Farmi... jatkuu

Joku voittaa piste

Eilinen kukon tappo oli kyllä älytöntä. Millä helevetin oikeudella tämä kaksikko Sepasti ja Marko sen tekivät? He olivat ulkona kisasta, ja piste, kuten Tuulikki sanoisi.

Vaikka Sanni onkin ollut aikalailla Jennin, tuon turkulaisen kitisijän, hameen alla, niin kypsästi osasi kuitenkin hoitaa tuon tilanteen. Pojot Sannille.

Ja sitten tämä turkulainen, hoh hoi! "Minulle on kerrottu... Olen kuullut juttuja... Olen itsekin kuullut..." On se semmoinen eläjä, että sanat eivät riitä kertomaan :D.

Lapin poika siellä seilaa, milloin missäkin, eikä oikein ota vastuuta mistään, ompahan vaan.

Voittipa kuka tahansa, niin kyllä Sanni varmaankin on ainakin moraalinen voittaja.

66

857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen kuullut myös

      Tuosta turuttaresta kyllä samaa mieltä, varsinainen narisija. Hänestä tulee isona oikea maailman luokan juoruämmä - no, tai oikeastan on jo. Tosi ärsyttävä tyyppi.Olisiko ollut yhtään tehtävää mistä ei olisi narinaa syntynyt, ja selkään puukottamista ...
      On tietävinään kaikesta kaiken vaikka on niin pihalla niin pihalla - kuin tampaxin naru.

    • E.A28

      Samaa mieltä kukontaposta. Nuo entiset kisaajat vielä kehtasivat virnistellä Sannin tuohtumukselle.
      Sebasti ei ymmärrä mistään mitään muutenkaan, paitsi juoruilusta pirtin pöydän ääressä.
      Menikö Sannilta nyt pisteet, kun ei pitänyt mölyjä mahassaan. Harmi jos niin käy.
      Varmasti on kulttuurishokki näille finaalissa olijoille sekin, että nämä palaajapelaajat omaavat vieläkin ne surrealistiset toimintatavat mitkä olivat vallalla heidän siellä ollessaan, kun taas näiden kolmen on ollut pakko "kotoutua" ja elää sovittujen sääntöjen mukaan, että hommat hoituu.

      Mitähän Marko olisi tykännyt, jos hänen tilalleen olisivat tulleet kylästelemään ja lupaa kysymättä tappaneet hänen kukkonsa, kun me syödään se nyt.

    • katsoja4

      Jennin mielestä vieraat eivät saisi jutella keskenään, sanoo kyräilyksi ja juoruiluksi, kuitenkin nämä vierailijat ovat tulleet tarkkailemaan ja pisteitä antamaan, Jenni pisti Sannin sanomaan tästä, että tämä on loputtava, aika kieroa meininkiä ja Sanni on Jennin johdateltavissa.

      Olen samaa mieltä tuosta kukon taposta, tosi tyhmästi tehty Markolta ja Sebastinilta.

      Jenni näytti tyhmyytensä, nyt hätä, että saavat tietää hänen käyttäytymisestään ja nyt yrittää pistää suut kiinni kaikilta, ettei puhuttais näistä, hah haa...

      No, tänään nähdään miten itse Jenni on emäntänä, kun hänen mielestään ei Joni eikä Sannikaan hoitanut hommiaan ihan niin kuin olisi pitänyt...

    • Tositositv

      Onpa taas paljon psykiatreja palstalla diagnooseeeneen. Kollektiivinen Jenni-viha leviää kuin rutto. Ettekö oikeasti ymmärrä että tuotanto on riemuissaan kun sai ohjelmaan ihmisen joka on puhelias, sanavalmis ja joka haluaa tehdä asiat oikein. Menikö ohi että Tuulikkikin myönsi että heidän kahnauksensa johtuu siitä että on Jennin ikäisenä ollut samanlainen.

      Tottakai Jennillä on tullut ylilyöntejä mutta niin on tullut kaikille muillekin.

      Törkein oli tämä luuseri-sepun ja Markon kukon tappo. Toinen ei kestänyt ilman meikkejään ja kahvejaan ja toinen joka oli niin varma omasta ylivertaisuudestaan ei vaan osaa hyväksyä vieläkään putoamistaan.
      Ilmentää hyvin millaisista ihmisistä on kyse kun menevät kylään ja tappavat talon kukon keneltäkään kysymättä! Täysin käsittämätöntä käytöstä!
      Jenni ei ole tuollaiseen järjettömyyteen yltänyt yhdelläkään teollaan.
      tai sanomisellaan.
      No, kumpikaan ei enää kilpaile voitosta mutta se ei mitenkään puolusta heidän tekoaan.

      Tottahan myös on että Jonin käytös muuttui tosi lipeväksi muiden saapuessa. Poika pelaa hampaat irvessä. Toivottavasti ei voita.

      Sannille toivon voittoa ja toivottavasti Jenni on toisena finaalissa. Kyllä kaupunkilaistyttö on näyttänyt tahtonsa ja halunsa oppia ja on myöskin todella hyvin oppinut maalaistalon työt. Sitä ei kai kukaan sentään pysty kiistämään.

      • Sannille voitto

        Jenni on ihan itse omalla käytöksellään, naukuvalla äänellään, seläntakana puhumisella, muita moittimalla, määräilevällä käytöksellä, laiskuudella ym ym saanut nämä negatiiviset arvostelut aikaiseksi! Simputtaja suorastaan Tuulikkia kohtaan!


      • Tosi on kop,kop

        Kuulehan, aivan sama millainen ollut "jennin ikäisenä" tai kenen vain ikäisenä. Tässä Farmi -ohjelmassa Jennin käytös on ollut hirveää ja sitä kritisoin. En tunne näitä ihmisiä (eikä kiinnostakaan heidän elämänsä muuten), mutta olen katsonut tätä nelosen tuottamaan Farmi ohjelmaa (joka on tuotettu katsottavaksi!) ja tässä ohjelmassa olleita ihmisiä ja heidän käyttäytymistään! Joka väittää, että Jenni on käyttänyt läheskään tasapainoisesti ei todellakaan ole katsonut kaikkia osia. Jokaisessa osassa puhuu takana toisista pahaa (paitsi itseään nostaa "sosiaalinen" "tasapuolinen" lässynlää) ja kohde muuttuu aina. IHMETTELEN, että nyt kun nämä keskustelut ovat "reaaliajassa" miten toiset osallistujat eivät kommentoi mitään tästä Jennin käytöksestä, kun ihan selvästi päin näköä puhuu ihan muuta ja hetken päästä "nurkan takana" jollein toiselle haukkuu edellistä suut ja silmät täyteen. Ja tätähän Farmilla olijat eivät kesällä tietystikään tiennee, mutta miten nyt? Kaikkihan on tallennettu näihin nauhoituksiin.


      • Farmitar

        Peto se Marko, pääsi taas tyydyttämään verenhimonsa tappamalla farmin kukon. Aika erikoista noin vain ottaa toisten omaisuutta ja tappaa.

        Mutta voihan olla sarjan juoni, että palaajat hämmentävät sarjan elämänmenoa. Ja tietysti eläimet pannaan sijaiskärsijiöiksi Likaista, likaista, julmaa menoa!


      • Pettynyt8
        Farmitar kirjoitti:

        Peto se Marko, pääsi taas tyydyttämään verenhimonsa tappamalla farmin kukon. Aika erikoista noin vain ottaa toisten omaisuutta ja tappaa.

        Mutta voihan olla sarjan juoni, että palaajat hämmentävät sarjan elämänmenoa. Ja tietysti eläimet pannaan sijaiskärsijiöiksi Likaista, likaista, julmaa menoa!

        Minustakin on väärin, että tositeeveehen otetaan eläimiä mukaan. Siat, naudat ja lampaat on ehkä lainattu joltain oikealta maatilalta, mutta kanat on jätetty leikkikaluiksi: se tappaa ketä sattuu huvittamaan. Minun arvostukseni Markoa kohtaan meni, Sebua kohtaan sitä ei ollutkaan.


      • risukasaan

        Mutta tommoinen pirulainen joka puhuu paskaa kaikista kaikille. Kukaan ei ole niin hyvä kuin hän. Hän, omasta mielestään, on olevinaan tosi paljon ylenpänä kuin muut. Hän rehti ja reipas. Äidin pikku kultamussuttaja joka teettää muilla likaiset työt ja itse kerää kultaisen sädekehän päällensä.


      • .......

        Jenni ei ole oppinut mitään eikä tule oppimaan tolla asenteella. Ja kyllä se Jenni on porukan lipevin ja ilkein selkään puukottaja.


      • sannifani
        ....... kirjoitti:

        Jenni ei ole oppinut mitään eikä tule oppimaan tolla asenteella. Ja kyllä se Jenni on porukan lipevin ja ilkein selkään puukottaja.

        Jos olisin Jennin äiti häpeäisin silmät päästäni.


    • mimmu8

      tuo eilinen näytös oli kyllä aika törkeä Markon ja Sepun osalta, oliko ihan tahallaan ärsykkeeksi tehty...vai tyhmyyttään?

      Totta on myös se, että Jennin käytös on muuttunut lipeväksi, vaikka takanapäin puhuu pas..aa kaikista.
      Mitä Jennin taitoihin on katsomista, aika heppoista on maatalon emäntänä selviämään, lypsytaito yms on kyllä lapsenkengissä, mutta suustaan on hyvä, se pitää myöntää, sontaa tulee korvistakin.
      ja jos olisi ollut Tuulikin kanssa mittelöissä, olisi hävinnyt sahauksessa hyppienkeikkuen.
      Facebookin sivuillaan sanonut, että on pahansuopaisuutensa oppinut Tuulikilta, on tarttunut kuulemma negatiivisuus häneen....selityksiä siis kuuluu ja jatkuu...

      En nää mitään hyvää tuossa ihmisessä, ihan laho mätä...

      • Sanni voitoon

        Sanoitpa naulan kantaan! Olen aivan samaa mieltä. Jennin lypsytaidoissa ei ole kehumista, eikä muissakaan töissä, vaikka itse jotain muuta kuvittelee. Tuulikki ei ole ollut negatiivinen, nuorempien neuvominen ei ole negatiivisuutta.. Jenni on ollut oikein päsmäröinnin ja pahan puhumisen mestari.


      • hehehehehehehhahhoh

        siis parissa kuukaudessa oppinut pahansuopaiseksi. Anna mun nauraa. Jos niin lyhyessä ajassa oppii tavoille niin eikun oppimaan hyväntahtoisuutta. Se siitä...


      • 38383838
        Sanni voitoon kirjoitti:

        Sanoitpa naulan kantaan! Olen aivan samaa mieltä. Jennin lypsytaidoissa ei ole kehumista, eikä muissakaan töissä, vaikka itse jotain muuta kuvittelee. Tuulikki ei ole ollut negatiivinen, nuorempien neuvominen ei ole negatiivisuutta.. Jenni on ollut oikein päsmäröinnin ja pahan puhumisen mestari.

        Snni voittakoon, Jenni ei mielestäni ole ihan tasapainoinen, on vainoharhainen juonija.


    • Sanni fani

      Sanni voittoon! Jenni on itseään täynnä oleva, kieroileva, teeskentelevä irvistelijä! Oikein lellitetty kakara, liekö perheen ainoa "prinsessa", jonka aina pitää olla esillä ja ekana? Kyllä nyt on huolissaa, kun taitaa oikea luonne paljastua. Siksi ei halua, että toiset juttelee, jos HÄN ei ole paikalla kuuntelemassa! On itse sitä mieltä, että on tehnyt töitä siinä, missä Sannikin ! Salli mun nauraa.....hahahahah!

    • Tavat kunniaan

      Juhla-ateria ja kaksi mölliä miestä ruokapöydässä hattu päässä.

    • pentaava

      Kyllä tämän torstai-iltaisenkin jakson perusteella Jenni ei ole tästä maailmasta vaan Turusta. Niin outoa soopaa suustaan pukkaa,että ei mitään rajaa. Uskallanpa ajatella, että tyttöparan olisi tulevaisuuttaan ajatellen viimeistään nyt paras hakeutua ammattiauttajan pakeille sillä eihän tuommoista vihaa ja omituista ajattelutapaa jossa itse näkee itsensä täydellisenä ja muista tai jostain henkilöstä löytää vain aina jotain vikaa tai kataluutta. Nyt se pääasiassa on suuntautunut Tuulikkiin.Todella outo persoona. Sanni voittoon.

    • Järkeä päähän taposs

      Kukon tappo Sannin seläntakana oli kyllä ilkeä teko eikä etenkään Marko muuta kuin naruoi vain. Luulisi ettei heillä ole mitään kiirettä eläintä syödä kun ovat saaneet ahmia mahan täyteen ruokaa muualla. Aluksi pidin hänestä, vaikka olikin välissä kova peluri, mutta tuon tempun jälkeen ei taida ajatella muuta kuin tappamista ja ruokaa. Lisäksi vielä kukko paloi pohjaan ( liekö vasiten vaiko vahingossa) eli hukkaan meni sekin eläimen elämä.

      Inhottavaa pila/ temppu ja vain sen takia ettei "kukko mene hukkaan". Toivottavsti edes Sebastian lopussa tajusi että oma moka ja hänen ehdotushan se taisi olla ja sanoi että kävi hänen mukaan ainakin liian nopeasti. Kehtasi vielä vittuilla Sannille mutta hyvin sanni sen kesti itse en olisi kestänyt sitä noin tyynesti.

    • huru-ukko

      Markolla meni nyt puurot ja vellit sekaisin. Alkoi räpättää taas jotain kanojen oloista yms. Ne nyt ei kuuluneet tähän kukko-episodiin ollenkaan. Nyt markon tutut, kun menette kylään, niin ei muuta kuin muutama lammas teuraaksi ja sitten vaikka tunkiolle. Sama kohtalohan oli tuolla kohu-kukolla. Mitenkähän talon isäntä sitten reagoi.

      Ja Jenni-typykkä oli ilmeisesti vilkaissut pirtissä peiliin, koskapa itkua vääntäen sopersi, ettei ole ikinä nähnyt niin ilkeää ihmistä. :D Ja taas se oli "sattunut" kuulemaan "vahiingossa" Sannin jutustelua Pekalle ja Tuulikille. Jenni-typykkä ilmeisesti häröilee sinne sun tänne ja yrittää kuunnella salaa mahdollisimman monta keskustelua. Muuten tuo jatkuva "sattumus" ei oikein ole mahdollista ;).

      Ja lapin-poika siellä taas mittaili maita ja mantuja, eihän sillä ole paljon sanottavaa, mutta onpahan vaan...

    • huhuh

      Jos minulla olisi sukulaisena tälläinen "Jenni" ja julkisuudessa niin häpeäsin silmät päästäni.

    • Piipari25

      Voi nyt muakin alkoi oikeasti v..taan tuo Jenni. Hänen viimesin kommentti Tuulikista: "En ole koskaan tavannut noin ilkeää ihmistä!" Jenni on itse suurin kiusaaja Farmilla. Hänellä pitää olla joku hampaissa, kun Tuulikki lähti niin se oli Joni ja tässä viimeisessä jaksossa häne uhrikseen jotui jopa Sanni!. Jos tuo on totta että Tuulikki yrittää lahjoa finalisteja niin se kertoo katkeruudesta ja siitä kuinka paljon Jenni on häntä kiusannut. Minulla on ihan sama kumpi voittaa Joni vai Sanni mutta Jenni ie todellakaan ansaitse voittoa!

    • Sannille voitto

      Jenni oli katsonut peiliin tälläytyessään iltaa varte ja sitten kauhistui, ettei ole koskaan nähnyt noin ilkeää ihmistä!! Osuipa naulan kantaan! Ketään muuta yhtä ilkeäähän siellä ei ole.

    • u.s.k.o.vainen

      Käsittääkseni Farmi on taidetta,taiteessa käytetään symboleja sekä vertauskuvia.

      Kukon päivät päättyivät Seban ja Markon toimesta.Ja lopuksi kukko paloi karrelle.
      Kukas Farmilla kukkoili,keltä "paloi päreet" ,kuka paloi karrelle.

      Ilmeisesti Markon ja Seban äänestys-päätös pudottaa lopullisesti tämän "kukon"
      (Marko piti Sannia parhaimpana,mutta taktisista syistä äänesti Jonin suoraan jatkoon.)

      Näin haluan uskoa.
      Amen.

    • Salla

      Kyllä tuosta Tuulikista on saanut varsin v-mäisen kuvan. Ärsyttävämpää ja inhottavampaa ihmistä en ole "tosi-tv -ohjelmassa" nähnyt sitten BB:n toissa kauden voittajan.

    • Eveliina_88

      Toivottavasti voiton vie Jenni tai Sanni... heistä kumpi tahansa sen ansaitsisi.

    • koopeetee

      On tainnut Piipari25 katsella ihan eri Farmia kuin minä. Vai on Jenni Farmin suurin kiusaaja ja Tuulikki kiusattu =D

      • jokaJaksonKatsonut

        eN TIEDÄ, MITÄ farmia sinä, "koopeetee", olet katsonut, jos et näe, että ainoa kiusaaja koko farmilla on JENNI!


    • ??...???

      Olipa Tuulikilla kampaus ja kiroili kuin nuoriso konsanaan.
      Minne se raamattua lukeva mummeli katosi ?

      • joskus ja joskus

        Katsopa, kun vanhakaan ihminen ei ole aina samanlainen. Joskus lukee raamattua ja joskus bilettää.

        Oletko sinä aina samanlainen ??...???


    • Onnistuttu näköjään

      Huvittavinta näitä juttuja lukiessa on kun porukka uskoo niin voimakkaasti sen mitä töllöstä näytetään. Rajaamalla ja leikkaamalla ohjelma saadaan näyttämään ihan miltä halutaan. Kaikista on varmaan jos minkäkinlaista materiaalia näytettäväksi ja mistä me tiedetään tuotannon ohjeistuksista. Ohjelmaan on pitänyt saada mielenkiintoa värikkäillä persoonilla ja näköjään siinä on onnistuttu hyvin. Varmaankin kaikille osallistujille on muodostettu jokin rooli matkan varrella. Ymmärtäkää että tämä on tekemällä tehty tietynlaiseksi tarkoituksenaan herättää suuria tunteita.

      • Sannille voitto!!!

        Voi herran pieksut! Tuskin kukaan niitä sanoja on Jennin suuhun laittanut. Olen ollut kuulevinani ja nähnyt Jennin suunliikkeistä/vääntelyistä nämä hänen "totuutensa", kuten viestiketjuista päätellen moni muukin. Puolustelut ei auta tässä tapauksessa. Ei kukaan luonteensa vastaisesti puhu Jennin lailla. Onhan tämä "kultatyttö" itsekin ihmetellyt ilkeyttään. Video näkyy nelosen sivuilla.


      • 12-

        Sinähän sitten olet varsinainen selvännäkijä "onnistuttu näköjään" kun näät ohjelman taakse. Ellet sitten ole näitä pikku pissisprinsessan peen nuolijoita sieltä farmilta.

        Manipuloija saa saa ympärillään olevista peesaajista auttajia, jotka eivät oikeasti huomaa millaisen pirun kanssa ovat tekemisissä.

        Auta armias kun joku tipahtaa tämän manipuloijan ringin ulkopuolelle. Silloin alkaa tapahtua. Koko jengi hyökkää tämän yhden niskaan.

        Näin se menee koulussa, työpaikoilla yms. joissa näitä kiusaajia riittää.


      • Väärin
        12- kirjoitti:

        Sinähän sitten olet varsinainen selvännäkijä "onnistuttu näköjään" kun näät ohjelman taakse. Ellet sitten ole näitä pikku pissisprinsessan peen nuolijoita sieltä farmilta.

        Manipuloija saa saa ympärillään olevista peesaajista auttajia, jotka eivät oikeasti huomaa millaisen pirun kanssa ovat tekemisissä.

        Auta armias kun joku tipahtaa tämän manipuloijan ringin ulkopuolelle. Silloin alkaa tapahtua. Koko jengi hyökkää tämän yhden niskaan.

        Näin se menee koulussa, työpaikoilla yms. joissa näitä kiusaajia riittää.

        Sinähän tässä se selvännäkijä olet kun tunnut tietävän asian oikean laidan. En minä ole ketään puolustellut tai moittinut, totesin vain sen minkä käsityksen teistä tänne kirjoittajista olen saannut. Aika voimakkaita arvioita tehdään ohjelmassa olleista pelkän tv:ssä näytetyn perusteella.


      • mnkly

        Juuri samaa huumoria revin näistä kommenteista. Viikossa näytetään KOLME tuntia 168 tunnista viikossa tv:stä ja ihmiset muodostavat mielipiteen niiden perusteella. Minusta mielekkäämpää on kuunnella farmilaisten mielipiteitä toisistaan, sillä he ovat asuneet siellä keskenään ja oppineet tuntemaan toisensa.

        Todella onnistunut ihmisten valinta tähän sarjaan. Sebu ainoa virhe.


      • Näin se vain menee
        mnkly kirjoitti:

        Juuri samaa huumoria revin näistä kommenteista. Viikossa näytetään KOLME tuntia 168 tunnista viikossa tv:stä ja ihmiset muodostavat mielipiteen niiden perusteella. Minusta mielekkäämpää on kuunnella farmilaisten mielipiteitä toisistaan, sillä he ovat asuneet siellä keskenään ja oppineet tuntemaan toisensa.

        Todella onnistunut ihmisten valinta tähän sarjaan. Sebu ainoa virhe.

        No mitä sieltä pitäisi näyttää, sitä kun ne istuvat ja tuijottavat eteensä tai nukkuvat :D. Kuule syksyllä alkaa BB, tilaa siihen se 24/7 niin saat katsella vaikka nukkumista ;). Tottakai sieltä leikataan kaikki toiminnalluus koosteisiin, mutta Jenni Peräaukon toiminnallisuus on pääasiassa ollut tämän Tuulikin ja sivussa kaikkien muidenkin jatkuvaa ja monotonista haukkumista, sekä minä-minä-minä-olen-niin-erinomainen -tyylisten lauseiden paljoutta.


      • mnkly
        Näin se vain menee kirjoitti:

        No mitä sieltä pitäisi näyttää, sitä kun ne istuvat ja tuijottavat eteensä tai nukkuvat :D. Kuule syksyllä alkaa BB, tilaa siihen se 24/7 niin saat katsella vaikka nukkumista ;). Tottakai sieltä leikataan kaikki toiminnalluus koosteisiin, mutta Jenni Peräaukon toiminnallisuus on pääasiassa ollut tämän Tuulikin ja sivussa kaikkien muidenkin jatkuvaa ja monotonista haukkumista, sekä minä-minä-minä-olen-niin-erinomainen -tyylisten lauseiden paljoutta.

        Pointtini oli ihmisten mielipide, ei ohjelman sisällön huonous.


    • lukisin

      Mistä Farmin löytää FB:stä

      • sieltä voi lukea

        Google
        farmi facebook
        Kohokohdat ,vaihda Muiden julkaisut


      • tiutiu.
        sieltä voi lukea kirjoitti:

        Google
        farmi facebook
        Kohokohdat ,vaihda Muiden julkaisut

        Sanni voittoon!


    • Iltaa ootellessa....

      Nimimerkille: Onnistuttu näköjään 12.04.2014 10:19 Kommenttisi:-"Huvittavinta näitä juttuja lukiessa....jne". Uskoisin, että katsojat kyl tietää/ymmärtää, jotta tuotantoyhtiö käsittelee kuvausmateriaalin siten, että se herättää mahdollisimman paljon mielenkiintoa ja mielipiteitä ? Sarjaa "loppumetreiltä" seuranneena toivon, että Sanni voittaisi. Toiseksi viimeisessä lähetyksessä Jennin kommentti -"en ole ikinä nähnyt niin ilkeää ihmistä" (sana tarkasti en muista)! Hänellä ei vissiin ole ollut peiliä ? Vaikka ikä on vain numeroita, niin Tuulikille lämpimät terveiset jaksamisestaan ja pärjäämisestään huomattavasti ikäistään nuorempien kanssa ja siitä, että rohkeni/uskalsi "lähteä" ko ohjelmaan !

    • Voivan peräpukamat

      Kyllä voi kuvitella miten Nelosen tuottaja on hykerrellyt käsiään ja hymyillyt muikeasti huomatessaan millaisen "helmen" löysivät tälle kaudelle. Turkulainen Jenni Peräreikä. "Voi jumalauta, nehän repii tään tortun sanallisesti riekaleiksi foorumeilla, jahka tämä tytteli päästetään ääneen", voi kuvitella tuotantotiimin todenneen. Tämän turkulaisen ulostannista 80 % on negatiivista, 20 % positiivista, josta n. 19 % on oman erinomaisuuden kertausta.

    • Finaali...

      No onpa pitkäpiimäinen finaali. Puoleen tuntiin olisi voinut huoletta editoida. Tuo Lapin Leukun ja Jenni Peräaukon välisen kamppailun tulos näytettiin jo viikko sitten tulevissa pätkissä. Siinähän Peräpukama raahasi säkkiä epätoivon vimmalla, josta tiesi, että se on finaalissa.

    • pentaava

      Onnea Sanni. Olit paras ja näytit turkkulaiselle Jenni nirpalle kaapin paikan. Kaikkea hyvää elämääsi eteenkinpäin.

      • paras voitti

        Onnea Sanni,pääasia että ilkeä Jenni ei saanut mitään.


    • Hyvä näin

      Onnea Sanni!

    • mnkly

      SANNNNIIIIIII!!!!! Onnea äärettömästi parhaalle. Olet ihana. Niin aito ja mahtava tyyppi. Tuu vaimokseni?

      Nyt ei muuta kuin odottelemaan monen kirjoittajan perisuomalaisia kommentteja joissa onnellisempia ollaan Jennin tappiosta kuin Sannin voitosta. Opetelkaa elämään ilman katkeruutta.

      Sanat eivät riitä kuvailemaan Sannin parhautta. huoh, kun kaipaan jo sinua...

    • Sanni paras

      Sanni on voittonsa ansainnut! Upea nuori nainen, josta perheensä voi olla ylpeä! Onnea farmin parhaalle!

    • Apinan raivolla

      Tuskinpa monikaan Sannin voitosta on harmissaan. Korkeintaan se turkulainen katkero, mutta sekin sanoi, että kun näkee Tuulikin ja Markon ilmeet sen ollessa finaalissa, se on 30 tonnin arvoista. Uskokoon ken tahtoo :D. Hienosta Sanni veti turkulaista pitkin tallin lattiaa kuin läpeensä kyllästynyttä lotvanaa. Turkulaisen huuli kummallisesti aaltoili, kun se taas kerran teki analyysia, kuinka sen katkeruus ja ilkeys oli pelkästään muiden, erityisesti Tuulikin, syytä. Ittessä ei katkerolla ollut taas mitään syytä; on se eläjä! No onneksi se on nyt ohi, eikä sitä mutrusuuta tarvitte enää kattella.

    • Paras voitti!!

      Ehdottomasti paras ja vaatimattomin voitti!! Oli tosi taitava ja ahkera, aidosti sydämellinen, niin ihmisille kuin eläimille! HYVÄ SANNI!!
      Toivottavasti ei Jennin lärviä tarvitse nähdä enää koskaan, ei telkussa eikä lehdissä!

    • onnea, Sanni

      Hyvä Sanni! Paljon onnea sinulle! Voitit, vaikka Ellen yritti voittoasi vaikeuttaa. Ellen oli puolueellinen muuttaessaan sääntöjä mielensä mukaan. Lopetti kysymyksen lukemisen kesken, kun Sanni läppäsi kätensä kiekolle, eikä jatkanut sitä enää, vaikka joka kerta muulloin kysymys oli luettu loppuun samanlaisessa tilanteessa.

      TÖRKEÄÄ KÄYTÖSTÄ, ELLEN! Jenni pääsi jatkoon Ellenin väärän tuomaroinnin takia Siniä vastaan mittelöidessään. Jos Farmia tulee lisää, niin aihtakaa juontaja ja hankkikaa oikeudenmukainen tuomari kilpailutilanteisiin.
      Sanni on ansainnut voittonsa moninkertaisesti!

    • ihana sini

      Sini on todella kaunis.Voisi mennä missikilpailuihin.

    • ohoijas

      Olispa mielenkiintoista tietää minkälaisia ajatuksia kilpailijoissa heräsi kun näkivät Sinin häätömittelön,sehän ei menny oikein.Mitä ajattelee Sini itse?

    • Tyhjä tynnyri Jenni

      Jonkun muun ois pitäny puuttua asiaan! Sini itsehän on vähän huuli pyöreänä joka asiassa, ei taida kaikki kynät olla hänellä penaalissa.
      Mutta, hyvä Sanni, ehdottomasti paras voitti!!
      Jenni.......... häpeä käytöstäsi ja itsekehuasi!!

    • yes !

      Makea päätösjakso.
      "Minä hyvä-Minä paras" itki,miten 30000 € ei ole tärkeintä,vaan se että voittaa pudonnaiden kilpailijoiden äänestyksessä.Että on ollut sosiaalisesti mitattuna mukavin.
      -Sai vaivaiset kaksi ääntä.

      Tietokin oli "NIIN" hakusessa.Sikoja ruokkinut ei tiennyt,millainen on sian kieli.
      Arvaamalla "voitti" semifinaalin.

      Oli "MAHTAVAA" nähdä,miten "hymy hyytyi" säkin perässä raahauvalla "Minä hyvä-Minä paras"-tyypillä.

    • Jennihän oli...

      toiseksi paras. Ja enimmäkseen toisten kilpailijoiden valitsemana. Sehän kertoo arvostuksesta mitä hän sai muilta farmilaisilta. Jos muut kilpailijat olisi kokeneet Jennin kovinkin vastenmieliseksi niin olisihan heillä ollut mahdollisuuksia tiputtaa hänet montakin kertaa.
      Vaan niin se tahtoo aina kilpailuissa olla että paras voittaa, onnea Sanni.

      • 12+6

        "Ja enimmäkseen toisten kilpailijoiden valitsemana."

        Jenni oli emäntänä kolmasti, eka kerran hänet valitsi ensimmäisenä pudonnut sielunsisko Tuulikin mollaamisen aloittanut Skeida, toisen kerran hänet valitsi Jenniin ihastunut vanha viidenkympin villityksen ja kuudenkympin kullituksen välissä oleva Pekkavaari, kolmannen kerran Jennin perusteellisesti manipuloima täysin aivoton Sini.

        Edes Suvi ei valinnut Jenniä ei emännäksi eikä suoraan voittokilpailuun koska pystyi näkemään millaisesta ihmisestä siinä oikeasti on kyse.

        Jenni pääsi pitkälle noitten emännyyksiensä avulla ja sillä että miehet pudottivat kilpaa toisiaan.


      • no niinpä

        Minun mielestäni se, että Jenni valittiin niin usein emännäksi oli merkki siitä, että kukaan ei pitänyt Jenniä kovana kilpailuvastuksena. Hänethän olisi päihittänyt loppupeleissä aivan kuka tahansa. Eihän Jenni osannut edes sahata, ja tieto-osassa jokainen on samalla viivalla kuin hänkin.
        Häntä ei kukaan pitänyt ylivoimaisena - paitsi hän itse!


      • Niin niin...
        12+6 kirjoitti:

        "Ja enimmäkseen toisten kilpailijoiden valitsemana."

        Jenni oli emäntänä kolmasti, eka kerran hänet valitsi ensimmäisenä pudonnut sielunsisko Tuulikin mollaamisen aloittanut Skeida, toisen kerran hänet valitsi Jenniin ihastunut vanha viidenkympin villityksen ja kuudenkympin kullituksen välissä oleva Pekkavaari, kolmannen kerran Jennin perusteellisesti manipuloima täysin aivoton Sini.

        Edes Suvi ei valinnut Jenniä ei emännäksi eikä suoraan voittokilpailuun koska pystyi näkemään millaisesta ihmisestä siinä oikeasti on kyse.

        Jenni pääsi pitkälle noitten emännyyksiensä avulla ja sillä että miehet pudottivat kilpaa toisiaan.

        valittiin emännäksi, koska hän oli sen muitten mielestä ansainnut. Ja vieläpä kolme kertaa. Toiset valitsi asioista huolehtivan ja jämäkän emännän tehtävään. Pitää uskaltaa ottaa vastuuta kun sitä tarjotaan, sellaista se johtaminen on. Emännäksi tai isännäksi pääseminen vaan kertoi siitä että luottamusta löytyi muilta kilpailijoilta jatkossa pysymiseen.


    • jooop

      Oishan se tippunu jo ennen Siniä mutta kun häätömittelössä tehtiin sääntörikkomus niin se pääs ku koira veräjästä.Onneksi Sanni kuitenkin voitti ja rehellisesti voittikin ONNEA !

    • catti

      Jos Jenniä olisi arvostettu niin hän olisi saanut äänestyksessä enemmän kuin kaksi ääntä, jotka nekin tuli Siniltä ja Seidalta. Edes Pekka ei antanut hänelle ääntään, jokainen vähänkin ihmistuntemusta omaava näki Jennin "läpi" ennemmin täi vähän myöhemmin.

      Niin ja turha jankuttaa että on leikattu ja liimattu tv:ssä nähdyt jaksot, totta kai niin tehdään mutta kukaan ei niitä puheita ja urputuksia ole päästellyt kuin JENNI ITSE...ja ne kertoo mikä ihminen on kyseessä. Kamalaa kaikki vika löytyy muista, omat ilkeydet ja mollaukset on jonkun muun vika...kyllä on ihmisellä niin täysin vääristynyt omakuva kuin olla voi.

      • Äänestys

        Jenni sijoittui äänestyksessä jaetulle kakkostilalle, mutta sai eniten emännyyksiä silloin kun oli enemmän vaihtoehtoja valittavana. Tämä kertoo hänen suosiostaan farmilaisten keskuudessa.


    • hyvä, Sanni!

      Mitä ne emännyydet painaa, kun valitsijoina oli täysin sinisilmäinen Sini, jota Jenni vei 6-0. Pekka ihastui Jenniin, joka ei ollut silloin vielä näyttänyt kaikkia ilkeyksiään. Eihän Pekkakaan enää lopussa Jenniä äänestänyt, vaan Jonia. Seida valitsi Jennin emännäksi, koska on itse samanlaianen päällepäsmäri kuin Jenni itse.
      Kyllä lopullinen äänestystulos kertoo paljon enemmän farmilaisten suosikista!

    • hepokatin poikanen

      Huh huh! Vieläkin puistattaa kun sitä turkulaista suunvääntelijää muistelee. Oli se kans' epeli, hullu ku pullosta tullu! Kyllä sitä v-i-t-u-t-t-i kun ei voittanut, meitä nauratti!

    • voi vitsi,kun olisi

      Tietääkö kukaan,kuvataanko tänä kesänä farmia?
      Olisihan se kiva taas seurata ensi talvena ohjelmaa.

    • ihaaanaaa

      Kohta päästään katsomaan viime kauden uusintoja.JIPPII....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe