Sairaudet ovat tasa-arvoisia?!

Vigilante

Aamulla televisiota katsoessani tuli vastaan taas tämmöinen laihdutus sivuston mainos jossa vedottiin asiakkaita ostamaan heidän tuotteensa, sillä he lahjoittavat osan tästä summasta naisten sydänsairauksien hoitoon ja tutkimukseen. Mutta hetkinen? Minä ehdin jo kuvitella, että kyllä ne samat sydänsairaudet vaivaavat niin myös miehiä, kuin naisiakin. Mutta mitä? Vain nainen on näiden lahjoituksien arvoinen?

En ymmärrä sitä mentaliteettiä, että kun sairauden hoitamiseen tai tutkimiseen kerätään hyvässä mielessä rahaa, on kuitenkin erikoisen tärkeää tietää, että näistä lahjoituksista hyötyy vain tietyn sukupuolen omaava henkilö.

Eikö muka olisi viisainta, esimerkiksi syövän hoitoon rahaa kerättäessä, sanoa, että tämä raha menee kaikkien syövästä kärsivien auttamiseksi, eikä vain naisten rintasyöpähoitoon tai miesten eturauhas syöpä. (Ja vaikka rintasyöpä on suurimmaksi osaksi vain naisilla ilmenevä sairaus, tiedettävästi myös miehet voivat siihen sairiastua, jolloin heiltä on esim. yhdysvalloissa evätty usein hoitomahdollisuus rintasyöpiin perehtyneessä laitoksessa vain sillä perustein, että se on "naisten sairaus".)

Vielä tuntuu, että monet tasa-arvolla mediassa ratsastavat aktivistit eivät ole vielä oppineet, että tasa-arvoa yhteiskuntaan saadaan.. ööh.. hetkinen.. tasa-arvolla! Kuitenkin he mielummin kisaavat toisen sukupuolen kanssa etuuksiensa määrästä ja paremmuudesta. Eikä tämä ole vain feministi aktivistien ongelma vaan myös esimerkiksi November-liike tekee aivan samaa asiaa. Tämä ei lopu niinkauan, kun me erottelemme vielä henkilöt omiin ryhmiinsä sukupuolen mukaan ja olemme vakuuttuneet, että olemme oikeutettu eri tilanteissa eri kohteluun sukupuolemme takia.

Sen sijaan, että kilpailisimme sukupuolten välillä, eikö olisi parempi keskittyä meitä yhdistäviin tekijöihin kuten että olemme kaikki ihmisiä ja me kaikki voimme sairastua. Olemme kaikki Suomalaisia ja oikeutettuja saamaan parasta hoitoa mitä me yhdessä yhteiskuntana voimme tarjota.

9

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vain naiset

      No kun naiset noihin huijaus mainoksiin vain menee.On muuten todettu, että 100% erilaisten laihdutus tuotteiden käyttäjistä on naisia.Miehet ei mene halpaan ellei nyt oma vaimo pakota ottaan.Itse tunnen 34 nais tuttavaa jotka kokeillut yhtä tai useampaa valmistetta vaan en yhtään miestä ja olen sairaanhoidossa töissä eli kattavasti tapaan ihmisiä.

    • dcfvghjklö

      Hyvä kommentti.

      Sairaudet ON TASA-ARVOISIA, niitä kun kukaan normi-ihminen ei vielä pysty KELLEKKÄÄN tahallisesti tai tahattomasti aiheuttamaan.

      PAITSI tietysti TÄMÄ on erikois tapaus: Valaistunut ihminen tuumas: PAHAT IHMISET VAIN SAIRASTUVAT. : ) ja niitähän tässä maailmassa RIITTÄÄ, vaikka MUILLE JAKAA!!!!

      • no jaa . .

        Yrittäähän tuokin yksi nainen tartuttaa hivin 2000 mieheen. Esim. sairaanhoitaja pystyisi sen tekemään ilman seksiäkin.


    • Eläkeläinen

      Tasa-arvoista ei ole myös sekään, että löytyy vain naistentautien poliklinikoita ja nasitentautien osastoja sekä naistentautien sairaaloita.
      Missään ei löydy edes miestentautien poliklinikkaa.
      Tähän tietysti joku nainen ulvasee, että naiset synnyttävät. Joo, niinhän, mutta siihenkin asiaan loytyy vielä lisäksi äitiysneuvolat, äitiyspoliklinikat sekä synnytysosastot.
      Vielä lisäksi naistentaudeissa hoidetaan suurimmaksi osaksi sellaisia potilaita, jotka eivät ole synnyttäneet eivätkä yule ikänsäkään puolesta synnyttämään-
      Missäs miehet sitten hoidetaan. Esimerkiksi Hyvinkäällä Kirurgisen poliklinikan parissa sivuhuoneessa muutaman sairaanhoitajan ja parin lääkärin voimin, jotka eivät ole miestentauteihin erikoistuneet. Sinnekin tunkee vielä naisia virtsatieongelmissa. Hoitoon pääsy vie aikaa, ensin pitää saada lähete omalta lääkäriltä, eli saada omahoitaja ensin vakuuttuneeksi lääkärissä käynnin tarpeellisuudesta. Jo lähetteen saaminen vie aikaa useita viikkoja, jonka jälkeen voi odottaa vielä useita kuukausia itse ensimmäistä tutkimukseen pääsyä ja sen hoitoa. Tästä on omakohtainen kokemus.
      Naisilla hoitoa ei tarvitse odottaa. He pääsevät ilman lähetettäkin.
      Minusta asia saada kuntoon sulkemalla kaikki naistentautien poliklinikat ja osastot, antamalla henkilökunnalle kenkää sekä lopettamalla naisten seulonnat. Sitten voidaan aloittaa tasa-arvoisesti uudellen osastot yhtä suurina yksikköinä. Lisäksi tästä kuitattaisiin kerralla kustannusvaje valtion ja kuntien osalta.

      • niinpä...

        Nuoriakin miehiä kuolee eturauhas- ja kivessyöpään, naisia rintasyöpään yleensä vasta vanhemmiten, mutta silti vain naisille seulonnat. Naisten hoidot olleet aina etusijalla, siksi ne elääkin lähes 10 vuotta pitempään. Itse kun käynyt terveyskeskuksessa, eivät ota edes vakavasti yleensä mitään vaivoja ellei näy päälle päin selvästi, eikä aina sittenkään.


    • Logiikkaa10

      Nythän on sitten laillista kerätä rahaa esimerkiksi vain valkoihoisten lasten hyväksi. Johdonmukaisuuden nimissä.

      Ehkäpä se onkin aina ollut laillista? Joka tapauksesssa mitään mahdollisuutta moralisointiin ei ainakaan olisi.

    • Femirasismi

      Eräs lähikauppaketju keräsi talvella kampanjassaan rahaa vain afrikkalaisten tyttöjen hyvinvoinnin edistämiseksi. Ilmeisesti nälänhätä ja muu kurjuus ei kosketa enää sillä suunnalla lainkaan poikia.

      Eli: kyllä nyt on annettu höyrypääfeminismille ja heidän agendalleen liikaa tilaa yhteiskunnassa. Myös sukupuoli_rasismille_ on laitettava määrätietoisesti stoppi.

      • fueller

        Mieshän on perheenpää kaikissa vakavasti otettavissa kulttuureissa.Näissä kehitysmaissa ylistetään korvanappihomoja ja telaketjufeministejä(Kehitysmaita on kaikki länsi-euroopan maat etunenässä jenkit!!!!


    • Ei koskaan auta

      Minä olen taas ihmetellyt, että miksi meidän pitäisi tukea hirveästi somalityttöjä ja -naisia, kautta maan ja etenkin, jotka elävät missä elävätkään, myös kotimaassaan asuvat. Eihän tuo väestö voi ikinä sen veikeemmin, jos poikia ei hoideta, niin kuin lasta kuuluisi hoitaa. Niistä pojista kasvaa sitten aikuisiällä niitä miehiä, jotka tekevät somalitytöille ja -naisille mitä lystäävät. Sitten taas, jos tytöt hoidettaisiin vauvasta pitäen rakkaudella ja vahvistamalla itseluottamusta ja no niin kuin nyt valtaväestö lapsensa kasvattaa. Kyllä tuokin kansa voisi paremmin ja jopa tänne muuttaneetkin pystyisivät täällä olemaan kuin me muutkin, jos nuo heidän kasvatusmetodit saataisiin tähän aikakauteen muutettua. Eli niin pitkään, kun somalimiehillä on oikeus tehdä ilman seuraamuksia mitä tahansa, niin tuo tyttöjen naisien avustuskin on hyödytöntä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      411
      4169
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      231
      2060
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1530
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      62
      1011
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      128
      969
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      228
      932
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe