyppi joka pätee koulussa joka asiasta.


    • Siiliosta tulee mieleen lyhyehkö 12-13 vuotias poika, jolla on punainen paita jossa on siilin kuva ja ruskea tukka,siniset silmät. En tiädä miksi, mutta siiliöstä tulee mieleen sellanen tyyppi joka tykkää lukea paljon kirjoja.(Emt miks :D) Tämän takia siiliö tiätääkin paljon asioita. Siiliö myös rakastaa siilejä.

    • Preppertowwz on 171cm pitkä, jollain tavalla älykäs, joka pitää mielipiteitään vahvasti esillä. Hänellä vaaleat hiukset ja ehkä hieman tummatkin.

      Nappula14v on kiinnostunut luonnosta. Hänen lempivärinsä ovat oranssi ja turkoosi. Hän pitää koulua tärkeänä ja saa myös ihan hyviä numeroita. Nappulalla on viherharmaat silmät.

      • HeKeKee'd

        Nappulasta tulee mieleen pirteä, jopa hiukan rasittava luontoihminen. Sillä on ruskeat hiukset ja punainen rinkka täynnä tavaraa. On partiossa. Osaa tunnistaa linnut laulun perusteella. Viihtyy porukassa.

        Prepper on pitkä ja lihaksikas hiukan skinimäinen tyyppi. Ei kovin sosiaalinen.


      • calpurnia^^
        HeKeKee'd kirjoitti:

        Nappulasta tulee mieleen pirteä, jopa hiukan rasittava luontoihminen. Sillä on ruskeat hiukset ja punainen rinkka täynnä tavaraa. On partiossa. Osaa tunnistaa linnut laulun perusteella. Viihtyy porukassa.

        Prepper on pitkä ja lihaksikas hiukan skinimäinen tyyppi. Ei kovin sosiaalinen.

        Mä oon ollu täällä vasta vähän aikaa, mutta jokutyypistä mulle on tullu mieleen semmonen n. 168 cm tyyppi, kellä on mustat hiukset - jotain raitoja tms. - ja salaperäinen katse.. xDD
        Ja Eräs Trotskilainen on mun mielestä ehdottomasti poika. Ruskeat paksut hiukset, viisas suu :3
        Heheh :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe