Mistä uskotte johtuvan, kun muita ei kiinnosta,

Oikea Kristillisyys?

Mitä arvelette, mistä johtuu? Kun muut ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi kutsutut” Krist. uskovat, lukuisiin erinimisiin, vähän jotenkin vain nimeksi krist. eri kirkkokuntiin, seurakuntiin, puolueiksi yhdistyksiksi jakautuneet, näin Kristusta Jeesusta / toisiaan kohtaan rakkaudettomasti eläviksi ja toimiksi / laimin LYÖVIKSI hajaantuneet, Ei ole yhtään kiinnostuneita siitä kutsumuksensa ARMON ja arvon mukaisesta, Raamatun UT mukaisesta, vasta Oikeasti Kristillisyydestä…

Siitä kaikille, ja kaikille Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävästä, apostolisesta Kristillisyydestä. Siitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, käskynsä pitävästä ja täyttävästä / ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, Hänessä YHTÄ olevasta ja kaikessa, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, YHTÄ pitävästä, Totuudessa / Raamatun UT mukaisuudessa YKSI mielisesti, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. ”Nooan arkkia” (vertaus) rakentavasta…

Jossa em. tavalla alkamisessa ja yhtymisessä, vasta mahdollisuus päästä kasvamaan siihen lopulliseen pelastukseen riittävään, tahrattomaksi ja rypyttömäksi morsian seurakunnakseen / seurakuntalaisekseen. Siihen ylös tempaukseen kelvollisuuteen. Seurakunnakseen joka on itsensä yljälleen / Herralleen otolliseksi kaunistanut. Uskolliseksi ja kuuliaiseksi, todistettavasti nähtävästi ja kuultavasti / tunnistettavasti ja ymmärrettävästi seuraajakseen osoittautunut.

Tästä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta, Kristuksen Jeesuksen nimessä, vielä näin viime hetkillä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman julki tuojaksi, ja tämän, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehdon puolesta, toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.

10

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyhä yksinäisyys

      Vastaus löytyy siitä että se "oikea kristillisyys" on hyvin hämärä käsite. Raamattu on täynnä ristiriitoja. Käytännössä Raamattu on loistava ase jolla eksyttää ihmisiä. Sillä tosin ei kannata eksyttää muita kuin psykopaatteja jotka vainoavat toisia ihmisiä. Ja siinäkin on riskinsä että psykopaatit kostavat jos he huomaavat että heitä on eksytetty. Ja ihan tavallisestakin ihmisestä voi tulla kostonhimoinen psykopaatti jos ihminen myöhemmin elämässä tajuaa että hänen pää on sekoitettu Raamatulla ja elämä pilalla.

      Uskonnollisuudesta tai uskosta voi olla hyötyä jos sitä osaa hyödyntää järkevästi. Usein kuitenkin uskonnollisia tai uskovia syrjitään koska ihmiset pelkäävät että he ovat psykopaatteja tai että heistä saattaa tulla psykopaatteja jos he luopuvat uskostaan sen vuoksi että muut eivät tule heidän kanssa toimeen koska he ovat outoja ja heitä on vaikea ymmärtää. Uskovat saattavat tulla toimeen keskenään, mutta heilläkin voi olla ristiriitaiset näkemykset jolloin yhteistyöstä voi tulla vaikeaa.

      Parasta vaan hyväksyä ihmisten erilaisuus ja erilaiset näkemykset. Kannattaa tehdä yhteistyötä niin kauan kun pystyy tai sitten itsenäisesti niin kauan kun ei tarvitse yhteisöä työntekoon tai elämiseen.

      Työ ei kyllä lopu ja sitä voi hyvin tehdä melko itsenäisesti ottamatta huomioon uskonnollisia näkemyksiä vaikkapa tietokoneella. Ja tietokone helpottaa sekä rajoittaa sosiaalisia kontakteja siten että voi lähetellä sähköposteja tai viestitellä jollain pikaviestimellä.

      Jos on syytä tehdä jotain uskontoon liittyvää niin mitä? Netti on pullollaan uskontoihin liittyvää materiaalia eikä se välttämättä kaipaa enempää sitä. Jos on jotain mielenkiintoisia ideoita niin ei muuta kuin tekemään videoita tai nettisivuja jotka koskevat uskonnollisuutta.

      Jos haet puhtaasti hyväksyntää ja yhteisöllisyyttä niin olet hyvin pahasti hakoteillä. Ei se Jumala tullut kutsumaan ihmisiä yhteisöihin kuten kirkkoihin. Ensisijaisesti tuli rakastaa sitä Jumalaa ja sitten vasta lähimmäisiä, ainakin evankeliumien mukaan. Enkä usko että se Jumala välttämättä haluaa että ihmiset menevät kirkkoihin palvomaan sitä Jumalaa.

      - jotta hyvä tekosi pysyisi salassa. Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut. Kun rukoilette, älkää tehkö sitä tekopyhien tavoin. He asettuvat mielellään synagogiin ja kadunkulmiin rukoilemaan, jotta olisivat ihmisten näkyvissä. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet. Kun sinä rukoilet, mene sisälle huoneeseesi, sulje ovi ja rukoile sitten Isääsi, joka on salassa. Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut. (Matteus 6:4-6)

      - Rukoillessanne älkää hokeko tyhjää niin kuin pakanat, jotka kuvittelevat tulevansa kuulluiksi, kun vain latelevat sanoja. Älkää ruvetko heidän kaltaisikseen. Teidän Isänne kyllä tietää mitä te tarvitsette, jo ennen kuin olette häneltä pyytäneetkään. (Matteus 6:7-8)

      Useat ihmiset käsittääkseni menevät kirkkoihin rukoilemaan, kuuntelemaan Raamatun tarinoita ja puhumaan Raamatusta saadakseen hyväksyntää uskovilta sen vuoksi että he ovat ystävällisiä. Nämä ihmiset eivät siis mene etsimään Jumalaa vaan hyväksyntää ihmisiltä. Jumala tuskin myöskään kuulee näiden ihmisten rukouksia (Jes. 1:15).

      Mihin sinä tarvitset toisia ihmisiä? Eikö riitä Raamatun lauseet: "Pyytäkää niin teille annetaan. Kolkuttakaa niin teille avataan."?

      "YHTÄ pitävästä"

      Jos pyydät YHTÄ pitävää seurakuntaa itsellesi niin et ainakaan etsi Jumalaa. Etkä edes luota Raamattuun koska siellä ei ole yhtenäistä totuutta asioiden suhteen. Onhan näitä monia eri kulttiyhteisöjä ollut missä ihmiset ovat olleet valmiita menemään hautaankin yhdessä.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansan_Temppeli
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Kultit

      Tarkoittaako tuo YHTÄ sana ihan vain yhtä vai peräti kahta? Vai tarkoittaako se yhteisöllisyyttä jossa yhdessä hihhuloidaan ja sitten hieman myös maistellaan sitä kiellettyä hedelmää? No ei tietenkään kiellettyä hedelmää koska Jumala kieltää sen. Mutta silti useat hihhuliyhteisöt ovat tähän päätyneet. Tässä eräs:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Hyppääjien_liike
      ^ Hyppääjien kokoukset päättyivät yleensä pimeässä huoneessa transsitilassa harrastettuun ryhmäseksiin.

      http://www.youtube.com/watch?v=0N9A123g52U

      • Oikea Kristillisyys?

        Mistä tämä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä asiallisesti / rakentavasti, Kristuksen Jeesuksen apostolista, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi”, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä, Jumalan valtakunta yhteyden ja yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaan, pelastukseksi Krist. vaihtoehdon, ns. ”Nooan arkin” (vertaus) Hänessä, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, YHTÄ olevaan, ja kaikessa YHTÄ pitävään, Totuudessa (Raamatun UT mukaisuudessa) YKSI mielisesti, Krist. Rakkaudessa, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaisesti, käytännössä toimivasti rakentavaan ja toimivaan johtavaan asti, päämääräisesti PÄÄ asiasta, keskustelu haluttomuus johtuu?

        Että MIKÄ ja KUKA, ketäkin estää yhtymästä, tästä Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään, Kristuksen Jeesuksen käskyt pitävään ja täyttävään, saumattomaan yhteistyöhön yhtymiseen tähtäävästi ja käytännössä näin Oikein, vasta Oikeasti, Kristillisesti toimivaksi, Hänen jäsenistö verkostoksi järjestäytymiseen / yhdistymiseen johtavasti tavoitteella ja tarkoituksella.

        Mistä siis ketäkin estää lähtemästä tälle, kaikille hyväksi, Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskautta etsivälle, kullekin turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja mahdollistavalle ja takaavalle, kaikessa yhtenä jäsenistönään täydellisyys, (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräiselle, Krist. Rakkaus, = Lain / Laillisuuden täyttymyksen, Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen, pelastukseksi Kristillisyyden, siihen kelvollisuuteen kasvamisen mahdollistavalle, Oikeasti Kristillisyyden tielle? Johon yhteyteensä ja yhteistyöhön kaikki ovat kutsumuksen ARMOSTAAN saaneet.

        Mutta ei ole monikaan siitä suuresta kutsuttujen ja valittujen joukosta lähtenyt sille kutsumuksensa ARMON ja ARVON,, kaikille hyväksi Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, = Lain / Laillisuuden täyttymyksen mukaiselle, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävälle, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan Rakkaudessa rakentavalle tielle, sitä tehtäväänsä Raamatun UT opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti, osaltaan täyttämään. Nämä foorumien viestit ja keskustelut sen osoittaa ja todistaa. Ei ole monikaan kaipaillut sitä Kristuksessa Jeesuksessa YHDEKSI, saumattomaan apostoliseen Krist. Rakkaudessa rakentavaan seurakunta yhteyteensä ja yhteistyöyhteyteen Hänessä yhdistymistä.

        Tästä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta, Kristuksen Jeesuksen nimessä, vielä näin viime hetkillä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman julki tuojaksi, ja tämän, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehdon puolesta, toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.


    • Oikea Kristillisyys?

      Näyttää olevan vain soihdut sammuneina nukkuvia uskovaisia täällä. Eivät kai muuten olisi niin hiljaa / välinpitämättöminä. Muista ja muusta niin väliä Omassa mukavassa, mutta väärässä, pettävässä rauhassaaan viihtyviä.

      • Ehdottavainen

        Moi. Voisitko ruveta kirjoittamaan sillä tavalla, että sun juttujasi jaksaisi lukea. Eli ihan tavallista suomea ja lyhyemmin. Silloin voit ehkä saada aikaiseksi jonkinlaista reaktiota / keskustelua / kannanottoa kaikille hyväksi / rakennukseksi.


      • Oikea Kristillisyys?
        Ehdottavainen kirjoitti:

        Moi. Voisitko ruveta kirjoittamaan sillä tavalla, että sun juttujasi jaksaisi lukea. Eli ihan tavallista suomea ja lyhyemmin. Silloin voit ehkä saada aikaiseksi jonkinlaista reaktiota / keskustelua / kannanottoa kaikille hyväksi / rakennukseksi.

        Ei minulla mitään omis juttuja ole. On vain näitä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen juttuja, jolsta koitaan nukahtaneille / alkupeäisestä, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä pois eksyneille herätykseksi muistutella. Ja vähän oikeasta suunnasta ja tiestä vihjeeksi, jos ketä kinnostaisi alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan Oikeuden muakaisten opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti...

        Sitä Hänen, kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riitävävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsisyyden Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) Raamatun UT, opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja mukaiseksi rakentavasti.

        Olistko kiinnostunut.


      • janoisten ystävä
        Oikea Kristillisyys? kirjoitti:

        Ei minulla mitään omis juttuja ole. On vain näitä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen juttuja, jolsta koitaan nukahtaneille / alkupeäisestä, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä pois eksyneille herätykseksi muistutella. Ja vähän oikeasta suunnasta ja tiestä vihjeeksi, jos ketä kinnostaisi alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan Oikeuden muakaisten opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti...

        Sitä Hänen, kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riitävävää apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsisyyden Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) Raamatun UT, opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja mukaiseksi rakentavasti.

        Olistko kiinnostunut.

        Jos haluat alkaa rakentamaan "Nooan arkkia" tai jonkinlaista pelastusta niin onko sulla välineet tai maa-alueet siihen? Monet rikkaathan ovat ilmeisesti siihen ryhtyneet jo.

        Tietyt amissit ja mormoonit ovat jatkuvasti valveilla joko hamstraten ruokaa itselleen pitäen suuria määriä ruokaa varastoissa tai sitten kasvattaen oman ruokansa.

        Mä olen kiinnostunut jos tarjoat maa-alueet käyttöön. Sitä on vähän vaikea lähteä toisten maille rakentamaan bunkkeria tai kasvattamaan jäävuorisalaattia.


      • Oikea Kristillisyys?
        janoisten ystävä kirjoitti:

        Jos haluat alkaa rakentamaan "Nooan arkkia" tai jonkinlaista pelastusta niin onko sulla välineet tai maa-alueet siihen? Monet rikkaathan ovat ilmeisesti siihen ryhtyneet jo.

        Tietyt amissit ja mormoonit ovat jatkuvasti valveilla joko hamstraten ruokaa itselleen pitäen suuria määriä ruokaa varastoissa tai sitten kasvattaen oman ruokansa.

        Mä olen kiinnostunut jos tarjoat maa-alueet käyttöön. Sitä on vähän vaikea lähteä toisten maille rakentamaan bunkkeria tai kasvattamaan jäävuorisalaattia.

        Sehän oli vain vertaus. siitä pelastukseksi Krist, vaihtoehdon rakentamisesta, jossa vasta olis mahdollisuus päästä kasvamaan siihen ylostempaukseen kelvollisuuteen. Jota mahdollisuuta ei näissä lukuisissa eri nimisissä lahkohenkisissä, vähän jotenkin vain pettävästi / eksyttävästi nimeksi krist. eri seurakunnissa ole.

        Mutta tämä Oikeasti Krist. apostolisne seurakunta yhteys / yhtenäsyys Kristuksessa Jeesuksessa, Raamatun UT mukaista apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakuntan yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa rakentavava Kristillisyys edellytää niin Oikein, täysi Kristillesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi paikkakunnittain ja alueittan, kansakuntien laajuisesti Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi, Hänessä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaiessa yhtäpitäviksi, keskinäisessä rakkeudessa ja huolenpito yhteydessä, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi tavalla ja tarkoituklsella eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi ja jäsenistö verkostoksi järjestäytymistä...

        Jonka mukana ne kaikki muutkin tapeelliset ohessa tulee ja täyttyy. Mitä turvalliseksi ja turvatuksi kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämässä ja tulevaisuudessa tarvitaan. Ja kaikki menee oikein ja oikeille kohdilleen. Kuin palapelin palat alustaan ja kehykseensä, antaakseen sen täydellisen, tässä tapauksessa ns. Jumalan tahdon ja tarkoituksen mukaisen kuvansa, sen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävän, kaikille, ja kaikellle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen mallinsa.


      • Kari Grandi
        Oikea Kristillisyys? kirjoitti:

        Sehän oli vain vertaus. siitä pelastukseksi Krist, vaihtoehdon rakentamisesta, jossa vasta olis mahdollisuus päästä kasvamaan siihen ylostempaukseen kelvollisuuteen. Jota mahdollisuuta ei näissä lukuisissa eri nimisissä lahkohenkisissä, vähän jotenkin vain pettävästi / eksyttävästi nimeksi krist. eri seurakunnissa ole.

        Mutta tämä Oikeasti Krist. apostolisne seurakunta yhteys / yhtenäsyys Kristuksessa Jeesuksessa, Raamatun UT mukaista apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakuntan yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa rakentavava Kristillisyys edellytää niin Oikein, täysi Kristillesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi paikkakunnittain ja alueittan, kansakuntien laajuisesti Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi, Hänessä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaiessa yhtäpitäviksi, keskinäisessä rakkeudessa ja huolenpito yhteydessä, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi tavalla ja tarkoituklsella eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi ja jäsenistö verkostoksi järjestäytymistä...

        Jonka mukana ne kaikki muutkin tapeelliset ohessa tulee ja täyttyy. Mitä turvalliseksi ja turvatuksi kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämässä ja tulevaisuudessa tarvitaan. Ja kaikki menee oikein ja oikeille kohdilleen. Kuin palapelin palat alustaan ja kehykseensä, antaakseen sen täydellisen, tässä tapauksessa ns. Jumalan tahdon ja tarkoituksen mukaisen kuvansa, sen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävän, kaikille, ja kaikellle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen mallinsa.

        Mä luulen että mä oppisin lukemaan venäjääkin nopeammin kuin tätä sun kepulaisen kapulakieltä. Ei ole selkeästikään tarkoitettu pakanoille tuo sinun kieli. Sen verran pyhää tekstiä näyttäisi olevan.

        Oliko toi pelastuksen löytäminenkin vain vertaus? Eli sinä et todellisuudessa kaipaa muuta kuin ihmisten ärsyttämistä? Kaikki on vain pelkkää vertauskuvaa. Voit jopa räkäsesti nauraa niille piruparoille jotka ovat vaivautuneet vastaamaan sulle. Mitä pidempään jatkat tota trollivedätystä, sen paremmat naurut, eikö?

        "maalle suolaksi"

        Pienikin määrä hapatetta hapattaa koko taikinan. Ja ihmiset syövät muutenkin liikaa suolaa joten jätetään väliin toi suola tällä kertaa.


    • hiugutfuy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe