Terveyshuolto

asukas1

Kylläpä taas "hyvin" toimii terveyshuolto Kuhmossa kiireettömissä ajoissa.
Varasin tuossa lapselle lääkäriaikaa viimeviikon keskiviikkona, jolloin todettiin että ei aikoja, soita maanantaina uudelleen. Soitin maanantaina ja sain lääkäriajan ja ajattelin, että tämäpä hieno homma. Tänään tuli soitto että lääkäriaika perutaan kun lääkäri oli joutunut muihin hommiin ? kaikki lääkäriajat perutaan ja ei saa uusia aikoja ?? eikä vissiin ole lääkäreitä. Liekköhän lääkäritkin kaikki pakkolomalla että saadaan Kuhmon talous pidettyä plussan puolella. Kyllä tää nyt taas ottaa päähän että ei perus terveydenhuoltoa ole tarjolla !

15

1084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuka ei muka vielä t

      Terveydenhuollon tuottaa KAINUUN SOTE! Ei Kuhmon kaupunki.
      Erotkaa tuosta kolhoosista!

    • Huh huh

      EI paljon kiinnosta mennä enää KainuunSote ylläpitämään Terveyskeskukseen ainakaan vuodeosastolle potilaaksi. Jatkossa menen mieluummin toiselle paikkakunnalle. Onkohan ns ."pomot" tietoisia miten huonosti käyttäytyviä hoitauja siellä on. Jos ollaan kokoajan huonola tuulella vaihtakoot työpistettä. Missään en ole törmännyt vastaavaan. Siispä päätin laittaa viestiä ylemmälle tasolle. Se kiroilun määrä....ihan hirveää. Ja ainainen kiire vaikka kiire taitaa olla istuskelemaan ... olen ällistynyt

    • huh hah

      Ja vielä ihmetellään, ettei Kuhmo saa lääkäreitä. Ketä kiinostaa tulla töihin Kuhmoon, oman pesän likaajien joukkoon ja niitä paskanjauhajia riittää myös terveyskeskuksen ulkopuolellakin.

    • HYVÄ HOITO

      Kyllä lopultakin pitäisi näiden hoitolaitosten johtajien herätä,ja ottaa ihmisten valituksista vaarin,sillä ei varmaan kukaan tyhjästä tännekään kirjoittele huonoista hoitajien käytöksistä ja rumasta kielen käytöstä. Ei tarvitse olla kuin muutama hoitaja jotka pilaavat käytöksellään kaikkien muiden maineen.Työyhteysessä tulisi olla rohkeutta ilmoittamaan johtajalle kun huomaa jonkun käyttäytyvän epäasiallisesti....

    • Yksityinen vo

      Menkää yksityiselle, onhan täällä niitäkin jo kaksi firmaa. Ei se nyt sen kalliimpaa ole yksityisellä käydä kuin mitä pitkittää sairastamista julkisen puolen töpeksinnän takia. Pahimmassa tapauksessa julkinen terveydenhuolto tulee kalliimmaksi kun ei pääse aikoinaan hoitoon. Yksityisellä sentään kuuntelevat asiakasta.

    • IsoKarhu

      Minulla on päinvastaisia kokemuksia Kuhmon terveydenhuollosta. Lapseni on päässeet joka kerta lääkäriin kun tarve on vaatinut ja perinpohjaisesti on tutkittu.

    • Venäjän meininki

      POIS TUOSTA SOTE-KOLHOOSISTA!

    • ulkopaikkakunnalta

      Jokos tieto mennyt päättäjille? Olen satunnainen tk matkailija ja tehnyt saman huomion hoitajista. jos soitin kelloa tarvitakseni apua, niin jos ei vastattu puhelimen kautta niin kohta ovelle ilmestyi niin pahalla päällä oleva hoitaja jotta siinä avuntarve hävisi. Tiedän että kiirettä on ja paljon tekemistä mutta asenne kuitenkin kohdilleen. Meitä vartenhan hoitajat siellä ovat, en olisi kertaakaan jos ei olisi ihan pakko. Anteeksi jos olen vaivoinanne. Menen ensikerralla muualle, jos on pakko. Toivon tietenkin pysyväni kunnossa ja jalkojeni kantava etten joudu vaivoiksenne.

    • alan vaihtoon moiset

      sisar, hento valkoinen on katoava laji. Tilalle on tullut näitä nykyajan itsekkäitä mulle, kaikki ja heti- akkoja, onneksi ei sentään ihan kaikki.

    • kfhöfkjj

      Jos huonsti käyttäytyvä hoitaja on niin viestiä ylemmälle taholle, ettei mene kaikkien hoitajien maineet. emme ole kaikki hoitajat työhömme kyllästyneitä. Kyllä mekin tiedetään ne hoitajat jotka huonosti kohtelevat potilaita ja työkavereita. Valitusta vaan aiheesta !!!

    • Siistiksi suut

      Tosiaankin kyllä ei tarvitse olla kuin yksikin hoitaja työpaikalla joka pilaa koko talon maineen.Kyllä kuhmossa tulisi tosissaan ruveta puhdistus talkoisiin johon osallistuisi etupäässä johtoporras.Johtajien pitäisi olla luotettavia että työntekiät uskaltaisivat puhua toisten huonosta käytöksestä,ettei tarvitsisi pelätä että he itse joutuisivat ilmoituksesta kärsimään.Kaipa se vielä on johtajillakin salassapitovelvollisuus etteivät he kerro toisille työntekijöille kahdenkeskisiä asioita.

    • Potilaskohtelu

      Kysy kenelle voit tehdä valituksen ko henkilöstä/palvelusta.Tarvittaessa saat apua valituksen tekoon, tulkin jos et ymmärrä. - Ja tee se Kaikki asiat huomioonottaen. Olet tasa-arvon maassa ja saavathan ulkolaisetkin nuo edut ja neuvonnat. Ovat velvollisia antamaan valituskuponkeja ja opastamaan.

    • Ystävälliset olivat

      Minun pitää kiittää saamastani hyvästä palvelusta,Lääkäri oli pätevä ja hoitajat oikein ystävällisiä siinä vastaanotossa,sekä neuvonnassa.

    • ulkopaikkakuntalaine

      mielipiteeni koskikin vuodeosastoa. päivystyksessä en ole käynytkään. toki joukosta helmiäkin löytyy. valitettavasti jouduin turvautumaan jälleen terveydenhuollon palveluihin mutta onneksi sain vaikuttaa minne joudun seurantaan ja eihän Kuhmoon olisi sopinutkaan. jokohan nimeni on mustalla listalla.

    • asiakas1

      Kyllä on harmillista luettavaa nämä teksti, mutta valitettavasti totta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe